Gott nytt år!!

Publicerat: 2009-12-31 | 14:04:44 i Allmänt
Nu sticker vi.. Ha en häärlig nyårsafton och ta det lugnt med drickan ;)


Nära slutet på år 2009...

Publicerat: 2009-12-30 | 19:21:25 i Allmänt


Fisken på Karlskronatorg imorse.


Snaart blir det bingolotto kväll med mys och faktiskt lite godis till.. Första kvällen vi är själva på heela veckan ikväll juh.. ;) hehe..

Handlingen för imorgon är iallafall avklarad och dricka tror jag vi har så vi klara oss åtminstone rätt lång tid framöver ;) Jag ser verkligen fram emot ett nytt år och en massa nya utmaningar, det ska bli såå jädrans roligt så ni fattar inte ;) Smida planer till tusen =) Imorrn förmiddag blir det att fika med en väldigt käääär vän, kanske för att fira in det nya året, vem vet?;) hehe.. Sedan ska vi vara på plats rätt tidigt och bara umgås, jag bara älskar sådana kvällar =) =)


Sista onsdagen av år 2009..

Publicerat: 2009-12-30 | 13:55:50 i Allmänt
Har varit iväg på förmiddagen och fixat naglarna, sedan köpte jag goda frallor och baguetter på hemvägen..

Sitter med skolarbete och snora samtidigt;p Ingen bra kombination tycker jag.. Men vad gör man?:p



Har dock inte fixat väldigt långa, eftersom de håller längre ifall de är kortare ;) Om jag bara kunde sälja min nos någonstans och köpa någon som inte är heelt igenkorkad också så hade det varit kanon ju ;) Hehe..
Nehe nu ska jag återgå till arbetet igen medans killarna är iväg och handla inför morgondagen ;)


Hissa & dissa..

Publicerat: 2009-12-29 | 21:55:59 i Allmänt
Börjar bli lite trött nu faktiskt.. Skriva, skriva och åter skrivande :p Har kommit en liten bit på väg nu iallafall ;)

Nu är det inte länge tills det blir nytt år heller.. Vi dissar troligtvis den stora festen på cirka 40 personer ;p Visst det kan säkert bli roligt men som sagt så är jag mycket hellre bara några stycken.. Äter något super gott och bara dricker lite vin eller kanske passoa ;) Ja, bara ha det lyx tillsammans med väldigt nära vänner helt enkelt.. Det är mycket mysigare enligt mig ;) Såå helt enkelt blir det att dissa den stora festen och hissa mysfest med nära vänner!! ♥

En bra start på det nya året!! :)


Thé..

Publicerat: 2009-12-29 | 18:48:07 i Allmänt


Har hällt i mig massa thé nu.. Har börjat bli lite snorig, men jag hoppas tusan de går över ;) Tog en varm dusch också.. Mysigt när det bara snöar ute, nu har det visserligen lagt sig men det är nu vitt ute igen..


Shoppande i stan med vännerna..

Publicerat: 2009-12-29 | 15:27:59 i Allmänt


Var ute på stan vid lite efter dom hade öppnar bara idag, så jag är faktiskt trött nu;p Köpte mina stövlar som jag hittat och sen hittade jag även en skjorta, jag som inte skulle köpa någonting alls;p Sedan köpte jag även en scarfs på hm för halva priset, billigt o bra ;) hehe.. Gick på stan med Camilla en runda först för att sedan möta upp Elin och ännu en sväng på staan :) Skönt att typ vara på staan tidigt, då var de väldigt lungt.. Senare mot lunch börjar ju alla komma o de blir en jäkla massa kö direkt :/

Handlade lite smak för att blanda spriten med på nyår också!! :) Har ju en del liter här hemma om man säger så ;) Så dricka behövs då inte köpas.. Skönt ;p


Calzonepizza..

Publicerat: 2009-12-28 | 21:31:09 i Allmänt
Pizzan blev super god :) Vi använde oss av durumvetemjöl vilket gjorde degen super ;)



Nu ikväll har vi gjort nyponsoppa med glass till.. Bara massa gotte.. Jag tror faktiskt jag har hittat ett par stövlar som jag ska köpa nu i dagarna, ska kolla in dom imorgon igen ;) Dessutom har jag faktiskt börjat på mitt arbete nu.. Känner mig duktig som bara den ;) hehe..


Godkänd på hemtentan..

Publicerat: 2009-12-28 | 16:35:42 i Allmänt
Yes, fick precis ett glädjande besked :) Fick godkänt på ännu en tenta.. Det känns häärligt =) Nu är det bara ett stort arbete kvar av denna kursen... Sofie och jag funderade faktiskt på att gå ut och fira detta snaaart ;) Säg till om nån vill hänga på kanske ;)

Här hemma gör vi just nu hemmagjord pizza.. Calzone, inbakad ska de bli =) Det ska bli såå jäklans gott. Var väldigt länge sedan vi gjorde hemmagjord pizza nu.. Hemmagjort kan jag äta, men vanlig pizza tar nu mera emot ifall man ska äta.. usch:p nehe, nu ska jag slänga mig i duschen medans degen jäser ;)


Sista måndagen på detta året..

Publicerat: 2009-12-28 | 14:33:11 i Allmänt


Sista veckan på detta året nu.. Känns faktiskt jäkligt sköönt!! :) Detta fick jag i julklapp av min söta sambo ♥
Snaart kommer mammi & syster och fika sen ska vi ut på stan en liten sväng.. Sedan måste det bli plugg för min del alltså!! :/ Dragit ut på detta jävligt länge nu..


Kladdmuffins igen :)

Publicerat: 2009-12-27 | 21:26:56 i Allmänt
De andra kladdmuffinsarna gick åt snabbt så ikväll gjorde jag en ny sats :) De är ju farligt goda.. hehe.

Det var väldigt sköönt att simma idag måste jag säga :) Men jobbigt:p Bastade och hade mysigt efteråt också!! :)




Söndag..

Publicerat: 2009-12-27 | 12:35:44 i Allmänt
Idag är det söndag igen.. Igår hade vi det väldigt mysigt med både vin och öl ute:) Tack söötnos! ♥

Jim är iväg och jag ska sticka ner och simma en sväng tänkte jag :) Häärligt som bara den=) Ha en häärlig dag mina vänner!! :)


Annandagjul & årsdag..

Publicerat: 2009-12-26 | 12:57:11 i Allmänt
Det betyder första readaagen.. och fy tusan vad folk det var nere i staan idag.. Kön på Gina tricot var verkligen oändlig. Så där gick man in och sedan ut igen:p Jag bytte lite underkläder och kikade runt lite grann.. Mötte också flera vänner på staan :) Mycket trevligt tycker jag ;)

Jävligt sköönt att man inte är bakfull idag.. Juldagen är faktiskt årets största utekväll men om jag får säga det själv sitter jag hellre hemma och myser med någon vän eller så :) Det är att fira jul enligt mig.. Detta kan dock beror på att jag inte är någon värst partymänniska heller ;) Hoppas iallafall alla hade en mysig juldag igår med eller utan party =)

Vi har ju dessutom årsdag idag,
fick jag höra av någon. Jag hade faktiskt inte tänkt på de;) Så ikväll blir det ut & äta och bara ha det mysigt!!

Jag älskar dej mest av allt och du är min allra bästa vän som man verkligen kan prata med allting om!! Tack för att just jag får vara din älskling!


Sex and the city 2

Publicerat: 2009-12-25 | 14:47:46 i Allmänt


Trailern har kommit ut för sex and the city 2 :)

Julafton i bilder..

Publicerat: 2009-12-25 | 13:36:04 i Allmänt

 

Mormor fick en flaska wild africa av oss, här ser ni hennes glas ;) Hon är ju såå sööt ;) hehe. Hon tog de stora glaset till sig själv. Till de andra som ville ha blev det väldigt små glas:p Hon ville nog ha allting för sig själv?;)

Tack alla nära & kära som gjorde vår julafton till en väldigt speciell dag! ♥


Juldagen..

Publicerat: 2009-12-25 | 11:47:50 i Allmänt
och nu regnar det bara heela tiden.. :/

Jag blev iallafall väldigt väldigt nöjd med alla mina klappar igår ;) Precis vad jag önskar mig typ :) Fick massor med pengar, underkläder och smycken & det framför allt det jag önskade mig... Av mina söta sambo fick jag mysiga morgontoffler och ett väldigt snyggt underklädersset ;)

Spenderade förmiddagen och en del av eftermiddagen hemma hos Familjen Olander, Lindström.. Sedan begav vi oss vidare till min familj där vi stannade heela kvällen sedan.. Väldigt mysigt och det finns absolut ingen som är sötare än min mormor! ♥ All mat, alla kakor, allt godis. Ja tillslut blev det faktiskt för mycket.. Sedan skulle hon lotta ut ett antal chokladkartonger, chokladkakor och en massa annat godis också.. Tillslut mådde vi illa:p hehe.. Bilder kommer sedan.. Nu ska jag nog ta lite kort på det jag har fått sedan blir det städning här hemma och diskning, vilket dock är väldigt behövligt.. Nu på morgonen har jag tagit ett race i toalettskåpet som var helt fullt ;) och mer ska de bli :) Ta hand om er mina vänner! ♥


RSS 2.0