oj..

Publicerat: 2008-12-30 | 22:50:12 i Allmänt
Jävla vilket inlägg det blev.. Det lär ju faaan ingen orka läsa???
Haha inte ens jag;p Ha en härlig kväll dagen innan nyår och ta det lugnt ;)

Det gångna året 2008...

Publicerat: 2008-12-30 | 22:48:31 i Allmänt
Alla verkar ha gjort en resumé över år 2008, så jag kanske också får göra detta;p hehe..
Kommer dock inte ihåg allting som har hänt men lite ska vi nog få ihop..

Detta året har nog varit det händelserika på länge och jag kan säga att jag har vuxit som person något enormt och med det menar jag till det positiva sättet..

Förra nyår firades i Nättraby med god parmiddag och champagne och lite fyrverkeri, en trevlig kväll även det bestod av jobb för min del..
År 2008 började med att jag började studera på högskolan eftersom jag verkligen ville bli någonting och det är detta jag verkligen vill och just nu känns det helt perfekt och jag träffade även fler karlskronatjejer så man kan samåka, så de ordnade vi ihop på ett kanon sätt ;)

De första månaderna var nog rätt lugna med en hel del plugg och i februari så var man på sin första vfu som dock bara var en vecka.. Jag trivdes som fisken i vattnet och hade gärna jobbat där dygnet runt hela mitt liv ;)
Det gick tyvärr inte och man fick åka tillbaks till skolbänken efter ett arbete om den gångna veckan..

Alla hjärtans dag flöt förbi med storm då det blev hemma mys med en massa levande ljus och hämtmat från Mont Martre med efterrätt och grejer..

Vintermånaderna bestod av vänner och filmmys hemma och en massa god mat..

Alla ikea resor tillsammans med mina pluggvänner från Karlskrona är klart minnesvärda.. Har haft jäkligt roligt tillsammans där uppe som vi var på väldigt ofta=) hehe..

Hade fest hemma i Nättraby en kväll i början på mars med alla mina älskade vänner och det blev en väldigt lyckad kväll även man mådde som man förtjänade dagen efter.. Helt klart minnesvärd med alla dessa kort som kanske inte var de bästa ;) hehe..

Tog flera trippar ut till Senoren med promenader med sööta Linnea längs havet och hade det väldigt mysigt..

Har haft bilkrångel minns jag också, då jag stod i snö och regnet öste ner och jag stod o skruvade i motorn för fulla muggar..

Lite familjespels kvällar hemma i Nby har också hunnits med..

Hela vårterminen bestod dessutom av en hel massa jobb och ett tag hade jag väldigt svårt för att kunna hinna med både skola och en massa jobb men jag löste detta till slut som allt annat;p

I början på året gjorde även jag och J en tripp till Växjö  och besökte äntligen min lilla Camilla, det blev en fest med massor med jäger;p hehe..

Jag hann även med en jobbutbildning i Malmö medans jag pluggade och jag började med ännu ett jobb när jag inte ens hann med de jag hade innan? Puckad eller vad?;) Ett tag bodde vi i en lägenhet fullt med en massa kartonger..;p

Mr. J tog även sitt efterlängtade körkort detta året, vilket jag tyckte var otroligt behövligt;p

Många långa samtal med världens bästaste mormor som är min stöttepelare här i livet när det händer någonting både bra och dåligt..

Jag fick även ännu ett jobb i maj, då vi hade som mest i skolan och då jag hade en väldigt jobbig tid med mig själv och jag var helt sjukt trött på allting...

Flera soldagar spenderades med Emelie och en hel del kvällspromenader vilket är jätte härligt..

Många kvällar och soldagar har spenderats hemma hos Elin & Fredrik i deras lilla hus som de nu även renoverar och badrummet är bland det bästa i hela huset ;) Vi har ätit körsbär, tapserat, målat eller bara suttit och snackat med en kopp te och lite fika...

I början på juni hade vi en klassfest uppe i Kalmar med grillning och brännboll vilket är väl minnesvärt även att inte mådde som bäst den här tiden.. Jag hade en väldigt mysig afton iallafall..

Kusinen Emma slutade nian och det innebar en hel massa jordgubbar och glass och så hann jag även med två studenter.. Min sööta vän Emelie och kusin Emelie uppe i Växjö..

Lövmarknaden var man givetvis också på tillsammans med familjen och det blev rätt mycke handlat..

Efter lövis innebär det att det är Midsommarafton dagen efter, detta firades tillsammans med familjen och vänner ute I Bökenäs.. Kubbspelande och drickande för att sedan decka i husvagnen istället för tältet;p

Efter midsommarafton började mitt sommarvik där jag tillbringade större delen av min sommar och det hade jag absolut ingenting emot.. Bästa arbetskamraterna någonsin och vi hade så jävla roligt tillsammans, så att gå till jobbet var inga större problem för mig ;) Var ledig en helg under hela sommaren..
Blev en del långa arbetspass som upp till 15 timmar om dagen.. Men vad gjorde det???
Det var ju inte så att jag hade något bättre för mig precis;) dessutom blev det en hel massa pengar ;) hehe..

Jag lyckades även klämma in små mini semestrar lite här och där ;)
I slutet av juli innebar det en tripp upp till Halmstad, paradiset enligt mig ;)
Jag & syrran hade väldans kul bland alla heeeta killar på stranden och en massa lek i havet..
Vi shoppade i stan och sedan fin restaurang på kvällen.. En hel dag på stranden och sedan after beach med super bra sommarmusik och en hel massa öl =)
Efter detta var det förfest i husvagnen vi tillsammans med kortspel och sedan bar det ute på krogen och jag hade väldigt trevlig kväll =)

Vi hade grillkvällar med familjen hemma hos mormor och morfar och hade allmänt mysigt..

En dagstur ner till Åhus med mammi & syrran där det blev en heldag på stranden och restaurangbesök och även promenader på kvällen tillsammans med vänner..

Fest under hela tosia helgen tillsammans med Elin & Anna och andra vänner =)
Fest under östersjö helgen tillsammans med Johanna och Camilla vilket är klart minnesvärt, var även chaufför åt mammi..=)

I början av augusti innebär det fest i Kallekrona då Sailet intar staden.. Den här helgen kommer jag sent att glömma.. Första kvällen var det fest hos en vän i stan och sen andra var det fest med mina sööta små vänner som jag sent kommer att glömma även med alkohol i kroppen.. Vi hade väldigt kul och en sen natt blev till morgon..;p

Vi avslutade augusti med en väldigt snabbt planerad resa till Stockholm för min del vilket jag verkligen inte ångrar.. Iofs gjorde jag av med lite väl mycket pengar denna resan.. Men minnerna är desto bättre=)
Fest första kvällen tillsammans mina pinglor ute på Stureplan.. En hel massa shopping och restaurang besök med en hel del vin och corona öl ;)
Blev också ett besök på Gröna Lund, där vi befann oss mestadels i lustiga huset innan vi begav oss till vandrarhemmet för att göra sig ordning och sedan blev rundvandring runt i hela inne stockholm typ med mina kära vän=)

Hade en del jobbiga dagar hemma hos mamma men klarade igenom detta då jag hade folk och vänner som stöttade mig och genom mitt underbar jobb=) =)

Jag väntade innerligt på min flytt som väntade 1 september.. Jag var riktigt stolt över mig själv då jag kunde koppla in all elektronik själv i nya lägenheten.. Blev många besök på ikea där pengarna försvann..

Skrev även in på gymmet där jag har börjat ta tag i träningen..
Hösten var en mycket omtumlande tid då jag inte hade en aning om någonting och var allmänt förvirrad och visste varken ut eller in..

Hann med kräftskiva också där Camilla lärde mig att skala kräftor=) hehe..

Har inhandlat massor med nya saker detta året som ny bil, ny säng, soffa, soffbord, digitalkamera, mobil, ny  och nytt hemmabiopaket..

Massor med dagar spenderades på biblioteket med plugg, hemtentor och salstentor och hösten gick med en rasande fart.. Var på en fem veckors lång praktik som också gick över hur fort som helst..
Jag hade en underbar handledare som har hjälpt mig oerhört mycket..

Firade Camillas födelsedag i Växjö i början på november där det firades för fulla muggar.. Johanna och jag dansade och hade efterfest med poker=) En helt klart minnesvärd kväll som man sent kommer att glömma ;)

Jag har fyllt 21 år i november, där jag blev firad något ordentligt och blev väldans överraskad med paket i hela lägenheten och röda rosor på sängen..

Jag har även befunnit mig nere i Malmö och Lund med en del fest och tequila shottande vilket har varit jätte roligt..
Träffade två tjejer som jag spenderade natten med=) Hehe lät iofs lite dumt kanske?;) hehe..

En natt som jag sent kommer att glömma också då jag befann mig där nere och blev hämtat mitt i natten i början på vintern vilket har lett till både det ena och andra..

Bubbetorpsjulmarknad tillsammans med J och familjen som var jätte mysigt och julkänslan fanns sedan..
Började sedan skolan med start på ett rapportarbete tillsammans med tjejerna..

Har även hunnit med takläggning hemma hos morbror där jag hade träningsvärk en vecka..
Restaurangbesöken har varit en del nu i vinter också vilket har varit jätte mysigt..

Min kära lilla vän har också blivit mamma till en underbar liten Saga som kom så sent som i december och jag kommer handla ihjäl mig på en massa bebissaker om jag känner mig själv rätt;)
Grattis till er Elin & Fredrik!

Firade jul tillsammans med Mr J och familjen och var helt klart underbar.. Mellandagarna har spenderats med jobb, vänner och flyttande..

Imorgon är vi ett gäng som ska vara här hemma och vi har förberett maten inför imorgon och jag hoppas det blir en helt underbar afton tillsammans med mina pinglor..

Jag har klarat alla tentor och är nöjd med mina resultat så här långt på högskolan och jag hoppas resterande år blir lika bra som detta..

Har ni orkat läsa ända ner hit så kan ni väl lägga en kommentar iallafall?;) hehe..
Jag hoppas att år 2009 blir det bästa någonsin!

Jag önskar alla ett riktigt Gott nytt år!
!!




Dagen före..

Publicerat: 2008-12-30 | 21:08:40 i Allmänt
Dagen före dopparedagen?? Eller nej så heter de kanske inte?;p

Så vad gjorde man igår då? Joo en hel massa plugg, jobb och även ett besök på senoren med fika och te=)
Hjälpte Mr. J med sakerna där ute och tog även en titt på bilen som jag fick ta o lämna in som nu är fixad och lagad och det är jag glad över.. hehe..

Skyndade mig hem som tusan för att sedan möta upp Camilla i stan där vi tog en tripp på staun och sedan blev det besök på Thai-restaurangen, där det blev super duper god mat och mätt som tusan..
Nu har man gjort av med lite väl mycket pengar på mat ute tycker jag och en hel massa slarv... Får bli bättre på detta nästa år..

Mammi väntade hemma hos Mr. J medans vi kom hem..=) Dom hade nog kul;p hehe..
Kollade in lite resor eftersom man vill så gärna åka iväg någonstans till solen, och det ska väl inte dröja så jävla länge till om allt går rätt till ;)
Plockade lite här hemma tills tjejerna skulle komma idag för att vi skulle plugga och jag måste säga att idag känns det verkligen att vi har fått någonting gjort..
Vi delade upp oss lite mer så när två började med den ena saken så kunde de andra två göra nästa och man blir sååå effektiv ;) hehe.. Nu känns det iallafall som man kan ta det lite lugnt och koppla av lite mer..=)

Sedan blev jag hämtad för bes i Nättraby, det gick som en dans.. Sån bes man skulle man ha när man flyttstädade;) hehe.. Gick in o sa att allt var okej och sen gick ut igen;p Kollade fan ingenting alltså=)
Systemet och handling inför morgondagen vilket inte var lika roligt då alla verkar vara ute sista minuten??:p
Allting var slut på systemet och inte en öl jävel fanns kvar som jag ville ha;p

Blev iallafall jordgubbsvin och några cider=) Får bli Asti en annan gång Johanna ;)
Har förberett maten inför morgondagen Mr. J och jag, ja eller mest han kanske;p Jag håller på att tvätta och donar också..
Imorgon blir nog en treevlig kväll ;)


Hårt arbete ger utdelning...

Publicerat: 2008-12-28 | 22:45:07 i Allmänt
förhoppningsvis iallafall...

Är helt slut nu, halv ligger i soffan o håller på att somna...
Jag hoppas att jag har fått ut en del vi kan använda i vårt rapportarbete, dock har jag fått fram många referenser.. Men inte hunnit kolla om vi kan få tag i dem eller om de finns på biblioteket...:/


Julfirande hemma hos mormor, syster & Johan..

Lilla Linnea öppnar julklappar...


Jim och kusin Robin..


Jack Daniel´s plansh..

Snart nyår..

Publicerat: 2008-12-28 | 19:13:14 i Allmänt
Jaha de här mellan dagarna går fort som tusan och man har hunnit känna sig lite ledig iallafall vilket är jätte sköönt=)
Som sagt på annandagen var det fest med morbror och två av hans jobbarkompisar, satt här själv med dom tre.. Haha alla över 30 om inte dom andra var över 40 tom;p

Sen gick dom till piraten och gick vidare upp till Jens där även J var.. De satt o kollade på anime filmer och de tyckte inte jag var lika roligt så jag snodde hans slitz tidningar istället =) hehe..

Inte en människa ute;p Kan beror på att alla var ute på juldagen kanske?;)

Jag var iallafall full;p Mådde så jäkla dåligt på natten, som man förtjänar med andra ord..
Däremot kanske det inte var så lyckat då jag skulle möte tjejerna på biblan vid tio på  morgonen efter och skriva rapportarbete..

Blev skjutsad till biblan dessutom kom J med god frukost och nyponsoppa och grejer också  ;) Tack så mycket babe!

Igår så var vi och Emelie & Lasse ute på o´learys och åt.. Jätte gott var det och vi hade så trevligt.. Sen blev de film och mys hemma hos oss innan man sen deckade i sängen ;)

Idag har jag hjälpt J med packning i Nättraby och en massa saker här hemma så nu är man helt slut..
Imorgon ska jag träffa Camilla och ut och äta med henne ;) Ska bli väldans trevligt, vi har ju inte träffats på ett tag nu..:/

Nyår med snart.. Blir nog att vi är hemma iallfall några stycken, eller några vi blir väl 8 typ och de räcker i denna lilla lägenheten;) Men det blir nog mysigt. Laga mat & ha bål, frukt och grejer ;)
Dessutom får jag fira det med mina vänner också ;) Wiie, vilken tur jag har=)

Nehe nu får man göra lite nyttan här hemma och dessutom plugga...

Värt de?

Publicerat: 2008-12-26 | 20:11:08 i Allmänt
Är det värt det?? Det tåls att tänka på.. Jag vill men ändå inte..
Jag är kluven, ikväll ska det drickas iallafall;p

Korkat upp...

Publicerat: 2008-12-26 | 20:02:01 i Allmänt
Korkat upp första flaskan för ikväll ;) wiiie...
Väntar på morbror nu =) hihi... pusss

Så var de annandag jul..

Publicerat: 2008-12-26 | 15:46:36 i Allmänt
Det betyder att julrean har startat...
Jag har varit en sväng på staan men jag är så trött på de;p Det är ju folk överallt och man känner sig allmänt stressad;p

Hittade iaf två stycken tunikor på vero moda, en svart och en grå=) Billigt och bra..

Så vad händer ikväll då? Morbror ville att jag skulle hänga med ut och ta en öl ikväll men vi får väl se. Är ju upp väldans tidigt imorgon som gäller..

Så jäkla sköönt att bara sitta när det är tyst och stilla och bara ta de lugnt och njuta... Fundera på att läsa min braiga bok =)
hehe.
Sa jag förresten att jag är supernöjd med allting jag har fått i julklapp..?
En massa smink av mamma som verkligen var välbehövligt, lotter som jag tänkte att jag skulle vinna på men det gjorde jag ju tyvärr inte;p Jätte fin flanell pyjamas=) En massa pengar, blommor, choklad, presentkort, en super bra bok osv..
Det jag verkligen behöver nu är pengar, pengar och pengar... Jag ska fixa det här =) hehe..

Nehe, vi höörs senare.. pusss på rumpan!

Juldagen...

Publicerat: 2008-12-25 | 17:47:49 i Allmänt
Idag har man bara varit hemma och myst en massa o tagit det lugnt..
Det kan behövas ibland kan jag säga..
Vi har städat, diskat och plockat undan allting.. Som här såg ut.. De vill nog ingen se.. hehe..

Man är dessutom rätt trött på julmaten nu måste jag säga.. Usch, finns ju dessutom inte så mycket man äter där heller.. hehe.
 
Igår var vi i Nättraby först på förmiddagen, lämnade julblomma till J:s pappa och sedan bar det av till hans mamma. Åt god mat och sedan var det massor med julgodis och Kalle Anka till de=)

Tog en runda mot Spjutsbygd, sa hej till Robbe o Jenny med compani.. Men mest av allt lilla Linnea som öppnade massor med julklappar.. Hon är såå sööt den ungen ;)

Sen tog vi en sväng upp till Jocke o Malin o Tommy o Margita.. För att sedan bege oss hem till mamma där det blev fler julklappar och där J blev full;p haha.. Dessutom är min syster söööt! ♥ Sen hängde Camilla med oss på tillbakavägen;p

Var det första året det var snö på julafton eller?=)  Det var ju så häärligt, men tror dessvärre inte att alla hade snö?:p
Men det var världens mysigaste iallafall..


Mätt och en massa trött...

Publicerat: 2008-12-23 | 23:18:47 i Allmänt
Precis hemkommen från en mycket trevlig kväll hemma hos mormor och morfar med massor med julklappar och god mat.. Jag är döds trött vill jag lova... Berätta mer sen..
Nu vill jag bara komma i säng med min mysiga pyjamas som jag fick av mitt lilla hjärta ;) ♥

 Imorgon är det julafton ;) Sov sött...

Äntligen färdig...

Publicerat: 2008-12-22 | 23:09:35 i Allmänt
Nu är man äntligen färdig med julklapparna.. Känns sköönt..
Har fan hållt på hela dagen sen man kom hem typ.. Vill bara lägga mig i min skööna säng just nu..

Idag var det Kalmar hela dagen.. Tydligen bara vi som var där uppe eftersom det inte ens var öppet i skolan..
Redovisning och grejer.. Det gick bra men klantigt nog så glömde jag bedömningsunderlaget som jag skulle haft med mig.. Annars kan de ju inte ge mig betyg som de skulle göra nu i eftermiddag.. Så jag får glatt vänta tills i mitten på januari för att få betyg på denna kursen nu...
Men visst jag klarar mig nog ;)

Sedan var det handledning och skit.. Det var mindre roligt... Måste ha en jävla massa forskning och just nu vid jul så känns detta väldigt mycket eftersom en rapport på 20 sidor ska vara klart tills den 16e och då ska vi ha med en del engelsk forskning också som vi ska ha betat igenom.. Hur fan vi nu ska hinna detta???
Jo vet ni vad man gör då??? Då brukar vi som är så ambitiösa, boka upp våra helger.. Så vi varken har något liv eller kan jobba så vi får extra pengar... Detta är helt sjukt att vi ska få behöva göra detta....

Sedan var det iallafall ikea och lunch på det.. Lite roligare.. Det enda jag hittade var en grej på fyndet som har kostar 1000 spänn och som nu kostade 175 kr.. Snacka om att göra ett klipp..
En ljuskrona grej som man kan ha ute, som tål vatten och fukt och sådant.. Blixter stor..
Men den kan man ju inte ha nu, jag tänkte typ till en framtida altan i framtiden eller något?;) hehe..

Sedan så fort jag kom hem, så fick man super god mat och efterrätt och allt som var massa mys...
Jocke, Robin & syster yster kom sen och fikade och sen hängde jag på ut till Lyckeby, men fy vad folk det var.. Blir ju stressad bara man ser allt folk ;p Så blev lite julklappar där med...
Hem och bara greja, tvätta, städa och slå in julklappar. Grejar med böcker och annat..

Usch jag är så trött på detta nu.. Jag vill bara kunna sätta mig ner och kolla på en bra film.. Men när faan ska man hinna??
Imorrn är det jobb tidigt imorrn bitti igen innan vi ska vidare för att hämta syrran och sen fira jul hos mormor och morfar med hela familjen och bara ha de mysigt... Hoppas man kan ta de lite lugnt då iallafall!

J och jag har dessutom kollat på sööta valpisar på blocket ;) de ni..=) hehe..

Nehe, sängen nästa så man orkar jobbar imorgon!

Jag har lagt takpannor...

Publicerat: 2008-12-21 | 19:51:24 i Allmänt
Hade en jätte mysig beck kväll igår med min lilla Camilla sen kom Niklas en sväng också..
Sov ensam i min stoora säng dessutom ;) hehe..

Blev väckt en massa av J och en aning full Alle, som ville att jag skulle komma ut med mat till dom vid halv två inatt, det var inte jag så sugen på kan jag tala om;) hehe..

Idag var det bara att pallra sig upp tidigt som vanligt...
Ut till morbror för att hjälpa honom med takpannor på heeeela huset..
Från början var de inte tänkt att jag skulle hjälpa till utan umgås med dom andra inne i huset, men sen fick man ju hjälpa till..
Var uppe på taket och la takpannor medans de andra lassade som tusan, sen var de min tur där nere och lyfta dessa hur många som helst.. Var väl typ fem pallar fyllda med takpannor...
Jävligt halt där uppe på taket dessutom. Sen körde vi och åt allihopa, massa mys=)
Men fy faaaan vad jag har ont nu, i heela kroppen:(

Ingen vila här inte, upp vid sex imorrn bitti igen för att sticka iväg till skolan.. För redovisning och handledning av rapport arbetet..
Men man får väl ställa upp för lilla morbror, när han har ställt upp för mig;p hehe.. Morfar var också där och hjälpte till=) '

Sedan när vi kom hem var både J och jag helt slut i kroppen.. Tog en varm dusch och det var riktigt härligt..
Sen kom mamma och Hans en sväng också..
Jag har bäddat rent i sängen och fixat här hemma.. Ska soova väldans tidigt kan jag säga.. Eller jag lär nog decka innan;p haha...


Härlig dag..

Publicerat: 2008-12-20 | 17:13:11 i Allmänt
Var uppe ganska så tidigt även att jag inte har sovit så jävla bra inatt, men det känns sköönt iallafall=) =)
Åkte hem till J för att börja packa...
Sen stack dom ut till Senoren medans jag fortsatte och slängde en hel massor med skit.. hehe..
Skönt att bli av med det iallafall..

Dom ska vara där ute och dricka ikväll så det blir en Josse & Camilla kväll ikväll istället..
Skulle varit kul att gå på fest och utgång men är dödens trött dessutom är jag inte så jävla sugen på att festa heller för den delen;p

Det blir väl en mysig tjejkväll med film och mys istället, låter lagom mycket för min del ikväll faktiskt;) hehe..
Nehe, nu blir de lite mat för att sedan städa upp här innan man somnar..;p

Btw.. J och jag var och provkörde lite bilar idag ;) Väldans roligt;)


Mysfredag..

Publicerat: 2008-12-19 | 22:49:03 i Allmänt
Ikväll är det mysfredag, jag är tröttare än någonsin efter en väldigt hård vecka..
Har legat i som tusan kan jag säga, efter skolan och plugg har det varit jobb eller packning eller massa annat som ska fixas och donas med..
Med andra ord är jag helt slut i kroppen just nu..

Var hemma hos Johanna idag och skrev rapportarbete och det gick framåt. Vi ligger inte efter i tiden iallafall och det känns sköönt. Där var de julat och jätte mysigt.. Bjöds på julgodis och grejer.. Även en fin julpåse med en glöggflaska i fick man med sig hem =)
Tack så jätte mycket gumman, men känns dumt eftersom inte jag har köpt någonting:/

Var ute och lunchade med J på staun, för att sedan bege mig vidare till ytterligare jobb innan min lilla mamma befann sig hemma =) Så här blev de fika tillsammans alla tre och vi hade väldans trevligt=)

Var meningen att jag skulle träffa Camilla ikväll men ngn eller några ska ju krångla till allting;p haha..
Så vi tar de imorrn istället,..
Vi var ute en liten sväng på senoren innan och hälsade på.. Nea börja bli en stor tjej nu.. Måste åka dit lite oftare tycker jag=)
Sen handlade vi lite innan vi tillslut kom hem..

Har sålt lite saker idag också, så fick lite pengar till även det=) Det känns väldans sköönt;) hehe.. Men visst pengarna kommer ju att gå som bara den;p hmm inte lika roligt kanske..

Funderar lite på vad jag ska ge mammi när hon fyller år? Hon fyller ju 45 nu i januari nämligen...
Nehe nu ska jag försöka se om jag orkar hålla ögonen öppna och se filmen på tv, men tror inte jag kommer att lyckas med det ;) hehe.. Ha en trevlig sista fredags kväll innan julafton ;)


Julafton??

Publicerat: 2008-12-18 | 19:42:27 i Allmänt
Åhhh, trött jag blir.. Hade skrivit ett jätte långt inlägg och så bara försvann det...:(

Fattar inte vart tiden tar vägen nu för tiden?? Jag vill hinna komma ifatt någon gång, känns inte som att man kommer hinna göra detta någon gång..

Dessutom är det snart julafton också, iofs så är jag färdig med julklapparna men tiden bara rinner iväg?

Är väl någon människa som har satt duracell batterier i klockorna..hmm

Så vad gjorde man igår då? Jo på förmiddagen så var det jobb som gällde, sen träffades vi tjejer och skrev på rapportarbetet på eftermiddagen.. Sedan stack jag hem och åt och sedan var det jobb på kvällen igen och en del ärende.. Men vad gör man inte för att hinna med allting?;) Undrar vad folket gör ikväll förresten? =)

Idag har vi varit hemma hos Angelica med och lilla Livia var också med som är sju månader, såån sööt liten tjej;)
Kanske hinner träffa Elin & Fredriks lilla trollunge med;) Måste försöka hinna med=) Lilla Saga;)

Idag iallafall rapportarbetet gått framåt så hoppas att vi hinner med det vi ska imorgon också..
Sen efter det så blir det jobb imorgon igen..

Ska nog sälja lite saker imorgon med så då får man ju lite pengar till, känns skönt=) hehe..
Sen är det äntligen freeedag=) Men inte kan man njuta för det? En massa plugg, kanske kan koppla av vid julafton iallafall..?

Nehe nu ska jag fortsätta med allting som jag har att göra här hemma...



RSS 2.0