Helgen som gått..

I lördags var vi som sagt ute och plockade svamp.. Vi hittade faktiskt en del & just nu ligger de på tork ;) hehe. Kommer bilder sedan... =)

Vi åt mat ute och hade mysigt!! Senare på kvällen kom ett par vänner hit & vi spelade New Super Mario för heeela slanten och det var såå roligt..
Killarna drack öl och vi höll oss till cider! Så vi tog fram lite popcorn, godis och sedan åt vi bilar;p Onyttigt med andra ord:p hehe.. Sedan blev det en liten ugång iallafall vilket var trevligt... Natten va inte så trevlig dock ;) hehe men det löser sig iallafall! :)

Idag körde vi ut till några vänner i Nättraby & hälsade på och sedan körde jag vidare till Rödeby till en liten sötfis och hennes söta mamma ;) hehe... Fikastund med lussebullar & thé :)

När jag kom till Nättraby igen så grejade killarna i garaget.. Nu har vi precis ätit lite och det var väldigt gott för vi var verkligen super hungriga båda två:p

Ikväll blir det en lugn & mysig söndagskväll. Har redan tänt upp lite ljus här hemma och sedan kanske det blir en runda New Super Mario igen, vem vet;p Senare blir det film!! :) Fortsatt trevlig heelg!



signatur

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback