Julmys!! :)

Publicerat: 2009-11-30 | 19:31:44 i Allmänt










Jag tycker det är så väldans mysigt nu när stjärnor och ljusstakar och alla ljuslyktor kommer upp..
Min födelsedagspresent som jag fick förra året står redan i fönstret och jag tänker redan tillbaks vilken underbar tid jag fick! <3

När jag kom hem efter en lång skoldag uppe i Kalmar hade sambon redan börjat att tagit ner kartonerna från vinden och stod med strykjärnet i högsta hugg när jag kom. Gardinerna var redan uppe så det var faktiskt inte mycket jag har gjort ;p Men jag går och småpyntar lite här hemma istället ;) Dock får jag inte plats med så mycket som jag skulle vilja!! :)

Jag har fått de mesta gjort i skolan också, nu är det mestadels en massa muntliga redovisningar kvar och en dugga till på onsdag.. Men det ska väl fixas det med innan man kan ta de lite lugnt!
Nu ska jag ta & mysa ner mig med en kopp thé.. Kanske bakar vi något gott också ;)

Första advent..

Publicerat: 2009-11-29 | 19:06:32 i Allmänt


Har börjat att pynta lite.. Men långt ifrån färdigt ;)

Vi har gått på julskyltningen idag & myst!! Hittade krans till dörren som verkligen var super fin, ljus och annat smått och gott! Hade en mysig eftermiddag med julmusik och en massa lampor tända inne i stan.. ♥

Jim har varit iväg & fixat mina vinterdäck idag med.. Så snart är de nya däcken på.



Mysigt.. Ikväll blir det lite plugg för att sedan bara mysa med en massa ljus med min sambo! ♥

Löördag & heelg...

Publicerat: 2009-11-28 | 14:19:44 i Allmänt
Har jobbat lite grann idag, känns ganska sköönt att ha gjort något vettigt.

Igår hade vi myskväll här hemma & Eric är ju också här i helgen så det blev lite idoltittande och en del pluggande för mig.. Jag tänkte att jag skulle sätta mig en stund till nu med plugget så man får lite gjort..

Kom precis ut från duschen & det var häärligt med en låång varm dusch måste jag säga!! :)

Ikväll blir det tacos till middag, var väldans länge sedan vi åt det nu så det ska bli gott.. Ha en mysig helg och ta hand om er!! ♥





Bilder kommer nu :)

Publicerat: 2009-11-27 | 11:43:03 i Allmänt




















Trött men lycklig..

Publicerat: 2009-11-26 | 23:04:23 i Allmänt
Tack familjen för alla fina presenter...

Jag är död trött och vi har diskat och slängt en massa sopor.. Vi hade jätte trevligt ikväll och det kommer bilder imorgon men just nu orkar jag inte...

Nu är det undanplockat och så här iallafall.. Skönt att inte ha det när man vaknar imorgon..:p hehe hatar att ha disk när man vaknar, jag är allergisk mot sådant.. Är såå skönt att vakna upp och allt är städat och fint :)
Inte kul att komma upp till en diskbänk som är helt full, så vi har grejat som tusan..

Både mat och fika blev det över, jag skickade med folket lite kakor heem.. Men en del pengar fick man iallafall, fina julträd och en fin bukett av min kärlek♥

Min sööta mormor ringde nu ♥ Hon hade ju fått sin jäkla älskade dooleys med sig hem så hon ringde för en stund sedan och nu satt hon drack ett glas sådant och morfar snodde hennes glad hela tiden ;p haha Hon är allt bra sööt hon! ;)

Putte & Joakim fick för tidig julklapp av mig också.. Snapskalender med en mindre påklädd tjej på :)
Det är nästan roligare att ge bort julklappar & presenter :) hehe..

Nehe sängen kallar tror jag faktiskt...

signatur

Tack...

Publicerat: 2009-11-26 | 15:54:14 i Allmänt
för alla gratulationer idag :)

Nu har jag precis satt mig två sekunder efter att hållt på heela dagen.. Nu står allting inne i ugnen och är snaart färdigt.. Nu ska jag bara damsuga av här igen;p hehe..

Det blir en jäkla massa mat och fika :)

Baconlindad fläskfilè fylld med vitlöks philadelphia, Frästa färska champinjoner tillsammans med purjolök kommer att avnjutas tillsammans med en amerikans potatisgratäng!!!

Till efterrätt: Lussekatter, morotskaka, pepparkakor och ännu mer pepparkaksmuffins :)

Ha en trevlig kväll mina vänner!!



signatur

Imorrn äntligen..

Publicerat: 2009-11-25 | 22:18:25 i Allmänt
ska jag få träffa mina älskade små barn igen i Nättrabyskolan.. Ska göra ett skolarbete där imorgon så det bär av dit på förmiddagen.. Bättre födelsedagspresent kan man väl knappast få?;) hehe..

Har hunnit med det mesta som skulle göras idag. Bakningen får dock vänta tills imorgoneftermiddag.. Har däremot tvättat bilen, tankat & hämtat mina däck för 2600 spänn.. Rooligt ;p Så jag passade på att hälsa på min kära morbror på jobbet och fick en liten pratstund, alltid mysigt ;)

Sedan blev det faktiskt lite shopping på cubus som hade 30% på heela butiken idag..:) Men jag köpte dock inget spännande;p Bara två användbara t-shirt och en ny mascara vilket var väldigt välbehövligt..



signatur

En sexig tjej...

Publicerat: 2009-11-25 | 19:31:50 i Allmänt


Jag tycker Cameron Diaz är helt sjukt sexig på den häär bilden!! :)

Full faart..

Publicerat: 2009-11-25 | 10:35:32 i Allmänt
Idag är det verkligen mycket som ska hinnas med...

Plugga, rensa bland alla papper, upp i förrådet, baka, handla, skicka paket, lämna tillbaka en sak, storstäda, fixa mat inför imorgon, till biblan, fixa engelskan, börja med det andra pluggandet.. Hur ska jag hinna allt??

Jag var uppe i tid och började iallafall:) Nu fortsätter dagen i samma tempo som jag började :) Nu sätter vi igång... Yeeehaw!!!!!

signatur


Mattetentan är över :)

Publicerat: 2009-11-24 | 18:06:22 i Allmänt
Faaan vad glad jag är!!! Äntligen är den över! :) Så nu slipper man ha det hängande över sig iallafall!! :)

Och jag klaarade den =)

Det känns bra, nu kan man inrikta sig på allt annat som ska hinnas med..
Ville bara säga det.. Så nu är jag glaaad ;D

Nu har jag ingen tid att sitta här längre.. Nu blir det fortsatt plugg efter en lång dag i skolan.. Snart hoppas jag att det är över;p hehe..

signatur

Pluggdag...

Publicerat: 2009-11-23 | 13:03:53 i Allmänt
Pluggdag idag... Svampen ska rensas och torkas, upp till förrådet, handla och lämna tillbaks böcker på biblan samt lägga på brev.. Det är sådant som ska göras under dagen!
Hoppas jag hinner med allting för här måste hända någonting.. Igår städade vi iallafall så idag slipper man de iallafall:)

Senare drar jag hem till en käär gammal vän och där lär de nog bli lite skitsnack:) Ska bli väldans trevligt!! :)
Häärlig start på en ny vecka tycker jag...

signatur

Helgen som gått..

Publicerat: 2009-11-22 | 18:07:29 i Allmänt
I lördags var vi som sagt ute och plockade svamp.. Vi hittade faktiskt en del & just nu ligger de på tork ;) hehe. Kommer bilder sedan... =)

Vi åt mat ute och hade mysigt!! Senare på kvällen kom ett par vänner hit & vi spelade New Super Mario för heeela slanten och det var såå roligt..
Killarna drack öl och vi höll oss till cider! Så vi tog fram lite popcorn, godis och sedan åt vi bilar;p Onyttigt med andra ord:p hehe.. Sedan blev det en liten ugång iallafall vilket var trevligt... Natten va inte så trevlig dock ;) hehe men det löser sig iallafall! :)

Idag körde vi ut till några vänner i Nättraby & hälsade på och sedan körde jag vidare till Rödeby till en liten sötfis och hennes söta mamma ;) hehe... Fikastund med lussebullar & thé :)

När jag kom till Nättraby igen så grejade killarna i garaget.. Nu har vi precis ätit lite och det var väldigt gott för vi var verkligen super hungriga båda två:p

Ikväll blir det en lugn & mysig söndagskväll. Har redan tänt upp lite ljus här hemma och sedan kanske det blir en runda New Super Mario igen, vem vet;p Senare blir det film!! :) Fortsatt trevlig heelg!



signatur

Frågan..

Publicerat: 2009-11-21 | 11:57:30 i Allmänt
är vad som är sant? Undra egentligen hur man kan beter sig sådan.. Jag är så trött på allt sådant så det står mig upp i halsen.. Hur orkar man bara med sig själv?? Det är ju inte bara jag som tycker så iallafall...

Nehe det är iallafall en sköön löördag idag och ska slänga mig i duschen för att vi ska ut & plocka svamp.. Eller se om vi hittar någon iallafall :)



signatur

En riktig bakdag!!

Publicerat: 2009-11-20 | 15:07:36 i Allmänt
Ni får säga till om ni vill komma hem & ta en fika hos mig idag ;) För nu har jag varit i farten.. Hehe! :) Riktigt roligt att ha sådan dag ibland!! De sista lussekatterna tog jag ut från ugnen för bara några minuter..








signatur

Pepparkaksmuffins :)

Publicerat: 2009-11-20 | 12:07:25 i Allmänt
Har precis bakat goda pepparkaksmuffins.. Bakade likadana förra året vid den här tiden också...
Det luktar nu en massa pepparkaka här hemma och en massa julkryddor ;)





Jag är på bakhumör idag känner jag :) hihi!!! Kanske måste plugga lite också?;) Eh, det hinner vi så småningom det också!! :) Nu ska jag gå och plocka iordning lite i köket :)

signatur

RSS 2.0