Doft & lampa i ett..

Publicerat: 2009-07-31 | 21:07:39 i Allmänt


Doft & en liten mysig lampa till datorn kanske? Kopplas enkelt med usb-kabeln till datorn..

Bröllop & jäkelskap går just nu på tv och denna kan man ju typ utantill.. Har ju sett den ett par gånger:p Den är faktiskt riktigt rolig.. Jag är en massa trött.. Skulle fixat med korten nu ikväll. Tror ni inte att jag har köpt fel fotoalbum då.. Korten kommer ju inte ens in där:/ Får väl köpa ett nytt imorrn kanske! Nehe, nu ska jag göra lite nyttan hemma innan läggdags!

Rosa mus?

Publicerat: 2009-07-31 | 18:53:27 i Allmänt
Min motorelektronik lampa började förresten lysa imorse när jag skulle köra till jobbet..
Vågade inte ta min så jag tog min kära sambos automatare. Drar dock mycket mer bensin men shit vad skönt det är att köra med.. :)

När jag kom hem från jobbet idag.. Så blev det frallor och fika med allihopa!
Sedan fick jag åka in med min bil och se vad som var fel. De släckte lampan men börjar den lysa igen så måste jag byta den där lambdasonden.. Så vi får väl hoppas att den håller sig släckt nu..:)

Sedan lämnade jag in min telefon också för ännu en lagning så har lånat systers gamla just nu.. Min datormus är också helt konstig.. Så måste leta upp kvittot till den. Vet dock inte vad jag vill ha för mus.. Om man ska ta en trådlös igen eller om man bara ska ha en med vanlig sladd? De med sladd är ju typ väldigt mycket bättre har jag hört..?:)



Vad sägs om denna fräcka rosa datormus då?;)

Åhhh.

Publicerat: 2009-07-31 | 17:41:42 i Allmänt
Känner mig inte riktigt bra idag.. Är slö som tusan och har varit hela dagen.. Dödens trött och sen är jag så irreterad att jobbet ringde för en stund sen också..

Berättade jag att den nya sommarchefen har ju början.. Hon ringde för någon dag sen och undrade om jag kunde hoppa in extra. Ja visst svarade jag. Men då var det ju i onsdagskväll då jag inte kunde. Dessutom är det fortfarande juli och jag får inte jobba en timme till än de jag har.. Blir man sur då eller..

Enligt den andra chefen får jag inte jobba alls sen ringer hennes vikarie och undrar om jag vill ha extra tider. Bra koll de har då.. Idag ringde även den andra gruppen som jag ska vara i nästa vecka och undrade om jag kunde jobba ikväll. Men jag känner bara att jag inte orkar. Jag ska i princip bo på jobbet hela helgen så jag pallar inte. Dessutom har jag inte mått riktigt bra heller. Men känns lagom roligt att tacka nej när de ringer och frågar..

Hade det varit augusti nu så hade jag lätt tagit dom timmarna för då får jag ju inte ihop så jäkla många timmar..
Men chefen kommer nog vara lagom glad på mig ändå med de 190 timmar jag har lyckats få ihop;p hehe.. Men vadå. man tackar väl inte nej de frågar en liksom.. Man fick tydligen bara jobba runt 165 timmar.. Men när upptäcker det så är det redan försent.. Ups får man göra så?;)

Läckert.

Publicerat: 2009-07-30 | 20:07:23 i Allmänt


Detta tycker jag blev så jäkla bra. Kortet blev verkligen kanon och det är hur fint som helst!

Snaaart kommer jag hem och få pussa på min älskling! ♥

Snyggt!

Publicerat: 2009-07-30 | 17:03:59 i Allmänt


Hittade denna snygga på nellys hemsida! Riktigt snygg var den!

Har precis ätit lite men är fortfarande sugen på något. Fasen vad jag är sötsugen på någonting hela tiden:p

Så här lång kö var det i lördags förresten till kroppkakorna! Men lätt värt de ;)


Sedan vann vi en massa godis med. Ja eller vann & vann.. Tröstpris var det ju:p Jim vann på potatis =) haha!

Känns som natten..

Publicerat: 2009-07-30 | 14:35:05 i Allmänt
Det är mörkt som natten ute ju:p
Idag är jobb, jobb och åter jobb på schemat! Snart snart får man lite semester, vilket faktiskt är rejält efterlängtat! =)

Är lite sugen på att baka också..:p Får väl se..
Nehe nu ska jag fortsätta här..

Fika på staan!

Publicerat: 2009-07-29 | 21:06:49 i Allmänt
Har haft en mysig & ledig dag idag.. En lyxig dag ;)
Massor med sol och läsning ute i gräset. Sedan åkte vi till staun.. Gick på stan och tittade runt. Hittade verkligen en skit snygg jacka/kavaj men det får vänta tills vi åker iväg.. Det är ju inte jätte panik med det ännu..

Hittade däremot en väldigt snygg klänning på nätet!


Fikade med en vän på ett nytt ställe i stan. Var faktiskt väldigt trevligt! Där blev de några timmars snack och tiden bara flög iväg! Tack Josefine för en trevlig fika! ;)

Sprang inom Village och hittade en massa inredning! Åh, vad jag vill ha ett eget och bara ha så jävla snyggt och inreda precis som jag vill!! Det blev iallafall ett hjärtan med vanilj marshmallows =) hehe!

Gjorde också ett klipp på stadium.. Ett par sådana här ljusrosa converse för endast 49 kr..


Nu blir det mys i soffan med film och vaniljmarshmallows! ♥

Frukost och Kinapinnar..

Publicerat: 2009-07-29 | 10:01:57 i Allmänt
Avnjutit en väldigt god frukost..
Läste i min väns Majas blogg för en stund sedan att hon inte skulle klara sig utan frukost och att det är en dagens viktigaste mål! Jag kan inte mer än att hålla med!

Får jag ingen frukost på morgonen så blir jag hel konstig i kroppen.. Detta är en liten pik till min andra vän Camilla som tycks ha lite svårt med det där med frukost!! Det är viktigt att äta dagens viktigasta mål lilla du! ♥

Det finns någon här i huset som har sprungit runt och letat efter några slags pinnar hela morgonen.. Läst och donat hur man äter med kinapinnar.. Ja och tillslut lyckades han väl måste jag säga;p haha han är ju för sööt! ;p

Han har faktiskt inte hoppas på mig hela morgonen;) Vilket jag är väldigt glad för!


Studsmattekväll;p

Publicerat: 2009-07-28 | 20:28:13 i Allmänt
Slutade jobbet ganska tidigt idag. Det var faktiskt sköönt!
Jag gjorde faktiskt middag idag! Med lite av Jims hjälp;) hehe.. Men det gick faktiskt bra och det var verkligen super gott=) Å, vad jag älskar biffar ;)

Sedan kom även Fusan & hennes lilla gubbe hit. Vilket var jätte treeevligt ;) hihi.. Satt ute o pratade o kollade bilen osv..
Sen medans jag grejade med maten så städade Jim och sedan hjälptes vi åt med disk & tvätt..
Medans det var igång satt vi ute i solen och pratade och hoppade studsmatta.. Jim & Linnea busade som tusan och det var rätt roligt att se.. Hon var helt gaalen ungen;p Jim låg under studsmattan och grejade och det tyckte hon var skit kul:p haha!!

En väldigt mysig dag alltså! ♥
Måste ta & lägga upp någon film på det!

Ikväll ska jag se den bästaste filmen som finns i denna värld ;) Wiiiie! =) Annars blir det bara en massa mys!
Vi har dessutom slängt i oss en massa melon ikväll med. Vilket är den godaste sommarfrukten som finns att äta!



Mys med wallander!

Publicerat: 2009-07-27 | 17:14:55 i Allmänt
Igår kväll blev det massor med mys och nya wallanderfilmen! =) Den var verkligen spännande och sevärd måste jag säga!

Till det, stekte vi kantarellerna och åt kantarellsmörgås =) Det var så gott så det var obeskrivligt;) hehe!

Idag fixade jag hemma lite med disk o annat sedan stack jag till Elin en sväng innan jobbet.. Vi gick en runda med Fisen i vagnen och sedan fikade vi.. Trevligt var det! =)
Sedan begav jag mig till jobbet. Får la hoppas att det blir lugna gatan. Man känner sig lite borta när man varit ledig i två dagar.. Det är lite fööör länge om jag får bestämma själv:p Man vill ju veta vad som händer och fötter liksom..

Överraskningsmiddag hos mamma!

Publicerat: 2009-07-26 | 20:57:14 i Allmänt
Så mysig & skön dag idag.. Sov ut imorse så man verkligen kände sig utvilad. Häärligt som bara den! Mysig frukost avnjöts tillsammans med min andra hälft. Sedan gick vi ute och grejade med bilarna. Eller mest Jim.. hehe. Jag grejade med tvätt och annat som behövdes göras.

Jim skickade iväg ett sms och frågade när de skulle komma hem från semestern i Malmö. Så vi åkte dit, handlade lite på vägen. Gjorde en såå god middag tills de kom hem. Dessutom fick jag mina nya rosa stövlar som mamma hade köpt till mig. Dock var de alldeles för stora men med massor med tjocka strumpor i så kan de nog funka;p haha!

Vi hann också med en dusch hos mammi. Skönt innan dom kom hem. Hjälpte dom upp med alla kassarna och sedan åt vi en sån god gryta med potatis, vinbärsgelé och en massa goda grönsaker =)

Tog ett mys i syrrans rum samtidigt som syster gjorde sig iordning och det var någon som somnade i hennes säng;p hehe!

När vi kom hem, tog vi kameran med oss och gick ut för att leta svamp.. Visst hittade vi lite grann också! =) Så mysigt vi har haft det idag! Sånt här borde man göra alla dagar! 
Ta hand om sina nära & kära och va rädd om de man har! Jag älskar er ♥





Olearys igårkväll!

Publicerat: 2009-07-25 | 10:44:59 i Allmänt
Yes det blev oleary´s igår kväll! Jag, Jim & Jens.. Hade väldans treeevligt=)
Nu är det iallafall bokat och klart den 12e sticker vi ;)

Tackar sin pojkvän Jens och sin flickvän Josefine för en mysig kväll på Olearys! Av: Jim på ansiktsboken..;p

Sedan när vi kom hem, drack vi och hade allmänt roligt här ute. Lilla Nova var också med;) Alla barnen busade och badade i poolen=) En väldigt mysig fredagskväll med andra ord!

Idag blir det kroppkakedag på Senoren!=)

Solen skiner & lön..

Publicerat: 2009-07-24 | 15:42:47 i Allmänt
Solen skiner ute idag och det känns underbart=) Jobbat idag, nyss hemkommen.
Blev ingen lunch med Elin idag. Saga har fått upp sin lilla tand ännu mer så hennes lilla fis var nog inte jätte glad idag ;) Men det är ju förståligt. Söt som hon är så sa hon att hon skulle bjuda på fika nästa gång för hon fick skuldkänslor eftersom vi hade bestämt..

Hehe det är väl lugnt. Sånt kan man ju tyvärr inte göra någonting åt..

Så det blir nog en helkväll med min bästa sambo/vän ikväll ;) Fundera på att ut och äta någonstans eller liknande. Vi får väl se vad vi kommer fram till!

Jobbet ringde mig så fort jag kommit hem nästan så jag blev lite rädd trodde jag hade glömt att lämna någon nyckel eller något. Ne då säger hon: "Jag har fått maginfluensa, tror du att du kan jobba för mig ikväll?" Nja säger jag.. Eh jag bara skoja säger hon jag är på jobbet:p

haha dom är ju roliga de där ;) Ne det var ju om nästa helg istället om jag kunde jobba mer då. Så självklart tackar man ja till de;)

Sedan kom lönelappen idag med;) Inte fy skam ju;) hihi! Ne det får väl firas ikväll tycker jag allt! ;)

Badat i havet i regnet..

Publicerat: 2009-07-23 | 21:18:23 i Allmänt
Jobb idag. En tjej som blivit sjuk också.. Så jag fick ringa runt till nån ny som kunde hoppa in ikväll.. Tillslut så fick jag tag i en. Annars hade väl jag fått hoppa in i värsta fall ;)

Sen gjorde vi middag.. Äntligen lite riktig fisk & potatis till middag! =)
Sen åkte vi ner och badade i havet när det hade började regna..:p Var faktiskt jätte mysigt. Dock var det väldigt kallt. Men fan vad man känner sig fräsch efter ;) hihi!

Har haft en väldigt bra dag på jobbet också. Hade rätt gott om tiden när jag både hade dusch och städ, så jag var där super länge och vi fikade o satt o pratade.. Var faktiskt jätte trevligt. Goda bullar hade hon;)

Älskar att jobba med vissa personer. Fan vad de har stor betydelse alltså, vilka som är ens arbetskamrater. Funka inte dom så är de inget roligt att jobba. Vi har såå jäkla roligt jobbet och tillslut låg vi nog dubbelvikta allihopa av skratt ;)

Mammi & syrran har åkt till Malmö på semester så jag ska vara lägenhetsvakt tills på söndag.. Vattna blommor, lägga in post och mata fiskarna;p Det ska man väl klara ;)
Imorrn är det fredag sen är jag ledig i två heeeela dagar;) Shiiit ;)




Måste bara påpeka en sak här också.. Alltså hur fan tänker en del personer. Snacka en massa skit utan att ta reda på sanningen innan. Hota med polisen utan att ens veta ett skit..? Hur gammal kan man vara då? Alltså jag är så glad att jag inte är lik dig ett jävla skit! Jag är så glad att jag har sluppit dig i mitt liv och jag har klarat mig så jävla bra utan.. Men det hade varit så jävla roligt att träffas och diskutera med dig för jag tror inte riktigt att vi ligger på samma nivå, du och jag. Man kanske skulle göra det. Hade varit så jävla roligt bara... Tack för att du inte har funnits i mitt liv och tack för att du gör så att du aldrig kommer att finnas där heller!!!!!!

Dessutom ett stort tack till min fina sambo för de fina smsen idag. Tur jag har dej älskling! ♥

Glass hos världens bästa!!!

Publicerat: 2009-07-22 | 21:44:03 i Allmänt
Idag jobbade jag & sedan åkte jag direkt ut till Rödeby för att träffa Elin och lilla Saga =)



Sånna små sötnosar är dom.. :)

Sedan lagade vi oss lite mat när vi kom hem.. Kelade en massa med lilla Nova också.. Världens gosigaste.. Finns nog en till som tycker det tror jag även fast han inte vill erkänna de riktigt ;) hehe!

Ikväll har vi haft filmkväll med två tosiga killar från skåne.. Närmare bestämt Johan & Casper som är här inne hos oss ikväll :)

RSS 2.0