Länge sen:p

man skrev här nu:p Så vad har hänt.. Jo igår så var jag i skolan för sista dagen på denna terminen och hade redovisning.. Typ den sämsta redovisningen jag har gjort tror jag;p Undra hur många gånger jag sa "eeeh" ;p hade varit kul att veta. Kan ingen räkna dom nästa gång?:p haha... Dock var det väldigt intressanta ämnen att lyssna på ;)

Idag har man varit och jobbat och shit vad roligt det är ändå att komma tillbaks.. Barn ger en verkligen så mycket energi och det är så häärligt att umgås med dom..

Där jag var idag hade barnen både playstation, flera datorer och ett eget wii;p Ett eget litet bibliotek att gå till och låna böcker eller bara sitta där inne tyst och läsa.. Hur många rum som helst för olika saker. De hade byggt rum i rummen och det var verkligen en "mysig" stämning mellan alla.. Innan jag gick hem så samlade vi barnen som var kvar med mig o en av de andra som var kvar och jobbade och sedan släckte de stora lamporna, tände alla små lampor och sedan en massa ljus och sedan hade vi gemensam fruktstund, tillsammans med detta läste ett av barnen kluriga gåtor som vi tillsammans försöke lösa.. Ja, shit vilken stämning vi hade.. När föräldrarna kom så blev alla samlade och alla försökte lösa gåtorna tillslut ;)

Trea i Sverige med alla rätt på provet han gjort i Kalmar är inte heller dåligt babe ;) Du är så duktig! ;) Dessutom bäst i hela gruppen på vägmärken ;) hihi!! =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback