Nyårsafton

Ikväll blir det tre rätters hemma hos oss i goda vänners sällskap!!


Vi firar in 2011 med buller & bång!

Önskar alla mina kära läsare en underbar sista kväll på år 2010.

Middag & bingolottokväll

hemma hos Olander/Svensson ikväll! Det ska bli trevligt!

Men först ett varmt bad! ;)


Näst sista dagen på året

ätit äggmacka till frukost idag :)

Väntar just nu på att mamma ska komma en liten sväng! Sen blir det lite fortsatt plugg idag.. Gud, vad roligt jag ska ha då, med mina avhandlingar ;p

Första artikeln

Yeeeah! Första artikeln är färdig! Vad jag är duktig ;)

Man måste berömma sig själv när man har gjort något bra, det vet ni va?:) hehe! Plugga lite till och sen sätta på en film tror jag! :)

potatisgratäng

Nu är det nystädat här hemma igen & det luktar väldigt gott!! Eric har åkt hem och idag åt vi kotletter och en väldigt god potatisgratäng! Väldigt gott som slank lätt ner i magen efter en massa städande ;)

En bild från uppesittarkvällen hemma hos oss på Jim & Stoffe. Stoffe skulle försöka knäcka Jims onda rygg;)


Nu ska jag försöka fortsätta med pluggandet igen! Får väl se hur det går:)

Sista onsdagen för året

Sista onsdagen för år 2010.. Nytt år & nya utmaningar tillsammans med en massa roligt som ska hända..

2011 ser vi fram emot och längtar till med stormsteg!!


Bilder från julafton hemma hos mormor & morfar ♥

Ego

Mysigt det är att bara va för stunden & bara mysa i soffan med ljus & filt ibland. Jag har det bra jag ;)

Egobild på mig & en på Jim från bröllopet! ;)

Mys


Hittade detta fina mysplagg på H&M internetshop :) Detta skulle jag gärna gosa runt i! ;)


Tisdag & besök hos mammi

Idag efter frukosten som var närmare lunch & efter en dusch på det så begav jag mig till Ronneby för att hälsa på syster & mamma! Hjälpte syrran med tvätten & köpte tillsammans med henne lite fika på Contan!


Nu skulle dom iväg och jobba så jag fick snällt bege mig hemåt med lite risgrynsgröt rikare ;p Kanske man skulle försöka att börja kolla lite på plugget?? Iallafall göra någon nytta dessa dagar! Hade kanske varit en bra idé..

Mer bilder ifrån bröllopet











En helt vanlig måndag

Nu är julhelgen över och vi går till en helt vanlig måndag! Jag låg i sängen länge & gottade mig imorse! ;)

Sedan bar det av in till stan för att gå på rean med Sofie. Vi åt lunch på Harry´s och dom hade faktiskt väldigt god mat!

Det blev också en del fynd. Jag har nu också handlat en hel massa nya troser :) Så nu klarar man sig en stund! Var på stan hela dagen idag och trängdes med allt annat folk:p Eric kom också i förmiddags för att vara här i några dagar.. Handlade lite på hemvägen också och nu har man precis kollat på de sista två avsnitten av julkalendern eftersom jag inte har hunnit det!

Annandagen & 5 år tillsammans

Idag har jag & Jim 5 år tillsammans!

Tiden har gått väldigt snabbt och det blir faktiskt bara bättre och bättre för varje år som går! Jag är fortfarande lika kär i dig ;) Om inte mer nu än vad jag var det första året! Allting känns helt enkelt toppen och jag älskar dig mer än allt annat ♥

När Jim började må bättre framåt eftermiddagen styrde vi bilen in mot kinarestaurangen & buffén.. Det kändes skönt i magen kan jag tala om! Skönt att bara sitta och mysa och inte ha någon som helst tid att passa!

Kvällen ska spenderas i soffan med världens finaste med en massa mys ;)

Bröllopet i bilder








Ett jätte fint bröllop med ett väldigt vackert bröllopspar!
Tack för att vi fick vara med och fira på er oförglömliga kväll!


Juldagen & bröllop

Julafton igår var en mysig kväll!!


Idag står det bröllop på schemat!! :)

Julafton

Idag är det den efterlängtande dagen... JULAFTON... Som vi har väntat på så länge..

Vi ska strax iväg upp till svärmor & äta lite jullunch!!
Jag hoppas julafton kommer att bli en mysig dag/kväll med två härliga familjer & goda vänner senare ikväll!!
Önskar alla en riktigt fin julafton! ♥


Dan före dopparedan

Varit inne i stan idag & fy.. Jag ville bara hem.. Kunde inte köra någonstans för snön och människor överallt:p

Nu har vi gjort oss fina och beger oss till min familj & fira jul! :)


önskar familjen Franzén/Olander ;)

Välkommen Elias


Grattis till Becka & Simon som äntligen fick sin lilla Elias den 21/12 klockan 20:51.  Allting verkade ha gått jätte bra & jag önskar er verkligen all lycka till i framtiden!

Ni fick världens finaste lilla kille, den bästa julklappen ni kunde fått! Hoppas att man får träffa er & ert lilla underverk snart! Många lyckönskningar & kramar till er!

Julgranen

Detta året skippade vi glitter i granen! Tycker inte alls det är fint;p Så det blev mest silver i granen i år! ;) Det har jag fastnat för & är allra finast tycker jag! Det blir inte fint med glitter i granen, man får ju liksom hänga med i svängarna:p Det är ju nästan ingen som har det längre! ;)

Idag är det dessutom dan före dan före dopparedagen! ;)

Så här blev årets gran! Väldigt fin tycker jag! ♥

Så nu ska det bara städas och göras julfint och sen är allt färdigt!!

Alla klapparna är färdiga & idag har jag och sambon varit och handlat en massa. Fick med mig tre klänningar hem hur nu det kunde gå till (?!) :p Dock ska jag inte behålla alla ;) Och en liten kofta i spets, den sista i den storleken. Dessutom handlade vi skor & jag fick med mig ett par skit snygga svarta sandaletter däremot fanns inte den snygga sandalen som jag fastnade för först i min storlek men det ordnar sig nog ändå hoppas jag! ;)

Min snygga sambo kommer att bli finast i det han ska ha på sig! ♥


Äntligen




Rocky Roads & lussekisarna! Jim hjälpte mig att rulla dom. Min söta fis! ♥ När jag skulle lägga dom på plåten hade han gjort ett hjärtan! ♥

En vinterdag -15 grader



Bilder från min praktik & över Nättrabyån en vinterdag! Här hittade barnen ett hemligt meddelande som gav dom en ledtråd till vart julklappen fanns som innehöll godispåsar! ;)

Just nu är den första plåten inne i ugnen med de sista lussekatterna & jag börjar känna att tröttheten börja krypa, termometern står just nu på -15, usch, tur att man har sina raggisar på sig av svärmor! ;)

3 gånger

har jag sprungit fram & tillbaks till affären ikväll.. Alltså är man tankspridd eller? Sista gången trodde jag fan inte att det var sant!!

Jag har bakat större delen av dagen idag tycker jag!;p Jag & Jim var nere och köpte halstabletter, mjöl och saffran.. När vi kommer hem och jag ska börja upptäcker jag att vi har glömt jästen. Jaha, ner till ica igen för att köpa två paket jäst för 4 kr kändes meningsfullt :p När jag har hällt i detta och smör tillsammans med mjölken så upptäcker jag... Visst faaan ingen kesella hemma heller ju ;/

Då hade jag ju dessutom redan början så jag fick springa ner igen nu innan dom stängde.. Blir man trött då eller?:p

Så idag har jag gjort lussekatter med inte så mycket saffran i, eller ja det är mycket saffran i men väldigt dålig sådan så man får ju typ ta 7g istället 1g ;p Sedan fortsatte jag med trillingnöt & Rocky Roads och nu håller jag på med en sats lussekisar till! ;)

Och nu börjar jag faktiskt bli lite trött;p

Sjuk film


Denna filmen såg vi igår & den var verkligen helt sjuk, denna rekommendera jag verkligen inte.. Psykisk jävla skit film var det.. Usch, jag har svårt att se sådant faktiskt! Man förstår av bara trailern vilken sjuk film det är!

The Town


Såg den härom kvällen. Faktiskt riktigt bra!

Trillingnöt


Trillingnöt ca 35 st
Ca 1,5 dl hasselnötter
200 g ljus choklad (det går säkert att byta ut den ljusa chokladen till 70% choklad om man vill)
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg nötterna i en långpanna och rosta dem tills dem har fått färg. Låt nötterna svalna och gnugga sedan bort skalet med en ren kökshandduk. Lägg nötterna i en skål.
Smält chokladen i vattenbad. Låt den svalna lite och häll sedan chokladen över nötterna och blanda ordentligt.
Lägg nötterna tre och tre på en bricka med bakplåtspapper. Ställ i kylskåpet i ca 20 minuter.

Doppa de stelnade chokladbitarna ännu en gång i smält choklad, för att få ett tjockare lager av choklad runt nötterna. Låt stelna. Häll resten av den smälta chokladen i en plastpåse, klipp av ett litet hörn och ringla sedan ut lite choklad ovanpå trillingnötterna som dekoration. Låt svalna. Förvara svalt.

julgodisbak

här är vi i full gång att baka.. Förmiddagen tog vi det väldigt lungt här hemma men nu sätter vi full fart.. Dessa dagarna som är kvar är fullproppade med saker som ska hinnas med..

En massa bak, skicka paket, lämna pengar, in till stan & försöka hitta något förhoppningsvis!

Presenterna jag fick av Jim på min 23 års dag! Har inte lagt upp dessa ännu ju! ;)

färdighandlade

nu är vi äntligen färdighandlade.. Handledningen gick bra & ikea med och nu har man handlat allting och lämnat in allt jag ska också!! Känns skönt allting och nu kan man faktiskt ta lite välbehövt jullov! ;)

Så nu de sista dagarna ska jag bara njuta & försöka baka lite julgodis bland annat! :) Försöka att hinna med så mkt som möjligt med andra ord och se om vi kan hitta oss en fin julgran också! ;)

20 december

det närma sig med stormsteg.. 4 dagar kvar nu!!

Sitter just nu i Kalmar och väntar på min kära sambo! Fan vad jobbigt det var att gå upp innan sex idag, helst när man inte har sovit någonting heller;(

Jag har handledning klockan 13 med och innan dess ska vi hinna med ikea & lunch! Jag har varit på netonnet redan. Dom öppnade ju vid 8.. Så där gick jag runt en timme typ;p Köpte lite grejer och stod o pratade med en väldigt trevlig tjej i kassan! ;) Hur häärlig som helst! Sådana människor borde arbeta i alla affärer.. Vi stod säkert o snackade i typ 20 minuter! ;)

Hoppas Jim är klar snart så vi kan dra oss mot ikea & maaaten;p Nehe, kanske kolla om praktikplatsen är ordnad först!

Långfika

Hade en långfika med Elin i stan idag.. Jätte mysigt! Stan en sväng, men hittade inget särskilt! Begav mig hemåt och började städa medans sambon fixade maten! :)

Ikväll blir det middag för fyra! ;
) Fjärde ljuset är även tänt i adventvetsljusstaken!
Sedan ska jag försöka slänga ihop en kola & lite dip och till det serveras det morötter! Middagen består av korvgryta & mos. Nu ska jag kolla till maten och sedan bara vänta på våra gäster! ;)

19 december & fjärde advent

igår var vi hemma då vi har sjukstuga här hemma!! Sen blev det 40 års kalas hos Marita en liten liten stund.. Efter nästan 2 timmar var jag helt slut som artist och ville helt enkelt hem & slänga sig på soffan!! Köpte med mig halstabletter för att lägga mig och kolla på en film!!

Nyss ätit lite frukost/lunch ;p Ska nog in en liten runda till staden för att kolla efter en julklapp & möta Elin så lilla Saga kan få sin present! :)



Röd ljuslykta


Jag har klarat av praktiken väldigt bra!! I present/julklapp av alla barn & personal fick jag en väldigt fin ljuslykta där barnen själva har skrivit i.. Det bästa de sa var att de skulle ha köpt en vit eftersom dom fick likadana av föräldrarna så att jag skulle känna mig som en av dom för det var jag verkligen!! Men den var tyvärr slut så det blev en röd.. Jag fick verkligen tårar i ögonen & dom är verkligen helt underbara!

Men denna ljuslykta kommer nog vara uppe året om ändå skulle jag tro bara för att jag ska komma ihåg de fina människorna! ♥ Jag lova att jag ska ta en bild och lägga upp på den!

Varje jul har jag även uppe mina två röda ljuslyktor som jag fick min första praktik som var helt underbar den också! Behöver jag säga att jag längtar faktiskt till min avslutande & sista praktik!

Den där tidsmaskinen hade varit intressant att gå in tycker jag! ;) Undrar hur man hade haft det då.. Bara framtiden får utvisa detta! Jag har nu avnjutit en äggsmörgås & lite pepparkaksfil till kvällsmat! ;)

Jag vill inte

gå till praktiken just för att det är sista dagen..

Det är så tråkigt att allt roligt just ska ta slut när det är som bäst.. Jaja, man får väl ta det så helt enkelt. Ikväll blir det iallafall en lugn fredag & jag ska njuta av att jag har klarat av ännu en grej på unversitetet! ;)

Jag är allt bra jag! ;) Jag hoppas att jag får en givande sista dag hos älskade barn & underbara tjejer! :)

Marita 40 år


Grattis till Marita som fyller 40 år idag & blir gammal! ;) hehe! Henne firar vi på lördag! ;)

Saga 2 år


Grattis till Elin & Fredriks fina dotter som fyller 2 år idag.. Jag kommer och fira dig en annan dag! ;)

Hoppas fina tjejen får en massa roliga paket! ;)

Allra sista dagen någonsin

på praktiken imorgon.. Jag vill faktiskt inte sluta..

Idag har varit en jätte mysig dag för att vi har haft julfest och jag har gömt julklappar till barnen som de sedan fick hitta.. De fick små godispåsar som de sedan fick ha när de mös till en film efter hamburgare till lunch! :) Vi dansade kring granen & sedan fikade vi i snön!

Jag har haft en underbar praktik på detta stället och jag skulle verkligen kunna se mig själv jobba där i framtiden, som faktiskt inte är så länge kvar! ;)

Hoppas alla får en underbar kväll! :)


2 dagar kvar

kort dag idag och idag bjöd jag på glass till alla söta små barn & hade lilla vilan.. Skönt att vila tillsammans med dom! ;) hehe.. Åkte in till stan för att handla lite med syrran & det blev en present till lördagens 40 års kalas iallafall!

Några julklappar blev det inte.. Så jäkla svårt dessutom.. Har väl i princip syster och något litet till mormor & morfar kvar! ♥

Igår gjorde jag cornflakesgodis och kola! Blev väldigt nöjd med kolan måste jag säga.. Hur god som helst ;)

3 dagar kvar

nu är det endast 3 dagar kvar av min praktik..

Känns konstigt och sorgligt men ändå skönt för jag kommer närmare och närmare för varje dag som går ;) Idag har vi haft väldigt väldigt roligt måste jag säga.. Barnen har varit väldigt speedade idag & jag var väldans trött imorse men det gick över! ;)

Efter en massa roligt snack i personalrummet på rasten, efter lussekattsbak med de största & efter en massa beröm så känns det genast mycket bättre ;)

Jag är så glad att jag har fått en så underbar praktikplats med så trevlig personal och jag verkligen älskar stället!

Imorgon är det julklappshandling med syrran som gäller! Det ser vi fram emot. Men först lite julgodisbak! ;)

Nougatmuffins

Försökte hitta något gott julgodis! Men hade inte jätte mycket hemma så det fick bli nougatmuffins idag! ;)

10-12 normala formar och 6 stora.
Ingridienser:
4 dl vetemjöl
2 dl socker
1/2 tsk salt
2 tsk bakpulver
1 1/2 dl mjölk
1 ägg
25 g smält smör eller margarin
1 Dubbelnougat (Cloetta) grovhackad

Gör så här:
Blanda mjöl, socker, bakpulver och salt i en bunke. Vispa ihop mjölk med ägg och rör ner tillsammans med det smälta smöret. Vänd ner den hackade nougaten och fördela i stora muffinsformar. Grädda i 225°C ca 15 min.

Jag använde vanlig nougat och sedan strimlade nougat ovanpå, man kan välja hur mycket nougat man vill ha i själv dessutom! ;)

Luciafirande


Dålig bild men det var väldigt mysigt att få hjälpa till och fixa iordning dom så fina! ;) Helmysig dag verkligen!! Barnen var jätte duktiga och kunde alla sångerna perfekt! Fullt med föräldrar och mor-farföräldrar och efter lussandet blev det kaffe och fika för alla! Helt fullt på vår avdelning var det!!

En fråga som jag kan ställa mig är varför högskolan skicka ut välkomstbrev för nästa termin och där står precis allting man ska göra och när man gör det så funkar precis ingenting..? Kan dom göra någonting riktigt och som funkar kanske? Ne, det verkar faktiskt inte såå.. Man blir väldigt irreterad iallafall:p

Lusselelle

Luciamorgon är mysigt! :)

Jag ska snart bege mig upp till praktiken och det ska bli mysigt!

BINGO


Både jag & Sandra fick faktiskt bingo ikväll! ;) Dock inte så mkt.. Men vi var ju såå nära att komma fram och sen bryts det? Vad fasen är det då?;/

Ikväll fixade iallafall jag & Sandra tacos medans killarna spelade.. Åt gott för att sedan inta soffan med Super Mario & bingolotto tillsammans med lite gott! :)

Tänk att imorgon är det redan Lucia, helt sjukt vad snabbt tiden går.. Det ska bli så mysigt att se alla barnen imorrn! Hoppas ni haft en skön avslutning på veckan & är utvilade för den nya som är på ingång!

Utgång



Nu börjar jag äntligen vakna till liv.. Jag har diskat upp alla glasen, Jim plockade nämligen undan allting igår!

Hade en väldigt trevlig kväll igår, dock så kom kameran fram när de flesta hade gått hem tyvärr.. Tackar samtliga fina människor som var med igår & för jätte fina presenter från finaste Elin! ♥ Blev jätte glad för halsbandet och armbandet och det var något som jag behövde nytt av med.. Tack till Sandra & Feffe för god choklad ;)

Blev en sen utgång för oss fyra som var kvar.. En runda på Stars & sen Harry´s & där blev det dans till stängning ;) Vill även tacka min söta syster som äntligen kom hit dock så måste hon hänga med ut nästa gång! Nu ska jag kolla två missade avsnitt av Gyllene Knorren! ;) Sedan blir det nog en tur med dammsugaren!


Fest

hittade verkligen ingenting i staden idag.. Varför är det alltid så att när man letar efter någonting så finns det helt enkelt inte..:/ Dåligt tycker jag!!

Ikväll blir det iallafall lite fest på Gamla Dalbyvägen i Nättraby, kom förbi om ni känner för det! ;) Hoppas iallafall på en mycket bra kväll! ;)

kinabuffé

har vi ätit idag.. Gick in på hemmakväll för att köpa lite godis. Godis för 60 spänn blev det.. Hur kunde det bli så mycket liksom?? Godis är fan hur dyrt som helst :/ Maten var iallafall helt grymt god som alltid.. Freeedagsmys, med idolfinal!!


Nobelmiddag

morgonen började med att jag & min jobbarkompis var själva på förskolan utan barn :p Kändes lite konstigt.. Började tända lite ljus, sätta på lite julmusik och göra mysigt till dom kom..

Frukost åt vi vid ett bord och satt länge & pratade tillsammans sen kom en av föräldrarna och visade upp sin nya snygga klänning och poserade för oss ;) hehe! Jag la över bilder från äventyret och sen kom kära sambo för att lämna micro sd minnesläsaren! :) Så nu kunde vi även föra över hennes bilder som hon hade glömt ;p

Samtal med universitetet i en halvtimme om allt annat än det jag trodde, men vad gör de?:p Allting känns verkligen jätte bra. Jag hade tom kopplat till litteraturen som hon inte ens frågade om :p

Min handledare pratade också med henne och sen med mig igen i 2 minuter.. Så allting känns kanon! :) Sedan klädde vi julgranen till julmusik i bakgrunden.. När den var färdig, blev det övning av luciatåg och sångerna och det var så härligt att se dom! Öppning av julkalenderpaket för att sedan avnjuta en väldigt god nobelmiddag bestående av fläskfilé rödvinsås potatisgratäng med en massa annat gott! Till efterrätt bjöds det på chokladbollar. Jag hade vilan med stora barnen och vi pratade en massa och läste lite också!

Sedan bar det av ner till matsalen för att lyssna på Nättrabys sångkör som var otroligt bra.. En massa tack och presenter delades ut! Det var nästan så man fick tårar i ögonen så blödig som man är ;p

Nästan så här fint var det uppdukat idag! ;) hehe!

Underbar dag som gärna görs om igen med helt underbara jobbarkompisar! ;)

samtal

hade jag idag med min handledare.. En timme gick väldigt snabbt måste jag säga;p Bra respons fick man och det kändes verkligen som en klump lättare från magen..

Imorrn ska högskolans samtal också bli avklarat! :) På lördag är det fest & då ska jag supa upp alla mina bekymmer just nu & alla tankar hit och dit som rör sig i huvudet..

Ringt ett samtal som var väldigt jobbigt idag, vet inte hur det blir.. Har fortfarande inte bestämt mig. Vad jag än bestämmer mig för så blir det fel tycker jag ;/ Beslutsångest!! Ja, tack snälla ta bort det :p

samvetet sätter gränser

Ska vi eller ska vi inte?? Jag får dåligt samvete när jag tänker på det, men jag kommer ångra mig om vi inte gör det?:/ usch hur tusan gör man då??

Det är ett bra tillfälle att göra det på och man har ett särskilt datum att tänka på samtidigt som det är ett annat stort datum man inte vill missa ;( Snälla ge mig råd ;p

vintervit


På väg till praktiken en morgon.. Jätte mysigt tycker jag! ♥

Just nu är jag väldigt sugen på lussekisar, åt det på jobbet aka praktiken idag..:p Så det måste jag försöka baka i helgen! :)

Äventyr

idag har vi haft äventyr på förskolan & det var faktiskt riktigt roligt att vara med på detta!!

Lite av uppdragen vi har pysslat med idag!! :)

Glömde telefonen med mig hem idag också;p Är man tankspridd eller;) Imorgon ska jag ha samtal med min handledare.. Är faktiskt lite nervös, första gången vi ska ha det imorgon på över tre veckor så man undrar ju vad hon kommer att säga..

nehe, nu kallar badkaret med en massa skum på mig! ;)

julklappsinslagning & julkort

är nu färdig med all julklappsinslagning och har också skrivit lite julkort.. Nu är man dock färdig.. Fy vad skönt det var! :)

Alla måsten är så jobbiga.. Eller måsten och måsten. Man vill ju julbaka & julstäda iallafall. Städningen får iallafall vänta tills imorgon! :)

nu ska jag inta soffan & kanske spela en runda :)

julklappshandling..

Slutade tidigt idag så begav mig in till stan för att försöka hitta lite julklappar.. Hittade lite till mig själv också faktiskt! ;) Så nu är man ett antal tusen fattigare. Vågar nog inte kolla på mitt konto eftersom jag har dragit kortet precis överallt:/


Har väl handlat de flesta nu så nu ska jag bara skriva på de flesta också och se vad jag har kvar :) Dock behövs det både städas & dammas här och jag orkar inte ;p Vad gör man då?:p Något förslag någon?

7e december

Tisdag och 7e december.. Blir kort dag på praktiken idag vilket är skönt!! Jag funderar nämligen på att ta en runda in till stan sen när jag har slutat.. Börjar få panik när alla pratar om julklappar hit & dit och dessutom skulle jag vilja shoppa själv också! :p Visst lite pengar har man ju men man vill ju inte göra upp allting heller. Jag vill ju reeeeesa.. :p Ja jag vet att det är ett jävligt tjatande på detta men det är ju för att det aldrig blir av typ:p

nehe nu ska jag ta & äta lite och gå mot praktiken! :)

New Week

det är ju måndag & en ny vecka har börjat igen.. Tredje veckan på praktiken med andra ord & tiden går fort som tusan!

Jag har varit lite nyttig idag iallafall & pluggat lite & lagat mat! :)

Denna bilden tyckte jag var ganska bra! ;) Nu ska jag ta & lägga mig på soffan och bara mysa!

6e december

Ja idag skulle vi ju öppna 3 stycken paket.. I det sista paketet så stod det att det skulle va disco med popcorn... Att det kan vara så lite som gör dagen så bra ;) Helt otroligt är det!! Så idag hade vi disco med popcorn, ballonger,  äppeljuice & en massa dans :)

Jag öppnade ju vid sex imorse så när klockan ringde strax efter fem var man inte alls sugen på att gå upp kan jag tala om.. Men när man väl är där är det alltid mycket lättare.. Tända ljus & sätta på julmusik så att alla barnen får en mysig start på dagen! Det älskar jag! :)

Högskolan ska ringa på fredag & samtala med både mig & handledaren om hur det går! :) Det ska bli spännande & på torsdag ska vi sätta oss ner & prata igenom det innan hon ringer! :)

Idag blir det spättafilé här hemma med potatismos & spenat! Hur gott som helst!

Andra advent

andra söndagen & det betyder andra advent..

Varit ute på långprommis och tog lite bilder på det fina vintervädret men har faktiskt inte orkat lägga upp dom..
Spelat bingolotto men vann inget som vanligt;/ Trevlig kväll med härliga människor dock! ;)

Nu ikväll fick jag sådan dryg huvudvärk med. Får lägga mig tidigt ikväll.. Så det blir nog sängen inom en snar framtid eftersom jag ska öppna imorrn & upp väldans tidigt ;(

möhippa för Emmy

igår begav vi oss tidigt för att fira Emmys möhippa.. Vi hade en väldigt trevlig dag tillsammans 10 tjejer ;)


Emmys möhippa där hon blev tönt Britta ;)







En härlig dag & kväll men igår kväll var man faktiskt helt slut.. Men en hellyckad möhippa tycker jag faktiskt att vi har fått till! ;) Det känns dock att man inte är någon tonåring längre! ;) Idag blir det nog mest plock & städning här hemma & kanske någon prommis också! ;)

Nu ska jag ta disken & fixa mig något att äta eftersom det är någon som ligger som en död sill i sängen som inte vill leka hela havet stormar när han alltid gör de med mig när jag har druckit.. Det tycker jag är lite konstigt ;p

Fredagsmys

nu är det helg & det med stormsteg.. Dagen på praktiken idag har gått undan med pepparkakebak tillsammans med pensionärerna.. Barnen va jätte söta & sedan hade jag vilan själv.. För det har man ju aldrig haft innan menar jag ;p

Kvällen ska spenderas hemma & bara mysa.. Det var länge sedan det bara va jag & jim som hade myskväll! :) Imorrn ska man dessutom upp super tidigt för att göra något alldeles speciellt.. Det kommer nog bli en riktigt bra dag, vi hålller tummarna för detta! ;)

nehe bestämma vad man ska ha för mat ikväll kanske ;)

2 december

& jag har missat julkalendern.. Den måste jag ju se imorgon.. Detta blir ett sent inlägg..

Idag efter praktiken begav jag mig till stan & Elin och blev kvar på enklar en bra stund. Shit vad mycket saker dom har. Det är farligt att gå in där för mig.. Det går liksom aldrig att välja & väljer jag något så är jag uppe i 4-500 hundra spänn ändå..:p

Det blev iallafall en fika på wayne´s, kabelhandling, adventsljusletning, handling av matvaror samt letande av adventssiffror.. ;) En trevlig dag i all snö med en fin vän! ♥

När jag kom hem hade J börjat med maten & Sandra & Feffe var på väg hit.. De stannade över på middag & wiikväll och jag och Sandra satt och finulade lite på vissa saker! ;) Jag tycker att vi fick till det riktigt bra! ;) Bra gjort av oss!

Imorgon är det halvlek på praktiken, ja det är det faktiskt. Halva tiden har redan gått! Kommer både vara sorg & glädje när jag lämnar den platsen.. Det är skönt att gå vidare och komma närmare målet men ändå så kommer jag saknar alla.. Ni skulle verkligen höra dom idag på förmiddagen ;) Verkligen helgoa alltså!

-"Tänkte du kunde va med på kompisklubben idag?"
-"Ja, hon sa nyss det"
-Varför säger du det? Det är jag som är handledare för henne & det är jag som får 1000 kr i veckan för att ha detta jätte stora problem här" :p
-Ja, men det är ju jag som bestämmer här. Va? Får du 1000 kr i veckan för att ha henne här?
-Ja, eller dom som är utbildade får det så jag vet inte om jag får lika mycket, men det är ju ingen som märker någon skillnad ändå" ;)


Har lärt mig en ny låt om kvistgubben idag som hade hönsen inomhus! ;)


Jag älskar mitt jobb & dessutom har vi världens goaste barn!

1 december


Julmys här hemma! ♥

Det betyder att julkalendern börjar & första luckan öppnas på praktiken. Det var väldigt spännande! Julkalendern på tv verkar dock väldigt bra :)


Gått lång dag idag men imorgon slutar jag tidigt så då tänkte jag åka in till stan & fika lite med Elin för det var mega länge sedan vi träffades nu.

Ringt & fixat en massa idag så nu är jag behörig! ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu