Sista dagen i juli månad

inte van vid att gå upp så här tidigt som idag vilket resulterade i att jag somnade på soffan nu ikväll :p
 
När jag kom hem idag så blev en runda ut på altanen. En runda till morbror medan jag väntade på maten och lite snack med Marita. Trevligt..
 
Imorgon ska vi jobba igen.. Ovanligt ;p men då har vi iallafall inte tusen ärende efteråt som vi hade idag. Lite små drygt. Tog ju två timmar till innan vi kom hem ungefär. Imorgon ska jag iallafall städa och göra min förbannade gelé som jag skulle gjort i flera dagar. Nu har jag ju köpt en saftsil iallafall.

Skulle tagit min vanliga runda idag men har fasen inte pallat.. Det får bli under morgondagen istället.. Det är mycket jag ska hinna med imorgon ;p
 
soft innan sängen nu då för imorgon blir det tidigt igen..

Anställd på Pågen..

Idag blev jag uppenbarligen anställd på Pågen..;) Jag har inte träffat eller pratat med någon alls och fick ändå anställning ;p Jaha, det var ju bara toppen tyckte vi! ;)
 
J blev inringd idag då det uppenbarligen var någon som blev sjuk mitt i körningen ;p Så vi körde väl vid lunchtid typ. Var färdigt klockan 18.30. Killen hade hunnit tre butiker på 6 timmar?! Undra vad han har gjort egentligen.. hehe..
 
Så här trött var Sessan igår efter helgens party! ;) Hon låg och sov i sängen heeela dagen..
 

Igår var det en riktig slappedag. Jag har svårt för sådant. Jag blir raslös efter någon timme och tycker att hela dagen är förstörd utan att jag har gjort något vettigt alls. Men det kompenserade vi ut idag med jobb så imorgon blir det jobb då också eftersom han är sjuk då med.. 
 
Nu är tvätten igång och regner öser ner utanför fönstret. Mysigt att sitta inne i soffan med en filt och en kopp thé då! ;) Ladda inför morgondagen då vi ska upp dundertidigt.. Sista semesterveckan är vi nu inne på :)
 

Poolpartyt

 
 
Tack för en trevlig kväll fina vänner! ♥

Kortspel

 
Sommarkvällar hos Pär, Tesse och barnen med kortspel och fika! :)
 

Promenader på Senoren!

 
 
Härliga sommarkvällar på Senoren då jag intog promenadskorna! ;)

Brännboll hos svärmor.

 
 
 
Det var en mysig kväll hos svärmor & Lasse en sommarkväll i juli! :)

Semesterfirare & poolbygge.

 
 

Besök hos Elin..

för ett tag sedan besökte jag finaste Elin och fina Saga & Loke.
 
 
Tack för en fin dag min fina vän.. Det var alldeles för länge sen vi sågs nu :/  Det måste vi ta tag i! ;)

Inflyttningspresent.

 
 
Ligger efter och har inte lagt upp alla fina inflyttningspresenter vi fått. Detta fina fick vi av Camilla & Niklas för ett väldigt tag sedan..
 
Tack så mycket fina ni! ♥

Vår finaste lilla Sessa

 
 
 

Fladdermusen

 
Äckliga fast lite söta på samma gång ;p
 
Den här lilla saken lyckas trilla ner från taket där de bor jämt och ständigt. Så J får ta upp den och sätta tillbaks den. När J höll för ena handen över så den inte skulle smita idag blev det mörkt och den slutade pipa och somnade på två röda.. Så här sitter den och sover just nu! ;)

Jobbdag & grillkväll.

Idag har vi grejat här hemma större delen av dagen. Fy vad vi har jobbat och grejat.. Jag har plockat ner alla vinbären. Det blev två liter, så detta ska jag göra vinbärsgelé utav sedan. Efter detta så rensade jag i dessa. Var ju en hel massa taggisar och annat ogräs som har knölat sig in där :p
 
Lasse har varit här och hjälpt J med altanen. Nu har vi altandäck runt till dörren så vi kommer in och ovanför källaren kan man säga. Det blev riktigt bra faktiskt. Medan dom grejade med detta så gick jag över med trimmern. Men det var alldeles för högt gräs så det fastnade ju hela tiden. Skit drygt, men nu är det iallafall borta.
 
 
Kvällsrundan i veckan var fin! ;)
 
Massa taggbuskar runt som ni ser ;p Glömde ta en efterbild dock..
 
Det blev sedan en paus i den härliga poolen som vi nu har 25 grader i. Mycket trevligt! Det var ett väldigt bra köp vi gjorde tycker jag! ;)
 
Sedan kom Camilla & Niklas och vi grillade.. Hamburgare och pommes den här gången, mycket gott. Tack för en trevlig kväll fina ni! ♥

Uteservering & glassiären..

Sommarvärmen har hållt i sig och igår blev det häng på altanen större delen av dagen.. Läste min bok i solen med en flaska vatten bredvid mig och lite sololja! :) J var iväg med Kjell en runda och handlade lite mer saker till uteplatsen.
 
Senare blev det Stars med fina vänner. Efter ett par timmar intog vi glassiären och persika/hallon på det. Orkade dock inte ens med en kula eller ska jag säga tre?;p
 
 
 

Chillaxande i poolen, kortspel och en PW.

Idag har det blivit chillaxande i poolen och solande på förmiddagen.. Skit härligt!!
 
Efter att vi hade ätit lite lunchrester begav vi oss sedan till Nättraby för att lämna Pärs lilla grävmaskin. Han har ju gått och fått en spricka i foten så han hade ju gipsad fot. Måste vara härligt i denna värme :/
 
Efter en fika & lite kortspel begav vi oss hemåt igen. Det blev altanhäng med min bok och en cider. Har man semester så har man ju liksom! ;o)
 
Började dock bli rastlös så jag begav mig ut på en PW.. En snabb sådan, väldigt härligt! Nu har vi chillat i soffan en stund och nu får det nog snart bli sängen. Hoppas ni har haft en väldigt härlig och solig dag därute!

Grillkvällar när dom är som bäst..

Nu är sommaren äntligen här..! ♥ Helt underbart..
 
Ligger just nu ute på vårt altandäck och solar.. Det bränner som bara den..
 
I måndags så kom svärmor & Eric hit en stund. Killarna jobbade på altanen medan vi gick på svampjakt.. Blev en del iallafall.. Jag åkte och handlade en runda.
 
Camilla & Niklas kom på grillkväll.. Tack för en mysig sommarkväll! Killarna badade och vi tjejer frös mest ;p Tände en liten eld i brasan vilket blev 1000 grader för mycket så det inte gick att sova ;p Eric sov hos oss och hjälpte till att jobba ute! :)
 
Igår hämtade vi några utemöbler, handlade osv. Sen kom mormor, morfar & Kerstin så vi fikade lite. Sen kom svärmor och Lasse. Sen började folket trilla in lite titt som tätt. Syster och Tobbe kom förbi samtidigt som Camilla & Niklas. Senare kom även Sandra & Stoffe och tillsist morbror och Marita.. Det blev en mycket trevlig sommarkväll i juli med en massa god mat.. Tack alla för en minnesvärd kväll! ♥
 
Gänget..
 

Killarna i poolen!

Blåbärspaj & mms av Sessan ;)

Igår när jag kom hem ifrån Malmö så hade J kålpudding, potatis och god sås färdig.. Det är sjukt vad gott det var. Tack fina du för jätte god mat! ♥
 
Detta blev middagen idag också eftersom han alltid gör bautamycket.. ;o)
 
Idag har vi varit och handlat lite mer till altanen och sen gjorde jag blåbärspaj och vi var borta på lite fika hos grannarna som tack för hjälpen när vi var Chappen..
 
Fick mms av Sessan när vi var på Chappen att hon hade det bra hemma och höll ställningarna! ;o)
Hon är så fin vår lilla Sessa..♥

Malmöshopping och Sessemys.

Det blev en mycket lyckad shoppingdag i Malmö under gårdagen..
 
Två par jeans, en tjockare finare koftare, en snygg vit lite finare kofta, en sjal, ett par skor, en snygg tröja till J, jackdaniels fudge och grillolja.
 
En toppendag med min fina syster, frukost ute på stan, en god lunch på uteservering för att sedan avsluta med efterrätt men dock tog vi denna med oss eftersom vi var proppmätta efter alla mat! ;o)
 
Jag älskar dig bästaste syster! ♥
 
Hittade ju världens roligaste affär..
 
Där kunde man shoppa mycket vill jag lova! ;)
 
Vi har haft världens keligaste katt hemma.. Jag vaknar flera gånger varje natt för att hon är runt och bökar och ska byta plats var femte minut känns det som ;p Helst av allt ska hon ligga på mig. Tidigt imorse la hon sig med halva kroppen på ansiktet och halva på halsen ungefär. Det var dock inte så mysigt :p

In time

En mycket bra & sevärd film!

Ny planet funnen

Forskarna hoppas på att hitta liv på en nyfunnen planet, något mindre än vår planet Tellus, som finns cirka 33 ljusår bort från jorden, uppger DN.

Det forskarna har hittat, ända sedan 1995, är ungefär 700 så kallade exoplaneter, planeter som ligger långt utanför vårt eget solsystem. Den nyfunna planeten är ovanligt liten, cirka två tredjedelar av jordens storlek.

Enligt rymdforskare ligger planeten precis på så långt avstånd från jorden, som det går att finna nya planeter.

Den nya planeten har fått det tillfälliga namnet UCF-1.01. Likheterna mellan jorden och den nyfunna planeten verkar stanna vid storleken.

High Chaparral i bilder.

 
 
 
 
 
 
Tack för en otroligt rolig och minnesvärd resa!!
 
Fina vänner, sevärda shower, öl & god mat och mysigt hotell! ♥

Chappen är helt klart bäst! Det blir lätt en tripp dit varje år! ;o)
 

Kärlek och imorgon blir det Chappen..

Imorgon drar vi en runda till Chappen.. Det ser vi fram emot! ;) Två dagar och en natt på hotell och jag har redan ångest för lilleSess :/ Men hon klarar väl sig bra antar jag men ändå.. Har aldrig sovit borta ifrån henne ju.. Hon är världens bästa katt och världens bästa vän! ♥
 
Jag är så glad att vi skaffade henne.. Skulle inte kunna tänka mig att vara utan henne nu..
Morgonmys i sängen har vi alltid varje morgon.. Hon skulle kunna ligga kvar så här hela dagen om hon hade fått!
 
Hade en trevlig kväll med god mat och lite vin på Stars igår med fina vänner! ;)

Dagar sedan..

Det blir mindre och mindre bloggande just nu känner jag..
 
Det är sommar men däremot är ju inte vädret det bästa.. Sol och regn om vartannat.. Drygt som bara den. Man undrar ju lite när den riktiga sommarvärmen ska komma hit liksom.
 
Snart behöver man ju faktiskt boka in en resa om vädret ska vara så här kasst.. I lördags efter jobbet så åkte vi hem till Fredde på 25 års fest.. Det blev en mycket rolig tillställning. God smörgåstårta och god efterrätt med trevliga människor! ♥
 
Under söndagen var det jobb hemma på altanen som gällde hela långa dagen.. Paus för lite god middag, kassler i mango chutney sås och dillpotatis. Hur gott som helst. På kvällen kom E & L hit. Drack lite gott och spelade kubbspel och kort. En trevlig kväll. Måndagen bjöd på poolhäng och kortspel med E & L.
Igår var jag ute på lång PW vilket kändes gott i benen efterråt! :)
 
Idag är det tisdag.. Andra dagen på semestern och jag börjar redan känna mig lite rastlös. Hur ska detta sluta?;p haha. Ikväll ska vi äta på Stars tillsammans med E & L..
 
Hoppas att ni andra njuter för fullt av dagarna i mitten på juli månad! ♥

SEMESTER

har jag nu i 3 hela veckor.. Sjukt egentligen.. Shit alltså.. Det är ju länge liksom ;p
 
Vi inleder semestern med lite jobb imorgon! ;) hehe.. Haft en mycket lugn och skön dag på jobbet. Trivdes faktiskt mycket bra där uppe där jag har varit nu. Mycket mycket bättre..
 
Ikväll blir det iallafall lite grillning i Nättraby! Härligt =) Önskar er alla en fin helg och hoppas på att det blir lite sommarväder nu i veckan! ;)

3 jobb??

Nu har det varit dåligt väder i två dagar.. Men nu äntligen är solen här igen! Jag älskar att.
 
Sitter ute efter en skön och kort jobbdag idag! Tänkte jag skulle passa på att läsa lite innan J kommer hem för då blir det nog full fart på altanen igen.. Tog en time out igår. Ibland kan man behöva det med. Så vi bara softade :)
 
Igår så var jag på en massa möten och fick ett jobberbjudande till som jag troligtvis kommer att tacka ja till som det ser ut just nu., Jag tror att jag kommer att utvecklas mer där både inom arbetat och som människa. Troligtivs kommer det också finns mer ansvar och utvecklingsmöjligheter där. En stor fördel är det är i skolans värd på förmiddagrna och jag kan tillgodoräkna mig detta också.. Så det är nog det som väger upp det en hel del.. Jag kommer också få en chans att känna att jag gör något riktigt och vettigt istället för att ha det som jag haft det nu.
 
Vi får väl se. Inte säkert att det blir någonting för den delen heller.. Men just nu håller jag tummarna och att det blir bra och som jag vill ha det!! ;)
 
Ha en härlig dag i solen och utnyttjar alla soltimmar ni kan! ;) 2 jobbdagar kvar och sedan semester! =)

Grillning hos morbror

efter jobbet idag blev det möte med speciell person.. Är fortfarande förvirrad och vet inte hur jag ska göra riktigt :/ Men det är väl bara tiden som kan visa detta..
 
Efter jobbet åkte jag sedan och hämtade syrran för en tripp till mormor & morfar.. Vi gick bort till morbror och fick grillat.. Super gott på eftermiddagen i solens strålar. Mycket skönt och trevligt. Tack alla fina för god mat och en trevlig eftermiddag! ;)
 
Imorgon blev man helt plötsligt ledig fick jag veta.. Haha semester lite tidigare. Dock bara en dag men ändå! ;) Känns ändå lite härligt! :) Hoppas därför på lika bra väder som idag..
 
Håller tummarna för att det går bra för mig imorgon.. :p

Sommarhelg

En heldag ute på altanen, badat i poolen, skruvat altantrall, bränt mig på axlarna, bokläsning..
 

 
 
 
 
 
 
Lite gamla bilder som inte har kommit upp här..
Hoppas ni har haft en skön helg alla fina människor där ute! ♥

Tosia

Idag har vi jobbat järnet och sedan letat efter svamp i skogen. Det blev ett par stycken utav det goda gula guldet efter en stund i skogen!
 
E och L kom till oss och vi åkte sedan ner en runda till Tosia. Åt kinabuffé, träffade familj och gamla vänner och sedan tog J och L upp gosedjur ifrån klorna ;p Roligaste nöjet som fanns där tydligen! hehe.
 
Vi kom hem med en hel massa gosedjur, ett par skor till J och en påse marknadsnougat..
J fick med sig lilla Tinkerbell i baksätet också! ;) haha.
 
Nu blir det sängen för imorgon är det full rulle som gäller. En massa fix och jobb på hemmaplan så det händer någonting här hemma också.

Roligt telenor

Telenors nät har ballat ur helt totalt.
Man kan inte ringa och och samtalen bryts och när man väl kan ringa så kan man inte lägga på.. Dom har nog lite att göra just nu tror jag..
 
Roligt att inte kunna ringa när det inte är någonting som funkar här hemma. Tur var att J kom hem igår, för om inte han hade varit hemma så vet jag inte riktigt hur jag skulle lösa det själv.. Tur att man har snälla grannar isåfall! ;o)
 
Nehe, utan att vatten ska jag nu försöka göra mig iordning och bege mig till jobbet.. Får nog ta tandborsten med mig tror jag ;p

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu