Svampplockning



Igårkväll åkte jag hem till en vän i stan och var ute och gick och bara snackade. Jätte mysigt hade vi.. Sen blev det utgång på Statt där det var beach tema & verkligen hur mycket folk som helst. Men väldigt roligt hade vi ;) Vi fick flip flops och det var sand på dansgolvet.. En trevlig kväll men dock alldeles för varmt :p

Skönt att man var nykter så att man bara kunde köra hem :) Det händer ju inte var gång man är ute. Idag har vi varit på svampjakt och hittade en hel del faktiskt. Så det blir kantarell smörgås nu ikväll ;) Super gott! Vi har även varit ute och visat bilen och grejat lite i Grönadal..

Ticking clock


Jag somnade till denna film men den skulle tydligen var bra ;p

Tacokväll

Igår blev det tacokväll hemma hos Camilla & Niklas.. Blev även bjudna på super god blåbärskaka som Camilla hade bakat :) Tack så mycket för allt gott plus en trevlig kväll!

(Bild lånad av Camilla)

Idag blev det långpromenad med Camilla på morgonen och sen blev det stan med Sofie och även lite fika på 3G :) Väldigt gott & trevligt :)

trött

igår var jag helt slut och somnade på soffan innan klockan blev läggdags. Men så kan det va ibland. Fattar dock inte varför. Idag ska jag jobba.. Folket, vad händer för er i helgen?

Imorgon är det freeeedag

Igår blev en trevlig men kort kväll. Körde dock in killarna till stan när det började bli sängdags för min del. Hämtade även J inatt. Men jag kom upp ändå och klarade mig utan trötthet heela dagen. Har haft 11 barn själv hela förmiddagen men det har gått super bra även att vi inte kunde vara ute något på förmiddagen. Vi har kollat på sommarlovsmorgon, pysslar, spelat spel, playstation m.m :) Lunch i matsalen med så många var dock ganska ovanligt eftersom vi haft det så lugnt hela veckan.. Slutade tidigt och sedan kom Pär hit och spelade tvspel med J och då begav jag mig till Tesse för att spela kort och hjälpa till med lite mat. Satte mig i soffan med barnen och skulle kolla på tv tills maten blev klar & råkade visst slumra till tills jag hör något går i kras ute i köket och barnen börjar prata mig ;) Lagom trött :p

Ute på prommis med mamma en runda och nu har jag tagit en dusch och är helt slut. Tur att jag har sovmorgon imorgon ;) Skönt att det är fredag imorgon.. Ne, nu får det bli en film innan jag somnar.

Slutet på juli månad

Redan slutet på juli månad..

Hade sen jobbdag idag och stängning som dock inte blev sådär jätte sen stängning :) Skönt ändå!! Åkte en runda hem till Elin & där blev man bjuden på lite mat.. Så gulligt av er. Tack så jätte mycket vännen!! Lånade andra säsongen av desperate så nu ska det kikas på när det ska bli dåligt väder med.. Såg mamma på hemvägen så pratade även en snabbis med henne.

Nu ska vi bort en runda till ett par vänner och hälsa på. Men det kommer bli en tidig kväll för mig eftersom jag ska upp bajstidigt imorgon igen :p Pusss & Kram.

Ut på havet en runda

Idag har det verkligen varit helmysigt väder..

Jag öppnade ju imorse och det har varit tre barn hela dagen.. Lugnt med andra ord.. Förmiddagen satt dom och spelade på datorn och sedan gick vi ut och lekte i solen :) Jag slutade tidigare, och då tog vi vattenskotern och drog ut en runda på havet.. Det är riktigt fina stunder vill jag lova och jag hoppas verkligen att det blir fler sådana dagar.. La till ute på en ö och låg och gottade oss i solen en stund..

Jim har fixat bilen och jag har spelat kort.. Ovanligt ;p Mysigt hade vi iallafall. Dock känns allting så konstigt.. Jag är så rastlös nu för tiden.. Måste ha att göra hela tiden annars deppar jag ihop typ. Därför är de kasst att Mia är borta super länge :o/ Jag längtar tills jag får en massa att göra igen. När man riktigt känner att nu är det precis så att jag klarar av allting men ändå är det så jäkla mycket att göra just då & jag VET att jag kommer ha det så i höst/vinter. Det är ju typ denna veckan det är lugnt på jobbet, nästa vecka kommer det dra igång mer och då är vi också 4 personer som jobbar istället för 2. Det är också positivt då man ha några fler att snacka med :) Det kanske bara jag som är konstig som tycker så här?:p

Nu har jag precis städat av här hemma & ska slänga mig i duschen tänkte jag..

Tankar till Norge

Många prata just nu om det hemska som har hänt i Norge & jag kan själv inte riktigt förstå varför någon människa kan få för sig någonting sådant? Hur kommer man ens på tanken? Killen förstår inte konsekvenserna och allvarligt psykiskt sjuk. Det är synd att killen inte ha fått någon hjälp tidigare så att det måste gå ut över andra oskyldiga människor... Man får tårar i ögonen av att bara läsa om det.. Hur kan en människa vara så grym??? Det är svårt att förstå att någonting sådant här ha hänt så pass nära oss.. Sorg och tankar går just till Norge och alla familjer som har mist någon familjemedlem...


http://www.aftonbladet.se/nyheter/terrordadetinorge/article13371744.ab

Första dagen

första dagen på jobbet och det har varit riktigt skönt.. Underbara barn & en liten skara. Dessutom skiner solen, vad mer kan begära? Jo, att det var fint väder under min lediga vecka. Nu kommer solen när jag börjar jobba. Typiskt också :p

Imorrn ska vi troligtvis bege oss mot sjön efter lunchtid så då ska jag ha med mig badkläder. Kanske blir det ett dopp i det blå ;)

Nu blev man ju trött när man satte sig ner med lite mat i magen också. Ikväll händer inte mycket eftersom jag ska upp bajstidigt imorrn och öppna..

Tosselilla
















Tosselilla imorrn

Det blir Tosselilla imorrn för en liten dagstur ;) Det ska faktiskt bli väldigt roligt.. Dagen innan jag börjar jobba och allt ;) hehe..

Btw. Kinamat är bara det bästa.. Det satt riktigt fint i magen :)


Snart...

börjar jag jobba.. Kan ni tänka er hur skönt det ska bli?;)

Idag åkte jag in en vända till stan, köpte nya inneskor till jobbet. Det kan behövas. Jim va ute på Senoren en runda och sen tog jag mig en sväng inom Rödeby med lite jordgubbar hem till Lotta. Det var verkligen inte igår man var där. Väldigt trevligt hade vi..

Ikväll ska vi slå till med kinamat & det är verkligen efterlängtat! ♥

Frukost hos mormor & morfar

Helgen började med lite frukost hemma hos mormor & morfar.. Plockade upp syrran i Ronneby och begav oss till Hoby för lite frallor hemma hos mormor & morfar! ♥

Efter en dusch så kom Mia hem till oss och höll oss sällskap till en film. Hon hjälpte även mig att färga håret och min fula utväxt så nu är det blont igen :) Tack så mycket hjärtat mitt! ♥ Nu ska hon vara borta hela helgen ifrån oss ;/

Vad händer ikväll? Jag tror jag ska dricka lite och sen får vi se vad som händer.. Är bjuden på fest i staun. Men det känns dumt. Så vi får helt enkelt se vad som händer och sker ikväll!

Hoppas ni får en härlig fredagkväll..


The green hornet


En rätt tuff actionfilm..

You again


En lättsam och bra komedi :)

Fika på 3g..

Eftermiddagen har spenderats på biblan för att låna in lite nya böcker samt att fika på 3g i några timmar tillsammans med Kim.. Det blev toast och hallonsmoothié.

En väldigt trevlig och mysig dag tillsammans har vi haft :) Nu ska jag nog kolla på ett avsnitt av desperate eftersom jag lånade första säsongen av Elin när jag var hos henne igår..


Grattis till er pojke



Grattis till Maria & Jens som fick en liten pojke imorse och Svea blev storasyster!
Hoppas allting har gått och att ni alla mår bra.. Lycka till i framtiden!

regn och moln igen

det var de sommarvädret det..

Jag begav mig istället hem till Elin för att umgås & fika lite.. Sötnosen Saga sov när jag kom men vaknade relativt snabbt och var så busig & söt ;) Söta ungen! ;)

Satte mig ner någon minut när jag kom hem och sedan begav jag mig ut på långprommis med Mia som blev väldans långt men det var väldigt skönt också! :) Skulle fixa lite mat eftersom jag handlade på vägen hem så det blev tacos :)

Satte mig ner ngn minut och då skrev Tesse att dom skulle komma och äta lite hos oss så Jim fick iväg och handla lite mat till :) Så sen blev de en runda kort efter medan killarna skulle ju testa att spela på  "den stora" tvn ;p haha!

Nu blir det väl lite tv innan jag ska nana kudden.. Btw. Nu ska det bli ändring på allting vill jag lova!

värme

idag har det verkligen varit lite värme & det känns mer än bra..

Grejat lite med vattenskotern idag & letade batteri men hittade tyvärr ingenting som passade.. Grejade med Pontiacen gjorde de andra medan jag & Tesse spelade kort och vi var inte hemma förrens vid åtta tiden ikväll :) Så efter en powerwalk i kvällssolen & en dusch senare så sitter jag här :) En ganska mysig dag faktiskt.. Det gäller att ta vara på tiden ändå för snart börjar jag.. Det ska dessutom bli mer än roligt. Kan inte förklara hur mycket jag ser fram emot det egentligen ;)

Ha en mysig kväll alla där ute!

Insidious


En väldigt bra skräckfilm om jag får säga det själv.. En riktig rysare, se denna om ni vill bli rädda för det blev vi!

Beastly


En ganska bra film faktiskt..

Easy A...


En ganska lättsam & rolig film. Men inte super bra!

Vecka 29..

En ny vecka har kommit & den börjar tydligen med regn & rusk.. När tusan ska sommaren komma? Jag vill gärna ha lite sol & bad innan jag börjar jobba nästa måndag..

Jag trodde dessutom att jag skulle ringa och få veta något viktigt och vettigt idag men icke. De hade semesterstängt tills nästa måndag. Lagom roligt. Så nu får jag vänta en heeel vecka till innan jag får veta någonting..

Idag blir det nog filmmys hemma hos oss. Är någon sugen på att va med så hör av er! :)

Utgång & kalas


All god mat på kalaset.


Skinka och vindruvor.


Uppdukat bord.


Melon m.m


Den goda tårtan som Jims farmor & farfar hade gjort..

Det blev en väldigt bra kväll igår.. Som avslutades med utgång inne i stan för ett antal personer.. Jag träffade Sofie på Statt och vi dansade ett par tjejer där inne. Hade verkligen jätte roligt igår. Natten avslutades med lite mat och sedan tog vi bussen hem.. Idag känner man sig lagom hängig och sliten:p Tog dock inga kort alls från gårdagskvällen vilket var lite synd.

Idag begav vi oss på kalas efter en lugn förmiddag vilket var behövligt eftersom man var mer eller mindre död:p Vi firade Jims kusiner, Wille & Hugo som firade sina födelsedagar. Av oss fick dom långarmade tröjor. Kan vara bra till hösten och till skolan börjar ;) Det bjöds på underbar mat men jag orkade ju så klart knappt äta någonting:/ Typiskt också tyckte jag.. Tårtan var också väldigt god även att det var grädde i ;) Tack så mycket för en väldigt fin dag med super god mat & trevligt sällskap.. :)

Resten av kvällen ska jag ligga på soffan och inte flytta mig någonstans:p

Imorgon ska jag ringa ett väldigt viktigt samtal & det kanske förändra en hel det. Jag håller tummarna!

Ny tv



Det blev ett köp av en ny tv idag iallafall.. Så en tripp upp till Kalmar idag också!! Så nu slipper vi tjata och tänka på detta:p haha :)

Vi stod i kön till kassan i bara 45 minuter.. Jätte roligt verkligen ;) 30 minuter i väntan på vår tur.. Stackars människor som jobbar där dessa dagar. Hann knappt få någon lunch och väldigt stressigt.. En ros till dessa trevliga människor som jobbade i Kalmar idag iallafall.

Ikväll blir det lite dricka hemma hos oss. Vi bojkottar Hasslöfestivalen eftersom vi anser att det är alldeles för dyrt för att vara Hasslö ;p Jag tror på en mycket trevlig kväll & ska nu sätta igång här hemma med både städning och annat.. Ha en fortsatt trevlig lördag kära vänner!

Melonmys hos Tesse


Ikväll blev det melonmys hemma hos Tesse och lite kortspel.. Gott med lite nyttigt istället för en massa onyttigt till korten :p

En trevlig kväll iallafall & nu ska jag snart inta sängen så att jag orkar gå upp imorrn och handla lite presenter på stan ;)

Gråare än gråast

Vädret imorse var soligt och det såg ut som att det skulle bli fin dag men ack vad fel jag hade.. Jag slängde i en maskin tvätt med alla sängkläder och gick in i duschen för att bege mig till onoff idag igen.. Det blev dock inget köp idag heller då det hade tagit slut när vi väl kom fram :/ Blir man sur då eller:p Men men. När man kom ut var det hur molnigt som helst och ser ut att bli regn när som.

Det är som natten här hemma i lägenheten.. Jag har dessutom lämnat in mina nycklar och kort till jobbet där jag inte ska vara mer & nu är det inte länge kvar tills man får komma till de underbara barnen igen.. Oh, vad jag längtar! ;)

Nu tycker jag att sommaren får komma nu när jag är ledig en hel vecka.. Jag börja redan få lite ångest och bli rastlös;p Jag har ju inte varit ledig en hel vecka sen jag var liten typ. Ja, eller 15-16 år iallafall så det är ju ett par år sedan sist.. Vad gör man egentligen när man har semester?!

Tråkig dag

har verkligen varit grått, trist och regnigt hela dagen idag.. Så tråkigt väder & jag hoppas värmen kommer tillbaks snart igen så man kan åka till havet & gotta sig :)

Ikväll har vi bara haft en myskväll här hemma och jag råkade fastna i en väldigt gammal & bra film..


Jag kan inte sluta titta när jag börja titta på alla Astrid Lindgren filmer.. Hon var helt enkelt bäst!

Roadtrip

till Kalmar blev det idag för att kolla in onoff men det blev bara några småköp..

Jag inhandlade bland annat skärgårdsdoktorn boxern. Helt underbar :)
Sen köpte vi ps3 spel och headset och sedan ett vattenkokare vilket var välbehövligt så man slipper sätta på plattan varenda gång man ska ha en kopp thé.

Igår hämtade jag en vän mitt i natten som sov här.. Så J körde henne när han skulle till jobbet imorse..

Just nu börjar ögonen redan gå i kors. Men jag fundera på att sätta igång en film eftersom J sitter och nörda vid tvspelet och sen ska vi göra varma mackor.. Gotte!

Bloggtorka

Ingen lust med att blogga och har ingen lust med någonting just nu..

I söndags var vi iväg och solade större delen av dagen iallafall och det var hur mysigt som helst och vi badade och hade det verkligen super bra..

I måndags hände inte mycket. Låg hemma och kollade serie och film och deppade över det dåliga vädret:p Igår fick jag panik över jobbet bland annat.. Låg hemma och solade och sedan ute en långprommis med Camilla. Sen åkte jag och Mia till Tallan och hade super mysigt. Satt på bryggan i solnedgången med fötterna i vattnet en bra stund! ♥ Sedan åkte vi hem till oss och spelade kort och kollade på film..

Idag blev det mysig frukost för mig och Mia då Jim skulle iväg och jobba:p Hängde med henne hem och lyssnade på musik och bara va.. Känns härligt. Det har verkligen varit fint väder varannan dag nu. Så man kan ju hålla tummarna för fint väder imorgon. Det har blivit dåligt med blogg den här veckan och jag har inte haft lust helt enkelt.

Hoppas alla där ute ha det bra och njuter av sommaren!!

vilken dag

Vilken dag jag har haft egentligen :p

Varit ute på långprommis med Camilla idag iallafall. Alltid lika mysigt & trevligt.

Toppenhelg i mitten av sommaren


Hölass åkning..



Vinnarlaget (alla utom jag med).


I hölasset!.


Jim i min bikini bh, upp och ner ;p



Jim red på Dama..


Även Marcus red på Dama :)

Tackar för en underbart fin kväll som avslutades alldeles för tidigt där uppe egentligen. Men vi lyckades roa oss på egen hand istället ;)

Återkommer mer imorgon för nu ska vi slå på en film och decka i soffan..

Ledig helg=Jobbhelg

hur nu detta kunde gå till?;p Men visst. Det blir ju mer pengar så inte mig emot ;)

Idag slutade jag megatidigt och stack inom morbror en liten snabbis.. Begav mig in i duschen och sen blev det en promenad med Linn.. En trevlig eftermiddag & en massa husprat ;)

Ikväll får man se vad man hittar på.. Kanske blir det en liten runda till Tosia om man orkar och om vädret tillåter.. Det återstår att se.. Annars imorgon ska jag jobba och sedan blir det grillkväll och brännboll hemma hos svärmor med en massa andra plus vänner... Söndagen består av mys och sedan jobb.

Så jag tror på en mycket fin helg & önskar er detsamma!

Torsdag & snart helg

Imorrn är det äntligen fredag och jag måste säga att denna vecka har gått otroligt snabbt faktiskt! Vilket är super skönt..

Snart endast en vecka kvar på sommarjobbet och snart så börjar jag äntligen mitt riktiga jobb och det ska bli såå roligt & jag ser fram emot detta en massa :)

Idag när jag kom hem så var jag helt slut.. Kollade på min super braiga serie och råkade visst somna en stund på soffan. Dock bara 20 minuter innan Jim ringde o väckte mig. Så då fixade jag lite mat :) Nu har det tydligen blivit soligt och fint väder också. I förmiddags var det jättemulet och såg ut till att bli regn när som. Men det försvann och blev varmt istället ;)

I helgen händer det en massa kuliga saker.. Grillkväll, lite dricka och kanske en runda på tosia vem vet? Sedan på söndag ska jag jobba. Det ska bli väldigt intressant. Det var ju ett tag sen nu om man säger så.
Ha en mysig torsdagskväll alla fina! ♥ Puss & kram.

Tjejkväll






God mat, trevliga tjejer och en tur på Stumholmen. Kvällen var riktigt bra igår och jag hoppas att det blir fler sådana tillfällen..

Tack Linn, Camilla, Emelie, Kim, Petra och Veronica för en mycket fin kväll.


Dags för tjejkväll

på Stars.. Det ska bli väldigt trevligt.. Önskar alla en fin onsdagskväll!

Sommarmys

Jobbade till lunchtid idag och sedan begav jag mig hem till Elin.. En massa prat om hus och en massa annat mysigt.. Fikade i sommarvärmen på melon, juice & kex.

Glömde dock att ta kort på lilla Saga när hon kom hem ifrån dagis och hennes söta klänning.. Får inte glömma Sagas fina mamma med fina bebismagen också! Saga var dessutom super duktig och dukade till middagen, lilla sötnosen.. Världens duktigaste lilla tjej! ;)

När jag kom hem så var det bara att slänga i sig någonting att äta och sen begav vi oss ut på sjön med fina vänner! En väldigt mysig både dag & kväll. Tack mina söta & fina vänner♥






Smörgåstårtekalas

Åh, vad gott det var.. Tack Sandra & Stoffe för mycket god mat och en trevlig eftermiddag!

Passionsfruktefterrätt/chokladefterrätt med nötter/jordgrubbsefterrätt.. Smakade dock bara passionen och den var super god. Men efter all smörgåstårta så gick det emot måste jag säga.. Hundarna busade som tusan och det var roligt att se hur mycket de har växt på så kort tid..

Jag har hunnit spela lite & håller dessutom på med mammas dator.. Så snart får det bli sängen för min del för jag är så trött så jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Det är kämpigt att gå upp så tidigt varje dag hela veckan :p Men samtidigt skönt att komma upp i tid..

Dags för kalas

för Fluffet som snart fyller år och det ska bjudas på smörgåstårta.. Det ska bli så gott. Det är riktigt efterlängtat vill jag lova! hehe..

Har precis tagit en runda i duschen och ska slänga på lite kläder innan vi ska bege oss iväg.. Fick dessutom sluta tidigare idag eftersom den ena tjejen behövde gå. Så då begav jag mig till stan för att klippa topparna. Som dock inte blev topparna så jag är sådär nöjd måste jag säga.. ;/

Flädersaft

Jag var ute och gick en promenad till nu ikväll och på vägen så tränade jag samt letade fläderblommor!

Så det blev att göra flädersaft när man kom hem. Så nu ska den stå och dra till sig i ett par dagar. Det ska bli spännande att se hur den smakar sedan. Det är faktiskt första gången jag testar att göra hemmagjord flädersaft..

Imorgon är det jobb igen så jag ska strax inta sängen så jag orkar gå upp vid 05 imorgon.. Hoppas alla har haft ett skönt avslut på helgen och är redo för en ny vecka.

40 st korvbröd

Det blev 40 stycken korvbröd som nu ligger i frysen. Så snart får vi nog ta och grilla lite!

Kollat ett avsnitt av vår bästa serie, som man blir så irriterad på :p Funderar på om man skulle ta och göra lite flädersaft ikväll kanske? Får ut och hitta lite blommor först ;)

Idag blev det chili till middag. Hur gott som helst och jag börjar nu mera älskar chili.

Korvbrödsjäsning och promenad



Jim & jag har varit ute på promenad idag.. Gått och planerat och kikat runt lite, mys♥ Dock alltid lika mycket fjant när vi är i närheten av varandra!

Just nu har jag dammat och tagit ut mattorna medan korvbrödsdegen jäser och det plingade precis till så jag ska gå ut och ta tag i denna degen nu..

Ha en fortsatt trevlig söndag kära vänner!

Regnet öser ner


Igår somnade jag när Jim var inne i duschen. Helt slut var jag :p

Upp i vettig tid idag och har ätit frukost och tagit en härlig morgon.. Har börjat titta på en super bra serie som jag har fastnat i just nu.. Annars idag funderar jag på att baka lite, städa och läsa ut min spännande bok! Ser ut som en mysig och härlig dag

Sommardag & Examensbevis

just nu är jag helt slut.. Hade frallfrukost tillsammans imorse med Alle och sedan åkte vi ut & mötte Pär och barnen och begav oss till Nostalgia och bilträffen.. Alldeles för jäkla varmt för att gå där.. Så efter en korv och lite snack med andra som var där så åkte vi hemåt igen! :)

Vidare ut mot Senoren för att hälsa på alla där ute.. Solade och busade med barnen som Jim lyckades göra mest.. Sedan vidare emot Ronneby igen och hjälpa mamma lite med datorn. Sen plockade jag upp Jim på vägen för att stanna till hos Pär & Tesse och vidare ut mot Skavkulla brygga för att bada. Men det var jäkla kallt och bara 18 grader så jag hoppade det! ;) Barnen badade dock och sedan busade dom ikapp med Jim.

Äntligen hemma efter att ha ätit lite rester från igår sitter man helt utslagen i soffan.

Btw. Fick hem mitt examensbevis i slutet av veckan.. Helt sjukt snyggt var det ;) Måste ta kort på det och lägga in här.. Det är jag rädd om vill jag lova! :)

The switch


Sådär bra film..

Cv

har hjälpt någon med sitt cv just nu :p Tog lite tid faktiskt. Men tror det blev rätt bra och att det duger iallafall..

Har ätit super god mat ikväll, husmanskost är det bästa!

Ny design

Jag har lyckats att lägga in en ny design på bloggen helt själv :p haha..

Jag är så stolt ;) Jobbet idag har flutit på bra och jag har nu redan varit där i två veckor.. Two weeks to goo! Ikväll ska vi bara ha en sån där hemmamyskväll! Det ska bli så jäkla skönt ska ni veta!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu