plugg på vad?

Tycker det är skit svårt att plugga. Har ingen aning om vad jag ska läsa för någonting ju..? Någon som har något förslag så välkomnas det gärna av er tjejer?;) hehe..

Måndag idag & en ny vecka har startat. Just nu vill jag bara att veckan ska vara i slutet.. Får hoppas denna går väldigt väldigt fort.. :p

höstväder?

Shit, idag är det verkligen höstväder till tusen.. Super kallt och känns som att man ska blåsa bort när som :p

Carries klänning i nya filmen är väldigt snygg :)



Nu har jag precis lagat mat till mannen kom hem i huset och nu ska jag plugga.. Får se hur mycket man får gjort?:p hehe!! Vill bara att denna torsdagen ska vara över så man kan känna sig "ledig" från plugget iallafall!

Bildrepotage av Hässleholm..










Tack alla för en trevlig dag i Hässleholm!! :)


Start of summer..

Bilder kommer sedan. Orka inte riktigt fixa med detta nu :) Vi åkte hemifrån runt 07 tiden igår och mötte upp alla andra.. Hade en väldigt treevlig dag & kväll.. Vi klarade oss ifrån regnet rätt bra och solen kom senare på kvällen..

Vi var ändå hemma i ganska vettig tid då småkillarna hade fotbollsmatch idag :) Det tyckte jag var super sköönt! Jag handlade faktiskt en del också & Jim en jacka :) Kommer bilder på detta sedan tänkte jag!


Pannkakskyrkan?! bjöd på pannkakor.. Grillade sådana ;) Super goda var dom.. Så där stod ju Jim och pratade en stund med en gammal tant om Jesus?! Ja, de är allt lite speciella måste jag säga.. Hon lyssnade ju inte alls på oss utan var helt inne i sitt eget med att allt som står i bibeln tror hon på..

Annars åkte vi runt & hade oss och hade väldans trevligt med alla som var med.. Låg på en filt i gröngräset och fikade tillsammans också!

Idag blir det iallafall en massa plugg.. Usch :/ Har lite smått panik just nu känner jag... :( Vill bara att detta ska vara över!!

SATC premiär...

Var rätt nere i eftermiddags & då passade det rätt bra med tjejkväll och SATC premiär med Tesse :) Vilket var skit trevligt och filmen var verkligen värd att se :)

Har glömt att ringa jobbet dessutom också.. Men det blir nog bra detta också. Är ju inte så mycket kvar. Bara jag som är så satans sugen men men.. Det kommer när det kommer.. Det blir nog min tur snart iallafall ;p hehe!

Imorgon är det Hässleholm som gäller för fulla muggar!! Blir nog en treevlig dag! ;) Så vi sticker tidigt som tusan imorrn & titta på en massa snygga bilar och kanske något annat snyggt också! ;)

omotiverad..

Varför är jag omotiverad till tusen för att plugga.. Blev precis helt död trött i mitt lilla öga också..:(

Sandra var här & lånade kameran.. Svärmor har ringt och ville jag skulle åka till skolan.. Men jag jobbade tyvärr så det gick inte.. :/

Usch jag vill verkligen ha den här tentan. Vill bara att allting ska vara över och klart, ha en riktig lön och slippa plugga efter jobbet.. Ja, den tiden vill jag ha nu tack.. Kommer nog aldrig fixa denna tentan som det känns just nu :/

Torsdag & snart helg..

dock närma sig tentan med stormsteg känner jag just nu.. :/ Usch & fy och blää :p

Jobbat idag och det var väldans trevligt :) Ätit kyckling & ris idag till middag med mango chutneysås och nu kanske man får sätta sig och plugga lite?;p

Grymt snyggt..


Ett grymt snyggt hus mannen hittade på blocket!!! ;)

Besök..

Haft besök hela kvällen av Sandra & Stoffe, så blev inget plugg denna kvällen heller :p ups... Dom åt här och sedan fikade vi på nybakade chokladmuffins som dock inte blev alls kladdiga ;p


Satt och pratade i någon timme som blev några timmar nästan ;p hehe Men det var jätte trevligt och får göras oftare tycker jag ;) Nu ska jag slänga mig i duschen en snabbis innan vi ska se Shanghai knights på sexan som redan har börjat..

Grillat..

Blev lite ändring när bokningen ringde imorse och väckte mig. Fick vara i Nättraby och jobba idag :) Skönt att kunna gå till jobbet. Troligtvis blir det där imorgon med.. =) Har haft heldag idag och blir likaså imorgon. Väldigt trevlig personal att jobba med och vi har haft väldans roligt, häärligt!!

Förhoppningsvis blir det mer jobb i sommar också. Det brukar ju faktiskt alltid trilla in lite med tiden.. Så det är väl bara att vänta och ha lite tålamod!!



Ikväll blir det grillat =) Sambon skulle iväg & fixa bilen lite nu så grillen är just nu tänd och nu väntar jag bara på att kunna lägga på detta :) Ska bli gott att äta något av mina egengjorda korvbröd med =) Super goda blev dom. Man kanske skulle bakat någonting med?:) Ska kolla till grillen nu! Puss & kram!

Lite sur..

Jag är ju för tusan ledig mer än vad jag jobbar?? Hur fasen kan detta gå ihop sig?!?!?  Detta vill inte jag.. Fått tiderna för de första tre veckorna nu ju.. Hur ska detta gå ihop sig? Jag vill inte jobba i 5 timmarspass i fyra dagar för att sen vara ledig i fyra dagar?? Hur kan man jobba så?!?!?

Nej, usch och fy. Detta måste vi nog försöka lösa på något sätt... En massa samtal imorrn igen då med andra ord!? undra om man kan anställa någon som ringer och fixar allt sådant här åt en?:p

Tisdag & fullt upp som vanligt..

Vart tar dagarna vägen egentligen?!?! De bara försvinner och nu är det för fasiken sommar. Dock kan man inte tro det som vädret har hållt på att spöka idag ;p Ena studen solsken och i nästa ösregn..

Idag var jag på ett ärende i stan försenad som tusan blev det och hämtade upp tjejerna alldeles för sent.. Förlåt :/ Satt sedan på föreläsning om internationella relationer som faktiskt var en väldigt bra föreläsning :) Känns jätte skönt faktiskt. Värre kommer det väl bli på fredag :/

Vi fick för oss att köpa fritör olja och testa att fritera pommesen. Ja, jag vet att det är hur ontyttigt som helst men vad faan :p Det var iallafall hur gott som helst och mycket bättre än i ugnen. Där blir de ju oftast lite torra. Jim skulle lägga i pommesen i kastrullen i den kokande oljan.. Det stänkte upp över hans händer, så nu har han har suttit med sin jävla iskub sen vi åt.. Haha, smart as ;) Varenda gång man säger något kommer någon spydig kommentar bara för att han har ont.. Hehe, men jag tycker om han ändå!! ♥ ;)

Nu har jag precis pratat med mamma och ringt massa viktiga samtal idag också.. Inte roligt men det är sådant som måste göras, tyvärr... Usch, och nu är det kväll igen.. Jag hinner absolut ingenting längre tycker jag.. Kan dygnet får flera timmar snart tack!


sovedags...

Detta går ikväll men orkar verkligen inte se detta så får inte missa reprisen på fredag eller lördag.. ;)
Sofi Fahrman bakom kulisserna till den efterlängtade nya Sex and the city-filmen. Sofi träffar stjärnorna Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis och Cynthia Nixon för närgångna intervjuer och besöker platser som varit centrala i serien (källa:tvplaneten.se).

Nu ska jag nana kudden. Har kollat på film nu men det sista får vi ta imorgon.. Ingen av oss orkade;p hehe.. Sleep tight!!


Ny vecka..

Idag är det måndag igen vilket är väldigt häärligt. Idag har jag varit i skolan & jobbat och det var verkligen en underbar klass jag var i idag fast det var måndag.. Jätte snälla & jätte trevliga elever ;)

När jag slutade var sambon redan på väg hem, jag stannde till på kna möbler och hämtade hem mattan.. Så det blir nog ett köp utav denna :) Får ta bilder och lägga upp sedan.. Nackstöden får bli vid ett senare tillfälle då dom kostar över 700 kr styck. Det har blivit mycke nyköp på sista tiden. Så det får lugna sig lite. Tror vi klara oss ett tag utan ;)

Sedan storhandlade vi på citygross för 1400 kr.
Så nu klarar vi nog oss ett tag tror jag... Nu har jag precis ätit lite biffar från gårdagen :) Mannen kom hem och nu stack han igen ;p Han får man se mycket ;) Jag ska ändå sätta mig ute en stund med plugget tänkte jag :) Så det gör ingenting.. Har ju en del att göra i med att det är tenta nästa vecka.. Yeey vad kul;p

Igår var en sådan dag då man bara va hemma & slappade och pluggade en del.. Lagade god mat och hade sig ;) Trevlans de med ibland.. Nehe, ha en trevlig måndagskväll girls and boys! ;)

Plankan ;)



Min planka & Jockes lövbit som var skit stor.. Shit, vad mat vi fick in.. Det är nästan så man blir lite sugen på planka idag med ;)

Idag blir det tvätta, städa, diska, plugga... Mindre roligt ;) Men sådant som måste göras det med.. Jag tror jag övverlever dagen. För imorgon är det ju äntligen måndag & jag får träffa alla älskade barn igen ;)

Trip till Borgholm..

Vi har hållt på att greja här hemma som vanligt.. Alltid en massa att göra ;) Några tavlor är nu också upphängde.. Nu är det inte många saker som fattas ;) tihi!! ;) Mattor och sladdfixning återstår..

Igår var jag en trip i Ronneby vid lunch, köpte med mig fika hem från Contan och smaskade på hemma hos mamma & syster... Var ute och gick en sväng med mamma och hundarna sen.. När jag kom hem med två stolar jag lånat av mamma upptäckte jag att det var 44,5 grader i solen här ute;p Så jag satte mig faktiskt en stund ute till sambon kom hem.. Olja insmord så fick man lite färg ;)


Jag & Jim i pickupen på väg upp till Borgholm.. ♥

Ölandsbron :)

God dricka på vägen upp ;)

Hade en väldigt trevlig kväll faktiskt :) Jag hade fått för mig att jag bara skulle ha plankstek på kvällen.. Både Jocke & Jim var fast beslutna för att vi inte skulle äta på något sånt fint utan att de bara skulle bli något korv/hamburgerbar.. Vid denna i Borgholm var det säkert hundra meter kö bara så då tog vi en restaurang en bit bort.. Dessa hade plankstek givetvis ;) Jocke sa: "Det är konstigt att du alltid ska få det du vill" ;)

Det är klart ;) Har jag bestämt mig för att jag ska äta plankstek en kväll så ska jag minsann göra det också & fy tusan vad gott det var.. Var så mätt så sen kunde jag knappt röra mig :p Men det är det ju lätt värt ;)

Tog en tripp inom Kalmar för att säga hej till en av Jockes vänner och besökte sjösjukan.. Dock inget för mig.. Men blev iallafall bjuden på drink & hittade en trevlig tjej att prata med :) Sedan blev det hemfärd efter att ha sett hans MC också :) Hemma runt två inatt...

Härligt..

Sovit ut idag och ätit en god frukost med gröt och annat mumsigt :)

Vi har hunnit städa av och diskat en massa efter igår.. Då vi bjöd vännerna på grillat vilket var skit trevligt =) En mysig kväll med den nya soffan slutade med film :)

Nu har sambon hunnit iväg och ska vara i garaget!! (igen) ;p Jag ska strax göra detsamma fast jag ska bege mig till Ronneby istället...



Ikväll eller eftermiddag kanske vi bege oss till Öland, det återstår att se när Annelie ringer sedan.. ;) Kanske, kanske :) Önskar alla en underbar lördag!!

Ny soffa..

Snart kommer äntligen vår nya soffa levererad hem till oss :) Ska bli såå skönt.. Kunna dra sladdar, sätta upp lite saker på väggarna som inte heller gjorts ännu..

Varit uppe i Kalmar på föreläsning och det gick ändå ganska snabbt idag och solen sken när vi kom ut.. Dock är det inte lika fint väder just nu här hemma men det blir grillning iallafall ;) Kött, potatisgratäng som sambon grejat med och min älskade majs och champinjoner ;)


Hoppas han har någon god choklad med sig hem också!! ;) tihi! Det är ju faktiskt freeedag!! Medans jag har varit på föreläsning så gick pickupen genom besiktningen utan problem :) Hääärligt!! ;)

Nehe, nu ska jag hjälpa till ute i köket och förebereda inför soffankomsten ;)

super lång dag..

Haft en sjukt lång dag i skolan idag.. Helt slut är man :/ Sambon har varit iväg och jobbat hela kvällen också, denna kvällen också... Så duktig är han!;)

Nu blir det strax ett bad för vår del.. Ska bli skönt.. I säng i vettig tid för att sedan bege sig till skolan imorgon igen :( Tråååk.. Men sedan är det heeelg =) =)

Sööta syster..



Snart ska jag bege mig upp till skolan.. Ska fixa lite matpåse innan jag sticker bara.. :p Har även bokat besiktningstid nu på morgonen innan det blir för sent.. :) Det fanns.. Tur de ;)

Hoppas ni får en underbart härlig dag, alla söta!
Puss & kram

Mysig dag..



Har haft en helt utmärkt dag med eleverna idag.. Det har gått förvånansvärt bra och det är sådant jag älskar.. Jag delade ut arbetsblad till resten utav arbetslaget med.. Kände mig så duktig ;) haha!! ;)

I eftermiddag gjorde jag mat till sambon kom hem och sedan la jag mig ute på vår uteplats och denna gången med vattenmelon istället :) Han stack direkt efter middagen & skulle greja med bilen (igen) och han har fortfarande inte kommit hem så jag får underhålla mig själv.. Med plugg, dock inte lika roligt.. ;p

Imorgon är det föreläsning i Kalmar, ser jag dock inte alls fram emot, att sitta still i så många timmar.. Jag vill ju röra på mig om dagarna.. I helgen ska det bli mys på vår uteplats vill jag lova.. Jag ska fixa & plantera där ute var det tänkt. Har ju varken hunnit eller varit väder för det tidigare men nu så.. Dock får det nog bli en hel del plugg också antar jag... Men det ska jag nog hinna med det också!! :)

halvsomnade..

Halvsomnade till på soffan och nu har svärmor precis varit här en sväng :)

Pluggat har jag också gjort men tycker jag har gjort mig förtjänt av ett bad och sedan lite mys med lite kvällsmat framför tvn.. :p Så nu blir det nog lite slappt resten av kvällen för att sedan sooova för en ny häärlig jobdag imorgon, jag längtar!! =)


Bokat och färdigt..


Nu är biljetterna bokade & klara :)

Konsertdag..

Idag blev en mycket bra dag som jag hade räknat med innan!! :)

Hade några lektioner innan det var dags för konsert med alla femmor=) Det var trevligt att göra något man inte brukar göra ;)

Internet har äntligen kommit igång som det ska.. Förhoppningsvis får vi tvn installerad någon gång inatt också! ÄÄntligen!! :)

När vi kom hem så grejade jag med en del skolböcker och kopierade och gjorde arbetsblad till morgondagen, det är ju bara såå roligt att få greja med sådant!!

Sen tog jag en runda och fixade lite så nu har vi också äntligen ett diskställ ;p hehe.. Lite tid det har tagit då;p Måste ringa Knamöbler också om soffan & detta.. Handlade med mig jordgubbar hem och dom är redan slut..;p Kan nog inte föräta mig på dessa tror jag =) Något annat som fick följa hem var tändvätska, en massa grillbriketter och en massa grillkött =) Här ska grillas vill jag lova :)



Nu ska det pluggas hade jag tänkt mig :) Får la se hur det går ;) tihi.. Imorgon är det jobb igen, i samma klass på samma ställe.. Det blir nog bra detta!! =)

Nedräkning..

Det är nedräkning för fulla muggar.. Jag vill, jag vill, jag vill... :p

Har varit uppe en stund då svärmor kom och hämtade Erics dator som sambon fixade igår... När hon kom igår innan jobbet låg ju vi i badet, så jäkla typiskt att vi skulle tajma in det så precis:/ Jag har redan diskat upp allt och tänkte göra mig lite god gröt strax innan jag ska köra till jobbet.. Tror att detta kan bli en bra dag faktiskt!! :)

Vi får iallafall hålla tummarna för detta.. :)



Vilken dag...

Shit vilken dag jag har haft idag.. Men visst det kan vara lärorikt det med.. Men vad tusan gör man när vissa elever bara skiter i vad man säger?? Det är ett mysterium jag har haft idag.....

Har varit mycket hårdare än vad jag brukar vara men det hjälpte tydligen inte.. :p Det är svårt det där...

Körde inom Elin på hemvägen för att fika lite och dom bjöd både på youghurt, musli mackor och thé :) Så mysigt att komma till dom :) Möttes av en glad liten Saga som sprang och kramade om mig ;) Då blir man glad i hela kroppen! ;) En sån sööt liten fisunge är hon!! tihi.

Jag har pratat med telia idag igen om någon ville veta?:p Nu är hennes gamla abonnemang tydligen inte uppsagt förrens maj 2011 helt plötsligt ändå har hon fått papper om att det är uppsagt?? Alltså vad är det för fel på dessa människor?!?!? Jag börjar bli så trött på detta. När jag ringde hade ju dom stängt igen så ska försöka hinna ringa dom imorrnbitti igen innan jobbet..



Hälsoscones & korvbröd med vetekli..

Idag har varit en bakdag, har varit nere i affären och handlat en jäkla massa mjöl, solrosfrön, linfrön och annat smått och gott!! :)



Har bakat dessa goda hälsoscones med torkade aprikoser i :) Dom blev hur goda som helst!! Sedan har jag gjort egna korvbröd vi hade till våra korvar idag med vetekli i och dom blev också supergoda ;) Mycket nöjd är jag!! :)

Så snygga...

Vill ha...

Söndag..


På restaurang med morbror och blev bjuden på plankstek! :)

Idag är det söndag och jag ska fixa en massa som jag inte gjorde igår ;p Jag ska: Fixa det sista med fotoalbumet, städa, rensa i byrån och plugga!! Om man hinner så är förrådet nästa steg... :p


Innan en kväll på nivå!!

Fotoalbum..

Har idag fixat & trixat en massa med ett fotoalbum som jag tänkte beställa så småningom :) Annars har det varit en riktig mysdag.. Vi har precis varit iväg och köpt glass & chokladsås nu ;p

Så nu ska vi faktiskt mysa med en film & lite glass var det tänkt!! Hoppas alla får en fin lördagskväll!!


God morgon :)

Har varit uppe en stund men tog ändå en liten sovmorgon idag!! :) Känns härligt.. Vädret är inte det bästa tråkigt nog :/ Det var tänkt att vi skulle åka upp till Emmaboda, men sambon är sjuk och dessutom dåligt väder.. Så det lutar mot en hemmadag istället!!

Jag hade tänkt att plugga lite och sedan mysa en massor med film och serier kanske?;) Det är ju iallafall sådant väder så man behöver ju inte få ångest.. ;p


ne, lite god & mysig frukost nu kanske med tända ljus?:)

Fredag & heelg.

Äntligen kan man känna att det är heelg :) Fast dock tråkigt tycker jag när man inte kan jobba med de underbara barnen..

Under gårdagen så åkte Eric hem och vi pulade med bilen lite.. :) Blev erbjuden grillning men sambon var i garaget och grejade som vanligt och drack öl ;p Så jag fick roa mig på egen hand ;) hehe.. Jag åkte in till stan & umgicks med Kim & Alexandra ;) Hade väldans roligt då dom skulle baka biffar för första ggn och en massa sexsnack ;) Hahah.. Trevligt som tusan hade vi tjejer iallafall =)

Sen blev det hemfärd eftersom jag skulle jobba idag.. Svängde inom killarna i garaget och dom skulle ha skjuts så de åkte med mig hem och fortsatte golfa på wiiet ;p

Jag somnade som en stock och vaknade pigg som tusan!! :) Jag fixade med tvätten och sedan gosade ner mig hos min kära sambo!! ♥ Innan det var dags för jobb! Nästan för lugn dag, man blir lite för rastlös.. Jobbade med en go vän också, dock på den andra avdelningen men ändå ;) hihi!!

Precis hemkommen efter en trevlig grillning hemma hos Jims farbror med familj :) Pratade och hade jätte skoj!! 28 maj är redan inplanerad dessutom ;)


Har haft en skit trevlig kväll och det är alltid lika roligt att prata om jobb. Kan aldrig släppa dessa underbara elever!! ;) hehe.. Det måste vi göra om snart igen!! Nehe, nu ska jag slappa inför ett avsnitt av vampire diaries sedan blir det sängen!

Röd dag..

Idag är det torsdag och det innebär en röd dag.. Vi har varit uppe en bra stund och har precis ätit lite god frukost!! Senare ska jag nog lägga mig i ett varmt skönt bad skulle jag tro!! Bädda rent i sängen och lite sådant också!!:)

Kan fortfarande knappt släppa det.. Jag är så otroligt glad, och förväntansfull just nu!! ;) Men snart kommer ändå min tur hoppas jag..



Resa? Detta är något jag länge hoppats på också. Detta kommer väl också så småningom.. ;) Jag kan inte beskriva hur mycket jag vill allting just nu!! Hoppas tiden går fort som tusan.. ;p Här skulle jag vilja befinna mig just nu!! Obeskrivlig känsla helt enkelt! ♥

tjat..?

Sista dagen i skolan idag.. Underbart rolig dag och tiden bara försvinner och jag ville inte släppa iväg dom efter dom hade slutat knappt.. Jag ville jobba mer och lära de underbara eleverna ännu mer =) =)
Har fått jobb ett par dagar framåt nu med så det känns skönt.. Dock ringde det om mer jobb samtidigt på fredag? Kan man dela på sig?:/ Hum tyvärr så fick de bli de inplanerade stället..

Ätit tacos idag som var ett väldigt länge sen, det var hur gott som helst :) Ska hämta min cykel imorgon med hade jag tänkt.. Sedan har syster & Tobbe varit på besök nu ikväll med.. Det var treeevligt!! ;) Det får ni göra oftare tycker jag!! :)



Tjejerna tjatar på att jag ska gå ut och festa med dom? Jag har blivit hemmakär nu för tiden.. Kanke för "hemmakär"?? Jag vet inte, men jag är inte sugen bara?! Är det fel på mig eller?;p Tycker det är mysigare att sitta hemma.. Jag hade nästan fått ut mer av att bara sitta i soffan med tända ljus och plugga?! Är man heelt störd då?;) Tycker det hade varit kanon mysigt.. Jag är ingen festa människa helt enkelt. Jo, ibland. Fast dock ytterst sällan!! Roligare ifall man äter en god middag tillsammans och dricker något glas vin eller fem.. Jag är inte mkt för att träffa några "för" att festa? Då ska man ju göra någonting också liksom.. Jaja, nog om det!! ;)

Godmorgon..

Snart bär det av på jobb så jag ska ta och fixa mig i ordning var det tänkt.. :)



Kanske ska baka något ikväll sedan?:) Något bröd eller liknande?!:) nehe, nu ska jag ta och fixa lite och sen sticka :) Ha en fin dag alla!! :)


Aguileras nya låt tydligen..



Härlig dag. Har suttit hos frisören större delen av dagen tycker jag ;p Men det blev kanon & jag är nöjd faktiskt =) =) Får komma bilder sedan :)

Eric har nyss kommit hit också och ska va här i någon dag..  Imorgon blir det jobb i skolan.. Shit vad roligt det är när barnen kommer fram och anförtro sig saker.. Det har fungerat heeelt kanon måste jag säga och det är sååå roligt =)

Imorgon börjar jag lite senare då barnen har slöjd på morgonen sedan ska vi sätta igång med en massa jobb =) =) Sååå  jäklans roligt =) Ledig dag på torsdag och sedan jobb på fredag igen :) Wiiie!! ;)

Full rulle som vanligt..

Inte suttit ner länge idag.. Men det är bara roligt tycker jag :)

Varit lärare idag med underbara elever.. Shit, vad roligt det var!! Helt sjukt att man kan älska ett jobb så mycket..

Åh, vad jag längtar att ha det så här varenda eviga daaag!!! ;D


Man blir såå glaaad =)

Annars har jag pratat med telia idag för ovanlighetens skull ;p Dom ska nu skicka en tredje boxer hem till oss!?! Fixat och trixat och diskat o slängt sopor och gjort en massa ärende i stan som var välbehövligt!! ;p


Avatar & besök...

Vi såg filmen Avatar igår med några vänner.. Hade mysigt & trevligt!! :)



Idag stack vi iväg rätt tidigt på förmiddagen.. Sambon iväg på sitt och jag på mitt :) Så jag åkte till mormor & morfar och hälsade på en liten stund.. Syrran & Tobbe hängde också på :)

Hade fika med oss och jag lånade symaskinen också och sydde dit märket på jeansjackan ;) Så nu är det färdigt också!! :) Mormor fixade med maten och morbror, Marita, Robin och hans kompis kom också.. Så vi åt lite där också innan vi begav oss hemåt.. Mätt som en gnu då man inte gör annat än att äta hemma hos dom ;) Nyss hemkommen och ska fixa lite inför morgondagen då jag har en klass helt själv ;) Ska bli såå roligt.. Äntligen måndag igen!!

Ananas!!! :)



Det är gott de ;) Tillsammans med plugget så går det utmärkt ;)


Sagas sovställning:p

Sov ut idag och det behövdes faktiskt.. Trött som en liten fis har jag varit ;p hehe.. Sedan har jag fixat med gardinerna och lagt upp dom.. Nu är det bara en kvar... Ätit en god grötfrukost med rostat bröd :)



Sagas söta sovställning när jag var där i förra veckan ;)

Hoppas min kära vän repar sig inför kvällen så vi kan dricka vin!! ;)

färdig...

Jag vill vara färdig nu.. Jag vill ju jobba.. Det är alltid lika skönt att komma till ett gammalt ställe där man känner till det.. Barnen & jag hade så mysigt ;)

Det ska bli såå skönt när allting är över den här gången.. Jag hoppas innerligt att det ska funka!! Vi har varit & handlat lite och ska snart börja med en mysig fredagsmiddag och sen ska jag packa upp de sista kartongerna till vitrinskåpet som äntligen ska komma på plats..

Jag har inhandlat ananas inför kvällens mys & en chokladkaka.. Ja, det är fredag faktiskt ;)  Synd att man inte träffar några barn eller kan jobba på heeela helgen nu :/ Jag hade dock kunnat tänka mig att jobba lite i helgen också!! ;)

Undra vilka jag har pratat med idag igen??? Telia, jag stoppar fan in nått stort i röven på dom och ber dom dra åt skogen!!! Hur svårt kan det vara att leverar någonting rätt då??!?!?!



Nehe, jag ska faktiskt ta och baka något gott ikväll också!! ;) Ha en fin kväll!!


Freeedag..

Faan vad härligt måste jag säga... Om bara vädret hade varit lite finare också.. Är ju värsta höstvädret ute :/
Nehe nu måste jag skynda mig, min tur att köra till Kalmar idag & denna gången har vi samhällsekonomi..

Ville bara önskar alla en riktigt fin dag!!


Minnen...












saknar..




En bild säger mer än tusen ord..




skön dag..

Jobbdag i skolan & sen på fritids.. Mysigt & otroligt roligt :)



Imorgon bar det iväg upp till skolan och nu ska jag plugga och bara ha det sköönt =) Imorgon är det dessutom heeelg ;)


jobb på g...

Igår var jag i klasserna och jobbade.. Hade jätte roligt faktiskt och mötte även en gammal kompis som tydligen jobbar där nu;p Inne hos rektorn och pratade en del också!! ;) hehe..

Efter så tog jag en sväng till Elin för att hälsa på.. Sagt och gjort satt vi & drack thé och åt vindruvor och små fingerkex.. =) Tack för en trevlig stund vännen!! ♥

När jag kom hem, hade sambon börjat med middagen, fast att jag skulle göra det igår.. Han är bra han ;) Sen diskade jag och började greja här hemma faktiskt!! Flyttade byrå och annat som inte ska stå i vardagsrummet... Jag vill dock ha hem soffan nu...:/

Idag blir det jobb i klasserna igen & fritids på eftermiddagen!!=) Sen ska jag in och möta syrran..
Hoppas alla får en trevlig dag!! :)


Crusinglåten :)




Jobb på förmiddag & skola på eftermiddag..

Funkade faktiskt bra med jobb på förmiddagen och föreläsning i Kalmar på eftermiddagen!! Gäller att utnyttja dagen helt ;) Jag hatar att bara gå hemma så det var ju helt kanon när bokningen ringde igår och man blev önskad ;) hehe. Alltid lika roligt är det..


Så vig skulle man varit..;p

Chefen ringde idag också så det blir troligtvis mer jobb i sommar.. Känns väldigt häärligt ;) Jag vill ju jobba en massa:) Det är ju det man ska göra liksom.. Det är så roligt och jag älskar mitt jobb. Jag bara längtar tills jag ska iväg imorrn bitti med underbara elever igen!! ;) Förhoppningsvis iallafall ;)

Nu blir det varmt skumbad =)


Köttfärspaj & telia i en timme..

Idag har vi gjort köttfärspaj till middag.. Super duper gott blev det =)
Usch jag har varit helt slut idag, vet inte vad det är med mig idag :/ På hemvägen efter föreläsningen hade jag lite och sen begav mig hemåt eftersom mamma skulle komma hit & hämta saker till syrran..

Ute & gick en liten runda och handla till pajen på hemvägen.. Bakat den & diskat och sedan har jag pratat med telia idag igen.. Blir man något galen eller... Gaaaaah!!!

Nee, nu blir det slapp resten av kvällen för jag är såå trött så att jag tror jag döör;p


Sötnosar ;)

sängen..

nästa.. Imorgon blir det ny kurs och sista för denna terminen.. Skönt men även roligt ska det bli :)



Nu börjar våren & allt det gröna komma också!! Härligt som bara den!:) Sov så gott alla glada.
Pusss


Helgen över..

Nu är snart helgen över och det går mot måndag vilket är häärligt :)

Igår var vi ute på Senoren & hämtade en massa saker och sedan hämtade vi min bil & sen blev det storstädning här hemma med hög musik medans sambon fixade bilen!! :)

Var helt slut sen när man väl skulle iväg. Men så går de ;) Bilträff på Slottsbacken med en himla massa folk. Race i Ronneby som dock inte blev långvarigt..:/ Träffade en del gamla vänner, vilket var hur kul som helst.. Var ju faktiskt ett tag sedan..

Idag kommer dagen bestå med att fixa iordning det sista förhoppningsvis & sedan en massa plugg för att bli färdig med det som ska vara inlämnat imorgon. Önska mig lycka till ;)

Skönt med måndag imorrn igen!! ;)



Valborg..

Jobbade igår och det var roligt :)

Bara hem & duscha o fixa till sig för att sticka iväg.. Hade väldans trevligt igår måste jag säga.. Grillade gott med goda vänner och dricka..



Maten var så jäkla god och såå trevligt sällskap.. Usch, det är så man nästan skäms hur folk beter sig..!?!? Tur som fan att det är som det är ;) De har ju verkligen något de behöver reparerar?;) Hehe, jag är glad för allting just nu!! Ett mysigt hem (som dock behöver städas), en mysig familj, fina vänner!! ♥ Vad mer kan man önska sig.. Ni vet vilka ni är..

Nu är man pigg och glad och ska snart bege oss ut i det fina vädret!! :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu