sol, sol & åter sol..

Underbart härligt. Man får faktiskt inte klaga alls när det verkligen har blivit sommar nu!!

Skön och kort dag på jobbet har det varit idag!! :) Sen blev det ärende i stan där jag glömde hälften kändes det som..


Några underbart mysiga bilder från igår!! Tack finaste älskling för en helt underbar heldag på sjön! ;)

Vattenskoterkörning..

Gjorde iordning frallor och fika som vi tog med oss imorse för att bege oss ut på havet med vattenskotern.. Allting gick bra och vi la till vid en mysig liten ö med flera härliga klippor..

Åt nybakade frallor till frukost vid vattnet & badade och hade det mys! ♥ Lägger in bilder sen för just nu är jag helt slut och världens tröttaste efter en heldag ute i solen.. Vi sjösatte vid Tallan och körde utåt en bit, stannade till ute på Hasslö hemma hos Jims farmor & farfar som verkligen bodde hur fint som helst.. (Nej, jag har faktiskt aldrig varit hemma hos dom ändå dom bo så pass nära). En massa jordgubbsplantor, ett får & ett litet lamm som jag matade med lite godis, flera altaner både inbyggda och utealtaner, torn med havsutsikt och ner på grusvägen hade de två bryggor med två båtar!! Helt enkelt heeelt jävla underbart!!

Stannade & fikade och pratade lite vilket var jätte trevligt!! Vi begav oss sedan hemåt för att jag skulle få köra en liten runda och det var super roligt.. Väldigt rolig att gasa med ;) tihi! Sådan skulle man nog ta & köpa så småningom!!  Just nu är vi typ sönderbrända bägge två men har smörjt in oss lite nu.. Nu ska jag ta och lägga mig på soffan en pyttestund faktiskt:p

Jobbdag & solen skiner..

Ännu en delad tur framför sig.. Måste kännas otroligt skönt! Nej inte alls:/ Sitter hemma hos syster och vänta på att hon ska ha duschat så vi kan äta frukost tillsammans..

Vet inte vad man ska hitta på?! Antingen ta det lugnt. Sticka till Ekenäs en runda eller något sådant? Eller hem till mormor & morfar en sväng och säga hej.. Var ju länge sedan man var där nu.. Mamma kommer hem vid 13 tiden och syrran sticker innan 12. Så vad ska man göra? Dödstrött är jag faktiskt också.. Tur att man är ledig imorgon!! Shit, vad härligt det ska bli!! =) Jag ska faktiskt vara ledig imorrn så det så. Får hålla tummarna att vi kan sticka iväg en runda imorrn. Hade varit så grymt härligt!! :)


Jobbkväll..

var inte alls sugen på att åka tillbaks till jobbet vid tre idag sen.. Världsvarmt på uteplatsen där jag satt och mös och pratade med grannen och kelade med en söt liten bebis. Men det var bara att ta på sig och sticka efter att ha solat & badat nere vid Tallholmen.. Så jäkla sköönt!! Efter en tacos också så var man mätt i magen för att bege sig till jobbet som har varit väldigt omtumlande och stressigt som tusan emellanåt! Shit, vilken grupp säger jag bara..

Tur man inte är i denna i vanliga fall.. Jag hade nog inte pallat med det!;p Tjabb & bråk emellan alla om vad som sker och händer i gruppen.. Helt sjukt. Vikarierna gör inte det dom ska och man får jobba dubbelt. Den ordinariepersonalen bråka med varandra hela tiden och skäller ut varandra bokstavligen talat!!

Jim har varit ute & sjösatt vattenskotern med sin far, Annelie och Angelica med lilla söta Valentin :) Mysigt.. Synd man inte var med, för då kunde man ju kelat med en liten sötfis till!! Däremot fick man sig ett litet kel av en annan liten söt kille som en av vårdtagarna hade hemma hos sig ikväll..

Imorgon är det ännu en jobbdag men då i den gruppen jag gillar och som är "min" grupp!! Dock några timmar för att sedan vara ledig i några timmar för att sedan gå på det igen på kvällen. Drygt. Men sen har jag ingen kväll förrens på löördag så det funkar faktiskt!! ;)

Nu har jag ätit & badat av mig för att gå & sovis, som en av vårdtagare säger ;) Ja, man blir ju som dom är:p haha!! Gonatt på er gott folk! ;)

Söndag..

och ännu en röd dag idag.. Det känns dock som måndagmorgon av någon anledning tycker jag.. Jag har jobbat i några timmar och ska snart fortsätta igen.. Extra betalt ju ;) Då måste man ta någon extratur ju.. :)

Jag har ätit kokt ägg och macka till frukost idag. Väldigt mumsigt. Klockan imorse förrestenr ringde inte. Fan vad sur jag var. Det stod kommunikationsfel när jag laddar den sen ringer inte klockan så jag vaknade 06.50 idag och jag börjar 07.00 :/ Raket fart upp från sängen, slänga på sig lite kläder för att sätta sig i bilen sedan..

Jag hamnade på jobbet 07.12 tror jag hon var något sådant.. Shit vad jag stressade. Men det gick bra ändå & nu väntar jag på att solen ska komma till vår härliga uteplats så att jag kan sätta mig där ute en stund...

Sommargrillning på vår uteplats!!


I förmiddags på midsommardagen hade Jim & jag lite sommargrillning på vår mysiga uteplats!! ♥ Vi hade det så mysigt i solen med korvgrillning och god paprika! ;)

Senare åkte vi ut en sväng till mamma & Hans för att säga hej i stugan på Bökenäs.. Dom skulle grilla och sedan åt vi kolakladdkaka till efterrätt som jag hade med mig! :) Nu ikväll har jag suttit ute och läst en bok här ute på uteplatsen tillsammans med en liter jordgubbar som snart är slut.. :p

Snart ska jag få massage av min sööta & fina sambo ;) Sedan blir det nog mys till en film för imorrn ska jag upp tidigt att jobba igen.. Men det funkar det med ;)

Midsommarafton 2010 i Nättraby..




Midsommarafton firades hemma hos Linn med mysiga & trevliga människor.. Hade verkligen en toppen kväll igår som slutade lagom sent och då var man lagom på lyset ;) hehe!!

Sambon & jag åt lite gott innan vi gick bort dit.. Det blev corona, dock utan lime cider & passoa i gröngräset!! Spelade volleyboll med Linn och dans runt midsommarstången!! Vi tjejer smet bort till oss för att ta någon shot tequila med salt & citron ;) Det blev även någon shot av något annat slag som Kim hade fått för sig att vi skulle ha ;) Popcorn och en massa massa jordgubbar flödade! ;)
Senare blev det en mysig eld och gitarrspelande.. Jag & Camilla fick i oss lite nattamat också! ;) Det var väldans gott alltså.. Det behövdes verkligen! Jim fick för sig att åka inlines rätt som det var så då var han ute på Sjuhalla med Alle & kom sen igen.. Galet värre.. Han lämnade över ansvaret till hans kompis över mig som trodde han bestämde allt.. Haha det var roligt ;)

Tack för en oförglömlig och väldigt mysig midsommar helt utan regn med en massa sol & värme! I love it!


Midsommarafton..

Glad midsommar alla mina vänner!! Hoppas ni får det underbart.. Själv har jag jobbat i några timmar och nu har vi grillat & ätit gotte ;) Nu blir det en sväng till några vänner för att fira midsommar!! Trevligt som bara den!! ♥


Lövis? och första doppet!!

Dagen innan midsommar är det lövmarknaden här i Karlskrona och jag är minst sagt väldigt glad att vi inte har varit där.. Verkade var fullständig kaos där inne och man kom inte fram någonstans.. Likadant var det på maxi i Ronneby vid lunch tid. Fanns inte en parkering och jordgubbarna kostade 55 kr litern?? Hur dyrt får det vara egentligen?:P Jag har jobbat och likadant imorrn. Men vad gör det;) Väldigt goa pengar med en väldigt bra lön! ;) Är ledig på midsommardagen som egentligen inte hade velat för jag hade minsann gärna jobbat då med. Men söndag blir det jobb då med :) Häärligt som tusan!! :)

När jag kom hem från jobbet idag, tog jag en fralla och satte mig ute i solen med ett glas saft medans killarna hade öl! ;P Vi gick till Tallholmen för att bada, eller jag skulle bada & de andra skulle se på av någon anledning:p och sagt och gjort så badade jag faktiskt.. Det var faktiskt inte alls så kallt som jag trodde att det var!! ;)




Sol & värme..

Härlig sommardag det har varit idag! ♥ Dagen började med några timmars jobb..  För att duscha av sig och bege sig in till staun för besiktning av lägenheten som inte var några problem alls :) Skönt de.. Lite småhål & sådant bara men inget annat!! Ringde direkt för att säga till om pengarna.. Blev så sur så jag gav Jim telefonen, då började hon stamma som satan idioten.. Hur svårt kan det va? Det handlar inte om 30 000 spänn liksom.. Undra vad det finns för idioter i världen? Livrädda var dom också.. nehe, lärt mig att ta ut dispositionsbelopp nästa gång :p

Jag åkte sen till Elin & Saga i eftermiddag. Var alldeles för länge sedan det hände. Men alltid lika trevligt. Hade några frallor med mig som vi fikade på med god youghurt.. Tog en promenad medans Sagafisen somnade i vagnen :) Hon är så söt! ♥

Saga i julas när hon var julfin! ;)

Maten stod på bordet när jag kom hem & idag var det grillat på bordet med några av Jims vänner med! Mysigt:) Resten av kvällen kommer bestå av slapp & fix här hemma då jag nyss blev väldigt trött efter jag hade satt mig ner efter att ha hållt igång större delen av dagen :) Hoppas alla får en finkväll! Nu närma sig midsommarafton sig med stormsteg! ;)

Jobbat klart..

Nu har jag jobbat klart för ikväll.. Vet inte vad tiden tog vägen ikväll för det gick verkligen megasnabbt.. Tyckte jag hann inte mer än att komma till jobbet så fick jag gå hem igen :p

Imorn jobbar jag bara en kortis tur, sen ska vi in till lägenheten för att äntligen göra vår förbaskade besiktning på den... Hoppas vi kan ha det ur världen sedan.. Hade varit väldans skönt faktiskt!!

Sugen som tusan blev jag på dessa godingar!!

Tisdag..

Karlskronamöbler har nyss varit här.. Fick en ny sängram, två nya stolar och sedan fixade dom soffan.. Känns skönt att det är fixat iallafall :)

Däremot är det någon som har tagit min cykel här utanför.. Varför liksom?:/ Konstigt att man inte kan ha någonting ifred längre.. Bokade om bes på lägenheten så det också är avklarat.. Ska bli väldigt härligt att bara slippa undan allting liksom..;p Hoppas det börjar ordnar upp sig nu.. Alltid så mycket omkring en hela tiden. Imorse var det så fint väder men sen började det mulna igen och börjar regna igen..

En väldigt bra bild på Angelina Jolie :)

Wallander-indrivaren..



Första jobbdag på schema..

Skillnad på jobbgrupp & jobbgrupp? Ja, det kan man ju lugnt säga ;p Härligt att ta tag i lite ansvar också när man känner till vårdtagarna ;) Ny chef också för sommaren och henne känner man ju ;) hehe! ;)

In till stan för att visa bordet för Fia & rullgardinen för Katten.. Blev en vända på staun också!! Ett par nya jeans, en långarmad grå tröja, en långarmad tröja med ränder samt en lila t-shirt :) Väldigt mycket nytt där..

Pratat med dom från lägenheten igen i skåne.. Fick luren i örat av en kärring på typ 45-50 år? Moget då!! Vad finns det för människor egentligen? Hur jävla svårt kan det vara att städa då.. Uppenbarligen har väl inte människorna där nere ett öre.. För hennes dotter hade faktiskt inte ett enda litet silveröre fick jag höra?! Jaha, jag bryr mig inte? Det enda jag vill är att det ska vara städat när man flyttar ut..

Jaha, 20e augusti? Det var ju också nånting?? Åh, sur man är idag då;p

Midsommarveckan..

jobbade kvällen igår.. Hade det bra och åt glass på torget på rasten tillsammans med min jobbarkompis. Trevlans :) Åkte hem & duschade & gjorde mig iordning för att bege mig till Niklas & Camilla på fest :) Blev en oförglömlig fest minst sagt ;) tihi.. Dansade hela natten fast jag var nykter. Men jag hade super roligt =) Körde ju hem sedan eftersom jag började vid 07 idag igen.. Kom i säng efter fyra men vaknade innan klockan ringde ändå.. Har jobbat som en tok & jag måste säga att det finns verkligen speciella människor på det där jobbet. Fan höll ju på att bli galen idag... Shit som hon höll på.. Fick ju huvudvärk av att bara lyssna på henne, och hon gav sig ju inte heller.. Tur att alla vi andra höll ihop och hon var lite udda för sig själv.. Det märktes ganska tydligt.. Men det är ju upp till henne, orka bråka om sådana småsaker liksom & dessutom hålla på att greja för att man själv ska få kunna gå hem tidigare även att hon hade längre jobbtid än mig. Nej, då får vi stressa omkring som yra höns istället för att vi ska hinna tills jag slutar.. Ja, dessa människor!!

Kvällen igår var grymt skoj & det måste vi göra om snart igen tycker jag!! :) Nu blir det en kvällspromenad i solen och sedan en glass för att sedan se den nya wallander filmen ikväll! Mys med världens finaste ♥

Bröllopet i bilder.










(Bilder lånade av aftonbladet.se)

Vigseln..



Glädjetårar..


Fy faan vad fint!!

"För nio år sedan hade jag förmånen att lära känna en ung kvinna med en härlig humor, en stark pliktkänsla och dessutom väldigt, väldigt klok.

Vi blev vänner. Ju mer jag lärde känna henne desto mer oemotståndlig blev hon.

De här åren med dig Victoria har flugit förbi, har varit de bästa i mitt liv.

There have been times when Victorias official duties have separated us. Often taken her to faraway countries and continents. I will never forget some years ago when she left for one of her many trips, this time to China.

We were going to be apart for a whole month. The night before she left she got home late after an official engagement, and she had many preparations to make before the long month of duties ahead. Instead of getting some valuable sleep she stayed up the whole night writing.

In the morning after she had gone I found a box. And in that box I found 30 beautiful letters addressed to me. One for every day she would be away.

This romantic gesture is typical of you Victoria. It says everything about the loving person you are.

Once upon a time the young man was... perhaps not a frog, in the beginning of the fairytale...(skratt)...as in the story first told by the Grimm brothers. But he was certainly not a prince.

The first kiss did not change that. His transformation was not possible without the support of the wise king and queen, who had ruled the kingdom for many years, and who were full of wisdom, experience and had good heart.

They knew what was best and guided the couple with a gentle hand, generously sharing all their experience.


Jag känner en stor tacksamhet mot eders majestäter kungen och drottningen, för ert helhjärtade stöd, och för det sätt som ni har välkomnat mig in i er familj. Mina tankar går givetvis också till min egen familj. Till min mor och min far, och min syster och hennes döttrar.

Mor och far, under hela min uppväxt har ni givit mig er villkorslösa kärlek. Ni har hjälpt mig med er klokhet, och ni har hjälpt mig att bygga en stark självkänsla och trygghet genom sunda värderingar som har väglett mig genom livet.


I dag, när vi färdades genom Stockholms gator, då möttes vi av en otrolig glädje och värme. Ett minne vi kommer att bära med oss djupt inne i våra hjärtan, för alltid.

Under de år som Victoria och jag har haft tillsammans har jag känt ett stort stöd från människor som jag har mött. Det har varit väldigt viktigt för mig.

Tack.

Jag känner en djup respekt inför de uppgifter som ligger framför mig. Det kommer utan tvekan att bli en stor utmaning. Jag ska göra mitt yttersta för att leva upp till de förväntningar som kommer att ställas på mig. Jag kommer göra mitt yttersta för att stödja min hustru, Sveriges kronprinsessa, i hennes viktiga gärning.

Älskade Victoria. Jag är så stolt över det vi har tillsammans. Jag är så lyckligt att nu få vara din man. Jag ska göra allt jag någonsin kan för att du ska förbli så lycklig som du är i dag.

Victoria, störst av allt är kärleken. Jag älskar dig så!"


Lördag & bröllop!

Har varit uppe ganska länge nu.. Sambon kör lastbil & vi ska snart bege oss mot Senoren för att hälsa på en runda.. Sedan blir det jobb för min del men det gör inte så mycket faktiskt..

Dock blev jag väldigt sugen på att åka upp till Sthlm igår kväll för att kika in bröllopet mellan vår kronprinsessa och Daniel! Men lite väl sent påtänkt igårkväll kanske?:/ Jag får följa det på tv istället och sedan se det på repriserna och internet.. :)






Det gjorde hela min dag!!

När jag kom till jobbet idag så vinkar jag utanför till en liten kille som tittar ut genom fönstret, när jag sedan kommer in har jag två barn som springer emot mig och kramar mig som bara den!! Detta gjorde hela min dag! Att man kan bli så lycklig och så varm inombords för detta! Shit, vad härligt det är!!

Var rätt lugnt idag och vi pysslade och hade oss.. Mysigt :) Körde inom skopunkten på hemvägen och köpte två par jobbskor i sommar. Ett par foppatofflor så jag slipper ha mina illrosa, och sedan ett par vanliga jobbsandaler.

Min kärlek skrev förresten upp igår igen för CE-behörighet och fixadet det också galant. Fattar dock inte hur;p Så nu har han bara körning med lastbil & släp kvar och uppkörningen på detta och sedan yrkeskompetensprovet också!! Inte långt kvar nu! :)

Nehe, nu är solen framme så jag ska nog gå ut en sväng och njuta lite :)

Fredag & ..

det innebär ju helg igen för tusan..

Jag är bokad nu i eftermiddag på ett ställe. Dom ville jag skulle på ett annat ställe också och dessutom hade de jobb både måndag & tisdag som jag inte kunde säga ja till:/ För då börjar ju jag på schema.. Ska visserligen blir rätt skönt att slippa bli inringd hela tiden.. Men tror inte dom kommer sluta för de;p

Inringde från min tidiga chef innan och ville jag skulle jobba ikväll plus den andra gruppen jag har varit i innan ville också ha mig 13-18. Ja, så ni förstår ju att det är fullt upp. Jobbigt att tacka nej hela tiden också men jag ska ju liksom jobba i helgen plus att jag jobbar hela veckan. Dock inte jätte många timmar men ändå. Jobba extra midsommarhelgen också så..

Vår uteplats med blommorna & grillen. Dock dålig bild tagen av mobilen.

Igårkväll bestämde vi oss för att hämta hem kinamat, var så jädra länge sedan vi åt det.. Så det fick de bli! Det var hur gott som helst och en massa mat! ;)

Nu har vi varit uppe i snart 5 timmar;p Så nu blir det lite damsugning innan jobbet & sen ska jag hinna äta lite med!!

jaha...

somnade på soffan igår som vanligt..

Är det för mycket eller är det för lite?? Jag fattar inte?! Jag vill ju inte!! Varför??!
Ska det vara så här? Är det så här det ska bli? Jag vet inte :/ Ska man känna så här?!?

"Arbeta som om du skulle leva i evighet!
Älska som om du skulle dö i morgon!"


"Det är långt bättre att ha älskat och mistat
än att inte ha älskat alls"


"Kärleken är det enda som blir större,
ju mer man slösar med den."


jobb?

Nu haglar jobben in som vanligt:p Jag kan ju inte va på två ställen samtidigt.. Hade jag kunnat hade jag delat mig ;) Men tyvärr:/ Är ju redan bokad på ett ställe så tyvärr ;p

Jag ska ju jobba i helgen, extra dessutom så jag tycker det räcker ;)

Skolavslutningen & jag är bränd ;p

Har jobbat idag med de små söta barnen och underbar personal.. Här skulle jag kunna tänka mig att jobba i framtiden!! ;)


Jag tror att jag är bränd;p Svider som tusan och jag ser ut som en kräfta;p Men det är härligt att ha fått färg iallafall. Det enda vi gjorde var att vi åt lunch inne och det var god kycklingsallad :) Sedan var vi ute heeela dagen!! Härligt som bara den!!

Idag har man suttit i telefon större delen sen man kom hem känns det som!! Orkar bråka om en liten etta på 30 kvm?? Man har väl annat för sig liksom??:/ Hoppas det ordnar sig iallafall!!

Nu blir det disk & en liten snabb dusch innan det blir dags för sängen för imorgon ska jag upp tidigt & jobba!! ;)

Onsdaag & skolavslutning..

Det är skolavslutning för många här i Karlskrona idag.. :) Jag börjar känna av mitt öra igen, jag hoppas fan inte jag håller på att få öroninflammation igen.. Känns precis sådär som förra gången.. Hade varit så jävla drygt isåfall!! ;/

Alltid när man hade skolavslutning när man var liten. Fick man glass och jordgubbar efter man hade varit i kyrkan och efter man hade fått presenter & blommor!! Ibland kan man sakna den tiden, mycket!!

Nu finns det andra saker att se fram emot förhoppningsvis!! Jag ska försöka njuta av varje sekund som finns!!
Nu ska jag fixa iordning för en härlig jobbdag, hoppas ni andra får en solig sommardag!

Mitt i veckan..

känns det inte riktigt som tycker jag.. Känns lite som det är helg lite hela tiden tycker jag ;p

Jobbat ute på Hasslö idag & det gick bra.. Skulle egentligen varit på fritids i Nättraby men det fick man ju inte;p Kris överallt.. Varför kan inte folk jobba för?;p Alla ska vara lediga hit och dit..

Imorrn blir det jobb på Marieberg & där gillar jag att vara ;) tihi!! Skolavslutningar och allting imorgon med ju.. Kommer ju vara helt kört med vikarier liksom..

Fick ett dåligt besked idag.. Men men.. Jag hade ju faktiskt räknat med det men inget kul alls var det :( Men det fixar sig det också som allt annat, förhoppningsvis!!

GRATTIS....

till min fina sambo som idag fixade c-kortet utan problem..

Han är den enda som fixat det i hela gruppen!! Då blir man lite stolt!! ;) De flesta har knappt skrivit upp än.. Du är såå duktig min lilla fis! ;)



Ett mms som jag fick av Jim för ett tag sen!!


Mer död än levande..

Inte jobbat särskilt många timmar idag.. Ändå så svider det i ögonen så jag håller på att bli tokig.. Jag har ju sovit inatt liksom.. Varit en bra dag på jobbet iallafall. Lite rörig men helt okej ;) Jobbar man bara med rätt personer blir det heelt klart väldigt roligt =)

Jag & en annan tjej tog våra jäkla fotolegitimationer idag med.. Är ju mest tjat från chefen. Ingen annan som bry sig eller fråga egentligen. Men det är ju alltid bra att ha liksom.. Bokade upp en jobbdag till idag ;) tihi!!

Stannade till hos mamma & lämnade två lampor som dom kanske skulle ha! Syrran kom också sen.. Sen ringer Jim "Du får nog köra därifrån strax för jag har inga nycklar" Åh, det är som vanligt då med andra ord. Ligger det inte framme där han ser det så glömmer han bort de..

Var ju dock ute i lördags.. Jag är inte van vid det. Den kvällen tog fan kål på mig alltså.. Är fortfarande helt väck ju.. Känns värre med en utekväll än en två veckors jobb i raad.. Är det illa då eller?;p

Ny vecka..

Måndag & ny vecka.. Detta blir nog bra hoppas jag.. Jag ska strax göra mig i ordning för att bege mig till jobbet var det tänkt.. Måste fixa nån macka också!! :)

Just idag tänker jag på en väldigt speciell person!! Jag håller alla tummar jag har och sedan hoppas jag på det bästa! ;) Men jag tror det kommer gå hur bra som helst faktiskt!

Nehe, hoppas alla får en bra start på veckan!

Veckans slut..

Söndagkväll och veckan börjar lida mot sitt slut.. Vi har minst sagt haft en härlig helg som till en början var helt oplanerad som senare visade sig att det blev fullt upp :)

Kvällen igår var minst sagt mycket trevlig :) Blev lite stressigt på slutet innan vi kom iväg men de gick det med.. Intog lite cider blandat med jäger & redbull hemma hos Niklas & Camilla.. Var en massa folk där, mest sådana man inte kände men det var väldans trevligt.. Fick skjuts in till stan av snälla Deas, däremot gick det ju i 190 typ ;p hehe!!

Väl inne i stan gick vi faktiskt till piraten (ja, jag vet). Billig dricka plus att några andra vänner också skulle dit ;p Träffade till slut Axa och vi dansade & hade roligt medans de andra satt mest och drack.. Jim fick slängpussar också ;) Mer än vad jag fick igår ;p Champagne beställdes in då en av gänget fyller 25 på måndag!! Vi fick ju in en massa is som vi var tvungna att leka med ;p haha! Det var roligt ;)


Taxi hem & Axa sov sedan hemma hos oss inatt eftersom hon inte kunde komma hem till Holmsjö mitt i natten.. Idag har man varit allmänt seg.. Åkte in till stan för att släppa av henne där i förmiddags efter en god frukost. Skulle kolla till lägenheten. Städad? Jo, visst in my ass!! Fan vad sur man blir alltså.. Varför säga att man har städat den om man inte gjort ett piss. Hur dum får man va...

Sambon gjorde världens godaste mat idag!! ♥ Sådant vill jag ha mer av! En god gryta med kotletter, svamp, paprika och nypotatis i.. Helt gudagod var den!! Tack my love..

blåbärsscones & storm..

Idag är det lördag & det är typ värsta stormen ute ;p hehe..

Har tagit en lugn förmiddag.. Sov iallafall till 8 tiden idag. Medans sambon var uppe innan 7 som vanligt ;p Mysigt att bara kunna gå i myskläder på morgonen :) Har hunnit med att baka blåbärsscones..

Dock har vi inte hunnit smaka dom ännu. Kokte nämligen ägg till frukost med och blev proppmätt ;) Mannen har åkt iväg & handlat och jag har precis diskat upp och rengjort en del.. Tänkte ta & plantera det sista innan blommorna vissna bort av sig själv ;p hehe!!

Igår var en trevlig kväll med vänner, drinkar, kortspel & en massa snack :) Tack för en mysig kväll!

Mycket bättre dag..

Haft haft en kanon dag idag på jobbet faktiskt!! :) Jobbat med en massa härliga tjejer :) Världen är dock väldigt liten.. Alla känner alla brukar det ju heta ;) Men det är ju bara roligt :)

Lite rörigt på morgonen men vi löste detta skit bra ;) Studenten i stan i en massa regn, tycker lite synd om dom faktiskt.. När jag gick ut för (4 år sedan) usch, man börjar verkligen bli gammal nu.. Hehe! ;) Då var det ju verkligen kanon varmt och man stektes..



Ikväll blir det grillning & förhoppningsvis ett par goda sommardrinkar med några vänner även att vädret inte riktigt håller med ;) Förhoppningsvis orkar jag vara vaken också! ;)

Kämpig dag..

Har haft en väldigt kämpig dag idag.. Har inte alls varit min dag idag.. Somnade sent, vaknade klockan 05 och trodde jag hade försovit mig och kunde inte somna om sedan..

Det skiljer så mycket från skola till skola så det är sjukt.. Jag förstår inte hur det kan bli så.. Om så detta vore det sista jobbet i världen hade jag aldrig sökt detta.. Det är synd att säga men det är något med denna.. Personalen är kanon men vet inte vad det är som hänt med eleverna idag. Man blir seriöst mörkrädd av allting man ser..

Somnade så fort jag kom innanför dörren på soffan i eftermiddag.. Jobbet ringde och ville att jag skulle jobba ikväll med. Men jag pallar faktiskt inte.. Jag har aldrig märkt något av denna lågkonjuktur då det varit högkojuktur för mig ständigt ;p haha. Det finns ju så mycket jobb så jag orkar inte ;p

Nej, nu ska jag lägga mig i ett varmt bad.. Måste vara pigg tills imorrn då jag börjar vid 7 & ska jobba med Jessica ;)


Ny bil..

Yes nu har jag köpt en ny bil... (igen) ;p Vi äger just nu 4 bilar, jag & sambon ;) Haha.. är man galen så är man ;) tihi.. Kanske blir något iallafall =) hehe!!

Varit på intervju idag?! Förvirrad till tusen.. Dock inget som kommer hända men ändå;p Men om....?!:/

Jobbat på fritids idag.. Underbar personal med underbara barn.. Jag ville verkligen inte hem.. Känner mig verkligen hemma på detta ställe och känner både personal & barn.. Jag är såå tacksam att man får ut och se lite olika skolor.. Kan inte bli bättre liksom!! :) :)

Imorrn är det jobb i skolan! Undra vad jag ska hitta på för trevligt tillsammans med eleverna imorgon! ;)

Nu blir det en kvällspromenad med en vän medans sambon nördar sig..;p

Ny grupp..

Har jobbat i en ny grupp idag och bredvid inför fredag, då det är skolavslutning i Ronneby och alla vill vara lediga som vanligt ;p Roligt att se lite annat samtidigt som det är roligt att kunna sina vårdtagare... Känns skönt att man känner sig inne i en grupp!! Så behöver inte nästa bredvidgång i min grupp heller för dom tyckte inte de behövdes ;) hehe. Känns lite onödigt att bara stå & titta när man redan kan allting och vet vad som ska göras ;p hehe!!

Efter jobbet blev det storstädning & tvätt.. Var ju verkligen smutsigt här. Usch & fy!! Känns inte som att man hunnit med hemmet på ett tag nu.. Blivit lite väl mycket på sista tiden tycker jag!!

Imorgon blir det jobb med mina busungar som jag längtat efter nu i flera dagar då man inte träffat dom. Undrar hur det ska gå en hel sommar utan dessa barn :(

På torsdag så blir det en helklass för mig själv för att sedan på fredag vara i hemtjänsten igen.. Pusslade som tusan här emellan nu innan skolorna slutar. Man vill ju passa på ;)

Ringde min kära morbror för en stund sedan.. Tur att han inte sov ;) tihi! Niklas & Camilla har varit här ikväll med, pratat och ätit kolakladdkaka som jag gjorde härom dagen.. Godast i mitten med allt kladd, till skillnad från Jim som tycker om det yttersta där det är torrt ;P Tur att man är olika ;) haha! Det får vi göra om snart igen, det var väldans trevligt!

Nehe, nu ska jag nog vila mina små ögon tror jag! Kommer somna som en stock ;) Imorrn är det ju ääntligen jobb!!

helt slut..

Jobbat som tusan och tror att jag kommer däcka vilken sekund som helst.. Imorgon blir det likadant.. Super länge!! Jag hoppas faktiskt att det blir mindre sedan..

Hörde på nyheterna nyss att skattepengarna utbetalas senast någon gång denna vecka.. ;) Ha en fin kväll!!

Mys..



Har haft en hel mysig dag idag!! Igår gick vi ner & hämtade nybakade frallor och idag blev det rostbröd med gott pålägg och frukt efter en härlig sovmorgon.. Suttit ute i solen och läst lite.. Rensat förrådet, så nu är även där städat och snyggt :) Var nere i affären och köpte glass till kolakladdkakan jag bakade som vi sedan avnjöd på vår uteplats i solsken efter en väldigt god middag med fullkornsris, chili con carne med sallad!! ♥

Har spelat spel tillsammans & nu ska vi ut på en promenad i kvällssolen ;) Bättre kan man nog inte ha det :) När vi kommer tillbaks ska vi slänga oss i soffan tillsammans med en mysig film!! Tack för en underbar dag min käraste! ♥

Före bilder..

Här kommer lite före bilder på vår uteplats.. Kommer efter bilder sedan :)

Jag håller på att skura för fullt ;)

Igår var en mysig kväll men fick köra hem någon för han blev lite väl trött när vi skulle hämta upp ett par inne i stan!! Btw. Det gick bra att köra Pontiacen och det var till och med lite roligt ;) Kommer bilder vid ett senare tillfälle. Idag hade vi tänkt att ta ett röj i förrådet.. :) Så det blir fin fint :)

Plantering..

Har varit iväg och handlat och planterat där ute nu.. Behövs dock en planteringstunna till för att resterande plantor ska få plats ;) hehe.. Har också skurat hela vårt räcke så det har blivit snyggt.. Det är såå skönt ute ;)

Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan ska vi iväg för det blir grillning ikväll med en massa trevligt folk.. Jag ska tydligen köra Pontiac ikväll.. Undra hur det ska gå?;p Förhoppningsvis bra och sedan får de hjälpa mig om det är något ;) haha!!

Nehe, nu kör vi tycker jag!! :)

Lördag & leedig.

Idag är det lördag & man är leeedig.. Känns häärligt :) Inget att plugga på och inget jobb.. Fy tusan vad skönt faktiskt!! Jag ska ändå ta och jobba lite på uteplatsen var det tänkt ;)

Igår så jobbade jag hela dagen.. Sedan var det grillning här hemma med potatisgratäng, kött och majs ;) Dock blev köttet lite för grillat då detta var fryst och majsen var kalla ;P Men det var sjukt gott ändå.. Blev ett par cider i solen och det var grymt härligt!!

Nu har jag varit uppe någon timme och tror nog att det får bli någon god frukost idag.. :)



Tenten är över...

Denna tentan som man har haft framför sig nu väldans länge är äntligen över... Oavsett hur det har gått är det äntligen över!! Känns så jäkla skönt och vi har verkligen haft sommarväder ute.. Så fort jag kom hem efter ett besök på ikea med någon blomma, kruka och persienner rikare var det bara av med kläderna och på med en jeanskjol och ett linne och sticka iväg med Jim.. Mötte upp Peter i Rödeby för att hämta Linneas "nya" säng ;p hehe. Med skrivbord och allt hos Virres syster, som man har jobbat tillsammans med också.. Mysigt dom hade de med pool och allting ;p Avundsjuk blev man..

Åkte ut och skulle släppa av detta på Senoren då vi ser Angelika komma ut från en bil.. Då hade ju dom varit på Öland, bra tajming de där ;) Trevligt att se henne, det var ju inte igår precis ;p Visade husvagnen för några som Jim går uppe i Kalmar med och dom ska nog ha den.. Skönt att bli av med den och få lite pengar också. Vi använder den ju liksom inte så ingen mening att den står där till ingen nytta..

Kollade på sööta små kisungarna som de hade fått som är knappt en vecka gamla och börja öppna ögonen nu.. Helt otroligt vad små de är.. ;)   Är precis hemkommen och satt mig i soffan och blev helt sjukt trött. Kommer nog somna som en stock strax känns de som. Njae vara uppe vid 5 är lite väl tidigt för mig känner jag ;) Imorrn jobbar jag och har stängning, lite smådrygt på en fredag men vad tusan ;) Pratade precis med Hanna nu med.. Grattis till jobben sötsyster!! ;) Snart är det heeelg =)



Imorrn är tentan äntligen över...

Behöver jag berätta hur mycket jag längtar??;p Har nyss varit nere och handlat lite inför imorgon...

Har jobbat idag annars och haft väldans trevligt.. Vill man vara färdig eller vill man vara fääärdig.. Usch jag blir gaaaalen snaart!!! Blev tillfrågad om jobb imorrn på samma ställe plus hela veckan på samma ställe också och det är där jag tycker om att vara & trivs.. Kan man tacka ja eller?? Nee, fy vad sur jag blir..

Kommit på att jag inte får jobba för mycket i sommar heller för då kan man ju inte jobba bland barnen denna vintern heller :(

Något som är lite positivt iallafall är att sommaren verkar har kommit och det har varit varmt som tusan ute idag =) Ute & lekt med barnen och haft lite lektion emellanåt ;) tihi!!

Sjukt..


Fan vad sjukt. Vad irreterad jag blir alltså.. 11 år och kollar på sex and the city? Jag lekte med barbie och byggde med lego när jag var 11 år??

Man undrar ju vart världen är på väg alltså..
Själv har jag satt klisterlappar i böckerna idag och förberett mig så gott jag kunnat för den kommande tentan.. Har också fått skriva in alla mina tider igen då de lyckats tappa bort min timrapport från förra månaden.. Har också inhandlat ett utebord äntligen.. Kanske kan fixa iordning där i helgen om det är fint väder nu när man inte kommer ha något att plugga på heller.. Fan vad skönt det ska bli!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu