Ny tjänst?

Förhoppningsvis så börjar jag en ny tjänst i början av januari..
 
Fick en förfrågan av chefen under gårdagen om jag var intresserad och självklart tackar man ju inte nej till en sådan här chans liksom..
 
Det kommer nog bli en hel massa att göra skulle jag tro. Men vad gör det. Det är ju det jag gillar?;p Jag får väl dock se hur länge jag orkar med att plugga.. I mitten av januari så har jag ju förhoppningsvis iaf två kurser klara om allting går som det ska och då två kurser kvar fram till sommaren. Men visst kommer det att vara kämpigt.. Vi får väl helt enkelt se om vi pallar med det.
 
Plugg försöker jag också få till just nu. Men det är mycket annat som lockar som att; städa, tvätta, stryka gardiner, julpynta osv som det bruka vara när man ska plugga.. Just nu har jag noll motivation till detta och tycker allting annat är 1000 gånger roligare.. Just nu skulle jag behöva motivationen och orken till att plugga och fixa det här, ge mig det tack!

25 år och bil i födelsedagspresent..

Nya bilen..
 
Idag fyller man gammal..;p Jag tycker att tiden bara rinner iväg och jag var nyss 18-19 och helt plötsligt så fyller man 25 år.. När man tänkte på de som var 25 så tänkte jag verkligen att de har hunnit med så himla mycket och hade kommit så långt i livet och verkligen var stora. Men ärligt talat känner jag mig inte speciellt vuxen på det sättet :p
 
Varit en bra dag på jobbet idag och alla barnen kramades och jag blev överröst med presenter och teckningar.. ;o) Dessutom sjöng alla och det var hur bra som helst på alla sätt och vis.. Pricken över iet satte J som helt plötsligt stod i klassrummet med en liten ros i en skål med vatten, jag blev väldigt överraskad och fattade liksom inte alls vad han gjorde i klassrummet helt plötsligt.. När jag sedan tittar närmare ser jag vad som ligger bredvid blomman: EN BILNYCKEL..
 
Haha han är bra knäpp min sambo.. ;o) Vi kollade in den i förra veckan och pratat om att byta eftersom vi tyckte den andra var för stor och drog rätt så mycken bensin också.. Det hade jag absolut inte väntat mig och det var liksom verkligen en överraskning som jag aldrig ens skulle kunna tänka mig.. Vem tror liksom att man ska få en bil i födelsedagspresent?!
 
En massa samtal och sms har det blivit under dagen också.. Tack alla fina! ♥ Jag älskar er.. Har haft en underbar födelsedag..

Besök och adventsmys..

 
 
 
Vi har haft fikagäster och mys helda dagen här hemma..
 
Först kom svärmor & Eric strax efter kom Inger och Stig.. Vi fikade och kollade in övervåningen. Efter dom hade gått kom nästa gäng :) Pär, Tesse och barnen och dom hade bakat både lussekatter, cupcakes och chokladbollar och hade med sig hit. Fick tre fina silver ljusstakar med ljus och fina rosor med chokladkartong.
 
Emellan detta så försökte jag föra in lite adventsmys här hemma. Dock har jag inte hunnit med att byta gardinerna men det får bli under veckan.. Jag slängde också ihop en sats med nougat i förmiddags som vi kunde bjuda på.. Nu sitter man i soffan och titta på hur mysigt det faktiskt blev med alla stjärnor som lyser så fint.. Jag älskar att ta fram allt sånt här och göra lite adventsmysigt i fönstrena..

Sessan <3

 
 
Den sötaste och gosigast katt som finns! ♥

För mycket snygga kläder och förmånskatt..

hämtade ett paket från Rutstore idag och det var alldeles för mycket snygga kläder i det paketet.. ;p
 
Kom ifrån jobbet ganska tidigt idag och jag har försökt att utnyttja dagen till max.. Körde till bilfirman och kollade lite på hur mycket jag skulle få för min gamla bil och vad det är för bil jag skulle vilja ha.. ;) Fastnade för två stycken faktiskt.. Men det håller jag lite hemligt.
 
Har läst lite om förmånsskatt på bil.. Fatta inte att det kan vara så sjukt dyrt.. Lite dumt egentligen :/
 
Stannade till och handlade och hämtade ut mitt paket.. J fixade lite mat, jag fixade med tvätten och städade här hemma och sedan har jag provat alla kläderna. Bruka alltid beställa massor eftersom det är aldrig är som det ser ut på nätet eller kvalitén som man hade tänkt sig.. Men det var en väldig massa som var snyggt och passade perfekt och som jag dessutom behöver. Kanske ska rensa ut garderoben på massa gammalt som jag aldrig använder istället så de nya får plats?;) Kan vara en idé.
 
Jag har dessutom hunnit kolla på en del av föreläsningen sedan förra veckan.. Nu fundera jag på att slänga ihop lite nougat och sedan kolla en föreläsning till medan jag tjuvkika lite på bilannonser på blocket ;)
 

trött?

Jag undrar hur jag kan vara så förbenat trött hela tiden??
 
Den här tiden tar verkligen kol på mig.. Även att jag sover precis som jag brukar så är jag helt slut på kvällarna. Vad är det som är fel egentligen?? Sommar kom fram, jag saknar dig otroligt mycket..

fullspäckad helg

helgen bjöd på en hel trevligheter..
 
I fredags blev det tjejkväll med glögg, ost och kex osv.. Blev en snabb runda på Statt men vi insåg att vi inte riktigt hörde hemma där eftersom det var 18 års gräns ;p Så vi intog istället Stars där vi sänkte åldersgränsen en aning.. haha.
 
I lördags fick vi besök utav Inger och Stig som skulle kolla övervåningen bland annat och sedan fikade vi.. Sedan styrde vi bilen upp mot skogen där vi skulle fira en nybliven 15 åring.. Väldigt god mat i form av exotisk planka blev vi bjudna på! :)
 
Igår så bytte jag till vinterdäcken på bilen och sedan la vi lite grus till på vägen och fixade till den för att sedan få besök utav morbror, Marita, kusinen och syster.. Fikade, spelade kort och umgicks.. Tack för en trevlig kväll fina ni! ♥
 
Fundera faktiskt på att läsa i min bok som jag inte har hunnit med någonting alls på senaste tiden.. Hoppas ni har haft en skön start på veckan och en härlig måndag!
 
Så här mysigt ser det ut snart förhoppningsvis istället för detta gråa trista som är ute just nu..

Fjortonde november

har inte bloggat på ett tag..
 
Inte haft varken tid, lust eller ork till det ;p Tiden går liksom i raketfart på något sätt så man hinner liksom inte med.. Mitten på november redan och juletider kommer med stormsteg minst sagt..
 
Jag älskar mitt jobb och kunde inte haft det bättre om jag får säga det själv.. Tiden går sjukt fort varje dag och det är så mycket att stå i hela tiden som bara är förbaskat kul..
 
Jag har hjälpt syster med en massa kurslitteraturböcker som jag har lånat till henne samtidigt lånade jag en massa mysiga böcker för att kunna ha högläsningsstunder.. Jag älskar det och ska verkligen försöka ta vara på den här tiden som är nu.. Tända lite ljus i klassrummet och bara mysa tillsammans med alla härliga barn.. Att vara lärare är nog det bästa som finns och som ger en så mycket tillbaks.. Att bara höra hur mycket barnen tycker om en värmer så otroligt mycket i hjärtat..
 
Kemikursen har också börjat och två föreläsningar har hunnits med hittills. Snart upp till Kalmar igen för lite laborationer. Tur att man har en bra chef som säger att det handlar ju om att ge och ta i verksamheten..
 
Med andra ord så rullar livet på som vanligt
 

Falk - Kodnamn Lisa

Sista filmen Kodnamn Lisa..
 
Går inte att beskriva hur spännande den var.. Den måste ses och upplevas.. Det är nog den bästa filmen jag har sett skulle jag tro.. Helt sjuk var den.. Måste ses utav dom som inte har hunnit ännu..

Johan Falk - Barninfiltratören

Nästsista av de nya falk filmerna..

Falk - Organizatsija Karayan

Denna filmen var sjukt bra bättre än de andra ;)

Falk - Alla råns moder

Tredje filmen.. Älskar dessa filmer!

Falk - De 107 patrioterna

Andra filmen av de sex nya.. Bra som alltid ;)

Falk - spelets regler

 
Den första av de sex nya Falk filmerna..

The amazing spiderman

Den var faktiskt riktigt bra..

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu