28 januari

Vi jobbade i förmiddags. Men innan jag började med det så hann jag både med att plocka undan här hemma, diska och greja. Känns skönt att jag fixade det.



Vägen till jobbet häromdagen..

Det var en hel massa bröd som skulle ut idag så vi hade att göra kan man säga! Sedan blev en runda på stan med Sofie och även en buffé. En massa god mat ;) Helt underbart att bara sitta där en stund och snacka. Handlade med mig saker på hemvägen för att imorrn är det vår tur att bjuda på mat :)

Skönt med helg

men vissa människor drar musten ur en och man orkar faktiskt inte vara kvar då..

Jag har dock varit i skolan hela dagen och det är där jag hör hemma. Dagarna går så otroligt fort och jag är så lycklig! Bättre jobb kan man minsann inte ha. Jag bara älskar att!

Det är dock väldigt skönt med fredagsmys och heeeelg! Men imorgon blir det faktiskt jobb igen.. Men på ett annat sådant! :) Men det är bara roligt. Men innan dess ska jag ha fredagsmys! ♥

varför?

Varför måste allting gå emot mig just nu??

Världens sämsta väder, världens sämsta dag.. Jag vill ha sommar och värme. Jag vill att allting ska vara bra.. Allting har bara gått helt åt skogen den senaste tiden.. Vad är det för fel på folk? Varför kan de inte bara fixa detta.. Att allt ska vara så jäkla krångligt. Jag förstår inte det.. Hur jävla svårt kan det vara? Att man ska behöva vara på sin vakt och kolla allting hela tiden för att inte folk går bakom ryggen på en eller ljuger.. Det är ju helt sjukt för faaan!!

Nu vill jag åka bort till värmen och helst aldrig komma tillbaks!!

Favorit thé denna onsdag

blev en bra dag trots allt.. Tränade lite i förmiddags och de hade fått in en väldigt rolig maskin! ;) hehe! Så det var grymt att träna idag :) Pratade med mormor också, var ju ett tag sedan..

Sen blev det jobb hela eftermiddagen. Har nästan precis kommit hem och nu ska slänga på ett desperate avsnitt och dricka en kopp av mitt favorit thé! ;)

Oj.

Nu har det nog blivit lite fel någonstans.. Det gäller att vara på sin vakt hela tiden.. De försöker lura en hej vilt alltså.. Stackars dom som inte håller stenkoll ;p

väldigt roligt

det är roligt när det kommer någon man kan prata med.. :) Har fått reda på en del annat nu så blir jag bara mer och mer säker på sin sak och tur är väl det. Kan nämligen inte gå och vela såhär fram och tillbaks i hundra år :p

Jag känner bara hur sugen jag blir på allting och vill så gärna fortsätta med detta!! Det hade nog varit det bästa.. En massa svammel från mig denna tisdagskväll..

Ikväll så tvättar vi och när jag kom hem så hade min söta gjort super god mat. Pasta med någon kasslerkompott med svamp och i tomat och basilikasås! ;) Det måste göras om fler gånger! Sjukt gott var det.. Nu börjar man blir mer och mer slö..

Årets första snö

har lagt sig ute och det är helvitt ute.. Jag fryser och blir bara trött av tanken på all snö & blask. Jag behöver lite solenergi just nu.. Jag behöver få lite ny energi instoppat ;)




Något utav dessa ställen hade absolut inte varit fel..

Passande bilder till rubriken, jag vet ;p haha.. Jag hade gjort vad som helst för att komma iväg på lite resande nu..


En ny vecka har kommit

jag har kommit hem lite tidigt idag. Första gången och enda gången.. Synd nog. En bra skoldag och lite planering på detta tillsammans med en Anna. Det blev bra det :) Har varit i kontakt med en person och hon skulle kolla på lite lösningar för mig.. Jag tror ändå att det kan vara det bästa. Synd att jag inte visste sådant här från början. Men vad säger man? Man lär ju sig av sina misstag ;p Det är ju alltid någonting om man nu ska tänka positivt :p hehe!

Varmbadhuset och bubbelpoolen



Det var riktigt härligt.. Bubbelpoolen varvat med dusch och bastu.. Det behövdes denna söndag! Mysigt hade vi :)

Ikväll blir det middag och bingo hemma hos familjen Olander/Svensson! :) Det är skönt att kunna göra någonting annat men just nu så finns det bara en sak som går i tankarna hela tiden.. Vi får helt enkelt se vart framtiden bär oss! :) Det blir nog bra ändå tillslut tror jag..

6 dagar

Jag tror att jag har bestämt mig.. Undra om det verkligen fungera. Men jag tror att det kan bli rätt bra faktiskt!!

Efter 6 jobbdagar är jag nu död trött.. Tror att jag ska lägga mig och vila en stund. Ska försöka fortsätta att plugga lite mer också senare.. Varit inne hos morbror och sa hej idag och dessutom mötte jag precis mamma utanför också. Nu ska jag gosa ner mig i sängen en stund bredvid min söta! ♥

Bestämmande?

Jag är förvirrad som vanligt. Jag tror att jag har bestämt mig nu men har jag verkligen det..? Jag är fortfarande osäker. Men som det känns just nu så har jag bestämt mig..
Isåfall, gör jag rätt val då? Vad händer om jag gör fel? Går allting i kras då? Kommer jag ångra mig när jag väl ha tagit beslutet. Då finns ingen återvändo. Jag har dessutom blivit hemmakär, jag vill mest vara hemma och om man ska åka iväg nu för tiden innebär det bara en massa krångel och det blir bara jobbigt. Men jag gillar att vara hemma och dessutom tycker jag om mitt hem! ♥

Just nu känner jag att jag står och trampar på samma ställe hela tiden. Jag fixar inte det längre. Jag vill ha större uppgifter, större utmaningar. Jag gillar inte hur det är just nu, jag trivs helt enkelt inte. Inte med någonting, hade det varit en sak så kanske det hade gått men nu handlar det om båda sakerna.. Jag hade hoppats på en sak snart men det gick åt pipan, jag hoppades på en annan sak och det gick också åt pipan och just nu känns allting bara blääää :p

Inget går som jag vill just nu och jag vill bara dra täcket över huvudet tills någon har något bättre att erbjuda mig.. Tack & hej!

Förmiddagsbesök..

Imorgon är det heelg, igen måste jag säga. Veckan har faktiskt gått väldigt fort!

I förmiddags så var jag hemma hos Elin & Fredrik en liten runda och hälsade på.. Det var alldeles för länge sedan jag var där nu.. En mysig morgon med båda Saga och fina Loke fick vi tillsammans innan jag började jobba.

Imorgon har jag 90 minuters SO lektion så jag har grejat här hemma med detta för att ha allting klart i minsta detalj! ;) Kollar just nu på vem vet mest, ett väldigt intressant program på tvåan. Sedan ska jag nog plugga den sista frågan i min uppgift innan jag kan koppla av.

trött

trött som en liten gris och somnade på soffan när jag kom hem. Att man bara kan vara så trött som jag är?:p

Har haft en bra dag idag iallafall med alla barnen.. :) och det blev en hel del utelek och övning på lite provfrågor tills på fredag! :) Hann börja plugga lite med det avslutades med att jag somnade :p alltid lika roligt. Haha! ;p

historiahäften

har fixat och trixat med mina historiahäften idag och har äntligen blivit färdig. Det känns skönt faktiskt! Var ute på en promenad med Camilla igår.. Väldigt skönt ute var det.

Nu på förmiddagen har jag också varit ute på promenad. Det är så friskt och härligt ute.

Jag ska strax bege mig till jobbet.. Efter samtalet igår är jag förvirrad, och vet fortfarande inte hur jag ska göra!

Bättre

idag känns det bättre men ändå inte helt bra.. Är väldigt förvirrad och vet egentligen inte hur jag ska gå tillväga.. Jag håller verkligen alla tummar och tår jag har och vill verkligen så mycket..

Just nu håller jag på att sortera en massa papper som jag har skrivit ut idag till min historia! Nu kom mamma med datorn så nu måste jag fixa det och hjälpa henne.. Lite mycket nu.. Men det ordnar sig det också! Nu ska jag sätta igång så jag hinner alltid tror jag :) Önskar mig lycka till ;)

Grattis mamma..



Grattis lilla mamma på din dag!! Hoppas du får en mysig kväll.. Pusssar & kramar..

världens sämsta dag

Igår blev det dessutom bingolotto med Sandra, Stoffe & finaste Daisy ;) Vi vann ingenting men vi hade trevligt ändå som alltid! :) Tack för en härlig kväll..

idag har nog varit världens sämsta dag tror jag.. Jag är så trött och ändå så har jag sovit hur mycket som helst.. Det känns som att någonting är på gång. Vad det nu är... Just nu känner jag bara helt orkeslös som vanligt. Jag har haft mycket omkring mig och just nu vill jag bara sova och sova.. Jag är helt slut :/ Kom precis hem och har slängt i mig lite mat som finaste J gjorde.. Tack så mycket älskling! ♥

Fira mammi

idag ska vi fira min söta mamma som fyller år imorgon.. Skönt att det blir idag för imorgon hade jag aldrig orkat det..

Igår var verkligen en lugn och skön dag/kväll. Jag bara va. Det kan man faktiskt behöva ibland. Ordnade med lektioner och annat som jag ska ha under morgondagen och sedan ska jag utnyttja tiden i skolan så att jag slipper sitta med sådant hemma. Så det endast är mitt eget plugg hemma och på helgerna och det ska bli super skönt! Jag är förberedd inför morgondagens lektioner.. Nästan iallafall. Måste kolla med henne jag jobbar med om hon vill lägga till något annars så är jag klar! ;)

Undra om jag hinner kolla lite till på plugget innan det är dags att göra sig iordning! :) Önskar er en fin söndag.. ♥

Härliga lördag

och vi har jobbat.. Lånat två böcker åt syrran och har kollat in lite utav de nya uppgifterna som precis har kommit ut. Man kan säga att jag har en del att göra ;p Och jag tror bannemig att jag ska sätta igång på direkten. Jag måste ta all tvätt eftersom vi tvättade igårkväll och det hann inte jag med för då var jag trött vill jag lova :p

Så nu blir det tvätt, planering av lektioner, sätta in alla papper där de ska vara och planering av elevens val samt börja plugga på mina egna uppgifter.. Kanske hinner jag avsluta med en stund av min bok innan kvällen är till ända.

Det är helg

Det är skönt att det är helg.. Det är efterlängtat vill jag lova. Men imorgon blir det jobb igen.. Yeeey ;p Men det funkar faktiskt. Det är rätt okej. Efter jobbet imorrn ska jag in till stan en liten runda åt min syster ;)

snart helg

det betyder 2 dagar kvar för mig innan jag får firar lite helg! :)

Det blev en lång årsresumé för mig och ni kommer aldrig orka komma till slutet :p haha.. En mindre på jobbet och ingen vikarie kom. Det finns inga sa dom. Så vi fick snällt jobba på som bara den men det gick ganska bra ändå.

Vår vikarie som är där nu är super duper bra och det har fungerat super bra.. När jag kom hem så var maten på spisen och det luktade super gott. Han svarade att han gjorde mat till sin lilla tjej ;p Ikväll blir det en del planering inför första lektionen imorgon för detta läsåret..

Kollar in full frys just nu och dom är ju helt tokiga.. Haha. Imorrn är det fredag och det ska faktiskt bli jäkligt skönt efter en mycket knasig och rörig vecka för min del.

Årsresumé 2011

Januari:
Året 2011 började med sista terminen på högskola och sedan skulle man helt plötsligt ut i arbetslivet efter 3,5 års pluggande.. Kändes konstigt men väldigt väldigt roligt att kunna få en LÖN framför allt.. Sista praktiken på börjades i slutet på januari och jag trivdes med detta kanon bra.. Jag saknar än idag skolan och eleverna på denna underbara skola.. Innan min sista praktik gjorde jag och min fina sambo en resa till Egypten och El Gouna tillsammans med Sandra, Stoffe och Ola. Vilket var sjukt härligt att ta ett avbrott i studierna och allt stress och bara åka bort till värmen.. Vi startade året helt perfekt måste jag säga. Det blev en vecka med sol, bad, shopping och snorkling i röda havet där vi såg delfiner. Min första resa som absolut inte kommer bli min sista. Min fina mamma firades också i mitten av januari.


Februari:
Fortsatte med en massa plugg och en hel del träning tillsammans med Camilla.. Alla hjärtans dag kom och jag fick världens finaste tulpaner och ett vitt fint hjärtan där det stod "av hela mitt hjärta"
Under februari månad så hämtade vi också hem ett nytt projekt för vintern/våren och det blev en Bonneville -62a som skulle bli färdig och klar tills första crusingen i maj månad.


Mars:
Jag fick sommarjobb garanterat och det kändes väldigt skönt så man inte hade gått jobblös till sommaren.. Vi spelade ett väldigt roligt och minnesvärt rollspel i skolan vilket jag gick in för till 100% :) Min kära kusin fyllde år som firade och sedan blev det också en fest för Linn som fyllde år där det bjöds på väldigt god mat! Vi hade big brother kvällar tillsammans och någon kväll var vi hemma hos Hulda där det var middagsbjudning.. Började också med högskolans allra sista kurs.. EXAMENSARBETET, vilket jag ägnade hela våren åt..



April:
Vårkvällar på Stars restaurang inne i stan. Sedan blev det 70 års kalas ute på Hasslö på påskafton med smörgåstårta, tårta och en massa godis.. Brunnsparken mys med mamma och sedan lite premiäråk i Bonnevillen där Alan Jackson hördes i högtalarna och sommarkänslorna fanns där.. Solning och plugg på vår uteplats varvat med läsande i solen. I april månaden fick lilla Loppan valpar där det också blev en hel del besök under våren. Så efter ett par handledningar i Kalmar så blev det mys med alla valparna som var helt underbara. Bonnevillen gick igenom besiktningen och blev "svensk" och vi kunde nu köra hur mycket vi ville! Intervjuade eleverna till examensarbetet gjorde jag också i april månad och där gick en hel del tid. Premiärbesöken på glassiären kom också i aprilmånad i vår bonneville ;)


Maj:

Jag fick opponera på ett grymt svårt examensarbete vilket gick bra tillslut men det blev väldigt mycket arbete och jag blev tillslut också klar med mitt eget examensarbete. Det blev många morgonpromenader innan jobbet den här månaden eftersom det var sjukt härligt ute och det behövdes i med allt pluggande.. Många kvällar spenderades hemma hos Pär och Tesse och alla våra kortspelskvällar och med en massa god mat och gotte :) Pluggade nästa varje morgon tidigt innan det var dags för jobb. Jag utnyttjade dagarna till max för att få ihop allting på bästa sätt ;) Morsdag kom också i slutet på maj och då blev det en mysig kväll med pizzabuffé ute på Hasslö. Dagen D som vi har gått och längtat efter sen i början av året började också komma och det var premiären för vår Bonneville då det var Start of summer i Hässleholm med fina vänner! En mycket trevlig och mysig dag med många fina bilar. Blev också en crusing tur till Öland och Borgholm. De två sista dagarna i maj hade jag mina sista opponeringar och alltså mina sista dagar på Linnéuniversitetet vilket var med blandade känslor måste jag säga. Sista dagen i maj och vi firade på uteserveringen på Stars and Stripes med god mat att jag hade fixat 3,5 år på min utbildning. Ingen lyckligare än jag.


Juni:
De första dagarna i juni var magiska. Jag började juni månad med champagnefrukost i ett soligt Kalmar tillsammans med ett härlgit gäng tjejer innan det var dags att gå in i kyrkan för en sista avslutningsceremoni. Jim jobbade och skulle inte närvara. När jag kommer ut ifrån kyrkan så står han bara där och då hade han varit med under hela tiden. Jag blev så otroligt lycklig att han ville överraska mig och det blev jag verkligen.. Vi firade detta när fredagen kom med gudagod smörgåstårta med släkt och vänner. Jag vill än en gång tacka för allt fint jag fick.. Både blommor och presenter! Ni är guld värda! ♥ En vecka efter mig så var det dags för min fina lillasyster att gå ut på munktrappan. Det kändes minst sagt konstigt. Det var ju inte länge sen jag själv stod där uppe och var så nervös att jag helst ville slippa. Den här dagen var finaste Johannas dag och den firades mer än väl. Det blev att vi åkte Bonneville till festen där vi firade vidare och det blev en mycket minnesvärd dag och kväll. Jag började på mitt sommarvik jag fick sent på vårkanten. Tyckte det kunde vara skönt att slippa jobba kvällar och helger. Men de första dagarna började jag ångra vad jag hade gett mig in på. Jag och en viss människa gick verkligen ihop och jag vantrivdes på jobbet helt sjukt.. Vilken tur att man bara träffade den här personen på förmiddagen eftersom han slutade vid 11.30 men dessa timmarna räckte. Varje dag var en pina och allt gick så segt så jag trodde allvarligt att jag skulle få spunk.. I början av juni fick jag ett samtal som förrändrade mycket.. Jag fick ett fast jobb och ingen var lyckligare än jag just då. Lövmarknaden tillsammans med kära Sofie, langos och en öl.. Härlig början på sommaren. Vi firade att vi hade jobb båda två! ;) Hemma firade vi dagen efter med kinabuffé. Midsommarafton firades hemma hos Sandra & Stoffe med ett härligt gäng där vi sedan också stannade över natten. Vi började med fler och fler planer för framtiden och en massa besök hos banken. Vilket är jätte spännande. På eftermiddagarna på sommarjobbet så gick det undan och vi hann med som aldrig förr eftersom vi inte hade 5 pauser i timmen! ;p Det blev också en hel del turer på sjön. Både med kära vänner och jag och Jim ensamma på den gröna vattenskotern på små öar.. Grillningar på öarna i vår fina skärgård blev också ett par stycken. Vår uteplats hade ett värmerekord på 43,6 grader ;) Vi hade en del vattenkrigsdagar hemma hos Pär, Tesse och barnen! ;) Sista dagen i juni åt världens finaste och jag frukost vid havet.. Mysigare än mysigast..






Juli:
Dagarna i juli bestod mest utav att jobba men eftersom jag slutade ganska tidigt de flesta av dagarna så innebar detta mycket sol, bad och grillningar vid havet. Ägnade en del tid hemma hos Elin med den underbara bebismagen.. Vem kunde tänka sig att fina Loke fanns där inne?;) Duktiga Saga som hjälpte till att duka fram till middagen.. Duktigaste tjejen! :) Tackar Elin för alla fina dagar och god middag och även fika de dagar jag har varit hos er. Vår årliga brännbollskväll hemma hos Görel blev det också i juli. Grill, dricka, brännboll, tipsrunda och en massa andra lekar.. Hölassåkning ner till sjön för att bada.. En mysig sommarkväll som avslutades nere i Ronneby på tosia bonnadagen ;p Hur vi nu kom ner dit ;) En av många härliga sommarnätter.. Hade också många kortspelskvällar tillsammans med fina Tesse.. Vi köpte också in en ny tv! ;) En 60" led tv. Wille och Hugo firade sina födelsedagar med en massa god mat som avslutades med lite go fest och utgång med ett härligt gäng. Dansade på Statt som aldrig förr tillsammans med fina Sofie. Det blev även en hel del fika med fina vänner inne i stan. I slutet av juli började jag mitt "nya" fast jobb och jag trivdes med alla härliga och goa barn igen.. Det blev också en del mysiga frukostar hemma hos mina fina morföräldrar som är de bästa man kan tänka sig! ♥ I slutet av juli tog vi en liten dagstur till Tosselilla tillsammans med ett gäng fina människor :) En tacokväll hemma hos Camilla & Niklas med en god blåbärspaj som efterrätt hanns också med. Juli avslutades med ett beach party på Statt tillsammans med finaste Kim och en väldigt rolig kväll.




Augusti:

Denna månaden innebar en massa sol och bad tillsammans med barnen på jobbet eftersom sjön finns i närheten. Träffade gamla vänner och vi hade väldigt härliga dagar tillsammans.. Jag & syrran tog en roadtrip till Kalmar med lite shopping och god lunch på stan. En hel del middagar tillsammans med Sandra och Stoffe :) Vi hann också med en hel del husvisningar. Jag jobbade sista dagen på just denna skola eftersom det började dra ihop sig för skolstart. Hann med ett par frukostar tillsammans med fina Kim också. Denna månad innebär också att det är Sailet inne i stan och det är ju ett måste. Dock blev det en flopp det året. Inget roligt alls och helt dött. Men vi hade rätt roligt ändå :) Första skoldagen kom också och jag mina nya arbetskamrater börjar trilla in och det blev faktiskt rätt bra ändå. En massa krångel med schemat men tillslut så löste sig även det. Tacokvällar hemma hos Erdin/Olander hann vi också med. Augusti innebär också en hel del svampplockning för vår del. Vi ägnade många dagar åt detta och fick ihop en massa svamp. Jag & syrran hälsade på Putte en dag i augusti vilket vi gör alldeles för sällan :/ Det blev också fler frukostar hemma hos Elin med familj under augusti. I slutet av denna månad fyller också världens finaste år vilket firades med efterlängtad smörgåstårta och fina vänner.



September:
Det viktigaste som hände under septembermånad var att fina lille Loke äntligen kom till världen.. Det blev också en hel del powerwalks tillsammans med Camilla. Fika inne i stan med syrran och en hel del sällskapsspel hemma hos Pär & Tesse som är oförglömliga. Mycket skratt blev det. Det blev också en hel del höstrensning och svampplockning. I september blev det också fest hemma hos Linn där det blev alldeles för mycket av det goda för min del ;) Det kommer nog alla ihåg som var med ;) haha! :) Tesse och jag hade en mysig dag med shopping inne i stan. Hulda joinade oss och sedan blev det kortspel för hela slanten. Vi gick också på bomässan som hade intagit staden i början av hösten. Jag började också med att plugga lite igen som startade upp på allvar under september vilket egentligen var ganska kämpigt att kunna få in allt i schemat. Sandra fyllde år i slutet av septemeber där hon fick populära hopphinder. Vi ägnade söndagskvällarna åt bingolottor och middag tillsammans med ett härligt gäng. J och jag tog oss en frukostdate vid havet ännu en gång. ♥ Putte fyller också år vilket vi så klart firar. Det blev också en hel massa möten med jobbet.


Oktober:

Startade med en härlig skördefest på Öland med ett roligt gäng :) Min älskade mormor firade sin 75 års dag följt av morfar som firade sin 70 års dag. Jag fick min fina rosa onepiece som jag älskar. Spenderade mycket tid på jobbet med en massa föräldrarmöten och möten. En förmiddag blev det lite bubbelpools lyx :) Bebismys hemma hos Elin med familj. Det blev också en kväll med restaurangmys som helt klart är värd att minnas tillsammans med världens finaste mormor och morfar! ♥ Det blev också ett biobesök med tjejerna. Mysig dag med syrran var också en väldigt fin en ;) Kollade också en del på Ensam mamma söker eftersom en Nättrabytjej var med där. Oktober innehöll annars en hel massa på jobbet och en massa föreläsningar.


November:

Största delen av november månad handlade om flyttning och packning och för att komma in i vår nya lägenhet. Jag fyllde också 24 år vilket firades hemma med familjen och en massa fina presenter. Det blev också en del besök hemma hos vänner och familjen. Annars så handlade den största delen utav jobb den här månaden.


December:

Sista månaden på år 2011 innehöll en massa.. Restaurangbesök tillsammans med ett härligt gäng inne i stan. Strömavbrott fick vi och då blev det kinabuffé och det också med fina vänner.. Lucia kom och det firades på skolan tillsammans med alla härliga barn. Ett väldigt bra julkalender blev det också. Julafton kom och det firades på alla möjliga ställen med familj och vänner. Julmaten hemma hos Sandra & Stoffe var väldigt uppskattad. I mellandagarna jobbade jag och hann också med att fika och bowla med mamma och syster inne i stan.. Vi jobbade också en del lördagar vilket vi fortfarande gör. Nyårsafton och firande av det nya året firades här i Nättraby tillsammans med ett litet gäng. Emelie & Lasse hade ordnat med väldigt god mat till oss och vi fixade efterrätten.



2011 har varit ett väldigt bra och händelserikt år och jag hoppas verkligen att 2012 blir likadant om inte bättre :) Nu blickar vi framåt för nya utmaningar och nya projekt och jag ser fram emot det kommande året väldigt mycket!

Stängningsdag

hade stängning idag och jag måste säga att ibland så tycker jag väldigt synd om vissa barn och skulle nästan vilja ta med dom hem. När de får gå in på fritids för att värma sig så är det någonting som har gått fel på vägen..

Ont i benet har jag fått också i eftermiddag så att jag går och haltar ;p Konstigt tycker jag.. Efter lite mat och en varm dusch sitter jag och myser i min onepiece! :) Jag älskar att..

Onsdag förmiddag

lugn och mysig morgon. Härligt tycker jag. Tristare än tristast ute dock:/ Inget roligt alls. Vad gör ni andra idag? Själv ska jag jobba! :)

sängen

Nu är jag dödstrött och nu blir det mys i sängen för vår del! :) Så nu säger jag gonatt till er läsare där ute! ;) Har dessutom börjat med årsresumén så den kommer så småningom..

Kyss mig


En väldigt väldigt bra film som handlar om äkta kärlek! ♥
Sådana filmer älskar jag, blödig som man är;)


En bra tisdag

som började med planering på jobbet och vi hann inte hälften som vanligt :p Delade sedan upp oss i olika grupper eftersom vi hade 55 barn och då går det inte att vara i tre små rum :p Vi lägger schemat på hyllan tills vi vet hur skolschemat ligger. Det är ingen mening helt enkelt..

Ringde idag ett viktigt samtal också så vi får väl se hur detta går.. Det ska bli väldigt intressant att höra om det verkligen är så här.. Man känner ju sig helt lurad liksom. Inte alls bra. Fundera på om jag ska fixa lite nödvändigheter nu eller börja skriva på en årsresumé?:p Har börjat läsa lite i en ny bok och tror jag ska fortsätta med detta sedan också.. Min dator har kraschat igen så J fick göra om allt och nu har jag ingenting på datorn igen.. Bli tokig på detta. Men nu har jag iallafall sakerna sparade.. Tur det.

Schemat på ingång

Nu är schemat på ingång och jag tror det blir det bästa för båda verksamheterna.. Dock vet man ju inte vad de andra tycker. Jag har iallafall skickat det som ett förslag som jag fick i uppdrag iallafall! :)

Promenad en runda och sedan när jag kom in så blev det en runda powerwalk med Camilla.. Riktigt skönt ute och nu är man sådär trött i kroppen och ska ta mig en varm dusch tänkte jag eftersom min kopp thé är nu slut.. :p

Hoppas att de blir nöjda med schemat och att det inte ändrat ännu ett par gånger.. Jag hade blivit lite stolt faktiskt om vi kunde använda något jag har gjort :p Även om inte jag har ansvar för schemat. Hehe.

Vilken dag

har nog haft en mardrömsdag idag.. Fy, nog världens jobbigaste dag tror jag..

Sista gången jag kollade på klockan var hon 01.30. Låg och tänkte på skolan och på schemat ännu en gång. Jätte jobbigt är det att inte veta som vanligt och ett helt nytt schema. En jätte dag med en massa planeringar och ingen lucnh hann jag få mig heller så det var ett tungt huvud som höll på att sprängas när jag kom innanför dörren nu i eftermiddag.

Jag ska maila ett förslag på schema till rektorn, och till hon som gör schemat som ligger sjuk och en annan också som passar både skolan och fritids på bästa sätt.. Så jag ska ordna detta nu i eftermiddag och ikväll hade jag tänkt mig..

Imorgon börjar skolan igen och jag ska vara på fritids och börja dagen med planering. Nu ska fortsätta här hemma så trött som man är.. :/

Plugga?

Är sugen på att plugga någonting till hösten men vad? Är det någon som har något förslag?:) Nu får det nog bli sängen dock.. Börja bli väldigt trött och imorgon ska jag upp med tuppen! Ingen vinst på bingolotto den här söndagen heller men det blev en trevlig kväll iallafall. Med glögg & nötter! :)

Sov så gott!

Första veckan

på nya året är snart slut..  Jag tror att batterierna är laddade för en ny och fartfylld termin..

Imorgon ska vi ha ett möte tillsammans med ett par andra lärare och frågorna på detta mötet kommer vara många och förhoppningsvis så kommer mycket också klaras upp och då framför allt med schema.. Har varit ute på liten powerwalk idag för att ladda batterierna lite extra. Jag måste erkänna att jag blev lite rastlös idag då jag har förberett det mesta som jag kan göra inför både imorgon och inför skolstarten. Har väl lite små saker att fixa med lite papper och planeringar men det låg ju på datorn och min dator blev äntligen färdig med en massa installationer och en massa nya nedladdningar av både antivirus, winrar, vlc, adobe, office och allt annat man måste ha ;p

Ikväll blir det tacokväll hos S & S med bingo.. Man kan ju hoppas att vi blir miljonärer ikväll istället ;) Ha en mysig söndagskväll finaste ni! ♥

Twilight Breaking dawn part 1.


Detta blev bion under gårdagen.. Faktiskt bra men den var väldigt förutsägbar och det är ju inte så konstigt i med att filmen började med att det står part 1.. Lite dåligt faktiskt enligt min mening :p

Kalkonmiddag och datorkrasch

Igår var en skön och mysig dag :) En dag extra på helgen gör ganska så mycket faktiskt. Mysig bio tillsammans med Tesse. Sedan blev det hemmamys, ett snabbesök hemma hos L och sedan också S & S.. Sedan blev det mys med film.. La mig tidigt och det var väl tur det för min söta ringde tidigt imorse och då skulle jag också minsann jobba lite :p Inget bröd alls idag och helt tomt var det i affärerna. Skönt, då kunde man komma fram iallafall. Blev därför färdig ganska tidigt och jag lämnade in min konstiga telefon på lagning som bara hänger sig hela tiden.. Sedan en titt på skopunkten och efter en väska också.. Blev dock inget köp på något ännu..

Hem en stund och upptäcker då att min dator har kraschat:/ Inte ett liv i den och startar inte alls som jag vill. J börjar ta itu den och plocka bort hårddisken så jag iallafall kunde få tillbaks allt jag har på den.. Men fick köpa det jäkla programmet eftersom det inte fanns någonstans. Nu skulle J göra någon ny partition till hårddisken för att den skulle fungera?! Hum.. Ibland är det bra att ha ett datasnille till pojkvän! ;) hehe..

Kalkonmiddag hemma hos svärmor & Lasse tillsammans med Maj-Britt, Sandra & Stoffe. Första gången i hela mitt liv jag äter detta och det var faktiskt gott. Jag var lite skeptisk i början måste jag säga :p Som alltid ;p haha..


(Lånad bild från google).

Röd dag..

Vaknade upp denna fredag med att tänka på att jag är ledig i hela 3 dagar.. Väldigt härligt och kom också att tänka på att det är nog tur det eftersom jag har så sjukt mycket att planera.. Jag fattar inte att allting kan komma på samma gång.. Jag tycker jag har gjort en del under lovet men tydligen inte så mycket som jag borde ha gjort för just nu känner jag mig mer än stressad..

Jag ska iallafall unna mig att gå på bio denna fredag/söndag ;p hehe.. Vilken film det blir får ni veta senare! ;) Har också hunnit med att ta all tvätt och handlat denna förmiddag.. Nu ska jag fortsätta i samma tempo tror jag.. Önskar er en härlig start på dagen nu när solen skiner på oss! :)

Effektiv

Idag har jag varit effektiv.. Jobbat, planeringsmöte för vårterminen, tränat, tvättat och hälsat på P & T :) Blivit bjuden på super gott julgodis som jag egentligen inte skulle äta :/

Det ska bli väldigt intressant hur detta artar sig på måndag förmiddag när vi ska gå igenom allting med schema och liknande.. Nu ändras alltså mitt schema ännu en gång. Är det sjunde gången tror jag? Jag är iallafall glad för att jag fick ett fast jobb så snabbt och direkt efter avslutad utbildning.. Det är skönt att veta vart man ska, man känner alla och idag har det varit riktigt roligt på jobbet! :) Vi har hämtat ny soffa, ja eller inte vi utan M har gjort det tillsammans med vaktmästaren. Vi hade väldigt roligt när dom kom istället ;) Ösregn och pressening som räckte till halva soffan.. Smart tänkt alltså, det syntes ju att det var karlar som tänkte där ;p haha.. Vi har städat och donat på jobbet för att vi ska kunna göra det lite mysigt! :) Jag börjar faktiskt gillar detta nu och nu kommer alla vara tillsammans, stora som små och vi får ihop vårt schema mycket bättre.. Smart tänkt! :)

Planeringsmötet var väldigt intressant och jag tror att det kan bli mycket bra.. Det ligger en hel del planering bakom dock och det har vi också satt upp dagar för nu så vi kan planera upp lite hur vi ska göra med KLIV-projektet. Det är faktiskt ganska roligt ändå.. :) Jag känner att jag börjar trivas med och mer även fast att jag skulle vilja ändra på lite innan jag är helt nöjd! ;) Ett långt inlägg såhär en torsdagskväll dag innan helgdag och allt! ;) Det får ni leva med! :p Nu ska jag ta och göra lite nytta och utnyttja när jag verkligen har energi.. Så nu ska det pluggas, planeras, fixas med tvätt och foton.. Ha en mysig kväll alla härliga läsare! :)

Jobbigt.

Allting är jobbigt just nu :p Jag är hur trött som helst men ändå så är jag rastlös, vilket är skit jobbigt! :p nehe, nu blir det nog sängen tror jag för att jag ska orka jobba imorgon.. :)

Jaha..

Nu blev man lite nedstämd igen.. Måste prata lite imorgon på jobbet.. Hade varit hur roligt som helst.. Men det är väl bara att kolla upp detta helt enkelt..

Tränat och det var väldans skönt måste jag säga.. :) Önskar alla läsare en fin dag i stormen som verkar har kommit till oss.

Träning på g

Nu blir det träning denna onsdagsförmiddag! :)

Fika & bowling

inne i stan på Waynes & cyberzone med syrran och mamma:) Mysigt. Jag vann ju! ;) hehe..

En treevlig kväll som får göras om oftare tycker jag! Behöver ju faktiskt inte vara så märkvärdigt ;)
Nu ska jag sätta in lite utav alla korten i album som jag framkallade för 2 dagar sedan som redan kom med posten idag! :) Det kallar jag snabb leverans, hos fujidirekt.se
Tack för det.

Julstädning

Håller på med värsta julstädningen här hemma..

Allting är borta, allting är dammat, diskat, putsat osv.. Dammsugningen är färdig och golven är torkade.. Nu återstår bara att hänga upp nya fräscha vårgardiner.. Det känns alltid lika fräscht att få bort allt smått, alla ljus och alla små ljusslingor och få in nya fräscha friska saker i hemmet. Häärligt måste jag säga.

Öppning

öppnade imorse och det är alltid lika mysigt och bra att öppna tycker jag! :)

Kokade ägg och gjorde varm choklad och en massa gott till dem. Med en massa olika pålägg och grönsaker.. Sitta och mysa i knät och småprata. Leka med barbie och spela prinsesskortspel! ;) Myspys hela förmiddagen! :)

Dock missade jag den goda lunchen; Kolpuddig.. Vi åkte iväg och handlade istället, jag och J :) Imorgon blir det en ny soppa vi ska testa.. Hoppas att den är god :) J har klippt ner häcken är ute lite snyggt också. Nu behöver vi bara införskaffa oss en räfsa :) Jag ska fortsätta med att plocka ner julsakerna tänkte jag och fortsätta med lite vettiga och nödvändiga saker ;)


Träning

nu ska det bli ändring och jag måste börja få igång träningen (igen):p

Nu ska jag fortsätta med lite plugg tror jag innan det blir slapp i soffan denna måndagskväll.

Dagen idag

har varit lugn.. 12 barn idag men det kommer öka rätt bra imorgon tror jag.. Idag skulle vi varit väldigt många fler barn men de dök ju inte upp:/ Därför har jag ägnat en del av tiden åt att skriva en hel massa schema för den klass jag har ansvarar för och det blev ju en hel del.. Så fram till sportlovet är nu färdigt.. :)

Imorgon öppnar jag och det betyder tidig morgon ;p

Tänkvärt



God morgon måndag

Nytt år, nya möjligheter och nya äventyr...

Jag hoppas att detta året blir det bästa någonsin och det ska bli så spännande. Dagen kommer börjar med jobb och det ska bli skönt att komma igång lite igen faktiskt! :)

Önskar alla läsare en trevlig start på nya året!




The reunion


En bra film med väldigt konstigt slut...

Nyårsnatten 2011














Tack för en fin nyårsafton och väldigt god mat!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu