snö och hagel

det blir kallt när man är van vid sol och värme och det helt plötsligt bara är 2 grader ute ;/

Jag blev väckt tidigt av en J som tjatade på mig och jag var mer död än levande :p Vi körde iallafall upp till Sandra & Stoffe med lite frallor och lånade deras tvättmaskin eftersom vår hade tydligen låst sig igår ändå.

Sedan blev det en tur till förrådet för att köra ett lass. Gick smidigt och bra :) Men det var dock lite väl kallt kan jag tycka.. Så vi tog oss en tur till Kalmar och åt lite på ikea och köpte lite ljus och filtar tillsammans med S & S ;) Skulle köpa kyl, frys och tvätt men blev inget denna gången heller.. Denna beslutsångest är ju jobbig. Hade varit mycket enklare om det bara fanns två att välja på typ :p

nehe, dags att sätta fart lite här hemma! ;)

freeedag och påskhelg

många fina utklädda barn och personal också för den delen..

Höjdpunkten var när Micke kommer in i personalrummet med klänning, förkläde, smink, peruk och strumpbyxor ;) Haha. Det passade ju honom ;)

Har varit en runda uppe hos Camilla och Niklas ikväll och umgåtts lite. Trevligt, det får vi göra om lite oftare tycker jag =) Nu ska jag sooova för jag är så trött så jag decka när som och det är inte så konstigt eftersom jag har varit vaken sedan 04.30 och började sminka mig till påskkärring vid 05.00 ;)

Sov gott, gott folk!

Mitt första påsklov

det blev inte så mycket plugg idag ändå som jag hade tänkt :/ När jag kom hem så slängde jag mig lite att äta och satt i telefonkö i 45 minuter.. Bra service dom har ;p Efter telefonkön ringer J och säger att jag ska sätta på kaffe  till han och hans jobbarkompisar som skulle in och dricka öl.. Trevligt men dock hann jag ju inte alls med det jag tänkte ikväll :p

Imorgon är det påsktema som gäller på jobbet! Aningen jobbigt för min del faktiskt ;P Idag fick vi dessutom påskägg fyllt med godis utav chefen! :) Imorgon har jag dessutom också påsklov! Yeeah för detta ;)

PW

en snabb och härlig powerwalk innan jobbet i den soliga vårvärmen är väldigt skönt! Gröt till frukost och jag är redo för ännu en jobbdag! ;) Önskar alla en skön torsdag. Snart är det helg dessutom! ;)

målning & jobb

imorse åkte vi ut tidigt till huset. Jag stannade och köpte baguetter och J köpte färgen.. Bra fördelning ;)

Sen kom Js farmor & farfar ut en sväng och skulle kolla hur långt vi hade hunnit =) Målade vardagsrummet en andra gång idag. Vi hann med en fika med goda frallor i förmiddagsvärmen. Hur gott som helst.. Sedan fick jag bege mig till jobbet och dom jobbade vidare. Hela högen med småpinnar är nu kapade utav Js farfar. Medan J målade i köket som nu är helt färdigt. En av hallarna är också målade en gång iallafall.

På jobbet var det ganska lugnt med barn idag. Så vi började städa och rensa en massa för att få bort en massa skräp och kartonger som bara blir liggandes. Sedan spelade vi spel och jag körde frågesport med ett par barn. Roligt hade vi :)

Om man ska sätta igång att plugga lite nu kanske? Imorgon tänkte jag att jag skulle sticka till jobbet ganska tidigt för att planera och annat roligt :p


Kvällsaktivitet

ute i huset.. Nyss hemkommen efter målning hela kvällen ute vid huset..

Åt bara lite mat & sedan stack vi ut direkt.. Super skönt. Nu känner man att man har gjort något vettigt iallafall. Gillar ju inte att sitta still ;p Har svårt för det där. Då känner jag mig väldigt onyttig och lat ;)

På jobbet har vi haft melodifestival. Många duktiga barn och super härliga var dom. Dansade & sjöng som bara den. En riktigt bra eftermiddag som avslutades med utdelning av diplom och sedan chokladbollar till alla barn, föräldrar och personal ;)

Jag ska slänga mig i sängen och kolla in BB om en stund.. Pusss & kram fina ni! ♥

God morgon tisdag

och alla fina där ute! Ätit en god frukost och ska snart sticka iväg på jobb.

Får se vad denna dagen har att erbjuda. Vi har iallafall mycket på gång som vanligt! ;) Jag önskar er en trevlig tisdag i den mysiga våren som äntligen är här :)

En lång jobbdag med APT och skolan på tv

Skoldag och sedan planering som sedan avslutades med ett APT- möte. Nu börjar man bli trött..

En massa prat om höstterminens neddragningar, budget, arga föräldrar, politiker och beslut. Huvudet snurrade en aning kan man säga. Dessutom kom en av skolorna med på tv4 nyheterna ikväll.. Alla är vi lika ovetandes. Hade ju varit roligt att iallafall få veta någonting som alla andra säger. Men icke :/ Jobbigt är det. Neddragningar i hela kommunen vilket inte gör det lättare.

Just nu sitter jag & pluggar och försöker komma någonstans eftersom nästa uppgift ska vara inlämnad på måndag men det går sådär bra för mitt lag idag känner jag. Jätte trött är jag dessutom, inte trött trött utan slut i huvudet och orkar i princip inte formulera meningar ens :p Då är det jobbigt. Känns lite som att jag kan lägga ner för kvällen för jag kommer nog inte orka göra så mycket mer ikväll ändå.

Det är ju faktiskt en dag imorgon också då vi kan ta nya friska tag! ;)

God morgon

Ny vecka. Veckan innan påsk. Kallt ute idag & frost på rutorna. Det gillar vi inte :/ En härlig helg som knappt hann börja innan den var slut.

Igår målade vi i huset och jag vill flytta in nu. Men snart så! :) Vi grillade också med härliga människor som kom ut och hälsade på oss.. Skräpet är också snart helt borta och det känns härligt!

Hem & duschade och bort till Sandra & Stoffe för tacokväll med jätte stark sås från Mexico ;p Sandra gjorde slingor i mitt hår. Tack så mycket, det blev jätte bra! Sen slappade vi framför tvn med lite godis :)

Idag är man trött och ville helst ligga kvar i sängen faktiskt. Men det är bara att hoppa upp och se glad ut ;p Hoppas ni får en härlig start på veckan kära vänner :)

Kalas och hemmamys

varit på kalas ikväll hemma hos Inez som fyllde år igår :) Det bjöds på väldans god mat, efterrätt och godis! Mätt som en jag vet inte vad :p hehe.

Nu har jag dammsugat här hemma och sitter & kikar på en film med tända ljus.. Kvalitetstid när den är som bäst.. Låg på uteplatsen innan idag och tog en powernap i solen ;)

Imorgon blir det däremot jobb i huset hela låånga dagen. Det ska bli roligt. Jag vill att det ska bli imorgon nu ;)

Underbart..

väder ute!

Lördag & vi har jobbat klart. Jag hann klippa mig också och handla present på Kicks.
Ätit lunch hos Pär & Tesse. Idag var det vår tur och bjuda så det blev ju grillat! ;)

Nu blir det ett snabbstäd här hemma innan jag ska lägga mig ute i solen. Eller så gör jag det på en gång kanske?;) Jag vill sluta plugga och läsa en bok just nu! ;) Så jäkla härligt! Jag älskar den här tiden på året och man blir så glad och positiv till allting. I love it! ♥

husbilder










Så här många krokusar har kommit upp sedan i söndags bara. Sjukt vad det går snabbt alltså.

Jag längtar tills vi flyttar ut!!♥

15 grader

imorgon är det redan fredag & helg.. Helsjukt att veckorna går så snabbt. En vecka kvar och sedan är det påsklov! Verkligen efterlängtat kan jag tala om! ;)

Idag har det verkligen varit varmt i luften. 15 grader stod det på mobilen och man kunde gå ute i bara tröja medan solens strålar värmde skönt! Helt underbart. Lugn dag på jobbet också vilket gör det hela ännu skönare! ;)

Imorse körde jag ut till huset och vi grejade lite på förmiddagen och fick en del gjort. Känns skönt. Det börjar ju närma sig!

Imorgon börjar jag bajstidigt. Så jag ska upp med tuppen kan man säga;p Nu ska jag in i duschen hade jag tänkt mig..

Effektiv dag

mysig fika hemma hos E idag.. :) En mysig förmiddag där vi satt inne i Sagas rum och pärlade & drack thé. En onsdagsförmiddag när den är som bäst!

Stängning idag också men det funkade bra ändå tycker jag! Kåldolmar blev det idag tillsammans med mos som redan var färdigt när jag kom innanför dörren. Tack min söta! ♥

Jag har rättat, planerat och grejat här hemma idag och fixat med alla csn papper.. Så nu tror jag äntligen att det börjar bli klart. Så nu ska jag se ett avsnitt av desperate housewives tror jag innan det blir sängen.

Ikväll har vi dessutom renbäddat. Ska bli gott att krypa ner sen!!

Fikatime hos fina E..

nu blir det fikatime hos finaste E ;)

Ha en underbar onsdag kära vänner i det härliga vårvädret som nu ska infinna sig! ♥

stängning

fick stänga idag.. Roligt värre. Men det funkade ändå. Lång dag blev det idag iallafall.

Ut till Pär och Tesse en runda och jag sålde mina inlines till Tesse så jag blev 300 kr rikare! :) haha.. Kollat igenom lite med min planering också som jag måste fixa under morgondagen. Måste, måste..

Nu blir det iallafall en film innan det blir sovedags! Pusss på er alla! ♥

Deklaration 2012

har kommit & jag får tillbaks lite pengar och det känns väldigt bra. Men allting kommer väl troligtvis går till csn skulle jag tro.. Roligt värre :p

Kul att man inte få tjäna det man vill göra även att man fixar skolan. Idiotiskt tycker jag iallafall.

Ny vecka..

Vi är redan inne i vecka 12. Sjukt att tiden går så snabbt.

Igår var vi ute vid huset hela dagen och jobbade.. Grillade med mamma, syrran och putte. Jocke & Emmy var ute en sväng också även att jag inte hann träffa dom :/

Det blev en del gjort faktiskt och en del eldande också.. Jag hann också tvätta två maskiner när vi kommit hem. Diskade och var allmänt duktig :) Imorgon har vi mötestid på jobbet också..

Tjejkväll

hemma hos Camilla med ett härligt gäng.. God mat och en vinflaska som vi aldrig fick upp?! Så det fick minsann bli ett par cider istället :) Ett tjejgäng, god mat, lite vin/cider och en massa fnitter gör det hela till en bra lördagskväll!







Tack tjejer för en trevlig kväll!

Kalas med..

smörgåstårta blev det en runda igår men vi var inte där allt för länge. Tröttheten blev ett faktum :p haha..
Var ute vid huset en snabbrunda med igår och där var J med farmor och farfar i full gång med både eldning och fällning av träd.. Blev en mysig grillning innan vi duschade av oss begav oss på 45 års kalaset av Pär.

Pluggade och skickade in lite på min uppgift igår kväll. J somnade som en stock och jag likaså runt 22 tiden ;p Idag har vi jobbat. Plockat undan här hemma, diskat, dammat, städat toalett, vattnat blommor, dammsugat och sorterat en hel massa papper och skit som bara ligger och skräpar.

Nu fundera jag på om jag ska ta och plugga lite till innan det är dags att göra sig iordning för ikväll!! Jag vill ligga lite före ju!!


Positivt besked.?

Jag vill ha ett besked nu och drömde om det inatt också.. Nervös eftersom jag vet att det är någonting som jag verkligen vill göra.. :/
Dock har J fått ett positivt besked idag.. :) Är jätte glad för hans skull.. Man kan ju hoppas att jag får något positivt besked jag också ;p

Fixade till röjsågen i eftermiddag också så nu ska den funka kanon.. Fick ett jätte bra pris på både röjsåg och trimmer. Hur bra som helst. Jobb i huset i helgen? Självklart! ;o)

sopor






Tomten är som en skrothög på vissa ställen.. Vi har hittat en stege undangömd och allt möjligt konstigt ;p

Nu är det väldigt mycket snyggare när hela den fula högen med grenar försvann. Det blir nog riktigt bra när det blir färdigt det här.. Sjukt härligt är det där ute iallafall. Man vill vara där hela tiden..

Idag har det hänt något spännande och väldigt intressant.. Jag kanske berätta mer om det kommande vecka ;o)

Framtiden?

framtiden ser ljus ut.. Jag har många funderingar och planer som vanligt.

Imorgon händer det något iallafall.

Jobb & grillning denna söndag








En massa jobb sen i förmiddags.. Jag är riktigt trött, så man somnar nog gott inatt.. :) Vi har dock fått en massa gjort och det känns riktigt skönt faktiskt.. Detta kan nog bli riktigt bra. Grillning vid lunchtid med gänget.. En härlig dag och solen värmde något otroligt. Jag som hade hur mycket som helst på mig:P Typiskt liksom ;) Undra om man ska orka plugga lite till ikväll? Jag måste ju få det färdigt liksom..

Loreen - Eurphoria..

Loreen vann igår och det var den låten vi hejdade på. Grymt bra är den. Danny hade också en sjukt bra låt som han kom tvåa med..

Har hunnit äta en god frukost och nu ska vi bege oss ut för att sätta igång och jobba lite.. Sedan blir det grillning med svärmor, Lasse och Eric. Tillsammans med Sandra & Stoffe innan dom åker vidare till flygplatsen.. '

Önskar er en trevlig & solig söndag ;)

10e mars

och härligt väder..  Just nu 8 grader :) Efter jobb idag så kom mamma & syrran på besök. Fika & en PW blev det :)

Ikväll blir det melodifestivalmys tillsammans med S & S som imorgon tar flyget till Sthlm för att sedan fortsätta mot Mexico på måndag.. Usch. Inte alls avundsjuk är man ;p

Jag sitter med pluggandet. Inte alls lika roligt. Men det måste ju tyvärr göras. Ska fråga J om hjälp när han kommer hem. Tycker faktiskt att han kan hjälpa mig iallafall lite ;o)

Nu kallar tvättstugan på mig!

Nytt beslut för skolan

är nu taget och om det är bra eller dåligt, återstår att se. Kan bli intressant detta ändå.

Det är så mycket jag vill just nu och så mycket planer med allting.. Jag började vid 6 imorse så man var lagom slut när man kom hem. Jag la mig i soffan och deckade en stund. Hade så ont i huvudet så jag trodde jag skulle dö typ. En lång har det varit med en massa som har hänt runt omkring..

Jag kan tro och gissa på att allting blir bra i slutändan. Faktiskt så känns det så just nu och det är grymt skönt. Det är liksom bara att hålla tummarna nu!

Ikväll blev det kinesmat. Det var riktigt länge sen vi var och hämtade detta och det var riktigt gott ;)
Nu, fredagsmys! ♥

Betyget C

fick jag på förra kursen! Jag är faktikskt riktigt nöjd och hoppas att sista kursen går lika bra! Men jag har nu känt att jag inte riktigt har hunnit med. Men jag tror att detta kan bli bra det också. Det ska bli skönt att ha det gjort och man kan ju inte hoppa av nu när man har 2 av 3 liksom! ;)

Dagen idag har gått i en rasande fart måste jag säga.. Ett 20 minuters möte blev till nästan 2 timmar istället. vart tog tiden vägen liksom? När jag kom hem, var bullbakandet i full gång. Luktar sjukt gott. Vi ska åka bort till P & T en liten snabbis och hämta lite verktyg.

Dock hade vi ju inget pärlsocker så det fick bli brunt rörsocker istället ;p Men det gick lika bra de :)

Dags att dra sig ;) Fortsatt trevlig kväll på er där ute i cybervärlden! :)

Mitten på vecka 10

Det går verkligen snabbt.. Jag har nyss kommit hem ifrån jobbet och det är verkligen fullt upp i skolan. Inte en lugn stund här inte.. Allting går i 190 ;p

Dags att sätta fart kanske? Jag måste ju faktiskt hinna äta lite innan jag ska sätta mig och rätta och planera en massa igen.. Time to go!

Fullt upp

Det är full rulle här hemma kan jag tala om..

En stressig skoldag med mycket som händer runt omkring. Det blev kassler till middag idag och sedan så hängde morbror, kusin och Marita ut och kollade på en sak. Det blev sen en väldigt trevlig men snabb fika på 3G ikväll.. Mysigt hade vi! ♥

Tur att jag planerade och rättade en massa så fort jag kom innanför dörren idag. Men har kollat igenom allting nu ikväll och jag känner mig nu redo för en ännu en lång dag i skolan.

Nu ska jag slänga mig framför säsongstarten av de desperata hemmafruarna, som jag har längtat! ♥

Måndag v. 10

Igår blev en mysig grillning hemma hos S & S dessutom fixade Hulda snygga flätor i håret på mig. Så vill jag ha det varje dag ;) Blixter skönt att slippa ha håret framme i ansiketet. Tack för en mysig kväll!

Idag har det varit en fullspäckad dag på jobbet vill jag lova. Men det känns ändå bra.

körde iväg och kollade på granngården tillsammans sedan blev det en fika hos P & T eftersom inte Hasslöfolket var hemma.. Det blev iallafall en mysig fika! ;)

Imorgon blir det jobb igen och det ska faktiskt bli roligt och utmanande.. Nu säger jag gonatt för ikväll för jag är inte på topp. Jag hoppas att det är för att jag bara är trött :/ Mår illa, ont i huvudet och magen. Får hoppas att det går över när jag har fått en massa sömn.. Pusss ♥

Söndag vecka 9

Snart är denna veckan med slut..

Men igår hade vi en väldigt trevlig kväll tillsammans & det bjöds på en massa gott :) J tog en liten powernap innan vi begav oss hemåt efter midnatt. Idag har jag varit ute på en PW för att sedan träffat mamma en runda och ätit lite gott också..

Snart blir det nog en varm dusch för att avslutas med en grillkväll hemma hos Sandra & Stoffe :) En lyckad & trevlig helg!

Misstag

vilket jävla misstag jag har gjort.. Helt sjukt är det. Men det går ju inte att göra någonting åt detta nu.. :( Så jävla bitter är jag och jag trodde att jag hade stenkoll men tydligen inte.

Det är väl bara att göra det bästa utav situationen antar jag..?

Boken är slutläst

Den var verkligen bra och heter "Dotter önskas"


Nu ska jag snart ta mig en dusch för att sedan fixa till mig för kvällen!

Vårkänslor

helt underbart väder vi har..

Det går emot 10 plusgrader och det är så sjukt härligt att vi är på väg mot sommaren. Underbart härligt!! ;)
Nyss hemkommen från jobbet och nu ska vi nog plocka lite här hemma, äta lite lunch och sedan funderar jag starkt på om man skulle sätta sig här ute på uteplatsen och sola och läsa min spännande bok ;) En liten stund iallafall. Sen är det ju plugget som drar i en. Men en liten stund kan man väl få njuta?;)

Ikväll blir det lite fest hemma hos vänner. Det ska bli jätte trevligt i detta härliga vårväder. Önskar er alla en underbar lördag! ♥


En solig fredag

En härligt solig fredag har vi haft idag.. Nu är våren här! ♥

Själva var jag uppe med tuppen, vid 05 var jag vaken :) Bara att bege sig till jobbet.. En bra skoldag :) Jag älskar att. På vägen hem så handlade vi och hämtade min bok. Över 600 sidor, ooh vad roligt jag kommer att ha ;p

Det blev städning för min del med en cider för att orka hålla mig vaken. Men jag är fortfarande helt slut. Fattar inte hur jag ska orka hålla mig vaken ikväll när fina syster kommer och hälsar på oss! ♥
J har fixat maten och ikväll serveras det kolpudding :) Det var riktigt länge sedan vi åt det. Det är härligt med fredagsmys :)

Så ikväll blir det hemmamys med min söta syster och imorgon jobbar jag igen ;)

1 mars

och det går mot vår..

Jag har nog bestämt mig ännu en gång på hur jag vill göra.. Men först så måste det ske två saker. Men sen så. Jag håller mina tummar jag har för att det verkligen ska bli bra.

Idag var jag hemma hos fina E på frukost. Det blev en massa mys och lek med barnen! :) Sen blev det jobb och det har ju bara varit jag och S tillsammans med en vikarie så det har varit lite rörigt minst sagt..

Men imorgon är det äntligen fredag. Men jag kanske får jobba över eftersom det finns dom som ligger hemma och är sjuka..:/ Drygt!

Frukost hemma hos

en fin vän! ♥

Hoppas ni får en underbar dag.. Kramar

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu