avslappning

försöker hitta något bra att ha tills imorgon med barnen.. Jag vet ju inte om jag kan ta med mig usb så att dom kan lyssna på de?? Undrar om det funkar överhuvudtaget?!

Någon som vet någon bra avslappning eller massage för barn?;)

Helgen närma sig

det betyder inget mer jobb i skolan vilket är väldigt trååkigt :/

Dagens skoldagen har gått bra tycker jag allt! ;) Lika roligt som alltid faktiskt! :)

Saknar sommaren också! Är riktigt kyligt i lägenheten båda när man kommer hem & på morgonen när man vaknar nu!!:/

Ätit, rensat en massa svamp, diskat, tagit tvätten och nu ska jag fixa lektion tills imorgon också!
Fullt upp! ;) Imorgon blir det dessutom lunch med Elin i stan.. Det ska bli väldans trevligt. Var länge sedan vi gjorde något sådant! :) Blir en härlig start på helgen!

Hoppas alla får en fin fredag och en mysig start på helgen!


lång dag

idag.. Möte i stan på förmiddagen. Sen bar det av upp till Kalmar för föreläsning hela eftermiddagen!!

Intressant en men grupparbetet var ju mindre givande denna gången..

väl hemma efter 18 tiden stod middagen på bordet av denna fina killen! ♥

Imorgon blir det jobb i skolan.. Ska vara i en 4-6a. Vet dock ingen exakt klass ännu så det märker vi imorrn bitti men det ska nog gå bra!! Härligt med skola hela veckan!;) Skönt det eftersom praktiken denna gången kommer att bli i en förskola!

Ha badat & nu blir det mys i soffan en stund också framför lite idol!

Putte 45 år.


Grattis till världens bästa Putte som fyller 45 år idag! ;)

Svampplockning & mat..

efter jobbet idag åkte jag till Rödeby för att möta upp sambon och två andra roliga prickar ;p hehe!

Det blev mellis med hemmagjord pizza för att sedan bege oss ut i svampskogen.. Bilder får komma sedan för jag har varken tid eller ork just nu.. Hittade en del :)

Till middag blev det stek och en massa gott till! ;) Hur mätt som helst efter all mat ;p Var inte hemma förrens efter 19 ikväll ju.. Dessutom är det kallt som tusan hemma:/

Anmälan

på två nya kurser till våren.. Palla man de?;p

Men jag är ju sååå sugen! ;)

Nya utmaningar

och ny vecka.. Sista måndagen i september tillochmed..

Själv började man veckan i älskade Nättrabyskolan med härliga elever
och fortsatte till fritids på ett annat ställe som inte var lika lugnt. Men jag & vikarien fixade det kanon bra tyckte jag! Alla barnen försvann som tusan så tillslut så stod hon och jag där utan ett enda barn en kvart innan vi slutade :p

Min vecka kommer bli fortsatt bra eftersom imorgon är det skola som gäller igen och då ska jag agera personlig assistent. Ska bli väldigt intressant & roligt tycker jag! ;) En massa utmaningar kommer man få imorrn. Jag längtar redan!

Jag älskar mitt jobb när jag får vara i skolan!

45 års kalas.


Putte 45 års dag firades idag! Fast han fyller inte förrens på tisdag.


Åt mega god smörgåstårta och sedan fikade vi på ananaspaj & blåbärspaj med glass. Efter de så var det tårta, kaffe och kakor. Fatta att man va mätt ;p

Nu blir det mys framför ensam mamma söker, efter ett mysigt varmt bad tillsammans med världens bästa!♥

Tårta.


En sån här ovanlig & god tårta fick man hemma hos Sandra igår! :)

Lugn och mysig morgon här hemma och snart blir det iväg på ännu ett kalas.. Det ska bli trevligt! ;) Denna gången hos syrrans pappa!

2000

kr fattigare.. Det var de de ;)

Kom hem med 3 par skor, en mössa, ett halsband, tre troser, ett underklädeslinne med matchande trosa och en parfym & deodorant till present!

Blev rätt mycket för dom pengarna ändå.. Vi fikade & lyssnade på livemusik i solen! Sommarkänslorna kom tillbaks! Nu ska vi snart sticka igen men till Sandra för att fira hennes födelsedag! :)

lördagsfrukost

med frallor kom A med imorse.. Börjar bli tradition det här! ;)

Jag känner mig dock inte så utvilad. När jag skulle damma bakom gardinen i köksfönstret igår så böjde jag mig ner och fick blompinnen i ögat. Härligt :p Kunde inte öppna ögat imorse och det svider som fan. Är man klantig så är man ju liksom :P

Jag har nyss duschat och ska fixa mig iordning för en runda på stan & lunch med S idag :) Det ska bli trevligt..

När jag stod i duschen funderade jag på detta med praktik, börjar bli mer och mer osäker nu.. Ska man önska någon annanstans? Jag är lite förvirrad. Får prata med S om det idag och se vad hon har att säga om de! ;)

Ha en trevlig löördag! ♥

Fredagsmys ensam..

Idag åkte jag upp till skolan själv vilket var dock helt meningslöst, som vanligt när jag kör ensam men sådant vet man ju aldrig tyvärr.

När man kom hem så ställde jag bilen & gick ner till jobbet där jag skulle vara i tre timmar till innan min helg kunde infinna sig ;)

Har hunnit med en storstädning av lägenheten & har precis satt mig ner.. När jag höll på att dammsuga i det sista rummet så höll hjärtat på att stanna. Det stod någon i lägenheten rätt som de var:p Det var grannen som undrade om vi hade sett deras katt något idag.. Dock så hade jag ju öppet men fy tusan vad rädd jag blev ;p

Nu är jag iallafall färdig för idol som jag tänkte kika på lite grann. Körde in J & A innan till staun.. Så blir nog hämtning med sedan skulle jag gissa på ;) Nehe, fortsatt fredagsmys i soffan. Frågan är om det blir chips eller frukt? Båda finns framme nämligen;)

ikealjus


Sambon kom hem med dessa fina ljus idag & stenar och en massa. Inte ofta han har varit på ikea för att handla ljus om man säger så! ;) Kom hem med en stor kasse med ljus & batterier!:p

Det lyser väldigt fint i vardagsrummet nu iallafall.. Pannkakorna börjar lida mot sitt slut men vårt plättjärn var ingenting alls att ha;p Jäkla plättar.. Snart blir det dock sängen, så fort dom där är klara! Sov sött alla människor!

skoldag..

Haft en etta under förmiddagen & sexorna på eftermiddagen.. Det är stor skillad men väldigt väldigt roligt =) Nu längtar man bara tills man får ut och jobba som lärare säger jag bara.. Shit vad roligt det är och man går ut med ett leende på läpparna varje gång! =) Grymt härliga elever & härlig personal..

Blev stängning på fritids sedan så det blev lång dag för mig! :)

Har hunnit med att bada, tagit tvätten diskat, handlat och ska försöka hinna med att baka pannkakor också innan kvällen är slut:p Undra om jag hinner.. Behöver lägga in mitt arbete kanske med och mejla en grej också.. Massor att göra som vanligt..

Pratat med mormor & halvkikar på idol också! Nehe nu ska jag göra lite mer nyttan här hemma ;)



swat

är på tvn. Vi har druckit thé & tvättat en maskin.. Pratat med mamma som kommer och hämta väskan imorgon och lämna syrrans dator..

Om hon nu fattar att lämna med recoveryskivorna:p Johanna i ett nötskal;p haha! Gonatt på er! Lång dag imorrn..

Kalmardag & Ikea..

Jag är helt fel om dagarna tycker jag.. Idag har det varit heldag i Kalmar med föreläsning och sedan grupparbete.. På lunchen åkte jag, Jim & Sandra ut till ikea och käkade lite :) Idag blev det isterband med stuvad potatis =)

Sedan jobbade vi på bra och vi blev klara ganska snabbt! Ska fixa min individuella uppgift ikväll tänkte jag så man slipper den saken iallafall! På fredag är det redan ny kurs och allt! :)

Imorgon blir det därför jobb heela långa dagen! :) Ska ha en 5 & 6a helt själv så jag undrar hur det ska gå!;p Önska mig lycka till ;) ;p

Nu ska jag ringa lite & sen blir det plugg! En massa födelsedagar är dessutom också på gång nu! Puss & Kram vi syns på stan! ;)

Dagen till enda.

Jag är trött, näsan är cp och jag mår helt enkelt inte bra någonstans:(

Vill bara att allting ska bli bra.. Så jävla drygt detta.. Om nån känner sig manad att ta hand om mig är ni välkomna?:)

åh vad jag hatar detta

att vara förkyld, ligga & snora som faaan :p Dessutom svider det under näsan..

sjuk

blev förkyld igårkväll som sagt och det har hållt i sig hela natten tyvärr. Var som en zombie när jag vaknade :(
Jag är trött på att vara förkyd som tusan och bara gå o snora hela tiden :( Imorgon är det verkligen mycket som ska hinnas med så jag hinner inte detta :( Jag vill ju dessutom jobba..

Som tur väl är så går jag en dag i skolan nästa vecka så då kan jag jobba resterande dagar :) Känns hur bra som helst! :) Nehe, nu ska jag fortsätta min plats i soffan med täcke om mig! :p

Valvaka

hela kvällen lång..

Kommer säkert somna i soffan men jag ska iallafall se resultatet så kanske får ställa klockan!! :p Har blivit snorig igen nu nämligen och är helt slut :/

Svamp


Svampen vi plockade när vi var uppe hos svärmor & hälsade på.. Läste hos Camilla att dom hade plockat svamp så blev också väldigt sugen på att plocka lite!! ;)

Har ätit middag & städat och ikväll blir det valvaka för hela slanten & hejar fram rätt block! ;)

Ny skiva..


Snygga?:p

Ska nu försöka fixa lite ny musik till bilen som jag haft alldeles för länge:/ Det är verkligen dags..

Fet


Den feta paddan som jag hittade på väg till Camilla i fredags :p

Val..

Idag är det den 19e september, vilket betyder val!! Vi har varit & röstat och gjort vår plikt!!

Hoppas det går som vi vill ikväll! :)


Lördagsfint.

Har fixat och grejat lite här hemma medans killarna sitter och ha spelkväll?:p




Grillat är godast

helt enkelt!!


Lördagskväll med grillat kött, majs, färska champinjoner & potatisgratäng!:)
Choklad till efterrätt ikväll! ;)


Jag hittade dock något annat väldigt gott..


Brev

skrivande till Norweigan! Inte alls roligt..

Hittade dessa snyggingar på sensations.se
Om man ändå hade en sådan kropp så man kunde sett ut sådan i dom också!;p

H&M News.



Hittade dessa snygga höstkläder! Nu är man sugen på att beställa lite nytt! :)


Glögg med saffran


Den nya årsglöggen detta året finns i en snygg guldig flaska med smak av saffran! :) Låter otroligt gott tycker jag! :)

Idag har man inte gjort mycket än så länge. Tvättat två maskiner men ska ta och städa här också var det tänkt! Ikväll blir en lugn hemmamys kväll tror jag!! ;)

Så vad har hänt sen sist..

Vi kom dock tyvärr aldrig iväg... Så vi var hemma vid halv två igen på onsdagsnatten. En massa strul hela tiden tyvärr :( Det gick inte som planerat och det verkade inte heller som att det var meningen att vi skulle åka iväg..

I torsdag var jag & J uppe i skolan. Föreläsning & grupparbete vilket gick smidigt och lätt när man har kanon bra studiekompisar!!

J fick sin första uppgift & därmed drunknade i all information! Men det blir nog lättare efter denna veckan när han har kommit in i det lite! :) Mys på kvällen med varmt skumbad & tyvärr en massa nödvändiga samtal som jag tillslut blev galen över. Tur att man har en fin sambo som försökte lugna ner en! ♥

Igår så blev det jobb några få timmar på en väldigt trevlig förskola i Lyckeby som jag ska tillbaks till på tisdag! Lugnt & skönt på en fredag med mysiga barn & trevlig personal!

Hade sedan mysfredag hemma hos Camilla med lite cider & popcorn.. Killarna hade nämligen grabbkväll hemma hos oss! Det blev en runda in till stan men ingen av oss gillar PM allt för mycket så det blev en tidig hemgång med mat på vägen hem!

Nu sticker vi..

för att ha en mysig weekend jag & syrran!! :)

Tyvärr ringde dom om jobb i Nättrabyskolan imorgon:( Men jag ska iväg på annat galej ;) Hoppas att alla får det fortsatt bra & mysigt i huvudstaden! ;) Jag kommer att återkomma pigg & glad med en massa nya upplevelser & bilder..
Detta ser vi framåt! ;)


Valutfrågning

"Det finns något bra & roligt i alla jobb, det beror bara på hur man själv ser på det" Uttalande av Maud under valutfrågningen!

Jävligt sant alltså!

Jag vet vad jag ska rösta på, på söndag!! Dock hade jag velat se vidare på valutfrågningen imorgon men det får man se på tv4play antagligen:p

Ne, kanske sova nu så man orkar med morgondagen!! ;)

Passet är framme

Har planerat och grejat.. Bokat ännu ett tåg :p

Bara haft en lugn & mysig dag faktiskt med ljus tända för det har ju verkligen varit som natten ;p

Laddat kameran, packat, tagit fram alla papper. Passet är också framme!

Nu börjar det kännnas lite..:p Jag som aldrig varit någonstans.. Shit alltså! ;) Detta ska verkligen bli skit roligt & ett minne för livet! =)

Resfeber

Nu börjar man känna lite resfeber faktiskt!:p Börjar bli mer & mer nervös nu.. hehe!

Kvällspromenad


med Camilla längs vattnet! Det är fint i Nättraby en septemberkväll :)

Tog sedan ett varmt härligt bad tillsammans med världens bästa sambo! ♥ Dricker thé och äter nystekta kantareller som är helt sjukt gott! Imorgon blir det Kalmar ensam för min del. Tråkigt :( Men det får gå det också! Nu blir det film & mys i soffan efter en härlig dag!

Måndag & ny vecka.

Som vanligt igår så fick jag någon endagars förkylning. Det bara kom i lördagskväll nämligen sen höll det i sig hela dagen igår och försvann imorse. Vilket var skönt då jag hade redovisning i förmiddags! Men det gick nog rätt bra tror jag! :) Jag var ensam tillsammans med dom som gick mot högstadie och gymnasie..

Igår var det soffmys större delen av dagen! Kollade film & pluggade.. Sedan tog vi oss in till stan för att äta kinabuffé.. Otroligt gott som alltid! ;)

Ensam mamma söker premiär
samtidigt som man pluggade och sen kikade vi lite på Mamma Mia, dock tyckte inte Jim om den lika mycket som mig. Han tyckte de va världens drygaste film tror jag han sa:p Så är det att ha en pojkvän ;)

Jag har hämtat ut min tenta som jag äntligen fick godkänt i =) Känns så jäkla bra!!

På hemvägen från Kalmar stannade vi till hos svärmor för att kolla in jultidningarna & hälsa på! Blev lite fika och svampplockning på hemvägen och vi hittade faktiskt ganska mycket. Så trattisarna är på torkning och de vanliga ska stekas ikväll! ;) Tvättmaskinen är igång, disken är tagen & dammsugaren har varit igång här också!


lördag..

igår var en härlig dag.. Gjorde slingor i Ronneby & klippte mig.. Blev nöjd även fast det är lite ovant i början :p

Åkte direkt till Mia för att dricka en kopp thé och snacka lite. Har ju inte träffat henne på mega mega länge ;( Så det var jätte trevligt! ;) Sedan kom Alle hem till oss och dom satt och nördade sig.. Elin & Saga kom hem till mig för att hälsa på en runda. Så det var första gången hon var hemma hos oss. Det var väldigt mysigt! Tack för titten min fina vän! ♥

Blev en runda till Långö sen igår kväll med kortspel & lite dricka. Tidig hemgång vilket var rätt skönt :) Nybakade frallor till frukost av Alle i förmiddags :) Får se vad denna dagen bjuder på!

slingor

blev erbjuden jobb halv tio till ett idag men jag måste ju fixa mina slingor någon gång.. Jag går och drar ut på detta hela tiden nämligen..

Så det blir nog slingor idag ändå skulle jag gissa på! Dock kommer jag få ångest som vanligt när jag tackar nej till jobb :/

hemmakväll

vad har man gjort ikväll då?

Hemmamys faktiskt..
skönt när man ska iväg nästa vecka ;) Kommer vilja vara hemma hela helgen och bara mysa! ;p hehe! Har man en sambo som har påverkat en eller vad?:p haha!

Sötnosen Mia & jag. Förfest innan Sailet! :)

30 timmar

för arbetslösa & mammalediga?? Eh, nej tack inte konstigt att det behövs 6000 lärare till då?? Vad tänker dom med egentligen?:/

Jobbat några timmar idag och har precis klippt ner blommorna där ute medans Jim har dammsugat :)

kvällspromenad

med Camilla vid vattnet.. Härligt som tusan och nu är jag faktiskt riktigt trött.. Mys i soffan en lite stund innan det blir sängen!

Jag längtar efter att få mysa ner mig i vår gosiga säng ;)


Onsdag med seminarie

Seminarie idag tillsammans med två tjejer till och läraren. Men det gick nog bra.
Fortsatte med grupparbete vilket gick både smidigt, snabbt och bra.. Det är bra när man jobbar med sådana tjejer! ;)

Man jobbar ju oftast vid sidan om så det är skönt när man verkligen kan lägga upp det så att man gör det när man ändå är i Kalmar liksom. Så imorgon ska jag jobba hela långa dagen. Förmiddagen på en förskola och eftermiddagen på fritids..

Samåkte med sambon tillsammans med hans kära syster Sandra :) Så dom fick vänta på mig eftersom dom var färdiga ett tag innan:p  Men vi pratade och hade oss i bilen så vi hade roligt! =)

Sugen jag blev sådana här godingar btw! ;)


Beröm

Fick en massa beröm på jobbet idag och det är ju alltid lika roligt att höra att man gör ett bra jobb! ;)

Haft en händelserik dag kan man säga så den har gått jätte snabbt! Fixat med en massa papper här hemma och tänkte snart ta mig något att äta.

Imorgon är det seminarie som gäller så det blir plugg hela kvällen för min del. Men mig gör det ingenting! ;) Samåkning alla tre imorrn kanske? Det hade blivit bra tycker jag :) Imorrn ska vi skriva pararbete också så lycka till, till oss! :) Seminarie imorrn på 4 personer kan ju bli intressant?!

ne nu kallar plugget. Ha en trevlig kväll! :)

Londonplanering..



Varit uppe i Kalmar med Jim idag :) Mysigt att åka tillsammans tycker jag.. Blir dock bara onsdag med, för imorgon blir det jobb för hela slanten.. Ska bli väldigt roligt tycker jag!

En massa planer & en massa på g nu! Hoppas allt går vägen!!;) Varit på ikea en sväng, skulle köpa glas och morgontofflor till mamma så det blev några välbehövliga saker till oss med!

Hem & äta och skriva in vårt grupparbete för att sedan bege sig vidare mot syster yster för att planera LONDONRESAN!! Nyss hemkommen och nu blir det bad & lite mys i soffan innan det blir sängen!

I skogen...




Snabba cash..


Såg en annan film.. Dock något sen är man;p Den var rätt okej faktiskt!

Date Night..


Igår såg vi denna filmen.. Rekommenderas verkligen! Den var verkligen skit bra! Komedi, action & kärlek i en och samma film! ;)

Söndag & svamp..

Vi hade planerat att sticka iväg och se om vi se någon svamp nu idag! ;)

Sedan idag blir det plugg & filmmys hade jag tänkt! ;)

Lördag..

och jag är snorig igen? Blir man förvånad eller? Usch, ne nu får det vara nog tycker jag!!

Köpte frallor och åt tillsammans med Jim & Alle. Åkte ut på Senoren sen senare för att hälsa på en runda!!:)
Har precis ätit lite god middag tillsammans & nu blir det nog ett varmt bad skulle jag tro! ;) Fryser som tusan!

Freedagsmys!!

Äntligen freeedag & lite fredagsmys! ;)

Var uppe i Kalmar en väldigt kort visit idag.. Föreläsning på typ en timme vilket resulterade i att det var väldigt onödigt kan jag tycka. Men sådant vet man ju aldrig innan som sagt var..

Lunchat med min kära sambo som nu har stuckit iväg till en vän.. Igår var verkligen helmysigt när man inte sett varandra på nästan hela veckan.. Blev ett varmt skumbad sedan mys i soffan & renbäddad säng för att sedan gotta ner sig tillsammans och ha de såå mysigt! :)

Härligt att vakna upp med någon som håller om en!
Jag älskar dig så mycket Jim!


Just nu är det massa filmer på g. Ska kolla färdigt på en av dom och sedan ska jag försöka plugga lite.. En bok ska vara utläst tills på måndag så det får nog bli lite läsning i helgen! :)

Men ikväll är det freeedagsmys som gäller!



Grupparbete

Hade grupparbete i skolan idag och det var ju över som en kick. Smidigt & braa! :)

Samåkte med Sandra, mycket skönare än att sitta i bilen helt ensam också.. Hon skulle ju dock av vid ekonomihögskolan, andra änden av Kalmar så jag fick försöka leta mig ut men det gick ganska bra!! ;)

Idag kommer äntligen min fina sambo hem! ♥ Tycker det känns väldigt tomt om nätterna utan honom;/

Så nu ska jag ta & städa och kanske baka något gott till världens finaste kommer hem! ;)


Super trevlig kväll..


Tackar Camilla även här för super god middag och efterrätt. Även mysig promenix i kvällssolen :)

Nu har jag skrivit ut lite inför morgondagen och tänkte även att jag skulle läsa lite och vara lite nyttig ;) Ha en trevlig kväll vänner!

Middag för två..

Ska strax ut på prommis med Camilla & sen hade vi tänkt laga middag för två! :)

Började jobba vid sju idag men det var rätt lugnt. Jag var vaken innan klockan ringde.. Saknar ju någon att mysas med i sängen på morgonen nämligen:/

Jobbat gick bra & jag fick en massa kramar från alla barnen innan jag skulle gå. Det känns härligt. Det var ett riktigt högt tempo på denna förskolan med en massa blandade åldrar..

nehe prommis i solen & sedan middag väntar! :) Dags att göra sig klar!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu