bara att sätta igång..

nu gick sambon precis så nu är det väl bara att sätta igång med allting hemma..? Orkar man de??
Sista gardinerna ska upp i vardagsrummet då vi köpte sista gardinfästet som fattades idag.. Storhandling har vi hunnit med så nu är det lite välfyllt i kylen & frysen.. Allting var ju tomt igår kväll. Så imorse vaknade man o undrade vad man kunde äta till frukost? ja, flingor? Ne just de, mjölken.. Men gröt då? Nej, just de, mjölken.. Åt en knäcke med smör. Man tager vad man haver eller vad säger man?;)



Nu är iallafall redovisningsdagen över. Det gick bra trots regn och väldig kyla.. Studiegruppen & jag åt på byttan i Kalmar, väldigt mysigt och gott ställe. Dock fick vi slänga i oss vår mat och sticka till vår redovisning lite synd i med att det var buffé och en himla massa gotte..

Vi fick till på måndag på oss att fixa den enskilda inlämningen så man behöver ju inte känna någon panik med denna nu ikväll iallafall!! :) Jag är iallafall dock helt slut idag måste jag säga. Somnade sent och fixat en massa som vanligt. Ne nu får jag nog sätta igång med gardiner och annat innan jag somnar på soffan.

Imorrn är det heelg & valborgsfirande med grillning!! :) Jag ska njuta för fulla muggar =) Men innan dess så blir det jobb..


plugg

Ja plugget står mig upp över öronen snart.. Har suttit och grejat mestadels hela kvällen. Vi har en del kvar att göra i lägenheten men sådant som inte kan göras på grund av att saker fattas eller att vi inte har fått sakerna osv.. Skit drygt..

Imorgon är det redovisning i Kalmar med dramatisering som gäller. Jag har packat färdigt de sista så nu vill jag bara få det klart.. Nu är jag lite trött på det hela faktiskt.. Nu vill jag har allt färdigt både med lägenhet och plugg..  Ha en trevlig kväll vett ja, för det har jag med alla papper och böcker ;p


Fullt upp..

Ingen tid till att sitta vid datorn här inte.. Helt slut är man även idag.. Det tar på krafterna vill jag lova ;p

Idag var det grupparbete med brudarna i Kalmar & vi körde genrep av redovisningen vi ska ha på torsdag.. Har nu letat fram mikrofon och ska även ha med sambons jobbarkläder.. Men det gick kanon faktiskt så jag tror nog det blir bra!! :)

Sen blev det ikea tillsammans med mannen! :) Inhandling av en hel massa saker och ännu ett par tusen fattigare.. :/ Men ska man ha de bra så ska man ju ;)

Jim släppte av mig vid min bil och jag körde sen till jysk och blomsterlandet för handling av blommor och sedan till Knamöbler ännu en gång.. Lite mycket pengar har försvunnit på senaste tiden ;p Men fick en ganska bra lön denna månaden så då får man faktiskt leva lite lyx ;)

Paket hade vi att hämta ut och bredbandet har nu kommit så vi har installerat de och packat upp och grejat.. Helt slut. Sen kom Sandra & Stoffe en sväng för att kika på lägenheten också.. Så nu har jag precis skrivit ut alla skolpapper efter att sambon installerade den.. En hel massa blev de eftersom man inte haft skrivare på ett tag :p

Nehe, jag är helt slut så nu blir det nya sängen =) =)


skoldag..

Jobbat några dagar i skolan idag för ovanlighetens skull :) Var väldigt roligt och lärorikt ;)

Tömde förrådet och lämnade nycklar sedan tog jag en sväng till Elin för att hälsa på lite :) Var alldeles för länge sedan nu.. Badat och plockat ur båda bilarna. Lagat middag och ätit en god middag med sambon!!

Nu blir de soffläge någon timme innan läggdags.. Imorrn blir det grupparbete och sedan ikea för heeela slanten!!


mys..

Sitter i soffan och myser och avrunda helgen med en rolig serie tillsammans med min man! ♥

Nästan alla gardiner är uppe.. Blir såå jäkla bra ;) Sen är de bara mattor och lite smått kvar!


Glassiären..

Idag var det premiär av glassiären mellan alla våra tvättmaskiner.. Byte på jysk & rensning av förråd..
Har hållt på hela helgen.. Så jag är verkligen heelt slut :/ Men vi har fått mycket gjort och igår hade vi vänner på vin & wii kväll..

Lämnade öl till Jims farbror efter allt slit också och sedan somnade jag minsann gott efter några glas vin och likör 43 ;)

Har ju varit dött här på bloggen och vi får inget internet förrens tidigast på torsdag så det blir lite lugnt ett tag till..
Hämtat alla fina möbler och det mesta är nu på plats.. Känns såå skönt faktiskt =) =)
Kommer trivas som fisken i vattnet känner jag redan nu ;) Hihi..

Nehe nu ska jag kolla till tvätten som hänger ute & torkar just nu!! ;)

Tillräckligt..

Nu får det vara nog ikväll.. Nu vill jag blunda mina små ögon & sova sött!! :)

Nu har jag grejat med mitt manus och skrivit en massa och packat flera kartonger.. Min man sover redan så jag ska göra honom sällskap.. Kommer dock slockna som en stock jag med ;p


Jag & min älskade på nyårsafton! ♥


Yeees!

Det går framåt, ääntligen =) =)
Hoppas allting ordnar sig till det bästa.. Igår satt jag iallafall och pluggade ett antal timmar och har kommit en bra bit på väg just nu!! Nu är det mycket med grupparbete och allt annat som ska fixas..

Nu har vi precis tagit ner precis allting förrådet eller ja, nästan allt iallafall!! Jag ska nämligen jobba ett par timmar imorgon på eftermiddagen.. Skönt som bara den iallafall!! ;)

Nu ska jag nog ta och försöka packa någon kartong till för att sedan fortsätta plugga.. Mitt liv är roligt just nu..Har inget socialt liv överhuvudtaget..

Min kära vän Elin & jag har inte träffats på mega länge och inte heller gamla studievännner och jag.. Börjar sakna dom lite.. Men jag lovade henne att vi måste försöka klämma in en fika snart!

Ja, spännande liv jag har just nu som sagt!! Nehe, åter till kartongerna & böckerna!!



Glömd..





Min kära morbror fyllde 40 år igår!! Grattis kära lilla du!! ♥
Du är världens bästa! Pussssar.

Regn..

Nu bär det av till skolan igen.. Långdagar som bara den har vi.. Men snaart så är även denna kurs över.. Ska bli väldans skönt faktiskt!!

Igår regnade det som tusan.. Mysigt att sitta inne och bara höra regnet slå mot rutan!! ;)
Sambon kom inte hem förrens sent igår då han hade hållt på att svetsa på nya bilen.. Han var svart överallt ;p Duktig är han iallafall, som fixar det mesta själv!! ♥



Nehe, nu ska jag pysa! Ha en trevlig dag!!


Exkursion..

Idag har vi åkt runt från 9-15 i buss med klassen & kollat in rullstensåsar och sedan var vi uppe på en kulle och kollade in rullstensåsar medans vi sist fick se en rullstensås.. Mellan dessa besök hann vi dock fika och kolla på en dödissjö och en rundhäll..

En mycket händelserik dag med andra ord att vi faktiskt har fått se dessa rullstensåsar och rundhällar:) Nej, vem försöker jag intala egentligen?


Pineberry?



De har tydligen tagit fram en korsning mellan jordgubbar & ananas som skulle komma till England denna sommaren.. pineapple+strawberry=pineberry..

Kan vara rätt intressant att testa ;)

Dagen har bestått av grupparbete i Kalmar.. Sambon har lagat god lasagne i eftermiddag & sedan har vi hämtat diverse paket.. Just nu håller jag på att baka pannkakor till morgondagens utflykt i Kalmar med resten av klassen.. Har dock ingen aning om vad vi ska ut på för bus ;p nehe, dags att återgå till spisen.. ;)




Weekend...





Weekendresan är äntligen bokad till syrran & mig.. London blir det ;) Rätt bra 18 års present tycker jag! Shiit vad kul vi ska ha. Shopping, sevärdheter, hotell & drinkar. Jag längtar redan!


Gårdagens 40 års kalas..






Födelsedagsbarnet till höger ;)

Kära morbror på 40 års festen!


En massa mat & gott sällskap med alkohol! En väldigt fantastisk kväll med alla nära & kära, tack så mycket! ♥




Söndag & full rulle..

Det är fortfarande full rulle här hemma.. Nu har man nyss duschat och nu ska jag fixa mig iordning för att bege mig till ännu ett firande!! ;p

Får hoppas att det inte ta allt för lång tid så man hinner hem och fixar lite. Här hemma ser ut som fan rent ut sagt, behöver städa och plugga lite sen med..

Men nu blir det hemmagjord smörgåstårta ;)





Pickupen..

Pickupen är äntligen hämtad..



Denna fining blev det!! :)


Fick ner till den ett rätt bra pris också så det var kanon! Mer bilder kommer sedan.. Nu har jag precis duschat och nu ska vi sticka iväg på 40 års fest med god mat & alkohol =) =)

Ha en trevlig kväll & syster ta det lugnt ikväll med spriten ;)

Syster 18 år!!

Igår så åkte vi sisådär tusen mil kändes det som.. Nja inte riktigt.. Var väl bara runt 70.. ;p Hade väldans roligt fast det var drygt att åka.. Hehe! När vi kom hem var det bara att duscha och sticka igen.. Fy vad trött jag var! Men roligt hade vi som tusan faktiskt!! Jim drack så han blev lite rolig han med ;) haha!

Syster fyller äntligen 18 idag!! :)








Dom är så söta tillsammans!! ♥

Tack för en trevlig kväll!!
Idag bär det av på nya äventyr & sedan 40 års fest ikväll!!



uppe

vad tusan gör jag uppe nu???
haha de kan man fråga sig ;)


Sötnöt!!

Idag ringde bokningen och väckte mig:p Ovanligt ;) Dock var jag redan bokat utan deras vetskap.. Hade annars fått jobba i skolan.. Hade dock varit väldigt roligt men men :p Helt underbart idag iallafall! Även att jag bara varit där någon gång så trivs jag verkligen kanon.. Kan det ha att göra med att arbetskamraterna är helt underbara!!?;)

De tyckte jag skulle göra min nästa praktik hos dom ;p Hehe..

Slutade tidigt och då tänkte jag att skulle hälsa på morbror, men då är han på utbildning i Växjö. Typiskt!! Så jag tog en sväng till Karlskronamöbler, Elin ringde & frågade om det inte räckte de vi hade beställt?:p Men va fasen, man hittar ju andra saker hela tiden.. Nu har jag fastnat för ett tredje köksbord ;p

Grovstädning & tvättning av min fina bil =) Avfettning, skumborstning, vax och högglans.. Torkade bilen helt torr & sedan blev damsugning och torkning längs lister, pedaler och fälgar!





Så här fin blev min snygging!! ;)


Sedan blev det en snabbis på stan för att shoppa lite. Hittade en massa fina sommarkläder.. Ett nytt linne, en trekvartsärmad tröja, en långärmad och en bikini blev det :)

Klockan borde stanna..

Alltså det är helt sjukt vad klockan går snabbt.. Jag tycker man hinner absolut ingenting längre.. :p
Idag blev det en sen middag med, vid 19 tiden fick man mat i magen!! Vi jobbade på bra i studiegruppen och jag tror detta blir kanon faktiskt!! :) Hade väldans roligt också!! ;) Föreläsningar efter var dock inte lika rolig och dålig stämning var det också;p

Åkte med min kära sambo hem idag och hans kompanjon.. Sedan blev det handling på maxi! Medans sambon fixade maten (som han gör bäst) så tog jag upp matvaror, plockade in disk & tog tvätten! Samarbeta är bra grejer det där;)

BTW! Idag fick jag ett samtal, ingen aning om vart det kom ifrån.. Tydligen en förskola som var väldigt nöjd med mig och tyckte jag var väldigt duktig så de ringde och frågade om jag ville komma och jobba hos dom!! De hade tydligen kvar mitt nummer eftersom jag varit där någon gång tidigare & lämnade mitt nummer ifall de skulle behöva dagen efter men så blev det ju inte.. Men det var väldigt roligt att de hörde av sig så här långt efter och att de kom ihåg vem jag var ;) Alltid lika roligt att få beröm för sitt arbete =)


Fina vänner..

är verkligen guld värda!! ♥ Nu återstår det bara att hålla en massa massa tummar! ;)

Ännu roligare att få jobba... I helgen blir det födelsedagar x 3 kan man säga :p Men roligt ska det bli =) Hehe!!



Ikväll åt vi varma smörgåsar och bara hade en massa mys, emellan springer vi ner till tvättstugan :p Dock inte lika mysigt, men renbäddad säng får man!! ;)


Älsklingsställe..

Bokningen ringde imorse och väckte mig.. Jag bara flög upp ur sängen när jag hörde att jag skulle vara på mitt helt absoluta favvoställe =) =)

Det är såå härligt att träffa alla man jobbat med tidigare.. Dom behövde på onsdag och torsdag med.. Så på torsdag blir det jobb där men onsdag är det verkligen skola som gäller.. Både grupparbete och obligatorisk föreläsning.. Så det var ju lite dumt.. Men de ringde direkt och sa att jag kunde vara där på torsdag eftersom jag kännner barnen sen innan så gjorde de inget att de kom en ny på onsdagen bara så hon skulle ringa och ragga någon annan till onsdagen :/ Helst av allt hade jag velat vara där då med!! ;p

Imorgon är det jobb i skolan igen!! ;) Helt underbart!!



Bytt till sommardäcken på min bil idag, sista bilen. Skönt!! Var en stund hemma hos Ulla och sa hej också!! Fick äntligen mat i mig vid halv åtta tiden ikväll!! Så är det!

Ikväll har dock allt krånglat för mig.. Men nu ska jag nog ta och lägga mitt huvud på kudden och sussa sött, så man är pigg till alla söta små skolbarn imorgon!! ;)


Shit alltså..

Jag har ändå inte gjort så jäkla mycket vettigt idag. Ändå känner jag mig helt slut..

Ja, herregud vad mycket det är på gång just nu.. En hel jävla massa ;p Jag vill ha det lite lugnt med en massa grejer nu så man kan planera lite och göra lite andra saker..



Jag har alltid så mycket på gång, jämt och ständigt. Ibland kan detta vara lite jobbigt då jag har svårt att fokusera på det jag verkligen ska göra! Men det är ändå roligt.. Så man inte har tråkigt. Detta handlar om alltifrån skola, jobb, bilar, körkort, hemmet och en heel massa mer.. Kanske bara borde skita i allting? Ne, då blir det tråkigt.. Jag behöver lite att göra. Däremot vet jag inte alls hur jag ska göra nu?? Mitt huvud innehåller bara en massa frågetecken just nu..


Jaha..

Besviken kan man säga.. Hur blir det nu då? Hur gör jag? Varför finns inte det som jag vill ska finnas?

Jag ska väl iallafall fixa det förbaskade bordet nu.. Annars har vi varit ute på Senoren idag & grejat. Träffat lilla Nea eller lilla och lilla. Hon är verkligen stora tjejen nu.. Fikade och drack thé hemma hos Pia och Bertil. Jag & Linnea var ute på promenad sen, jag gick och hon cyklade :)

Är dålig på att ta bilder kännner jag.. Måste bli bättre på det där!! Måste fundera en massa just nu och sen blir det en jäkla massa samtal imorgon igen.. Hatar måndagar ;p


Filmkväll..

Hade en mysig filmkväll hemma hos Sofie igår.. Vi såg en rolig komedi, var ute och gick en stund med lilla Sallan.. Satt och snackade och åt lite gott ;)


En trött liten Sally, som mer är som ett sött trassel ;) (Bilden lånad från Sofies fb).

Nu är det inte lång tid kvar.. Jag längtar!! ;) Ska bli så otroligt sköönt!! Idag funderar vi på att sticka ut till Senoren en runda och fixa lite.. Jim ska göra klart alla sina ritningar och jag ska plugga och slipa och olja soffbordet hade jag tänkt.. Förhoppningsvis hinner jag en runda till Ronneby i eftermiddag med. Så dagen har mycket att erbjuda idag.. Ha en avkopplande sista helgdag mina vänner!


Lördag..

Varit iväg i förmiddags hos Elin & Saga.. Länge sen man var där nu.. Det var på tiden ;) Sen har jag pluggat och fixat mat.. Har också städat av här!! :)

Nu blir det att fixa sig iordning för att bege sig till Sofie för filmkväll ;) Trevlans. Ha en mysig lördagskväll! ;)



kluven

har ännu inte bestämt mig..:/

Nu är dessutom en sida nerlagd över helgen som jag behövde komma in på.. Erbjuden fest med två tjejer ikväll.. Orkar man eller orkar man inte?:p

Imorrn blir det antingen party eller filmkväll med en annan tjejkompis.. Kanske möta ett par stycken ute också. Angelika kanske nämligen skulle komma till storstan imorgon!! ;) Ikväll är man annars död trött, även det har varit rätt lugnt & skönt på jobbet idag!





Ny dag & helg igen..

Jag ska snart sticka iväg till jobbet.. En ny häärlig dag är på gång :) Hoppas det blir lika fint väder som igår :)



Jag är verkligen osäker.. Är kluven till tusen. Jag vet verkligen inte :/ Kommer säkert ångra mig om jag inte gör det men samtidigt är det inget roligt alls :/ Snart är det iallafall helg =) Ska bli underbart skönt!! ;)

Btw.. Vilka är det som är här inne och läser? Ni kan väl lägga in en kommentar :) Besökarna har ökat väldigt mycket under senaste tiden. Hade varit roligt att veta vilka ni är :)


Bilder från Mexico..

Jobbat heldag idag.. Började sent men inte kunde jag sova för den sakens skull;p Trivdes som fisken i vattnet och det var verkligen hur mysigt som helst!! ;)

Imorrn ska jag tillbaks till ett kärt gammalt ställe :) Min kompanjon ska vara i Nättraby & jobba ;) Lyx med en timmes rast dessutom;p haha!! ;)

Ikväll har vi varit borta hos Sandra & Stoffe. Dom kom hem från Mexico i eftermiddags :) Så vi åt lite mat tillsammans och kollade alla 400 bilder från Mexico.. Såg riktigt häärligt ut!! Leguaner, krokodiler, jättesköldpaldor, hemlösa valpar, flamingos och mycket mer ;) Riktigt häärliga stränder. Betala för körkort och köra runt full med mopedbil ;) haha!!

Jim fick med sig en cowboy hatt och sedan fick vi en liten tequilaflaska med mask i:p Kommer bild på det imorrn förhoppningsvis :) Shoppa va tydligen billigt där;p hehe..

På hemvägen mötte vi Loyd & Conny av ren tillfällighet.. Satt & pratade en liten stund! Sedan gick vi hemåt.. Nu ska jag göra mig iordning för sängen :) Sov så gott!! ;)


Kalmardag & rättegång.

Verkligen långdag idag måste jag säga.. Var hemma vid sju tiden ikväll ;p

Föreläsningen i förmiddags om brott & straff var verkligen skit intressant... Efter detta blev det lunch & grupparbete.. Gick kanon och vi planerade en massa :) Sedan skulle min nya studiegrupp gå på en rättegång idag i Kalmar då vi ska göra detta i en av uppgifterna denna delkurs.. Så jag hängde också på, vi blev tillslut rätt många som skulle vara med..



Var på en misshandelsrättegång. Väldigt intressant faktiskt. Kändes dock konstigt att komma in där hur många som helst och att de skulle dela med sig av hela sitt liv. Kändes inte riktigt som att man hade med deras liv att göra :/ Så var en konstig känsla samtidigt!! Sedan bar det av in till stan där det blev lite shopping av nya sandaler & gympaskor:) Yeey! ;) Sen möte tillsammans med åtta andra tjejer :) Ringde en massa viktiga samtal på hemvägen.. Pratade också med både mormor & Elin! ♥ Mycket har man hunnit med..

Och imorgon blir det jobb igen!! ♥


Tisdag men känns som måndag..

Konstigt. Men långhelg är ändå braa :) hehe!!

Har jobbat idag faktiskt.. Skönt att komma ut bland barnen.. Idag fick man vara bland de allra minsta. Roligt med lite variation ;) hehe!!


Åh, vad sugen jag blev på blåbärspaj just nu;p Men det får faktiskt vänta.. Sht, vad klockan var mycket. Jag har ju nästan nyss kommit hem tycker jag :p Fixa inför morgondagen då det verkligen är en heeldag i Kalmar!!


chili con carne..

Idag har vi ätit chili con carne till middag.. Ovanligt! ;) Har ju en sambo som älskar just chili con carne.. Just nu är det skit skumt väder. Väldigt mörkt på himlen men ändå skiner solen. Så just nu är det regnbåge på himlen :)




Annandag påsk frukost :)



Åt en jätte god frukost tidigare idag :) Så mumsigt med melon, igår köpte jag ännu mer melon och då blev det nätmelon denna gången..

Idag har jag faktiskt pluggat lite. Har ju tom kopplat bort pluggandet lite över påskhelgen. Men snart sätter det igång igen! Skönt ändå att komma in i någon slags vardag tycker jag ;)


Tjockisdag..

Känns som att jag har tjockat mig rejält idag.. Det enda man gör hemma hos mormor & morfar är ju att äta:p Först väldigt god mat med kokt potatis svampstuvning med stek och en massa lök, brunsås, kokta grönsaker, majs och lingon... Gudomligt gott =) Tog dock inga bilder på allt gott!!:/

Sedan blev det kaffe med mandeltårtor, daimtårtor, prinsessbakelser med grädde sylt och påskgodis, kanelsnäckor m.m
Efter kaffet kommer hon ut med 6 olika godisskålar.. Marshmallows, påskgodis, kexchoklad & kolor.. Snacka om man har tjockat till sig eller??:P haha.. Dock är det inte var dag man äter så gott så någon gång går väl bra ;p Dock har jag ju inte ätit allt jag räknat upp då hade jag nog rullat fram för länge sen;p

Trevlig kväll iallafall =) Dessutom vann vi inget på bingolotto ikväll, som vanligt med andra ord. Skitspel!



Har kollat runt på lite sidor om äventyr & spänning och hittade en massa som vanligt:p Hittade också en rolig kommentar om det:p Hur dumt var inte detta då:p haha!!

Är det farligt?

Naturligtvis är det farligare att hoppa ut från ett flygplan än att stå kvar på marken.


Nån gång så ska jag göra detta!!


Härlig vårkväll!







Vi var ute på en härlig kvällspromenad igår & då tog jag dessa mysiga bilderna med mobilen!! Våren är kanske på väg på riktigt!!


Påskdagen..



Påskdagen idag och det betyder påskmiddag hos mormor lite senare idag.. Innan dess så ska jag har hunnit fixa ett par saker uppe i förrådet ;p Det blir dock ingen påskmiddag hos mormor utan vanlig mat och det är braaa!! ;) Vi har precis druckit en kopp thé och myst lite :) Nu ska jag ta & fixa lite här hemma så man får något gjort idag..


Påskafton!!



Hade en mysig kväl igår med blixter god mat :) Vi var också ute en liten sväng vilket var trevligt :) Sen gick vi hem tillsammans och bara hade mys tillsammans! ♥



Idag blir det en lugn skön dag tillsammans med sambon för imorgon blir det faktiskt påskfirande hemma hos mormor & morfar. Vilket ska bli jätte trevligt!! Hoppas alla njuter av en dag med sol, fint väder och en massa mys på påskafton!


Så jävla braa!






Körsbäär ;)



Ikväll är det premiär av talang 2010, blir nog att man har det på iallafall! Annars blir det god mat & lite dricka :) En & annan passoa lär nog slinka ner.. Hoppas ni alla får en trevlig påsk!




Nya heeta filmen ;)



American Virgin kollade vi in igår :) Faan vad bra & rolig den va.. Den måste ni kolla in ;)


Andra april..

Varken hann eller orkade blogga någonting igår..
Jobbade och hade hur roligt som helst. Vi kollade på New Moon med barnen :) Den var faktiskt rätt mycket bättre än väntat! Så nu har jag äntligen sett den.. :p



Igår var det ju första april, blev ni lurade någonting?
Vi blev ju så klart lurade en massa gånger av barnen.. Annars var det ganska lugnt ;) Spelade en massa kort men även tecken, shit vad länge sen man spelade tecken så det var inte så konstigt att de vann rätt överlägset..



Sedan var vi i Rödeby för att vi skulle byta till min egen volvonyckel. Hade bytt nyckel med Loyd tydligen;p Så kan det gå om man har alldeles för många volvonycklar att hålla reda på ;)
Hoppas alla får en riktigt mysig påsk med vänner & familj!! ♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu