Valborg

Idag är det valborg då ja.. Den kvällen då man skulle festa sig full när man var liten:p

Denna tiden är dock förbi & nu för tiden är det middag, trevligt sällskap, spel & lite vin som förgyller kvällen!!

I förmiddags fick jag för mig att jag skulle till Lyckeby. Inhandla blommor, jord och stolar till uteplatsen. Kom dock hem med jord iallafall. Vad jag nu ska med det till utan blommor:p Det var så mycket folk överallt så att jag ville mest bara hem.. Hur ofta händer det liksom?

Varför är folk som idioter en dag som denna? Känns som de aldrig är ute och handlar liksom:p haha..
Stolarna var för dyra.. Känns som att jag har blivit lite snål på senaste tiden. Finns så mycket annat jag vill pengarna på:p

Jag skulle börja med att baka, tyvärr blev inte detta så lyckat så det fick bli gamla hederliga muffins! Jim har städat & nu ska jag ut till Pär & hämta hem vårt kött som vi glömde där igår nämligen så vi har något att grilla till kvällen!!

Pusss & kram så länge! ♥

Fredagsmys..

Jag var i Lyckeby & inhandlade lite nya skor. Det behövdes vill jag lova.. tihi.
Lämnade in min mobilen för lagning och glömde min pinkod.. Ange pukkod? Jaha vart är den då? Det blev en himla massa krångel ;/ Men det ordnade sig till slut.

Jobb på favvostället. Underbar dag i solen tillsammans med fina barn & härlig personal.. Träffade även min gamla handledare som ville ha mitt examensarbete när jag var färdig!! Känns väldigt roligt..

När jag kom hem från jobbet så var sambon igång med att tvätta och tagit av från sängen ;) Så inatt blir det renbäddat. Alltid lika mysigt! ;)

Vi begav oss sedan hem till Pär & Tesse för att äta gott grillat!! Godare mat får man leta efter.. Gudomligt gott! Fläskfilé, potatisgratäng, två sallader och fetaost Det blev även lite kortspel på det.

Nu blir det filmmys med sambon för att mysa in fredagen! ;)

Helgen närmar sig..

Sambon är iväg och jobbar och jag hoppas på lite jobb jag med..

Jag behöver dock sätta mig ner & plugga i helgen. Om det inte blir idag måste det bli i helgen ändra detta resultat lite så jag verkligen kan maila in detta. Nu har det gått så bra hittills så nu får jag inte släppa efter.. Det är lätt att göra det annars nämligen!!

Hoppas alla får en mysig & trevlig fredag! ♥


Morbrors tårta när han fyllde år för ett par dagar sedan..

Premiär av "Glassiären"

Ikväll blev det PREMIÄR med stort P Glassiären! ;)

Jag testade något nytt för en gångs skull.. Persika/Hallon.. Grymt god. Den får det bli fler gånger!
Man ska aldrig vara rädd för att testa nya grejer. Det betyder att man gå vidare i livet och inte fastna i det gamla och det gäller även glass faktiskt! Så vi tog en raggarunda med bilen in till staun! En trevlig & lagom kvällstrip. Tack för det, ni som var med! ♥

Tooorsdag

redan torsdag.. Veckorna bara flyger förbi..
Idag blev det intervjuer på Nättrabyskolan för att sedan fortsätta med jobb på gamla praktikstället..

Det var verkligen häärligt att komma tillbaks. Träffa barnen som faktiskt kände igen mig även fast de inte är så gamla.. Den härliga personalen som kramade om en och frågade hur allting var och hur det gick i skolan.. Jag verkligen älskade det.. På ett sådant ställe vill jag vara på.. Personalen är verkligen A och O i ett arbete!!

Kalmartripp & valpgos

Bilen gick igenom, så nu är den äntligen svensk och vi får köra med den på vägen! Vår lilla pärla!

Handledningen gick också förvånansvärt bra & jag fick höra att jag ligger ganska så långt fram ifall man jämför med de andra och andra år.. Så det känns ju iallafall bra att höra att jag ligger i fas! Det var en del jag skulle fixa på resultatet men för att ändra det måste jag göra det som jag har gjort nu.. Så jag har iallafall inte gjort något förgäves!

Jag hann köpa lite nya underkläder & lite fräsch ny slingfärg sen råkade jag springa in i någon otroligt rolig affär som verkar vara nyöppnad och som inte finns här hemma.. Allt möjligt fanns där och jag handlade både hyacintvaser, servetter, megafon till sambon osv..

Vi åkte inom svärmor på lite fika & valpgos & dom är ju bara för underbara.. Jag vill ha dom allihop!





somnat med nosen i handen.. Underbara små varelser!

Nya volvon...


Den hade man ju inte tackat nej till ;)

fin dag

den ena dagen är finare än den andra..

Imorse sorterade jag och rensade lite kläder, fick hämta en grej till bilen också som Jim höll på med. Sen blev det nybakade frallor till frukost! ;)

Jag har även hunnit med att jobba lite idag och pulat lite med de kvarvarande intervjuerna till examensarbetet! Satt ute i solen & spelade spel hela eftermiddag! :) Häärligt! ;)

Nu ska jag ta & och rensa sista hyllan med mina tjocktröjor innan jag sätter igång dammsugaren..

alla dagar borde vara som denna

denna dagen har varit helt underbart bra..

Härlig värme hela dagen & jag har legat på uteplatsen större delen av dagen.. Pluggat eller läst en bra bok om vartannat!

Jag har också hunnit med det jag skulle. Förrådet är som sagt rent och snyggt och jag har även hunnit med att fixa in resultatet så långt som jag har kommit inför handledningen på onsdag! Det känns så jäkla skönt allting! :)

En riktig sommarbild från förra året!

Ännu en solig dag

Vi har redan hunnit rensa hela förrådet :) Så det känns väldigt bra!

Nu har vi inte så mycket skit längre & vi rensade ut en massa! Känns riktigt bra!
Nu ska man bara plugga en hel del också och få bort allting som jag ha samlat ihop till syrran & Tobbe.. Sen vill jag bara lägga mig och sooola...

planer

jag har lite planer just nu.. Planer kan man ju alltid ha nämligen..
Fy tusan det hade varit riktigt roligt faktiskt! ;) Jag vill, jag vill, jag vill! ;)

underbara dag

pluggade lite tidigt imorse efter frukost.. Sen fick jag skjuts av fina vänner till Ronneby där det blev solning, fika & middag hemma hos mamma plus en härlig promenad i solen.. Brunnsparksmys hann vi också med!

Fick skjuts hem av mamma och blev avsläppt hos Pär & Tesse. Där vi åkte upp till Sandra & Stoffe med Pontiacen för att hämta en sak som dom hade köpt åt oss.. Alan Jackson hördes i högtalarna och sommarkänslorna börjar infinna sig! ;)

Fick lite lax & räkor hemma hos Pär & Tesse plus lite gotte med popcorn innan vi begav oss hemåt igen! :) Nu sitter jag i soffan och vi bestämde oss precis för att ta oss bad.. Det svider som tusan i ögonen, varit igång hela dagen och inte riktigt bra ännu..

Förrådet skulle ju hinnas med idag men det får vi helt enkelt ta imorgon!! Hoppas alla har haft en underbar dag i denna värmen! ;)


andra kursen

jag har fixat lite med min uppgift i den andra kursen nu eftersom att den ska skickas in imorgon och tänkte krypa till kojs. För nu börjar det dunka i huvudet igen och snorig som bara den..


Trevlig kväll & god mat på Stars var det iallafall! :) Sov sött mina vänner! ♥

Påskafton



Smörgåstårta, tårta och godis blev det ute på Hasslö.. Kelat lite med bääna ;)

Nu ska jag ta en fem minutare i soffan så att jag orkar med kvällen eftersom vi ska in till staun & äta på Stars! ;)
Önskar alla en trevlig och mysig påskafton!

70 års kalas

ska vi snart bege oss till..

Jag har vilat på soffan en stund. Har sovit hela natten och är ändå helt slut?:p Vad är fel egentligen? Usch, jag gillar inte att vara förkyld när man är långledig och solen skiner..

Nehe, nu måste jag göra mig iordning.

Långfredagen

börjar nästan lida mot sitt slut och jag är fortfarande förkyld:/

Det blev grillning idag med istället, hemma hos Pär & Tesse denna gången.. Sen blev det lite kortspel och nu är man hemma igen :) Ska väl snart sussa kudden så man orkar upp imorgon. Kanske plugga lite på förmiddagen så man hinner ifatt lite?;p

Hoppas alla har haft en fin långfredag tillsammans med nära & kära! ♥


solen i ögonen

Det är gudomligt härligt väder ute & det känns att sommaren snart är på väg... Vi har haft grym värme nu i två dagar med 20 grader! ;)

Sambon är & byter däck på vår fina Pontiac just nu, sedan ska vi ta oss en runda ut med den tänkte vi på småvägarna bara..

På onsdag reg. bes den så då kan vi ut & köra hur mycket vi vill med den!! ;) Dessutom har jag min andra handledning uppe i Kalmar då. Skönt att kunna göra två saker samtidigt så slipper vi köra upp dubbla ggr till Kalmar..

Jag sitter här ute & tror faktiskt att jag ska ta och lägga mig o sola och läsa en bok.. Plugga kan man ju göra sen, eller?;) tihi! Jag börjar dessutom känna mig bättre, inte helt bra men mycket bättre än igår och det kan ju dock inte vara så svårt! ;p

snorungar

jag hatar det.. Varför ska jag vara förkyld nu liksom??

Jag vill också ut i vårvädret och ha det mysigt.. Men jag orkar nog tyvärr inte det.. Jag är helt slut;/

inte orkat

blogga.. Har inte haft tid eller lust :p Haft att göra hela veckan..

I måndags var vi ju uppe hos svärmor och bebisarna, i tisdags hemma hos Pär & Tesse och igår var det kalas hemma för morbror fyllde år! En massa goda kakor & tårta. Kände sig verkligen tjock när man gick därifrån. Haha!

Det blir för mig alltså första hemmakvällen på hela veckan & vet ni? Det ska bli så förbaskat skönt!! Jag är trött på att vara iväg och vill bara vara hemma ;) Dock är Jim iväg som vanligt men det är ju en annan sak

När vi körde hem idag såg vi sådana här fina påskliljor vid vägen!
Riktig sommarvärme har det varit idag, grymt varmt! ♥


Vi fick dessutom stanna på statoil innan jobbet imorse och inhandla sådana här till mig..
Hur förkyld som helst igen och näsan bara rinner så det svider :o( Jag hoppas verkligen att jag känner mig bättre tills morgondagen eftersom att det är långledigt och jag har en del som står på schemat även då..

nehe nu ska jag krypa ner under filten & vila en stund för jag är fortfarande jätte trött..
Btw. Ikväll har jag & sambon ätit grillat, alltid lika gott!

jaaaaa

jag fick jobb idag:) Vad glad jag blev!! ;)

Det behövdes vill jag lova! Hoppas ni får en bra dag mina vänner!

Onsdag och snart påsk

Påsken närma sig med stormsteg och då ska jag & sambon ta tag i förrådet där nere tillsammans.. Rensa och slänga en massa som vi inte använder.. Onödigt att det bara står där nere liksom, till ingen nytta alls.


Bebisarna igen!

Om inte jobbet ringer idag ska jag plugga & sen träna som inte har blivit så mycket med på senaste tiden! Dåligt som tusan är det faktiskt..

bortadag nästan

putsade fönster och grejade på förmiddagen och sedan blev plugg resten av förmiddagen..

Mamma kom på besök vid 13 tiden typ. Sen bar det av hem till Tesse för lite Gin Rummy :) Var verkligen dödens varmt och vi satt ute i solen och spelade kort.. Jätte härligt!!

Hämtade sedan sambon. Handlade en liten present till min kära morbror för att sedan bege oss hemåt. Åt lite god mat och sedan skulle Jim fixa en grej med bilen så vi åkte ut en snabbis ut till bilen och Pär & Tesse igen!!

Nu är vi hemma & väntar nu på desperate! ;) Trött även fast jag varit hemma:p Imorgon kan man ju hålla tummarna för jobb men det ser dåligt ut på den fronten. Tyvärr ;/


Våren är här för att stanna!

Hästarna


Svala!

Pytla!

Dama!

Tisdag, vad händer?

vad händer idag då?

Jag har putsat två fönster redan.. Men solen skiner på de andra så det är lite svårt just nu:p
Plugga kanske? Usch, vad drygt det är att vara ledig.. Jag vill inte detta.. Jag behöver faktiskt jobba ;)

Bebiskel


Syster & bror!


Två av de sex små söta bebisarna som vi kelade med en massa idag! ;)

Jag har haft systermys med promenad, plugg & fika..

Sedan körde vi upp mot svärmor för att hälsa på, kela med bebisarna och äta middag! Tack så mycket!
Pluggat lite till ikväll och nu blir det black out på femman och sedan en komedi/action film som sambon hade!

veckan inleddes hos syster

igår var en bra dag och det var fullt upp måste jag säga..

var hemma hos syster på kalas på hennes 19 års dag. Sen en runda inom Pär och Tesse och skulle kolla bilen. Sen åkte vi direkt upp till Sandra & Stoffe där det bjöds på god mat och trevligt sällskap :)

Den nya veckan inleddes här hemma hos syster eftersom att jag inte fick något jobb idag. Då fick jag ta tillfälle i akt för att plugga och ut på powerwalk med henne & hunden :) Stannade till vid sjön och hade en mysig pratstund tillsammans..

Tack för det syster! ♥

Snart ska jag bege mig för att hämta sambon och upp en runda till hans mamma & äta middag och äntligen se dom små söta bebisarna. Har ju inte varit där uppe än nämligen.. Det ska bli väldans mysigt! :)

Älskade syster








FYLLER 19 ÅR IDAG!!

Tänk vad mycket vi har hunnit med under alla år vi har varit tillsammans.. Du är den bästa syster man kan tänka sig & jag älskar dig mer än allting annat!! Hoppas att du får en underbar dag i solen med alla nära och kära och jag lovar dig att vi ska ta den där resan förr eller senare som jag har lovat dig!!

Tänk vad stor du har blivit. Jag kom fortfarande ihåg som igår när du gick med din lilla gose i munnen och ropade "yster, yster" . Jag kom ihåg som igår när jag fick hämta dig på dagis helt ensam, och jag var så stolt! Jag kom ihåg som igår när vi alltid lekte utanför tältet i Åhus och när vi skulle bada och du alltid kastade en massa vatten på mig.. Jag kom ihåg som igår alla mysiga kvällar hos mormor och morfar när vi låg i gräset och skulle läsa och du blev rastlös efter två minuter och jag blev så sur ;) Jag kom ihåg som igår när vi bodde i sommarstugan vid Järnavik och vi alltid skulle leka tillsammans på vägen och rita med vägkritorna men vi hjälptes även åt med att plantera. Jag minns som igår när du började skolan och jag skulle hjälpa dig med läxorna. När du inte fick som du ville eller inte fattade så blev du helt rasande och bara kastade sakerna omkring dig.. ;)

Tänk vad mycket vi har hunnit med och alla minnen vi har tillsammans!! ♥
Du & jag mot världen, älskade syster! ♥

Kalas igen

Nu bär det snart av på kalas igen :) Men innan dess hade jag tänkt att jag skulle försöka att hinna plugga lite.. Så det är väl bara till att sätta igång..

Sen ikväll ska vi styra bilen mot Sandra & Stoffe för att kolla in BB.. Ingen lugn söndag här inte..


kalas

nu blir det snart kalas för hela slanten, ska bli trevligt.

Kanske ska börja göra sig iordning nu ;)
Btw.. Imorgon blir det också kalas & då för min älskade lilla syster som fyller 19 år!! (Liten blir stor..)

Snart påsk


Jag har gjort färdigt min uppgift i andra kursen. Känns helt okej faktiskt!! ;)

Nu får man väl fortsätta lite på examensarbetet skulle jag tro. Har ju ingen aning om jag får jobba den kommande veckan ännu. Så det gäller att passa på!

grillning och trevligt sällskap

igår grillade vi tillsammans med fina vänner på uteplatsen med en väldigt god potatisgratängen, sallad & svamp.. Man åt verkligen så man höll på att spricka eftersom att man var så hungrig :p

Lite god dricka och sen blev det kortspel och lite påskgodis ;)

Vi hade en väldigt trevlig kväll som avslutades ganska sent, så idag är man lite sliten. Känns som att jag var ute igår;p hehe! Inte van vid detta :p Nu blir det lite god frukost tror jag!

såsen

ja det kom mycket sås vill jag lova.. Fy tusan alltså.. Hahah!

Transkibering

har börjat att göra några enstaka intervjuer idag.. :)

Det gick ganska bra tycker jag allt. Så nu väntas transkibering och grejer:p Inte så roligt..
Helt slut är man om dagarna just nu tycker jag.. Jag orkar ingenting & vill bara vara typ. Träningen går inget bra alls måste jag säga:p Usch & fy på mig.

Ne, jag ska faktiskt roa mig ute hos Pär & Tesse en runda nu. Jag vill komma bort från alla måsten!!

Tidig morgon..

Jag steg upp när sambon steg upp för att jag skulle hinna med lite och det har jag hunnit också..

Måste ju ha datorn med mig idag, om detta nu funkar.. Vi får hålla tummarna för detta..
Jag önskar alla en skön torsdag!

ensam

sitter här ensam med mitt förbaskade examensarbete..

Sambon är & pillar med bilen och har varit där hela eftermiddagen/kvällen.. Jag börjar bli trött och ska snart sätta igång tvn för lite Grey´s tror jag.. Lite måste man väl får underhålla sig?;)

panik

att man kan få panik så lätt. Över ett litet mejl..

Träningen kommer långt ner på listan just nu känner jag.. Först och främst är det jobb som gäller då jag måste få in lite pengar. Sedan kommer examensarbetet som jag håller på med för fulla muggar varenda kväll..

Ja, ska man jobba så måste man nog göra så här.. Dessutom har man en kurs till vid sidan om som jag måste bli klar med.. Jag känner att det kanske har blivit lite mycket just nu;p Mycket är för att barnen har påsklov nästa vecka?? Varför ska man ha detta? Det förstör ju min planering totalt liksom:p Men jag hoppas att allting ordnar sig..

Jag hade velat ha lite intervjuer klara så att jag sitta och pula med detta någon dag över påsken. Det hade varit guld värt nämligen!!

45 minuter

handledningen på 45 minuter är avklarat..

Kommit hem och sitter just nu här och ska pilla lite i examensarbetet igen.. Handledningen gick väl ganska bra tycker jag allt.. Flyttning av stycken, lite stavfel och lite smått som skulle fixas och sedan är det bara att fortsätta att jobba på!!

Jag verkar ha kommit en bra bit, men fortfarande inget jag tycker;p Jag tänkte att jag skulle ta och skriva in syftet. Maila iväg detta för att sedan sticka till skolan och kolla läget med föräldrarbreven lite.. Hämta min nya lampa för att sedan se om jag hinner ta en tripp till gymmet..

Sätta fart lite nu så jag får lite gjort! Trevlig tisdag mina vänner!


Besöksmåndag

snart påsklov dessutom..

Jobbat idag, mycket trevlig skola & personal. Skulle jobbar där imorrn med men det kan jag tyvärr inte för då är det enda skolan denna veckan :( 45 minuter och det känns väldigt meningsfullt faktiskt ;p Sen blev det långprommis med Camilla :)

Ikväll har vi haft lite av en besökskväll! :) Alltid roligt med besök ;)
Jocke ringde på när vi låg i badet:p Så det var bara att duscha av sig och sätta på lite kläder. När man var på väg med det så ringde morbror & kusin Robin och ville komma på fika.. Dom är ju inte här allt för ofta liksom, så det blev kaffe och kaka! :) Sen ringde Camilla & Niklas på och skulle lämna stolar och mina solglasögon, dom stannade dock bara i dörren men ändå ;)

Nu blir det film med världens bästa iallafall ♥

Man vill så mycket..


Jag vill göra så mycket, innan man blir för gammal & det är så svårt..

Detta är en dröm som jag vill uppleva innan mitt liv är slut. Jag vill hjälpa till, jag vill vara där!!

Slappedag

är det verkligen idag.. Tackar samtliga för en mycket trevlig kväll igår.. Extra tack till Camilla & Niklas för en underbart trevlig inflyttningsfest! :)

Igår åkte vi taxi in till staden & sedan slog vi klackarna i taket på Statt. En mycket trevlig kväll.
Idag har vi sovit en massa;p och ätit lite och jag är fortfarande både trött & hungrig;p Hur gå de ihop?

Ikväll blir det grillhäng hemma hos oss tillsammans med Sandra, Stoffe & Hulda.. Sedan blir det BB, utröstning..

Hoppas ni får ett trevligt avslut på denna vecka.

Det är nästan sommar

ute & då blir man sugen på lite öl tror jag!! ;)

Nu ska jag slänga mig i duschen för att sedan börja göra mig iordning för kvällen..

Tvätten hänger tom ute i solen & vädras!! ;o) Dessutom är det så rent & snyggt här, så nu är det härligt att vara hemma igen!!

Lördagmorgon

Skönt att vara uppe i tid en lördagmorgon!!

Idag ska jag träna och sen ut en runda på stan, får se vad jag hinner med helt enkelt..
Det måste nämligen storstädas här hemma med av någon konstig anledning ;p Jag tycker att vi inte hinner mer än städa och sedan ska vi storstäda igen.. Dessutom behövs fönstrena putsas.. Yeeah, vad roligt! ;p

Jag ska dock inte göra allt för mycket i stan så jag ska försöka att hinna med allting som står på schemat idag! :)

God morgon!

Hoppas alla får en toppen fredag..
Jag har kört sambon och nu ska jag iväg till jobbet =) Önskar mig lycka till! ;)
Pusss & Kraam

hej alla fina

Idag blev det långpromenad med Camilla efter jobbet & lite mat i magen.. Dock höll vi på att blåsa bort;p

Annars har det inte blivit så mycket mer knop idag.. Har tittar lite på arbetet innan jag skicka in de för handledning. Lika bra att göra de ikväll eftersom att jag jobba hela dagen imorgon!!

Nu ska jag mysa med min fina sambo i soffan med film & thé!

jag undrar hur detta går..

på handledningen i nästa vecka.. Jag har ju bara skrivit allt i ett dokument ungefär :p haha!!

Idag blir det jobb ett par timmar och imorgon blir det också jobb men då heldag :) Man måste ju få ihop lite timmar liksom... Så vad gör man inte;)

Nu blir det grötfrukost ;)

skogen

varit ute i skogen på fritids idag & åt mellis ute.. Härligt! Barnen gjorde en bro över en liten damm i skogen och sedan skulle de testa om den höll. Tur att ingen plurrade i ;) Några lekte land och stad på grusplanen..

Jag har nu även lämnat ut lappar till föräldrarna och hoppas på bra respons isåfall hoppas jag att kan fixa detta i nästa vecka innan barnen hinner gå på påsklov.. Mycket som ska göras!

Nu kollade jag precis gårdagens avsnitt av desperate. Jim kollade film igår medans jag pluggade hela kvällen nämligen:p

detta eviga pluggande

men jag tror att jag kan se lite resultat. Nu står ju typ allting huller om buller.. Men jag har fått ner en del i dokumentet iallafall. Sedan kan man ju alltid sålla bort det som är mindre viktigt sedan..

Det är typ lättare att göra så. Det blir väldigt mycket mer jobb iofs men det är lättare att se vad man ska ha och inte ska ha då tycker jag..

Vi får väl se hur långt jag hinner innan första handledningstillfället.. Nu ska jag hoppa in i duschen iallafall ;) Pusss & kram ♥

x antal timmar

framför examensarbetet..

Jag är trött & nu ska jag hoppa i säng! Gonatt gott folk!

jobbat

idag på en förskola..

Nu vet jag varför jag helst vill vara i skolan ;) Det var annars jätte bra och jag fick ett par timmar till denna månaden som jag bara måste få ihop.. Imorgon är det jobb på fritids på favvostället! :)
Ingen är lyckligare än jag!

Jag har ätit och sitter med examensarbetet igen.. Träningen får vänta idag och troligtvis imorgon med för just nu måste jag tyvärr prioritera plugget & jobbet.. Sorgligt men sant!

Jag vill bara ha kommit en bra bit på vägen.. Jag vill ha allting gjort;p

städrunda

efter träningen tog vi en städrunda här hemma.. Det behövdes. Känns så skönt att sätta sig när disken är diskad, badrummet är rent, dammsugningen är gjord och golven är torkade :)

sen blev det en äggmacka & duschen för att sedan avnjuta en välförtjänt kopp thé i soffan Nu ska jag kolla på tv en liten stund. Får se om jag tar upp examensarbetet igen eller om det får vila ikväll. Kanske ska sätta igång med nästa uppgift i andra kursen istället?:)


Nya utmaningar på gång

jag kan lova på heder och samvete att denna veckan kommer att bjuda på en massa nya utmaningar och då tänker jag främst på examensarbetet..

Ikväll blir det dans tillsammans med Camilla "Det var ju så roligt sist" ;)

Dagen har bjudit på en tripp upp till Kalmar för att ha diskussion kring ett gammalt examensarbete och sedan lite planering med min handledare.. Hon tyckte att jag hade kommit en bra bit på vägen.. Det tycker INTE jag :p

Jag har hittat en mall för mitt arbete & det gjorde ju det hela mycket lättare faktiskt.. Har fixat intervjufrågorna och skrivit brev till föräldrarna och börjat ändra lite i mallen.. Så nu hoppas jag att få godkänt av handledare och examinatorn så att jag kan gå ut och börja med intervjuerna..

Mycket att förbereda så att säga;p
Nehe, back too buissness!

Big Brother

Vilka ska se Big Brother ikväll?:)



Träning v.13

Måndag: Our house55
Tisdag: VILA
Onsdag: Powerwalk60
Torsdag: Bodycombat55
Fredag: VILA
Lördag: Zumba55
Söndag: Crosstrainer30 + gymmet

Jag är nöjd över veckans insats! Hoppas det blir lika bra kommande vecka..

Tränat

jag har skalat potatis och väntar nu på att den goda grytan ska koka färdigt..

Jag nere på gymmet!

Var nere på gymmet och körde lite innan. Kändes väldigt skönt. Promenad fram & tillbaks gjorde det hela mycket skönare!!

Nu vill jag ha mat & sen blir det plugg igen!!

tröttfis

har sovit megalänge ändå är jag helt jätte trött och börjar bli snorig. Säg inte att jag håller på att bli sjuk nu också :/

Igårkväll var vi uppe hos svärmor en runda där Sandra & Stoffe också var. Vi hoppades på att lilla Loppan skulle få sina valpisar. Men dom ville nog vänta en stund till.. Vi åt iallafall god paj & kollade på tv tillsammans :) En trevlig kväll.

Idag måste jag försöka plugga men just nu skulle jag bara vilja lägga mig i sängen och sova en stund..

Sockerbomben som barnen gjorde till Pär när han fyllde år ;)

The chaperone


Denna såg vi häromkvällen.. Rekommendera den starkt. En väldigt roligt & grymt bra film!

färdigtränad

är färdigtränad för denna dagen! Det känns skönt..

Till lunch blir det bakad potatis som har varit en timme i ugnen nu.. Idag kanske man kan få äta när den är färdig ;) haha..

Idag blev det iallafall zumba & när jag har ätit ska jag sätta mig med examensarbetet och titta lite tänkte jag.. Jim ska ut och visa husvagnen på Senoren.


bakad potatis & barbie girl

ikväll blev det bakad potatis till fredagens mys.. Dock en sen sådan..

Var så hungrig så vi hann knappt vänta till potatisarna var färdiga ;) haha..
Nu väntar idol & big brother klipp.. Haha detta var så jäkla roligt ju..


hemma

det känns verkligen som hemma när man jobbar på den skolan & det är så otroligt skönt..

Jag skulle seriöst kunna vara där hela tiden för att det är så roligt.. Varför är det sådan skillnad på skola & skola?:p Nu är man iallafall hemma & nu blir det en runda ut till Elin & lilla Saga :) Var länge sedan man träffade dom igen nu som vanligt :/ Men det blir ju tyvärr så ibland..

Just nu är glad över att ha varit på en underbar skola med underbara elever & personal och man känner sig bara hemma ;)

Önskar alla en mysig start på helgen! ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu