härlig vecka..

Haft en underbar vecka med jobb, födelsedag och fika på stan med vänner.. ♥ Ni är världens bästa..
 
Igår var det storstädning av huset som gällde och två maskiner tvätt fixades också. Skönt.
 
Jag har varit iväg och tränat denna lördagsmorgon, ätit god frukost i form av gröt och äggröra.. Och just nu sitter jag med böckerna i högsta hugg.. Engelskaglosorna för kommande vecka är redan inlagda, åtgärdsprogram och iup ska läsas igenom så jag är förberedd inför nästa vecka och matteböcker ska rättas.. Så jag också kan fira lite helg.. ;o) Förhoppningsvis så kanske jag hinner läsa lite också..
 
För ikväll ska vi upp till Kalmar.. Äta ute på restaurang, festa & dansa..
 

Födelsedag

igår fyllde min sambo år.. ♥
 
Presenter som jag hoppas var uppskattade iallafall.. hehe..
 
Fullt ös på jobbet.. Lektionerna, planeringarna, schema ändringar och möten avlöser varandra.. Som vanligt så hinner jag komma dit på jobbet och sedan ska man helt plötsligt gå hem.. Vart tar tiden vägen liksom?:p
 
Kelgrisarna härom dagen..
 
Just nu är jag väldigt nöjd med min tillvaro. Trivs på jobbet, som fisken i vattnet och har även fått en heltidstjänst.. Dessutom blir det nog mer jobb eftersom de hade önskat mig på ett ställe och då kan man ju inte tacka nej liksom.. ;p Bara att jobba på.. Det behövs om man säger.. 
 
I helgen blir det fest i Kalmar. Det ser vi fram emot som bara den.. Super trevligt blir det nog som alltid!! =)
 
Idag är jag helt slut så jag ska mysa ner mig i soffan nu och bara softa.. Faktiskt ingen planering hemma idag. ;p

Tatuering

Glömde nämnde att jag tatuerade ju mig i fredags också.. Blev faktiskt jätte nöjd.. Hur skönt som helst. Blev riktigt bra..
 
Fika på stan med lillsyster & sedan tatuering följt av ett besök hemma hos mormor och morfar där vi fick middag och sedan kom även kusinen, morbror och mammi.. En trevlig eftermiddag hade vi.. =)

Tack älskade finaste syster för att du finns! ♥
 

Länge sen

Tiden går i 190 som alltid.
 
Haft mycket på jobbet sista veckan så då blir det helt enkelt så..
 
 
 
 
I helgen har vi pysslat med lite av varje.. Grejat här hemma en hel del.. Staketet runt poolen är nu helt färdigt. Var på crossbanan igår och sedan mysmiddag och rött vin på stan med min kära sambo! ♥
 
Idag var det städning, matlagning, bakning som stod på schemat.. Jag bjöd på det här:
 
Rabarbertårta.. Väldigt lyckat måste jag säga. Familjen var också nöjda. Så det blev nog godkänt iallafall..
 
Imorgon startar ännu en ny jobbvecka.. Får man säga att man längtar tills jag är på jobbet imorgon bitti?;p Skönt iallafall med en ny vecka och en ny start.. Känns alltid lika skönt tycker jag.. =) Efter två maskiner disk och en massa grytor som jag fixat med och en del planering inför morgondagen så ska jag nu hänga upp en maskin tvätt innan jag ska slänga mig på soffan en stund innan jag deckar.

Hoppas ni har haft en underbar helg kära ni..

Första bubblande skoldagen ;o)

Vilken start vi fick på skolan idag..
 
Disco med högmusik och gangnam style dansen och en massa annan rolig dans på skolgården tillsammans med heeela skolan.. Helt underbart. Under discot blåste vi ut en massa såpbubblor på barnen.
 
Så ett bubblande disco på skolgården i förmiddags med en hel massa underbara barn.. Man kan liksom inte mer än att älska sitt jobb.. Nu ska jag börja med maten för nu vad min kära sambo på väg hem.. =)
 

Mycket att göra

tog lunch väldans sent idag tillsammans med en kollega.. Hade massor att göra så tiden bara sprang iväg.. Mötet tog ju alldeles för lång tid också.. Bara att gilla läget.. ;p
 
Dessutom blir man så trött på vissa människor.. Nehe, Gå vidare med ett leende på läpparna helt enkelt.. Jag har fullt med mitt liv som det är, så jag orkar seriöst inte lägga varken tid eller energi på vissa som inte bry sig ändå..
Såå, färdig deppat för idag.. :p Men vissa dagar är bara sådana.. Mer jobbiga än andra.. Skönt iallafall att det är bättre på andra fronter så att man inte är helt nere på botten.. ;o)
 
Nu ska jag fixa lite mat till min andra hälft kommer hem.. ♥

planering, planering och åter planering.

 
 
Igår avslutade vi första veckan med kick-off med jobbet på repslagarbanan.. 370 personer var vi som samlades så vi var ett par stycken. Hade en trevlig dag med goa kollegor iallafall.
 
Idag sitter jag här hemma med denna högen.. Känns jätte roligt.. Men ju mer man gör desto mindre blir det ju sedan.. Har hunnit med en del idag iallafall. Alltid något.. Nättraby en sväng och sedan maxi.. Idag ska jag ha lyxlördag.. Vin med räkor och sedan lite lördagsgodis på det.. Med andra ord inte som en vanlig dag. Va länge sedan jag åt godis nu.. Ibland måste man väl få lyxa till det lite?
 
Imorgon däremot ska jag köra järnet med all planering och hade tänkt att få mycket undanstökat om det vill sig väl.. ;p

skolstart för lärare

var det idag..
 
shit, vad skönt det är att vara igång igen.. Helt makalöst alltså. Väldigt skönt med kända ansikten och att få komma tillbaks till samma ställe faktiskt.
 
Det blir nog riktigt bra det här tror jag.. Det kan liksom inte bli annat.. Ämnen är redan färdiga. Schemat är dock inte klart ännu. Men jag skulle tro att vi kommer hinna mycket imorgon.. Jag skulle ju stänga på "gamla" stället idag nämligen så var inte kvar hela eftermiddagen och där är också så skönt att komma tillbaks med både kända barn och kända ansikten.. Jag kan liksom inte riktigt bestämma mig vad som är bäst! ;o)
 
haha. Imorgon är en ny dag och det ska bli så spännande att ta tag i fler nya utmaningar.. =) Hoppas ni har det super bra och lika mycket energi som mig.. ;)
 

Effektiva dagar

Ja, herregud vilka effektiva dagar jag har haft de senaste dagarna.. 
 
Igår städade jag nedervåningen, tvättade och dammsugade bilen, rensade hela byrån i hallen och torkade av den till kommande köpare, slängde alla kartonger ifrån garderobsbygget, tog ut alla spänner och bygglampan som var där uppe och satte i förrådet.. Sedan kom ösregnet men jag fortsatte ändå.. Bytte den söndriga pallen till stugan och la på eldningshögen och la dit en hel..
 
Sedan åkte jag hem till mammi och syster.. Åt lite middag, fikade, pratade och powerwalkade 8 km med hundarna.. La på paket på vägen hem så nu är de också skickade..
 
Idag har jag hunnit med att rensa hela badrummet och torkat av allting.. Städat på övervåningen, sorterat och lagt in alla mössor, halsdukar och vantar i hallgarderoben, rensat bland handdukarna och sorterat, tvättat sängkläderna plus en massa kläder.. 
 
Jag ska iväg och handla, lämna ett par kassar till morbror och sedan ska jag läsa min läsförståelsebok så jag har läst det jag ska i den där boken som jag har dragit ut på så länge nu.. Om jag hinner, få se vad klockan blir så ska jag ut på min powerwalk också..
 
 

Ikea besök till den nya garderoben.

Idag var vi på ett ikea besök och inhandlade saker till den nya garderoben.. Satte igång nästan direkt och har ägnat större delen av dagen och kvällen åt detta. Nu fattas bara en dörr till den lilla och sedan en spegeldörr till den stora.. Sen ska en låda fyllas och ett par galgar till och sedan är det färdigt. Riktigt skönt att ha lite plats för sina kläder igen..
 
Nu ska jag inta sängen.. Städningen får vi ta imorgon ;p Allting är iallafall undanplockat och fint. Det är ju alltid något.. Hoppas ni är redo för en ny vecka med nya utmaningar.. Nu kör vi!

Powerwalk och ett dopp i havet

 
Efter intag av god frukost blev det en powerwalk på 7 km. Sjukt varmt måste jag säga.. På hemvägen var jag bara tvungen att ta ett dopp i det blå..
 
Nu har jag precis bakat någon ny kaka med hallon och vaniljfluff som vi ska ta med bort till grannarna eftersom det vankas bjudning av hemmagjorda kroppisar.. Helt underbart, men först ska bara sambon komma hem..
 

Friday baby..

 
Första veckan på jobbet efter semestern är gjord och idag har det varit rätt fullt upp om man säger så.. Jobbigt med barn som man säger till som går in i ena örat och ut från det andra. Så hade ett allvarligt snack med dem idag.. Fy, vad jag hatar ouppfostrade barn. Man märker verkligen vilka föräldrar som är vettiga till skillnad från vissa andra..
 
Nu är det äntligen freeedag iallafall.. Egentligen en helt oplanerad helg men som sedan blev helt planerad. Mycket som ska hinnas med nämligen.. Ikväll ska jag sooova tidigt så jag är utvilad imorgon. Katterna höll oss nämligen vakna från 03 inatt. Sådär roligt när man ska upp två timmar senare :p
 
Hoppas att ni får en skön start på helgen.. Kramar. ♥
 
 

På crossbanan i onsdags

 

Skärgårdsfest & bröllopsfest

Skärgårdsfesten började inne i stan och vi åkte raggarbil, umgicks, åt på mysig restaurang, drack och dansade en hel massa på torget.. En väldigt mysig och trevlig kväll! :)
 
I fredags morse hade jag ont i huvudet och mådde som jag förtjänar kan man säga. Men efter lite sömn, mat och sol på altanen så var jag fit for fight igen.. Beslutsångesten kom dock när jag inte kunde bestämma mig för fest i stan igen eller E-tuna, lotten fall sig sedan på fest i stan med finaste vännen & älskade syster.. ♥ Jag valde inte fel och ångrade mig inte. Hade en galen och väldigt trevlig kväll tillsammans med mina tjejer.. =) Efter taxi hem framåt morgonen så kom katten och mötte upp oss vid 05 snåret.. Då känner man sig välkommen, helt underbart är det..
 
Tröttare än tröttast var vi uppe på förmiddagen och körde emot E-tuna.. Stannade och åt frukost/lunchade på vägen.. Det blev en riktigt lyckad bröllopsfest/rockfest i helgen.. Helt underbar, och dessutom helt underbara människor.. Lite lekar och sedan livband hela kvällen tillsammans med ett gäng härliga människor. Dessutom två "riktiga live uppträden ifrån brudgummen och hans far" Riktigt riktigt bra.. Hoppas att kvällen blev precis som ni önskade och tack för att vi fick dela den med er.. ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag..

Redan torsdag, helt sjukt vad tiden går fort.. Ska väl strax bege mig till jobbet antar jag.. Nu är det inte lång tid kvar tills jag börjar på riktigt!
 
Önskar er alla en riktigt skön torsdag..
 
 

glass och promenad på stumholmen

nu har det gått en vecka sedan jag skrev.. sjukt vad tiden går..
 
Jag har nu även börjat jobba. Känns ändå bra med lite rutiner igen, faktiskt. Jätte varmt idag vilket resulterade i en promenad och italiensk glass på stan med en fin vän.. Tack! ♥
 
Uppdaterar kanske lite mer imorgon om vad jag har hittat på dessa dagar för nu vill jag bara slänga mig på soffan 2 minuter och dricka mitt thé innan jag ska slänga mig i säng.. Har varit en liten runda på crossbanan efter och lämnat bilen, handlade på hemvägen, fixade mat och sedan storstädade jag, torkade golv och tvättade.. Skönt som attan att det nu är rent och fint här hemma igen.. :o)
 
Hoppas ni har det underbart sista dagarna på semester eller ni som redan har börjat jobba igen.. 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu