Byte av däcken & fångarna!

Jobbat en massa idag.. Trevligt att jobba med de större barnen idag :) Haft hur trevligt som helst. Med massor med spel, filmtittande och pizzabak nu i eftermiddag!!

Sedan bar det av till Nättraby för att byta däck på bilen. Får ju inte köra imorgon annars :/ Det går fort när man hjälps åt ;) Sedan så blev det tvättning, vaxning och damsugning av bilen.. Stannade till hos Tesse & sa hej och fick hämta hennes bil också.. Är nu ääntligen hemma. Fixa iordning lite bara och sedan blir det sängen för ännu en jobbdag imorgon på samma ställe :) Sååå roligt att få vara där, så imorgon ska jag öppna och har både fått nycklar och kort så man kommer in ;)



Förresten ska fångarna på fortet börjar igen på tv4 i höst :) Det får man ju verkligen inte missa. Det var så jääkla roligt :) Nehe, ha en trevlig kväll.. Själv är man helt slut, men det är såå det ska vara!


Ricky Martin..



har tydligen gått ut med att han är gay?:) Jaha.. Vad roligt för honom ;p hehe..

Nehe, det har varit en lång dag idag så nu ska jag stänga ner min dator och lägga mig i sängen & mysa med min kära sambo som är sjuk.. :( ♥


Ny vecka med en början av ett VG..



Hittade dessa fina underkläder på hm.se :)

Måndagen innan påsk, detta betyder mjukstart?;p Jag har varit helt slut idag av någon anledning. La mig en stund i sängen och slappade när jag kom hem. Det behövdes.Ringde massa viktiga samtal som det alltid är på måndagar tycker jag ;p

Fick tillbaks vårt arbete idag också tillsammans med våra enskilda inlämningar och vi fick VG :)


Sommartid.



Ni har väl inte glömt att ställa om klockan idag?:) Nu går det verkligen mot ljusare tider!! Skönt som bara den.. Nu är det nedräkning som gäller :)


snygga..




Hittade dessa finingar på nätet just nu.. Man blir allt lite sugen på att klicka hem dem. Men det får vänta. Är inte i jätte stort behov av det..

Hade en jätte trevlig kväll igår trots det som hände.. Tack för god mat, kakor & tårta :)


sommarvärme?

Tiden går verkligen snabbt och nu känns det som att våren verkligen är på väg.. Kollade på termometern ute i köket och just nu står den på 18,8 grader. Heelt sjukt ju!! :)

Åh, faan vad härligt alltså! =)


Hittade en väldigt snygg bikini på nätet.. :) Undra om skinnjackan åker fram idag?;) Man kan ju alltid hoppas! Skinnjacka & solglasögon tror jag det får bli idag!! :) Inget plugg heller att göra under helgen, det kan ju inte bli bättre ;) hehe. I eftermiddag blir det firande av kusinen med tacobuffé!

Jag älskar dig!! ♥


Fredagsmys!!

Nu är det fredagsmys som gäller.. Dessutom final av let´s dance!!


Claudia & Tobias vs. Mattias & Cecilia!!

Vilka tycker ni ska vinna let´s dance 2010?:)

Ha en mysig fredagskväll & mys så mycket ni bara kan!! ;)


Älskade vårväder..

Idag har det verkligen varit vårväder ute.. Så snart ska man fram med skinnjacka & jeansjacka :) Känns så jäkla sköönt.. Slippa alla vinterkläder!! Man blir på så jäkla gott humör också.. =)

Hittade också nya bilder på blogg.se om den omtalade
Sex and the city filmen 2 :)








Våffeldagen...


Idag är det ju våffeldagen.. Har dock inte ätit några utan har istället klämt i mig de sista av melonen ;p

Redovisningen idag gick smidigt. Dock hörde jag inte en endaste fråga de ställde till oss så de fick de andra tjejerna ta. Tur man är en grupp ibland alltså ;) Tack tjejer!! ;)

Blev klara mycket tidigare än väntat så vid 10.45 var vi redan i de nya affärerna & kollade in kläder ;) hehe. Sedan blev det naturligtvis ikea också! Köpte bara två gardinpar resten får blir sedan.. Höll på att bli tokig där inne med alla utemöbler & utesaker de hade fått in.. Åh, man vill ju bara ha hus och egen trädgård med en massa som man kan göra!!

När jag kom in slängde jag in tvätten lite snabbt och begav mig ut på stan.. Hittade två kommande födelsedagspresenter och dessutom en pläd som jag kollade in igår... Nöjd med mina inköp faktiskt!! ;) Nu har man lagt ännu en delkurs bakom sig och nu är det bara två kvar denna terminen.. Tiden går verkligen fort!

Ha en mysig kväll tillsammans med nära & kära!


vattenmelon... :)



köpte hem vattenmelon idag..
Det är någonting jag saknar under vintermånaderna.. Åh, så gott det var.. Provade också någon ny mat idag. Bakad potatis med bacon & svamp röra.. Jag tyckte dock inte det var någon höjdare men sambon gillade de.. Jag gillade inte smaken av sweet chilin som var i.. Men smaken är som baken..:p

Imorrn är det redovisning & jag hör dock inte mycket.. Kommer väl knappt höra vad jag själv säger antar jag.. Får göra det bästa av situationen ;p Ha en trevlig kväll!! ♥


Nya wallander..



Igår såg vi nya wallanderfilmen som heter vålnaden.. Riktigt bra som alla andra wallanderfilmer ;) Längtar redan tills nästa kommer!!

Nu ska nog jag ut & ta mig en promis tror jag.. Lite luft behöver man faktiskt när man är sjuk;p


plugg.

Dagen kommer bestå av plugg känner jag.. Jag kommer inte att hinna vila.. Jaja får väl se hur det går det här... Ha en härlig dag mina vänner!!



Tack för att du finns och förgyller mitt liv!! Nästa gång är det minsann vår tur!


Penicillin..

Roligt med penicillin ätande nu i tio dagar.. Usch, usch... Men hoppas man blir frisk snaart!! Har sovit nu i eftermiddag en stund iallafall!!



Hoppas min fina sambo kommer hem snart & ta hand om mig! Det behöver jag känner jag..


Ny vecka ännu en gång.

Nya vecka med nya utmaningar & nya tag!! Dock känns det inte så för mig. Jag är inte alls sugen på nya utmaningar och nya tag just nu:p Nu vill jag bara bli frisk!!

Har vilat en stund nu igen i eftermiddag.. Hoppas jag kan sova bra inatt!! Igår förresten såg vi en väldigt bra film!! :) 2012, den var över förväntan för min del!



Skum helg men trevlig! :)

Har blivit en liten bloggpaus nu i helgen men så blir det ibland..

Har haft en väldigt jobbig helg alltså. Mått väldigt dåligt och har fått något konstigt i mina öron.. Inatt somnade jag vid 05. Kändes som att heela huvudet skulle sprängas och jag hade sådan huvudvärk samtidigt som jag är hur förkyld som helst och kunde knappt svälja.. Skit jobbigt..

I fredags hade vi iallafall en mysfredag tillsammans och kikade lite på let´s dance och världens bästa man gjorde helt sjukt god mat till oss!! ;) Fläskfilé, potatisgratäng med majskolvar till.. Sjukt gott var de.

I lördags tog vi en tripp till Kristiansstad med Loyd & Eric med Kinabuffé. Både biltema, ekohallen och affärer hanns med :)

Stannade i Svängsta på hemvägen hos en av Loyds jobbarkompisar.. De hade världens finaste hus & hund. De hade ritat detta själva och va ett timmerhus.. Helt sjukt fint. Hur trevliga som helst och blev också medbjuden nästa helg för en tripp till Göteborg hos hennes dotter. Hade varit skit trevligt verkligen!! ;)

Hälsade på hos min kära familj på hemvägen ;) Var så jäkla nyfiken på hur de hade fått de i köket så var tvungen att smita bort o kolla! ;)  Riktigt snyggt!! Vi körde sedan hemåt för att lämna av de andra två. Kvällen var dock inte slut för oss ännu. Stannade på shell & köpte snus åt killarna och sedan var vi på fest i Mariedal innan det blev hemfärd..

Idag har det varit lugnt vill jag lovar. Både jag och Jim har varit sjukt trötta och dessutom är jag sjuk.. Har haft skit ont i örat. Fattar inte vad det är för något :( Hoppas det går över snart!


Fredag & helg.

Dock inte ännu.. Har sovit skit dåligt inatt. Hostat och haft mig.. Har varit väldigt osäker på om man ska upp eller inte.. Men det är väl bara att pallra sig upp så man har det fixat helt enkelt!! Lika bäst. Får hoppas att det gå bra att köra upp också...

Sedan väntas en efterlängtad heeelg :)



Hit vill jag. Ge mig sol och värme nu tack!


Tjurkö..

Idag har vi varit på Tjurkö och tagit en hel del kort.. Känns bra och grupparbetet gick framåt =)

Vet dock inte vad det är med mig idag. Känner mig inte alls bra och har så ont i halsen o känner mig helt slut :/ Även att jag har sovit ganska bra & länge idag. Skumt!

Tänkte faktiskt lägga mig och vila en stund nu.. Förhoppningsvis känner man väl sig bättre imorgon när det är redovisning i Kalmar och dessutom jag som kör :/ Ja, vi får väl se hur jag mår..


Mitten på veckan..

Dagarna & veckorna flyger förbi nu för tiden!!

Idag var det mycket mer barn på förskolan vilket både är roligare och jobbigare då man inte får lika mycket tid till varje barn.. Dock gick det rätt bra ändå tycker jag :)

De som jobbar där är bara för härliga =) Ännu en gång har vi kommit fram till att det borde få vara något slags test till att bli föräldrar.. Ibland förstår man verkligen inte hur de tror att de gör barnet ett tjänst medans de egentligen stjälper detta!! Inte alls pedagogiska!! Ja, sånt kan diskuteras mycket om..



Det är ändå alltid lika roligt när man väl börjar lära känna barnen "lite mer" och börja känna dessa mer och mer.. Tyvärr så kan jag varken jobba torsdag eller fredag när de egentligen behövde där resten av veckan med. Men så är det när man pluggar.. Fy tusan vad jag vill spola fram tiden tills jag är färdig så jag får ut och jobba varje dag.. Kan boka upp mig på jobb heeela tiden =) =)

Idag har jag iallafall fått någon påskteckning och spelat memory. Ja shit, helt omöjligt att vinna över denna tjej ;)

Kunde dock inte jobba längre som jag ville idag. Kom ju på att jag inte hade tagit kort som jag lovade min kära studiegrupp att jag skulle göra.. Så jag fick snällt & vänligt skita i detta och ner till blekinge museum istället:p Hade dock ingen tanke på detta alls tidigare :/ Men nu är det gjort iallafall ;)

Imorrn ska vi till Tjurkö med studiegruppen & ta kort och fortsätta plugga.. Hoppas det går lika bra som de andra dagarna har gjort!! :)


Tuesday!!

Jobbat hela långa dagen idag & vi har minst sagt haft såå jäkla roligt barnen & jag!! =)

I eftermiddag har det bara varit jag och en vikarie till så jag gjorde det mesta med andra ord:p hehe. Men det har bara varit roligt. Haft en massa ansvar som jag bara älskar!

Dessutom har det kommit upp en massa bråk/diskussioner mellan barnen idag och med det lär man sig någonting nytt varje gång och hur man ska tala eller berätta för barnen eller hur de kan göra på ett annat sätt!!


Har också läst sagor på engelska idag, inte varje dag man gör det heller:) hehe!! Haft en super dag med andra ord!! :) Jätte mysigt! :) Imorgon är det jobb på samma ställe och då öppnar jag så då blir det tidigt;p Skönt att komma upp i tid när solen skiner så skönt! =)

Dock slutar jag ganska tidigt men vad gör det?;) hehe!!



Så sant sååå!!


Ny vecka..

Ännu en ny vecka har börjat..


Idag har det varit grupparbete på hemmaplan på biblan, vilket gick väldigt smidigt och bra:) Ligger nog rätt långt fram ändå.. Känns skönt!! :)

Åkte bort mot Mio möbler för att kika lite där, hittade en massa fina saker :) Smet också in på skopunkten för att kolla lite snabbt. Hittade ett par gummistövlar & en par sandaler jag fundera på. Men det tredje kunde jag minsann inte hitta :p Får väl se om det blir något köp där senare..

Håller även på att tvätta, roligt att göra det en måndag då, men finns det inga andra lediga tider så vad gör man? Nu ska jag göra lite nyttan istället för att sitta här..



Kelen



Svala/Stella är så kelen och stod och buffade på mig igår innan vi skulle ut & rida.. Hur mysigt som helst var det, Vi satte på grillen och grillade korv också. Så härligt i det fina vädret!! Nu längtar jag otroligt mycket!!


Sjuk..



Jag kan inte titta på resor så här.. Jag blir helt borta och drömmer mig bort i en helt annan värld.. Jag vill så mycket och bara resa iväg och bara vara färdig med allting.. Varför tar allting så lång tid??? Jag vill ha mer tid. Tiden bara försvinner och snart kommer man väl sitta där gammal & grå och har inte gjort någonting av det man vill göra.. Nej jag skulle vilja ta så mycket lån eller bara åka iväg och jobba samtidigt och se mig omkring...

Jag vill ha sett en stor del av heela världen innan jag blir äldre. Jaha, det är väl bara att börja spara nu då? Hum.. Vad tror ni att jag gör?? Efter allting så ska jag minsann jobba helt sjukt mycket för jag ska spara så mycket pengar för jag vill verkligen iväg!! Man klara sig så bra utan all annan skit.. :p


Anna Bergendahl..


bild:svD.se

ska representera Sverige med låten "This is my life"..

Denna låten är verkligen hur fin som helst och det var tur att hon vann så ingen av de andra töntarna vann. Ja herregud om Darin hade vunnit. Undra vart Sverige hade varit på väg..
Andreas Johnson var verkligen ingen höjdare heller och absolut inte Erik Saade med Manboy.. Den någorlunda bra låt efter Annas så var det Salem Al Fakir faktiskt som jag tyckte skulle vinna..

Usch inga bra artister alls detta året.. Tur att Anna vann, hon gjorde det så jävla bra och dessutom har hon en helt egen stil & utseende.. Det ska man ha och man ska vara annorlunda ;) Helt rätt låt vann enligt mig!! :)


Final ikväll..



Får helt enkelt se hur det går ikväll.. Det kan verkligen gå hur som helst ikväll!!

Haft en väldigt mysig dag hemma hos svärmor med grillning och ridning =) Våren är nog här snart, även fast det var lite kallt i luften..

Ikväll ska jag hem till en gammal gammal vän & umgås. Det ska bli väldans trevligt. Var ju faktiskt väldigt länge sedan vi träffades nu! Hoppas alla får en trevlig kväll!! :)

Nu ska jag ta & platta håret så jag bli färdig :)


Lördagförmiddag..

Solen skiner och det är vår.. Packa ihop sig och bege sig till svärmor!!! :) Ha en trevlig dag!


Första ggn..

jag sätter mig ner är nu ikväll typ.. Har jobbat hela dagen och stängde på förskolan vilket alltid är mysigt dock.. Väldigt roligt att ha ansvar med föräldarkontakt och att barnen inte har glömt någonting hem över helgen:)

Sedan svängde jag inom citygross och fy tusan vad folk det var, fredag kväll och allt.. Det är väl fredagsmys i varje hem kan jag tänka mig!! ;)

När jag kom hem, gjorde vi tacos tillsammans och hade jätte mysigt! ♥ Vi kom sedan på att vi kanske skulle ta förrådet idag så var ju faktiskt det färdigt sedan eftersom vi skulle ner med soffbordet och allt möjligt.. Så sagt och gjort efter mat & disk så stack vi upp dit och fy faan va kallt det är där uppe på vinden :(

Höll på o rensa o slänga en massa skit som man bara ha men som man inte använder över huvudtaget!! Så jäkla sköönt! ;)


Efter vi hade tagit ner allting så blev det en varm dusch tillsammans.. Nu blir det nog en film om man inte lyckas somna innan dess ;)

Fredag!

Idag är det fredag, det känns skönt! Ännu en helg är kommen, men först ska jag jobba :)




Sovedags..

Somnade i soffan när jag skulle kolla på tvn innan.. Ja så kan det bli.. Dock sov jag inte länge som tur väl e.. Min fisunge kom o väckte mig! ♥

Imorgon ska jag jobba!! Åh,  vad skönt det ska bli!! =) Jag bara älskar att få komma ut & jobba.. Det är verkligen så roligt. Jag älskar de små barnen..


Mätningar..

Varit iväg och mätt och grejat ikväll och sedan har jag köpt en cykel ;) Wiiie!! ;)
Den duger nog alldeles utmärkt.. Ikväll blir det mys, har bakat chokladbollar ;p Är man en gottegris så är man juh:p

Hela helgen är redan planerad i princip.. :) Känns roligt ändå!! :) Ha en mysig kväll & ta hand om er! ♥



Saga på dagis..



Imorse var jag & sambon o handlade redan vid 9 tiden på maxi. Skönt att ha de klart så tidigt på förmiddagen ;) hehe.. Sedan var det intervju med pingstkyrkan och sammanställning av detta på waynes med studiegruppen.. Gick ganska smidigt men sedan så var det färdigpluggat för idag.. Dock inte många timmar alls :p

Men det var ju bra för då kunde jag träffa Elin ;) hehe.. Så efter hon hade jobbat så åkte vi & hämtade Saga på dagis.. Så mysigt!! Fick middag hemma hos dom sen och sen åt vi hallonglass till efterrätt ;) Den var blixter god.. Sedan drack vi thé och bara hade mysigt med lilla Saga =) Åh, vad man längtar ;p Så mysigt att bara sitta o sjunga, läsa och gosas en massa ;)

På hemvägen åkte jag inom Knamöbler och bokade vår matta också ;p Hur trevliga som helst, så vi möblerade om och hade oss där ;p Tydligen får vi ta hem en massa mattor och testa om vi vill ha dom och se vilket som blir snyggast.. Har jag aldrig vetat att man får göra ens.. =) Hur bra som helst juh!!

Denna veckan har varit skit lugn.. Är inte van vid att ha det så här lugnt i skolan och dessutom inget jobb för mig.. Ne det är alldeles för lugnt för min del.. ;)


Nätshopping..



Åh vad sugen man blir på att nätshoppa!!
Det är farligt att sitta här alltså.. Ska nog göra någonting annat nu.. Kommer ju bli galen av alla inredningssaker jag vill köpa.. :(


Luftslottet som sprängdes..



Såg denna film igår vilket var skit spännande och skit bra!! Älskar verkligen Lisbeth Sallander.. Hon spelar helt sjukt bra!!

Har suttit hemma hos Angelica idag & pluggat grupparbete.. Det gick framåt, däremot när de skulle handla lunch jag var kvar så skulle jag kolla in i Livias rum & stötte emot en ljuslykta som gick i kras på golvet :( Aldrig roligt  att ta sönder någonting hos någon annan.. Förlåt Angelica :(

Fått Halens katalogen hem idag och förälskade mig i mycket, men jag vet att det är svårt att beställa. Jag vill alltid prova allting först :/ Men däremot hittade jag några köksmaskiner som var ganska billiga :) Dock inget som vi är i jätte behov av...


Likadana hem..?


Så underbar bild! ♥

Idag har vi haft grupparbete på hemmaplan med tjejerna. Har gått framåt och det känns bra och mer blir det imorgon! :)

Tvätt & städ idag och sedan karlskronamöbler!! Detta blir dyrt detta ;) Men vad gör man inte?;) Pratade med en käär gammal vän nu ikväll!! Kändes nästan som att vi skulle få precis likadana hem;p Allting som jag berättade skulle dom ha och det dom fastnade för har vi köpt ;p hehe.. Både exakt samma klocka och tavla fastnade vi för likadana, sjukt ;)

Detta kommer bli kanon... Åh, vad jag vill att det ska hääända nu!!!! =)


Surrogates..



Har nyss kollat på filmen surrogates med Bruce Willis, en aning skum film måste jag säga som jag inte fattade riktigt till en början, men efter en förklaring av Jim så började man komma in i den.. Den var ändå rätt bra men dock inte riktigt min typ av film sådär ;)

Nu ska vi sussa sött.. Sleep tight! :)


”Min kille hade sex med sin syster”

Fy faan vad sjukt detta är!!

Gravida Frida fyllde 22 år. Det var fest. Jag gick ut i köket och där hade min sambo sex med sin egen syster, säger hon. Nu är syskonen åtalade för incest. Och i nästa vecka ska Frida föda.


Detta händer i Kalmar.. På hennes egen födelsedagsfest upptäcker hon sin egen sambo har sex med hans egen lillasyster på 17 år.. Hon är då i sjätte månden.. Han själv tycker inte att han har gjort något fel och förstår inte varför hon vill ha ensam vårdnad om barnet..

Han hade också stött på hennes kompis tidigare under kvällen.. Jag inser själv hur viktigt det är att verkligen ta reda på vem man är tillsammans med innan man skaffar barn med denna.. Jag tycker verkligen synd om denna tjejen och det hon behöver gå igenom, det önskar man inte sin värsta ovän!! :/

Alltså detta är ju sjukt och att sådant här kan hända helt frivilligt? Något måste det ju vara som inte stämmer!!


Laila i sin bröllopsklänning..


Bild: aftonbladet.se

Klänningen är draperad med nitar som liknar kristaller.. Den ser helt underbar ut;)


Jessica & Pernilla till final..




Bilder: svt.se

Hade en trevlig kväll hemma igår med sambon & Jocke.. De spelade wii heela kvällen typ;p Sen var jag också med och spelade, dock vann killarna hela tiden:/

Gick rätt låtar vidare?
Ja, det tycker jag faktiskt de gjorde denna gången!! :) Roligt att Pernillas schlagerlåt gick vidare tycker jag. Den var riktigt bra :)

Det blev en sen natt så idag sov man längre än vad man borde.. Solen skiner och det är underbart.. Nu vill jag egentligen bara flytta :p Idag blir en lugn hemmadag med städning och lite plugg..


Pannkakor & pizza..

Varit hemma i Hoby idag & hälsat på min sööta mormor & morfar!! ♥ Morbror & Marita kom med bort så vi delade på en familjepizza och drack kaffe och jag hade med mig nybakade bullar som Jim gjorde i förmiddags.. ;)




Min söta mobror & Marita i somras.. De är sååå söööta tillsammans!! ♥

Hade jätte trevligt tillsammans och har nu fått en liten insikt om elpriser och börjar förstå rörligt & fast pris lite mer, är så kass på sådant. Men det är sådant som man "ska" kunna tycker jag.. Eller jag vill lära mig sådant iallafall :)



Min söta mormor & morfar, hon hjälpte mig att baka pannkakor idag så nu har jag en jäkla massa;p hehe.. Hon ska ju ha dom så söta så det är inte klokt. haha! ;p Sen fick vi en del middagsmat med oss hem också.. Tack lilla mormor!! ♥

På hemvägen tvättade jag av bilen för den såg ut som faaan ;p Måste dammsuga av den med nu någon dag nu när det är så fint väder!! Ikväll ska jag kika lite på melodifestivalen, dock är det inget som lockar mig hemskt mycket faktiskt!! Tack för en trevlig dag med min söta familj!

vår..

Riktigt vårväder idag vilket är hur häärligt som helst!!!

Jag känner mig dock inte alls bra idag.. Har hur ont i halsen som helst och mår verkligen skit dåligt.. Huvudet känns som sten och jag orkar knappt hålla det uppe så att detta känns inte bra.. :/ Hoppas det blir bättre nu efter man har fått äta lite glass och knapra i sig halstabletter...


Va i helvete???

varför i helvete snöar det som faaaan i mars??? Det är ju inte riktigt klokt..

Det har ju för faaan varit jätte fint väder de senste dagarna med en massa sol & nu ska detta förstöras igen???


Trött som bara den..

Jag är helt slut idag... Har sovit hur dåligt som helst inatt.. Ska bli sååå skönt att få en ny & större säng!!;p Kunde inte sova för att jag trodde att bokningen skulle ringa och det var hur rörigt som helst..

Jobbat har jag gjort och är precis hemkommen.. Så nu ska jag ta mig en välförtjänt heeeelg :) Däremot är heeela helgen fullbokad ;p Ikväll ska jag umgås med Kim och kanske spela vi wii med grabbarna?:p Får se vad vi känner för.. Imorgon ska jag & sambon ha en riktig baakdag tillsammans.. Vi ska baka bullar och bröd osv ;)

Sedan på sööndag ska jag nog åka & hälsa på min kära mormor & morfar men även morbror och Marita.. Det var hur länge sedan som helst så det ska bli väldans trevligt.. Han håller på o renovera heela köket också. Så det ska bli jätte roligt att se ;)

Nu i eftermiddag ska jag försöka hinna vila en liiten stund, duscha & sedan baka brownies som min kära man har önskat utav mig ikväll.. Får väl göra det så de har något att gotta sig på sen ikväll.. tihi! ;)



En efterlängtad heeelg är nu kommen!! Njut!


Klarade tentan...

Fick tillbaks tentan idag efter världens drygaste föreläsning.. Har nog aldrig varit med om något drygare.. Haha.. Fick gå ut tillslut för jag pallade faan inte sitta kvar:p Det bara klia i benen på mig ;p

Jag fick nästan vg för tusan.. Ett litet vg på en uppgift till så hade det blivit vg på heela kursen.. Dock spelar ju inte det någon större roll, men man blir bara jävligt irreterad själv då;p

Det går dessutom att kombinera bredband, tv och telefoni... Skit bra juh!! ;) Har varit på Karlskronamöbler idag.. Faaan va mycket fint det var där.. Soffan vi ville ha gick ju bara på 29 900 sängen 21000 köksbord 6000 klocka 2500 utemöbler 7000.. Lampor 6000... Hur mycket blir de?? Vågar jag inte ens tänka på?! Drömma och fantisera kan man ju alltid göra...


Denna har ju Jim fastnat för iallafall;p Dock så kommer han inte få den ;) hehe..


skolan snaaart..

Strax bär det iväg till skolan.. Mycket som ska hända nu..
Hoppas det blir en bra föreläsning annars gör jag något annat ;p


planer smidas..

Jaha fick vi det?? Varför det liksom? hur valde ni?;p Var som ett frågetecken.. haha.. ;p
Jag har pratat med en massa på jobbet idag om olika saker.. Man har ju varit på tre ställen idag så man har ju hunnit.. hehe..

Mysigt med lite omväxling. Var med de riktigt små imorse och kelade en massa sedan bar det av hos de lite större och sedan var det de stora barnen där de hade filmkväll på fritids...

Jag ska bara hitta det, jag måste hitta det!!! Nu börjar det liksom bli för jobbigt. Nu har jag tröttnat, punkt!


Ikväll börjar dem..



En halvtimme kvar nu...


Kalmardag..

Hemkommen från Kalmar och det har varit både seminarie och sedan grupparbete på det :) Men vi fixade nog till det rätt bra tror jag ;) hehe..

Bokningen ringde redan vid 13 och gav mig jobb, så imorgon ska jag vara på tre olika ställen.. roligt värre ;) Kul att se lite nytt ;p hehe.. Fick reda på mina dagar idag med och det har ju blivit några stycken. Trodde faktiskt inte att jag hade så många dagar...

När man kom hem så maten nästan precis färdig och det är städat och fint!! ;) Dessutom har han putsat fönstrena här hemma också!! Inte var dag man får sådan lyx ;)

Vem har stans bästa pojkvän, vem har stans bästa pojkvän? Jo, Josse.... Gick han runt och sjöng på här hemma sedan.. Hehe, han är sööt han! ;)


Snaart så ska vi iväg, håll tummarna ;)


Längtan...

Längtar såååå jävla mycket tills ikväll ;) Hoppas, hoppas, hoppas...


1 mars..

Det är ju faktiskt 1 mars idag.. Betyder det att våren snart är här??

Jag ska gå & ta en varm dusch nu, jag är helt dödstrött. Somnar nog direkt ikväll kännns det som!!



Jobbdag..

Härlig jobbdag.. Dock var förmiddagen väldigt krävande idag, men så är det ibland ;) Hade det desto lugnare sedan på eftermiddagen så det jämnade ut sig lite.. hehe.. Det är alltid lika roligt att komma tillbaks på de stället, man känner både barn och personal vid det här laget!! :)

Var och kollade på en soffa nu i eftermiddag när jag hade kommit hem. Såg hur fin ut som helst på bilden och sedan var den helt söndrig intill ryggen liksom.. Skit dåligt och man blev riktigt besviken.. Ne nu satsar vi för det imorgon är någonting att ha istället ;) Så då utgår vi därifrån...

Imorgon är det skola och grupparbete som gäller!! Ska bli riktigt skönt att sätta igång med vårt lilla arbete nu, så vi kommer någonstans!! :)

Nu blir det kvällsmat i form av kokt ägg och macka.. ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu