Torsdag

Dagarna går väldigt fort måste jag säga..
 
I måndags var det hemmakväll med god mat.. I tisdags blev det mys hemma hos E och barnen på eftermiddagen och sedan hem en runda för att sedan åka in till stan och ta en fika med K...
 
Kvällsmys med Sessan och en massa kvalitetstid på morgonen tillsammans ;) Igårkväll var jag inte hemma förrens vid halv sju och då blev det altanjobb och snack med grannarna till halv tio =) Kvällsmys med en film..
 
Idag har vi varit på Almö med barnen och golfat, solat, spelat spel och ätit glass.. En härlig dag och mycket mys! :) Ikväll när jag kom hem så kom S & O förbi en runda.. Bjöd på jordgubbar & vattenmelon! :)
 
Nu ska jag fortsätta med en massa annat så ha en trevlig kväll sötnosar! ♥

This means war

 
En väldigt bra och rolig film kärleksfilm blandat med action!

Midsommardagen

Innehöll bara en massa sol, bad och häng på vårt altandäck med fina vänner! ♥
 
J glassar i poolen på luftmadrassen..
 
Palla vid poolen..
 
J & E försöka dela på luftmadrassen och det gick väl sådär bra! ;)
 
Tack för en väldigt trevlig midsommardag tillsammans! ♥

Bilder alá Midsommarafton

Bakning pågår. Hallonmuffins med citronfluff som blev citronsås ;p
 
Min första midsommarkrans!
 
Midsommaraftonsklädd och Sandras goda jordgubbstårta!
 
Grillning pågår.
 
Kvällsdopp i poolen.. Vi andra stod fullt påklädda ;)
 
Till sist blev det ett dopp iallafall.
 
Midsommarafton avslutades sent på altandäcket med en massa ljus och filtar! ♥
 
Tack alla fina vänner för en trevlig och mysig midsommarafton även att regnet hängde i luften så fick vi en väldigt rolig afton tillsammans..

Bilder innan midsommarafton

Sessan kollar in altanbygget.
 
Lövmarknadsdagen..
 
Så här sov vi i sängen för någon dag sedan.. (Kolla bara in Sessan, jag är hemskt flåtig ;p haha).

Midsommardagen

Midsommarafton var en kanon dag och kväll..
 
Började med att handla, fixa hemma, städa, baka och sedan fixa till sig lite.. En mysig kväll med härliga människor. Super god mat och fin jordgubbstårta plus mina hallonmuffins med citronfluff som mer blev citronsås :) Men det gick bra ändå. Killarna badade medan det var kallt och fuktigt ute medan vi andra frös som tusan. Jag och J slockande dock tidigt medan de andra höll igång någon timme till. Huset var fullt med madrasser och kuddar överallt när vi vaknade.
 
Medan de andra gick ut i solen och till poolen så plockade vi undan och jag grejade med en massa disk och tvätt. Morgonpromenad till affären med en god frukost och ute på vår fina altan i morgonsolen! ♥

Det blev sedan altan/poolhäng större delen av dagen. Framåt eftermiddagen blev det grillning och vi åt utav resterna som blev över. Hur gott som helst var det..
 
När alla hade åkt hem så tog vi lite städning här hemma och en dusch och begav oss till Hasslödoppet för lite pizzabuffé. Dock åt jag en liten barngyros. Det var helt perfekt och lagom eftersom jag fortfarande var mätt efter grillningen.. Nu har vi kikat på en film och J ligger och sover i soffan. Decka tidigt som vanligt ;) haha.. Jag ska med ta och göra mig redo för sängen. Det är ju en dag imorgon med.
 
Bilder kommer imorgon! Hoppas alla hade en fin och mysig midsommar tillsammans nära och kära!

Den årliga lövmarknaden

har nästan blivit lite av en tradition att gå en sväng med fina Sofie på lövmarknden..
 
Förra året åt vi langos, drack öl och firade med att vi hade fått fast jobb. Detta året hoppas jag mer att jag inte får något alls. Konstigt hur allting kan ändra och vrida på sig :p
 
Shoppade dock inte så mycket kläder som jag gjorde förra året. Detta året blev det den årliga marknadsnougaren samt bigarråerna. Blev också ett par munkar med mig hem till J och L som jobbade på som tusan medan jag var iväg.. Schnizel och pommes på stan. Midsommarblommorna står i en vas med vatten. En massa goa barn/elever som kom fram och kramades! ♥
 
Dessutom inhandlades lite nytt smink och en ny parfym samt lite ny slingfärg.. När jag kom hem hade killarna kommit långt på altandäcket. Jag fixade lite mat till dem och sedan tog jag över Lasses när han skulle åka och hämta Emelie ;) Skruvade och grejade som bara den och vi blev färdiga med hela däcket för en timme sedan.. Så planen höll att vi skulle vara färdiga med pool och altan till midsommar. Lite småfix och trix överallt dock men i det stora hela så är det klart. Upp i tid och åka iväg och handla imorrn också inför fina midsommarafton. Det kommer bli en härlig dag och jag är taggad som bara den! :)

Lövmarknaden

Det är fullt ös här hemma vill jag lova..
 
Fix och trix inför imorgon då det är midsommarafton. Kan inte riktigt fatta att vi har kommit så här långt in på sommaren redan. Jag ska greja här hemma innan det är dags för mig att göra mig redo för en runda på lövmarknaden med min fina vän! ♥
 
Igår var det poolbygge som gällde hela kvällen. Lasse, Sandra och Stoffe var här till 21 igår.. Tack för all hjälp ännu en gång fina ni..
 
Nu ska jag sätta igång efter att ha skrivit lite inköpslista. En massa ärende står också på schemat idag.. Fullt ös medvetslös! ;)
 

30 hp rikare

Jag fixade heela kursen.. Faaaan vad lycklig jag är just nu. Känns så jävla bra!! Jag gav inte upp som jag kände nu i våras att jag var nära att göra.. Men jag kämpade på och nu är jag äntligen färdig!!

Nu kan jag läsa mina efterlängtade böcker som jag har velat väldigt väldigt länge nu.. Det ska bli så jävla skönt rent ut sagt.. Även att jag är lite sugen på att plugga till hösten så får det nog ändå vänta ett litet tag just nu.. Efter 4,5 år med pluggande så behöver man nog en liten paus iallafall! ;)

Igårkväll så pluggade jag det sista på min opponeringar som jag skulle göra och skickade in och sedan blev det faktiskt filmmys med min lilla Sessa! :) Somnade som en stock efter filmen. Idag efter jobbet åkte jag in med V70 till volvo igen. Börja bli trött på den jävla bilen nu. Mamma skjutsade in mig till stan så jag kunde hämta S70n. Så imorrn kör jag med den.. Sedan färgade jag hennes hår, vi fikade och gick en promenad. En trevlig eftermiddag/kväll. Nu sitter jag och väntar på J som jag trodde skulle komma hem mycket tidigare ikväll ;p Imorrn blir det jobb och sedan är jag ledig på torsdag så det känns skönt =) Då hinner vi det sista ute också! Ha en trevlig kväll mina fina!

Började skriva detta inlägg för ett bra tag sedan.. Men någon kom ju in med en liten mus och la här hemma i vardagsrummet.. Någon är inte värd så mycket just nu i mina ögon.. Äckel ;p

Pool och husbilder


Runt poolen..


Vid poolen innan eken är nere och vid poolen efter eken är nere..


Duken läggs i.


Pär fäller eken och början på altandäcket..

Hasslö




Väldigt god mat på Hasslö i lördags måste jag säga :)

Gårdagen..


Dock inte idag i sängen ;)

Snart blir det jobb för min del. Det blev en mycket bra dag igår med en massa folk här.. J och jag åkte och handlade när dom hade öppnat. När vi kom hem väntade Sandra, Stoffe, Daisy och Lasse på oss här hemma..

De satte igång på en gång. Senare kom Susanne, Matti och Inez på besök. Efter en stund kom även Pär, Tesse, Wille och Hugo samtidigt som Görel, Lasse och Eric kom. Peter var också här och även Göran... Framåt eftermiddagen kom Putte och syrran på ett besök. Pär var duktig och fick ner den stora eken som skymmer solen på poolen. Sandra klippte gräs och jag försökte mig på att skruva lite.. Duken är nu på plats i poolen och vi kommer förhoppningsvis få färdigt det till midsommar som vi sagt från början! ;)

Tack alla som var här igår som både hjälpte till och var på besök! ♥ Kan inte tacka er tillräckligt för allt ni hjälpt till med..



Dark tide


En spännande film! :)

Inflyttningspresenter


Tack finaste E & F för inflyttningspresenterna.. Fler kommer. Har bara inte haft tid att lägga in dom.

Skolavslutningen i bilder.


Mot kyrkan.


Fina elever sjunger i kyrkan.


Avslutning för 6orna..


Fina rosor jag fått av eleverna. Tack för alla fina ord jag fick och även från föräldrarna. Det känns i hjärtat! ♥ Tack för en fantastisk dag.



Skolavslutning, Tjejkväll och 70 års kalas

I helgen har det varit full rulle.

Skolavslutningen var väldigt fin och sorglig. Några tårar kom naturligtvis. Smörgåstårta och god efterrätt i matsalen med all personalen..

Pluggade när jag kom hem och fick ännu en opponering färdig. Bara en kvar nu sen är jag helt färdig! ;) Träffade J som kom hem och sedan gjorde jag mig iordning för kvällen. Då blev det tjejkväll med middag, vin och spel! :) Utgång på det och det var länge sen jag var ute ända till 03.00.. ;) Men vi hade riktigt skoj! :) Tack för skjutsen hem J även fast att du skulle upp och jobba..

Jag stannade hemma. Men var uppe i tid och kelade med Sessan istället.. När J kom hem gjorde vi oss iordning igen och då bar det av ut till Hasslö för att fira Js farmor och farfar. Båda har fyllt jämt och de firade även 50 årig bröllopsdag! En trevlig kväll med god mat och hästskokastning..

Idag ska vi bara jobba hemma och greja. P & T kommer också ut en runda.. L och P skulle nog också komma bort och hjälpa oss. Önskar er ett fin sista dag på den här veckan och nästa vecka är vi redan inne i midsommarveckan..

Avtackningsmiddag

Imorse så kom fina E och lille L hit med frallor och gott pålägg. Tack finaste ni! ♥ Vi fick en trevlig förmiddag tillsammans..

Körde sedan vidare mot jobbet där jag spenderade eftermiddagen. Tog en macka innan jag åkte iväg för möte här på Senoren om vatten och avlopp :p Roligt värre.. haha. J är ju inte hemma så jag fick gå. Men man fick inte veta allt för mycket.

Nu ikväll ska jag förbereda mig inför morgondagen och SKOLAVSLUTNINGEN.. Helt sjukt att den redan är här. Tiden går för jäkla snabbt. Pratat med J idag med från jobbet och vi hade en rolig stund åt vissa människor på jobbet. Kan bara säga att jag är ändå glad att jag slutar men kommer saknar barnen något oerhört mycket. Jag har ändå varit där ett helt år nu..

Kyrkan med en massa sorgliga och fina sommarlåtar imorgon och jag? Det kommer bara betyda en sak..:p En massa böl från min sida så blödig som man är. Usch, det kommer bli sjukt jobbigt. Så vattenfast mascara kommer att behövas. Synd att jag inte har detta :/ Efter kyrkan ska man säga hejdå till alla barnen och sedan är det avtackning för mig bland annat i matsalen med smörgåstårta och all personal.

Det kommer att bli en jobbig dag imorgon med en massa känslosamma stunder..Tur att jag bara kan åka hem sedan och vara för mig själv. Tror att jag kommer behöva det efter morgondagen.. Nehe, hoppas att ni får en trevlig kväll. Jag ska fixa här hemma inför imorgon nu..

Klippning och ensamhet

Ikväll är jag ensam hemma då J ligger borta.. Men det går bra. Jag har ju Sessan! ;)

Dagen idag har gått i ett rasande tempo måste jag säga. Åkte in till stan på förmiddagen för en klippning. Det var ju inte igår precis om man säger så.. En snabbrunda på stan blev det också innan jobbet. Stängningsdag på jobbet och jag var inte hemma förrens kvart i sju.

Sessan mötte en annan katt på tomten ikväll. Aldrig sett henne så rädd ;p Nu ska jag sätta igång med lite plugg förhoppningsvis kunna få något undanstökat :p

Imorgon kommer E och lille L hit på frukost. Det ska bli mysigt ;) Pusss & kram fina ni.

God morgon tisdag

sommarväder ute idag också.. Grymt härligt! :)

Dagen igår bjöd på jobb och sedan åkte jag hem till vår finaste och kelade.. Fixade med tvätten, städade, torkade golv och fixade lite middag till J kom hem..

Idag ska vi ha talanguppvisning på jobbet. Det ska bli intressant. Hoppas ni får en solig och härlig dag mina fina! ♥

Poolbygge










Poolen börjar ta form! :)

sommarhelg..

haft en mysig helg på hemmaplan..

Igår efter jobbet så kom Emelie & Lasse hit för att hjälpa oss med poolen och umgås lite! Jag och Emelie softade med cider på en filt medan killarna jobbade.. Sen blev det grillat och en massa gotte. Vi gick in framåt kvällningen och spelade lite kort och hade trevligt innan det blev läggdags..

Idag började jag tidigt med trimmern längs hela vägen så det går att köra där lite riktigt. Mötte svärmor, Lasse och Eric på vägen som kom på lite besök. Frukost ute i solen och sedan fortsatte dagen med jobb på poolen. Camilla och Niklass kom också och hade en fin inflyttningspresent med sig.. Tack så mycket fina ni! ♥

Vi tjejer intog filtarna och tjejsnack medan jag tog lite kort också. Sedan kom Peter också hit och hjälpte till lite, att få upp plåten på poolen var ju inte det lättaste om man säger så. Tack för all hjälp den här helgen till våra fina vänner som har varit här mycket.. ♥




Mer bilder kommer imorgon.

Vårt KLIV projekt..








En underbar föreställning!


jag sa ju att..

jag inte skulle plugga mer nu och att det fick räcka..?

Men jag hittade något väldigt intressant.. Men det får nog bli vid ett senare tillfälle känner jag för just nu orkar man nog inte.
Men roligt som tusan hade det varit. Hade varit riktigt skoj att samlat på sig det med ;)

Friday im in love.

snart är det iallafall helg.. Vi har ju ett par jobbtimmar kvar :)

Sista uppvisningen för KLIV projektet idag för resten utav skolan. Positiv respons och positiva kommentarer. Det var riktigt roligt att göra detta faktiskt och se vad eleverna kan åtstadkomma och vilken utveckling de har gjort från början av terminen.

För er som inte vet så står KLIV för Kreativa Lärprocesser i Verksamheten..

Tacos till lunch idag vilket var väldigt populärt.. Senare fikade vi på kex, salta pinnar och glass. Vi lärare tackade för den här terminen och berättade också att varken jag eller den andra tjejen inte kommer att finnas kvar där till hösten.. Ett känslosamt möte och blödig som jag är så fick jag tårar i ögonen. Undra hur fasen det kommer att vara på skolavslutningen om en vecka. Vissa elever sätter sig i hjärtat och man älskar deras personlighet och deras sätt att vara mot en som lärare.

Jag kommer att sakna er alla! ♥


Fortsättningen


Jim & Stoffe mäter.


Byggandet fortsätter.




Min rabarbertårta.

poolen i kartonger




Som kom i förra veckan..

KLIV uppvisningen

blev en succé..

Det var riktigt roligt att se alla in action!

Riktigt fina kommentarer från föräldrarna och det är såå roligt att jobba med det jag gör då :) En riktigt bra föreställning måste jag säga!! :) Tack till alla fina elever som var med..

Altan och pool













Vi får stenmjöl :) Sessan gillade högen mycket och så även Daisy som sprang runt i den igår som bara den :)
Paddning pågår utav stenmjölen där kommande poolen ska stå. Sedan utgrävning där altandäcket ska bli... Detta kommer nog bli super bra. Mer bilder kommer från gårdagen..

The Vow


En helt underbar kärleksfilm..

Nationaldagen

en röd dag mitt i veckan var faktiskt inte helt fel.. Vi började redan tidigt imorse då.. Vi var ute vid 8 tiden efter frukost och började. Jag körde med trimmern och var gräsigare än gräsigast! ;)

Sedan kom Sandra och Stoffe hit. Stoffe och och Jim jobbade medan jag och Sandra la oss på gräsmattan. Det var väldigt varmt och skönt.. Hunnit mycket idag faktiskt. Gräsmattan får klippas i helgen. Efter en paus med lite grillning och rabarberpaj som inte blev riktigt lyckad men god ändå så fortsatte arbetet en stund till..

Vi gick för en stund sedan och har duschat och sett en film.. The Vow. En mycket fin film. Lägger upp bilder imorgon.. =) Nu ska vi inta sängen.. Pusss & kram. ♥


ledag dag mitt i veckan

ska faktiskt bli sjukt skönt.. Jag har varit helt slutkörd idag.. Varit hur trött som helst sedan lunch idag men nu är det ändå lite bättre.

Kollar just nu på Big Brother finalen eller lyssnar mest. Jag sov ju när det var i söndags ;p Har ringt och grejat med en massa viktiga samtal idag med. Sådant där nödvändigt måste men som är såå drygt och jobbigt.

Imorgon ska vi jobba ute och jag ska försöka få färdigt mitt arbete så att jag kan skicka iväg det sista jag gör med denna kursen. Har dock någon opponering kvar jag ska göra med mitt iallafall! ;o)

Hade mitt sista utvecklingssamtal idag också och det gick bra. Känns ändå skönt att ha dessa avklarade och nu är det inte långt kvar av den här terminen.. Jag måste fixa lite inför Kliv uppvisningen vi har på torsdag kväll också!:) Ska verkligen bli jätte roligt att se hur det blir! :)



Blev man klokare?

idag efter APT idag? Det trodde vi allihopa att frågetecken skulle redas ut och att man skulle få veta någonting..

Jag kan säga att vi blev inte mycket klokare på det och dessutom är alla jävligt irriterade att allting bestäms ovanför huvudet på en. Det är för jävligt rent ut sagt. Så ska det inte få lov att gå till.. Personalmöbler för 25 000? Vart kommer pengarna ifrån och har vi helt plötsigt detta och vem har bestämt det eller varit med och bestämt detta? Jo, ingen.. Är det inte bättre att eleverna få en specialpedagog istället som de nu ska dra in på.. Eller att vi har någon IT-pedagog eller ett bibliotek..? Tycker allvarligt talat att det är sinnessjukt..

Man kan ju inte planera för hösten när vi inte vet någonting och dessutom inte få svar på något vi undrar över. Jag undrar helt seriöst hur dom ska få ihop allting till augusti när de måste vara färdiga med allt inom 3 veckor och allting är så oklart nu..

Jag har planerat och pluggat en del ikväll.. Nu är jag helt slut och ska inta sängen med vår älsklingssess! ♥

Utejobb

igår så jobbade vi hela dagen och kvällen.. Först på Pågen och sedan för att fortsätta hemma.. Men det fick smidigt och bra.. Det börja ta sig till poolen!!

Bilder kommer att läggas upp här också så småningom.. Just nu så sitter jag ute i trädgården med Sessan bredvid mig.. Jag ska försöka ägna lite tid åt mitt arbete så jag kommer framåt med det och sedan kommer mamma ut en sväng också! Men det lär nog inte bli före lunch om jag känner henne rätt ;p

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu