klick klick

precis klickat hem lite buzz kontroller så vi kan spela de på vårt nya playstation 3. En massa nytt inhandlat nu med andra ord:p


Hej mitt vinterland

Det är helt vittäckt med snö ute!

Idag slutade jag tidigt på praktiken & sedan hämtade min sambo mig för då åkte vi ut till Lyckeby! Skulle köpa kablar till projektorn & sen lånade jag böcker också!

En ny projektor har nämligen fått flytta hem till oss!
Så nu är den inkopplad & fastsatt i taket. Dock ska Jim byta ut fläktarna i den :) Det blev en jäkla skillnad så nu har vi verkligen hemmabio ;)

Idag har jag filmat mig själv & ska kika på detta imorgon tänkte jag!! Läskigt att se sig själv i vissa situationer, särskilt när man sitter & äter:p hehe!

Imorgon öppnar vi första paketet i julkalendern som föräldrarna har gjort till barnen! Alla är lika spännande! ;)

filmning

hade en trevlig kväll igår med vänner wii spel & bingolotto!! ;) Vann dock ingenting men vi hade kul ändå!

Jag, syster, mamma & mormor! ♥

Idag har jag haft en heldag på praktiken & dagen har minst sagt gått i ett rasande tempo.. Barnen är härliga och personalen är underbar! Kunde nog inte fått någon bättre praktikplats! :)

Snart är det filmning på g & besök från högskolan.. Det närmar sig med stormsteg måste jag säga.. Härligt på samma gång som det är nervöst!

bingolottokväll

ikväll ska vi ha bingolottokväll tillsammans med Sandra & Feffe.. :) Hoppas att vi blir miljonärer ikväll! ;)

Vi var ute på en prommis innan & gick inom Camilla & Niklas så hon äntligen fick sin present och pajform! Sedan handlade vi lite gotte tills ikväll! 

Imorn börjar andra veckan på praktiken & det ska faktiskt bli väldigt härligt att komma tillbaks. Barnen är allt bra söta måste jag säga! ♥

Första advent

idag & tiden närma sig julafton med stormsteg.. Ja, tiden går verkligen snabbt..

Igår var några vänner hemma hos oss & spelade wii & drack lite gott! Hade väldigt trevligt men var trött som tusan! Nu har man diskat allting, ätit brödtårta:p och sen varit nere med alla sopor. Det blev ju en del om man säger såå :p

Ska dammsuga av här hemma senare med. Jag har ju redan fixat adventsmyset här hemma så det blir lugnt idag.. Skönt det faktiskt!

Förra vinterns snö & lilla Svala, nu är hon väldigt mycket större!

dagen efter

känns det verkligen som idag. Även att jag inte ens var ute. Det har varit väldigt mycket på senaste tiden faktiskt.. Helt slut är man :/

Kollat ensam mamma söker & det är ju bara för härligt! :) Nu ska jag faktiskt ut & ta tag i disken där ute! ;p

Decemberkakor!


Kladdpepparkaka
100 g smör
2 ägg
3 dl strösocker
2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 msk vaniljsocker
1/2 tsk malen kanel
1/2 tsk malen ingefära
1/2 tsk malen kardemumma
1/2 tsk malen nejlika

1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt.
2. Blanda samman mjöl, kakao, vaniljsocker, kanel, ingefära, kardemumma och nejlika. Rör försiktigt ner blandningen i äggsmeten.
3. Vänd ner smöret. Häll smeten i en rund form med avtagbarform. Grädda kladdpepparkakan i mitten av ugnen ca 9-10 minuter. Låt svalna. Sikta över kakao vid servering och servera med glöggrädde.

Saffranskladdkaka
100 g smör
100 g vit choklad
0,5 g saffran
2 ägg
1 dl råsocker
2 tsk vaniljsocker
2 ½ dl mjöl

1. Sätt på ugnen på 200 grader. Smält smöret och smält sedan ned chokladen i bitar. Ha sedan i saffranen. 
2. Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Sikta ned vaniljsocker och mjöl. Häll i smör- och chokladblandningen. 3. Rör om och häll ned i lätt smörad form med avtagbara kanter. Grädda i ca 10-12 minuter. Sikta över florsocker vid servering.

Bilder från bambi.blogg.se


Min födelsedag!

fick min tenta på posten idag.. En riktigt bra födelsedagspresent måste jag säga! ;) Väldigt nöjd är man!!

En fin kväll med fina presenter & god mat! :) Världens finaste present fick man av världens bästa! ♥ En egengjord tavla som han hade skrivit bakom på! "I love u" var texten! Så fint så, bättre kunde man inte fått! Verkligen jätte nöjd. Annars har jag mest fått pengar.. Alltid det jag önskar mig nu för tiden! ;) Fick dock fina julblommor & ett fondueset av min kära syster & hennes pojkvän! :)

Fina smörgåstårtan som sambon gjorde!

Jag & syster ikväll!
Mer bilder kommer imorgon när jag fotat allt :) Nu blir det sängen för jag är helt slut som artist:p

tentabesked?

äntligen har man satt sig i soffan efter en hel dag med stress & bök.. Läraren från förra delkursen har mailat och skrivit att de som inte klarat sig på tentan har fått ett mail på moodle om detta annars har man klarat sig..

Jag kan inte hitta något mejl, men man vågar inte ta ut något i förskott förrens man verkligen har tentan i handen;p

Imorgon är det en särskild dag :p hehe.. Ne, om jag ska vara ärlig så känns det inget speciellt alls. Jag längtar mer till nästa 26e istället ;) För då är det faktiskt en väldigt speciell dag!

En av jullåtarna jag lyssnade på idag :)

stress & julpynt.

säger som Sandra: Nu är jag trött på att stressa..

Julpynta, baka lussekatter, städa, till doktorn & kolla ögat:p, diska, fixa smörgåstårta, hämta paket, handla julgrejer plus grejer tills imorrn, stryka, byta saker, fixa däck på bilen, hinna äta..?


Hur ska man hinna göra allting..?

J har hållt på däcken hela jäkla dagen då dom dumma säkerhetsbultarna gick av.. Hur lätt är det att få på vinterdäcken då liksom?:(

Vårt lussekattsbak förra julen..

Nehe, nu ska vi fortsätta med smörgåstårtan..

ont

i ögat som fan.. Undra om det är sen jag råkade få en blompinne i ögat när jag dammade? Fy fan vad ont jag hade då. Men är man klantig så är man ju ;p Imorse hade jag svårt att öppna ögat och nu bara svider det och gör ont när jag blinkar:(

Känner mig dessutom superstressad och ska fixa precis allting på ingen tid alls.. Orkar inte och känner inte alls för det. Man ska hinna julpynta & baka och fixa.. Usch, nu börjar de bli lite väl mycket tycker jag..

usch ne nu blir de soffläge.. Börjar bli mysigt här hemma. Men det är mycket kvar tyvärr.

Andra dagen

var inte alls sugen på att upp imorse när regnet öste ner.. Men sen när man kom dit var det sådan julstämning med tända ljus & julmusik..

Tomtegröt till frukost & sedan började vi att öva inför Lucia också! ;) Mysigt som bara den! Hade också experiment av diskmedel & vatten :)

Imorgon ska vi gå på teater.. Ska bli spännande. Dessutom har vi fått ett spännande uppdrag också.. Julkalendern blev också succé när barnen fick se den imorse! :)

Nu är det mycket att göra.. Familjen kommer på fredag & till dess är det mycket som ska göras.. Första advent på söndag med ju.. Nu går tiden snabbt som tusan.. Dessutom har det regnat konstant i ett dygn nu:p

Första dagen!

Första dagen på praktiken har varit & jag är faktiskt mer än nöjd över dagen.. Det har gått över förväntan och jag tror dessa veckorna kommer att bli bra.

Jag har fått ett relativt bra schema & nu ikväll ska jag tillbaks och vi ska ha adventskväll med alla föräldrarna. Så ikväll blir det tomtegröt, julskinka, pepparkakor, godis & glögg! :)

Så det ska bli jätte trevligt att träffa alla och jag tror det kommer att bli en bra kväll i novembermörkret! ♥

Jag älskar min finaste och han är verkligen världens bästa! ♥

pepparkaksmuffins kväll & besök

har inte hunnit föra öva bilderna från bilen. Det får bli imorgon!

Ikväll har vi spelat wii igen :p Ätit spagetti & köttfärssås. Stoffe var här och spelade med Jim sen kom även Sandra & Hulda en sväng! Spelade super mario.. hehe! Riktigt trevligt hade vi..

Har bakat pepparkaksmuffins & Jim satte på ugnen på start. Så vissa blev bra och vissa blev brända. Smart;) Spelade Bond tillsammans med & de blir roligare ju mer man kommer in i det :) hehe!

Imorgon är det första dagen på praktiken och det är alltid lite nervöst så innan kan jag tycka. Huvudsaken är att man kommer överrens med handledaren kan jag tycka. Vi får väl helt enkelt se hur det går imorgon!

Snart blir det sängen här hemma. Ha en bra kväll ;)

slipning

helt död trött idag. Varför är man detta jämt och ständigt?:p November är den tråkigaste månaden som finns på året.

Vi har varit ute hos Pär och grejat med pontiacen.. Jim har svetsat & jag har slipat! Det kommer bilder på det sedan.. Idag tänkte jag att jag skulle försöka hinna baka lite inför fredag då jag fyller år & familjen kommer på besök! :)

Lite wii kanske vi också spela. För det var faktiskt riktigt roligt igår! ;) Ha en fortsatt trevlig söndag!

wiikväll

ikväll vankades det väldigt god lördagsmiddag! Kotlett & potatisgratäng hemma hos oss. Yummi! :)

Sedan slängde jag ihop en lussekattsdeg och Sandra & Stoffe kom för en wiikväll här hemma. Första lussekattsbaket här hemma detta året! ;) Så vi smaskade på lussekisar, chips & dip, choklad & cashewnötter. Alltså en hel massa gott. Så nu har man varit onyttig så det räcker!:p Dessa två spel blev det ikväll! :)




Tack för en väldigt trevlig kväll tillsammans med er! :)

mår som man förtjänar

men vi hade en väldigt rolig utekväll igår! :)

Roliga spel, gott vin & trevliga tjejer! ;) Sjöng singstar och hade väldigt roligt, mycket skratt blev de. Drack jordgubbslikör. Skulle åka bussen men istället började vi gå för att sedan ta en taxi till stan. Hämtade oss gjorde min kära sambo mitt i natten! Tack för det! ♥

Tack för en toppenkväll igår tillsammans med er tjejer!♥

Grattis till Johanna & Johan..


som har fått en liten Lova på farsdag den 14/11.
Jag önskar er all lycka till och hon ser helt underbar ut! :) Det har ni gjort bra! ;) Hoppas man får se henne snart :)

helg & vin

nu tar jag helg & dricker vin med fina vänner! ♥

Det ska bli riktigt skönt efter en kämpig vecka med 4 dagar i Kalmar :p Hoppas på en trevlig kväll! ;) Puss & kram.

haspen

så kan det gå när inte haspen är på :p

Nu blir det iallafall sängen för min del, imorrn är det skola i Kalmar för sista gången på länge. Skönt! :)

Lotta 24 år.


Idag fyller fina vännen Lotta år! Hoppas du haft en fin dag gumman! Puss & kram!

full rulle

varit i skolan idag & haft en föreläsning. Grupparbete på det.. Var klara vid elva tiden och då hade vi ändå suttit och kollat bröllopsklänningar på internet ;) haha!

Det blev lunch på ikea tillsammans med Jim & Sandra! :)

Stan en runda för att leta upp present, låna bok osv.. Nu har man diskat och lagt i en tvätt. Ska kolla alla mina tusen lärartidningar som har kommit idag med.

Nytt

sambon hjälpte mig med lite nytt fräscht på bloggen!

Den här bilden tyckte jag såg väldigt mysig ut!

Ikväll har jag kollat på desperate med sambon! ;) tihi..
Imorrn är det skola igen. Hoppas man känner sig lite piggare då!

Onsdag

två dagar kvar i skolan denna veckan & sedan är det praktik. Det ska verkligen bli härligt! Men det är mycket som ska hinnas med dessa dagar uppenbarligen.. Helt fullt schema med en massa som ska hinnas med!

"Kursintroduktion, kroppsspråkets betydelse i en pedagogisk verksamhet, videoobservation, introduktion till Litteraturstudien, enkät-, intervju- och litteraturstudie, ödmjuk orubblighet, en avgörande ingrediens i lärares yrkeskunnande, ett professionellt förhållningssätt, gruppuppgift till Ett professionellt förhållningssätt, litteratursökning!"

Detta har de tryckt in på ynka 3 dagar? Ja, full rulle som sagt! Man längtar oerhört mycket nu & börjar verkligen se ett slut på allting!

Imorse mådde jag verkligen inte alls bra. Snorig & trött som tusan. Måste vara allergisk mot någonting. Efter en stund på soffan kom världens bästa sambo och väckte mig med att maten var klar & stod på bordet!


planering..

Har varit & planerat för kommande saker här i livet! ;) Kan nog bli riktigt roligt det här. Men vad får ni veta senare i detta liv! ;)

Missade desperate ikväll så det får vi ta någon annan dag när det hinns med.. Imorgon är det skola igen & när vi gjorde thé nu precis så stekte jag några ägg man kan ta med sig upp också! :p Det är alltid gott att ha. Dessutom köpte jag billiga ägg med kort datum så det behöver vi äta lite nu :p

Imorgon börjar delkurs 4 och det är minst sagt alltid lika spännande att börja en ny kurs och se vad den ska innehålla :) Nehe, nu kommer snart john blund tror jag:p Så jag säger gonatt för mig ikväll!


Sofie 25 år!


Ville bara tillägna min vän Sofie ett eget inlägg för hon fyller 25 år idag! ;) Grattis vännen & hoppas du får en underbar dag! pusss & kram vi ses på fredag! ;)

Camilla fyllde 24 år.


Har glömt att tillägna Camilla ett inlägg som fyllde år för några dagar sedan.. Har haft alldeles för mycket att tänka på;/ Förlåt vännen!! Hoppas du hade en underbar födelsedag hjärtat;) Din present ligger här och väntar på dig! ;)

tentan är över

äntligen!! ;) Så skönt att ha bort det med.. Imorgon börjar delkurs 4 och den sista delkursen på denna terminen.. Dock är ju denna kurs 12hp men det ska nog gå det med.. Vfu på 6hp och litterturstudie på 6hp med...

Efter skolan idag svände jag inom morbror & sa hej! Var väldigt länge sedan man var där nu.. Så det är alltid lika trevligt.. Körde inom Öb, cheapy, jysk & maxi också. Så det blev en del ställen..

Köpte två små presenter till mitt lilla hjärta också! ;)
Jag hoppas att han blir glad iallafall! ♥ Nehe, fortsätta fixa lite här hemma för snart ska man iväg igen!! :)

Bakning

det blev dock inte så mycket plugg idag (ännu) :p

Jag har bakat bröd med soltorkade tomater & testat pepparkaksmuffins till den kommande födelsedagen! ;)


Ny start

En ny vecka har börjat & även en ny start!

Jag blev väldigt sugen på sådana här godingar?;) Kanske det blir ett bak med sådana här idag;) Idag ska det iallafall pluggas också!! Tenta imorrn ;(

Beck- Levande begravd



Mona Sahlin avgår..

http://www.dn.se/webbtv/nyheter/se-nar-mona-sahlin-avgar-1.1208335

besök hos syster

tog en sväng till min syster idag med! ♥ Hjälpte henne att plocka lite bland kläderna & lägga in! När de andra hade gått satte vi på lite thé och satte oss i soffan och bara hade mys! Satt och pratade om allt och ingenting och bara hade mysigt, vi två!!

Det måste göras om oftare, det var verkligen jätte trevligt! :)

Idag gjorde jag maten för ovanlighetens skull;) Det blev kycklinggryta & pasta! Det blev faktiskt väldigt gott och jag är mer än nöjd. Hihi!

Vi gick sedan ner i regnet för att handla lite mer mjölk och lite gottis inför ikväll! Bland annat lite nötter! ;) Nu skulle jag gissa på att jag behöver ta upp böckerna eftersom jag har skippat de hela dagen.. Det är ju endast imorgon med sen har man ju tenta. Det börjar dra ihop sig nu faktiskt!:/

söndag

ätit god frukost så jag håller på att spricka tror jag :p

Jag fundera på att åka en sväng till syster idag, annars måste jag plugga lite inför tisdagens tenta :/ Får hålla tummarna att den går vägen!

Kollat lite på resor också, vi börjar komma närmare och närmare! Blir det verklighet tro?:)

lördagsmys

igår skippade man skolan & var inne i stan på förmiddagen för att handla present till den kommande tjejfesten! Sedan åkte jag en sväng till Elin & Saga där det bjöds på thé, pepparkakor och after eight! Alltid lika mysigt och trevligt att hälsa på de där söta flickorna! ♥

Det blev ingen tjejfest heller. Mådde inte alls bra på kvällen & då sa kroppen ifrån. Så det var ingen idé att säga emot! Så det blev en hemmakväll istället. Vilket jag kände att jag behövde..

Idag blev det direkt upp till Ulvasjömåla för att fira Jims bror som blev tonåring idag. Vi hade frallor med oss och blev även bjudna på tacos! Mys..

Sambon skulle ut och greja med bilen precis som igår så då begav jag mig ut till mormor & morfar för att hälsa på! Det var ju ett tag sedan om man säger så..

Jag köpte en röd mjölk på vägen.. Mormor fattade direkt varför jag hade gjort det ;) Hon är bra söt hon! ♥ Så det blev en massa prat, fika och mys tillsammans med dom idag! :) Tvättade också av bilen eftersom jag hade lera upp på rutorna? Hur gick de till?:p haha!


Bilder på vad mannen har gjort med bilen de senaste dagarna.. Nu är golvet i bagaget på plats. Det börjar ta sig, sakta men säkert! :)

Ville också bara säga att min syster är den sötaste som finns, hon blev dock inte glad när mormor hade gjort något till mig och inte hon fick, hihi!  ♥


God morgon fredag!

Härligt med fredag! Idag blir det troligtvis Kalmar för hela slanten för att vara där uppe i en timme:/ Känns lite meningslöst faktiskt..

Ikväll blir det tjejfest också för hela slanten! ;) Ska bli väldigt trevligt!
Önskar alla fina en mysig fredag! ♥

Vi i femman

hela Sverige hade vi i femman idag direktsänt klockan 10 till 10.30.. Vi hade verkligen hur roligt som helst! :)

Roligt att se vilka frågor som kom & sedan gå igenom det tillsammans med barnen. Detta skickades nu i eftermiddag för att det ska hinna komma med.. Under jullovet kan man gå ut på nätet och titta ifall man kom med bland de 200 bästa klasserna ;)

Ska bli intressant! Ikväll har jag hjälpt sambon med plugg och nu börjar man bli trött i ögat;p Men ett avsnitt av Pretty little liars ska nog hinnas med;)

Grym dag

varför kan inte alla veckans dagar se ut så här?? Då skulle jag minsann må som fisken i vattnet!

Har haft blandat med treor, fyror & femmor! Trean & fyran känner jag sen tidigare.. Ja, shit säger jag bara.. Vilket roligt och spännande jobb man har framför sig.. Dagen har gått i en rasande fart & till sist så var jag hemma igen.. Tråkigt nog:p

Sambon hade börjat med chili con carne när jag kom hem! Så gott som alltid! Du är bäst mitt hjärta! ♥ Disken fixade jag. Damsugat och nu ligger en maskin tvätt i också!

Avslutar med en söt liten bild!

Mitten på veckan

redan.. Tiden går verkligen hur snabbt som helst.. Kan inte fatta det..
Idag har man jobbat hela dagen.. Kollade lite på min internationella artikel tills på fredag också! Så det går nog bra! ;) Varit i förskoleklass idag förresten & sedan fritids efter med endast vikarier med det gick super bra tycker jag allt!

Det är så jäkla skönt att komma ut i verkligheten emellanåt så man inte bara sitter hemma & snöar in sig i plugget! :)
Mer verklighet tack! ;)

Imorgon är det jobb på favvoskolan igen! Så jag håller tummarna för att dagen & eleverna är super! Höga förväntningar med andra ord ;) Sambon är iväg & greja med bilen just nu, som vanligt.. Sen blir det hemmamys ♥

Internationella artiklar

letar internationella artiklar på biblans databaser.. Svårt att hitta någon som passar om flerspråkighet. Lite komplicerat med andra ord:p Men tror jag har hittat två stycken nu, så jag får väl kolla lite och välja någon av dom! ;)

Handlade på citygross i förmiddags så det blev frallor hemma hos oss sedan begav jag mig mot skolan. Sprang inom jula och biblan för att sedan ha ett seminarie på 45 minuter, meningsfullt & bra ;p Dock en väldigt bra & mysig studiegrupp man har! Alla rosor till er! ♥

Körde hem en studievän eftersom hon hade en massa packning med sig.. Sen bar det av hemåt. Sambon hade fixat helstekt fläskfilé.. Hur gott som helst!

Nu börjar desperate så nu ska jag kika på det faktiskt! ;) Hoppas ni har en mysig tisdagskväll alla där ute i novembermörkret! ♥

Godmorgon!

i novembermörkret!! Usch & fy vilket väder säger jag bara! Inget roligt alls!!

Snart blir det grötfrukost här hemma! Gott & mysigt. Jag har tänt upp lite ljus här hemma i mörkret också! ♥

Nya serien


Har börjar kolla på en grymt bra serie! Denna får ni bara inte missa!

värme tack

ja lite värma hade inte skadat nu faktiskt..

Idag har jag jobbat i skolan och det är bara sååå mycket roligare!! Tiden går så snabbt och man har sina "egna" elever och får en massa mer ansvar.. En massa plus tycker jag!

Dagen har gått jätte bra och eleverna har jobbat på som bara den! :) Ringt samtal och grejat som vanligt på en måndag.. Men veckan har startat kanon!;) Är redan uppbokad på jobb både onsdag & torsdag när jag ringde i eftermiddags så det känns härligt att veta vart man ska vara också!

Imorrn är det skola som gäller men innan dess ska jag ha sovmorgon! ;) Ikväll blir det plugg, plugg inför morgondagen! Men snaaaart sååå =)

väntan

väntar på att ensam mamma söker just nu..

Har läst en del idag, men precis när man börjar så blir man alltid lika trött. Är inte de rätt konstigt?:p Blir troligtvis lite plugg till innan kvällen är slut. Är så illa tvungen tyvärr.

RED


Denna filmen såg vi i fredags! Denna rekommendera jag måste jag säga! Hur bra film som helst!

söndag

grötfrukost blev det idag.. Tvättat & diskat upp en stor disk.. Denna gången fick J ta tvätten och jag disken! :p

Nu blir det nog plugg tror jag.. Jag är liksom illa tvungen!:/ Ska dock försöka att se reprisen av desperate housewifes i eftermiddag eftersom jag missade det i tisdags. Har dock laddat ner de men om de ändå gå på tvn kan man ju lika gärna ha det på liksom! :) 

Mysig dag med andra ord, ifall jag hade sluppit plugget;p

bilköpande & kortspelande

Uppe tidigt imorse för att bege sig mot Pontiacbilen ;)

Så här ser den ut:p

Jag åkte sedan till syster med frallor så vi åt god lördagsfrukost med gröt & massa gotte! Umgicks lite och fick med mig en hel massa kläder :) Bland annat en jacka & en skinnjacka som inte hon ville ha nu när dom ska flytta. Mycket välbehövligt måste jag säga!

Hjälpte till lite med bilen igen för att sedan bege mig till Lyckeby igen för att hämta en kurslitteraturbok av min kära studievän! :) Blev ett besök på Harald Nyborg men till sist blev det ändå jobbarbyxor på Cheapy!

Så här såg den ut när vi hade fått på framhjulen på den och rutan! ;)

Vi hängde på in och där blev vi bjudna på lördagsmiddag i form av chili con carne av familjer Erdin/Olander :) Jätte gott och jätte trevligt! Nattade barnen medans vi fortsatte med kortspelande, killarna drack öl & sedan smaskade vi tillsammans på marabous nya vintervit!


Här börjar dörrarna komma på plats :)

Här är båda dörrarna på plats & motorhuven och framdelen börjar synas!
Hunnit en bra bit på vägen.. Synd att det mesta ska skruvas ner igen bara:p haha! ;)

Nu ska vi nog inta sängen.. Imorrn blir det plugg & fortsatt bilskruvande förhoppningsvis :)

Bilhämtning

imorrn ska vi hämta vår bil äntligen.. Ska bli kul att se hur den bli när den är färdig! ;)

Så här ska den se ut iallafall ;p Men vår bil är just nu i delar och utan motor så det finns en del att göra ;)
Imorgon är vi iallafall ägare till en Pontiac Lemans ;)

Fredagkväll

hemma från skolan sent idag, sambon hade maten klar när jag kom hem :)
Varit nere i affären & köpt proviva jordgubb som var helt underbar samt lite nötter! :) Underbart gott en fredagskväll!

Min fredagskväll i bilder ;) hehe! Jag älskade detta.. En hel heeelg framför oss dessutom :)

en timmes lunch???

sitter i skolan och ha lunch? Vem fan kom på att man skulle ha en timmes lunch?? Max en halvtimme hade räckt tycker vi alla i gruppen.. Så jäkla drygt.. Så nu sitter man här och en halvtimme kvar tills man börjar.. Dryga minuter som går väldigt långsamt och vad gör man?:p

Får väl stå ut i skolan en dag denna veckan iallafall.. Men svårt är det när man längtar till barnen ;) Åh, vad skönt det ska bli att bara ut & jobba sedan! Dessutom saknar jag min sööta man när jag är här uppe! ♥

Etnisk maktordning av Elmeroth

någon som har denna boken att låna ut så snart som möjligt?

Upptäckte just att vi skulle ha denna till tentan?:/ Hur kan jag ha missat detta som alltid bruka vara ute i god tid?:/ Jag trodde detta var något som låg på nätet ju:( Ups.. Den måste fixas väldigt snabbt alltså!!


storstädning & fika

idag efter jobbet åkte jag in till stan & tog en väldigt snabb fika med Elin, väldigt trevligt även att det blev en lite för liten stund:/ Men en liten pratstund fick vi! ♥ Jim har även haft sin första tenta idag, så jag håller tummarna för att han fixa den! :)

Hem & pluggade och sen blev det storstädning här hemma plus en maskin tvätt och diskberget.. Skönt att få det gjort innan helgen! Jim fixade maten medans jag städade.. Bra deal det där tycker jag! ;)

Har precis torkat alla golven medans Jim la på mattorna efter o vi hjälptes åt att hänga upp tvätten! :) Snart blir det nog en dusch runda sedan ska jag plugga lite till inför imorgon då det är heldag i skolan;/ Sen är det äntligen heeelg!♥

glad

idag är jag glad av någon anledning, vet dock inte varför?:p Allting känns bara så bra just nu och jag älskar mitt liv och är så glad att vi har det så bra med allting!

Visst är det några saker som fattas men vad gör de? Vi har det underbart just nu och det är det som räknas! ♥


Jobb & fina vänner <3

äntligen hemma efter en lång dag med jobb & sedan har jag träffat syster ch sett hennes nya lägenhet, eller deras :) Tog kort till hennes projektarbete och fick sedan bege mig till Becka.. Blev dock inte så länge eftersom hon skulle iväg sen :/ Men en liten stund & vi hann prata om massor! :) Alltid lika trevligt! ;)

Snart börjar praktiken & allting med.. Tiden går snabbt och jag vill att den ska gå ännu fortare om jag får säga det själv!!

Mysigt att titta på vagnar & bebissaker! ;) tihi!

Imorgon är det jobb tidigt tidigt som idag.. Men skönt att sluta tidigt iallafall!=) Resten av kvällen ska bestå av plugg skulle jag tro! Måste kolla igenom boken tills på fredag!

November..

Grattis till lilla Linnea som fyller 4 år idag!! :)

(Dock en väldigt gammal bild på henne) Tänk vad tiden går fort. Jag kom ihåg när hon var helt nyfödd och låg i vagnen och det kändes verkligen inte som 4 år sedan..

Lite skillnad kan man säga! ;)

Jobbat heldag idag! Har väl gått bra:p Imorrn ska jag jobba & sen träffa älskade syster som har fått lägenhet.. Hon är verkligen stor nu!:/ Svårt att inse det då hon alltid kommer att vara min lilla Hanna ♥

Ska träffa Becka en sväng imorrn med & äntligen få se hennes stora mysiga mage! ♥
Härligt som tusan ska det bli! Nehe bad & plugg kanske? Ser mina vardagskvällar annorlunda ut?:p Ne, jag tänkte väl de ;)

Flyktens barn

Har jobbat idag på en förkola här i kommunen & shit vad det känns vill jag lova. Jag är ju van vid att vara i skolan och nu har dom små barnen höstlov så det blir ju lite svårt.. Vilken skillnad det är att vara på en förskola med 1-3 åringar vill jag lova. Helt slut är man ;p

Stelfrusen när man kom hem fick man tacos på bordet & en present av min kära sambo!


Han är bra söt han! ♥ Har ätit en ruta av den och den var väldigt söt, så det var nog inte världens godaste tyckte inte jag iallafall! Men roligt att testa något nytt!:)

Imorgon är det heldagsjobb igen på en ny förskola, så vi får väl se hur det går! ;) Dock lite närmare vilket är skönt! Resten av kvällen ska spenderas med min bok flyktens barn som vi har seminarie på, på fredag så den måste ju vara utläst då nämligen.. Fortsatt trevlig kväll mina vänner!

jobbtid

Nu bär det snart av på jobb för min del..

Är uppe i tid för en gångs skull & va faktiskt pigg ;) Så jag tänkte faktiskt ta och diska upp innan jag ska sticka & ringa något samtal :) Önskar alla en skön måndag! :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu