Rockabillyfest

Att jobba igår var faktiskt väldigt jobbigt och vi förstod varför vi slutade med detta kan man säga ;p Brödet kom inte i tid och allt var bara allmänt drygt och jobbigt.. Skönt att vi har slutat med detta alltså! :)
 
Det blev en lyckad kväll igår trots ösregn.. Vi satt hemma hos Jims farbror med ett gäng vänner. Spelade spel, drack och hade trevligt. Tog oss en liten crusing runda inom Ronneby innan vi landade på Gnistan. Lite folk dock men vi hade rätt trevligt ändå! :)
 
Idag är man trött, dessutom regnar det ute också och det gör ju liksom inte att man blir piggare precis.. Jag ska sticka bort en runda till Nättraby är det tänkt för att hämta lite saker som vi lämnade där igår och sedan ska jag till telenor en runda och fixa ett nytt simkort eftersom mitt ballade ur helt igår typ.. Sen skulle jag gissa på att jag grejer en del här hemma och sätter på en film och myser ner mig i soffan med en kopp thé och bara ha det sådär riktigt mysigt!
 
Sista dagen i juni månad också.. Fattar inte att första sommarmånaden redan är förbi :/ Lite sorgligt faktiskt.. Hoppas att ni alla har haft en riktigt fin och mysig helg! ♥
 

Nytt

Efter en kort jobbdag, åkte jag runt till lite affärer och handlade en hel del nytt.. Jim köpte med sig dessa sängbord också från ikea ;o) Så därför köpte jag även nya sänglampor =) Vi har också handlat till vår nya ledstång men den kan vi ju inte sätta upp ännu men ändå skönt att det är här hemma nu.. Den blev ju inte direkt billig om man säger så :p Jag handlade dessutom lite nya blommor på blomsterlandet.. Eller rättare sagt en hel massa nytt med krukor och sånt!
Det blev faktiskt riktigt bra och det känns ju genast mycket hemtrevligare..
 
Kikade lite på ny soffa också. Vad tycker ni? Det står troligen mellan dessa två? Den första är mer praktisk men den andra är snyggare.. Svårt val alltså ;) 
 
 
 
När vi kom hem så stack vi ut och plockade fläderblommor, och här är resultatet..
 
Två satser blev det.. Gott det ska bli med flädersaft sedan.
 
Eftersom vi jobbar imorgon så har jag haft en lugn kväll och kollat skärgårdsdoktorn.. Fina barndomsminnen. Kollade alltid på den serien när jag var mindre & älskar den sjukt mycket än idag..

Ett nej till en lärartjänst

har jag sagt till en chef idag och det kändes faktiskt inget bra alls :(
 
Fick ingen tjänstledighet och därmed fick jag också tacka nej till tjänsten som jag hade fått.. Men men. Jag slapp iallafall välja ;p Det måste väl vara något bra eller?;p haha..
 
Ibland måste man ju se det positiva även i sådana här stunder. Ellerhur?
 
Jag tycker att:
 
"Man måste våga prova på saker och kanske framförallt att våga misslyckas. Man ska följa sina drömmar och se till att göra allt för att nå sina mål, det kommer inte bli enkelt och vägen till lycka är inte spikrak men det gör inget så länge man kommer ihåg att stanna upp och njuta av nuet."
 

Nytvättad bil och hus, renbäddat och nytt rekord..

Idag tvättade jag bilen och dammsög den så nu är den hel och ren igen.. Känns skönt.
 
Hälsat på morbror en runda och jobbat och haft de riktigt bra.. :) När jag kom hem tog jag en paus på några minuter och sedan satte jag igång med storstäd. Så nu är det fint här hemma igen tills min fina sambo kom hem ganska sent ikväll.. Efter städningen sprang jag min vanliga runda och gjorde ännu ett rekord med min "runkeeper" ;) Maten var också igång när han kom hem :) Tvättat sängkläderna så ikväll blir det rent, så jäkla skönt.. Diskmaskinen är i full gång också.
 
Efter vi hade ätit så stack vi ut på en svampletarrunda. Hittade dock ingenting :/ Nu sitter jag här nyschad och helt slut.. Ska ner och hämta sängkläder, bädda och kasta mig i sängen tror jag!
 
Hoppas ni har en riktigt skön kväll.. Nedräkningen till semester har börjat! ;)
 

Jobb o Hugos kalas

 
 
 
Jim har varit iväg och jobbat men idag överraskade han mig och kom hem! ♥ Men han ska dock vara i Helsingborg imorgon klockan 06.00 :( Tycker seriöst synd om honom..
 
Ikväll har vi spenderat kvällen hemma hos Hugo och firat honom.. En massa god mat och riktigt god jordgubbstårta.. Nu ska jag inta sängen med världens bästa innan jag ska upp och jobba igen.. Hoppas ni haft en härlig onsdag.

Finaste syster och morbror.. <3

I söndags kom fina vänner på besök, spelade spel, grillade och killarna låg i poolen och hade det skönt!
 
Igår efter jobbet fyllde jag äntligen på min ac som inte har funkat i bilen på bajslänge. Man har ju hållt på och dö liksom.. :p Under tiden var jag och två fina tjejer ute och gick! ♥ Sen blev det Dragsö också en snabb runda innan det blev hemfärd..
 
Dagen började mindre men blev faktiskt riktigt bra ändå tillslut och detta är tack vare min finaste lilla syster i världen! ♥ Efter en skön eftermiddag med mat, shopping och fix med naglarna så kände jag mig mycket gladare! Tack älskade du!
 
När jag kom hem bytte jag om till träningskläder och tog mig runt min vanliga runda och det gick super bra och jag slog mitt rekord igen.. Känns jävligt gott! ;o)
 
Sen kom fina morbror på lite kaffe och kvällsmys också, så vi gottade oss med lite olika meloner.. :)
Ni är så fina och jag är så glad att jag har sådana fina människor runt omkring mig som får mig att må så bra! ♥

 
Det här tycker jag va en bra "to do list"..
 

Gårdagens lördag..

Fick super mycket gjort ute igår.. Känns hur skönt som helst! :) Gick med trimmern en hel massa så nu är det så här riktigt fint.. ;) Fixade också runt altandörren igår och satte dit foderlisterna.. Blev riktigt bra måste jag säga. Får ta ett par bilder så jag kan lägga upp här också! ;)
 
Sedan kom svärmor och Lasse på besök och vi bjöd på gofika.. Sedan gick vi bort till grannarna och hälsade på en liten runda också.. Fortsatte att greja hemma för att sedan bege oss till mammi och Peter för lite grillning tillsammans med syster & Tobbe.. Det blev hur gott som helst och sedan jordgubbar med kladdkaka till efterrätt och en massa kubb och spel och bus!
 
Somnade gott igår vill jag lova! Idag är det projekt staket vid trappan som gäller och lite annat smått och gott här hemma. Lite i taget liksom! ;o)
 

Lövmarknaden

hade sjukt trevligt igår på lövmarknaden och sedan skulle vi bort till grannarna och säga hej.. Men där blev vi kvar och det blev jordgubbsvin, körsbär, nougat, cider och jordgubbar.. Finaste vännerna var också med!!
 
Blev dock totalt myggbiten och jag har i princip myggbett precis överallt på kroppen.. :/ Mindre roligt.. Hoppas ni alla har haft en väldigt mysig midsommarafton med nära & kära. Vi har tagit det väldigt lugnt här hemma! ;o) Super skönt.
 

Jobb?

När man inte vill ha snabba besked så vill jag lova att man får det snabbare än snabbast.. Just nu är jag trött på allt som detta heter..
 
Nu står man i valet och kvalet vilket man ska välja.. De jobb som jag verkligen vill ha kommer jag inte få veta någonting om ännu.. Ett väntar jag på svar ifrån.. Chefen väntar jag också lite svar ifrån.. Ett av dem vet jag att det ger mig bäst erfarenhet och jag kommer ha nyttan av det som bara den.. När jag fråga en annan chef som referens blir jag därmed erbjuden en annan tjänst också.. Vilket betyder att det blir ännu svårare..
 
Allting hänger väl ändå dock på min chef innan dess kan jag liksom inte ta något beslut.. Men jag vet att det jag vill ha helst är också längst att köra. Min beslutsångest som vanligt med andra ord..
 
Idag är det lövmarknaden och imorgon midsommarafton.. Ska in till stan i eftermiddag en runda och kolla läget och träffa mammi och syster en runda som alltid nästan! ♥
 

Dagen innan lövis..

Imorgon är det lövmarknaden & det betyder att det är midsommarafton på fredag?
 
Jag fattar seriöst inte vart tiden tar vägen?? Helt sanslöst.. Nu ska jag iallafall åka iväg på jobb och ikväll ska jag fira en fin vän som fyller år!! ♥
 
Önskar er en hälrig onsdag.. Pusss & Kram..
 

Intervju x2..

på två dagar..
 
Gott men vi får la se vad som händer.. Fika hos mamma i eftermiddag iallafall.. Imorgon blir det upp tidigt för intervju på morgonen innan det är dags att jobba heldag med de härliga 2 åringarna.. Trivs faktiskt som fisken i vattnet.. Sjukt härliga arbetskamrater är det också!!
 

Fina buketten och helgen som varit

som jag fick vid skolavslutningen.. Pryder bordet fint här hemma!

I fredags var jag hemma hos en fin vän efter jobbet och pratade lite och hade mys! :) Jag var så trött så jag höll på att dö men tog mig ändå ut på en joggingtur och det blev 6 km dock varvat med promenad. Blev ändå förvånad över mig själv hur mycket jag hade att ge och det är ju bara roligt att se att man orkar mer och mer..
 
Igår låg jag ute och solade och allmänt bara hängde.. Tog mig en tur till crossbanan där jag kollade läget en liten snabbrunda.. Duschade och åkte vidare ut mot Nättraby, hem till Pär för att sedan åka in till stan för en utgång på stars och statt. En lyckad sådan =)
 
Sov därför längre än vanligt idag ;) Det får man göra när man somnar sent.. hehe. Hämtade trädgårdsmöbler hos kusinen till J och sedan vidare mot svärmor för en liten fika som var jätte gott.. Hemmagjort är ju det bästa :) Efter mat, städ och tvätt så har jag nu landat i soffan.. Det har ösregnat ute och det är mysigt att bara sitta här uppe och mysa!
 
Sesse ligger i sängen och har sovit hela dagen.. Lika trött han för det tråkiga vädret ute.. Mysigt att ligga i sängen och gottar sig tycker han.. hehe!

Fullsatt kyrka på skolavslutningen 2013.

En fullsatt kyrka som hade varit fullsatt i över en timme innan alla barnen tågade in.. Lite roligt var det faktiskt!! :)
 
Helt underbara fina sånger och så många fina barn.. Fina blommor, smörgåstårta och fika efter kyrkan tillsammans med all härlig personal.. ♥ Helt sjukt vad det är underbart att jobba i skolan.. Jag är så glad att jag verkligen har världens bästa jobb även om det är psykiskt jobbigt ibland men sådana här dagar väger liksom upp allt det jobbiga och tur är väl det..
 
Hälsade på mammi en runda på jobbet i Nättraby när jag fick sms om att min telefon äntligen var klar. Helt sjukt nöjd var jag så då stack jag in till Lyckeby för att hämta den och råkade visst beställa en ny platta också :p *Ups*
Men det blir nog bra de också.. Sedan i eftermiddag har jag varit hemma hos en vän och hälsat på lite.. Snacka och lyssna musik.. Väldans trevligt! ;o)

Strax ska jag inta sängen.. Hoppas att ni har haft en skön dag i regnet ändå idag för det har jag!
 

Min dag..

 
 
Läsning och arbete med två elever på morgonen, medeltidsturnering i solen med ett härligt gäng barn, saft och kakor med ett annat gäng för att sedan gå ut i den soliga parken och avsluta dagen med saft och kakor med ett annat gäng.. Sjukt härlig dag alltså! ♥ Helt underbart att jobba i skolans värld måste jag säga..
 
Åkte hem till en vän och fikade lite där och pratade lite! :) Ringde min fina mormor idag som har opererat sina ögon också.. Men det hade gått bra och hon lät glad.. Skönt det! ♥

Soliga onsdag

Igår grejade vi med en hel massa efter jobbet..
 
Hjälpte till med gräsklipparen och satte upp entrétak ovanför ytterdörren.. Ska bara sätta den lite högre upp idag när vi kommer hem så kommer det en bild på den också! ;o)
 
Imorgon är det skolavslutning och vi ska inta kyrkan med alla härliga barn.. Herregud vad tiden går fort. Hoppas att ni alla får en riktigt härlig och solig onsdag..
 

Studentfirande

 
 
 
Varit på Mattis student i eftermiddag/kväll.. Fick dock inga bilder på typ något annat än den efterrätten och supergoda jordgubbar och kladdkaka! :)
 
Jätte mycket god mat bjöds det på och nu ligger man på soffan med matkoma i princip.. Jag ska nog inta sängen alldeles strax och mysa ner mig ;o) Hoppas att ni har haft en trevlig kväll och en bra start på skolavslutningsveckan..

Parker

Denna film såg vi igår.. Den var helt okej :)
 

Sweden rock bilder..

 
 
Fina Sara & jag på sweden..

Hallonmousse

 

Marängbottnar med hallonmousse, toppad med färska hallon och riven choklad!

Hallonmousse:
500 gr hallon
3 gelatinblad
1,75 dl socker
4 dl vispgrädde

2 Marängbottnar
Färska hallon som garnering
Riven choklad

Gör såhär:
Koka ihop hallon och socker till en puré,
Lägg gelatinblad i kallt vatten i ca 5 min.
Krama ur gelatinbladen och lägg i hallonpuren.
Blanda försiktigt tills bladen löst upp sig.
Låt purén svalna.

Vispa grädden och vänd försiktigt ner den i hallonen.
Ställ in i kylen till serveringen. Gärna några timmar i kyl.

När det är dags för servering så tar du fram två marängbottnar
Fördela hälften av moussen på ena botten. Lägg på den andra och spritsa ut moussen.
Garnera med hallon och riven choklad
Pudra även lite florsocker över.

Färdigt att servera.
God lite syrlig hallonmousse blandad med söt och lite seg maräng.
Perfekt och enkel sommardessert.

Denna måste jag bara.. Ser helt sjukt god ut..


Ny vecka, igen..

Måndag och skolavslutningsveckan är här.. Sjukt egentligen.. Vart har denna termin tagit vägen egentligen???
 
Hoppas att ni får en solig och härlig start på den här veckan.. Kanske en och annan student också?:)

A good day to die hard.

Ett tag sedan vi såg denna. Sjukt bra film..

Sweden rock

 
Kära som aldrig förr!
 
Har haft ett par riktigt bra dagar på Sweden rock.. Campingplats, härliga människor, bra musik och bara allmänt riktigt bra med de allra bästa.. ♥
 
Ett par dagar som vi sent kommer glömma.. Sommaren är bokad tillsammans och vi kommer ha sjukt roligt tillsammans..
 
Idag sov vi länge och sedan har vi grejat en hel massa här hemma. J har varit ute och jag har varit inne och plockat. Rensat bilen på kläder, dricka, sängkläder och allt annat som var där inne.. Bäddat flera sängar, tvättat, diskat, städat, sålt tvbänken osv.. Känns skönt att allting är det ska vara just nu! ;o)
 
Efter detta intog vi uteserveringen på stars tillsammans med vänner.. Sjukt skönt i kvällssolen..En helg tillsammans med alla fina vänner. Vi är lyckliga och kommer att leva på detta länge! ♥

inte hunnit

blogga någonting.. Alldeles för fint väder för det..
 
Igår blev det grillning med vänner i den härliga sommarvärmen och idag är det bara att svira om för nu ska vi ner till Sweden rock och träffa älskade vänner!! ♥
 
Önskar er en riktigt härlig och solig helg.. Vi hörs av på söndag kanske! =)

Härliga sommardagar, fräscha naglar & premiärdoppet i poolen

Har varit helt underbara sommardagar både igår och idag..
 
Hämtade hem skåpbilen som nu ska vara fixad för efterkontrollen.. Den ska gå igenom i veckan alltså ;) Igår planterade vi om lite rabarber som har växt som bara den. Så nu kan de växa hur mycket de vill i jorden.. :)
 
Har fixat naglarna igen, mycket välbehövligt och skönt att ha lite sommarfräscha naglar igen ;) Har legat ute på altanen i solen hela eftermiddag och kvällen och läst böcker.. Hur skönt och mysigt som helst! När det började svalna av lite så tränade jag och sedan sprang jag en runda.. Förvånad över att jag orkade springa så långt som jag gjorde. Mycket nöjd med mig själv ;o) Efter jag kom hem hem tog jag premiärdoppet i poolen.. Hur härligt som helst ju! ;) Blev dock inte så länge i vattnet då det inte är helt rent ännu :p Renbäddat i sängen också inatt, så jäkla gott att lägga sig då.. Ibland är allting bara för bra!
 

Warm bodies

Denna zombieflilmen såg vi härom kvällen..
 
Kändes konstig i början men den var faktiskt riktigt bra.. :) Rekommenderas starkt!

Fast & furious 6.

Såg vi på bio igår..
 
Väldigt snabba och häftiga bilar var med! Riktigt sugen på att köpa en sådan..

1 juni och regn

Helt sjukt att det redan är den 1e juni.. Vart tog hela maj vägen? Sjukt är det..
 
I torsdags blev det lite shopping och fika tillsammans med mamma och syster! ♥
 
Igår efter jobbet var det väldigt fint väder så vi grejade ute en del. Satte på poolen och började rensa där i bland annat.. Sen blev det mulet och blåsigt och efter lite hemmagjord pizza bestämde vi oss för att inta biosalongen och fast and furious 6.. En mycket bra film och vi blev väldigt sugna på att köpa någon snabbare bil..
 
Haha, det hade verkligen varit roligt att haft en riktigt riktigt snabb bil som man kunde tävlat med..
 
Just nu så sitter jag och småtittar på Stockholm Marathon.. Fy fan vilket lopp. De som orkar springa 4,5mil helt sjukt alltså.. All heder till dessa :)

Sambon är i Tyskland och åkte vid 02 inatt, lite dricka till sommaren ska ju också handlas! ;o) Det ösregnar utanför fönstret just nu och jag fundera på om jag ska ta mig en runda ut i regnet innan det blir en dusch för min del.. Hoppas att det är uppehåll ikväll iallafall..

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu