Långprommis

blev en långprommis med Camilla innan idag vilket var härligt och välbehövligt. När man kom hem så blev även min nos bättre. Är lite trött på att vara förkyld nu kan man säga :p

J har färgat mitt hår, vilket blev sådär kan jag tycka. Men skönt att inte ha så jädra mycket utväxt iallafall.

Badat & dricker lite honungsthé just nu! Ikväll blir en ensam mamma söker & en film på det. Ett fint avslut på denna veckan som har varit riktigt bra! Utvilad & bra inför den kommande veckan! ;)

Vintertid

Blev ingen utgång igår. Kände mest för att vara hemma.. Var ju ändå ute förra helgen ;)

Inatt skulle vi vrida tillbaks klockan til vintertid! Ännu mörkare på eftermiddagarna nu då:/

Var inne i stan en runda igår & det skulle man ju inte ha gjort nästan 2000 kr fattigare igen nu då:/ Inte bra detta;/ Idag blir det en plugg & mysdag hemma! :) Imorgon är det ju måndag igen & den nya vecka startar då med jobb för hela slanten!

Lördag :)

Lördag idag & det känns väldigt skönt! Ledig en hel dag imorgon med!!

Igår blev det inget bloggande. Hemma på eftermiddagen från skolan.. Bakade chokladmuffins, vilade en stund och sedan tvättade och J diskade :) Åt lite o sådär! Sen begav vi oss till Långö för lite fest vilket var jätte trevligt. Dock begav vi oss hemåt ganska tidigt då vi var heltrötta båda två efter en hård vecka!!

Skönt att komma i säng i lite vettig tid! ;) Ikväll är man ivägbjuden på fest men jag har ingen aning om vad jag känner för just nu!! ;p  Hoppas alla får en fin lördag så höörs vi senare! Puss & kram ♥

planeringen klar

och har nu även övat igenom det en gång.. Så det ska nog gå bra imorgon! :) Sen är det heeeelg! ;)

Snart blir det nog att slänga sig i sängen tror jag! Druckit en kopp thé & ätit knäcke är redan fixat nämligen!

Översöt hundvalpis


Hittade denna övergulliga hundvalp, titta bara på den! ;)

Pingis

har jobbat i skolan idag äntligen i den klassen jag skulle varit i tisdags egentligen men bokningen förvirrade till det lite :p Sen blev det fritids på spåret en trappa ner..

Ja, som dom får kämpa. Helt sjukt. För mycket barn, för lite personal & för liten yta! Inget bra alls egentligen men vad man inte?

Så därför fick jag ta ett antal barn & gå ner i pingis salen så det inte skulle bli för mycket på fritids. Hade väldans roligt.. Match & rundpingis är grejer det! ;)

Vill fortfarande testa marabous nya vita choklad. De hade inte fått in den här i byn igår:p Är det bara vi som är slöa eller?:p

Nu satte man sig precis med plugget inför morgondagens redovisning! Fixa & trixa, lägga till någon fråga och sen plugga in allt tills imorgon då det bär av upp till Kalmar! Föredrag i 2 timmar för de som läser på avancerad nivå? 
Är det inte dom ska lära oss någonting?:p


nehe, plugga plugga direkt nu så man hinner! ;)

The back up plan


Såg denna filmen nu ikväll! Fan va härlig måste jag säga.. Nu blir det fortsatt mys i soffan tills man somnar!♥

Nellyklick

klickade visst hem lite från Nelly häromdagen & det var ju ingen fara tänkte jag eftersom det bruka förhoppnings vara ett plagg av tio som passar och som är lika snyggt på som de är på bilderna..

Men denna gången passade typ 10 av 13 plagg.. Då blev allt genast lite svårare & jobbigare!!

3 plagg ska jag skicka tillbaks, någon ska jag byta storlek och några ska jag behålla. Men frågan är vilka?:p

Lönen har ju kommit idag så man får väl offra på sig lite så som man har jobbat! ;) tihi!

intressant

föreläsning har vi haft idag.. Grupparbete för hela slanten på förmiddagen och det gick smidigt och bra!! :) Skönt att ha en sådan studiegrupp ;) Vi åkte tillsammans till ikea för en mysig lunch tillsammans! Gick & pratade o planerade! ;) Alltid lika roligt.. hehe!

Alla andra slutar just nu, men eftersom vi jobbade på förmiddagen och har lämnat in det vi ska så slapp vi det :)

Imorgon blir det jobb på världens bästa skola! På fredag är det redovisning i skolan för de andra.. Hålla föreläsning för de andra studenterna på två timmar om en bok de inte har läst. Så misslyckas vi med detta så misslyckas dom på tentan?! Får man göra så:p Känns som att vi har tagit över lärarens jobb lite :p

jag är sugen på lala dessutom.. Fundera på att ner till affären en runda! ;) Har ändå ett paket att hämta där nere för 1800 spänn;) Får väl se om något passar!;)

en förvirrad bokning & en halv bil

Bokningen var väldigt förvirrad imorse.. Fy faaan säger jag bara.. Det hoppas jag aldrig dom gör om igen. Fan vad skönt det ska bli när man ha ETT ställe att vara på.. Körde nog runt i hela kommunen imorse tror jag. Stressad som fan. Därför blev min dag inte den bästa kan jag tala om! Assistent på högstadiet var det idag..

pluggade när jag kom, var iväg & tittade på en bil så vi får la se.. Finns ju alltid lite att svetsa & göra vid dem.. En halv bil som Camilla säger. Denna var dock utan någon motor så man får ju typ räkna med lika mycket pengar till:p

Ätit soppa & knäcka till middag och det är ju bara såå jäkla gott! ;) Nehe, nu ska jag fortsätta plugga till grupparbetet imorrn bitti! Hoppas inte det tar för jäkla lång tid så vi slipper sitta efter föreläsningen också!! :)

Ikväll är det Desperate så nu är det racerfart med pluggandet.. 50 sidor ska läsas & antecknas! Lycka till då ja;p



Nystart på veckan

Måndag & en ny start på veckan. Den började tidigt i Kalmar denna dag för att plugga lite på biblan och fixade lite, lunchade på ikea med finaste sambon & sedan var det kursintro för mig och man blev väldigt förvirrad;p Fattar typ inngenting om kursen typ..

Dagen har fortsatt i ett högt tempo.. Fixa mat, svara i telefon, ringa viktiga samtal, packa upp allt osv.. Sambon köpte nämligen kläder idag medans han väntade på mig.. För 2000 spänn.. Kryss i taket ;p Det behövde han dock! ;)

Köpte ljusslinga på ikea & ljus! hehe ovanligt. Lämnade tillbaks vårt påslakan & fick ett nytt :) Morbror har ringt, var ett tag sedan nu:/ Träffas alldeles för sällan! Diskat och satt in en massa papper i pärmar samt betalat alla räkningar! Har hunnit med ett bad & nu sitter man här i soffan helt slut. Nu är det väl egentligenmeningen att jag ska börja plugga också?!

Har också fixat till lite lektioner tills morgondagen, då jag ska jobba! :) nehe skumma igenom boken som jag får ta o läsa under morgondagen istället! Ha en trevlig kväll gott folk!

Sista måndagen i oktober 2010 idag!


jag har bestämt mig..

Fan alltså.. Jag har verkligen bestämt mig nu!
Jag är så sugen så det är inte sant. Ska äntligen en dröm gå i uppfyllelse?

Söndag & mys

har bara haft en hemmamysa dag heeela dagen! Sjukt härligt att bara vara hemma & mysa när regnet öser ner hela dagen och man kan ta igen sig inför den kommande veckan som kommer innehålla ny kursintroduktion imorgoneftermiddag & en hel del jobb! :)

Ensam mamma söker har varit på tvn en timme nu och man blir ju helt tårögd när man ser de nyförälskade paren. Det är bara så härligt!

Nu blir det mys i soffan med världens finaste till en film..
En bra avslutning på denna veckan!

jackan


Detta var den enda bilden från kvällen som blev normal. De andra var alldeles för suddiga:/

Kvällen igår innehöll mycket om ett jackmysterium
vilket senare utvecklades till att bli två jackmysterier!;p

Dock löste det sig ena mysteriet ganska lätt. Även att "någon" har stått och diskuterat med vakterna ett väldigt bra tag & va bombsäker på att han hade hängt in sin jacka och att någon hade tagit hans lapp och tagit ut hans jacka med plånbok i. När vi kommer hem ligger den i bilen..?! Hur förvirrad är man då? Jag bara undrar liksom?? Jag nämner dock inga namn, känner "någon" sig träffad kanske man kan försöka att komma ihåg saker lite bättre?;)

Utgång

lördagskvällen som skulle bli lugn utvecklades till att bli något helt annat! ;)

Det blev lite förfest hos Camilla & Niklas tillsammans med ett par stycken till. Lagom & mysigt! Jag kände att jag lite hängig & trött men tänkte på att förkylningen kanske skulle försvinna om jag tog en flaska vin! ;)

Vår snälla vän Camilla körde in oss till stan och sedan blev det Stars & några Rosa Pantern. Vi gick sedan bort till pirren tillsammans med några väldigt goa tjejer! :) Det blev dans heela natten till underbar musik!;)

Hade en väldigt bra kväll igår.. Gick hem efter sista dansen som jag fick tillsammans med min underbara sambo! ♥

Mat på Mikaelas & taxi hem sent på natten! Sammanfattningsvis en lyckad natt med underbara människor!

The invasion


Något skum men ändå väldigt bra..

Lördag & trevligt sällskap

dock är jag inte på topp ännu..

Sovit relativt bra idag men är fortfarande trött & konstig.. Alle kom med nybakade frallor! Sen ringde min syster & frågade om vi var hemma.. Det hände ju inte igår precis!! Det gjorde hon minsann inte en dag för tidigt!:p

Trevligt att få lite besök! Åt frukost tillsammans som en riktigt stor familj! ♥ Min syster hade nämligen köpt en bil idag så nu får vi hålla tummarna på att hon kommer oftare & hälsa på! ;) tihi..

Så vad händer idag då? Hunnit med att diska & tvätta sängkläderna idag och klockan är bara halv ett än så länge. Jag ska ändå ta det relativt lugnt idag då jag vill bli frisk nån jäkla gång. Men jag kanske börjar sätta igång med någon rensning i lådor & garderob idag! Försöka hitta några gamla böcker i förrådet till sambon också måste också göras!

Mysfredag

vi har precis ätit pizza här hemma för ovanlighetens skull.. Vi velade mellan kina & Mont Martre men bestämde oss sedan för pizza här nere för då slapp vi ju köra:p haha!

Jobbat i högstadiet idag igen.. Gick väl någorlunda bra men inget jag skulle kunna se mig själv som sedan;p

Har känt mig helt död idag & allmänt väck.. Jag ser tom sjuk ut har jag hört av mina kära sambo! Kul va?:p Legat på soffan ganska länge.. Diskat, tvättat en maskin, tagit bort från sängarna så ikväll blir det renbäddat! Häärligt! Resten av kvällen ska vi tjocka oss med choklad, chips & dip tillsammans med en film!


Världens finaste vän & jag!

Högstadiet

Eftersom jag var inbokad hela veckan på jobb egentligen så är dom ju skyldiga att ge mig något annat.. Det enda som kom in imorse var högstadiet på morgonen.. Vilket jag var lite tveksam till först? Ska jag eller ska jag inte? Eh det skadar ju inte att testa liksom! ;) Man ska alltid testa allt först innan man säger att man inte gillar det och det gäller faktiskt precis allting!!

Det var svenska & so det handlade om och årskurs 9. Hjälp tänkte jag, bara nior!;p

Första gruppen var dock väldigt stökig och ja allmänt högstadiga om man säger så!! De andra grupperna var betydligt bättre & väldigt trevliga! Sedan blev det jobb på Nättraby fritids!

Fick äta kroppkakor idag också! ♥ Hemmalagade dessutom! Tack svärmor!

delkurs 2 färdig

jaha då var delkurs 2 färdig & jag är minst godkänd! ;) Det känns väldans bra faktiskt!

Snorig som bara den har jag jobbat några timmar i skolan idag för att sedan bege mig till skolan i Kalmar för min muntliga redovisning Men det gick bra tror jag! Hade ju skrivit väldigt mycket mer än alla andra.. :p Men det var ju mitt problem sa läraren! Jaha liksom?!:P

La mig på soffan en stund så att min näsa kunde sluta rinna;p Sedan blev det god gryta som sambon gjorde igår med blixter god pasta till & ett bad på det så är man nästan som en ny människa! Men bara nästan!! ;p

Btw.. Jag kom på mig själv i skolan idag med något väldigt konstigt.. Att det ska behöva vara så.. Det är verkligen såå feel & jag blir bara mer och mer sur ju mer jag tänker på det!! Ändring? jaaaa tack!

sockerkaksmuffins

Bakade jag med barnen idag i hemkunskapen.. Vilket var väldigt mysigt.. Satte oss sedan för att proväta någon & satt o pratade tillsammans.. Jag & barnen! ♥

Det ska bli väldans skönt när morgondagen äntligen är över
& redovisningen är färdig!! Fy tusan vad skönt det ska bli!! Sen börjar delkurs 3 redan!! :) Snabbt det går egentligen! ;) Men det är bara bra;)

slut

jag är helt slut.. Känns som jag ska somna vilken sekund som helst och ha gjort hela eftermiddagen också!!:/ Förkyld & näsan rinner och imorgon har man redovisning som vanligt när man börjar känna sig lite sämre.. Typiskt!!

har legat på soffan en stund för att vila men blev inte så mkt med det. Måste verkligen ta tag i mitt sista pluggande inför morgondagen.. Har lämnat bil ute hos Tesse med, dom skulle låna den ikväll..

Nu blir det plugg & fortsatt soffläge med en massa ljus!! Jag är trött..


Killers


Såg en väldigt bra film igår!! ;)

hästfilm

har hjälpt svärmor att lägga upp sina hästfilmer eftersom hennes kära son skulle spela:p Ovanligt liksom! ;)

Har hunnit med att både diska och bada idag!! Nuu har jag suttit med plugget en stund och försöker få ihop detta!

Jag tror jag saknar sommaren en aning just nu!! Nu börjar det bli riktigt kallt om mornarna!:/

Nu ska vi sätta på en film & mysa i soffan tillsammans innan det bli läggdags! För nu ska jag lägga undan mitt pluggande för idag. Ska be min kära sambo ta tiden på det först bara!

Nya utmaningar börjar minsann direkt

Har verkligen haft att göra idag. Shit alltså!! Det är stoooor skillnad mellan skola & skola vill jag lova..

Har inte haft en lätt dag idag & resten av veckan kommer bli likadan troligtvis om inte värre.. Började med halvklass och då gick det väl någorlunda. I eftermiddag var vi två stycken lärare & sedan kom rektorn också upp och fick hjälpa till och va i klassen (och då var ändå inte den elev som verkligen behöver stöd där...)

Nyss hemkommen efter planering med arbetslaget för resten av veckan!! Så jag tror att jag har koll på det mesta nu!;p Nu ska man fixa mat till sambon som snart kommer hem & sedan ska man sätta sig med hemtentan & försöka få ihop den muntliga redovisningen som är på onsdag eftermiddag!! Om jag nu lyckas med detta..

Ska försöka fixa recept & planera inför morgondagens lektioner.. Ja nu har man minst sagt lite att göra igen :p

Då är det mysigt att få sådana här meddelande på sin bil på morgonen när man ska åka iväg till jobbet vill jag lova ;) Tack älskling, du vet verkligen hur du ska få mig att bli glad heeela dagen! Detta gjorde min dag! ;)

Lördagen i bilder














Födelsedagsbarnet!! =)


sliten efter gårdagens kalasande

idaag är man riktigt sliten & man mår verkligen som man förtjänar!! 

Igår var en väldigt treevlig kalashelg!;) Hämtade upp Elin & vi satt och snackade en liten stund här hemma innan vi begav till Sjuhalla med alkohol, badkläder, femton ballonger & en uppblåsbar anka fastsatta på snöret så vi kunde få in det i bilen! ;)

Killarna badade & bastade med tjejerna spelade ping pang pong & 1-15.. Det blev också den standarde pyramiden samt "gissa rätt" ;) Vi åt chili con carne och smaskade sedan på popcorn! ;)

Vi fick skjuts in till stan sedan blev det stars resten av natten! ;) Trevligt och en väldans mycket folk! Goda drinkar, gott sällskap & härlig musik! Natten kunde inte ha slutat bättre! Mikaelas för lite mat innan taxin tog oss hemåt till Nättraby, dock ett stopp i Hässlegården innan Nättraby!

Tackar samtliga för en minnesvärd kväll/natt! =)



party

tonight!!! ;)

Ska bege mig till affären & handla apelsinjuice sen bort till Elin & hämta upp henne!!

Detta kan bli en riktigt bra kväll alltså!! ;) Det bjuds på chili con carne med trevligt folk. Sedan kanske man inta bastun & poolen med ett glas vin eller några cider eller rent av lite sprit! ;)

Önskar alla en skön kväll! Vi ses i dimman! ;)

baaada

nu ska vi lägga oss i ett varmt bad eftersom det är minusgrader här inne just för tillfället;p hehe.. Ätit frukost hemma hos mamma idag. Köpte med mig frallor & fika :) Så duktig jag är!

Sambon har varit nere i skåne med farbror Pär & handlat delar till bilen och olja till våra bilar.. Sen kommer Elin hit & sedan ska vi bege hos hem till Alexander där det vankas födelsedagsfirade och kanske blir det att bada i poolen och basta! Vi får väl se vad man känner för! ;)

Nehe, inta badkaret! ;)

duktig

nu har jag varit duktig iallafall..

Jag är nästan klar med hemtentan.. Har endast den avslutade reflektionen kvar typ. Dock ska jag ju förbereda något muntligt också!!:p Men det ska jag ordna det med. Detta är en bra bit på vägen!! :)

Så nu blir det film i soffan med en mysig filt runt sig och tända ljus tillsammans med min fina sambo! ♥ Kärlek!


heting


Fredagsmys med honom hade inte varit fel:p haha! ;p

Själv sitter man med hemtentan istället. Countrymusik på i bakgrunden samt bröllop & jäkelskap på tvn?!

Cookie dough cupcakes!

125 g mjukt smör
1 dl socker
1 ägg
2 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
½ tsk salt
100 g mörk choklad

1. Vispa smör och socker krämigt och rör i ägget.
2. Blanda i vetemjöl, bakpulver och salt.
3. Hacka chokladen grovt och blanda med degen.
4. Låt degen stå i frysen i ca 30 min.

Sen är det dags att göra själva cupcakessmeten:

3 ägg
2½ dl socker
1 tsk vaniljsocker
100 g smör
1 dl mjölk
3 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt

1. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.
2. Smält smöret, häll i mjölken och blanda det med äggsmeten.
3. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.
4. Placera ut pappersformar (gärna i en muffinsplåt) och fyll formarna till 2/3 med smet.
5. Rulla nu små kulor av kakdegen (som du gjorde innan) och lägg en kula i varje form:

Grädda sen i ugnen på 175 grader i ca 20-25 minuter (beroende på hur stora cupcakes du har gjort och hur stora kakbollar du har lagt i).


Medans cupcakesen svalnar så är det dags att göra frostingen:

60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
½ dl kakao
100 g philadelphiaost

1. Rör ihop alla ingredienser ordentligt.
2. Spritsa på ovanpå cupcakesen när dom har svalnat ordentligt!

Från: http://bambi.blogg.se/2010/october/cookie-dough-cupcakes.html :)

Fredagsmys

skoldagen är över för denna dagen & denna veckan!! En väldigt härlig klass med goa elever.. Me like! ;)

Träffade också en gammal kursare & vän:) Trevligt som tusan! Det är det positiva med att vara runt att jobba:p Man ser så mycket och träffar så många olika människor! :)

Här hemma blir det plugg & sen är det fredagsmys här hemma också!

Mitt hjärta gjorde något mysigt imorse ♥ Kommer bild på det senare! Nu ska jag fortsätt här men vi hörs senare.

börja se ett slut

på det hela.. Faaaan vad skööönt!! ;) Ursäkta svordomen:p

Nu har man bara en bit kvar och det sista får jag ta imorgon.. Har i princip suttit hela kvällen med skiten. Sedan är det ju bara det muntliga som ska fixas till också men det hinner vi=)

Yes, vad duktig jag är! Jag är lycklig! Gonatt på er!

förvirrad..?

Nu är jag helt förvirrad alltså..

Läraren ringde för klassen jag ska ha imorgon.. Tog 13 minuter för henne att förklara vad jag ska göra de första 20 minuterna?:p Segare får man leta efter alltså.. Det samtalet gick på en halvtimme när man ska jobba i cirka 4 timmar?! Hum undra hur man tänker då.. Dessutom ligger det planering där också?! Ja, herre jesus...

Sen ringer mormor & man får ocr numret till skatten som ska betalas på bilen, sen skulle hon prata.. Lite trevligare dock! ;)

Studiehandledningar har kommit ut för delkurs 3 & jag känner mig väldigt förvirrad, dessutom har vi tenta 16 november?! Det är ju snaaart liksom:/ En massa som man absolut inte fattar heller:p Men förhoppningsvis blir det väl lite klarare efter kursintroduktionen nästa måndag! Så det är ju faktiskt ett tag till..

Jag är också förvirrad om min enskilda hemtenta jag ska skriva. Jag har absolut ingen aning om vad man ska skriva om & fattar inte vad jag ska få ut av den, hur lång den ska vara och vad den ska innehålla överhuvudtaget..

Åh, jag behövde bara ventilera mig lite kände jag!:p Nu, fortsätter med plugget o se hur långt jag kommer denna gången?:p

tröttis

är trött som en gnu..

Ätit middag.. Fixat in vårt grupparbete på moodle och sen hjälpt Jim. Nu kanske man ska sätta igång med sitt egna individuella arbete.. Pust & stön säger jag bara...

Grupparbetet gick smidigt som bara den & medans vi väntade på att de andra grupperna skulle skicka in så gick vi bort & fikade på cafét jämte skolan.. Ostfralla med en kanon stor kanelbulle! :p Hade en väldigt mysig stund med tjejerna!!

biblan

i Kalmar sitter jag i just nu & vänta på mina kära studiekompisar ;) Så vi kan sätta igång med vårt arbete så vi kan bli klara och åka hem :) Vad väntar hemma? Jo,  en massa plugg! Jippi vad glad jag blev!:p

Kanske kan mysa ner mig med min söta man också! Är just nu förkyld så jag hade gärna myst ner mig i soffan med en film men det går ju inte med allt detta pluggandet:/

Nehe, nu ska jag inta vårt grupprum tror jag!:)

Ljusparty

har vi varit på ikväll!! Det var trevligt och vi fick fika! ;) Dock en bit att köra men så är det ibland..
Det var Jims kära kusin Jessica som hade partyt så man fick ju helt enkelt ställa upp! ;) Hon ska snart ha bebis också så det var mysigt med bebismage;) hehe!

Nu har jag precis kollat gårdagens avsnitt av desperate! Lika spännande som alltid och nu är man trött som en gnu. Ska alldeles strax inta sängen då det blir Kalmar hela dagen imorgon igen! Sen är det helg, dock inte från varken skolan eller jobbet men ändå;p Helg ifrån Kalmar iallafall! ;)

Plugga & jobba som vanligt med andra ord! ;p Nehe, sov så gott folket!

Fullt ös medvetslös

här är det fullt upp kan jag meddela.. Har inte bloggat för jag har inte hunnit..

Nu är det en stund över för nu har det storstädats och maten är i ugnen! :) Igår var vi i Gnosjö en runda;p haha!! Kollade på en bil nämligen, en oldsmobile & farbror Pär var med oss men tyvärr var den ingenting att ha..

Var hemma vid 23 tiden igår.. Bara i säng & upp tidigt för skola idag men det gick smidigt som alltid i vår braiga studiegrupp ;) Tur man inte är med vissa andra som inte kan vara "flexibla" ;)

Nu ska man hinna slänga i sig lite mat med och göra sig iordning lite för att iväg igen!! Denna gången ska jag hämta upp Camilla på vägen för hon ska göra mig sällskap! ;)

Jag återkommer senare om jag får tid! ;p

datorbordsprojekt

har vi här hemma.. Kartonger och saker överallt.. Jag blir tokig :p

kalmar

Varit i skolan och haft föreläsning & grupparbete.. Jag & Jim samåkte ju imorse och vi försov oss för vi kunde verkligen inte somna igår.. När jag väl somnade var nog klockan efter 12.. Så Jim skulle byta plats och greja för det var tydligen tråkigt att sova på samma plats:p hehe!

Men vi hann precis upp! Tar ju knappt en timme upp liksom! :) Dock fick jag vänta i 2 timmar innan jag började & sen fick Jim vänta 1,5 timme på mig..

På hemvägen tog vi en sväng inom svärmor & sa hej och där var även Sandra o hälsade på! Trevligt! ;)

Idag blev det däremot spättafilé, potatismos, citron & spenat!;) Jag är trött & dessutom är det mkt att göra hemma. Jag ska jobba imorgon, hjälpa Jim med en hemtenta & sen förhoppningsvis möblera datorbord och annat här:p Lägga in vårt grupparbete. Dessutom hinna med en storstädning hade varit bra!

Hjälps man åt så går det väldigt mycket fortare!;)
Tur att man har världens bästa sambo!

101010 & Kalmarrunda.

häftigt datum.. :) Det blev ingen fisk idag dock så det får bli imorgon istället..

Vi hängde på upp till Kalmar istället för att kika på en bil till Camilla.. Moraliskt stöd liksom! ;) Så det fick visst bli Mc donalds på vägen upp istället. Men de gick lika bra de :p

Denna lilla söta köpte Camilla äntligen efter mycket bilprat från hennes sida!;) Jag tror att hon har gjort ett mycket bra köp & det var bara roligt att hänga på!

Nu blir det att fixa lite här hemma inför imorgon. Då det blir Kalmar tidigt imorrn bitti igen;p Hehe! Sen blir det nog soffan & film en stund innan läggdags..

jag luktar fisk

om fingrarna :p och nej det är inte det ni tänker på! ;p haha!!

Jag tog nyss upp spättafilé från frysen som vi ska ha med potatismos idag! =)

ärtor & citron får vi nog med ha! ;) Jag börjar redan bli hungrig! :)

fel fel fel

det är alltid lika roligt att ringa på bilar :p

Dock så blev det rätt nu ;) Vad duktiga jag & Camilla är ;) hehe!

söndag

och helgen börjar lida mot sitt slut..

Igår hade vi en trevlig eftermiddag hemma hos mormor & morfar med smörgåstårta, kakor & godis som vanligt:p hehe. Roligt att träffa familjen & även morfars syster. Det var inte igår man såg henne precis. Jag var ju ofta hos henne när jag var liten & hälsade på :)

Just nu kokar jag ägg & ska snart äta. Det blir sen frukost här hemma idag..

sweetest ass in the world



bugglåt



musik



godmorgon

gott folk.. Själv känner jag mig helt död. Var uppe rätt länge inatt sen..

Var ensam hemma medans Jim var på fox med Alle :) Jag hade det rätt mysigt här hemma faktiskt!;) hehe! Hämtade Jim & lämnade Alle på vägen och sen hämtade Jocke sen skulle ju dom spela wii och härja :p Svårt att sova när dom håller på som tusan vid tvn dessutom!

Lördag morgon och snart frukost!! Ska koka mig ett ägg & har en massa gotte på mackan!! :) Senare idag blir det kalas hemma hos mormor & morfar!! :) Mysigt!

jobb i skolan & ett jättegrattis

fick jobb i skolan imorse så det var bara att skynda sig iväg :)

En speciell skola med speciella elever, så nu är man trött i huvudet vill jag lova.. Jag har hjälpt Jim med uppgift i skolan & har precis tagit mig lite vaniljyoughurt till mellis :)

Vill även säga ett jätte jätte stort grattis till min fina vän som har fått jobb i förskolan direkt efter examen! ;)
Jätte glad för din skull & önskar dig all lycka till :)

Det är ju faktiskt fredag så lite helgmys får man väl ha sedan! :) Vi ska ha bakad potatis här hemma idag med skinkröra! :) Mumsigt!

Wrong side of town


Nyss sett en grymt bra film! ;) Helt klart sevärd! Jag älskar sådana här filmer! Nu blir det nanedags :)

Kalmarrunda & ikea

förmiddagen var lugn här hemma.. Låg & mös länge i sängen tillsammans.. Gosigt som bara den! ♥

Sedan bar det av upp till skolan för oss båda två. Men innan tog vi en mysig runda på ikea och lunchade tillsammans.. Ovanligt att göra det mitt i vardagen men mysigt hade vi tillsammans!

Hittade både datorbord och stol men ramen kom in nästa vecka så får ta det då.. Seminariet gick bra både för mig och mannen! Tur de ;) Nu är man hemma och har packat upp det mesta och satt sig i soffan! Det är helg från skolan men får se om jag får jobb imorgon.. Gillar inte att få jobb samma dag men det är väl bara att gilla läget helt enkelt! ;p

Nu ska jag kolla schemat och kolla vad det är jag ska läsa inför måndagen! ;p Bättre att vara i tid. Sen om man gör det nu är ju en annan sak ;) hehe!

B-spåret

har man varit på idag! :)

Min underbara handledare var där idag och det var härligt att träffa henne och får prata om allt mellan himmel och jord!! Hon är verkligen en bra människa som jag ser upp till!

De hade också en ny tjej som jag pratade med :) Dessutom fyra förskoleklasser på skolan! Kamratstödjarna skulle in och prata imorse och vårt klassrum var det största, där skulle 80 barn in för att lyssna?! Behöver jag säga att det var trångt?:p Det funka faktiskt inte alls att ha det så och det förstår jag!

Många kända ansikten man känner igen & det är alltid lika härligt! Sedan bar det av till skogen med fritids där det blev hamburgare till mellis! En skön dag med andra ord!! ;)

PREMIÄR


av de här fruarna nu!! ;) Kanal5 på då jaaa! ;)

storhandlingen

är avklarad. Denna gången på maxi.. Blev 1300 kr fattigare!! ;p Men både ett kylskåp och en frys fullt med en massa gotte! Så nu kommer vi nog klara oss ett tag framöver!!

Har även köpt mig en ny mus äntligen & nu blir det plugg :)

God morgon

härlig morgon och ska snart ta & äta lite frukost tror jag!! :)

Fick inget jobb idag så det blir det imorgon istället. Men det är ganska skönt. Vi har lite att göra. Besikta bilen, storhandla, köpa en ny mus då min har slutat att funka! Och sist men inte minst PLUGGA ;p

Lördagen i bilder






grupp...arbete

ja det kan ni ju klara på vad det ska stå däremellan ;p haha!!

Grupparbete iallafall och det gick bra.. En timme fick vi på oss? Utnyttjad tid var ungefär: 10 minuter.. Effektiva som alltid!! ;) Hemma & fick god mat av sambon som hade gjort korvgryta och potatismos!! Jag har ringt ett viktigt samtal av två.. Det andra får jag avverka imorrn!

Missade ensam mamma söker igår så det ska jag försöka hinna se snart. Imorrn börjar det ju en massa!! Desperate premiär & onsdag är det Grey´s premiär! ;)


Ny vecka..


Redan ny vecka igen.. Här har vi börjat veckan lite lugnt för att sedan bege sig upp till skolan för föreläsning!
Förhoppningsvis så blir det jobb tisdag & onsdag för att sedan gå i skolan på torsdag & sedan avsluta veckan med jobb på fredagen igen!! :) Nu ska jag fixa lite thé till mig! ;)

jultidningar

Söndagkväll och helgen börjar lida mot sitt slut..

Igårkväll fortsatte jag & min söta sambo att dricka lite innan vi gick vidare bort mot Niklas & Camilla för att fortsätta festen med ett helt gäng med människor!!

Det blev en utgång både på Stars, Harrys & fox. Hängde av jackan på Stars och tog några danser för att gå bort mot fox och testa dansstället i utetältet medans jag fortsatte bort för att testa dansstället på Harrys! ;) Hade jätte trevligt och kvällen avslutades med mat på mikaelas för att sedan ta taxi hem:)

Idag har blivit väldigt lugnt.. Köpte frallor imorse och åt god frukost med nybakade frallor, thé, apelsinjuice och en massa gott pålägg! Det börjar bli en vana nu.. hehe!

Läst klart min bok och bara myst.. Sedan åkte vi ut & hälsade på Pär & Tesse med barnen.. Beställde lite jultidningar av barnen och hade en trevlig stund.. Fick med oss någonting ovanligt som vi måste testa snart.. Tomatmarmelad som de hade köpt på skördefesten! Det ska bli intressant! ;)

Nu ikväll blir det bingolotto och mys i soffan. Ett bra avslut på veckan! ;)


stolt

Hej Josefin! Du har gjort en riktigt välskriven och kunnig genomgång av en ganska komplex fråga - bravo! Du resonerar insiktsfullt ur flera olika perspektiv och sätter en granskning av den nuvarande och framtida lärarrollen i centrum. lyckat!

Jag är nöjd & känner mig stolt över det jag gjorde förra delkursen! ;)


strumpor

köpte jag ett par nya idag.. Dom börjar ta slut allihopa tycker jag!! Även ett nattplagg på hm som var på rea.. Hittade dock inget jag kunde ha på mig ikväll!;/

Svängde inom Lyckeby och köpte lampor till sambons bil och nya bäddset på jysk i flanellbomull! Ska bli mysigt att testa dom faktiskt!

I förmiddags blev det förresten frallor till frukost som alltid! ;) Alle kom och ringde på dörren lagom till frukosten!;)

Nu ska jag nog ta & städa av här och kanske läsa lite.. Dock hade jag behövt rensa lite överallt. Både i garderoben och i lådorna. Får se vad som hinns med här hemma!!

Grattis älskade mormor


på din födelsedag! Du betyder mest för mig!! ♥
Jag älskar dig & vill alltid ha dig vid min sida!


1 oktober

och hösten är verkligen här.. Det känns på morgnarna när man kommer ut & alla träden börjar verkligen tappa sina blad. Tråkigt nog... ;/


Fredagsmys & autismböcker

Jag har haft världens sötaste elever idag dessutom! ;) "Kommer du inte tillbaka? Det trodde ju vi. Hoppas att hon inte kommer tillbaks så att du kan vara hos oss istället" Härliga barn och härlig stämning.. Idag åkte jobbarkollegan med mig in till stan.. Alltid lika härligt att snacka med honom! ;) Man har alltid något roligt att prata om!! Härlig kille som tusan!

Lunchat på stan med Elin & Saga och ätit Åhlens härliga buffé!:)
Lånat en massa böcker på biblan om autism och jag fastnade ju så klart i soffan med dessa böcker ikväll..
Helt sjukt bra verkar dom vara.. Har börjat läsa på 4 stycken men vet fortfarande inte vilken jag ska välja och redovisa om..?!:P

Köpte hem lite godis och nu är jag mätt som bara den efter ha småätit lite nystekta kantareller också! Smygtittar lite på idol ikväll men sedan blir det nog en film & fortsatt mys i soffan skulle jag tro!! Om jag kan släppa mina böcker....

Jag älskar min härliga man! ♥ Du är bara helt enkelt bäst!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu