God morgon söndag..

Idag ska jag kolla runt lite tänkte jag..Behöver ju lite nytt men det är ju lätt att det blir för mycket :p
 
Karlskronamöbler och mio möbler öppnar dock inte förrens vid 12 så det vet jag inte om jag orkar vänta på.. Så drygt. Jag ska försöka att hinna med att hälsa på en vän och sedan ska jag nog upp till crossbanan en lite runda för att kolla in de andra..
 
Möta upp syrran för att sedan åka vidare till svärmor och gosa valpar.. Det blir en bra dag det här!!
 

fredag och nystädat

jobbade rätt länge idag..
 
Idag blev det hämtmat. Har inte hänt sedan i början på februari tror jag om ens det. Minns inte ens sist. Så det var faktiskt gott. Men jag orkade ju typ en tredjedel ;p
 
Sen blev det storstädning här hemma och det är såå skönt att det är fixat och rent och snyggt imorgon när man vaknar.. ;o)
 
Jag har intagit soffan och nu ska jag inte flytta mig förrens jag ska sova. Iofs känns det som att jag kan somna när som helst dock.. Men ska försöka och ha lite fredagsmys med lite gotte o kolla på let´s dance..
 
Sedan ska väl räkningarna betalas också. Ett nödväntigt ont dock.. Hoppas ni får en mysig fredagskväll fina ni! ♥
 

Crosskörning

 
 
crosskörning nere vid sjön förra helgen..

Tjejfesten förra helgen

 
 
 
Lite sent dock.. ;p Bättre sent än aldrig :)

mormor och morfar och fika på stan.

igår efter jobbet åkte jag direkt hem till mammi för att sedan åka till mormor och morfar för att hälsa på! ♥
 
Bjöds på super god middag som alltid och sedan fikade vi lite.. =) En väldigt mysig och trevlig eftermiddag tillsammans hade vi.. Kollade in gardiner tillsammans med mamma innan jag åkte hem.. Var hemma ganska sent och somnade på soffan eftersom jag var uppe skit tidigt..
 
Idag har det varit lektioner hela dagen och dom har flyttat en massa saker ifrån mitt rum och jag har fått det så fint verkligen.. Nystädat och rengöringsmedel luktade det också när jag kom in imorse.. Jag trivs som fisken i vattnet faktiskt.. Sedan träffade jag min söta lilla K inne i stan.. Det blev lite fika på 1344 och modevisning vilket vi hade rätt roligt åt för det va inget bra alls.. ;p
 
 
Åkte bort till andra skolan och hämtade testen om järnåldern och pratade lite med lilla A också! ;o) Sedan blev det hemfärd.. Och jag har ägnat kvällen åt att skriva en massa tider eftersom jag slarvade bort min timrapport för heela månaden :/ Och vet ni? Precis när jag har skrivit klart allting och ska börja sortera alla andra papper så kommer det fram i en annan hög.. Va fan liksom.. ;p

promenad efter jobb

en krävande dag som testade tålamodet en del kan man ju säga, me det löste sig ju bra ändå..
 
Jag ska försöka att bli bättre på att lämna jobbsaker på jobbet och sedan sitta där eftersom jag har fått "mitt" rum där nu.. Så det känns väldigt skönt. Kan samla alla mina saker på ett ställe och alla tusen papper också.. Det känns faktiskt väldigt skönt så ni anar inte..
 
Efter jobbet blev det ärende i stan med en massa papper som skulle fixas och donas. Blev en promenad med C.. Kyligt men väldigt skönt! :) Grejade med en hel massa papper och skannat och fixat med brev osv som ska läggas på imorgon bitti..
 
Detta liknar vår katt lite! ;p

tjugoandra april tjugohundratretton..

Måndag och en ny vecka har påbörjats..
 
Fick veta imorse att vi skulle på teater så fick bara en lektion med de små liven idag.. Men teater är ju alltid roligt det också.. "Lilla spöket Pluft". Den var rätt rolig faktiskt..
 
Slutade rätt så tidigt så jag har hunnit med en del här hemma och sedan bakade vi pannkakor..
 
Igår var det ju hur skönt som helst så det blev en lång härlig promenad tillsammans med Kim och glassiärenpremiär! En väldigt härlig kväll..
 
Idag var det mer mulet och tråkigt väder. Nu får sommaren gärna komma för min del. Imorgon är det full fart i skolan igen.. Ikväll har vi sett filmen "Sune i Grekland".
 
Riktigt rolig och sevärd!!

Sommarväder

Idag är det verkligen varmt och skönt ute..
 
Kvällen igår var väldigt rolig och jag skrattade så jag fick ont i magen.. Alltså precis så som det ska vara..;o)
Tack så jätte mycket för en trevlig kväll tjejer! Bilder kommer..
 
Fick sms av min syster imorse. De hade fortfarande inte fått sitt bagage men annars hade de bra.. Skönt att höra iallafall. Men väldigt dåligt utav SAS..
 
Tvätten hänger ute, diskmaskinen är fixad och nu ska jag bege mig bort till killarna för lite grillning.. De kör nämligen cross.. =) Sen i eftermiddag blir det kalas för morbror :)

Ut i solen med er ni som inte redan är ute och ha en underbar dag! ;) Pusssss
 

Freeedag, helg och coctailfest ;)

Äntligen fredag! Så jäkla skönt alltså!
 
Igår så hämtade jag den nya tvbänken efter jobbet och sedan grejade jag med alla tusen papper och försökte sortera in allt i pärmarna. Blir ju så mycket nytt hela tiden nämligen..
 
J kom hem med en ny cross igår efter jobbet också. Så grannarna var här borta och kollade in den. Sen blev det en sen middag och sedan satte J ihop tvbänken och satte sängramen på plats. Det blir bra det här! :)
 
Slutade tidigt idag och sedan mötte jag uppe E på stan för en liten runda.. Handlade present till morbrors födelsedag imorgon iallafall. Hittade en del snyggt men jag är mer inne på inredning nu.. Tycker det är mycket mycket roligare! :)
 
Helgen är för övrigt fullbokad. Dock hade jag velat hinna med lite annat fix och trix hemma men vi får väl se vad vi kommer att hinna med. Mycket som ska göras i vilket fall..Coctailfest, crosskörande, kalas.. Jag hade velat hinna med att hämta lite saker från förrådet och upp till Kalmar en runda och kolla lite.. Jag hade också velat hinna upp till svärmor något för att träffa valpisarna. Som sagt så får vi se vad vi hinner med..
 
Helgen inleds med coctailfest med tjejerna inne i stan. Det ska bli väldigt trevligt tycker jag! :) Ser fram emot en trevlig kväll..
 

Älskade syster 21 år..

Tänk att min syster fyller 21 år idag..
 
Hon har liksom kommit ifatt mig nu för länge sen tycker jag..
Hoppas att du har haft en underbar dag älskade syster.. Du betyder väldigt mycket för mig.. Älskar dig till månen och tillbaks! ♥
 
Här fyllde hon 18 år..
 
Idag fyller hon 21 år..
 
Någon skillnad?;p
 
På fredag så flyger dom till London och jag är bara lite avundsjuk.. Jag hade gärna också flugit med dom en runda.
 
Igår efter jobbet var jag helt slut kan man säga. Jag var hemma hos Elin och fikade lite och gick en promenad.. Mysigt hade vi! ♥ Efter jag kom hem och satte mig i soffan så orkade inte ögonen vara öppna längre.. Jag tycker att jag har mycket tid på jobbet att fixa och planera på morgonen men helt plötsligt så är klockan halv fyra..?! Vart tar tiden vägen? Och då har jag ändå inte gjort hälften av det jag behöver göra. Jag kommer ju för fasiken aldrig ifatt av någon konstig anledning?
 
Träffade en kär gammal kollega idag förresten och vad härligt det var att ses igen.. Saknar verkligen det där arbetslaget.. Det kändes som hemma..
 
Hemkommen efter fikakväll hos syster med familj och vet ni? Jag orkar faktiskt inte sätta mig med planering nu utan det får nog vänta tills imorgon. Jag har morgondagen under kontroll i varje fall och fredag också i stora drag.. Det är ju alltid något :p 
 
Hoppas ni har en skön mitteniveckan kväll! ;o)

En ny vecka är här med nya utmaningar.

och det har hänt en väldig massa på jobbet och nya saker och nya utmaningar..
 
Visserligen roligt men nu är det mycket att stå i måste jag säga.. Planeringar och omdöme och detta i en massa i kombination med att få ihop det med ungefär 7 lärare.. Kan vara lättare sagt än gjort.
 
Men det blir nog bra till slut iallafall. Ikväll har jag suttit med en hel massa omdöme, papper, pedagogiska planeringar och min bästa vän (läroplanen)...
 
Dessutom börjar jag få ont i halsen och känner mig allmänt hängig. Jag hoppas verkligen inte det bryter ut för det har jag minsann varken tid eller lust med.
 
Nu ska vi kolla ett avsnitt av vår serie innan det blir sängen för en ny arbetsdag med nya utmaningar.. =)

Första kvällen och natten på övervåningen..

 
Första natten på övervåningen.. Helt klart värt väntan! ;)

Väggen rivs, trappan byggs..

 
 
 
 
 
 
Hela dagen igår ägnades åt att riva väggen och bygga trappan och sedan städa, städa och städa.. Fy vad det såg ut här hemma. Blev klara sent och duschade och slängde oss i soffan. Somnade till filmen och var helt slut :p Men det är väldigt skönt att det är gjort! :)

Före och efter..

 
 
Igår slutade jag rätt så tidigt.. Efter en massa planering och en hel massa ärende bar det änligen av hemåt.. 
 
Igår kväll la vi det sista golvet uppe, bar upp soffan och satte den på plats och även soffbordet. Bäddade den nya sängen och satte oss i soffan med lite gott och mös..
 
Kändes väldigt konstigt men mysigt och härligt. Men mycket är ju som sagt kvar. Jim har rivit väggen, ner ser före och efter bilder ovanför.. :) Nu har vi precis kommit hem ifrån byggaffärerna med lite brädor och golv rikare.. Den sista trappbiten ska byggas och golvet till hallen här nere är också inhandlat.
 
Nu ska vi slänga i oss lite lunch och sedan ska vi bygga på trappan så kanske den blir färdig ikväll så att man slipper gå på stege upp.. Hade ju varit otroligt skönt nämligen! ;)

Fiskar i världens hav..

Kollar just nu på en film om fiskar i världens hav tills imorgon.. Rätt intressant måste jag säga..
 
Idag blev det en lång dag på jobbet och sedan möte i läsförståelsestrategier vilket den här gången var väldigt intressant och nyttigt..
 
Jag har mycket nu kan jag säga. Det är snart utvecklingssamtal och därmed en hel massa omdömen som ska skrivas och kollas igenom innan jag ska maila ut detta till föräldrar. Jag ska också göra nya läxförhör i SO och även nya läxförhör för de som inte klarade det förra och också olika till dessa elever. Jag ska förbereda en massa material inför nyanlända elever som kommer på måndag som inte har något språk alls vilket ska bli väldigt intressant.. Jag ska förbereda så jag kommer i fas med min SO i den andra klassen så jag hinner med det jag ska göra innan det snart är sommarlov. Det går nämligen rätt fort nu om man säger så..
 
Vi kommer också flytta upp på övervåningen i helgen. Vilket innebär en massa jobb och flyttande.. Ikväll har vi lagt lite golv och det sista golvet läggs imorgon och jag ska försöka måla den sista takbiten som är kvar. Vi har nu också flyttat upp tvn och den hänger på plats. På tisdag får vi vår nya tvbänk som ska vara under och sedan börjar allting komma på plats där uppe hoppas jag.. Det kommer vara mycket som behövs inhandlas vilket man inte ha råd till. Men man får ta lite i taget för det funkar inte att köpa allting på en gång. Ibland måste man liksom prioritera.. Fönsterlampor för 4000 kr känns inte så jätte viktigt och är absolut inte prio nummer ett liksom. Men visst hade det varit roligt att köpa lite snyggare lampor till hemmet vilket egentligen också behövs..
 
Nu ska iallafall jag ta kväll innan det blir sängen. Ja, eller soffan blir det ju faktiskt.. Vi ska kolla in tonårsbossen och se vad det är för program. Verkar rätt sjukt :p

ipad, SO, engelska, läsförståelse och sva

Det är ju roligt med variation.. haha! ;p
 
Jag har öppnat och kollat igenom övningarna på en app som jag ska testa imorgon.. Kollat igenom vilka övningar jag ska göra med barnen och vad som ska kopieras till imorgon under sva lektionen..
 
Jag har kollat igenom 6ans engelska, inför diagnosen de ska göra och vilka papper jag ska kopiera till häftet de ska göra och vad vi ska öva på imorgon.. Jag har kollat igenom SOn om vad jag ska gå vidare med.. Jag har läst en del i läsförstelseboken men har en del kvar..
 
Alltid att göra och är alltid en massa varenda dag som ska fixas och donas men så är det ju.. Ibland är det super roligt och en del dagar är det jobbigare.. Upp och ner med andra ord..
 
Efter jobbet idag så åkte jag till Karlskronamöbler och beställde tvbänken vi ska ha iallafall. Så den kommer om en vecka.. Efter att vi hade slängt i oss lite mat så färgade jag håret. Bra, vet jag inte om det blev dock. Men kanske bättre än innan iallafall och det säger ju en del.. haha.
 
Nu ska jag plocka ihop mig, stoppa allt i väskan tills imorgon så jag är redo och sedan blir det nog en stund till i läsförståelseboken eftersom det är möte på torsdag och då måste allt vara läst..
 
Hoppas ni har en fin tisdagskväll kära vänner! ♥
 
Similian island, 2013.

appar till paddan

sitter och grejar med lite appar..
 
Har ju fått användarnamn, lösen och licensnyckel och sedan en massa för att kunna låsa upp övningar osv. En hel vetenskap måste jag säga och en hel del pill och fix. Har suttit med detta sen jag kom hem ikväll och sitter fortfarande med det.. Herregud, jag har ju inte hunnit med någonting av det jag hade tänkt göra. Detta tog alldelles för lång tid och nu är jag helt slut också.. :p

En bra start på nya veckan iallafall.. Fick gjort en övning med barnen idag iallafall som jag hade tänkt att fixa och det gick jätte bra.. Sedan blev det stängning med småttingarna, hur mysigt som helst.. Saknar att faktiskt! Är glad att jag få vara lite överallt just nu.. Ja, eller två skolor och sedan förskola på loven. Trivs bra med detta just nu! :)

Nya sängen har också kommit och det blir nog super fint där uppe när allting blir klart.. Men mycket till ska fixas innan allting är klart.. Lite fix till innan jag ska ta kväll på riktigt..
 
Hoppas ni har en skön start på veckan kära ni..

Sessemys

 
Sessan myser i soffan.. ♥

söndag, grillning och besök..

I fredags så kom Jocke efter jobbet och hjälpte oss att koppla in elen i centralen. Sen blev det let´s dance och hemmamys...
 
Igår så jobbade vi ju och vi fick vänta 1,5 timme på brödet i Kallinge som aldrig verkade vilja komma.. :/ Så vi var inte hemma förrens vid 14.30, skit drygt..
 
Vi gick upp och la golv i sovrummet så fort vi hade ätit lite.. Innan vi visste ordet av det så var klockan redan halv sex.. Blev ingen Eringsboda eller besök hos Camilla och Niklas heller.. Efter vi hade gjort iordning allt så va klockan alldeles för mycket så jag satte istället igång med plugg här hemma och fick en hel del gjort så nu känner jag mig lite mer i fas igen.. Känns bra. Jag har koll på morgondagen iallafall, alltid något ;o) ska väl kika lite till på att ikväll och läsa min läsförsåelse bok så jag ha allt läst tills på torsdag då det är möte igen..

 
Tapeten och sovrumsgolvet..

Idag handlade vi lite lister till sovrummet och sedan gick J upp och jag bakade och städade här nere och sen fortsatte vi med govlet i vardagsrummet där uppe och städade av där uppe.. När vi grejade kom morbror och Marita på besök.. Så vi grillade och sen blev det kladdkaka och glass! :) Tack för besöket fina ni! ♥
 
Imorgon kommer äntligen vår nya säng.. Det ska bli så jäkla gott! ;o) En helt ny säng och det kommer bli så jäkla perfekt där uppe..

trött

vet inte varför jag är så trött..?!
 
Kan dock vara för att jag har haft en katt på mig i soffan och varenda gång man ha vänt sig så har han legat på något annat ställe på en..
 
Trivs kanon bra på jobbet och älskar dom jag arbetar med också.. Synd bara att det är sista dagen imorgon.. Hade lätt kunnat stanna kvar där faktiskt..
 
Har suttit och kollat in lite planering nu inför kommande lektioner.. Men mer ska faktiskt göras innan jag känner mig redo inför en ny vecka.. Men det är ju iallafall skönt att jag har lite tid på mig till då.. Men de här dagarna har jag faktiskt inte gjort för mycket med jobbet och det får mig att känna lite ångest faktiskt. Får väl helt enkelt försöka ta tag i detta känner jag..

Syster i tidningen med Thea..

 

Målning och sängen såld.

Jobbdagen gick fortare än fortast idag och det var faktiskt väldigt jobbigt att stiga upp imorse.. Jobbigare än det brukar vara..
 
Slutade rätt tidigt så jag fixade en hel massa ärende och handlade nya kontakter och en massa på biltema på vägen hem..
 
Vi har också sålt vår säng så nu får vi tydligen sova på soffan.. haha.. Ja, så kan det ju gå.. Tur att vi får en ny säng snart.. Drygt att vi fick greja med det bara när vi behövde greja där uppe. Allt golv ligger nu inne och det ska ju ligga inne minst 48 timmar innan man får lägga det. Så det blir väl att lägga golv i helgen med andra ord så att vi kan ta upp den nya sängen sedan..
 
Jag har målat över halva taket i vardagsrummet också och hade väl i princip färg lite överallt på mig.. Det ska ju liksom synas att man har jobbat!
 
Tur att jag får sovmorgon imorgon och dessutom att ligga framför tvn och somna framför brasan ikväll..
 
Har ju dock en hel massa att göra som vanligt med jobbet.. Ibland hade det bara vara härligt att jobba där jag är nu! Så mysigt är det och underbar personal.. Det gör ju liksom allting.. Fika i den härliga vårsolen tillsammans med ett gäng tjejer och sedan busa med ett härligt gäng barn är ju liksom bara för bra! =)

vardagslyx

efter jobbet åkte jag hem till Elin för att prata ikapp och busa med barnen. Jag blev bjuden på middag och sedan blev det en promenad tillsammans..
 
Tack älskade vän! ♥

Nu ska jag inta sängen för lite läsning.. Dock blir det läsning inför nästa möte på jobbet.. Inte lika roligt ;o)

Välkommen april månad..

 
Månaderna flyger förbi och snart är våren här på riktigt om bara all snö snart smälter bort..
 
Våren är snart här och jag älskar den här tiden. Att bara kunna sitta ute utan en stor tjock jacka på sig och bara kunna gå ut och få känna värme emot sig istället för denna förbaskade jäkla snö hela tiden.. Jag är absolut ingen vintermänniska och hade mer än gärna haft sommar året om!

Tapetsering, grill, papper och bak

 
 
 
 
Från morgon till sent ikväll har jag grejat.. Morgonen började med tapetsering i vardagsrummet och ja, ni ser ju resultatet.. :o) Efter lite svordomar och bök så blev det ju faktiskt riktigt bra tillslut!
 
Sedan blev det tapetsering i sovrummet och ja, nu sitter de iallafall uppe.. Bara målning av taket som är kvar i vardagsrummet kvar.. Ja, eller laseringen.. :p
 
En snabb grillning hann vi också med tillsammans med svärmor och co. Hem och fortsatte greja på övervåningen och sedan efter lite mat så blev det plock med alla mina papper igen och nu är allting äntligen sorterat och det känns så jäkla skönt. Nu ser man också vad som finns i varje pärm.. =)
 
Ett bröd har bakats och ett knäckebröd som inte blev så mycket knäckebröd av det dock men gott var det iallafall.. Jobbmail har skickats och jag är i stort sätt redo för en ny arbetsvecka.. Utvilad vet jag dock inte men kommit ifatt har jag gjort som bara den så jag är mer än nöjd med dessa 4 lediga dagar! :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu