25 års fest

 
Födelsedagsbarnet öppnar paket..
 
Fina Emelie..
 
Sandra öppnar det stooora paketet..
 
Det blev en lyckad 25 års fest igår i Nättrabys båtklubb! :) Ännu ett grattis till den blivande 25 åringen ;o)

Ösregn

idag har verkligen varit ösregn hela lååånga dagen och nu öser det ner igen som bara den..
 
Barnen fick innerast idag då nämligen och det märktes vill jag lova. Fy, vilket tempo det har varit idag.. 190 hela dagen ;p Sedan var vi en runda på en annan skola och kollade läget lite.. Fullt upp idag.. Man for från det ena stället till det andra och ställde saker överallt och sen kommer man på.. Ja, just det ja det var där jag ställde det och det var det jag skulle göra nu :p haha..

Får väl helt enkelt fortsätta med allt jag ska göra nästa vecka.. Nej just det, då var det ju en massa möte igen.. Åh, alla dessa möte :p Nu hinner man ju knappt göra det man ska göra till barnen :p Vilken tur att jag älskar att ändå.. ;) Även att lönen är så jävla kass och under all kritik så är det lätt det bästa jobbet ;)
 
Imorgon är ännu en helg här.. Fullbokad sådan som vanligt.. Hade varit skönt att ha en hemmahelg snart tycker jag. :p

Fotografering

idag var det fotografering och gud vad alla barnen var fina.. Den ena efter den andra.. Tiaror, klänningar, klämmor, halsband, armband, skärp, gelé i håret osv.
 
Det gick iallafall bra och alla blev så fina och bra på korten.. Fick en massa gjort på jobbet också och bokade också lite bibliotekstider till oss. Kände att vi behövde det, jag tycker läsning och böcker är sååå jädra viktigt i den åldern så det känns super bra! :)
 
In till stan en runda och möta mamma en sväng.. Hem och fixa mat, prova kläderna jag fick av mamma & syrran och plugga..
 
Tack för allt fint syster, och något tog jag även från mamma med! :) Alltid kul med lite nytt i garderoben ;) hehe..
 
Just nu är jag så trött så jag håller på att dö :p Skulle nog kunna somna ståendes just nu tror jag.. Dusch får nästan bli imorgon bitti tror jag..Hoppas ni har en skön kväll fina ni! ♥

I ett rasande tempo

Just nu går allting i ett rasande tempo och ibland hinner jag knappt känner efter själv..
 
Igår var jag hemma sent på kvällen och då var det bara att fixa mat, disk och en massa post.. Slängde mig på soffan och kollade faktiskt på ensam mamma söker..
 
Idag jobbade jag över en timme på grund av möte igen.. Har väl jobbat över en hel del timmar de senaste veckorna och just nu känner jag att jag hinner varken med hemmet eller allt mitt plugg som jag just nu ligger efter med..
 
Har tagit en snabbrunda med dammsugaren. Torkning av golv får vänta.. Ska fixa lite käk till sambon kommer hem lite senare och sedan ska jag sätta igång och plugga och komma ifatt lite av allting jag ligger efter med tänkte jag och detta tänkte jag att jag skulle hinna ikväll?!?!
 
Mycket att göra på jobbet, mycket möten, planering osv osv.. Imorgon ska jag möta upp mamma, lämna kläder, hämta kläder. Lämna tillbaks en jacka åt syrran och något annat som jag inte ens kommer ihåg just nu..?! Dessutom ett annat ärende som jag också måste se till och fixa snarast möjligt..
 
Nej, jag säger... LISTOR, LISTOR och almanackan.. Hur skulle jag klara mig utan detta? ;p haha.. Nehe slutsvamlat för idag.. Nu ska jag sätta fart..

Sofie och Olofs bröllop 22-9-12.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna får tala för sig själva..
 
Tack för en fantastisk dag & kväll tillsammans med er.. ♥

Prästen var super och i kyrkan fick jag tårar i ögonen så fort jag såg dem. Underbara solosånger och underbart fina kärleksförklaringar till dem båda.
 
Festen på Stumholmen var helt sagolik. Allting var så perfekt in i minsta detalj och jag tror att brudparet håller med om detta. Allt var så fint och helt underbart att det inte finns ord för hur vackert allting var! Det måste upplevas och detta är en dag som kommer stanna i många hjärtan för evigt..♥
 
De passar så bra ihop och jag hoppas att de får många fina år tillsammans!

Snart bröllop

I torsdag var jag hemma väldigt sent ifrån jobbet och sedan åkte jag iväg igen en liten snabbis för att snacka lite med en vän.. :)
 
Igår var det möte med föräldrar och tolk för första gången.. Väldigt intressant faktiskt. Så det blev ett par timmar till extra där ;) Väldans bra! Fick mina kläder och min översnygga BH ;) Sjuk var den.. Det får bli en bild på den sedan..
 
J städade och satte upp min spegel och jag sorterade en massa papper och satte in i pärmar. Konstigt nog så får man ju en massa viktigt på postlådan typ varenda dag..:p Igår blev det sedan att fira med cider och mörk choklad med havssalt och lite musik och sedan film på detta! Mycket skön kväll!
 
Nu blir det snart bröllop för Sofie & Olof.. Det ska bli underbart att få dela deras dag med dessa fina och underbara människor! ♥ Jag hoppas att de får en sådan dag de verkligen velat ha och drömt om i alla år!
 
Nu ska jag fixa det sista innan vi ska åka in till staden och kyrkan!
 
 

Nyklippt & lugg

Idag åkte jag till frisören efter jobbet och det var välbehövligt vill jag lova.. Fy, vad slitet det var och det är såå skönt att vara nyklippt måste jag säga..
 
Dessutom ville jag ha förrändring så jag fick för mig att klippa lugg ;p haha.. Har ju typ inte haft lugg sen jag var typ 18 år.. Så det är väldans ovant..
 
Köpt bröllopspresent till löördag & är nu redo för det också.. När jag kom hem fixade jag middag till J kom hem och sedan fortsatte jag med 3-dubbelsats av äppelmuffins.. Vilken tid det tog.. Satte mig i soffan efter 20 och funderade på att se en föreläsning men jag pallade inte. Så jag fixade med lite papper istället och nu blir det lite film på tv innan det är dags för sängen. Lång jobbdag imorgon nämligen med möte med föräldrar och skördefika i personalrummet efter skoldagen..

Fikamys

Efter jobbet idag begav jag mig hem till E och barnen..
 
Blev bjuden på kladdkaka, hallon och thé.. En trevlig eftermiddag hade vi med andra ord. Tack så mycket min fina vän! ♥
 
Råkade visst ta en stunds powernap på soffan innan :/ Nu har jag duschat och ska försöka hålla mig vaken för att se dagens föreläsning på universitets hemsida.. Vi får väl se hur det går.. ;p
 
Sessanmys i soffan..
 

Välkommen vecka 38..

 


 
Veden som vi fick ihop under helgen av all vedklyvning..Ganska trött är man med andra ord..
 
Jag fick för mig att det var v.37 den här veckan men tydligen så var vi redan inne på v.38 och alltså så är det skördefika på jobbet den här veckan.. Så jag måste baka ungefär 60 muffins på onsdagen när jag har kommit hem.. Roligt värre ;p haha..
 
Lång dag idag men det har gått super bra och jag verkligen älskar att! Känns härligt som bara den..

I stormens öga

Igår gick det en ny Beck film som jag inte har sett tidigare..
Behöver jag säga att jag älskar alla sådana här filmer ;)
 
Gunvald är ju bara helt enkelt bäst.. Finns inget bättre ;o)

Studio sex

Liza Marklunds film, Studio sex. Lika spännande som alltid!

Söndagen..

Igår jobbade vi med veden på förmiddagen och jag städade huset..
 
Sedan åkte vi vidare på kalas där bjöds det på tacogratäng och super god passion och kladdkaketårta.. Det blev super gott verkligen. Så där lyckades hon, min kära syster! ♥
 
Stannade till i Grönadal en snabbis på hemvägen också. När vi kom hem så bytte vi om och stack ut och jobbade igen med veden.. Vi ska ju försöka kapa det mesta idag nämligen..
 
Filmmys med en super bra film och sedan blev det soffmys resten av kvällen.. Men just nu så ska jag ta på mig lite kläder och sticka ut och jobba igen med veden.. Here we go!!

Helgmys

Med brasa och en himla massa fina ljus i heela huset! ♥
 
Ikväll har jag bakat världens godaste muffins. Blev väldans nöjd så dem kan jag helt klart baka till jobbets skördefest.. Perfekt ju! ;)
 
Mys med Sessan, godis, planering och fix inför skolan denna höstiga fredag.. Det blåser storm ute och regnet öser ner titt som tätt ute..
 
Det är väldigt mysigt att sitta inne och bara mysa under en filt då..  ♥

hoppa blob och 4000 sexställningar

finns det tydligen ;)
 
Haft världens bästa föreläsare idag på jobbet.. =) Visste ni förresten att kuk betyder liten växt ifrån stammen. En super bra men lång dag på jobbet.. Imorgon slutar jag iallafall tidigt.. Det ska bli super sköönt.
 
Då ska jag iväg och handla lite inför helgen kan man säga.. =) Måste testbaka ett par muffins om jag kan baka dom till skördefikat på jobbet.. ;p
 
Sitter och kolla lite upplevelser också.. Är så sugen på någonting alltså.
 
Typ det här... Hoppa blob! ;)

killarna jobbade bra.

 
killarna har jobbat ute heela kvällen och jag har grejat med att ta ner vårt tält som stod över altanen. En hel del fix med huset med andra ord. Har också hunnit med att tvätta en maskin och hänga upp den! :)
 
Soffhäng innan det är dags för sängen med andra ord och en massa planering inför morgondagen.

Lunch på utkiken med fina kollegor..

Idag hade vi studiedag på jobbet.
 
Möblerade om och ändrade en massa i klassrummet så vi får väl se vad barnen säger imorgon.. Dock är ju inte jag med imorgon bitti då jag har fått ett annat uppdrag ;p Bjöds på goda frallor i cafeét på förmiddagen..
 
Framåt lunch så tog vi bilarna och åkte upp på Bryggareberget för lite lunch på utkiken.. Har aldrig ätit lunch där uppe faktiskt. Så det kommer jag definitivt att göra snart igen!! Hur mysigt som helst och väldigt god mat. Pricken över i:et var att vi var ett gäng härliga kollegor som åt där och hade väldigt trevligt!! ;) Eftermiddagen gick i ett rasande tempo och efter lite planering så var det dags att gå hem..
 
 
Här satt vi och åt idag..

En plats i solen

Liza Marklunds film, en plats i solen såg vi igår..
 
Jag älskar svenska kriminalare..Finns inget bättre ärligt talat. Rekommenderas starkt.

Två dagars...

exkursion är över och imorgon blir det jobb igen som börjar med studiedag för eleverna så imorgon blir det planeringsdag hela dagen och jag jobbar längre än vad jag ska.. :p
 
Vi andra i gruppen tyckte också att vi kunde haft artduggan nästa vecka istället nej då ska vi ha den om 1,5 månad?? Till vilken nytta då? Det är ju liksom nu man har det färskt i huvudet? Jag kommer ju liksom aldrig fixa det där :(
 
Det är iallafall tur att jag ska skriva fältprojektet tillsammans med en annan tjej ifrån Ronneby. Alltid skönt att kunna vara två på någonting och inte sitta med allt själv. Roligt med exkursion där vi bara var sju personer i en liten minibuss ;) Förra gången var vi ju liksom 50 personer, första terminen på lärarprogrammet ;p
 
Missade den tre timmars långa föreläsningen på jobbet igår också så den måste jag hinna titta på också och göra en massa anteckningar och en 82 sidors powerpoint till.. Yeah säger jag bara ;) Bara den är intressant så ska jag nog fixa det ;)

Exkursion

varit i Kalmar på exkursion idag..
 
En heldag men vi fick iallafall tur med vädret.. Sjukt härligt. Imorgon är det exkursion på Öland som gäller. Kollat på ett avsnitt av den spännande serien "Pretty little liars" och snart ska jag kolla på ensam mamma söker ;o) Mysigt som bara den tycker jag.

Dagen efter

så mår man sådär bra.. ;) Huvudvärk, illamående blandat med träningsvärk var ingen höjdare alls ;p
 
Men nu är man som vanligt igen! Sköönt är väl det..
 
Boda Borg var en riktig höjdare. Sjukt att man aldrig varit där innan. Det måste verkligen göras om fler gånger. Sjukt roligt! =)
 
Idag har vi gjort lite av varje. Tackat Peter för att han var snäll och hämtade mig mitt i natten i stan. J har dammsugat och jag har fixat tvätt och plockat undan.. Just nu håller jag på att steka pannkakor. Hoppas smeten tar slut snart.. :p Har ju stått i köket en bra stund nu..
 
Imorgon blir det Kalmar heela dagen och inget jobb. Vi som både skulle ha möte och föreläsning som jag missar imorgon. Lite surt faktiskt men men.. Förhoppningsvis leder det till något bra iallafall.
 
Packning inför morgondagen och sedan blir det soffhäng, film och chips ikväll ;)

Sofies Möhippa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En dag att minnas.. Gud, vilken perfekt dag & kväll vi fick. Allting i minsta detalj!
Det gjorde vi bra tjejer! ;o)
 
Nu ser vi bara fram emot den stoora dagen då Sofie & Olof ska bli ett!

fredag

hemma tidigt en fredag är så jäkla skönt.. Heela helgen blir ju liksom mycket längre dåå! ;o)
 
kollat på serie, packat, duschat, powernap, gjort äppelpaj och hämtat Eric.. Man hinner mycket en fredagseftermiddag..
 
Jag tror jag ska inta sängen och en bra bok faktiskt!! Imorgon ska jag upp tidigt nämligen och vad planerna är då får ni veta senare.. Det är nämligen en hemlis! ;)

klassen själv..

haft klassen själv idag och även imorgon.. Ingen är lyckligare än jag!! ;) Var hemma väldigt sent idag och då fick jag middag i form av chili con carne. Det var länge sedan nu.. Lektioner, planering, rättning och möten.. Jag trivs som fisken i vattnet.. Jag älskar mitt jobb igen!! Känns så jävla härligt..
 
Imorgon är det redan helg..Sjukt och jag slutar tidigt. En massa fix och planering händer imorgon.. =)
Mer får ni veta i helgen! ;o)

dödstrött & grattis

slutade tidigt idag..
 
Imorgon är det torsdag redan.. Veckan har gått fort.. Har försökt att hitta någonting jag kan baka till skördefikat på jobbet som vårt arbetslag har ansvaret för.. Svårt att komma på något bra liksom ;o)
 
Vill passa på att säga grattis till min älskade syster som fick godkänt på sin tenta.. Är stolt över dig syrran som fixar de och är såå duktig! ;)
 
Har kollat på en till föreläsning också men usch vad jobbigt det är att lyssna..:/ Man blir ju såå trött;p Nu blir det soffmys och thé..

Hamilton - I nationens intresse

Såg äntligen Hamilton häromkvällen.. En väldigt bra film som jag trodde..

Akuten

fick ett sms om att J befann sig på akuten idag.. Så jag åkte direkt dit efter jobbet.. Han kunde ju inte röra sig ens :/ Efter en röntgen och några starka tabletter kunde han fortfarande inte röra sig så då fick han en spruta också men den hjälpte ju inte heller.. Så han fick hänga på mig på väg ut till bilen. Det gick inte snabbt men det gick sakta ;) Ett helt nedfällt säte så kunde han iallafall ta sig in i bilen och vi kunde ta oss hem efter ett stopp på apoteket och lite mat beställt från J.. ;o)
 
Förhoppningsvis så blir han bra snart och det var troligen ett muskelfäste som hade släppt. Så vi får väl hoppas på att det inte blir värre iallafall.
 
 
Vad härligt det är med fina arbetskamrater säger jag bara.. Helt otroligt skönt att jobba med ett härliga människor runt omkring sig! Jag är väldigt glad att jag äntligen hittat ett ställe jag trivs på!

Första dagen på vecka 36

och första dagen på nya jobbet är också över och tiden gick snabbare än snabbast..
 
Jag trivs som bara den och jag får äntligen göra det jag brinner för.. Det känns overkligt att jag ändå har kommit så här långt just nu.. ;p En skoldag med både idrott och sedan en massa möten och genomgång utav schema efter det och helt plötsligt så skulle man gå hem?! Där va den dagen de..
 
Kollat in lite saker inför nya kursen, ätit smörgåstårta och duschat och nu sitter jag helt slut i soffan efter en lång dag..
Följ dina drömmar, det är värt det.. Hur mycket det än kostar dig!!!

Nu väntar jag på ensam mamma söker och tycker att det kan börja nu så jag kan gå och lägga mig för jag är hur trött som helst!

The cabin in the woods

Världens sämsta film vi någonsin sett.. Se inte denna :p

Snow White and the huntsman

Ingen Josefin film men J tyckte den va bra iallafall ;p

Smörgåstårta och cross?

Min garnering av smörgåstårtan..

Ikväll blr det smörgåstårta och bingolotto tillsammans med ett par vänner.. Kan ju hoppas att turen är med oss denna vecka:p haha..
Vi var och kikade på ett par crossar innan idag också.. "Någon" är ju lite sugen på det.. ;p
 
Imorgon börjar jag nytt jobb!!! Tjoohooo säger jag bara.. Som jag har längtat.. ;)

jobbat klart och en stor förrändring

jobbat klart för denna helgen och nu tar vi helg.. Känns skönt!!
 
Underbart väder idag med ju! ;) Jag har grejat lite här hemma. Letata upp två lampor från vinden.. Jag har äntligen köpt min spegel som jag har funderat på väldigt länge.. Så nu ska den bara hängas på plats också! ;)
 
Idag blir det städning här hemma och sedan ska jag försöka klippa det väldigt långa gräset här ute om det ens går :p Vi får väl testa iallafall.
 
 
På måndag börjar en ny förrändring i mitt liv.. Jag ser fram emot detta, jag ser fram emot förrändringar.. Jag tror detta kommer att bli väldigt bra eller jag hoppas på det iallafall ;o) 
 
En härlig och solig lördag mina vänner! ;) Vad mer kan man önska sig?;)
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu