Föreläsningar och lunch med morbror

har varit på två föreläsningar idag :) Den första var verkligen super bra och huvudet snurrade med en massa nya saker och pennan glödde.. Däremot andra föreläsningen var trist och tråkig. Föreläsaren höll sig till en monoton röst under flera timmar och då blev gäspningarna många :p

Emellan dessa hann jag med en otroligt god lunch med morbror. Fläskfilé, stekt potatis med kantarellsås och grönsaker.. Träffade alla gamla handledare och en personal på alla skolor jag har jobbat.. Super roligt!! ;)

Skulle till nya lägenheten men där hade redan bovärden varit.. Så jag blev helt förvirrad. Sen körde vi ut mot Hasslö till Js farmor & farfar för att prata lite om vissa saker, där var även Hulda och söta lilla Chili :) Har sedan gjort oss lite varma mackor för att gotta oss med.

Nu kollar jag på ensam mamma.. Så roligt att se härifrån Nättraby och Karlskrona men fy tusan vad vi låter bonniga :p haha.. Imorgon är en ny dag och då på Rödebyskolan.. En massa grupparbete och likvärdig bedömning av elevarbeten. Det ska minst sagt bli en intressant dag! Hoppas ni har haft en härlig start på veckan! ;)

Vintertid och en dag med syster


Idag har vi ställt om klockan till vintertid.. En timme längre och därmed var det mörkt när klockan var 17 i eftermiddag :/ Tradigt som tusan..

Syrran kom en runda och vi var ute på långprommis tillsammans med Thea.. En väldigt dryg och gnällig råtta:p haha! Sedan blev det glass & chokladsås här hemma bland kartongerna.

Imorgon är det kompetensutveckling som gäller hela dagen. Spännande som attan! ;)

A little bit of heaven


En kass film som jag inte ens såg klart..

Love Wedding Marriage


En ganska bra film iallafall..

Bridesmaids


En sådär bra film tyckte jag själv..

Underbara


Underbart söta! :)

Gymmet

igår var jag onyttig så nu blir det gymmet.. För att kunna unna sig lite gott ibland behöver man träna också :p

Tvätten är klar, städningen är fixad och disken står på tork! Lyckliga jag! Hej hopp!

Orkan

är det här hemma just nu..

Allting är smutsigt och det är kartonger överallt.. Tvätten hänger på tork och det är saker överallt där det inte ska vara om man säger så.. Just nu är jag trött på att ha det så här :p Jag vill bara flytta, komma iordning med allting och ha ett snyggt och rent hem!

Igår kollade vi på serie och hade en lugn hemmakväll. Sov länge idag och for upp som ett skott för att fortsätta dagen med städandet.. Tänkte försöka hinna träna idag också efter jag har fixat och donat här hemma. Just nu är tvätten igång ännu en gång för att tvätta ett par små mattor som sedan ska packas ner i lådorna.. Ja, jisses vad grejer man har.. Sortering och rensning är därför på ingång också!!

Pojkvänsmaterial?;)

Jag vill ha en kille som håller mig i handen när vi går genom stan, så att tjejerna blir svartsjuka. Jag vill ha någon som kan börja sjunga helt plötsligt = få mig skratta! Jag vill ha någon som kysser mig mitt i en mening. En kille som kastar godsedjur på mig när jag är dum. Som bär mig mest hela tiden. Som älskar att kramas lite för länge. Någon som slår vad om kyssar att han vinner över mig, och sen låter mig vinna ändå. En som leker med fingrarna i mitt hår och köper ringar ur en 5-kronors automat. Jag vill ha en kille som tar med mig på picknick mitt i natten bara för att kunna se lite stjärnor falla så att jag kan önska mig saker. En kille som köper engångskameror och tar töntiga, söta, underbara kort på oss. Någon att ha vattenkrig med på sommaren. En kille som utmanar mig på snöbollskrig på vintern. Som tycker att jag är söt även när min näsa är röd. Någon att kyssa i spöregn. Jag vill ha en kille som vill bygga ett fort av filtar och gömma sig där med mig en hel dag. En som gärna sitter framför en brasa och pratar om framtiden.
Mest av allt: en kille som är som en bästa vän och som helst inte krossar mitt hjärta.


K.Ä.R.L.E.K

Jag vill att killen ska:

Kyssa mig i regnet
Se på filmer med mig
Vara en gentleman
Fortfarande kunna överraska mig efter en lång tid tillsammans
Komma ihåg småsaker om mig
Starta fejkkrig med mig -oavsett om det är med mat, kuddar eller pussar
Skriva kärleksförklaringar på post-it lappar
Låna mig hans tröja när det är kallt
Få mig att hålla käften genom att kyssa mig
Kalla mig saker som "hjärtat" och inte "snygging"
Krama mig och säga "nej, det är det inte" när jag säger att allt är bra
Hålla mig i handen framför hans kompisar
Ett stort hjärta.


Nätmobbning

varit på föreläsning inne i stan idag om nätmobbning.. Föreläsningen var väl sådär. Det var ju inget nytt om man säger så. Dock träffade jag min gamla handledare som var på samma föreläsning.. Så trevligt och vad man längtar tillbaks... Jag vill ju såå gärna!! Tycker inte alls om detta om jag får säga det själv. Men vad gör man?

Tillbaks till jobbet igen för ett APT.. En massa punkter vi skulle hinna oss igenom och det gick väl ganska bra iallafall.

Imorgon är det helg igen och sen kommer det efterlängtade lovet. Dock har ju inte jag något lov men det blir lite kortare dagar för mig, iallafall två av dem och sedan utbildning två av dem också! Intressant som bara den! Jag har planer och vill inte stanna för länge i samma mönster just nu. Jag hoppas och håller tummarna att detta ska gå vägen!

....

Det blev en bra dag idag tillslut.. Blev stan en runda på förmiddagen och sedan jobbet.. Jag är sur för att jag inte får jobba på förmiddagarna ;p

Vi har iallafall varit i gympasalen idag och lekt och sedan blev det halloweenpyssel och wii spelande!! Nu ska vi ta oss ett varmt bad för att värma upp oss här hemma! ;o)

På en och samma gång

har jag en massa känslor. Framförallt angående jobbet.. Pratade med andra tjejen idag om detta och hon är rätt bra ändå :) Alla som jobbar där vi är, är ju äldre och har jobbat tillsammans i 40 år.. Lite svårt då, till skillnad på andra stället där alla är runt 30.. Hade nog varit rätt mycket roligare att jobba då tror jag..

Jag vill bli färdig med det jag läser för att kunna söka mer och mer utmanande arbete och jag hoppas detta kommer med tiden.. För jag vill så gärna.

Imorgon ska jag försöka hinna träna och sedan äta frukost med en vän innan jag börjar jobba.. Det ska förhoppningsvis bli en väldigt bra dag.. :) Dessutom är jag nu även inbokad på ännu en föreläsning så det ska bli spännande att vara med på detta.. En massa roligt inbokad och en massa träffar med annan personal vilket jag ser fram emot väldigt mycket. Och nästa vecka är det lov.. Lite bättre schema och lite roligare dagar ska jag ha då! ;)

Lång mötesdag

Igår blev det en väldigt lång mötesdag och jag var inte hemma förrän halv nio på kvällen..

Har dock inget mer att skriva för tillfället.. Har varit och tränat nu på förmiddagen och varit "duktig". Hann alltså inte med någonting igår.. Men idag så :) Önskar er en härlig dag!

Redo för en ny vecka?

Jag känner mig faktiskt inte speciellt utvilad efter denna helgen.. Men det ska väl funka ändå..?

Hade en väldigt mysig och trevlig lunch tillsammans med E igår och vi åt så vi höll på att spricka! ;) Efter en god kopp thé blev det även en runda på stan där jag hittade tre bhar för 75 kr styck. Det kallar jag fynd ;) Så nu åkte den ena ner i soporna.. Kanske kommer bild på dem om jag orkar ta..

Jag var sjukt trött igår så det blev soffan en stund för att sedan bege sig bort mot P & T för lite lördagsmiddag vilket bestod av potatisgratäng och kotlett med goda grönsaker..

Har varit ute på powerwalk i solen och handlat en runda på citygross men även hunnit packa ett par kartonger.. Imorgon blir det skoldag och sedan möte x2 ännu en gång..

Det är verkligen tur att man älskar sitt jobb;) Vad hade jag gjort utan dessa underbara barn och vissa i personalen.. Jag är verkligen lyckligt lottad som ha att bra.. Och ännu bättre ska det bli. Jag längtar efter att få komma framåt och utvecklas.. Idag blir det chili con carne till middag. Magen kurrar redan...

Myslördag

En sak som är säker är att jag ska ha en riktig myslördag idag/ikväll.. Jag har börjat packa lite smått och det ska jag även göra lite mer idag.. J jobbar. Usch för att gå upp och jobba en lördagsmorgon i detta mysväder..

Det blir iallafall en lunch på stan med E men innan dess så ska jag hinna med en hel del hemma..
Pusss & Kram.

Svensson svensson



Kunde inte få trailern mindre tyvärr :p Men det var en trevlig kväll igår och filmen var bra! :)


Det är dags för...



En jobbdag har gått till ända och nu har vi äntligen helg här hemma.. Vi har ätit gått och varit och handlat en dammsugare denna fredag ;p haha! J lagade den förra men sen gick den ju sönder igen så det fick bli en ny iallafall..

Snart ska vi också börja packa och jag längtar. Det ska bli såå super skönt så ni anar inte.. Just nu vill jag bara flytta :)

Ikväll blir det bio med tjejerna.. Extra mysigt!

Imorgon jobbar J och jag ska luncha med en fin vän! För att sedan fira lite helg med min finaste! ♥
Ha en underbar kväll där hemma och mys så mycket ni bara kan i kylan! :)

Mycket på G

Det har varit en lång dag idag med mycket möte och en massa nya saker att ta in..

"Du är som en häst, som vill så mycket men just nu bara står och stampar på samma ställe"

Ja, så skulle man ju kunna uttrycka det ;p En bra dag faktiskt! Med lite utflykt och sedan möte med skolan efter detta.. Så ska alla dagar vara tycker jag! ;) Samtalet var hur bra som helst och jag är väldigt nöjd att vi kunde få in detta.. När jag kom hem var J i full gång med middagen och att göra biffar! Snart ska vi börja packa! Jag ser fram emot det här som tusan.

Jag har så mycket jag vill att jag inte riktigt vet vart jag ska börja!


Restaurangmys






En fin kväll värd att minnas!

Tack min söta syster och fina morbror och dessutom världens finaste morföräldrar! ♥

Myspys

Idag har det varit lite smurftema på fritids med smurffilm och en massa popcorn! :)

Ikväll ska jag och syrran ha myspys kväll med mormor & morfar på en mysig restaurang i Karlskrona! ♥

Restaurangbesök

Ikväll ska det minsann bli restaurangbesök.. Det ska bli otroligt mysigt & lyxigt! ;)

Skulle haft en frukostdejt idag men det blev inställt :/ Synd, jag ville ju ätit frukost:p Men men. Det går bra hemma också.. Har tagit ner lite grejer till förrådet och ska nog göra detta färdigt också med krukorna.. Sedan blir det lite frukost här hemma för att sedan fixa en grej och dra sig mot jobbet.

Allting börjar bli spännande nu :)

Jaaaaa

Nu börjar allting gå som planerat ;) Jag kommer dock inte avslöja någonting ännu förrän allting är klart och vi har börjat med vårt projekt.. Men det ska bli så roligt och såå spännande!! ;)

Vi har ätit super god lasagne som min fina sambo fixade! :) Me love you! ♥ Nu börjar allting går enligt mina planer och jag hoppas också att allting går vägen och att allting är färdigt snart!! ;) Förväntansfull till tusen!

Möte

Nu bär det av till stan för ett möte.. Jag håller både tummar och tår..

Önskar alla en toppentisdag!

Att göra listan

• Fixa mat - Check
• Fixat tvätten - Check
• Fixa adressen - Check
• Räkna ihop mina övertidstimmar - Check
• Skriva brev till rektorn - Check
• Kolla nästa skoluppgift - Check
• Fixat läxa till en elev - Check
• Rättat So böckerna - Check
• Skrivit ut papper till morgondagens möte - Check
• Mailat mitt riktiga schema till löneenheten - Check

Det jag har kvar är nu:


• Fixa intervjufrågor till nästa uppgift
• Skriva frågor till mötet på torsdag
• Boka bord för middag i veckan
• Diska

Jag hoppas inte att jag har missat någonting nu..


Nya utmaningar

och jag lovar att denna morgon verkligen började med en massa nya utmaningar.. Ingen lugn stund här inte. Denna vecka började med kaos klockan 07.00.. Ingen bra början :/ Men det var bara att inse fakta och göra det bästa av det.. Jag var dock ingen hjälpsam person alls på morgonen, jag kunde helt enkelt inte.

Det är mycket på gång just nu. Både hemma och på jobbet. En massa som måste fixas och donas med. Jag har nu skrivit upp en lång lista som måste göras och sedan bockas av för att jag inte ska glömma bort allting.. Jag vill ha allting färdigt nuuu :p Allra helst alla tusen frågor jag har i huvudet angående jobbet som vanligt..

Nehe, dags att fixa ännu en sak så att jag sedan kan bocka av det från listan ;p Ingen lugn och skön måndagskväll här inte.. Dock väntar jag på att klockan ska slå 20 så att jag bänka mig framför ensam mamma söker.. Tills dess: LISTAN..



Snabbshopping i Karlshamn

Glömde berätta att jag stack ner till Karlshamn igår på eftermiddagen för att kolla in en soffa och den var super mysig så den blir det! ;) Skönt att ha det fixat iallafall! :)

Jag skyndade mig som tusan för att hinna shoppa lite.. Fick sen veta att alla affärer stänger klockan 15 och inte 16 som jag hade trott. Jag sprang runt som en stucken gris för att hinna med allting.. Jag hann bli 1000 kr fattigare på 20 minuter.. Det kallar jag snabbshopping ;p haha!


Slutet på helgen

börjar närma sig :/ Kvällen igår blev ändå ganska lyckad.. Födelsedagsfirande på Sjuhalla följt av lite hemmamys med ljus och våra efterlängtade popcorn!! ;)

Sedan hämtade vi killarna och hade fortsatt trevligt :p Vi hade två gäster som sover över inatt. Så det blev fullt hus.. Idag har det inte hänt mycket här hemma. Jag har tvättat och diskat och städat undan allt från igår och just nu behövs en storstädning igen och jag orkar inte :p haha! Jag har sovit en stund på soffan medan killarna kollade film och sedan deckade J med ;p Trevligt sällskap vi måste varit. Haha.. Det blev handling på citygross tillsammans med T sen ;) Mysigt att få sällskap iallafall.

Ikväll är vi bjudna på middag hemma hos S & S tillsammans med bingo. Undra om turen är på vår sida denna söndag.. Det ska bjudas på tacos så det ska bli super gott! :)

Kärlek




Min bilruta när jag kom ut igårmorse och skulle köra till jobbet! ♥

Du är den bästa jag har! ♥


Snyggaste bilen

Igår hade vi en trevlig hemma hos vänner i Nättraby tillsammans med super god kinamat! ;)

Jag deckade nästan på soffan så fort jag kom hem.. Trött på fredagar är bara förnamnet efter en intensiv vecka.. Idag ska vi åka iväg och kolla på en ny dammsugare. Vår har uppenbarligen gått sönder. Den var helt död iförgår när jag skulle ta mig en tur.. Så typiskt.

Jag har dessutom hittat världens snyggaste tjejbil.. En sån vill jag verkligen ha!


Jim hittade en annan snygg bil som han tyckte att jag skulle ha! ;p



Jäkligt snygg den också! ;)

Ja, drömma kan man väl alltid göra.. Jag har så mycket planer och drömmar i mitt liv så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Problemet med dessa är bara att det är tiden som är problemet. Jag vill hinna med detta under en 5 års period utan att bli 5 år äldre. Tror ni att det funkar?!

Nyss kommit hem

och det är helg.. Underbart skönt tycker jag och jag är helt slut som vanligt på fredagar..

En lugn eftermiddag dock vilket var väldigt skönt! :) Ikväll blir det kinamat med familjer Erdin/Olander.. Ska bli väldans trevligt. Sen är jag slut som artist vill jag lova :p

Därför ska jag nu slänga mig i duschen och lägga på ett kol.. Trevlig helg! ♥

Something Borrowed


Denna fina film såg jag igår kväll.. Hur fin som helst! ♥

Första frostnatten


Så här var det på rutorna på bilen imorse..

Första frostnatten har varit här.. Usch & fy för denna tiden som är på väg.. Jag vill ha sommar igen!!

Ett VG på andra uppgiften

Fan vad stolt jag är.. Ett VG på min andra uppgift på avancerad nivå. Helt sjukt, jag trodde aldrig jag skulle palla med detta.. Det är ju dock inte slut än men än så länge har det ju gått bra..

För er som inte vet så jobbar jag heltid, har dessutom en massa planering och möten på kvällstid samtidigt som jag läser en kurs/program på 50 % på avancerad nivå.. Denna kurs är ett helt år och avslutas därmed till sommaren. Jag får dock se hur länge jag orkar. Känner jag att inte orkar med det så tar jag en paus och kanske kan fortsätta nästa år vid samma tid och ta någon enstaka kurs då.. Sammanlagt så innehåller den ju tre stycken kurser..

Denna dagen har varit lite av en kaosdag som många andra dagar på mitt jobb. Jag har jobbat med vikarie idag, dock en känd sådan vilket var väldigt skönt! :) Stress och kaos under hela denna torsdag.. Mötet drog ut på tiden också men nu är schemat även klart under lovet och det känns tusan så braa! :)

Så förhoppningsvis så blir det möten och fortbildning för mig både måndag & tisdag inom skolverksamheten på lovet. Med andra ord jobbar jag ons, tors, fre bara :) Känns härligt och kunna få en paus och dessutom vara med på en massa välbehövliga möten och fortbildning. Det ska bli såå jäkla roligt! ;)


En bra onsdag

Dagen har resulterat i en väldigt bra onsdag iallafall..

Hade en frukostdejt imorse som sagt och det var jätte trevligt! Just nu här hemma är det ljus tända, serie på, mysdressen ska på och sedan är jag redo för lite pluggande. Igen..

Tänkte jag skulle försöka bli färdigt med det ikväll. Undra om jag kan fixa det.. Har två frågor kvar nämligen.. Wish me good luck! :)

Världens finaste morfar 70 år



Gammal bild men lika söt för det! ;)

Världens bästa morfar fyller 70 år idag.. Så mormor & han skulle ut och äta ikväll. ♥ Nästa vecka ska vi ut och äta tillsammans med dom har vi bestämt! ;)

Grattis till världens bästa! ♥

Tröttheten kommer smygande

Nu börjar tröttheten komma smygande och det får bli en tidig kväll för mig ikväll vill jag lova.. Idag lekte vi lekar med barnen tillsammans med två väldigt trevliga damer :)

Nu lägger jag ner plugget för ikväll. Har inte skrivit jätte mycket men en sida är bättre än ingenting alls.. Nu är det inte långt kvar på denna uppgiften.. Jag ska minsann fixa detta.. Pepp, pepp! ;p

Imorgon blir det ännu en frukostdate.. Det gäller att passa på! ;o)

Färdigtränad för tisdagen

Nu har jag precis varit och tränat.. Känns skönt. Kan inte ligga på latsidan längre utan måste verkligen ta tag i det här..

Just nu väntar jag på ett besök.. Sen måste jag fortsätta plugga innan det är dags för lite jobb :)

Framgångsrik

"Att vara framgångsrik handlar inte om storlek utan om den rätta inställningen"..

Har kollat på ensam mamma söker och kärleken blomstrar.. Hur härligt som helst! ;) Mysigt med lite romantik.. Men nu sitter jag med plugget igen och det går framåt och jag är inte ens trött.. SJUKT BRA!!

Måndag och ösregn

Det är så tråkigt ute.. Mörkte och trist och bara en massa massa regn..

Jobbigt när klockan ringer 05.00 då :/ Dagen har gått i rasande fart och jag älskar när jag får vara i skolan.. Jag håller bara tummarna på att jag får vara med någon dag under lovet också.. In mot stan för att uträtta en snabbt ärende så det blir nog bra. Det måste bli bra iallafall ;)

Nu har jag slängt i mig en korv för att fortsätta plugga lite grann. Får se hur långt jag orkar innan jag däckar i soffan :p Ska försöka göra mitt bästa iallafall..

En massa ljus tända hemma hos oss är det nu i mörkret iallafall! ♥

Annat besök & bingolotto

Vi fick annat besök också.. Ett gäng av Js kusiner plus farbror! Mycket trevligt.. Det blev lite fika och sedan tvspel för övriga :p hehe..

Vi håller också tummarna för en annan sak som förhoppningsvis ska ske mycket snart.. Ikväll blir det bingolotto på Gamla Dalbyvägen i Nättraby! Vi hoppas på en bil.. Så får väl se hur det blir med det. Jag har iallafall varit duktig och kommit en bit på plugget men det är en lång bit kvar tyvärr.. Vi får väl se om jag fixar det tills på onsdag annars får jag skicka det så fort jag hinner...

Nu önskar jag oss lycka till ikväll och ni andra får ha en fin avslutning på veckan! ♥

Jag får snart spunk

Fy tusan vad jobbigt det här är.. :p Hur mycket som helst att göra ju..

Jag vill bara bli färdig med hela kursen :/ Snart får vi också besök men det går förhoppningsvis snabbt ;p hehe.

Underbara lördag

Igår var en väldigt skön dag.. Började dagen med en lång och mysig frukost här hemma till en massa gott! Sedan blev det en långpromenad med Camilla i solen.. Tack för hjälpen också :)

Vi begav oss sedan till svampskogen. Det blev en hel massa svamp ;)



Svårt att se dom under löven nu bara :p

Städade av lite snabbt och hann med ett bad innan vi fick besök av S & S för lite grillmiddag! Jag var så mätt så jag höll på att spricka. Helt otroligt vad gott det var ;) Potatisgratäng, grillat, kött med sallad och fetaost är otroligt underskattat. Kvällen igår var lugn med andra ord. Lite wii och en godispåse så var jag nöjd! ;)

Mys med mig själv

Igår var jag helt slut och bara låg på soffan i princip.. J var iväg och jobbade så jag fick underhålla mig själv och det gick ju ganska bra det med.. ;)

Vad händer idag då? Jag kan säga att det behövs en röjning här hemma och dessutom behöver jag en sak till som jag dock inte ser fram emot sådär mycket:p

Nu blir det iallafall frukost! ♥



Välkommen fredag

Gud vad härligt med fredag.. Hoppas denna dagen går oerhört fort för jag vill komma hem och mysa upp mig med fina sambo! ♥

Dock ska ju han iväg idag men ändå :p Denna helgen måste jag sätta mig ner med plugget. Det är konstigt, man drar ut på det till sista sekund ändå att jag har sagt att jag ska ligga i fas och göra allting klart ett par dagar innan det är inlämning..

Vi får väl se hur denna dagen arta sig.. Kommer en ny person till skolan idag som ska hjälpa till lite för att det ska fungerar på ett bra sätt.. Nu har jag precis tagit disken och ska byta om från myskläderna kanske ;p

Ha en underbar fredag!

Föräldrarmöte

Hemkommen efter ett väldigt intressant föräldrarmöte :) Men nu är man trött efter en väldigt lång jobbdag :p
Nu börjar man bli lite sugen på lite kvällsmat men sedan får det bli sängen för imorrn ska man upp tidigt till jobbet igen :p

Nyduschad

Nu är man nyduschad och färdig och nu väntar jag på en speciell person för att få en frukost tillsammans! ♥

Jag lyckades

med pannkakorna.. Fasen vad goda de blev.. ;) Nu är de minsann inte långt ifrån mormors..

Bebismys och pannkakor

Under förmiddagen hade jag bebismys hemma hos Elin med familj och det var hemskt mysigt.. Nu börjar man minsann längtar lite :p Det är farligt att åka dit där med andra ord ;) hehe.. En god frukost blev jag också bjuden på. Tack så mycket mina vänner! ♥




När jag kom hem ifrån jobbet idag så har jag fixat och grejat här hemma.. Så jag har nyss bytt rent i sängarna och det rullar just nu runt i tvättmaskinen och sen har vi ätit ärtsoppa idag så just nu håller jag på att steka pannkakor för fullt.. Har också tänt en massa ljus här hemma så mysnivån är hög. Strax blir det även en dusch och sedan soffan.






Frukostdate

Klockan är inte ens nio och jag har hunnit med en massa..

Diskat och dammsugat av lägenheten och plockat iordning här, bäddat och fixat en grej till J :) Effektiv dag.. Hoppas dagen fortsätter i samma takt..

Nu blir det frukostdate hemma hos en vän.. Ha en trevlig onsdag kära vänner! ♥

Avancerat

Alltså detta var verkligen svårt.. Det känns att det ligger på avancerad nivå och jag känner mig en aning förvirrad. Hur ska jag någonsin fixa det här?:/

Bubbelpool lyx



Skulle simmat idag men det hade ju dom ändrat, så jag fick därför gå upp och bubbla lite i varmbadhuset.. Bastade lite och hade en allmän skön förmiddag för mig själv.. Det får man ta och göra om oftare.

Jobbade ett par timmar och vi hade stationsvis med samarbetsövningar och sen firade vi kanelbullensdag med lite fika.. Jag har dessutom blivit mailbombad idag, haha men det är bara kul :) Jag skulle ju vara effektiv idag och ha utträttat en del men har dock inte satt igång med den nya uppgiften i skolan och det är det som stressar mig lite. Måste ta tag i det där.. Men inte just nu :p

Kanelbullensdag


Idag är det kanelbullensdag och det ska vi fira lite idag när jag börjar jobba :)

Jag kunde dessutom verkligen sova ut idag & det känns så jäkla skönt! Utvilad och pigg.. Nu ska jag kicka igång tisdagen.. Ha en trevlig dag..

11 timmars

jobb idag och man är helt slutkörd..



Öppnade ju imorse och sen var det möte efter skolan.. Satt i grupper och diskuterade hur vi skulle göra och alla var minst sagt sura och irriterade.. Varför ska alla på varenda skola dela upp kunskapskraven i alla årskurser?? Meningen är väl att vi ska ha en likvärdig skola med någorlunda lika kunskapskrav? Hur kan det bli det om alla på varenda skola i hela Sverige ska göra exakt samma arbete??

Som de andra lärarna sa: De borde haft en grupp för detta som satt och gjorde detta så åtminstone alla skolor i en kommun kunde gå efter samma kunskapskrav. Nu kommer det ju bli olika ifall man flyttar från en skola i kommunen till en annan.. Helsjukt ju. Poängen med detta var ju att man skulle sitta tillsammans och inte var för sig hemma och bena upp det och nu blir det likadant ändå.?

Jag är trött och fundera på ett varmt bad men vet inte om jag orkar heller. Kanske bara sätta på sig onepiecen eftersom jag ändå ska träna imorrn. Full rulle som tusan.. Imorgon ska jag minsann vara effektiv. Vi får väl se hur det går..

Min rosa onepiece


I love it.. Vi myser i soffan med ljus och thé just nu..

Söndagkväll och imorgon börjar veckan med en tidig morgon och en rivstart men det ska nog gå bra det här.. Önskar er en trevlig söndagskväll och mys ordentligt nu det sista timmarna utav helgen..

Älskade mormor 75 år


Du är mitt liv mormor! Du är den bästa jag har och du & morfar ska ha en fin födelsedag tillsammans idag!! ♥ Vi älskar er mest av allt och mer än ni anar!!

Skördefest på Öland

Igår var vi på Öland och skördefesten.. Hade en väldigt trevlig dag tillsammans med ett par tjejer ;) Tack så mycket.. Det blev sedan middag hemma hos P & T för att avsluta lördagskvällen och det bjöds på tacos.


Jag somnade i soffan igår runt 20 tiden. Helt slutkörd för att vakna vad jag trodde var mitt i natten då var klockan 21.30.. Helt väck :p

Idag har det varit väldigt lugnt på Gamla Dalbyvägen.. Men nu måste jag sätta fart och dammsuga av här hemma. Fixa till presenterna som mormor & morfar ska få om någon timme..

Livet är väldigt skört ibland måste jag säga & idag tänker jag extra på mina nära och kära.. Ibland livet avslutas när man minst anar det.. Krama om varandra och berätta hur mycket de betyder för dig för det ska jag göra idag.. ♥

God morgon

alla glada ;)

Jag har varit uppe ett par timmar. Det känns skönt för helgen blir så mycket längre när man stiger upp tidigt och dessutom är jag alltid pigg på morgonen nu för tiden. Det känns skönt! ;)

Man blir lite sugen på att dricka nu när man hör bra låtar på mtv.. Jag håller mig till thé denna morgon istället! Jag önskar er en mycket trevlig lördag för det ska jag ha! Puss & kram.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu