Heeelg.

Jag har jobbat ett par timmar idag men jag känner att det är heeelg ;) För jag är faktiskt ledig imorrn!! Tralalala!! ;)

Gårdagskvällen blev lugn & med en massa mys :)

För någon dag sedan såg vi nya wallanderfilmen- vittnet!! Hur bra som helst. Som alltid när det gäller dessa filmer som jag alltid säger!!

Vad händer en lördagskväll som denna då? Har nyss rensat alla blommor, vattnat & sopat på uteplatsen! :) Ikväll ska jag träffa en kär vän så jag hoppas vi får riktigt trevligt tillsammans! :)

Roadtrip

Jobbat 4 timmar idag.. Vet dock inte vad som har hänt inatt för jag känner mig helt slut typ ;p Undra vad Jim har gjort med mig inatt ;)

Sen blev det en roadtrip upp mot Nybro & sedan Kalmar och ikea.. Det blev inhandling av några lampos idag faktiskt!! :) Hade mys med min kära sambo! ♥

Stannade till i Lyckeby för att hämta min telefon som var klar.. Jim köpte 3 par skor på skopunkten.. Kryss i taket! När man kommer hem så är det samma fel som innan på den.. Blir man något trött på detta eller?! Men på ett sätt är det väl bra. Kanske man får en ny telefon snart igen:p haha










Vad händer ikväll då? Jo, jag lyckades somna på soffan en stund.. Medbjuden till stan till två vänner men orkar inte. Medbjuden till en vän i Nättraby på lite fest men orkar inte.. Är det okej att bara vilja sitta hemma?;p

Sötaste..


Vi har haft sötaste mormor & morfar på besök ikväll! ♥

Grillat & till efterrätt åt vi glass med lite noblesse till :) Helt sjukt gott!! Tack för en mysig kväll min kära mormor och morfar..

Imorgon jobbar jag endast 7-11 och det ska bli såå skönt.. Har nämligen bytt bort min kväll som jag egentligen skulle haft som jag redan jobbat igen.. ;p

Så imorgon blir det en tripp till Kalmar/Nybro efter jag har slutat jobba.. Jag håller tummarna att jag får med min kära sambo till ikea då vi verkligen behöver ett par lampor i denna lägenhet :P Kanske får vi även något sålt också ;)

Mormor & morfar..

kommer på besök idag :) Jag är dessutom hemma ifrån jobbet precis!! :)

Sambon har fixat god sallad medans jag har plockat här!! Så ikväll det blir grillat med potatisgratäng, färska champinjoner och super god sallad med vitlöksbröd ;) Längtar ;)

Ha en trevlig torsdagskväll för det ska jag ha ;)

Regn i luften..

Känns som att det är regn i luften och att det snart kommer.. Men det är nog bara sköönt :)
Idag har jag iallafall jobbat och varit duktig.. Kände hur tröttheten kom när jag satte mig på soffan.. Men nej då, inte ligga på latsidan.. Måste upp & hoppa innan jag somnar känner jag ;p

Känner mig allmänt förvirrad i huvudet också.. Men det går väl över som allting annat det också! :) Nu känner jag dessutom att saknaden börjar bli större för att jobba med barnen för varje dag som går!! Vad skönt det är när man kan variera sig men ändå byta när man tröttnar lite ;)

Nu är mina roliga jobbarkompisar på semester och de "äldre" kommit tillbaks. Visst det funkar. Men det slår absolut ingenting mot de tidigare veckorna så roligt som vi haft tillsammans. Där är väl en av anledningarna till att jag saknar barnen dessutom!!

Jag försöker & försöker men det blir bara fel?? Vad ska man göra för att allting ska bli rätt undrar jag..?!



High Chaparral..
















Avslutar med en väldigt snygg bild ;) tihi!!

Showen var helt fantastisk & vi hade en grymt bra kväll!! Tack till mina tre fina vänner som var med!! ♥


High Chaparral..

Snart bege vi oss upp mot High Chaparral.. Jag ska bara jobba färdigt mina timmar först ;p
Igår kväll jobbade jag och sedan åkte jag bort och träffade några vänner, Jim var redan där.. Vet inte vad det var med honom igår ;p Har aldrig hört honom prata så mycket tror jag ;) En sötfis är han! ♥ Roligt hade vi iallafall. Åkte dock hem då tröttheten tog över och sedan jobbar jag ju idag..

Nehe, nu ska jag fixa mig.. Sedan bär det av.. För nu har jag jobbat klart.. Skrev ju detta tidigare idag :p

 

Husvagn, vänner & en massa dricka ska vi ha med oss idag!!


Lördag & regn..

Det regnar ute och egentligen är det jäkligt häärligt!! ;)

Lugn morgon med mys & nu är sambon iväg & jobbar och jag ska ta och äta lite god frukost.. Ska göra kokt ägg tänkte jag! ;) Sen ska nog jag åka in till stan för att fixa lite ärende skulle jag gissa på.. Kanske följer även Camilla med.. :) Kanske blir det en klippning.. Får se lite vad jag hittar i stan ;p

Btw. Blev lurad idag igen av Jim som säger att han ska gå upp och klockan är 8.. Jag låg kvar en stund och tänkte att jag måste nog också gå upp.. När jag kommer upp märker jag att klockan är 7.30 och inte alls 8.30 som jag hade räknat med... Åh, varför liksom?;P



Sådana här arbeten vill jag ha sen ;)



Härlig sommardag!!

Det regnade imorse när jag & Camilla begav oss till jobbet.. vilket var otroligt härligt måste jag säga!! ;) Började spricka upp sedan och jag gick en väldigt lång runda från en vårdtagare idag vilket var hur härligt som helst i detta väder! :)

Duschade & fixade till sig lite innan det var dags för kalas hos familjen Olander/Erdin.. Vilket var jätte trevligt. Hela tjocka släkten var där!! :)

Tacos & en jäkla massa mat.. Hur mätt som helst. Tårta & grejer efter också!! Jag agerade servitris, så man gjorde någon nyttan iallafall.. ;)

Min sötnos på Grevaregården igårkväll!

Har tagit tvätten och Camilla har också varit här en runda ;) Imorrn blir det troligtvis stan på förmiddagen & sedan blir det jobb på kvällen!!

Nästan nakenbad..

Igår satt vi ute på Grevaregården & lyssnade på Cash Is King :) Åt god mat med mysiga vänner och hade jätte trevligt.. Efter en runda på stan fick vi för oss att vi skulle bada på hemvägen i Nättraby :)

Sprang upp till oss och hämtade handdukar till allihopa & så blev det nästan nakenbad för alla vid Grönadalsbrygga. Dock blev det helt nakenbad för vissa av oss ;p Men dom är ju som de är också!! ;) hehe!!

Bilder från kvällen är lånade av Linn;p

Tack för en underbart mysig sommarkväll!! ♥


Vin & popcornkväll.

Hade vin och popcornkväll igår med Mia..

Hade jätte trevligt!! :) Var inte hemma förrens vid halv ett tiden inatt och sen upp och jobba vid 07 igen :) Men det går ;) Det är ju sommar.. Idag är nog den varmaste dagen som finns. Fy tusan vad varmt och klibbigt det är. Åska, ja tack ;p

Ikväll blir det mys på Grevaregården med mat, fina vänner & livemusik med cash is king!! :)


Ärtsoppa..


Idag åt vi ärtsoppa till middag med knäcke till! Mumsigt som tusan.. Vad händer ikväll? Antingen en lugn hemmakväll eller så blir det vin borta hos en vän i Nättraby!! Vet dock inte vad det lutar emot ännu! ;)

En härlig sommarkväll blir det iallafall!

snart snart..

får man lite lite semester.. Men det är ett tag kvar faktiskt.. Nedräkning som tusan!!

En massa planer & funderingar som snurrar i huvudet.. Just nu vill jag att tiden ska gå lite snabbare av någon anledning.. Nu är det inte långt kvar!! ;)

Glass

har vi slängt i oss nu.. Grymt gott!

Sitter & halvslöar & har Skansen på i bakgrunden... Vill ju höra drängarna som skulle vara där ikväll..


Imorgon blir det jobb igen så det är skönt att ha någon dag hemma & bara vara..

Tisdag..

Nu har de andra kommit tillbaks från semester och ja vad ska man säga? Det var ju rätt mycket roligare innan man säger så.. ;p Var på gränsen att jag skulle få jobbat ikväll med men nej tack.. Nu räcker det faktiskt..

Nu ska jag ut och sätta mig på uteplatsen efter en god macka och bara njuta!! :)

Shopping..



Shoppade en del idag och hann me de flesta av mina ärende också!! :p Jag hämtade upp Sofie när jag hade varit runt i Lyckeby och grejat. Jag handlade lite två par jeans, två par leggings och en bikini för 400 spänn.. Ett rätt bra köp. Sen blev det en ny plånbok också så jag har någonstans att stoppa mina kort.. Handlade en liter jordgubbar också!! :) Mumsigt som tusan!! Tack Sofie för en jätte trevlig dag i stan :)

Denna dansen vill jag dessutom lära mig! ;)

Blev en ledig dag..

iallafall.. Jag behövdes inte så då tänkte jag att jag skulle passa på.. Jag har sovit ut idag och ska fixa lite här hemma sen blir det en runda in till stan för att möta en vän som jag inte träffat på väldigt länge..

Har en massa ärende också som ska fixas idag med.. Får se om jag hinner med allting som jag ska;p


Varberghelg..

Mina ögon går snart i kors tror jag..;p

Hård dag på jobbet som resulterade i att vår grupp fick ta över vårdtagare från gruppen bredvid oss på grund att av den ordinariepersonalen gick på semester i fredagsförmiddag och lämnat vikarie i sticket hela helgen.. Dessa känner inte ens till vårdtagarna eller vet vart de bor ens.. Finns ingen som har körkort så händer det något så kan de inte ens åka till vårdtagarna..?! När de har försökt att ringa den ordinarie personalen och ska rådfråga då svara de inte och de flesta har stängt av sina telefoner? Vad fan är det för sätt allvarligt talat? Blir ärligt förbannad på sådant här.. De har alltså tagit semester själva utan att någon chef har godkänt detta..? Tur att sådant aldrig skulle hända i vår grupp! ♥




Denna bilen körde jag! ;)







Vi var uppe strax innan 4 på lördagsmorgonen & åkte härifrån strax efter halv fem... Det regnade på vägen upp till Varberg och jag somnade en stund i bilen.. Vi gick en stund och vi handlade en del saker.. Bland annat en väldigt snygg sak.. ;)

Köpte den översta fast i ett större format och jag måste att den lyser väldigt fint här i vardagsrummet!! ;) Vi åkte någon runda i crusingen och sedan åt vi lite på hemvägen.. Jag körde hela vägen hem och i slutet måste jag säga att det var lite smådrygt men jag hade ju tre killar som pratade med mig på hemvägen!! ;) Var väl hemma vid 02 inatt när vi hade släppt av de andra och tagit vår egen bil.. Upp vid sex igen och börja jobba, lite seg är man nu ja:p Hoppas alla får en mysig söndagskväll!!

Grill & poolkväll..

I onsdags hade vi grillkväll hemma hos Jocke & Emmy!:)

I fredags åkte vi till Linn för en poolkväll ;)


(bilden lånad av Camilla):p

En mysig och trevlig kväll som avslutades med några cider ;)

Fullspäckad heelg.

Helgen är fullspäckad & det är fullt upp fortfarande..
Jobbat idag och har sovit 8 timmar på hela helgen :/ Inte så smart.. Ikväll blir det mat på Stars igen!! ;)

Återkommer senare om jag orkar.. Nu blir det påklädning och tillfixning.. Jag är hungrig så snabba puckar nu då;)

Mysig kväll igår med..

Hade en otroligt mysig kväll igår med.. Grillning här hemma hos oss med kotletter, majs, potatisgratäng, korv och en väldigt god sallad.. Till detta delade jag & Camilla en flaska vin även denna kvällen.. hehe!! ;)

Dagen för mig har inneburit jobb. Skulle egentligen jobbat till 11 men var snäll mot den andra tjejen eftersom inte hon har mått så bra så jag jobbade till 14 istället så fick hon ta min tur till 11 ;p Snäll man är ibland ;)

Sambon är ute och kör hjullastare idag med på Verkö. Igår började han ju vid 05 och var hemma efter 17, en tröttis var han när han kom hem vill jag lova!!

Imorgon bär det av mot Varberg väldans tidigt. Ska åka runt 5 tiden på morgonen från Jims farbror. Så inatt är man väl uppe vid 4 tiden.. Tur att man kan sova lite i bilen på vägen upp för jag ska ju tydligen köra hem sen:p Vad som händer ikväll får vi se. Jag är faktiskt lite trött och det hade varit skönt med bara "en hemma mysa kväll" och "sova tidigt kväll";)

fin kväll..

En fin kväll hos fina vänner hade vi igår.. Jag & Emmy delade på en flaska vin och hade det mysigt.. Majskolvar, nypotatis, kotletter och flera olika kalla såser intogs :)

Idag har jag jobbat och är hemma i ganska vettig tid för en gångs skull ;) hehe!! Sambon jobbar & kör hjullastare ute på Verkö. Han började vid 05 imorse så han var uppe tidigt inatt..

När jag kom till jobbet var ena semestervikarien sjuk och hur skulle vi lösa detta när det inte finns några att ringa in?!:/ Jo vi jobbade på som tusan och blev faktiskt klara med det vi skulle göra.. Hur nu det kunde gå ihop sig? Hade vi inte haft feriearbetaren Bea där så hade det aldrig funkat.. Kanon bra tjej som verkligen jobbar & ställer upp!! Fick också en massa beröm av chefen idag som sa att vi var så duktiga och fixade så mycket själva!! Även beröm från vårdtagare.. Då är det roligt att jobba ;) Dock fick vi typ ingen rast alls;P Men vad gör det när man har det så roligt på jobbet?:) Tihi!! ;)

Är det någon som vet om de ens säljer några mer jordgubbar nu? Jag har nämligen inte sett några nu på ett par dagar:/

Ikväll blir det nog grillning med ett par vänner:) Häärligt!! <3

Hemma från jobb i värmen..

Nu är jag hemma och har hunnit vika ihop lite tvätt som sambon tvättat idag.. Han hade bytt rent i båda sängarna & diskat och grejat.. Finfint när man kommer hem..

Nu bär det snart av på grillning hos några vänner så jag ska in och slänga mig i duschen direkt.. God mat utan att ta med sig någonting det är nog guldvärt alltså!! ;)

Konversation mellan mig och chefen!
"Kan du jobba över imorgon?"
"Ja, visst kan jag det" säger jag.
"Du får inte för många timmar då? Eller hur många timmar har du?"
"Nej, då.. Bara 197,5 timmar" (och det är även att jag har gett bort två kvällar).
"Oj, så mycket. Då kanske inte du är den vi ska fråga i första taget":P
"Joho, det får ni gärna göra ändå" ;)

Delade turer..

Gillar inte delade turer.. Jag har tappat min plånbok? Har ringt till jobbet och ringt till jourbutiken jag var i och där är den inte..?! Vart kan den va någonstans då?? Får typ panik snart.. Har ju ingen aning om vart den är alls ;/

Hoppas ingenting händer eller att någon tar kort och pengar osv.. Det är det sista jag behöver nu.. Snart börjar man jobba igen.. Lagom roligt..

Jag typ döör...

av värmeslag... Sen har vi fått in myror också av nån jävla anledning??!?!? skit drygt är det iallafall..

Jag igår innan vi badade..

Nu blir det en film i värmen innan läggdags.. Lär ju inte bli många timmars sömn inatt känns det som..

Hot hot hot..

Nu är det varmt.. Jobbat i en annan grupp idag.. Tur att jag alltid ska vara i den gamla gruppen.. Jag älskar den.. Man retar alltid sig på någonting i någon annan grupp konstigt nog.. Iallafall gjorde jag och den andra tjejen jag jobbade med idag det..

Hur kan man ställa en så korkad fråga till chefen då?! Ska vi verkligen städa och jobba som vanligt nu när det är så varmt ute? Går det inte lika bra med lättstäd då?? Alltså ska dom göra en ny genomförande plan bara för att det är vamt ute i någon vecka?? Om människan hade bantat ner sig lite och inte var så tjock så hade hon orkat städa som oss andra för tusan.. Nej, det var taskigt men vad fan. Hon har aldrig velat jobba och gör precis allting för att slippa.. Väljer alltid ut dom turer utan städ & duschar bara för det ska bli så lätt för henne som möjligt.. Nej korkade människa får man leta efter.. Bara för att hon inte gör någonting hemma för att hon inte orkar så måste hon ju ändå jobba.. Är det inga alls då som jobbar nu när det är varmt ute liksom?!:p

Tur att inte sådant finns i den grupp jag är.. Sånt klarar jag inte av att hålla tyst om, även om de andra håller käften som är ordinariepersonal så hade jag aldrig klarat det.. Så ska det bara inte få lov att vara..


Heldag på sjön..

Åkte ut & lånade Jims pappas vattenskoter idag med :) Körde ut mot Hasslö.. Var väldans lugnt när vi körde tidigare idag.. Hälsade på Jims farmor & farfar.. Där även farbror Pär med Wille, Hugo och Inez. Sen kom Susanne och Matti också!! Vi fikade & åt god jordgubbstårta och nybakade bullar och en massa kex. Sen blev chokladpannkakor?! som Tesse hade gjort till barnen ;p





En mysig dag på sjön.. När man kommer hem står termometern på 46,8 grader på uteplatsen?!

Den delade turen är över..

Den delade turen är över för idaag!! Yeeey ;) Faan vad skönt & dessutom är jag nu ledig nästa lördag istället :) Känns faktiskt väldigt skönt!! Nästa lördag bär det förhoppningsvis upp till Varberg för en liten minisemester!!

Skön kväll som avslutades med ett kvällsdopp med sambon, som dock var för feg.. Men fy tusan vad härligt det var att ta ett kvällsdopp i havet och simma en sväng ;) Måste göras fler gånger det där!! Innan hemgång ikväll från jobbet, köpte jag med mig lite god marknadsnougat igen för andra gången. Denna gången var den dessutom godare!

Tosia helg..

Denna helgen är det tosia inne i Ronneby.. Jag, Camilla & några av gänget var där en runda igår och kikade runt lite.. Blev inhandling av bröd, bigaråer & marknadsnougat!! :)

Idag jobbar man delad tur så man slipper det nästa löördag.. Ganska skönt ändå faktiskt!! ;p

När vi var ute & åt på Stars härom veckan :)

Nu ringde en annan grupp & ville att jag skulle jobba ikväll igen. Men är ju redan på ett ställe.. Byter man bort sina timmar får man bara ännu fler har jag märkt.. Dåligt det där:p

Hoppas alla får en trevlig & mysig lördagskväll, min lördagskväll ska jag nämligen tillbringa på jobbet.. Trevligt värre;p

Stars & stripes..

är hemma efter en kväll på stars & stripes och nu blir det sängen vill jag lova:p
Efter jobbet blev det sol & bad vid Emmahultasjön :) Massa mys.. Dock inte jätte trevligt i vattnet kan jag tycka;p hehe.. Blev en runda till stars & stripes uteservering.. Där det blev god mat, fina vänner & alkoholfria drinkar för min del :) Men det blev en väldigt mysig kväll!! :) Får ta & göras om oftare kan jag tycka!! ;)

Jag ska upp vid 6 imorrn så nu blir det sängen bums ;)


Härlig dag :)

Jobbat till 15 idag & shit vilken rolig dag vi haft :) Sommarvikarierna är så härliga =) Dock är de ordinarie det också men de andra är ju lite mer i ens egen ålder.. hehe! :)

Fick höra att jag & den andra tjejen inte känns som några sommarvikarier..
Jag hoppas att det bara är bra?;)

Efter jobbet blev det lite pill & fix hemma. Sedan blev det grillning och jag var typ mätt innan vi började äta.. Sådär bra var det ;) Ikväll har det blivit öl & jordgubbar på vår härliga uteplatsen som är guld värd! ♥

Jag blev världens tröttaste och har varit & kissat typ 4 ggr för den där jäkla ölen;p haha. Börjar väl bli gammal antar jag:p

Jordgubbar & grattis...

Har handlat på mig några liter jordgubbar idag...


Det är tur att man har sådana roliga arbetskamrater.. Det gör väldans mycket alltså!! Alltid roligt när man får lite beröm också!! ;) Vi har haft väldigt roligt idag måste jag säga..

Grattis till världens bästa sambo som har klarat ännu ett prov idag!! På första försöket det med.. Tror faktiskt att han fixar det mesta!! ;) Jag är stolt!! :)

Ledig..

Jag är ledig idag & det känns väldigt skönt!! Har varit inne i stan en runda och fixat lite.. Nu blir det fix här hemma innan det bli staun en runda en gång till för dagen.. För då ska det fikas med Charlotte ;) Åh, det ska bli så jäkla roligt... Var väldigt länge sedan jag träffade henne nu...

Dessutom är jag sugen på att bada :) Kanske i eftermiddag?;) Det är ju varmt idag med nämligen.. Ne, nu ska jag ta och diska upp :)

Värme...

Jobbade kvällen igår med ju.. Så när jag kom hem igårkväll så satte vi på en film & jag typ somnade i soffan efter tjugo minuter in i filmen;p Väldigt väldigt trött antar jag.. hehe!

Jobbade till 15 idag i värmen.. Men jag är inte bitter;p haha!! Med underbart roliga arbetskamrater så kan man ha väldigt roligt på jobbet! ;p Har dessutom köpt mig ett plättjärn och en riktig gjutjärnsplåt.. Tyckte vi behövde det ;)

Sedan stack vi & badade tillsammans här i Nättraby, det var mysigt som tusan och häärligt!!:) Barnen tjatade på Jim att han skulle hoppa i och han ville ju inte visa sig feg så tillslut hoppade han i, Haha!! ;)


Våra fina blommor, början till jordgubbar & början till paprika!! ;) Ska bli spännande att smaka dom sen..

Underbara sommar..

Härligt med sommar & sol och en massa värme.. Igår hade jag fullt upp så det blev inget bloggande alls;p Men så är det när det är sommar :)

Jag jobbade iallafall till 13. Skönt att sluta tidigt på en fredag!! :) Hängde med Jim en runda till stan då han skulle köpa något filter till bilen.. Igårkväll var det sedan samling vid öb runt 18 tiden med bilarna inför Nostaliga som är i brunnsparken idag!! Jims farbror & kusiner var givetvis också med och vi hade en trevlig kväll!! Cruisade runt i Kallinge & Ronneby & några småtjejer skrek som bara den och sedan hade de skumbad i en av pickuperna ;p haha! ;)

Var hemma ganska sent igår kväll så blev lite mys i soffan innan läggdags & idag är det jobb igen!!


Ha en härlig dag i sommarvärmen!! ;)

Mysdag..

En riktig mysdag med en heldag på jobbet, där man fixade och grejade en massa med schemat för att försöka få ihop det ;p Hann dock inte så mycket innan jag skulle gå hem...

Åt lite när jag kom hem på vår mysiga uteplats ;) Köpte första delen av Twilight böckerna idag.. De hade ju utförsäljning på maxi, så var tvungen!! hehe! :)

Så fort sambon kom hem så hämtade vi upp Camilla & begav oss ut mot Skavkullabrygga.. Där var det typ storm, hehe! Badade faktiskt ändå dock. Härligt som tusan!! Men vi körde till Tallan istället.. ;)

Sedan blev det en kväll på stars & stripes där det blev middag & alkohol dock alkoholfri drink för mig.. Jobbar ju imorgon! ;p hehe! Men en väldigt trevlig kväll iallafall!! Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen! Sov gott!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu