En tidig morgon

det blev en tidig morgon, är ju inte riktigt van vid att gå upp runt 6 tiden nu ;p Så det var lite väl tidigt för min del! ;p
 
En massa snö hade ju landat så det var lite slirigt på vägarna också.. Men när jag kom så hade inte ett enda barn dykit upp och till frukost blev vi endast två små söta ungar.. Sedan trillade det in ett par stycken till iallafall..
 
Jobbade med en väldigt trevlig tjej som hade ett fint namn också! ;o) haha.. Au pair i Usa var jag också min plan för början.. Men det ändrade sig dock visst.. En tidig dag och det blev hemgång strax efter lunch.
 
När jag kom hem var pannkaksbakningen i full gång.. Det är ju bara så gott med en ljummen pannkaka..
 
Om någon timme åker vi på nya äventyr så det ska verkligen spännande!! Önskar er alla en härlig vecka om vi inte hörs!! pusss & kram från mig.

Vecka 8 och sportlovsveckan.

vilket innebar att jag jobbade med de små barnen idag och herregud vad jag har saknat detta..
 
Det var verkligen super mysigt och allting har faktiskt sin charm och sina för och nackdelar.. Jag har ju inte jobbar riktigt med de små barnen på 1,5 år typ så det var minsann inte en dag för sent.. Imorgon är jag på ett annat ställe och jobbar halvdag och sedan bär det av på nya äventyr!
 
I lördags jobbade man som vanligt och sedan var vi hemma hos fina vänner och blev bjudna på god middag och efterrätt och sedan blev det lite mello innan vi begav oss hemåt trötta och väldigt mätta! ♥
 
Igår så var vi på ett nytt litet äventyr och sedan åkte jag hem till syster en runda och hälsade på där jag blev bjuden på goda bullar och sedan blev det potatisgratäng och fläskfilé hos mamma & Peter.. Hjälpte henne lite vid datorn och sedan visade jag lite andra saker också!
 
Nu blir det favvoserien walking dead som kom ut idag!! Hoppas ni får en skön måndagskväll och en bra start på den nya veckan..

Alla hjärtans dag, igår..

 
Det är mysigt med alla hjärtans dag tycker jag och det är något speciellt ändå! ♥
 
Fick en väldigt fin liten ram med texten:
 
"Jag älskar dig, du har nyckeln till mitt hjärta och
det är bara du som få mig att känna det jag känner..
Hoppas att du vet hur mycket du betyder för mig, du betyder allt!"

Vi åt hemmagjorda räkmackor med ägg, dill och majonäs och sedan blev det geléhjärtan till efterrätt.. ♥


Blogga?

Jag har haft en paus med bloggandet kan man säga.. ;p
 
Har inte haft lusten eller orken till att skriva och vilja att andra "snokar" i ens liv som man inte pratar med i vanliga fall.. Mina närmaste har ju liksom koll på mig ändå även fast att jag inte har bloggat ;p
 
Hoppas att det är bra med er alla här ute i "cybervärlden" ;o)
 
Jobbet rullar på och jag känner väl mer och mer att jag trivs och min plats i det hela liksom.. Känns ändå rätt så skönt. Jag har en kommande plan för framtiden, vilket jag inte kan göra nu och det känns också rätt så skönt att jag har tid på mig att smälta allting och bara få jobba för en gång skull.. Allting börjar sakta men säkert falla på plats!! ;o)
 
Kanske kommer jag ta tag i bloggandet lite mer också..

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu