Onsdag, mitt i veckan..

Det är redan onsdag och det känns grymt härligt.. Men halva veckan har ju inte riktigt gått än..

Lugn och mysig morgon & jag har fixat med lite sånt där tråkigt men nödvändiga saker.. Jag önskar alla en lugn och härlig start på onsdagen

Grymhet

haft lite middagsgäster på besök.. Trevligt och det blev chili till middag :)

När jag skulle logga in på blogg.se så var det resespecial & jag fastnade något otroligt för en blogg..
http://matanana.blogg.se/

Jag blir tårögd när jag läser om barnen. Jag fixar inte sånt. Jag tycker det är så jävla hemskt så det är sjukt och jag hade gärna velat hjälpa till med någonting..


Hur kan man ens komma på tanken att vilja dränka en liten flicka på 1,5 år så att hon får men för livet???


Eller överge en liten kille på en åker och man vet ingenting om vad han har varit med om??

Världen är grym och ibland vill jag nog inte ens veta vad som händer runt om i världen.. Jag tror jag hade blivit galen då..

Tisdag 30/8

Det är nästsista dagen på augusti månad och hösten börjar närma sig med stormsteg..

Jag tycker att det är mysigt samtidigt som jag vet att det dröjer väldigt länge till innan man kan lägga sig ute och få lite sol på sig igen.. Eller att man kan åka iväg för att sola och bada.. Det är lite deprimerande. Men å andra sidan så har jag nog fullt upp ända och jag just nu vill jag bara sätta igång med allting men jag får liksom inte för mig någonting :p Idag blir det nog fullt upp och jag har grejat lite här hemma så jag känner mig nöjd.. Ha en trevlig tisdag alla där ute!

Det är väl inte så länge tills det ser ut så här utanför vårt hus?:p

Dagen i skolan..

En heldag i skolan & då gäller det att vara på topp.. Det har varit jätte roligt och gått super bra allting men som vanligt i skolans värld så händer det mycket..

Jag har planerat och donat och känner mig ganska nöjd faktiskt ;)

Under födelsedagen igår tog vi det faktiskt relativt lugnt och bara slöade här hemma.. Lördagen tog kål på en :P Det märks att man inte är 18 längre ;) haha..

Slutade tidigt idag, vilket är super skönt men jag har inte gjort någonting ännu och det känns lite jobbigt.. Jag har inte gjort något välbehövligt på ett par timmar nu.. Det är ju alltid skönt att ligga i fas med allting så kanske ska börja lite med något iallafall? Så att man kan känna sig lite nöjd över sig själv när man går till sängs iallafall ;)

Det är ingen vanlig dag för...

det är Jims födelsedag... Hurra, Hurra, Hurra!


Denna bilden togs för ett par år sedan hemma hos Sandra & Stoffe precis när vi hade blivit tillsammans.. Alltså för ungefär 5,5 år sedan.. Jag älskar dig! ♥

Kvällen igår blev lyckad tycker jag allt och vi har typ en hel smörgåstårta över.. :P Men det blir mat i flera dagar framöver istället! ;)

Jim tror jag också är nöjd över kvällen och gästerna som kom.. En lyckad kväll alltså ;) Idag blir det planering inför kommande läsåret.. Jag har att göra vill jag lova.. Eventuellt ska vi också kolla på en bil.

Hoppas ni får en mysig söndag & ta hand om er! ♥

Lördag

tog en lite runda på stan med en gammal pluggkompis idag. Alltid lika trevligt har vi.. Dock blev det en väldigt kort runda eftersom jag hade en del att göra här hemma..

Har storstädat, färgat håret, garnerat smörgåstårtor osv.. Plockat en massa.. Det vill säga att jag inte har planerat något idag inför skolan och det innebär att jag har allting tills imorgon ;/

Har handlat nya påslakanset och lakan också btw.. Det behövdes. Fasen vad dyrt det är med nytt sånt. Tur att man inte köper det varje månad..

Ikväll ska vi fira J som fyller imorgon med SMÖRGÅSTÅRTA... Jag är hungrig & jag längtar ;) haha.. Får väl bli en och annan drink också

Uppladdning & mitt mål


Vårt kylskåp just nu...

Dagen har bjudit på jobb.. Skolan imorse vilket var helt underbart. Jag vill vara där mer, det är ju så roligt att planera och fixa allting själv ;) Varit på "storfritids" idag med och har varit ute på en promenad bort till lekparken.. Jag har en hel massa att göra i helgen och en hel del planering inför vad som komma skall.. Måste få till detta så jag kan börja plugga med mitt eget för jag måste iallafall klara av något av det. Det är mitt mål! Eller mitt mål är ju egentligen att fixa båda två, men man vet aldrig. Just nu har det varit mycket och man orkar ju tyvärr inte hur mycket som helst..

Men det finns ju alltid prioriteringar här i livet & det är detta jag prioritera allra mest och sedan får allting annat komma i andra hand just nu.. Så får det bli ibland.

Jag har så mycket jag vill ändra på och förbättra men ibland går det inte alltid som planerat eller så går det bara inte att genomföra på grund av andra omständigheter.. Nog om detta..

Ikväll har vi handlat lite till smörgåstårtorna och är precis färdiga med att göra röran till dom, så nu står de i kylen i väntan på garnering imorrn.. Just för att fira J:s födelsedag imorgon, men han fyller ju på söndag..

Nu blir det soffan denna fredagkväll och lite planering för kommande veckan kanske?! Men innan dess, hänga upp andra maskinen tvätt.

Nu sätts det igång

Nu kan jag tala om att grejerna sätts igång och jag kommer ha väldigt mycket för mig de kommande veckorna.. Helt fullbokad kommer jag vara..

Möte på jobbet ikväll så det har verkligen blivit en lång dag idag.. Imorgon är jag i skolan och ska ha ett so pass med fyrorna och jag vet ingenting om vilka böcker de använder eller vad de har gått igenom innan. Så det gäller att vara väl förberedd imorgon... Upp tidigt imorgon och förbereda allting och föra över på usb så jag kan ta och skriva ut det i skolan..

Nu har jag fixat det mesta iallafall så vi får väl se hur det går imorgon.. Jag ser fram emot detta och detta ska bli så spännande alltså.. Nehe, snart sängen för min del alltså.. Har hänt så mycket på jobbet idag och det är ju kaos med allting så det känns ju att man är trött på kvällarna nu ;)

Frukost hemma hos Elin & Fredrik

imorse.. Med lite goda frallor och sånt gott. Tack så mycket till er för den mysiga & goda frukosten! Lånade hem en massa tidningar också som jag ska ta och kika i..

Mot jobbet och jobbade mina timmar för denna onsdag.. Äntligen åt vi potatismos till middag, det var minsann inte igår man gjorde detta ;p Det har man längtat efter ett bra tag..

Imorgon blir det dessutom långdag på jobbet.

Slut i knoppen

Usch.. Mycket att ta in idag och mycket som hänt...

Imorse var jag hos tandläkarn för lite besök och sedan fixade jag och donade här hemma tills jag skulle bege mig till jobbet.. Haft samtal med rektorn idag igen och en mycket händelserik dag..

Slängde i mig lite att äta när jag kom hem för att sedan bege oss till Ronneby för lite hemligt besök.. Där blev vi kvar i 1,5 timme och i slutet var det nästan så att det blev lite för mycket.. Men trevligt var det ;) En massa nya saker att ta in och komma ihåg..

Jag är så trött så jag somnar nog vilken sekund här i soffan.. Imorgon är det redan onsdag och veckan fortsätter med stormsteg.. Jag är så glad att jag har ett jobb att gå till.. Jag är lycklig! ♥

Hjärta


Detta hjärtat hade J gjort på jobbet häromdagen och skickat till mig på mms..

Sådana saker kan göra en väldigt lycklig..

Ordnar upp sig.

Nu börjar det rätta till sig men inte riktigt som jag hade hoppats på. Men visst det blir nog bättre än innan iallafall och vad det var tänkt..

Så jag tror att detta kan bli ett rätt bra läsår iallafall.

Behöver jag berätta att jag trivs som fisken i vattnet i skolan och det är bara såååå roligt.. Jag förstår inte att det kan vara sådan skillnad. Helt otroligt faktiskt. Jag känner mig hemma i skolan! De som arbetar i skolan som blir arbetslaget är också väldigt trevliga och tillmötesgående. Världen är bra liten dock ;) Det kom fram att båda två visste vem jag var och och jag visste också vilka dom var..


Vår soffa hemma just nu.. Roligt va?:p

Inte vilken måndag som helst

är det imorgon..

Utan en måndag med en helt ny termin och ny skolstart för de flesta av barnen.. De flesta känner nog en stor besvikelse att sommarlovet nu är till ända och att det dröjer väldigt länge till nästa sommarlov är här.. Men för mig förstår ni nog att jag har gått och längtat till just denna tiden i ungefär 3,5 år nu och det ska bli väldigt roligt att få starta upp en ny termin och få lära känna nya elever.. Helst av så skulle jag vilja...

Det ska iallafall bli super roligt och imorgon händer också någonting som jag får veta som berör framtiden rätt rejält.. Så vi får väl bara hålla alla tummar och tår vi har antar jag..

Nu önskar jag er en fortsatt mysig söndagskväll..

En söndag hos putte & svampletning

Det blev en lugn förmiddag på Gamla Dalbyvägen och pyssel av lite allt möjligt här hemma..

Jag åkte sen mot Putte för att umgås och fika lite med sis och honom.. En trevlig eftermiddag tillsammans hade vi och det måste vi göra om :)

Dock en något gammal bild jag letade fram..

Sedan begav vi oss ut på svampjakt och jag kan tala om att jag är helt myggäten hela jag.. Inte mysigt alls. Men vi fick ju svamp iallafall. En runda hos Pär & Tesse också fick det bli eftersom J vägrade att åka ända upp till skogarna om vi inte ens skulle spela bingo. Ja, dessa karlar..

Imorgon är det åter måndag..

Scream 4


Scream 4 såg vi igår också. Då började jag bli lite trött.. Jag är ju dock inget fan av dessa filmer. Så ingen höjdare för min del.

Fast five


Fortsättningen av Fast and furious. Alltså en massa snygga bilar + en massa heta killar.. Väldigt bra action film alltså..

Träning och stan

Igår var vi hemma på tacokväll med familjen Erdin/Olander och även efterrätt och glass.. Super trevligt hade vi.

Måste bli bättre på det här med träningen nu. Jag ska försöka sätta igång nu igen i höst och se om man hinner med allting.. Efter träningen blev det en runda till stan där jag mötte upp Elin.. Alltid lika mysigt :) Nu i eftermiddag blir det nog en runda efter svamp skulle jag tro.. Trattisar hade ju inte varit helt fel ;)

Hoppas ni får en fin lördag kära vänner! ♥

Vilket väder vi har idag

verkligen inne och mysa väder... Det hade verkligen varit mysigare att sitta inne i ett eget hus med brasan på.. Det hade varit mysfaktor på högnivå.. Undra om vi har mycket barn idag annars kanske man kan hitta på något mysigt ifall vi inte är så många..

Idag är det iallafall fredag. Känns dock inte som detta alls.. Jag önskar alla där ute en trevlig dag iallafall..

Snart fredag igen

vart tar veckorna vägen egentligen??? Helt otroligt vad fort tiden går.

Idag har varit lite av en kaosdag på jobbet kan man säga.. Men men det är bara att bita ihop.. Imorgon får jag förhoppningsvis veta hur det blir.. Alltså så håller jag tummarna så mycket jag bara kan.. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Det känns lite som att jag kommer behöva det. Det kommer verkligen bli full rulle det här läsåret.

En bild på Hugo från förra sommaren..

Rörigt är bara förnamnet

shit det har verkligen varit rörigt idag med schema och annat och jag håller tummarna och ber innerligt att det kommer bli så som det verkligen blivit bestämt idag. Det hade varit så jäkla bra och skönt för min del.. Visst, det är klart att jag förstå andra men man måste ju framförallt tänka på verksamhetens bästa. Det ska också gå att genomföra i praktiken..

Usch, vad jag babblar på. Handlar mest om jobbet nu för tiden. Men det är ju där man spendera den mesta av tiden så varför inte?:p God middag idag som alltid ♥

Det var väldigt mulet i förmiddags men nu tittar minsann solen förbi.. Jag ska gräva ner mig i lite böcker just nu och känna att jag är lite förberedd iallafall..

Fika med sis

efter jobbet idag åkte jag och hämtade upp sis för lite promenad och fika.. En bra pratstund fick vi och en mysig fika i solen.

Sen fixade jag maten här hemma för en gångs skull.. Jag har även diskat, dammsugat, torkat golven och tvättat. Effektiv dag kan man säga..

Nu blir det soffläge en stund innan sängen. Jag håller tummarna för att allting går vägen just nu!

Första dagen

gick jätte bra och jag tror jag kommer trivas jätte bra faktiskt..

Relativt bra schema måste jag säga även att det är på fritids så det är väl bara att kämpa på ;) Jätte bra arbetskamrater också så jag är mer än nöjd :)

Det kommer bli såå spännande det här! Jag kommer älska detta!! :) En massa planer och planeringar också. Mycket på gång nu!! Idag har det varit gråare än gråast och jag fick tända lampor hemma så fort jag vaknade.. Jag hoppas att det kommer fler fina dagar så att inte hösten redan är här.

Ingen vinst

Det blev ingen vinst igår på bingolotto, som vanligt kan man väl säga. Men det var rätt härligt att spela bingo utan en massa reklam och paus.. Helt klart något mycket bättre. Vi hade iallafall en trevlig kväll med lite gott som vaniljbullar, chokladbollar och vindruvor!:)

Den nya veckan sätter igång med jobb och jag hoppas verkligen att jag kommer trivas på mitt nya jobb som alltså idag är första "riktiga" dagen..

Hoppas ni får en härlig start på veckan..

How do you know


Denna såg vi igår tillsammans med Hulda.. Den var väl helt okej faktiskt..

Grown ups


Denna såg vi härom kvällen.. Rätt bra men som vanligt slumrade jag till lite. Kan nog inte hålla mig vaken till filmer längre ;p

Sailethelgen & bingolotto

Kvällen igår var verkligen super trevlig.. Vi tog bussen in till stan och hade en väldigt speciell busschaufför också :p Sailet var dock ingen höjdare alls och helt dött där.. Så vi intog Statt istället ett par stycken :) Där hände också en del på väldigt kort tid.. Ja, herregud vilka människor det finns :p

Träffade också ett par tjejer ute som alltid är lika trevligt att se..

Idag har det inte hänt många knop här hemma vill jag lova. Riktig slappesöndag som det ska vara. Var ute en liten runda för att få lite luft innan bara.. Mys :) Ätit stekt fläsk & löksås. Det var riktigt länge sedan nu.. Städat undan allting efter igår och inväntar nya gäster för kvällen..

Det blir bingolotto start med ett par vänner & jag ska bjuda på lite vaniljbullar som jag bakade i veckan tänkte jag! Önskar alla ett trevligt avslut på denna helg och ser fram emot imorgon då jag äntligen börjar jobba..


Planidé

Ja, herregud alltså.. Det finns ju verkligen hur mycket som helst..

Igår efter jobbet åkte vi hem till Pär & Tesse och grillade en runda. Man får passa på innan sommmaren tar slut. Iförmiddags var vi på hemlig plats och kollade läget lite.. Väldigt intressant måste jag säga..

Ikväll blir det lite party hemma hos oss med kära vänner eftersom Sailet intar staden denna helg!  Lite vin, passoa & annat gott! :) Nu ska jag börja fixa till lite här hemma inför kvällen och börja sätta fart efter att ha suttit och spanat in en del på nätet. Man blir helt tokig ;o)




Vaniljbullar


Det blev vaniljbullebak ikväll tillsammans med att vi gjorde biffar till maten.. :)

Jag säger bara: Vaniljbullar & kallmjölk! ♥

Snart fredag

Nu är jag redan hemma ifrån jobbet :) Så blir det när man öppnar vid 6 ;) Ganska skönt ändå :) Jag hade dock kunnat stanna lite längre idag kände jag.. Hade så underbart roligt med en massa spel & lek...

Igår skulle det varit lite av en tjejfest/kväll men det sket sig då jag höll på att somna i soffan när jag kom hem ifrån jobbet så jag skippade helt enkelt detta och tog en kväll på soffan. Mycket för att jag skulle upp vid 5 idag också..



På måndag börjar riktiga fritids och en massa nya inskolningar och en massa annat spännande! Det ska bli så jäkla roligt och jag ser verkligen fram emot detta! Man måste ju liksom ha roligt på jobbet ;)

Snart börjar plugget också. Så man får väl se om man orkar med det ;) Det är bara att kämpa på!

Frukost hemma hos Kim

Imorse var jag ute på långprommis emellan regnskurarna. Sedan tog jag en dusch för att sedan sticka in till stan och lämna in telefonen och sen köpte jag med mig lite frallor och gick upp till Kim som nyss hade kommit upp ur sängen ;)

Åt lite frallor och snackade lite skit. Trevligt hade vi..♥ Sedan fick jag snällt bege mig till jobbet för att ha enda stängningen denna veckan så det känns skönt att den redan är avklarad :)

Det var två som vabbade idag men jag och den andra tjejen fixade det kanon. Så vi har spelat spel och jag har åkt snowboard på playstationet och sedan har vi lekt kurragömma och charader :) En bra dag alltså..

Nu har vi ätit lite rester från gårdagens grill och det gick ner idag med :) Snart bär det av bort till Pär & Tesse en liten runda.

Visning

har varit på lite husvisning igen i dagarna.. En massa hus ute till försäljning. Dock en aning dyra tycker vi :p

Igår kollade vi på ett super fint. Bra läge och nyrenoverat men dock lite för litet för vår smak. Idag kollade vi på ett annat som hade ett mycket bättre läge, mycket större och mer möjligheter.. Utgångspriset var därmed också mycket högre och det var också mycket att göra inne i huset. Kanske ta 10-15 år innan man är helt färdig med det man vill. Dessutom var det en del fukt i det också och för dom pengarna är det absolut inte värt det.. Har ju däremot fastnat för ett annat hus. Så vi får helt enkelt se. Det är ju bara roligt att gå på visningar. Jämföra, planera och struktuera :)

Sista veckan på detta ställe med dessa tjejer, jag kommer sakna dem. Vi har roligt tillsammans ;) Idag kom tjejen jag ska jobba med sen också dock precis när jag skulle sluta..

Jag åkte hem till Elin en liten runda efter jobbet. Lånade en ny säsong av desperate & fikade lite. Tack så mycket min fina vän! ♥

Söndag & en massa regn

Hade en helmysig dag i Kalmar igår med älskade syster! ♥ En massa shopping, god mat och fint väder. Kunde inte bli bättre..

Blev en massa shopping för min del dock ;) Två par jeans, ett par svarta byxor, en vit t-shirt, en lång myströja, ett par mjukisbyxor, ett par strumpbyxor, ett par skor, en svart bh. Tror att jag har fått med allting nu ;) hehe..

Igår blev det bara mys här hemma och serie.. Nu har vi precis ätit frallfrukost och ska ta oss upp till Sandra för att åka en runda till Görel med familj..

Ha en härlig söndag i regnvädret & passa på att mysa ;)

Käälmar

I torsdags gjorde vi stek och Sandra & Stoffe kom på besök.. Åt någon ny efterrätt som J hade gjort. Brödpudding?! Inte min favorit men godare än vad jag hade trott :p

Igår var det äntligen fredag och jag började sent.. Hade en härlig och lugn dag på jobbet och skickade hem de andra tjejerna lite tidigare för att ta helg ;) Snäll man är ibland.. :)

Idag blir det Kalmar med syster! ♥ Det va länge sedan vi hittade på någonting tillsammans, bara vi två så det ska bli super mysigt och jag känner att jag verkligen behöver träffa henne.. Allting är konstigt nu och man ta så mycket för givet. Egentligen har man ju det rätt bra, det gäller bara att inse det och se det positiva i allt. Hur nu det ska kunna gå till:/

Jag önskar iallafall alla en trevlig och mysig helg! ♥

Jobbmys vid vattnet

Idag när jag började jobba var det bara att slänga i sig lite lunch och sen begav vi oss till sjön för lite sol & bad. Träffade även en vän där som var och mös med sina barn :) Hur mysigt som helst.. Solade och badade lite och snackade och hade allmänt mysigt tillsammans med både barn och personal på jobbet..

Bättre dag än så här kan man minsann inte önska sig på jobbet.. Helt sjukt alltså vilket bra jobb man kan ha ibland ;) Jag älskar att, jag älskar att, jag älskar att..

Nya rektorn var och hälsade på idag med. Så nu fick man sig ett ansikte på henne med. Alltid trevligt. Jag skulle tro att det blir kanon bra... Framtidsplaner like hell har jag just nu!

Hall pass


En film som jag somnade till återigen.. Men den skulle också va bra ;p

Tisdag

andra dagen i augusti månad och den har varit kanon fin och varm...

Så fort jag kom till jobbet stack vi till sjön och badade med alla barn.. En väldigt trevlig eftermiddag måste jag säga. Behöver jag säga att jag älskar mitt jobb och stället jag är på.. Barnen är helt underbara och tjejerna likaså.. Jag har kommit till ett fantastiskt ställe. Det gäller att utnyttja dagarna till max i detta väder. I love it! ♥

Nu blir det film och soffan resten av kvällen.

Cancerängel


Och det betyder en ny jobbvecka och veckan började super bra med två nya arbetskamrater.. Denna vecka kommer bli grymmare än förra då det verkligen var super tråkigt. Lite barn och lite tråkigt med en arbetskamrat som inte är så rolig att jobba med:p Jag har dessutom köpt en jätte fin cancerängel idag av tjejen på jobbet.. Hela kostnaden går till cancerforskning. Den ska jag sätta i en fin kedja och använda flitigt.

Så här ser dom ut, dock är min lite annorlunda ;)

Synd att jag inte får jobba med tjejerna framöver bara men jag kommer säkert få det bra på det nya stället också :) Åh, jag längtar faktiskt lite nu.. Jag är sugen på att börja plugga lite igen ;o) Det är ju så roligt att få läsa och lära sig nya saker hela tiden..

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu