Mellandagarna

I onsdags så var Jims farfar och hjälpte till lite på övervåningen.. Så de andra båda fönstrena satt då också på plats! Skönt att vi får lite hjälp ialalfall! :)
 
Sedan åkte jag till mamma för lite julbord och mys! Riktigt mysigt hade vi med en massa spel och julklappsspel.. S & S var här när jag kom hem också och spelade Super Mario i full fart! =)

Igår så sågade vi en massa ved och vi grejade lite på övervåningen och jag pluggade.. På eftermiddagen kom S & S hit och vi fortsatte med Mario spelade och försökte oss på lite stjärnor till!

I torsdags bar vi upp alla OSB skivorna till övervåningen, fick lite hjälp av Peter också :) Sedan åkte vi och jobbade. Lagade två hål utanför maxi.. Hur mycket folk som helst. Fatta seriöst inte hur det kan vara så mycket folk där hela tiden ;p Men det gick smidigt iallafall och sedan fortsatte vi hemma på övervåningen och för min del blev det lite plugg..

Idag har vi varit iväg och köpte lite mat osv till nyårsafton.. Det börjar ju närma sig med stormsteg! Fy, vad tiden har gått fort.. Alldeles för fort som vanligt enligt min mening.. Nyårsafton ska firas här hemma tillsammans med lite vänner och god mat! Det kommer nog bli riktigt bra tror jag! ♥

Ikväll blir det restaurangmys för fyra!
Hittade ett väldigt mysigt sovrum på en inredningsblogg.. Visst ser det riktigt härligt ut?;)

Julfirande, snöbollskrig, korvgrillning, uppesittarkväll och bio..

I lördags hade vi snöbollskrig och korvgrillning hemma hos Erdin/Olander..
En väldigt trevlig men blöt dag! :)
 
I söndags så jobbade vi i vanlig ordning tänkte jag skriva men vi brukar ju faktiskt inte jobba på söndagar! ;p Sedan åkte vi och handlade och fixade de sista.
Hem och fixa till sig innan vi firade lilljulafton hemma hos morbror! ♥
Kvällen avslutades hemma hos Sandra & Stoffe där vi hade uppesittarkväll tillsammans.. Det har ju faktiskt blivit lite av tradtion att ha det innan julafton hos någon utav oss! :) 
 
Julafton kom och gick också väldigt fort.. Vid lunchtid parkerade vi oss hemma hos svärmor och åt lite god julmat och en hel massa julgodis.. Vi körde inom Skillinge en runda för att lämna av lite paket, blev kvar där en liten stund innan vi begav oss hemåt och igår så var det röjning som gällde..

Fy, vad här såg ut.. Värsta bombnedslaget.. haha. Julklappsinslagning, ombyte av kläder, tvätt överallt, plåtar och tallrikar med rester av julgodis och julbak.. Ja, ni skulle sett :p Sen slängde vi på en film och mös ner oss i soffan helt slut efter allt julfirande!!
 
Idag blev det operation övervåning.. Har tagit in fönstrena från bilen och jag loovar att dom var minsann inte lätta..;p
Men med lite våld så gick det ju ganska bra ;) Haha.. Balkongdörren är nu också på plats där uppe och det blir nog riktigt bra skulle jag tro! ;o) Pluggade en liten liten runda idag också.. Bättre än inget iallafall ;)
 
Ikväll åkte Tesse & jag in på bio och äntligen såg Twilight filmen som vi har pratat om länge att vi skulle se.. Den var faktiskt bra och sevärd!
 
Hoppas att ni alla har haft en riktigt fin jul tillsammans med nära och kära! ♥
 

Julklappshandling på stan

Idag åkte jag in till stan för att inhandla lite julklappar och så här blev resultatet hemma på golvet när jag skulle ordna upp det! ;o)

 
Men det blev faktiskt lite julklappar till mig själv också! Hittade både ett par nya jeans, en ny klänning och en snygg tröja! :) Lite får man ju faktiskt köpa till sig själv.. Däremot tänkte jag att jag skulle vänta med ett par nya vinterskor och se om man kan köpa lite billigare på mellandagsrean! ;) Man kan ju liksom hoppas det iaf!
 
Det var hur mycket folk som helst på stan så det räckte.. Det var ju hur lång kö som helst i varenda affär som vanligt när alla fått lönen och ska handla i sista minut precis som mig.. ;p haha..
 
Nu ska jag sova för imorgon ska jag baka lite julgodis tänkte jag och plugga lite kanske..

Mys & inredning

fikamys och pussel hemma hos Elin & barnen.. Tack för en mysig eftermiddag hjärtat! ♥
 
Varit en bra dag idag och jag har hittat hur mycket saker som helst som jag vill ha.. Presentkort på enkla och karlskronamöbler är det nya nu vill jag lova! Det finns ju så mycket sjukt snyggt jag vill ha till vårt hem så man blir ju liksom helt flängd av allt och vill bara kasta ut det mesta man har hemma när man hittar allting annat..
 
 
 
En del av allt fint jag hittat.. Jag blir nästan lite sådär att jag "måste ha" det.. ;o)
 
Med andra ord folket; Så blir det mest julklappar till mig själv detta året!

slut som artist & pysseldag

Tänkte jag skulle sätta mig och plugga men jag är ju helt slut som vanligt vid den här tiden :/
 
Har haft pysseldag idag på jobbet och bakat en hel massa.. 26 barn i ett kök som ska turas om och som ska ha ngt att göra helst hela tiden och sedan fattas det både plåtar, smör och vetemjöl så vi fick springa över halva skolan och hämta, där de andra var.. Men till slut så gick det ju faktiskt bra ändå! ;o) Det blev en hel massa fika och julgodis efter lunch..
 
Bussig svärmor i länken tillsammans med alla våra barn & nu har jag endast två dagar kvar med alla härliga och gosiga barn.. Sorgligt är det faktiskt.. Kom ifrån jobbet kl. 16 på min tidiga dag.. Så just nu har jag en hel papperspåse full med böcker och planeringar som ska fixas över jullovet.. En massa pp (pedagogiska planeringar) ska skrivas, två rapporter ska skrivas, en tenta ska fixas och sedan kan jag ta jullov..?! Med andra ord så har jag svårt att tänka mig att jag får något lov över huvudtaget.. Dessutom så jobbar vi dagen innan julafton och nyårsafton för den delen också..
 
Åkte inom enkla idag också och jag säger bara att där skulle man ju haft en massa att shoppa för.. Jag önskar mig helan efter en massa presentkort på enkla.. Hade lätt shoppat upp 10 000 kr där skulle jag gissa på.. Alldeles för mycket fina saker..
 
Mitt motto! ;o)
 
Imorgon ska jag träffa en väldigt fin vän efter jobbet.. Det har jag längtat efter! ♥

Vecka 51 och en vecka kvar..

det är mycket på önskelistan just nu och den kan liksom göras meterlång..
 
Av att bara nämna några saker så:
  • Resa till värmen
  • Äventyr
  • Spa/massage
  • Övervåningen klar och inredd som jag vill ha det..
  • Nya kläder
  • Bli färdig med kurserna som jag läser
  • Färdigplanerad för nästa termin och känna att jag har kontroll över detta..
  • Mer tid till vänner & familj..

Imorgon efter jobbet ska jag inhandla ett par saker till skolans sista dag innan jullovet och alltså min sista dag i den här klassen.. En runda för att kolla tapeter och golv ska också hinnas med.. Det börjar liksom bli dags där uppe..
 
 
 
 
 
Det börjar ta form där uppe nu! ;o)

Tredje advent

och jag har inte börjat fundera på julklappar ännu..?:p Börjar faktiskt bli lite orolig. Tänk om jag inte hinner eller tänk om jag inte hittar några?:/
 
Julkalendern följer vi varje dag och jag älskar att få se nya avsnitt av mysteriet på greveholm.. En massa mysiga gamla känslor kommer upp! :)
 
Annars rullar det på som vanligt. Sjukt mycket att stå i just nu kan jag säga.. En övervåning som ska renoveras, ett jobb som alltid är en massa att göra på.. Ett nytt uppdrag som ska förberedas och planeras för och sedan en massa pluggande på detta.. Det är lite mycket just nu om man säger så som alltid med andra ord! ;p
 
Just nu hade jag velat komma bort till solen och värmen ett tag och bara få vara och inte göra någonting. Inga måsten och ingenting som man känner att man behöver göra.. Ta dagen som den kommer och bara njuta. Fasen vad skönt! ;p
 
Hunnit med att fika lite med några gäster som kom på besök idag och sen har jag städat och plockat iordning lite där uppe så han kommer fram lite! ;) Nu ska jag förbereda lite inför middagen nu så jag kanske kan försöka att plugga lite efter också och försöka vara lite effektiv denna dagen.
 
I fredags blev det middag för fyra hemma hos oss och igår jobbade vi och sedan blev det revy med familjen. Men det var inte alls roligt så jag ångrade att jag åkte och hade ångest att en massa timmar hade försvunnit där jag kunde pluggat eller gjort något hemma istället.. Alltid är det något. Haha!! 
 
Pussss! ♥
 
 
 

Igår 121212 och idag Lucia...

Varit på jobbet i över 12 timmar idag..
 
Det blev en mysig kväll men nu ska jag sova så jag orkar med jobbdagen då jag är själv igen med hela klassen.. Men det ska nog gå bra! Tiden går ju liksom i 190 kan man säga.. Inte en lugn stund kan man liksom säga! ;o)
 
Fick dessutom veta att vän ska få en liten bebis också.. Så glad för deras skull! Önska dom all lycka till..
 
Hörs en annan dag! puss & kram.

Vecka 50 och tionde december...

En bra dag på jobbet och den har gått sjukt fort som alltid..
 
Tänk att jag bara jobbar 1,5 vecka till med mitt arbetslag :o( Mycket sorgligt måste jag säga.. Hade gärna jobbat kvar hos alla fina människor.. Men som sagt, det blir nog bra detta också när man kommer in i det..
 
Skönt att få en massa positiva kommentarer ifrån andra också iallafall! :) Planering och lite kopiering av papper.. Sedan fortsatte jag bort till ett annat arbetslag och skulle få tips på lite laborationer där. Fika med fina arbetskamrater och sedan bort till andra arbetslaget och bestämma lite mer framöver! ;o)
 
Ikväll har jag testat att göra en fiskbensfläta på mig själv.. Det gick väl sådär kan jag säga!
Nu ska jag inta sängen så jag orkar med jobbdagen imorgon! Hoppas ni haft en skön start på veckan som bara har snöat och snöat en massa.. En massa julmys ju!

Love. success. happiness.

Denna var lite rolig.. Vilka ord hittar ni först? Jag hade svårt att hitta något annat än kärlek först..
Men dessa 3 orden var faktiskt lite typiskt mig att hitta ;p

Bästa julkalendern & vitt ute

Denna vecka har gått i rekordfart som vanligt.. Precis kollat två avsnitt av julkalendern eftersom tiden fanns inte att se gårdagens avsnitt.. Den är bara så sjukt bra.
 
Snön faller som bara den ute och det vitare än vitast.. Det är verkligen sjukt mysigt ute just nu.. Jag gillar faktiskt denna tiden just nu..
 
I onsdags bakade vi en massa lussekatter och sedan gick vi bort till grannarna med dom och fikade på kvällen.. Riktigt mysigt..
 
 
I torsdags hade vi kvällsmöte på jobbet och jag hade fika.. Hade en del lussekatter med mig också till mina fina arbetskamrater! Blev bjudna på tårta av praoeleven Eric också! ;o) Torsdagen innehöll mest bara möten hela eftermiddagen.. Det var möte på möte till klockan slog halv sju typ..
 
Åkte och hämtade lite kroppkakor hemma hos Sandra som vi fick av svärmor att gotta oss på! :)
 
Igår var jag uppe i Kalmar hela dagen för laborationer och molekylbyggning ;o) Sedan skyndade jag mig hem för att bara byta om och sedan på julbord uppe i Tingsryd och Hockey.. En väldigt trevlig kväll där jag hittade en väldigt snäll tjej att dela kvällen med..
 
Tjejsnack, vin/cider/drinkar, julbord, julgodis, hockey och snygga killar bjöd kvällen på.. Vilket var helt okej fredagskväll! 
 
Idag har vi jobbat som vanligt så det var tungt att gå upp imorse måste jag säga.. Men sådär trött är jag dock inte.. (ännu). Städat, och grejat här hemma och J har varit och köpt nya wiiet.. Så ikväll skulle jag gissa på att vi testspela det en stund..

Första advent & kinabuffé

Första advent, julkalendern, snö och en mysig brasa inne! ♥

Poolen är nu täckt med snö utanför.. Just nu är jag glad. Det känns så härligt.. Det är så ljust och mysigt ute ;o)
 
Igår åt vi kinabuffé inne i stan tillsammans med familjen och ett par vänner.. Väldigt trevligt hade vi! Jag fick fina presenter och jag är jätte nöjd! ;) Tack så mycket för de bästa presenterna igår.. ;o)
 
Nu blir det förberedning inför vintern.. Poolen ska göras iordning, ett par nya julgardiner behövs, snöplogen ska fixas fram och göras iordning och sedan skulle vi fortsätta på övervåningen och jag ska plugga? Hum.. Får se hur mycket vi hinner med denna söndag.. Nu sätter vi igång så vi får något gjort! ;o)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu