Ny vecka igen...

Ännu en ny vecka har påbörjats. Denna dagen har varit helt fullspäckad vill jag lova.. Första dagen efter lovet! Många som kom tillbaks från Thailand men även Sälen,  Fjällen osv..

Besök av min seminarieledare har också hunnit med. Planering för imorgon och onsdag plus läsning av måndagsböcker. Möte med arbetslaget och planering för de kommande dagarna. Jag har också hunnit med att fynda tre böcker på bokrean.. Astrid Lindgren böcker!!

Stack hem & bytte om för att träna ett pass med Camilla. Nyduschad och färdigäten sitter man nu här! Tänkte försöka att planera matten och istiden för att sedan försöka hinna med ett BB avsnitt vid 22 om jag orkar hålla mig vaken! ;)

Blond

Jim har färgat min fula utväxt idag.. Känns väldigt fräscht att vara lite blond igen;p

Vi har gjort nyponsoppa och jag har pluggat större delen av dagen:p Dagen kommer fortsätta i ungefär samma tecken:p haha! Social man är alltså..

Ikväll får vi besök inför bingolotto, och denna veckan hade vi tänkt att vinna en bil eller bli miljonärer. Vi får väl se hur det går!!


Träning v.8

Måndag: Our house55
Tisdag: VILA
Onsdag: Crosstrainer30
Torsdag: Box55
Fredag: VILA
Lördag: Crosstrainer30
Söndag: VILA

Bengtzing & Nicke Borg vidare

igår gick ännu två finalister vidare till Globen..

För en gångs skull var det de bästa låtarna som gick vidare och jag älskade både Nickes & Bengtzings låt! Love Generation var också väldigt bra & jag hoppas på att dom går vidare i andra chansen nästa lördag!!

En bra melodifestivalslördag med andra ord! :)

slappesöndag?

Det återstår att se...

Lång sovmorgon blev det iallafall här hemma.. Snart äta lite & sen blir det nog mer plugg... Måste hinna ifatt allting ju så man slipper detta sedan.. Ifall, ifall så måste man göra det..

Hörs senare. Hoppas ni får en fin start på veckans sista dag! ;)

Melodifestivalen & lördagsmys

Är nu färdig med den uppgiften i andra kursen.. Känns som en sten har lättat ifrån hjärtat...

Jag har gjort biffar idag & Jim fixade potatis och sås.. Bra fördelning tycker jag! Nu är det mys här hemma med en massa ljus och nu börjar även melodifestivalen!

Hoppas alla mina fina vänner får en härlig kväll. ♥

Världens mysigaste unge

jag var & tränade idag på förmiddagen, härligt som tusan.. Gick inom konsum och köpte lite goda frallor och skinka och begav mig till Rödeby..

Vi åt god frukost (fika) och drack thé! Lekte och hade mys med världens sötaste lilla unge!!

Bilder lånade av Linn..

När man kom hem så var dammsugaren i full gång! ;) Skönt! Så nu ska jag sätta mig och plugga och försöka få klart mitt förbaskade arbete så här en lördagseftermiddag.. Ha en fortsatt fin dag alla fina! ♥

Älskade du!

När man var på väg hem pratade jag med älskade mormor hela vägen så där gick en timme!♥ Älskade du, du är den bästa man kan tänka sig! Du är den jag pratar med när något går snett, när man behöver ett bra råd eller när man vill berätta något och lätta hjärtat. Du är den man kan ringa när som helst  på dygnet och som alltid lyssnar på en! Du är den jag ringer när jag bara vill prata av mig!!

Tack för att du finns & gör mig till en bättre människa!♥




Hemkommen en fredagskväll

Nu är man hemma efter en lång dag!! Grupparbete följt av seminarie men det gick nog ganska bra tror jag!! Har massor att göra inför måndag som jag har lagt åt sidan under lovet då jag har pluggat på allting annat känns det som;p

Jag åkte direkt ut till Pär & Jim sen kom Tesse och barnen.. Nu börjar också listerna på bilen komma dit.. Helt underbart snyggt blir det! ;) Vi åkte och handlade till den kommande middagen, Hugo ville inte ha skräpmat så han bestämde kyckling i curry med ris och god sallas plus vitlöksbröd! :) Mycket godare för magen än en massa skräpmat tycker jag också! ;) Så det tackade vi inte nej till.. Sen kollade jag & Hugo på en väldigt bra film.. Tomtetass ;)


En fin film som verkligen berör en!

Nu är man hemma. Druckit en kopp thé, tänt en massa ljus och slängt sig på soffan! ;) Livet är bra härligt ibland! Fredagsmys blir det här hemma till tusen.. Kanske få in något plugg med för jag är faktiskt lite sugen på att göra klart det! ;p hehe!

Dagens träning


blev box.. Jäkligt roligt & jobbigt precis som det ska vara! ;) Det hoppas jag att vi gå på fler gånger faktiskt!!

Har faktiskt inte gjort något plugg ikväll, har inte orkat. Men jag har faktiskt inget dåligt samvete. Istället tog jag ett långt bad! Imorgon ska man upp till Kalmar för skola & jag kan faktiskt inte påstå att jag är lite motiverad ;p Nu börjar man bli trött i både kropp & knopp, så det får bli sängen snart faktiskt!!

Hoppas alla får en god natts sömn!♥

detta kan nog gå vägen

ändå tror jag... Det gör ingenting om det inte skulle gå vägen men hålla tummarna kan man ju alltid göra :)

Sommar just nu hade inte varit helt fel faktiskt & jordgubbar i massor!! ;)


jaha

nu är man färdig med det.. Men undrar om det verkligen blir bra liksom?? förvirrad som vanligt..

Men snart är man klar så då slipper man att tänka på allting sådant här;p Resten av dagen kommer innehålla plugg & träning!! Kanske kan bli färdig med min uppgift som jag började med igår om jag har tur! ;) Det börja gå framåt iallafall!! Nu ska jag dricka mitt gotte thé! ;)

tokig

första gången jag bloggar idag ;p

Lämnat in min dator för lite lagning av knappar idag så har fått en lånedator och knapparna sitter ju inte där de ska :p haha..

Jag blir seriöst tokig av mitt jäkla pluggande. Hur mycket jag än gör så kommer jag aldrig framåt tycker jag.. Varför liksom??

Jag vill vara färdig!! Få lön & jobba och inte behöva känna att man måste plugga jämt och ständigt!!;p

Klass 9A

Kollade precis på klass 9A på svtplay... Alltså seriöst varför finns det sådana lärare..??

- "Varför har du blivit lärare?"
- "Ja du, det kan jag också fråga mig själv ibland."


Då kan man ju seriöst undra varför hon ens har valt det...? Inte ens behörig till ämnena som hon undervisar i...

Sen ska vi ju inte bara tala om rektorn...? Varför är man inte engagerad i vad läraren gör och hur det går under lektionspassen.. Nej, då vill hon inte störa? Hur fasen tänker man då??? Pedagogerna får säga till rektorn hur man ska göra för hon verkar uppenbarligen inte veta detta...


Jag var bara tvungen att skriva av mig lite för man blir så jäkla sur över sådant här.. Det handlar om barnens framtid som dom sätter på spel...

Förväntansfull

efter ett litet samtal.. Helt sjuk känsla är det!! Konstigt att man kan bli så jäklans glad för ett litet samtal egentligen! ;) Nu får vi helt enkelt se vart detta leder.. Tiden får utvisa!

ännu en uppgift

avklarad... Jag känner mig effektiv faktiskt! :) Nu har man en stor uppgift kvar innan jag kan känna mig någorlunda lugn.. Helst av allt skulle jag vilja fixa fortsättning på rapporten också eller komma en aning längre fram iallafall!! Kämpa, kämpa!

Snälla ge mig värme igen!!

Det har snöat som tusan ute i eftermiddag & jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar sommaren & värme!! Jag undrar faktiskt helt seriöst varför vi ska ha sådana långa jobbiga vintrar här..!?

på språng

nu är det mycket att göra som vanligt.. Jag tycker det är mer att göra när man är ledig? Hur fasen kan det gå ihop sig då? Jag fattar det inte :p

Måste spara ner allting på min dator också eftersom jag ska lämna in den för lite lagning.. Har varit i Lyckeby & handlat lite också! Nu ska jag fortsätta med allt viktigt här hemma :p

ögonen går i kors

just nu går mina ögon i kors.. Jag försöker hitta någon avhandling som passar inför det jag ska göra men lyckas inte riktigt. Dessutom känner jag just nu att jag inte orkar anstränga mig till att ens försöka förstå vad det är dom har skrivit och är det någon mening att läsa då undrar jag???

Jag får helt enkelt sätta mig med detta under morgondagen & försöka få ihop någonting för nu känns det inte som att jag kommer att lyckas faktiskt..

Ikväll var vi på ett (nytt)?! our house pass. Är nog roligt sedan när man kan det tror jag! ;p Om man kanske skulle fortsätta med att rätta matteböcker istället? Det kräver inte så mycket ansträngning nämligen!;)



Hemma & nu då?

Jo nu ska man snart iväg igen på en andra träning idag! :) Spännande! haha! Hjälpte syrran att söka lite sommarkurser.. Sen kom mormor & morfar med super god smörgåstårta. Tack så jätte mycket!

Nehe, fortsätta så jag hinner med allting nu!

Färdigtränad

Nu har jag tränat med sambon på gymmet. Härligt! :) Avduschad & klar bege jag mig nu hem till syrran och ska hälsa på en runda där mormor & morfar också befinner sig!

Hoppas alla får en underbart skön måndag! Pusss på er! ♥


Träning v.7

Måndag: VILA
Tisdag: Pump30 + Core30
Onsdag:VILA
Torsdag: Zumba45
Fredag: VILA
Lördag: Zumba45
Söndag: Bodyjam55

Påkommen

Haha jag tror "någon" blev påkommen här hemma faktiskt! ;)


God morgon söndag!

Ätit god frukost. Lagt upp lite bilder ifrån Egypten & sedan har vi varit ute hos bilen en runda och tittat till den;)

Jag håller på att måla med rostskyddsfärg där bak som inte är tectylat.. Kallt som tusan var det ute. Skönt att komma in i värmen igen!

Nu blir det plugg tills man ska till gymmet senare i eftermiddag.. Jag är lite fundersam på vilket pass man ska ta, men det får helt enkelt tiden utvisa!

Heeelg!

Lördag & hela helgen kvar! :) Känns helt underbart. Dock måste jag bli klar med ett arbete senast imorgon..

Idag blir det snaart en väldigt god frukost eftersom vi storhandlade igår ;) Jag ska sedan dra till gymmet & träna en stund och sedan köra ut till Pär, Jim & bilen! Sedan är jag nog illa tvungen att sitta mig och plugga lite;/

Fredag & helgmys

Faasen vad gott att det är fredag & heeelgmys!! Faasen vad gott att man nästan har en vecka ledigt ;) Ja, eller ledigt och ledigt.. Det är ju en massa plugg ändå.. Dock på hemmaplan.


Kom från praktiken sent idag då vi snackade lite inför mötet med min handledare som kommer direkt på måndagen efter lovet..

Denna veckan blir det nog inget jobb för mig skulle jag gissa på eftersom jag har en massa att plugga på.. Jag vill träffa syster & familjen plus vänner och framför allt TRÄNA!!!

Jag har planerat att jag ska ha några riktigt sköna men effektiva dagar.. På fredag ska jag upp till Kalmar för att ha seminarie så man måste ju vara inläst på doktorsavhandlingar/licentialavhandlingar eller hur det stavas;p

Ikväll har vi spenderat kvällen hos Pär & Tesse med familj.. Killarna var i garaget medans vi spelade kort, drack thé och åt glass! Väldigt gott måste jag säga! Tack för en super trevlig kväll! :)

Zumba!

Lång praktikdag & jag har haft eleverna själv hela dagen eftersom min handledare var iväg på möte hela dagen! Sen blev det möte med massa gotte! ;)

Imorrn ska vi prata betyg jag & min handledare.
Ska bli spännande att se vad som sägs! Ikväll har jag & Camilla varit på wellness, dock tränade vi inte samma den här gången! Jag var sugen på zumba & hon på Indoor walking.. Men det var ett roligt pass tycker jag allt! Jim var och lackade bilen så nu ska den stå & torka tills på söndag :) Yeeaaah snart sååå! ;)

Nu har man tagit en dusch, ätit en äggmacka & druckit en kopp thé så nu är jag färdig för ikväll!


Segt.

Jag får inte för mig någonting..;p

Jag har massor jag skulle behöva men varför går det så slött??:p Jag behöver en paus just nu känner jag!! Snaaart så kommer den.. Jag kan dessutom just nu se slutet i min tunnel!!

Det blev ingen träning idag eftersom jag inte kan röra mig efter gårdagen!!

Nu funderar jag starkt på att fixa lite chokladbollar till oss som lite plåster på såren;p haha! Jag pratade med en vän på ansiktsboken innan btw.. Alltid lika trevligt! ;) nehe, mot köket!

Mitten på veckan

Jag har nu avverkat halva min praktik både med glädje och sorg kan jag tala om!!

Träningsvärk har jag till tusen så vi får se om det blir något ikväll eller om jag slappa hemma istället! ;p Trött som en liten gnu är jag också! Men har egentligen en del som behövs göras men vet inte om jag orkar! Lat idag :p

KÄRLEK 14/2-11.







Pump + core

Idag var man på pump & core med Camilla, syrran, mammi och hennes vänner.. Det var inget svettigt pass men det känns i armarna vill jag lova ;)

Nu har man duschat av sig och satt sig i soffan och nu blir det att plugga på postionssysmetet tills imorgon så jag vet hur jag ska lägga upp detta!!
Hörs kanske senare. Hoppas ni får en fin kväll!

Träning v.6

Torsdag: Inskrivning & bodycombat55
Fredag: VILA
Lördag: Gymmet en timme med Jim
Söndag: Bodyjam55

15 februari 2011

Tisdag idag.. Sportlovet börjar därmed att nära sig.. Härligt känner jag! Det ska bli sköönt med en liten paus och att få återhämta sig lite!! :) För att sedan börja om på ny kula :)

Idag blir det träning & sedan planering av den kommande mattelektionen jag bland annat ska hålla i imorgon! Dagen har gått super snabbt och eleverna jobbade verkligen på som tusan sista lektionen! :) Så duktiga såå..

Bokning av min seminarieledare från Kalmar är nu också inbokat och klart!!

Alla ♥ dag!


Har haft praktikdag hela dagen men när man kom hem låg det en fin rosa bukett tulpaner med vas med ett rött band & ett hjärta på! Till detta fick jag ett vitt prydnadshjärta som stod "Av hela mitt hjärta"

Tack min fina älskling, du är världens bästa! ♥

Ikväll beställde vi god mat från Mont Martre & mös lite extra mycket! Det är klart att man ska vara kärleksfull alla dagar men ibland kan det vara mysigt med något extra!

Jag älskar dig mitt hjärtegryn! ♥


Unstoppable

Kollade på en jätte bra film i veckan.. Dock hittar jag inget klipp på den så det får bli en bild istället!



slutet av helgen

Jag har läst alla måndagsböcker & städat lägenheten medans Jim har tagit badrummet, spis plus micro.. Jag har bara golven kvar nu.. Skriva i min almenacka samt försöka plugga lite på den andra kursen hade varit bra om jag kunde hinna med också!!

Melodifestivalen igår? Ja, vad ska man säga.. Inte en enda bra låt. Precis som förra lördagen! Vart är alla bra låtar liksom?? Förra veckan var ju verkligen katastrof.. Nej fy tusan säger jag bara.. Sällskapet var iallafall trevligt och vi hade en mysig kväll. Tur var väl det! ;)

Nu ska jag torka av golven och fortsätta här hemma!

Melodifestivalen

ikväll blir det mys med melodifestivalen för fyra.. Ja, eller kanske fem :) hehe. Det ska bli trevligt..

Hoppas alla får en mysig kväll tillsammans!! pusss & kram

Gin Rummy

Igår körde jag & Tesse kortspel som tusan.. Jätte roligt är det faktiskt! :) Jätte god mat fick vi också! Tack så mycket för en trevlig kväll!

Idag ska jag ner till gymmet en runda och träna med min fina sambo, så det blir ingen gruppträning idag men det funkar kanon det också! :)

Senare blir det nog en runda till Elin & hälsa på om hon inte mår jätte illa.. Har ju inte varit hos dom på mega länge nu såå det hade verkligen varit trevligt!


Killarna tränade på ett gym dom hittade precis vid stranden :)

Kan inte röra mig

Idag kan jag fasiken inte röra mig.. Det är liksom jobbigt att lyfta pennan idag :p

Dagen gick bra och jag var hemma innan jag ens kom till skolan tyckte jag.. Körde hem 3 små snälla killar idag med :) Just nu värmer jag mig med lite thé eftersom det håller på att snöa ute för fullt.. Fy tusan säger jag bara.. All snö höll ju verkligen på att försvinna nu och sen kommer det mer?

När tom barnen säger att det räcker med snö liksom så tycker man att det borde räcka..

Nu ska vi åka ut till Grönadal till farbror Pär & snälla Tesse med barn.. Killarna ska jobba med bilen och tjejerna ska ha kortspelskväll kväll.. Tydligen blev vi bjudna på middag också. Det tackar man inte nej till ;) Lyx ska vi alltså ha ikväll! ;)

Hoppas ni får en mysig fredagskväll!


Inskrivning

nu har jag äntligen tagit tag i detta och skrivit in mig på gymmet.. Jag känner mig duktig ;) Tränade combat idag.. Helt slut är jag.. Det kändes i kroppen vill jag lova..

Fastnade på en massa bloggar & man blir ju så rörd när man läser en del! Helt underbart är det!
Just nu är jag så lycklig..
Just bara för att jag har det som jag har det!


Bryggan i närheten av vårt hotell.. Helt underbart vackert! ♥

plaanering

Det är mycket som händer & sker nu.. Satt och snackade lite idag med en person och det känns väldigt bra.. Väldigt bra.. Inte ännu men mycket snart hoppas jag!!

Istiden gick bra.. Men varför tar allting ALLTID längre tid än vad man planerar? Det är bra konstigt alltså.. Jag hade bakat chokladmuffins och hade med mig idag till mötet vi hade! ;)

Ikväll funderar jag starkt på att träna! ;p Man blir ju så mycket piggare av att göra det så jag tror jag ska testa det! ;) Sen har jag en del matteböcker som ska rättas också!! :p Pussss & kraaam


Min lilla fis i värmen!!


Redan onsdag

veckorna går snabbt som tusan vill jag lova..

Imorgon ska jag börja med mitt som jag har förberett en hel del!! Vi får väl se hur det går.. Jag har även gjort grupper till det kommande arbetet!

Kopierat ett antal sidor idag.. Det blev 250 sidor! ;p

Hittade en rolig bankomat i Egypten som var tätad med tidningspapper.. Det går ju också bra ;p haha! Vi vågade dock inte ta ut våra pengar där! ;)

skumbad

riktigt skönt att lägga sig i ett varmt skumbad framåt kvällskvisten..

Jag börjar redan känna att det spritter i benen på mig.
Jag har svårt för att inte göra någonting alls och bara sitta. Jag hoppat att jag kommer igång med en sak alldeles snaart, för jag vill faktiskt det!

Jag är äntligen färdig med häftet om istiden & det blev ett par sidor. Får se vad min handledare säger om det imorgon!

Vi ska nog ta och göra oss en kopp thé och sätta på vår braiga serie nu. Hoppas alla får en fin kväll!

Istiden

vad mycket fakta det finns och det är svårt. Man vill göra något eget liksom..

Jag har bakat kladdkakemuffins också! ;) Super goda blev dom. Nu sitter jag med plugget som vanligt!

Rättat

nu har man rättat färdigt det mesta och ska faktiskt gotta ner mig i soffan med en filt & en väldigt bra serie.. Jag har varit duktig för idag med en massa tycker jag ;) hehe!

Nättrabyskolan växer

Idag innebar en ny dag på praktiken med en massa saker som händer & sker..

Jag verkligen älskar det & skulle aldrig palla med ett arbete där det inte händer någonting runt omkring en. Jag skulle få panik :p Det är nya utmaningar varje dag som går!

En av arbetskollegorna ska iväg till Thailand imorgon.. Inte alls avundsjuk. Två av eleverna ska till Thailand på torsdag.. Inte alls avundsjuk ;p

Det blev inget möte med rektorn utan arbetslagsmöte istället.. Ätit kladdkaka & gotte ;) Väldigt intressant möte.. Nättrabyskolan växer & växer & det är verkligen helgrymt ;)

Började lite smått med mitt "projekt" idag & det är verkligen hur spännande som helst!! Det ska bli intressant att följa detta! Gjorde dessutom en superbra läsförståelse med dom idag som var väldigt spännande att se hur de löste detta!! Jag ska kolla på detta nu ikväll! :)

Istiden ska planeras. Är dock inte helt säker på hur jag vill göra med detta ännu!! Behöver jag säga mer? Jag stormtrivs redan! ;) Nättrabyskolan is the shit!

Grillning..

ikväll blir det bingolottokväll med Sandra & Feffe.. Hoppas att vi vinner en bil denna gången eftersom det är bilspecial! ;)

Jag gick en långprommis innan ut till Pär & Tesse där det blev korvgrillning ute i trädgården.. Härligt med grillning & nu kanske tillochmed våren är på väg.. Hoppas kan man väl alltid göra liksom!!

Killarna gick ut i garaget och jag & Tesse har spelat Gin någonting :p Kommer inte på vad det heter. Krångligt som tusan är det iallafall men roligt..

Imorgon är det lång dag på praktiken & möte med lärare och rektor.. Det ser vi fram emot som tusan ;) Dock har jag en hel del att fixa nu denna veckan också.. Jag ska sätta igång eleverna med istiden och har ingen aning riktigt vad eller hur jag ska börja. Är det någon som har ett förslag så hojta gärna till :)

söndag & storstädning

här hemma är det full rulle.. Jag har storstädat hela lägenheten så nu luktar det gott här igen!! Min söta fis har varit och tränat och är nu ute och grejar med bilen.. Full rulle på honom med! ;)

Igår var jag verkligen hur trött som helst och somnade så fort vi hade satt på filmen ;/ Det har verkligen varit mycket på senaste tiden!!

Tvättmaskinen är i full gång & disken är också diskad.. Jag ska ut & gå en långprommis sen tänkte jag och ta lite saker med mig till förrådet samt slänga sopor! :)

Att det kännas så skönt att sitta i en ren & fräsch lägenhet!


Melodifestivalen

var hemma i eftermiddags efter lite god mat hemma hos mormor & morfar och lite ompyssling! ;) Väldigt trevligt hade vi! :)

Jag har suttit med plugget sedan jag kom hem och det känns väldigt väldigt skönt och jag ligger nu i fas med allting.. Jag tänkte att jag skulle försöka ta igen så mycket som det bara går så att jag koncentrera mig endast på lektionerna sedan samt rapporten som ska vara klar direkt efter praktiken!!

Jag läser ju en kurs vid sidan om med så det är lite att hålla reda på just nu! Men jag tror jag ska fixa det :) Huvudsaken är ju att det superroligt ;)

Här är jag & min fina man i Egypten! ♥

Ikväll blir det lite mys med melodifestivalen och kanske en film för nu har jag varit duktig för idag ;)

Lördag & heeelg

Det är helg & det är väldans skönt! :)

Sambon har åkt iväg för att jobba och jag ska ta & packa ihop mig och åka till mormor & morfar tror jag! Hälsa på dom lite och sätta mig där och plugga hade jag tänkt!! :)

Hoppas alla får en fin lördag ;) Ikväll börjar dessutom melodifestivalen! ;)

i väntan på kroppkakor

sitter just nu och väntar på att jag ska köra & hämta sambon för kroppkakemiddag hos svärmor!! Det ska bli väldans gott & det var inte en dag för sent faktiskt! ;) hehe!

Första veckan har redan gått på praktiken och vad ska man säga?? Ja, herregud! Full rulle & ingen vila här inte.. En massa har jag att planera & stå i.. Dessutom måste jag hinna med att göra mitt eget plugg. Jag kan lätt säga att jag har att göra hela helgen typ.. Men det är bara roligt faktiskt ;)

Det är ju verkligen detta jag lever för & längtar till ;) Så detta ska bli väldigt roligt! ;) Jag måste verkligen lägga in mitt eget i helgen också!! :p

Snart snart ska jag bege mig. Men innan dess ska jag kolla igenom lite böcker osv :) Ha en härlig fredag mina vänner!

kroppkakedag?

Undrar om det blir någon kroppkakedag imorgon! ;) Det återstå att se, men jag håller tummarna för det iallafall! ;)

trött som en lite gis är jag också.. Lagat mina byxor, diskat, städat toaletten, tvättat av bikinisarna, skrivit i almenackan, skrivit i fotoalbumet.. Nu ska jag lägga mig på soffan och inte göra något mer ikväll! Allting är nämligen klart för morgondagen :)

möte

Idag har man fått veta lite mer & det är super spännande verkligen!! Man blir mer och mer insatt i det & jag tycker det är skit kul..

Det enda problem som finns är att det finns så oändligt mycket material och man vet seriöst inte vart man ska börja eller vad man ska använda...?


Snygga vänner i ett soligt Egypten!

Slutade sent idag.. Flyttade hela engelskahyllan under eftermiddagen & fixade kopieringen inför imorgon! Fick veta lite mer idag och det känns väldigt intressant. Haft en härlig dag med en massa skratt & skämt i arbetslaget. Dom är bra häärliga! ;)

Imorgon har redan första veckan gått! Tiden går snabbt när man har som roligast! ;) Imorgon ska jag testa barnen lite! Det ska bli spännande! ;)

Insatt

Nu börjar jag känna mig mer och mer insatt.. Nu känner jag att jag är ifatt & i fas med allt. Dock ligger jag ett par sidor efter med min idé men detta kanske jag hinner med att fixa i helgen! :)

Jag har en idé som jag får se om den går att genomföra.. Mycket jobb, men det ska nog gå bra ;) Jag tycker ju inte om att ligga efter med någonting så det gäller att kämpa! :)

Imorgon är det praktik igen så det är väl bäst att sova så man är utvilad imorgon!

IT

sitter här med en massa funderingar;p

Oj oj.. Undra hur jag skulle kunna koppla det här på rätt sätt! ;) Ska nog ta ett bad/dusch för att fundera lite till tror jag! :)

Nya läroplanen



Gamla elever

Dagen på praktiken idag har gått väldans snabbt..

Innan jag visste ordet av det så var jag hemma igen!! Jag måste säga att det här är väldigt intressant och spännande!!

Jag träffade "mina" gamla elever i matsalen idag & det är ju alltid lika roligt & mysigt! Dom kände igen mig efter 3 år och frågade en massa.. Jag har ju inte hälsat på dom någonting sådär heller.. Helt underbart roligt är det! ;)

Jag är dock lite lätt förvirrad vad fasen jag ska göra för uppgift under praktiken denna gången. Det är svårt att bestämma sig och vad som blir bäst och fungerar bäst, det finns ju så mycket att välja på också! ;/

Har kollat lite information om mitt kommande examensarbete med & är lätt förvirrad där också! ;p Ja, det finns verkligen hur mycket som helst man skulle vilja titta närmare på! Har suttit hela dagen med detta ungefär. Ätit god mat, tvättat och kollat film med sambon har också hunnits med!

Nu ska försöka få ihop något frågeformulär till eleverna också som jag ska använda till uppgiften! Dags att sätta igång!


Första dagen!

Första dagen på praktiken idag!! Det har varit mycket intressant och roligt och jag ser verkligen fram emot dessa veckor! Jag hoppas att jag ska lära mig så mycket så att jag känner att jag fixar det som färdig lärare sedan ;))

Jag verkar ha fått en underbart go handledare också & det spelar väldigt stor roll!

Kärlek!

Idag blir dock en lite jobbig dag då jag ska upp till Kalmar också och ha seminariet som jag missade. Kommer dock kännas väldigt skönt när jag väl är hemma igen ;p

Informationen för våra handledare var första dagen för oss studenter att komma ut.? Hur tänker högskolan då? Noll framförhållning verkligen.. Uppsamlingsheat för sem 1 samma tid för sem 2..? Ännu värre ;p Det ska bli skönt när man väl är färdig faktiskt! ;)

Utkast: Feb. 1, 2011







RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu