Sista januari..

Imorgon börjar en ny vecka och en ny månad.. Ser fram emot varje ny månad som kommer nu för det betyder ett steg närmare våren ;) hehe..



Vi har haft en väldigt skönt & mysig helg måste jag säga!! ♥

Jag hoppas på att man får jobba lite imorgon.. Samla nya timmar för den kommande månaden ;) hehe.. Har iallafall fått ihop lite över 40 timmar på denna månaden så det blir ju lite extra money där ;) och det är ju aldrig fel:) Jag tänkte att jag kanske skulle plugga lite eftersom det inte har blivit alls mycket sådant på sista tiden;p Inte motiverad helt enkelt. Men man kanske skulle försöka läsa lite i böckerna, så man gör någon nytta?;p


Lördag..

Är sugen på något annorlunda och något som man inte brukar göra allt för ofta.. Någon som har något förslag?;p hehe.. Skönt med lördag & riktig heeelg iallafall;)

Skulle ladda upp en bild här men det verkar ju inte funka.. Får bli imorgon kanske.. Ne jag tror att jag ska ta någonting att äta.. Min mage börja bli lite hungrig just nu..hehe..  Ha en trevlig lördagskväll! ;)


Äntligen helg..

Jag känner att jag har gjort mig förtjänt av lite helg nu :) Gått i skolan måndag & tisdag och sedan jobb resten av veckan.. Vilket har varit jätte roligt men det är lika roligt att helgen är här ;) hehe..

Idag har jag varit på en förskola på förmiddagen och sedan fortsatte jag på fritids på eftermiddagen!! :) Jag har haft det jätte bra.. Ovanligt att bara jobba med två killar under hela eftermiddagen ;P Men det var kul att testa på de;p hehe..

Sedan var jag hemma en liten snabbis för att sedan bege mig till 3g för att möta Elin & Hanna.. De åt lite och sen satt vi och pratade lite :) Trevligt!! ;)

Håller på att tvätta eller Jim gör det;p Jag har inte varit där nere så många gånger idag ;) Vi har precis duschat och har ätit lite mat också.. Cidern/ölen står på kylning så någon lär det säkert bli ;) hehe..
Usch vad trött jag blev när jag äntligen satte mig ner känner jag:p




Nyttan..

Har faktiskt gjort lite nytta ikväll ändå faktiskt ;) Eller ja jag tycker det iallafall.. Inte lika mycket att göra i helgen kanske?;) Imorrn blir det iallafall jobb för heela slanten..

Nu blir det mys med film ;) Jag vill ha thé btw ;p


Kaosartat..

Jag var på jobbet redan 7,15 idag.. Inte en kotte någonstans syntes till ;p Jag stod och väntade och letade. Sedan var de i matsalen.. Det visste väl inte jag ;p haha..

Väl där uppe och jag hade hunnit prata lite med en av personalen.. Ringer bokningen och vill ha mig någon annanstans.. Då det var kaos där också och inte en personal.. Dom berättade att det gick inte då det inte fanns här heller.. Var ju för tusan endast 2 stycken av annars 6 arbetande personal.. Yes, hur gå de ihop då?;p

När jag hade lektion med barnen ringde hon ännu en gång och frågade om jag kunde sticka så fort specialpedagogen hade kommit.. Detta var inte ens säkert att hon skulle heller, så vi skulle prata om det på rasten.. Ja herregud, vad vi har jobbat idag vill jag lova.. Men jag trivdes faktiskt kanon även rutinerna var helt åt helsike ;p Har ju aldrig varit där innan så kände mig rätt vilsen.. Dom behöver nämligen imorgon med, men då är jag satt på Marieberg några timmar och de behöver redan vid kvart i åtta. Så det är lite synd.. Dock ska jag dit på fritidstiden sedan ;)

Så jag kommer ju faktiskt tillbaks också ;) hehe.. Jag håller på att grejar en massa här hemma.. Så mycket jag vill hinna med och så mycket jag vill göra som jag aldrig hinner tycker jag.. Sambon har städat av här hemma idag och jag har äntligen varit uppe i förrådet och lämnat av lite skit ;p hehe.. Jag håller på att sätta in korten som jag ska skriva om i helgen tänkte jag ;) hehe.. Måste hinna läsa/plugga en del också då jag inte har gjort någonting känns det som :/ Men det löser sig det också ;) hahah!!

Nehe fortsätta att göra lite nytta kanske??;p




Karlsson på taket & snööstorm..

Har jobbat på Marieberg idag och som alltid så trivdes jag som fisken i vattnet ;) hehe.. Underbart roligt hade vi.. Efter lunch och sagoboksläsning kollade vi på Karlsson på taket.. ;)

Senare blev det snökaos så vi höll oss inne på eftermiddagen.. Jag hade disken och soporna efter mellanmålet. Sophuset ligger en bit ifrån så jag lånade ett par stövlar och sprang ut.. Jag fick inte ner fötterna eftersom jag hade raggsockar och soppåsarna var bara papper i vissa så de blåste iväg, så där sprang jag och jagade soppåsar med bara papper i gummistövlar som jag inte ens fick ner foten i ;p haha.. Måste sett rätt roligt ut ;) Givande & trevlig dag iallafall ;)

Bokningen ringde direkt på eftermiddagen och kollade om jobb imorgon och det hade jag inte eftersom hon skulle komma tillbaks där imorgon så imorrn ska jag vara i förskoleklass inne i staan ;) Ska bli skit roligt och jag blev såå jäkla glad när hon frågade ;) hehe.. Just på sådana ställe jag vill vara ju ;) Och på de stället ska jag även vara på fredag också så det blir ju perfekt =) =)

Kommer även tillbaks en stund på Marieberg på fredag också!! :) hihi!!;) Trevlig vecka med andra ord ;) Imorrn ska jag se om Elin har tid att träffa mig efter jobbet och hennes möte.. Om det är snöstorm är det dock inte roligt alls :/ Får hoppas på det bästa med andra ord, för det var grymt länge sedan jag fick se henne ;)

När jag sedan kom hem efter tre tiden så var det värsta stormen.. Det låg vägkoner över hela vägen så man kom inte in på en parkering.. Så jag fick ut och flytta på dom och höll på att blåsa bort, innan jag kunde parkera ;p

Väl inne, så har jag suttit mestadels i telefonen hela kvällen. Inte hunnit med någonting som vanligt tycker jag..:/ Min kära sambo kom ut på varma mackor & thé till mig iallafall ;) Du är allt bra sööt du hjärtat ;)

Nehe nu ska jag faktiskt mysa lite med min kära sambo till en film innan det blir läggdags för jag är helt grymt trött :p ;)


Kort dag i skolan & kladdkakemuffins :)

Kort föreläsning idag, körde längre än vad vi hade föreläsning.. Drygt men så är de :) Imorrn blir det iallafall jobb och det är såå skönt :) hihi!! :)

Har bakat lite kladdmuffins ikväll.. Så det ska vi gotta oss med och lite gott thé strax..




Tisdag..

Uppe tidigt och har ätit frukost och fixat klart en uppgift :)


Våra fina tulpaner här hemma :) Snaart skola & föreläsning.. Hoppas den är lika bra som igår.. :)


Sovedags ;p

Har druckit thé och sett ett avsnitt av den nya serien & bara myst ;)

Har köpt fina tulpaner idag för att få in lite vårkänslor här hemma.. =) Häärligt. Kommer nog bilder på dom imorgon!! Gonattsi ;)




Ny vecka..

Föreläsning i skolan idag!! Har skrivit så jag har värsta skrivkrampen;p Men det är intressant faktiskt.. Det är ju de viktigaste :)

Jag har så ont i nacken och axlarna så det är helt sjukt.. J ska massera mig sen som han gjorde igår.. Helt sjukt ont har jag :/ Har varit på maxi och handlat lite nödvändigt också!!

Ska väl försöka och läsa lite idag med. Laga min kofta ska jag ta & göra nu tänkte jag :) Måste göra en massa juh.. Fixa en skoluppgift också..




Nytt.

Jag har sovit dåligt heela helgen och mina ögon går nog snart igen eftersom jag inte har sovit någonting inatt typ.. :(
Igår var vi i Nättraby och hade familjespelskväll tillsammans med de andra galna ;) hehe.. Trevligt hade vi, dock avslutades kvällen inget bra alls :/ Men det är väl bara att ta nya tag antar jag..

Ont i axlarna har jag så jag tror jag dör ;( Måste ha massage... Ändå så känner jag att jag behöver göra någonting. Kanske rensa garderoben om jag orkar?;p

Har bara varit hemma idag och gjort ingenting och kollat film. Kan vara skönt ibland också. Men just nu längtar jag bara tills en ny vecka börjar och allting börjar om på nytt.. För denna verkan har dock inte varit så bra :/


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu