Fina presenter på födelsedagen

 
Hade en helt underbar dag igår även fast att jag spenderade över 12 timmar på jobbet igår.. ;o)
 
Överraskning på jobbet och sedan när jag kom hem så stod det en massa bilar på parkeringen och jag blev mer en paff..Trodde J hade fixat ngn mat vi kunde äta och slänga oss på soffan. Trodde jag ;p
 
Ne, istället så sitter hela gänget inne i huset och väntar på att jag ska komma så vi kan äta smörgåstårtan som finaste svärmor hade gjort! ♥
 
Sjukt chockad och överraskad blev jag.. Hade verkligen inte räknat med något sådant.. Blommor, presenter i form utav presentkort och pengar och en del andra saker så känner jag mig väldigt nöjd även fast att jag jobbade rätt länge igår.. hehe.

Härliga helg..

Firade fars dag igår och åt super god planka tillsammans med dessa fina!! :) ♥
 
Idag har varit en riktigt skön söndag med många saker som blivit gjorde. Vi har bytt till vinterdäck, J har fixat dörren till vedboden, jag har tvättat, lagat god mat, städat, fixat klart alla Iup och planerat färdigt för kommande vecka, börjat julpynta så nu är det riktigt mysigt här hemma och sedan till sist bakat och bjudit över grannarna på glögg och nybakad kladdkaka med vaniljsås..
 
Sitter hemma i soffan och tittar på stjärnorna som lyser så fint i fönstren och är riktigt nöjd med över hur mysigt det faktiskt kunde bli.. Känns riktigt bra! Jag känner mig redo för den kommande veckan där väldigt mycket händer, bland annat att jag blir ett år äldre..
 
Hoppas att ni har haft en riktigt skön helg kära vänner!

svårt att vänta

det är svårt att vänta när man vill ha någonting nuuuu.. :p
 
Svårt att förklara men det var sjukt och vi kommer nog satsa.. Mer än så säger jag inte.
Spännande ska det iallafall bli.
 
Nu är det iallafall en himla massa IUP skrivande innan jag ska bege mig för att käka med lillsyster.. =)
 

Första personen

som...
 
Laddat ner lite nya appar till skolpaddan, rättat en hel massa och nu blev jag bara sådär dödstrött.. Bara flög på mig liksom..
 
Lite kvar och sedan ska jag gosa med mina finaste.. ♥
Veckan har gått i ett rasande tempo och tänk att det redan är torsdag igen? Alltså vad händer? Blir nästan rädd av att tiden går så otroligt fort ibland..
 
Just nu känns allting dock så skönt.. Det är bara en liten sak till som ska förrändras, ja eller egentligen en rätt stor grej.. ;p hehe.
 
Imorgon blir det långdag på jobbet först vanlig skoldag, sedan kurs i läsförståelse och sedan AP-träff tillbaks på skolan igen.. Men det blir nog intressant! ;o)
 

Härlig lördagskväll och lax med fyllning

Blev middagen idag..
 
Sjukt gott om ni frågar mig.. Fråga ni J så gick det väl att äta men det smakar mest saltvatten uppenbarligen?:p
 
Igår blev en väldigt trevlig kväll tillsammans med hasselbackspotatis, fläskfilé med olika sorters såser och väldigt god sallad med soltorkad tormat.. Herregud vad sjukt gott det var. Till efterrätt åt vi glass med chokladsås och sedan lite popcorn på det.. Mätt var bara förnamnet!
 
 
Idag har vi varit en runda i Nättraby, tvättat bilen och handlat på biltema och sedan blev det väldigt god lax.. Jag har bakat dubbel sats med chokladmuffins eftersom J tjatade om det..;o) Vad gör man inte liksom för ngn som har lite ont i halsen?;) hehe..
 
Nu ska vi faktiskt slänga oss i soffan med en film redan nu för att bara njuta av de sista timmarna av helgen.. Här

tvål med pepparkaka?

Vem vill luktar pepparkaka eller polkagris om händerna??
 
Hum, detta förstår jag inte alls ;p
 

Heeelg

Veckan har gått i ett rasande tempo måste jag säga.. Men för min del är det ganska bra faktiskt.. Veckan som kommer bli en aning mer hektiskt med flera kurser och möten på jobbet. Men det är bara att lägga in en högre växel tror jag så fixar vi det också..
 
Just nu känner jag lite ångest för att de flesta redan har börjat tänka på julklappar? Jag är inte riktigt där ännu ;p
 
Igår jobbade jag en kort dag och sedan åt jag lunch på stan med finaste Elin! ♥ Shoppade lite och sådant mysigt.. Sedan bestämde vi att vi skulle ha storstädning och tvätt här hemma men när jag kom hem till ett rent hem som luktade fantastiskt gott.. Helt underbart var det! ♥ Tur att jag har min älskade och bästaste vän J..
 
Det har varit tufft emellanåt men nu känner jag att jag har hittat tillbaks till mig själv.. Jag har lärt mig en massa om både livet och olika människor.. Det är så viktigt att omge sig med de som ger energi och tar fram ens positiva sidor och samma sak på andra hållet. Det viktigaste tror jag dock är att man gör det man vill av sitt liv och att man klarar av precis det man vill. Att leva livet tillsammans med likasinnade är nog det bästa som finns tror jag och jag hoppas att alla någon gång får känna den lyckan!.
 
Ikväll ska vi mysa och äta gott tillsammans med de finaste människorna.. Jag längtar! ♥
 

The to do list..

Såg en sjukt rolig och bra film igår..
Måste ses.. ;o)
 

Sthlms resa...

Länge sedan jag skrev nu.. :p
 
Ligger i sängen med datorn och tänkte skriva något litet.. I helgen fick vi för oss att vi skulle till huvudstaden.. Syrran hängde på och Pär också.. Så det blev hotell med god hotellfrukost.. ;o)
 
På fredagen hängde vi på hard rock café och chillade tillsammans med två andra vänner.. Senare träffade vi också en vän till min syster.. På fredagkväll/natt knackade det på hotellrummet och då var det Johan och Sara tillsammans med en annan vän som stod utanför.. Minst sagt förvånade över att de visste vilket rum vi bodde på :p Hotell visste de redan, men enligt vad Johan sa så skulle de sova hemma hos ett par vänner.. Vi blev väldigt förvirrade när Pär fick ett hotellrum på fjärde våningen och vi på sjunde eftersom vi hade bokat i samma namn..!? Dessutom skulle vi ha bäddsoffa i vårt vilket vi inte heller hade.. Wierd tyckte vi.
 
Då hade de tydligen ändrat på rummet så att vi kunde bo bredvid varandra.. Helt tossiga vänner det där!
På lördagen tog vi tunnelbanan in för att shoppa loss.. Och det blev minst sagt en hel del. På kvällen intog vi mässan som var i frihamnen precis nära hotellet.. Vi undrade lite vad vi hade gett oss in på, men det var riktigt roligt faktiskt.. Så det kommer vi nog gå på fler gånger =)
 
Söndagen intog vi hotellfrukost och sedan körde vi hemåt och kom hem framåt eftermiddagen och då var det faktiskt riktigt skönt att komma hem till våra små älsklingar igen! Saknade som tusan. ♥
 
Veckan har börjat bra men jag var ju dock inte så utvilad i måndags när jag började.. :p
Ikväll har telefonen gått varm.. Har pratat med syster, morbror två ggr, mormor i 45 min, svärmor två ggr, Jim två ggr, telia 45 min och till sist Kim en runda också.. :)
 
Fortfarande varken nät eller tv från telia ännu.. Inne på tredje veckan nu minst.. Börjar bli rätt drygt om man säger så.. Nehe, nu ska jag släcka mina blå.. :)
 

vilken dag

började med att vi inte fick någon vikarie.. Lyckat.. Kaoset började redan då.. :/
 
Då skulle jag ner till en annan klass också så det blev inte riktigt som det var tänkt.. Men men.
 
Slagsmål och grejer vilket blev mindre lyckat. Satt kvar i klassrummet med en elev till klockan var 14.30...
Så nu har jag 42 böcker att rätta.. Har rättat hälften och hälften får vänta tills imorrn.. För nu orkar jag inte mer.
 
Imorgon är det elevens val igen och jag hoppas att jag får ihop pingisrack så det räcker till alla mina elever..
 
Träffade Elin en runda efter jobbet också.. En fika på stan och en massa snack.. Det behövde jag..
Tack vännen! ♥
 

Underbar heelg

Har haft en underbar helg med helt fantastiska vänner.. Så otroligt glad att vi har träffat er..!! ♥
 
Skolveckan har dragit igång efter lovet igen men det känns inte som att vi har haft lov eftersom vi har jobbat nästan hela tiden ändå.. :p
 
Tisdagkväll och bara en massa mys hemma! Jag älskar att! ♥
 
Dessutom skaffa aldrig telia eftersom det är aldrig någonting som funkar med dom.. Bara en parantes.. ;p
 

1 november

herregud alltså vart försvinner tiden??
 
Jag fyller ju faktiskt snart år.. ?! Jag är inte riktigt redo ännu måste jag säga.. Jag vill mest bara sätta mig på ett flyg till solen.. Men så är tyvärr inte fallet..
 
Nu är det bara snart en månad kvar.. Hoppas att tiden går väldigt fort till december..;p
 
Nu ska jag iallafall ta tag i lite planering till skolan så jag får undan lite av det så jag slipper ha dåligt samvete över att jag inte har gjort någonting.. Sedan ska jag ha operation storstädning och golvtorkning här hemma.. Har redan ätit gröt och ägg till frukost, bäddat, diskat och plockat lite.
 
Hinner jag så ska jag försöka städa lite på tomten också.. Vi får väl se.. Dags att sätta igång nu! :)
Ha nu en riktigt härlig fredag kära ni. ♥
 

Drive

En skit bra och spännande film som verkligen är sevärd!
 

Silver linings playbook

En väldigt bra film som vi såg för ett tag sedan..
Rekommenderas verkligen..
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu