Yes..

 
Ville bara säga: Gör sådant som gör dig lycklig, de andra sakerna och människorna som inte gör dig det kan du skippa.. Gör det du vill göra i livet innan det är för sent..
 
Försök att leva i nuet och ta vara på varje minut som finns i ditt liv och gör bara det till det allra bästa..

Identity theft

Rätt sjuk film men rolig var den! ;o)

Death race 3

Spännande film som även de andra två var.. :) Rekommenderas.

Gräsmattan klipps

Efter att ha varit hur högt som helst ;p
 
Fint blir det som bara den.. Härlig kväll ute..
 
Själv fixade jag efter maten med all disk, la i tvätt och städade en massa här hemma. Det behövdes måste jag säga..
 
Efter jobbet idag så hann jag med en runda på stan med mammi och även en fika på stan.. :) Mysigt att sitta i solen och dricka thé & bara mysa! Hämtade den nya kedjan till gräsklipparen på battsam och hämtade upp C för att ut och gå en runda på ön, riktigt härligt.. Så det blev en riktigt effektiv dag idag. Dessutom är min kära sambo hemma igen.. Det känns skönt! ♥
 
Imorgon är det redan torsdag och efter jobbet åker jag vidare till syrran och mamma.. ♥

Present av klassen

Den fina presenten jag fick av klassen igår.. Jag blev lycklig och varm i hela hjärtat.. ♥

God morgon onsdag..

God morgon soliga onsdag.. Härligt att vakna till solen som skiner på en..
 
Idag blir det jobb i skolan heela dagen.. Önskar er alla en härlig onsdag..

Tänkvärt..

Ett par ord som man borde fundera på och leva efter kan jag tycka..
 
Ligger på soffan halvt död efter en intensiv dag i skolans värld.. Fick dock världens finaste skål med lite gott i, av alla söta elever i klassen idag.. Föräldrarna hade tydligen samlat ihop till detta. Det var verkligen ingenting jag hade räknat med och jag blev verkligen rörd. Typ tårar i ögonen direkt av alla fina ord och alla mysiga kramar! ♥
 
De började också med en namninsamling vilka som tyckte jag skulle vara kvar till hösten också.. :p Barn är för söta alltså..

Start of summer och slutet på maj månad..

 
 
Var ett tag sedan jag skrev som vanligt så flyger bara dagarna fram och jag undrar vart maj tog vägen egentligen?? Snart är det skolavslutning och jag fattar faktiskt inte vart det här halvåret har försvunnit..?!
 
Det har varit en väldigt fin och mysig helg.. Var uppe med tuppen i lördags och åkte mot Hässleholm väldans tidigt. Tog ett par stopp på vägen som alltid..
 
Härliga människor, rolig marknad med en massa fina saker, god mat, fina bilar, marknadsnougat.. Crusing genom Hässleholm efter lite mat tillsammans med vänner.. En väldigt bra crusing med en massa bilar och en massa människor och en hel del bra musik i bilen!! :) En väldigt skön löördag och jag är mer än nöjd!!
 
Igår var jag mer eller mindre dötrött och hängig hela dagen inte minst för att vi var hemma vid 02 men mest för att det var regnigt och mulet hela dagen.. :o( Så därför ägnade vi dagen åt att göra söndagsstek, duschade varmt, mös i soffan tillsammans under täcket och gosade med Sesse. En helt okej söndag också med andra ord.. Nöjd med helgen med alla fina människor runt omkring mig..
 
Ny vecka igen och nästsista gången jag hade med tvåorna på SOn idag.. Mycket som ska hinnas med så det var fullt upp kan man säga.. Har försökt att leta upp någon kedja till gräsklipparen också och tror jag princip har varit överallt idag.. :p Tog en runda inom finaste morbror med, blev en lång pratstund. :) ♥ Ätit lite rester av steken som sambon lämnade hemma så jag kunde få lite "riktig" mat i mig! ;p
 
Nu ska jag fixa inför sista gången med treornas SO imorgon.. En massa planering som vi måste hinna med.. Hoppas ni alla har en härlig start på veckan!!

Mysigt men sedan blev det dock väldigt svettigt..

I fredags med min gamla handledare, gamla barn blandat med nya och mamma på samma arbetsplats! :) Fotboll i solen, lek i sandlådan, gungat, ritat dansat osv.. =) Härlig dag.. Fortsatte på fritids där jag skulle stanna vilket inte var lika spännande. Blir inkastad klockan 15 för att sedan gå ihop med tre andra fritids och det var jag och en vikarie till.. En kille som inte gjorde allt för mycket för att det skulle fungera.. Alltså så jobbade jag i princip själv med cirka 45 barn, föräldrar som skulle hämta och undrade vart deras barn var, 4 telefoner som ringer om vartannat eller helst samtidigt, personal som kommer och ska förklara hur man ska stänga och den andra vikarien går och sätter sig i korridoren med två barn?! Ja, jo tjena säger jag.. Svettig som fan var jag när jag kom därifrån..
 
Sedan åkte jag hem till min finaste som hade kommit hem och köpt gräsklippare.. Mysig och lugn fredag tillsammans.. ♥

Regnig dag blev till en solig..

Igår blev det som sagt en kort arbetsdag och sedan var jag i Kalmar.. I tre timmar blev man matad med en massa frågor.. Herregud, helt slut i hjärnkontoret efter dessa timmar så efter detta blev det shopping på baronen! =)
 
 
Idag trodde jag att det skulle bli ösregn men det sprack upp och blev väldigt fint! :) En arbetsdag som flöt på bra och vi har hunnit med en massa.. Lite ärende och samtal och sedan blev det fjärde träffen i kursen jag går i läsförståelsestrategier.. Väldigt intressant som gav mycket den här gången.. Dessutom fick vi också en bok, helt underbart ju! ;o)
 
När jag kom hem i eftermiddag så skulle jag klippa gräset eftersom det är skyhögt men gräsklipparfan funkar ju inte. Så jävla trött på den rent ut sagt.. Hjulen lossnar och vajern går sönder.. Tur att vi ska köpa en ny snart alltså. Det blev lite upprensning av två högar med en massa pinnar istället. Skulle springa en runda också men precis när jag trodde att jag var själv så kommer katten efter.. Kattskrälle ;p Så han och jag joggade fram och tillbaks på grusvägen istället.. Han kan också gå sick sack mellan benen. Med andra ord är han mer som en hund.. ;p Dammsugat, fixat med disken, putsat speglar.. Nu sitter jag nyduschad och haft tonårsbossen på i bakgrunden.. Tror att jag ska ta mig något att äta och fortsätta med att plugga och leta en massa saker jag kan göra med eleverna..
 
Tänk imorgon är det redan fredag igen och en väldigt bra sådan också..
Jag ska jobba på min gamla praktikplats vilket jag längtar efter en hel del och ska bli så roligt att träffa både gamla kollegor och barn och dessutom kommer min sambo hem som jag också har längtat efter en hel del.. En väldigt bra start på helgen med andra ord!

Klippning, grillning och besök hos mormor och morfar..

Igår efter jobbet blev det en välbehövlig klippning.. Otroligt skönt att bara sitta och bli ompysslad!
 
Sedan kom K direkt hem till mig efter jobbet i princip.. Vi var ute och gick, sedan handlade vi lite grillgrejer och startade sedan grillen på uteplatsen.. Mysigt som bara den i kvällssolen. Avnjöt lite grillspett och potatisgrejer som jag inte vet vad de heter ;p hehe. Super goda iallafall..
 
Fikade lite efter detta och hade en fin kväll tillsammans med min fina vän! ♥
 
Idag hade vi en stadsvandring på stan med klassen och vilket ösregn vi fick.. Herregud, inget roligt alls.. Vi som hade planerat glass i solskenet efterråt.. Var helt dyngsur när jag kom tillbaks men men..
 
Efter jobbet åkte vi hem till mormor & morfar och tittade till dom och hälsade på! ♥ Fikade lite och pratade..
 
Nu sitter jag och försöker förbereda mig inför morgondagen men det går sådär måste jag säga :/ Vet inte riktigt vad jag ska skriva eller börja.. Imorgon blir det halv jobbdag för att sedan styra bilen mot Kalmar.. Intressant och nervöst blir det.. Nu ska jag kolla om jag ska skriva ner något innan jag intar sängen.. Sov så gott och hoppas att ni har haft en härlig tisdag kära vänner.

Söndag och regn..

Efter en sjukt fin vecka så vaknade vi idag till ösregn och ett väldigt mullrande utanför..
 
Ganska så mysigt ändå faktiskt och idag blir troligen bara en mysig innedag.. Jag är fortfarande helt sjukt trött efter så lite sömn.. Har handlat go frukost med varma nybakade frallor till frukost och har redan hunnit tvätta och hängt upp en maskin tvätt..
 
Jag tänkte att jag skulle försöka orka städa av här hemma och torka golven och lite sådant och sedan blir det nog bara en lugn mysdag hemma, faktiskt väldigt skönt..
 
Hoppas att ni alla har haft en mysig helg..♥

Sjukt varm dag på strippen..

 
Efter två timmars sömn så blev jag upphämtad av J för att sedan åka vidare ut mot Senoren och hämtas upp av J där. En räkbaguette på statoil så blev jag lite som en ny människa igen.. En sjukt varm dag på strippen blev det. Höll nog på att dö av värmeslag flera gånger men med ett par flaskor i vatten i kroppen så mådde man någorlunda bra.. Körde inom biltema på hemvägen och killarna fixade med en massa kablar och grejer.. Hur skön dag som helst..
 
Skulle sett Eurovision sedan men efter att ha intagit soffan och var redo så somnade vi vid halv nio. Så vi missade allting. Men det gör inte så mycket! :)

Inflyttningsfest hemma hos C och N.

 
 
 
 
Ett par bilder från inflyttningsfesten i fredags..
 
Hade en väldigt trevlig kväll hemma hos C och N. En massa goda tilltugg, tipsrunda, god dricka och trevliga och fina vänner! Tack så mycket för en väldigt trevlig kväll & natt..
 
Sov hemma hos E och L efter att ha gått hur långt som helst i mina strumpbyxor eftersom mina skor inte va någon höjdare att gå i ;p Men det gick ju bra det också..

Äntligen helg..

Fan va gött.. Nu är det fredag och solen skiner ute.. Underbart..
 
Önskar er alla en riktigt härlig dag och start på helgen..
 

shopping i Kristianstad och promenader..

Igår var jag i Kristianstad hela dagen och hade tagit semester ifrån jobbet och allt..
 
Det blev shopping i stan och kolla in hos någon tatuerare.. ;o) Promenad med syrran och mamma i brunnsparken..
Hemmamys sen innan jag slocknade i sängen.
 
Jobbdag vilket gick väldigt väldigt fort.. Bes bilen och den gick igenom med blankt papper! ;o) Hem och fixa lite för att sedan åka in till stan & möta upp K för en promenad och blev bjuden på tobleronemousse.. Super gott. Tack så jätte mycket min finaste vän! ♥
 
Imorgon är det fredag igen.. Veckorna går sjukt fort alltså.. Nu blire film här hemma.. :)
 

Död i soffan efter en krävande dag

känner mig helt slut.
 
det har varit en väldigt krävande dag idag som verkligen tagit på tålamodet och annat också.. Men så är det tydligen i det här yrket.. Ibland börjar man liksom undra vad man gjort för val egentligen..
 
Efter jobbet så åkte jag iallafall hem till mammi och vidare till mormor och morfar för att bli bjuden på super god middag! ♥ Efter detta blev det en promenad.. Kollade all post som kommit och skrivit ut en massa papper inför imorgon..
 
Det blev också ett väldigt glatt besked idag, spännande tycker jag! Mer får ni kanske veta så småningom..
 
Imorse ville jag inte gå upp ifrån sängen eftersom världens mysigaste katt låg på mig och spann som bara den.. Han är nog den bästa som finns i världen! ♥ Vad gjorde vi liksom innan vi hade honom?! Konstigt egentligen..
 
Igår var jag hemma hos E en sväng. Promenad och goda frukter till efterrätt.. Mums sedan städade jag hemma och grejade en hel del men promenad blev det ingen eftersom jag hade en följaefter katt efter mig.. Sötnosen. ♥
 

Söndagen den tolfte maj..

Igår grejade vi i trädgården hela förmiddagen och ett tag efter lunch med..
 
Sedan tog vi oss en vända ner till Ystad och bilcrusingen som var där nere.. Sjukt mycket bilar och en väldans lång crusingrunda var det och vi hade väldigt trevlig..
 
 
Idag blev solhäng på altanen med en bra bok och sedan blev det doppet med ett par vänner..
 
Imorgon är det ännu en ny vecka som börjar och tiden går sjukt fort.. Jag vill bara stanna upp tiden, vinna lite pengar och sedan fixa en massa här hemma så det verkligen blir så som jag vill ha det.. Men det kommer ta tid att verkligen få det precis som man vill ha det. Allting ska ju kosta så väldans mycket pengar.
 
Lite trevliga saker är iallafall inbokade i veckan och det ser jag fram emot..

Hemmamys, bokläsning och grillning

Igår blev det hemmajobb.. J klippte gräs, jag räfsade och sen sågades det ner något träd också..
 
Jag läste i min bok på altanen. Hur skönt som helst och bara kunna läsa det man vill för en gångs skull! Nu börjar jag dessutom bli trött ;p Idag bes vi den gamla pricken i Ronneby. Lite som behövs fixas men den är ju inte ny precis :p Åkte inom Pär och barnen och fikade lite med innan vi begav oss mot stan och J klippte sig och sedan ut mot maxi där det var sjuhelsikes massa folk som skulle handla på en klämdag också.. Handlade lite rabarber, vinbärsbuske och jordgubbsplantor på blomsterlandet som vi ska planera under morgondagen tänkte vi..
 
Vi gick bort till Peter och dom o hälsade på lite och hämtade kompressorn.. Åkte ut mot Hasslö där det blev grillat och kladdkaka med glass! Tack så mycket fina ni.. ♥
 
Nu skulle jag gissa på att det skulle bli ett spel av candy crush innan vi ska inta sängen!
Skönt att det bara är fredag idag vilket egentligen känns som söndag :p Sov så gott.

Min sambo är hemma <3

Min sambo är äntligen hemma och nu blir det mys i soffan och film resten av kvällen..
 
Idag har jag städat, torkat golven, tvättat, fixat med disken efter jobbet och dessutom har jag tvättat och dammsugat bilen idag också.. Hann också med att visa förrådet direkt efter jobbet också.. Det blev mycket fixande idag och nu blir det onsdagsmys/fredagsmys ;o) Härligt med sovmorgon imorgon med min fina! ♥
 
Jag hoppas dessutom att det gick bra för min finaste syster och även min fina vän som båda hade tenta idag och för mammi som hade anställningsintervju.. 
 
Efter lite fix med jobbmail och annat så ska jag nu ägna mig åt min sambo..Önskar er en härlig onsdagsfredag..

sommardagar, grillning, uteservering, crosskörning & gamla arbetskamrater

Igår blev en väldigt skön och solig dag.. Efter jobb fixade jag en del ärende och sedan hem för att hämta posten och skicka iväg lite papper och sedan fortsatte jag hem till mamma en runda. Prova kläder och fika på balkongen.. Sedan fortsatte vi hem till mormor & morfar en runda.. De bjöd ju på fika dem med.. :p Vi promenerade ett par hus bort till morbror.. Grillade hamburgar, åt pommes och annat gott tillsammans allihopa..
 
Tog en promenad och jag fick äntligen testa o köra cross för första gången i mitt liv.. Haha.. Det var riktigt roligt måste jag säga även fast att det var lite ryckigt :p
 
Idag har jag varit o vikarierat på min gamla arbetsplats, behöver jag säga att det var så jäkla roligt att komma tillbaks. Hade ju inte samma grupper dock utan idag blev det högstadiet i tyska :p
 
Men sedan på rasten så sprang jag dit och kramades lite och efter jag slutat med.. Barnen hade skrikit och va på väg att springa ut ifrån klassrummet allihopa.. ;) haha så sööta är dom.. Jag är så glad att jag fick den möjligheten att jobba på den skolan. Har nog aldrig haft så bra arbetskamrater och haft det så bra.. Det var väldigt mysigt att kramas med alla iallafall! ;o)
 
Det var väldans varmt så efter jobbet åkte jag hem och la på altanen.. Åt lite lunch och drack citronvatten på altanen.. Sjukt härligt där ute måste jag säga.. Kim hörde av sig och jag gjorde mig iordning lite fort för att åka in till stan och ta en promenad samt visa vårt förråd som nu är uppsagt. Skönt att kunna visa det för två på samma gång iallafall. Träffade också en gammal jobbarkompis på stan och hennes lille son, så mysigt! :)
 
Efter promenad och tvättstugan ett par gånger så intog vi stars för lite middag.. Vi delade på en förrätt och sedan blev det en super god sallad.. =) Är mätt som bara den fortfarande.
 
Nu blir det sängen tror jag.. Jag är faktiskt riktigt trött nu.. Tänkte jag skulle orka läsa men tror minsann inte att jag orkar det alls..

En underbart härlig dag..

Igår var vi på crossbanan en runda och sedan kom morbror och Marita också upp en runda. Det blev en väldigt dag tillsammans där uppe i solen.. :)
 
Körde hem och duschade lite snabbt för att åka vidare hem till Pär och barnen en runda. Vidare till kalas för att fira Inez och Matti.. Det bjöds på grillat kött, potatis sallad med soltorkade tomater och potatisgratäng med tzatsiki och bea sås.. Sjukt gott. Två olika tårtor och en skål med godis så med andra ord kändes det som att man kunde rulla ut till bilen sedan.. haha!
 
Idag har varit en sjukt härlig dag och verkligen varmt ute. Ljusblå himmel och inte moln så långt ögat kan nå.. Förmiddagen la J hallgolvet och jag fixade och plockade en massa och gick och åt lite jordgubbar ;o) Vi blev bortbjudna en åker bort på grillad korv på pinne i solen.. Så mysigt och gott. J tvättade crossen och jag rensade i bland jordgubbsplantorna och då kom C och N på besök.. :) Vi fixade fika och satte oss på altanen och gottade oss med kladdkaka, glass och vattenmelon.. Söndagslyx på hög nivå.
 
När dem hade åkt så fortsatte vi med att klippa gräsmattan, rensade och sedan fortsatte vi med vår väg och fyllde igen alla gropar så att vi kan få hit ett lass till med grus.. Kålpudding lagades och till det blev det vitlökbaguett och en kall öl. En bra avslutning på denna vecka tycker jag..
 
Nu blir det mys i soffan tillsammans med fina för han ska åka bort imorgon och jobba.. :(

Sometimes good things fall apart so that better things can fall together.

Läser en väldigt bra blogg. Precis som Evelina så tänker jag alldeles för mycket om allting och ska överanalysera allting och ni som känner mig vet hur jag är och hur jag jämt går och tänker ;p
 
 
Tror inte på det där att ångra något som hänt, utan att allt sker av en orsak och därför tror jag även att allt det som varit jobbigt kommer leda till något som är mycket bra. Det är just det som motiverar mig till att försöka (!) grubbla mindre och istället förlita mig på att good things will happen. För det gör ju det! Sometimes good things fall apart so that better things can fall together. Det blir inte alltid som man tänkt men det blir ofta bra ändå! Ingen mår bra av att hålla fast vid det som varit, hur ska man då kunna njuta av det som är nu? Och kanske ännu viktigare, det som komma skall?

härliga lördag..

vilken härlig lördag..
 
Det blev utefrukost på altanen, helt underbart att man nu kan sitta ute och äta frukost.. Äntligen!!
Snart ska vi upp till crossbanan ett par timmar och sedan blir det kalas senare ikväll..
Trevligt som attan!
 
Hoppas att ni får en härlig lördag kära ni!! ♥

Äntligen fredag..

Igår var en härlig dag..
 
Efter jobbet så åt jag italiensk glass med kära S på stan och tog en liten runda på stan och köpte en lampa till sovrummet.. Äntligen! ;o)
 
Jag tog en runda hem till E sedan.. Promenad och sedan blev det utehäng och det var så jäkla varmt... Nu är våren här, äntligen..
 
När jag kom hem blev det en tvätt och plock här hemma och sedan blev det en pw tillsammans med grannen.. Otroligt skönt måste jag säga!! :)
 
Dusch och sen blev det god fruktsallad med melon och jordgubbar.. Somrigt som bara den..Längtar lite tills semestern om man säger så! :)
 
Idag blir det jobb lite senare än tänkt men det är helt okej.. Helnöjd med det faktiskt!! Önskar er en härlig fredag i solen kära ni! ♥

Maj månad är här..

gud så skönt..
 
Nu hade jag gärna stannat tiden så att man har allting framför sig..
Den här tiden på året är bara verkligen så bra och underbar.

Helgdagar

Här går det undan med dagarna vill jag lova. Precis som vanligt så tycker jag att jag har mycket tid och hinner göra mycket men när man väl sätter igång så försvinner tiden iväg..
 
I söndags kollade jag på crosskörning och sedan gosade vi valpar hemma hos svärmor..
 
Så små och så underbara!
 
Måndagen höll jag mig tyvärr hemma eftersom jag kräktes på söndagnatten så jag var helt väck och helt död större delen av dagen.. Gick upp och hämtade posten och trodde jag skulle dö flera gånger.. haha.
Kände mig piggare och bättre på kvällen sedan så gårdagen jobbade jag som vanligt.. Hade stängning men barnen gick lite tidigare så åkte hem och duschade och sedan åkte vi vidare till morbror för lite grillning och mys.
 
Det blev en tur till majbrasan men det var faktiskt inget vidare alls så vi åkte hem till dem och gosade ner oss med filt i soffan och fikade lite.. En mycket trevlig kväll tillsammans..
 
Idag blev det en väldigt underbar och varm vårdag.. Härligt som bara den.. Vi hämtade en massa möbler ute på Saltö, köksbordet och sängen osv. Så vi har grejat med det under dagen och sedan åkte jag in till stan för att möte upp Kim.. Blev 6,5 km och sedan en fika på 3G.. Bra jobbat utav oss!
 
Städade av här hemma så det blev lite snyggt och undanplockat iallafall och sedan kom grannarna på besök och det blev thé och blåbärspaj.. Mycket trevlig kväll..
 
Och nu är jag dödstrött. Fixa deklarationen som är sista dagen typ. Imorrn måste den ju vara färdig.. Sen ska jag ladda för en skoldag imorgon med en massa på schemat som ska fixas och snart är det helg igen..

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu