Lunch vid havet

idag åt jag & Jim lunch tillsammans nere vid vattnet.. Hur mysigt som helst och bättre lunch kunde man nog inte haft :) Tack så mycket gullis!

Dagen har faktiskt gått snabbt och sista timmarna gick hur bra som helst och vi jobbar på som tusan!! ;) Efter jag hade slutat åkte vi ut till Senoren en runda och hälsade på och åkte runt lite o tittade.. Nu har man precis badat och ska slänga sig framför tvn en stund innan man ska sova för att orka med sista jobbdagen för denna vecka..

Värmerekord

typ.. Det har känts så iallafall. Det var 43,6 grader här ute:p Det är ju alltid något..

Jobbdagen har gått relativt snabbt idag faktiskt.. Slipper jag bara prata med en viss person så går allting mycket lättare.. Så jäkla bra, jag tror människan har fattat att jag inte tycker om honom;p hahaha!!

Det händer fortfarande grymt mycket på eftermiddagarna! ;)

Syrran kom hit i eftermiddag och vi har kört runt och kollat på en massa hus och sedan solade vi tillsammans med Camilla.. En trevlig och mysig eftermiddag!! :)

Tack syster för en trevlig dag som gick alldeles för snabbt:o(


sex ute på sjön

sex glada personer gav sig ut på sjön i eftermiddag & det blev ju riktigt lyckat..
Fina vänner och mysig grillning på en ö i Karlskronas skärgård! ♥

3 dagar kvar av denna veckan.. Skönt ändå att man kan sluta lite tidigt även fast att man jobbar heltid. Mycket tack vare att man börjar så pass tidigt på morgonen.. Jag har också fått schema för de första 3 veckorna som jag börjar jobba. Så det känns helt okej och det ska bli så spännande att börja och jag ser verkligen fram emot detta :)

Imorgon kommer min syster hit och hälsa på och det ska bli super roligt och vi ska hitta på en massa saker!!



Tack fina ni! ♥

En ny vecka har påbörjats och lyckönskningar till praktik-Caroline

och det ska bli en spännande och intressant sådan..

Varit på jobbet idag och jobbade tom över lite.. Konversation mellan mig och vaktmästaren idag:
Vakt: "Det var hemskt vad ni jobbar på och hinner med mycket.."
Jag: "Ja, det är så när man inte tar 5 pauser i timmen" :p

Haha, men det är ju verkligen så.. Det går bäst på eftermiddagen när jag och tjejen får vara själva och jobba. Allting går ju så långsamt och trögt annars och sen måste man ju pausa flera gånger varje timme.. Jag blir ju tokig av deras tempo helt ärligt..

Imorgon ska jag hälsa på, på nya jobbet och det ska bli spännande faktiskt och jag ser fram emot detta mycket!

Var inom kära morbror idag på lunchen där även Marita var så vi satt o snackade hela min lunch :) Det gör vi inte för ofta.. Tack så mycket för en trevlig stund.

Just nu går vi bara och väntar och väntar.. Vi vill veta nu.. Spända inför vad som komma skall ;)


Grattis till min gamla praktik-Caroline som fick en liten flicka den 7 juni och jag önskar er all lycka!

The dilemma


Denna började vi se i veckan, men jag somnade dock så den kan inte ha varit så bra :p

Sommaren är här igen

äntligen har sommaren kommit igen :) Helt otroligt härligt är det!!

I förmiddags åkte vi till en runda till Grönadal för lite solning och sedan blev det lite mat här i Nättraby. Sedan till hemlig destination för att prata vidare om våra "planer & drömmar" Så nu är det bara att vänta helt enkelt och se vad som händer!!

Jag har diskat & städat här hemma så det är klart inför kommande veckan när man kommer vara trött på kvällarna.. Ikväll satt vi ute i kvällssolen och spelade kort & bara satt och pratade, jag och min finaste! ♥

Jag har också varit ute på långpromenad ikväll och kollat runt bland alla fina hus & det var grymt härligt.


Denna boken köpte jag & vän på bokia när jag köpte nya almanackan.
Det får bli nästa bok jag ska läsa :)

Midsommardagen

börjar lida mot sitt slut och jag börjar bli riktigt trött..

Idag har Sandra, Stoffe, Jim och jag hälsat på deras pappa (svärfar) grillat och fikat lite..

Jim & jag har tagit oss till en hemlig plats där tankarna finns hela tiden just nu.. Även en runda inom Pär var vi också där han hade börjat riva ut stolarna i Pontiacen och börjat greja.. Sedan följde Sandra & Stoffe med hem en runda och så även lilla Daisy. Hon är för söt och deckade direkt här hemma på golvet..

Nu har vi precis kollat på två avsnitt av den pretty little liars. En väldigt spännande serie, har ni inte sett den så börja se den. Ni kommer inte ångra er.. Hur bra som helst, man vill se nästa avsnitt och nästa och nästa...

Nu ska vi gosa ner oss i sängen. Det ska bli sååå skönt! Pusss & kram och sov så gott.

Midsommar 2011


Mina fina american cupcakes och Sandras fina jordgubbstårta!


Några av oss :)


Vi tjejer!


Sandra och Sofie är glada när de får dricka cider ;)


Stoffe; Grillmästaren!


Kvällens sista bild på mig och Kvisten..

Det blev en mycket trevlig kväll & det var hur mysigt som helst att ha en lugn och skön midsommarafton.. Med hur mycket mat som helst och en massa goda bakverk och snacks..

Tack Sandra, Stoffe för en fin kväll hemma hos er och tack till fina Jim, Hulda, Sofie, Ola & Kvisten som också var med och firade!


5 års förlovning










5 år av kärlek! ♥


Idag är det en speciell dag.. Det är 5 år sedan vi förlovade oss och vi två blev en. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går och det är de bästa åren av mitt liv! Vi har hunnit med väldigt mycket tillsammans på 5 år och jag ser fram emot de kommande åren vi kommer att få spendera tillsammans.

Det är du & jag Jim! Vi två för alltid! ♥

Midsommarafton

Nu ska jag sätta igång på full fart här hemma. Har tagit en lugn morgon och handlat osv...

Ska baka något enkelt var det tänkt och sedan hoppas jag att vi tjejer kanske kan göra någon midsommarkrans om nu Sandra är duktig på detta för jag kan tyvärr inte ;/ Det är ingen midsommar utan några blommor i håret eller krans på huvudet..

Full fart mot köket..

Glad midsommar



Alla fina där ute!! Hoppas att ni får en underbart fin dag.. Själva ska vi ha det jätte mysigt tillsammans och äta & dricka gott med våra fina vänner! Eftersom vi inte kan ta oss hem så sover vi över där inatt..

Lövmarknaden & uteservering med öl

Hej alla där ute!! Hoppas att ni har en fin kväll så här innan midsommarafton och allt..

Jag har spenderat dagen med två banker, på jobbet och sedan bar det in på lövmarknaden med en väldigt fin vän som också hade fått jobb nu :)

Än en gång Grattis till nya jobbet!! ♥

Vi har haft en härlig dag på lövmarknaden och jag fyndade rejält med kläder till Jim, dock passade inte allting men vad gör det när det var så billigt?:) Marknadsnougat och en skit snygg almenacka köptes också tillsammans med en bra bok på bokia!

Vi firade med öl i solen & i stormen kändes det som. Men gud vad gott att fira lite och dricka öl på uteservering mitt på dagen! Mysigt hade vi!

Så jäkla snygg så att jag dör nästan ;)

Nu är det snart läggdags så att man orkar med morgondagen.. Man blir lite trött av att vara upp vid 05.00 varje dag:p Sov så gott. Puss & Kram ♥

Dagen innan lövis

och vi har grillat här hemma och varit iväg på en hemlig runda!! Åh, vad roligt.. Så mycket planer man har egentligen på hur man vill ha det..

Men tid kommer det att ta.. Men fasen vad roligt allting kommer bli isåfall..
Just nu känns inte mitt dryga jobb så jobbigt längre. Förhoppningsvis snart bara 3 veckor kvar på detta

Idag jag gick en runda på stan efter jobbet och träffade någon som jag inte träffat väldigt länge. Vilket alltid är lika trevligt!! Jag ser fram emot en fika med dig nästa vecka!! ♥

Imorgon är det banken x2 och sedan lövis med en kär vän och kanske träffar man på fler :) Jag ser fram emot morgondagen väldigt mycket & snart är även midsommarafton här och det ska firas hemma hos Sandra & Stoffe och några stycken till.

Det ska bli väldigt mysigt och trevligt att ha en lugn och skön midsommar med några få härliga människor! ♥





Planer och en massa tankar

Idag är det mycket bättre faktiskt och de här veckorna hoppas jag kommer gå väldigt snabbt så att jag kan börja jobba med de älskade barnen och det ska bli sååå spännande så det är sjukt!! ;) Jag ser verkligen fram emot detta just nu..

Dagen idag har gått bra men man är så otroligt irriterad på vissa och det märks av också.. Haha, men är man speciell så är man. Då får man ta det. Jag klara verkligen inte av det :p Fick tips om att jag skulle sätta musik i öronen så man slipper höra vissa och det pratade jag och tjejen om idag också.. Så jag tror jag ska ta och fixa iordning detta imorgon förhoppningsvis..

Idag har vi gjort en massa spännande saker. Bland annat varit på banken för lite möte :) Just nu är det en massa tankar som snurrar i huvudet och en massa planer som virvlar runt..

depp

känner mig allmänt deppig idag..

Men det går väl över kanske förhoppningsvis.. Ingen bra dag alls ;o(
Hoppas dagen imorgon blir bättre, då finns det iallafall lite att se fram emot.. Annars händer inte mycket för tillfället..

Sucker Punch


Spännande film samtidigt som den var lite väl overklig för min smak..
Tur att smaken är som baken

Nya bilen

Igår åt vi hemma hos Pär & Tesse och barnen och vi spelade kort allihopa.. Helmysigt hade vi! :)

Idag blev vi väldigt rastlösa efter frukost så vi funderade på att bara åka och kolla på lite bilar eftersom vi inte har gjort detta.. Tillslut så bestämde vi oss för att åka upp till Växjö, så det blev inte allt för långt faktiskt!

Så det blev faktiskt ett köp utav en ny bil.
Vi behövde detta och det har varit grymt jobbigt att bara ha en bil när man får skjutsa varandra fram och tillbaks.. Dessutom åt vi nog världens godaste mat på vägen hem, schnizel med stekt potatis och bea sås. Helt sjukt vad gott det var. Det är nästan värt att köra en bit för att få den goda :p haha.. Stannade hos Putte på vägen hem och sa hej, där var även syrran & Tobbe och grejade med bilen..

Här kommer bilder på vår nya pärla! ;)





Grymt snygg om jag får säga det själv & dessutom helt underbar att köra med!
Vi har nog gjort ett riktigt bra klipp skulle jag tro!

Morgonpromenad

Inatt drömde jag att jag fick jobb vilket jag sedan vaknade till av och upptäckte att det var ju faktiskt sant.. Herregud alltså..

Nu på morgonen har jag varit ute på en långprommis & väntar just nu på att äggen ska koka färdigt så att jag kan äta lite god frukost. Det blir nog gröt idag skulle jag gissa på. Jim är iväg och jobbar idag med. Han hade ju 6 dagars vecka denna vecka. Nästa vecka är det dock skönt för då blir det bara en 4 dagars vecka för båda två :)

Tänk att midsommarveckan snart är här. Helt otroligt vad tiden har gått snabbt alltså.. Det var ju nyss jul liksom och dessutom är jag helt färdigpluggad och har dessutom ett jobb.. Jag kan faktiskt inte förstå det själv..

Allting är just nu alldeles för bra för att vara sant!!


Fina prästkragar på min promenad!

Firar med kinamat

Jobbet som jag har fått firas med lite kinamat med min kära sambo!


Jag har också dammat, dammsugat och torkat alla golv i lägenheten samt tvättat sambons alla jobbarkläder.. Duktig jag är ibland

Ikväll blir det mys på hemmaplan. Tackade nej till utgång med en tjejkompis ikväll för jag är trött efter en rätt hård vecka dessutom har jag fortfarande inte pluggat färdigt det sista. Dålig är jag på det faktiskt!

Jag har fått jobb

Fick veta nu i eftermiddag när jag precis hade slutat från jobbet att jag fick jobbet!! :)

Det känns så jäkla skönt ska ni veta & jag är helt överlycklig.. Vart och när kommer jag inte att avslöja ännu ;o) Men jag är lyckligare än lyckligast nu.. Så jävla härligt alltså!!


Examensarbetet är fixat..

fick besked idag att jag har klarat examensarbetet och ingen är lyckligare än jag!!

Jo, tydligen Jim som fick en ny telefon idag som var bautatuff ;p haha!
Var även på banken idag & det gick kalasbra.. Förhoppningsvis går allting i rätt riktning och som jag/vi vill just nu!!

Storhandling har också hunnits med idag eftersom det började bli tomt i kylen.. Imorgon är det sista dagen tillsammans med barn på väldigt många veckor & jag ska njuta av varje sekund imorgon..


vilken dag

herregud.. Jag har haft ett par kämpiga dagar i förskolan denna veckan..

Jag är helt slut kan jag tala om dessa barn har verkligen tagit ur all min energi och ibland har jag minsann känt att jag inte orkar mer & jag vill tillägga att det är inte ofta jag känner på det sättet..

Jag ska vara i skolan imorgon och hoppas att detta kan kompensera upp det lite ;) För att sedan orka med fredagen i en annan förskola.. Vi får hålla tummarna på att dessa är lite lugnare! ;p

Efter en jobbig dag och lite kroppkakor i magen så går jag och lägger mig!

No strings attached


Super bra film.. Värd att se!

Source code


Krånglig film tyckte jag :p

05.15

ringde klockan imorse. Väldans tidigt om jag får säga det själv.. Men det är bara att bli van nu för nästa vecka börjar det..

Var faktiskt väldigt trött när jag kom hem så det blev soffan en runda. Tyvärr. Diskade och lite sådant roligt.
Imorgon är sista dagen på detta ställe och kommer även vara sista gången med dessa barn och med denna personal eftersom både personal och barn flyttar.. Väldigt trevlig personal som man har haft trevligt med faktiskt!

Nu längtar jag bara efter ett betyg så att man kan koppla av. Det hade varit så grymt skönt faktiskt! Börja tjäna lite pengar också så ska nog allting gå bra.. hehe! ;)

Vi har sett en väldigt bra film ikväll.. Ska lägga upp ett klipp om den ;)

Långpromenad i kvällssolen

blev det ikväll med Camilla.. Jobbat under dagen och sedan blev det bes i Ronneby där bilen gick igenom :) Känns skönt!! Fått jobb nästan hela veckan nu och det känns så skönt att ha lite så att man vet hur man jobbar. Plus i kanten för mig ;)

På torsdag gäller det ännu en gång.. Just nu längtar jag till dess.. Ikväll blir det lugnt med en film skulle jag tro eftersom jag precis har lyckats sätta mig ner :)

Imorgon ska jag nämligen upp bajstidigt.. Men ingen är gladare än jag eftersom att jag sluta tidigt och då bannemig ska jag göra färdigt sista uppgiften i andra kursen..

Måndag igen.


Sista veckan innan sommarjobbet drar igång.. Det blir nog bra det här..

Idag ska jag besiktga bilen och sen till Ronneby en runda. Ifall jag får jobb emellan detta återstår att se. Jag var iallafall uppe när J steg upp och hjälpte honom. Ha nu vikt ihop all tvätt och lagt in, diskat och även rensat och kastat blommorna som har vissnat..

Igårkväll var jag hemma hos en vän en runda. Vi hade lite mys med film & lite snacks.. Pratade en massa eftersom det var väldans länge sen vi sågs nu. De hade verkligen fått det Det får vi göra om snart igen
Nu fick jag jobb också så nu ska jag bege mig iväg ;) Perfekt ju :)

Ha en underbar dag, första dagen i veckan.

Vattenkrig solning & middag

hemma hos Pär & Tesse..

Skulle bara ut och fixa handbromsen på bilen. Så jag gick in till Tesse och vi spelade kort som vanligt, haha. La oss sedan ute för att sola och jag läste min braiga bok! Men det gick inte så bra eftersom killarna började med vattenkrig precis där vi låg :p

Så sedan startade ett vattenkrig utan dess like Blött som tusan var allting vill jag lova..

Sedan gjorde vi middag tillsammans och vi åt dillsås med nypotatis och biffar. Hur gott som helst. Nästa gång är det minsann vår tur att bjuda dom på middag!

Unknown


En annorlunda och rätt komplicerad film faktiskt.

Syrrans student










Av någon anledning försvann bilderna som jag tog på maten?! Väldigt konstigt..

Grattis iallafall till världens bästa syster som tog studenten igår med jätte fina betyg
En väldigt trevlig kväll med både släkt och vänner med super god mat..

Du är bäst Hanna, hoppas du hade en oförglömlig dag/kväll!

Ösregn

Roligt med ösregn när man ska bege sig till jobbet... Som tur är ska jag ha bilen idag också eftersom jag måste skynda mig som tusan när jag slutar iväg till Ronneby...

Jag är inte alls sugen på att jobba just nu.. Blir trött av allt :p Men visst det går väl kanske detta också.. Just nu är jag sugen på att lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och sen ligga och kolla på film resten av dagen i regnet med min fina man! ♥ Det hade varit såå otroligt mysigt!!

Imorgon ska vi mysa hela dagen och bara vara hemma.. Det behöver vi ;) Tvätt som ska fixas och städning behövs också här hemma. Man hinner ju inte under veckorna :/

Nee, jag får väl ta på mig regnjackan och bege mig ut i regnvädret så att jag kommer till jobbet..

Min syster tar studenten idag!! Helt otroligt att hon har blivit så stor! Bilder kommer från studenten så småningom också :)

Jag & syrran 2007.. Det var några år sedan :p

DU ÄR BÄST ÄLSKADE SYSTER! ♥


5 minuter blev 30 minuter

skulle ringa och planera lektioner med läraren jag ska vikarierar för nästa vecka..

5 minuter blev 30 minuter, men det är bara roligt ;) Det går ju framåt och alla är så trevliga.. Tänk positivt..

glad men ändå sur och ledsen

Dagen har varit bra i skolan annars och efter också och jag är mer än nöjd med det jag gjorde...

Kunde inte svara på typ 1,5 timme och då har man typ 10 missade samtal:p Men man får väl se det positivt nu istället.. Hur man nu kan göra det vet jag inte riktigt..

Imorgon blir väl bättre en dag hoppas jag för då tar min syster studenten och då blir det en massa studentfirande för hela slanten



Blixtrar



Inatt vaknade vi av att det åskade och blixtrade som bara den..
Kunde inte sova på ett bra tag. Gick ut på uteplatsen och kollade också. Hela himlen var ju ljus av alla blixtrar så det var ju inte konstigt att man inte kunde sova :p

Snart ska bege mig till skolan för att jobba. I love it!!

Fick ju veta mina tider inför hela sommaren igår och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med mina tider!! Helt klart värt det.. Jag har nu hunnit med att både diska och duscha innan jag ska till jobbet. Det är härligt att komma upp i tid faktiskt ;)

Blommor & regn


Det regnar ute..

Det behövdes vill jag lova... Dock vattnade jag dessa innan men det gör nog inte så mycket.. Tomaterna behöver nog mer ;)

Jag har suttit med examensarbetet nu, så snart är det äntligen färdigt..

Glassiären och shopping

Jag har pluggat en stund och fy tusan vad slö man bli av det då. Alldeles för varmt för att plugga.

Träffade Elin och söta Saga en runda på stan idag och gjorde lite ärende på samma gång.. Det var väldans varmt där inne och så det blev en glass på glassiären. Alltid lika gott ;)

Det blev även lite shopping för mig. Jag hittade 3 klänningar och 2 jumpsuits.. Dock valde jag 2 klänningar och 1 jumpsuits... Hade blivit lite väl dyrt annars.. Men jag är rätt nöjd av dagens inköp ändå ;) Behöver lite längre basklänningar som man kan jobba i :)

Hittade inga bilder på plaggen på hemsidan bara :/ Tänkte lagt upp dom annars.. Så det fick bli på glassiären istället ;)

Just go with it


Hur jäkla bra film som helst.. En sådan man bara älskar.. ♥

Red riding hood


En ganska bra film faktiskt :)

Förälskad


Fräscht..



Grymt..


Vitt kök..

Efter flera intervjuer idag var vi på husvisning.. Dock inte lika fina som dessa ;)
Utgångspriset var väldigt högt för vad huset innehöll tyckte vi.. Just nu är jag mer inne på att bygga något eget.. Det hade verkligen varit en dröm..

Jag håller alla tummar jag har tills innan fredag!! Åh, vad jag längtar..

Sveriges Nationaldag igår

som sagt så firades den hemma hos Pär & Tesse tillsammans med hennes födelsedag med grillning & tårta..

Idag är jag väldigt nervös och har ingen aning om vad som komma skall.. Jag håller verkligen tummarna så mycket jag bara kan och jag vet att det är fler som tänker på mig idag så jag hoppas verkligen att det hjälper


Kärlek ♥

Idag är det fler spännande saker som händer och jag berättar mer om detta senare..
Önskar alla fina en underbar start på arbetsveckan..

Tesses födelsedag & grillning


Idag åkte vi ut till Pär & Tesse för att gratta henne på födelsedagen och fixa bilen..

Vi låg i solen på madrasser och pratade och spelade lite kort. Sen joinade de andra också oss en runda :) Så trevligt så :)

Sedan blev lite grillning med en massa gott som vanligt. Idag blev det hamburgergrillning, klyftpotatis, pommes, svamp sallad, melon osv.. :)

Pär fixade marängtårta till efterrätt som också var väldigt god..


Vinnare av Big Brother: Simon..

Ingen är mer värdig vinnare än honom..

Grattis till charmiga norrlänningen som tog hem allt igår ;)

Big brother final


Vem vinner?

Jag tror personligen att det kommer att stå emellan Simon & Martin..

Första doppet och 44,3 grader varmt

på vår uteplats i solen.. Det är grymt varmt ändå och vissa stunder steks man och kan inte va..

I eftermiddag tog vi första riktiga doppet. J har ju småbadat innan men det riktiga var ändå idag.. Och det var helt underbart skönt när man väl kom i. Jag ville verkligen bara ligga i och plaska runt ;o)

Så vad har hänt annars idag? Jag har tagit tag i rensandet av alla 100 pärmar jag hade med skolgrejer och det känns så skönt att ha rensat ur 8 pärmar och bara kasta sådant som man inte  behöver.. "Bra att ha grejer" är självklart sparade och insatta lite mer i ordning. Så jag minskade antalet pärmar från 8 till 2.. Fatta vad jag har rensat..

Vi har ställt iordning lägenheten, plockat, diskat, vikt tvätt osv.. Städa orkar man inte göra i denna värme så det får bli sent på kvällen eller tidigt på morgonen..

Men vilket underbart väder vi har haft under hela långhelgen.. ♥

EXAMENSFIRANDE & för fint väder

Igår var det examensfirande för mig och jag blev ordentligt firad av både min och Jims familj & släkt och så även vänner..

Tackar alla för en toppen dag & kväll igår!

Bilder från kvällen dyker upp så småningom.. Just nu är det solen som lockar och vi har redan hunnit en massa av dagen. Grejat med bilen, dammsugat två stycken bilar och hälsat på Pär & Tesse. Varit ute och solat på Hasslö och nu ska jag plocka lite här hemma och kanske hinna sätta mig två minuter innan vi ska dra bort till Pär & Tesse igen, för ikväll är det GNISTAN

NJUT AV DET FINA SOMMARVÄDRET VI HAR FÅTT, ALLA DÄR UTE. Detta gör vi mer än väl! :)

Fin sommardag

Det har varit en otroligt fin sommardag idag..  Handlat inför morgondagen en del och fick sen köra o handla igen.. Inte ett bröd kvar i hela Vedeby:p Vad är detta, haha..

Fixat med smörgåstårtor och städande får det faktiskt bli imorgon. Jag har suttit och pillat med examensarbetet för snaart så ska det vara inskickat..

Det blev fläskfilé & gotte till middag idag med :) Sen tog Jim inlines och jag tog cykeln så körde vi ut till Pär & Tesse en runda. Lite kort och umgås lite. Alltid lika roligt! :)

Nu har vi jönssonligan på tvn men ska snart gå och sussa kudden. Det blir en lång dag imorgon och äntligen ska vi fira att jag har tagit EXAMEN, för fy fan vad jag är bra

E.X.A.M.E.N


Examen i kyrkan..

Jag & Jim utanför kyrkan..

Han som inte skulle komma upp till kyrkan och för att han har ett nytt jobb var i kyrkan & jag såg honom inte ens.. Jag tyckte att han kunde jobba. Men han hade kört upp och skulle överraska mig ♥

Tyvärr blev det ingen åkning av Pontiacen eftersom vi var ute och åt på tisdagen, Jim hade nämligen planerat att den skulle bli färdig tills igår.. Men det blev ju faktiskt riktigt bra ändå

Ut & äta i Kalmar med mamma och syster innan vi åkte hem..

Igårkväll sedan kom lite vänner hit.. Drack lite gott och spelade kort :) Fick även en fin blomma som examenspresent. Tack så jätte mycket för detta ♥

Dagen man har väntat på..

Detta är dagen man har gått och väntat på i så många år och nu är den äntligen här!!

Det känns overkligt på något sätt men ändå väldigt skönt.. Birgittakyrkan i Kalmar väntar och lite skumpa med ett gäng tjejer innan vi tågar in i kyrkan..


Ha en fin onsdag mina vänner. För många är detta sista jobbdagen på veckan.
Så njut av fina vänner och underbar familj! ♥


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu