Helgen är snart är här...

redan. Sjukt att det är freedag imorgon igen. Tiden går verkligen sjukt fort. Imorgon är det dessutom den 1 juni.

Den första riktiga sommarmånaden är här! ♥

Frukost i trädgården

det är underbart att ha hus..

Jag har dessutom mottagit ett väldigt roligt paket också idag som kom med lastbil och vägde 553 kg! ;) Undra vad detta kan vara :) Bilder kommer..


Lille Sessan på äventyr..


Högst uppe i trädet är roligt att vara..

Kärlek

idag har det varit lite ruggigt ute faktiskt, emellan åt iallafall..
En bra dag på jobbet iallafall.


All min kärlek till fina sambo just nu som går ut och jobba vid 20 när han har varit iväg sedan 04.30..
Du är den finaste som finns och jag älskar dig! ♥


Mitten på veckan

redan mitten på veckan är här. Häärligt. nästa onsdag är man ledig.. Känns väldans skönt!!


Nu på morgonen har det blivit en massa plugg. Jag vill vara färdig med detta nu.. En tung sten kommer lättas ifrån mig när jag är klar med allt..

Jag har också gosat hela morgonen med vår lilla Sessa. Hon är världens mysigaste på morgonen! Snart ska jag bege mig till jobbet. Jag är faktiskt laddad till det idag! :)


Vecka 22

Ny vecka igen..

Snart sommarlov på riktigt minsann.. Skoldag, utvecklingssamtal och sedan ett par timmar på fritids.. Det var väl säkert 30 grader idag. Sjukt varmt :p

Väntat på att min finaste ska komma hem och medan jag har väntat har jag kelat med vår lilla Sessa och försökt att plugga en del. Typ kommit halvvägs nu, eller nästintill iallafall. Det finns ett ljus i den här tunneln också :p haha!

Nu ska jag umgås med min kära sambo innan det blir läggdags!

Liljekonvalj


Vi har liljekonvalj på tomten! Det luktar helt underbart i köket just nu! ♥

En underbar sommardag! Jag har klippt gräs och vi har varit ute nästintill hela dagen. Tog en sväng och skulle kolla in lite trall också.

Det bästa som finns just nu är vår lilla Sessa & världens bästa Jim! ♥
Vilken tur att vi också bor i världens mysigaste hus! :) Jag är lyckligt lottad..

Söndagens jobb














En massa planer och en massa jobb... Men det är ju bara roligt! ;)

Examensfesten




Blev iallafall två bilder under fredagskvällen! ;p

Loreen och Sverige segrade

Igår blev en riktig slödag och vi var ute för att handla en liten runda och hämta bilen..

På kvällen kom ett par vänner hit för lite Eurovision mys :) Riktigt trevligt hade vi. Tack älskade syster för att du också kom hit och mös tillsammans med oss! ♥

Det blev en seger för Sverige i år och jag är riktigt stolt. Det gjorde hon bra Loreen, hon var helgrym. Vi fick en massa tolvor så vi vann överlägset med över 100 poäng! :) Hade varit grymt att sett detta live uppe i globen nästa år! Tack för en trevlig kväll kära vänner! ♥

Puss & Kram!

En trevlig kväll

det blev en trevlig kväll igår. Även om jag tyckte någon var lite väl dryg emellanåt ;) Men det gick över! :) hehe.

Idag slöar vi bara här hemma. Jag behöver plugga men orkar jag det?? Nee, jag är för jäkla lat alltså. Är inte alls sugen på det och vill inte alls göra det heller.. Usch, bara jobbigt just nu.

Hojta till om någon har lust att hjälpa mig för det behöver jag verkligen..

Examensfest

på ingång i denna värme! :) Hoppas på en härlig sommarkväll!♥

God morgon fredag..

Äntligen fredag och jag har varit uppe knappt en timme nu.. :) Snart pyser jag iväg för jobb.

Det ska bli så sköönt med helg. Den är efterlängtad. Vi ska försöka greja en massa här ute till kommande altan!! ♥ Hoppas alla får en fin start på helgen!

Sommar


Morgonmys i sängen! ♥

Ännu en solig och varm dag! Jag älskar den här tiden och vill just nu stanna den.. Den här tiden är underbar och jag skulle för allt i världen inte byta bort den..

Jag ska snart pysa iväg på jobb. Hoppas ni får en härlig dag alla fina!

Olympic day på Rosenholm

haft en helt underbar dag med barnen på Rosenholm.. Fanns en hel massa prova på saker och det var riktigt skoj att vara där. Fackeltåg och ta emot pris för våra elever. En snygg pokal. Helt suverän dag. Detta borde alla fått tillgång till att göra.

Träffade en massa gamla praktikelever också.. Alltid lika roligt och förvånande att dom känner igen mig. Alltid lika läskigt att se att de växer så jäkla fort! :S

Bilder och kanske någon film också kommer upp. Det var helgrymt att se de kända olympierna stega in i denna stora arena! Testade på en himla massa olika sporter iallafall..

Imorgon är det utvecklingssamtal igen. Många samtal att ringa imorrn också, mycket på gång.. Jag gillar att! Började plugga lite ikväll. Har skrivit lite men mycket kvar. Jag orkar inte mer ikväll iallafall ;p Nu säger jag gonatt.

Tankar...?

Har en del tankar i huvudet.. Jag vill förverkliga men samtidigt gillar jag vardagen då allting rullar på. Jag vill ha koll på allting som händer men vill ändå ha en förrändring. Får jag för mig något som jag vill så vill jag att det sker direkt. Jag har svårt för att vänta även om jag vet att man inte kan få allting på en gång. Ibland måste man ju helt enkelt vänta på att tiden är rätt och stegvis kanske också ta sig dit man vill? Förhoppningsvis är det värt all väntan i slutändan också.

Vi får väl se vad som händer framöver! ;)

Avslutning på desperate

Kollade sista avsnittet på desperate igår.. Allra sista avsnittet?! För vad jag har förstått det som så ska inte detta sändas mer..? Eller är jag ute och cyklar?

Det var sorgligt och väldigt fint på samma gång.. Älskar den serien.. En riktigt bra serie som är en av de få som jag ha lyckats att hålla!




En bra dag i sommarvärmen och barnen idag! :)


Estelles dop!!


Denna fina lilla vagga hade ju varit grymt om man hade haft..




Dopkortet! (Bilder lånade ifrån aftonbladet). Iallfall 3 stycken av de 678 som fanns ;)

Helgrymt.. Estelle är ju så fin! :) Hoppas världen firar idag.. Ännu en historisk händelse! ♥

Utvecklingssamtal

haft de 2 första utvecklingssamtalen för den här terminen idag.. Känns skönt att vara igång iallafall.. Imorgon blir det en till och på torsdag ett par till! :)

Någonting som har varit segt och som jag verkligen måste sätta igång med är mitt pluggande. Jag drar ut på det som bara den just nu, även att jag egentligen haft tid till att göra det. Det är ju sista uppgiften som KÄMPA NU.. Jag måste fixa detta ;) Idag stekte jag pannkakor som vi hade till kvällsmat! :) Det blev många pannkakor ;)

Just nu är jag så trött så jag har hållt på att somna flera gånger här i soffan. Så det får väl bli sängen snart..

Sommardag

hemma på Bergåsstigen 7 ;) Helt underbart...

Städade, tvättade och plockade på förmiddagen. Ut i det fina vädret och planera lite med ett par pinnar och rep som nu är utanför fönstret.. Hoppas att vi hinner få klart detta till det vi har planerat! Det hade ju varit super roligt isåfall! :)

Eric kom på besök och sedan kom även Görel och Lasse. Efter en stund kom Emelie och Lasse och hälsade på och kollade läget. Mycket trevligt.. Efter vi hade grillat och myst i solen en stund så kom Sandra, Stoffe och Huldet också! :) Fullt hus.. Ja, eller vi full gräsmatta som svärmor sa! ;) Brände mig på axeln och är just nu hur röd som helst.. På ena sidan också. Skit fult ju ;p

Efter ännu en diskmaskin idag så blev det en dusch och nu ska vi slå på ett avsnitt av desperate.. Imorgon är det en ny vecka och en full sådan som innehåller en massa utvecklingssamtal. Så jag ska försöka att ladda så mycket som möjligt inför en hård sådan...

Hoppas alla har haft en underbar sommardag idag! ♥


Lördagnatt

det var flera dagar sedan jag skrev här nu :P

I torsdags blev det en lugn hemmadag där jag bara mös och gjorde inget alls.. Skönt det också :) Jobbade ett par timmar i fredags och sedan köpte jag lite bildelar till bilen.. Ringde en helmassa samtal. Sådana där som man måste ringa. Drygt!! Fixade bilen hemma hos P & T igår också. Jag kollade dock film med de andra medan J var i garaget och bytte bromsskivor, bromsklossar och styrleden :) Tack så mycket darling!

Idag har vi jobbat. Jag har klippt gräs och J gick med trimmern. Blev bjudna på väldigt god rabarberpaj inne hos grannarna. Super trevliga är dom. Skönt att ha så bra grannar :)

Ikväll har vi varit hemma hos ett par vänner och umgåtts lite. Mysigt och nu ska jag kasta mig i sängen!

Golfdag på Almö

helg imorgon iallafall en ledig dag.. Det ska bli väldans skönt! ;) sova länge imorgon ska jag göra. Försöka iallafall.

Idag har det varit en bussresa till Almö för lite golf med 32 barn. Det blev faktiskt en riktigt bra dag :) Stängning idag och sedan åkte jag hem till S & S för att sedan åka vidare mot Nättraby och 18 års kalas hemma hos Matti..


Sommaren börjar närmar sig.. ♥

lov imorgon?

imorgon är det lov igen.. Dock jobbar ju jag som vanligt men ändå. Ska iallafall vara med på lite möte imorgon tillsammans med de andra lärarna. Det är ju alltid intressant..

En mycket trött dag har det varit idag. Helt slut av någon anledning. Köpte lite bildelar innan jag stack till jobbet imorse och la på det förbaskade brevet till csn.




Lite Sessanmys imorse i sängen.. Jag kunde ju inte somna om med henne närheten ;)

Sessan


Blev namnet på vår fina lilla kisebebis! ♥ Här leker hon med sitt gym som tydligen kan vara väldigt roligt. Hon har slagit flera volter runt det också, det har sett väldigt roligt ut.

Busade en massa med henne när jag kom hem idag. Hon är fortfarande lite rädd men ikväll så låg hon bredvid mig här på filten i soffan medan jag skrev skriftliga omdömen.. Jag kunde kelas med henne och hon var jätte mysig. Vi har busat en hel del ikväll med. Nu är jag trött efter en lång dag på jobbet och en massa lektioner och planeringar. Häng i soffan innan måndagen är slut och förhoppningsvis ett kel med vår lilla Sessa! ;o)

Redo för en ny vecka?

Jag tror det iallafall. Mot jobbet;p Önskar er fin jobbdag eller kanske en mysig hemmadag?;)

Vår lilla kisebebis springer runt här och leker! ;o)

solig dag hemma i trädgården

i förmiddags åkte vi till Nättraby och hämtade en liten grävmaskin som Pär hade så att vi kunde gräva upp alla stubbar av träden vi har sågat ner.

När vi kom hem kom syrran och hjälpte till. Jag klippte gräs, J grävde och Hanna räfsade. Efter det blev en mysig långpromenad tillsammans med bästaste syster! ♥ Stannade till vid affären och köpte oss en glass! :)






Blåste lite kallt när vindarna kom men annars var det underbart väder idag :) Satt i solen och bara snackade med syrran och mös! En mysig och trevlig dag tillsammans.

Nu ska vi hänga i soffan och ladda inför den kommande veckan!

Ett glas rött

en lördagskväll som denna..

Varit uppe sedan 05.00 idag också och jobbat. När vi kom hem blev det en snabb lunch för att fortsätta att jobba ute i trädgården. Fick en hel del gjort och jag gick med trimmern.. Jag hade gräs precis överallt. Byxorna fick jag ta av mig utanför huset ;p haha.

Sedan fick vi besök utav Loyd & Eric som kom en runda på lite fika.. Trevligt! Nu sitter jag i soffan med ett glas vin efter en tacos middag tillsammans med världens bästa! ♥

Nu är det soffhäng med ett glas vin som gäller.

bild från förra helgen då det var fint väder ;p

Tillökning i familjen Olander/Franzen


Vår fina lilla kisebäbis! ♥

skolveckan snart slut & kladdkaka på mötet

usch snart är skolveckan snart slut igen :/

Veckorna går verkligen snabbt när man är i skolans värld. Jag vet verkligen vart jag hör hemma om man säger så och jag har också bestämt mig. Blir det inte som jag har tänkt eller hoppas på till hösten så vet jag vad jag ska göra och så får det bli. Kan inte ändra mig hela tiden fram och tillbaks. Jag vet att gör jag inte det nu så kommer jag ångra mig som fan sen istället. Så lika bra att göra det på en gång isåfall.

Dagen idag har gått super fort och sedan var skoldagen slut och då blev det möte med kladdkaka :) Super gott. Har fått veta vilka som ska gå till hösten och vilka som ska vara kvar om det beslutet nu tas den 30/5 som det är sagt. Annars lär det nog vara fler som ryker, tyvärr.

nehe, dags att fixa ännu mer här hemma innan man kan slappa av lite och ta det lugnt inför morgondagen.. Imorrn ska vi dessutom göra något väldigt roligt och mysigt tillsammans... Något HEMLIGT! ;) Ni kommer få veta så småningom! ;)

onsdag

aktivitetsdag i skolan hela dagen och sen var jag hemma en runda hos Elin och barnen.. Det är så mysigt att vara hemma hos dom :) I love it! ♥

Handlade lite saker och lite middagsmat innan jag begav mig hemåt och började med en god kycklinggryta! :)

Fixat med en massa bilder som jag tog idag och sen har jag småpillat med lektionerna tills imorgon. Nu blir det snart sängen för vi är helt slut ;p

Mission impossible 4 Ghost Protocol


En spännande film som var riktigt bra :)

American Pie Reunion


En väldigt rolig och bra film! ;)

besök av morbror

efter jobbdagen blev det besök av morbror, Marita och kusinen... Jag slängde ihop lite chokladmuffins lite snabbt. Fika och en massa prat :) Mys..

Slapp det långa mötet idag nämligen så det blev väldans bra tycker jag! :) Imorgon är det aktivitetsdag hela dagen på jobbet :) Super roligt ska det bli faktiskt.

Nu ska vi se ett avsnitt av desperate och sen sussa gott ;)

Nya gifflar

Börjar gå emot mitten på maj nu. Härligt som bara den.. Denna tid är den bästa som finns!

Pågen kommer snart ut med nya gifflar med choklad i. J gillade dom men jag tyckte det blev lite för mycket.

Ny dag i skolan idag. Det har väl varit bra annars och jag har nu delat ut papperna till utvecklingssamtalen. Får se om jag får in ett par stycken imorgon.. :) Morgondagen hoppas jag blir bra.. Jag ska hjälpa till en del och ha lite prov och test så det blir nog kanon skulle jag tro.. Efter jobbet åkte jag en runda till Elin och sötaste ungarna för att snacka lite skit :) Mysigt..

Just nu har vi den nya American Pie Reunion på :) Den är faktiskt riktigt rolig. De filmerna kan ju vara lite för mycket ibland tycker jag.. ;p

Mysig kväll

det blev en mysig kväll igår med lite rödvin, jordgubbar och choklad till efterrätt! :)

Nu börjar ångesten komma krypandes. Jag vill ha arbetat färdigt och allting just nu.. Snart får vi också besök här ute på ön. Mys! ♥ Men innan dess så ska jag sätta igång och vara effektiv med mitt pluggande. Jag måste ;/


klipper gräsmattan

efter en dag med jobb.. Det gäller att inte sätta sig ner för då blir man trött! ;)

Igår var J ute hela kvällen och grejade med uteplatsen och nu ska det på lite grus så kanske man kan sitta där ikväll och grilla.. Sandra, Stoffe och Hulda kommer nog ikväll och myser med oss så tänkte vi skulle få iordning lite. Måste städa här inne men det hinner vi! ;) Öppna en flaska vin och lite jordgubbar till efterrätt sedan kanske?;)

Bilder kommer så klart på dett spektal det också någon gång.. ;o)

Nu ska jag ut igen och fortsätta klippa :) Önskar alla en härlig lördag i solen!

Jag blir tokig

Skriftliga omdömen, planeringar i flera ämnen, APT, möten, utvecklingssamtal, för många arbetstimmar, aktivitetsdagar, uppvisning av projekt och sedan eget plugg på detta också.. Det känns som att det är lite mycket just nu :/

Jag kommer dessutom ha fler utvecklingssamtal också eftersom en lärare fortfarande är sjukskriven så får vi hjälpas åt lite. Dessutom är jag helt i skolan nästa vecka och då kommer det ju att vara ännu mer där..

Kollat in filmer tills morgondagen vilken jag ska visa och planerat en del inför detta.. Det kommer nog att gå bra imorgon. Jag hoppas det iallafall för nu är jag helt slut i huvudet. Har fasen hållt på med detta sen 8.30 imorse :/

Nu ska jag lägger ner för ikväll, ta en dusch och slänga mig på soffan tror jag.

Betyget C

på nästsista uppgiften.. Fasen vad glad jag är! :)

Keep up the good work, de sista veckorna nu!! Ska bli så väldans skönt att bli färdig med allting men också med alla omdömen och utvecklingssamtal som kommer pågå i slutet av maj.. Jag kommer dessutom få ett par samtal till eftersom en av lärarna är sjukskriven så får vi dela upp det lite emellan oss..

Idag har det iallafall varit sommarväder ute. Varit ute större delen av dagen. Väldans skönt måste jag säga. Solat, gungat och lekt! :) Smörgåstårta blev det idag också men imorrn får det minsann bli något annat! ;o)

Idag har jag ringt en hel massa samtal. Fy, vad jobbigt. Jag trodde fasen aldrig att jag skulle bli klar. Hatar att hålla på och ringa en massa sådana där jobbiga samtal och dessutom när man inte ha någon teckning alls men det ska det minsann bli ändring på nu.. Tur är väl de!

Så här kommer jag känna alla veckor i denna månad.. Fy, vad jobbigt detta kommer att bli alltså!

The house bunny


En film som gick på tv för ett par dagar sedan. Faktiskt väldigt rolig och bra :)

Dreamhouse


En väldigt sjuk film måste jag säga. Men ändå bra.

Jobb imorrn

Det känns sådär faktiskt. Saknar inte det om man man säger så. Helst inte i detta vädret och en massa att göra med huset.. :) Det är så skönt att bo i hus..

Idag har jag pluggat min nästsista uppgift i kursen. Bara en endaste uppgift kvar.. Dock ska den vara över 20 sidor lång så vi får väl se om jag kan fixa det :/ Lite orolig är jag nog allt..

Får ringa om en ny telefon tror jag för min har ju helt och hållet hängt sig totalt. Får använda min gamla telefon nu som jag åtminstone har lite teckning på. Hängt tvätten ute och legat och pluggat i solen. Härligt :) Tog en runda och hämtade posten som vi hade glömt igår. Det var ju en hel massa reklam :p Bytt däck igen på andra bilen så jag kan bes denna i veckan.. Andra bilen snart färdig ;)

Nu fundera jag på om jag skulle ta och fixa till lite i vitrinskåpet som mest bara är skräp i vissa lådor och lägga det lite snyggare. Något måste man ju göra. Får panik av att sitta still! :)

Smörgåstårta blir det ju både till frukost, lunch och middag idag.. Haha blev ju en massa över ;) Gott som bara den.


Valborg 2012


Vår smörgåstårta som blev väldans hög ;) Väldigt god blev den också.


Vår majbrasa..




Huset brann ner väldigt snabbt måste jag säga..




Helt nere på marken..

Det blev en trevlig och mysig valborgsmässoafton igår med god smörgåstårta och fina vänner! ♥
Eldandet gick också bra och huset brann ju ner fortare än fortast. Egentligen lite läskigt att det kan brinna ner så pass fort som det egentligen gjorde.

Tack så mycket för en trevlig kväll.

Nybro Crusing i lördags





Sista lediga dagen

tiden går snabbt vill jag lova. Dags att utnyttja dagen till max och sätta igång. Jag började redan att plugga så fort jag vaknade. Lite smörgåstårta till frukost och myskläderna på så kan dagen börjar! ;)

En massa att göra. Jag hoppas att jag hinner en bra bit på vägen!! :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu