sjuk

har varit fullt upp på jobbet och sen i torsdags började jag känna mig halvdålig.. Jobbade i fredags och dessutom lite mer än vad jag skulle..
 
Va helt död när jag kom hem och igår låg jag på soffan hela dagen.. Låg och kollade på serie och sov omvartannat.. Helt slut och ont överallt.. :/ Ha nog aldrig mått så här dåligt.. Gör ju liksom ont att flytta på sig bara..
 
Intressanta ord och jag håller faktiskt med.. Jag tror att det är meningen att man ska lära sig någonting utav att träffa olika människor i livet både bra och dåliga saker..
 
Ett avsnitt av min serie åker på just nu och sedan får vi se vad jag har ork till att göra idag!
Hoppas ni andra mår bättre där ute!! ;o)

att komma hem igen

att jobba där är som att komma hem igen..
 
Mötte gamla elever, praktikelever som är nästan lika långa som mig.. Vad hände där liksom??
 
Helt sjukt att barnen växer så fort även att det inte känns som att en annan har gjort det! ;) Mötte gamla kollegor, gamla handledare osv och vi hade kunnat prata i evigheter.. Så jäkla härligt och det kändes som att komma hem igen! Åh, vad härligt det var..
 
Dagarna har bara flugit förbi och barnen har varit så häärliga. Jag älskar att! ♥

Imorgon bär det dock iväg på annat ställe. Vi hoppas att detta är lika bra! =)

Fina kollegor

Fått flera söta sms och meddelande från finaste kollegorna..
 
"Du är en härlig människa och duktig lärare. Det kommer att gå bra för dig."

Har nog aldrig trivts så bra någonstans och kommer nog aldrig saknar några så mycket som dessa härliga människor.. Ni är det bästa och är såå duktiga på allt ni gör! ♥
 
Jag hoppas att vi kommer ses mer i framtiden och att jag kommer att komma tillbaks till er.. Jag trivdes som fisken i vattnet och kan inte få några bättre kollegor! ;o)
 
"Du följer väl iallafall med oss på bion?"

Självklart ska vi gå på bio tillsammans alla tjejer och det ska bli så roligt att kunna träffas och prata om allt mellan himmel och jord som vi alltid gjorde! ♥

Gipsat och färdigt..

 
 
Så här ser det väl ut på övervåningen just nu.. Allting är gipsat och färdigt och dessutom spacklat..
 
Det som är kvar att göras är typ:
  • slipas
  • innedörrar
  • taket ska läggas
  • målas
  • fondtapet
  • trappan ska fixas
  • väggen ska rivas
  • golvet ska läggas
  • runt fönstret på utsidan ska fixas
Nu är det inte så mycket kvar!! ;o)

Trappan rivs

 
 
 
Vi får numera gå på stegen om vi ska komma upp till övervåningen ;p

Fjortonde januari tjugohundratretton

var ett tag sedan jag skrev..
 
Händer mycket i mitt liv så har liksom varken haft lust eller ork till att skriva..
 
Det är jävligt irriterande ibland att jag aldrig riktigt är nöjd med något! Jag vill ha något mer, sikta alltid lite högre för det är inte tillräckligt bra.. Det är jobbigt att vara sådan, att aldrig riktigt bli nöjd med det som finns eller det man gör..
 
Allting kan liksom ALLTID bli bättre på något sätt..
 
Jag har iallafall bestämt mig för att ändra en del saker och jag har inte varit rädd för det och nu när jag har bestämt mig så känns det bara så jäkla skönt! Jag gjorde rätt val och just nu känns det så jävla härligt.

Var och klippte topparna idag med. Känner mig nästan som en ny människa. Det var så härligt och välbehövligt.. Bilen har varit på service och det är också avklarat.. Nu kanske jag ska ta och plocka undan lite här hemma. Står saker i princip överallt efter vi hade besök från Hasslö och trappan revs igår så om man ska ta sig upp på övervåningen är det nu mera stege som gäller!!

Forts övervåning..

 
 
 
 
 
 
Det börjar med andra ord ta sig mer och mer där uppe.. Känns så skönt! ;o)

Övervåningen..

 
 
 
 
 

Tillbaks till verkligheten

och det känns verkligen sjukt skönt..
2,5 veckas ledighet var alldeles för mycket för min del..
 
Har inte skrivit något sedan i torsdags såg jag ;p Tiden rinner på fort.. Jag har hunnit med en liten weekendresa, fika med finaste på stan, bio med syrran och mammi i fredags.. Jobb och sedan jobb på övervåningen i lördags, samt besök av syster och en lång PW tillsammans. Söndagen innebar en hel del plugg och en massa jobb på övervåningen.. Bilder kommer.. Det blev också en snabb och svettig PW.
 
Idag drog som sagt vardagen igång igen och det känns härligt. Jag var helt off imorse och kände att jag inte riktigt var hemma.. Det känns liksom att man har varit ledig ett tag. Men fy, vad roligt det ska bli det här. Jag kommer ha att göra kan man ju minst säga. Just nu vet jag inte riktigt i vilken ände jag ska börja.. För det är så sjukt mycket som ska göras, planeras, kollas upp, utvärderas, bestämmas osv osv..
 
Mina två rapporter i kemi är så gott som klara och nästa vecka bär det av till Kalmar för att redovisa dessa och sedan drar fysikkursen igång..
 
Jag skulle vilja gå en matematikfortbildning. Jag ska gå en NTA utbildning och antagligen en kurs i läsförståelsestrategier också.. Vi får väl se om dygnet har fler än 24 timmar.. Mitt dygn verkade tydligen ha det enligt henne jag pratade med på intervjun jag var med i nyss genom statitiska centralbyrån.
 
Hoppas att ert nya år börjar toppenbra! :)

shopping?

Jag är sugen på att shoppa en hel massa nya kläder till mig själv..
En helt ny garderob bara till mig! ;o)
 
Det skulle inte göra någonting om man bokade en resa också i detta trista väder...
 
Förrändring? Ja, tack! ;)

Sessebilder..

 
 
 
 
 
Världens mysigaste katt! ♥

Ett helt nytt och oskrivet år!

Det känns underbart..
 
Jag ska väl också försöka mig på någon årsresumé som vanligt och som alla andra också vid ett senare tillfälle! :)
 
I söndags höll vi på att greja på övervåningen, plugg över hela vardagsrummet och sedan sågade vi en himla massa ved.. På kvällen kom Sandra, Stoffe & Daisy hit och spelade lite wii tillsammans med oss.. :)
 
På självaste nyårsafton så jobbade vi och jag kan säga att jag var tröttare än tröttast när klockan ringde och hade helst av allt bara stannat kvar i min sköna säng heeela långa dagen.. Men det gick ju ändå bra. Handlade det sista inför vår 3 rätters meny till vännerna här hemma.
 
Städade av här hemma och sedan anlände de första av våra nyårsgäster och det blev trots allt en bra nyårskväll även fast det blev lite trångt här hemma.. Men det löste sig ju det också. Finns det hjärterum finns det stjärterum.
 
Maten blev riktigt god och vi är sjukt nöjda.. Vi skålade in det nya året vid havet tillsammans och det blåste som bara den.. Alla sov över här hemma så idag blev det operation storstädning (igen) Tvättmaskinen och diskmaskinen har gått varm ikväll och nu sitter vi i soffan och ska mysa ner oss och se serie..
 
Här kommer vår nyårsmeny!
 
Förrätt: Toast skagen
Varmrätt: Smördegsinbakad fläskfilé, potatisgratäng, bea sås och sallad med soltorkade tomater.
Efterrätt: Vaniljkräm med champagnegelé och hallon..
 
 
 
 
 
Tack för att ni ville komma och fira in det nya året med oss kära vänner!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu