God morgon fredag..

God morgon härliga fredag..
 
Sista dagen på jobbet idag och det är faktiskt skönt.. Det ska bli roligt att göra det som jag verkligen brinner för!! Jag har varit uppe i någon timme och det är faktiskt skönt att ta det lugnt på morgonen, jag har diskat och bäddat och grejat här hemma. Skönt att ha det gjort när man kommer hem i eftermiddag!
 
Önskar er en härlig fredag kära ni! ♥

Helg imorgon och nytt schema..

Idag är det torsdag och jag fick gå lite tidigare från jobbet idag då vi hade 4 barn och vi va väl typ 7 personal eller något :p haha.. Blev faktiskt lite smådrygt..
 
Sista dagen imorgon på jobbet och har fått mitt nya schema inför nästa vecka.. Jag är mer än nöjd! :) Ett super schema! ;)
Härlig bild..

Min bästa sambo fyller år!

 
 
Min fina sambo fyller år idag! ♥
 
Grattis på din dag mitt fina hjärta. Jag älskar dig från månen och tillbaks....
 
 

En bra dag & en ny väg

på jobbet har det varit idag..
 
Känns dumt men ändå så känns det väldans bra för min del faktiskt.. Haft idrott idag och har idrott imorgon med.. Vi har idag fått en ny väg eftersom vi har haft grävmaskin och en massa här ute idag.. :)
 
Vi har fått en ny väg här ute då vi har haft grävmaskin och grejer här ute idag!! Får lägga in en bild på det snart så ni få se :) Nu ska jag inta sängen.. Det tar på krafterna att greja en massa! :)

v.35 och lön..

avslutade vecka 34 med en massa jobb i trädgården. J hade motorsågen och jag drog riset efteråt. Jobbigt värre.. Sedan blev det hemmagjord pizza och lite bingolotto hemma hos oss med ett par vänner..
 
Idag har varit en lång dag så jag kommer decka i säng snart gissar jag på!! Jobbat och fortsatte sedan med att träffa rektor på en ny skola och lite möten efter detta.. Det kommer nog att bli väldigt intressant det här tror jag.. Känner på mig att det kommer att bli bättre och framförallt så får jag göra det jag vill göra! Känns verkligen hur skönt som helst.
 
Så just nu får jag en massa information från jobbet jag börjat och en hel massa information ifrån den nya skolan med nya grupper osv. Inte nog med det så får jag en hel massa information om den nya kursen som börjar på måndag som jag har sökt.. Nu blir det mycket vill jag lova;p haha iofs vill jag ha mycket att göra men det måste vara lite lagom sådär också.. :p haha..
 
Lönen kom ju idag också!! Hade planer på att köpa lite av de saker som jag länge suktat efter men det kanske får vänta lite iallafall ;p haha..
 
Nu ska jag sortera upp en hel massa papper. Skriva in en massa viktiga datum i almanackan som jag måste vara uppe i skolan uppenbarligen och sedan ska jag decka i säng eftersom jag ska upp tidigt imorgon och jobba!!

Besök hos syster och grillning.

Igår efter frukost begav jag mig in till stan för att handla lite och fixa naglarna en runda. Sedan körde jag mot Ronneby och hem till syrran..
 
Det blev en mysig dag med balkonghäng och sedan en promenad ner till stan där vi lunchade på en god baguette.. Packade ner lite ketchup och senap när vi kom hem och åkte ner till husvagnarna där det blev grillning med ett annat gäng! :)
 
Somnade sedan på soffan efter en härlig lördag.. Idag blir det hemma och ut i trädgården och jobba.. Det behövs vill jag lova.

Glada nyheter

Efter ett samtal idag på jobbet så kändes min förkylning genast bättre.. Konstigt det där :p haha..
 
Alla som befinner sig på jobbet är helt underbara och det är verkligen är super härligt gäng alltså. Idag hade vi utepedagogik och Mulle.. Två av dom är verkligen snälla och hjälper till allt vad de kan som befinner sig i samma klassrum som jag. De andra tjejerna är hur goa som helst...
 
Vi får väl se. Inget är klart än men kommer det att bli det så får ni veta inom en snar framtid.. Dessutom blir det plugg till hösten iallafall. Den 3 september börjar jag, alltså nästa måndag. Så en vecka till innan plugget sätter igång. Ska försöka läsa ut min bok den sista veckan innan jag börjar läsa kurslitteratur igen ;p
 
Ett bra budskap..
 
Jag är som jag är.. Gillar folk det så gör dom och gör dom inte det så är det inte mitt problem för jag är ju som jag är oavsett! ;p

Blomsterbud..

Vet inte vad det är med mig nu för tiden..?!
 
Dödstrött och skulle kunna somna på en gång så fort man kommer innanför dörren bruka inte vara likt mig?? Fattar inte riktigt. Men nu är det väl förkylning och nytt jobb som talar.. Gäller att kurera sig en massa så jag verkligen kan bli frisk..
 

Fina blommor fick jag hem idag av min fina sambo! ♥
"Förlåt att jag inte är hemma hos dig"

Tack mitt lilla hjärtegryn.. Det var helt oväntat och en väldigt fin överraskning!

Igår var jag bara hemma och softade efter en lång jobbdag och nu ska jag slänga mig på soffan med en kopp thé och en film kanske? Om jag orkar ;p

V.34 och nytt jobb

kom hem vid 19.30 och väldigt trött efter dagen måste jag säga..
 
Men det har varit en bra dag måste jag säga.. Ett härligt gäng med arbetskollgeor och jag tror att detta kommer att bli riktigt bra!! 
 
En massa nytt på tvn ikväll: Dallas, Robinson och Ensam mamma söker.. Trevligt! ;o) Händer ju inte för ofta att man annars tittar på den dumburken..
 
Dusch får det bli imorgon för ikväll pallar jag faktiskt inte med de ;p Blir ändå lite sovmorgon imorgon så det är skönt!
 
Hoppas alla har haft en riktigt fin dag.. Alla börjar väl sakta men säkert komma in i lite rutiner och jobb igen! Härligt tycker jag! :) Önskar er en mysig kväll kära ni. ♥

Picknick och vinprovning

Det blev en mysig fredag med picknick på härliga Brändaholm tillsammans med nya kollegor.. En underbart god räcksmörgås och en blixterstor päronbiskvi till efterätt.
 
Dessa var dock små till skillnad från dem vi fick ;p hehe..
 
Senare blev det vinprovning och buffé med ett 20tal kollegor på en restaurang med livemusik.. Underbart mysigt hade vi.. Blev upphämtad av bästa sambon ganska tidigt då jag började bli genomförkyld och hur trött som helst.. När man är uppe 04.30 så orkar man inte med hela kvällen helt enkelt.. Men jag hann med mycket ändå!
 
Igår så jobbade vi och jag var mer död än levande ungefär hela dagen.. Lämnade en presenter till Wille och Hugo eftersom vi inte pallade att gå på kalaset.. Tyvärr. Så låg i soffan större delen av delen dagen och kvällen igår. Slumrade till. Kollade på en film och bara hade en massa mys..
 
Idag kände mig någorlunda bättre men nu är jag helt genomförkyld igen.. Första dagen på nya jobbet kan man ju liksom inte vara borta. Så jag ska kurera mig ordentligen inför morgondagen då det vankas 10 timmar på nya jobbet. Med andra ord så kommer jag att vara död imorgon också ;p

Så här sov hon igår..

världens bästa katt! ♥

ensamjobb, minigolf och långpromenad..

jobbade ett par timmar på förmiddagen.. Åt frukost och lunch med de små härliga barnen annars så har jag jobbat med att städa och att måla idag! Gick faktiskt jätte bra. Tiden gick ganska fort ändå..
 
Körde sen vidare mot Dragsö där jag mötte syrran och mamma.. Där blev det sedan lunch vid havet och sedan minigolf för att sedan avsluta med en liten fika.. Åkte in till stan en liten runda och fy vad varmt det var. Trodde jag skulle svettas ihjäl.. haha. En runda på enkla där vi alla hittade en massa fint! Köpte present till lördag och gick inom biblan en snabbis.
 
 
Åkte hem en runda och kelade med lilleSess och packade upp lite innan jag åkte till Nättraby för en långpromenad med Camilla & Emelie..
 
Tack för en trevlig dag mina fina! ♥ Och förlåt Elin för att jag inte hann träffa dig idag ;/ Vi får ta det i veckan istället.

Vardagslyx...

är att fika med en fin i den underbara kvällssolen!!

Ansökan klar till hösten

till ett par nya kurser...
 
Det blev så ändå och jag hoppas att det inte blir allt för svårt!! ;) Det kan nog bli kanon.. Man får ju liksom passa på! ;)

Mitten på veckan

är redan här..
 
Igår så var jag ute på powerwalk innan jobbet och tvättade och grejade här hemma.. Så efter den sista stängningsdagen på detta ställe så hade J färdig fläskfilé i ugnen, potatis, kantarellsås och en massa gott! :) Lyx!
 
Bygglov på tv vilket alltid är kul att kolla på tycker jag.. Nu ska jag ta och bege mig till jobbet! ;)

Lärarleg inskickat..

Ansökan om legitimation för lärare och förskollärare

Bekräftelse på mottagen ansökan

Din ansökan har skickats till Skolverket

Skolverket har mottagit din ansökan. Ansökan kommer att bedömas efter de uppgifter som du har lämnat i formulär och bifogade dokument.

Du får ett bekräftelsemeddelande till den angivna e-postadressen som innehåller:

 

  • Ditt försättsblad som används för att skicka in pappersbilagor
  • Ditt ärendenummer
Det här kan ju bli spännande.. Detta kan ju ta hur lång tid som helst! ;p

Inte okej...

När vikarien till köket kom imorse så upptäckte vi att hela matsalen stod i en enda klump mitt på golvet.. Vem ska ställa iordning hela matsalen när vi ska äta frukost och lunch där idag??
 
När vi går in i köket så står deras personalbord och alla stolar mitt i tillagningsköket..?!?! Vem ska fixa detta hade de tänkt?
 
Hon frågar mig vad det är hon ska göra?! Ingen lapp eller ingenting till henne om vad hon ska göra?! Vi började med att lyfta bordet och stolarna. När sedan R kom dit och specialpedagogen så började dom ställa iordning matsalen medan jag höll på för fullt med att vara ensam med alla barn och fixa frukost och svara i telefon och springa till micron i matsalen för att tina mackor som inte ens var inkopplad och skriva schema när föräldrar ringer och försöka visa de nya förskoleklass barnen runt och fråga hur de andra barnen haft det i sommar och hjälpa ett par med ett spel och trösta en annan som gråter och som klämt foten. Det var lite kaosartat kan man säga ;p Men det funkade bra ;o) Det slutade iallafall med att barnen fick äta frukost 40 minuter senare än vad de brukade göra, dessutom i olika omgångar.. Men det gick ju bra det också :p haha..
 
När vi sedan ska äta lunch får vi veta av vikarien att kökspersonalen inte tömt karantinerna (stavning?!) med vatten innan sommarlovet så i dessa växer det mögel.? Detta är absolut inte OK! Så chefen kom ner och tittade också och det var minst sagt äckligt.. Usch!
 

V. 33 sail, kalas & bingopremiär.

nya jobbet närmar sig med stormsteg och om en vecka har jag gjort första dagen på nya jobbet.
 
Helgen bjöd på en massa trevligheter :) Sailet och restaurangbesök med vänner, promenader, altanhäng, värme och bokläsning, svampplockning, kalas hemma hos mamma & Peter och avslutning hemma hos vänner med bingopremiär! :)
 
 
 
Bilder från gårdagen hemma hos mamma. En väldigt trevlig kväll! ♥
 
Idag ringde klockan 04.50 och efter ett snabbkel med Sessan i sängen så skyndade jag mig iväg..
 
Det var full rulle på barnen idag första dagen tillbaks och mer tillbaka till verkligheten. Sjukt att barnen kan växa så mycket på bara några veckor under sommaren och vissa mognat så mycket. Medan andra sedan gick tillbaks i åldern ;p haha. Innan jag visste ordet av det så skulle jag redan sluta.. Sex timmar gick sjukt fort.

Sailet

i helgen intar sailen staden och så man får väl in och kolla läget iallafall.
 
Igår var jag ensam och då blir det fix här hemma, mys med Sessan och en kvällspromenad. Härligt som bara den och sedan en varm dusch! ;) Jobb hela dagen idag och sedan blev det ett spontanbesök hos Elin och barnen. Hon var i full gång med pajdegen.. Så duktig så! ;)
 
Jag har varit mindre duktig om man säger så :P Öppnat en massa brev och ringt en massa samtal som vanligt.
Ringde ENIRO en gång i juli. Det kostade tydligen 96 kr??! Fy fan vad dyrt.. Aldrig mer alltså!!
 
Ikväll ska vi inta sailet med ett par vänner. Hoppas att man kan piggna till lite då för just nu är jag helt död. Kan beror på att det är så jävla tråååkigt väder. Man blir ju inte sugen på att göra någonting då..

Särskrivningar!!

KYCKLING LEVER - “..han lever, han lever, hurra hurra”
HUGG ORM - Effektivare än att slå den?
SKUM TOMTE - tar klapparna själv.
RÖK FRITT - bolma på bara!
KASSA SKÅP - inget att förvara något värdefullt i.
LÅNG HÅRIG - men kanske snaggad?
SNOR KRÅKA - stjäl en fågel.
SKYGG LAPP - skraj same?
HÅLL PLATSEN - så ingen annan tar den.
MORGON ROCKAR - kväll suger?
BARN UNDER KLÄDER - rädda dem innan de kvävs!
 
Hittade ett par roliga särskrivningar häromdagen! ;)

Mysfrukost & kvällsbesök

Idag intog jag och Elin frukost tillsammans med finaste Saga och lille Loke sov.. Mysig förmiddag tillsammans. Var alldeles för länge sedan vi sågs nu.
 
Jobbet och stängning vilket gick jätte bra och sedan hem för väntade finaste syster på mig. Åt middag tillsammans som J hade fixat och sedan pratade vi och höll på med hennes dator. Svärmor och Lasse kom en snabbrunda och hälsade på.
 
Tack för idag fina Elin & syster.. Jag älskar er massor! ♥
 

The hunger games

En väldigt sjuk film till en början men när man väl kom in i den så var den faktiskt jävligt bra!

6 km powerwalk

blev just nu tröttare än tröttast när jag satte mig i soffan ;p
 
Slutade jobba redan vid 12 idag! ;) Då åkte jag hem och fixa lite här hemma och begav mig sen ut på en 6 km powerwalk med bra musik på telefonen. Hur skönt som helst det behövde jag..
 
Var uppe vid 04.45 imorse så inte så konstigt att jag är trött nu kanske :p Frågan är om man orkar göra mer ikväll?! Tror fasen inte det.. Tur att jag har sovmorgon imorrn.. ;) tihi. 
 
Pusss & kram min finaste där ute! ♥
 

En låt gjorde min dag..

på jobbet & det var riktigt skönt att komma dit igen..
 
Barnen springer emot mig och skriker Joooosefin & kramar om mig. Helt sjukt vad det värmer i hjärtat. När sedan den ena lilla flickan säger att hon har kommit på en låt om mig på semestern och sen började hon sjunga om Josefin.. Haha, de är ju för sööta. Hela dagen har vi bara haft super roligt! Film, spel, kurragömma, fruktstund osv..
 
Jag har saknat alla härliga barn under semester måste jag säga. Det är så jäkla skönt att komma in i det igen. Imorgon öppnar jag och börjar bajstidigt! ;) Men det är väldans mysigt att bara vara med dem själva på morgonen och bara få mysa en massa!! ♥
 
 
Det är tur att man älskar sitt jobb så j*vla mycket!

Regn

Precis kollat på film & nu hör man regnet utanför. Mysigt!
 
Kollade på en rätt skum och psykofilm men den var ändå jävligt bra! Nu ska jag inta sängen med min bok och läsa lite innan jag släcker mina blå..
 
Hoppas att ni har laddat ordentligt inför en kommande vecka.. Härligt med jobbstart tycker jag! ;)
 

Prime time.

Såg Liza Marklunds film häromkvällen.. En bra kriminalare i stil med Wallander och Beck filmerna & jag är ju förälskad i dessa filmer så denna var verkligen en hit. Så måste se de andra fem filmerna också! ;)

What´s your number.

En romantisk komedi som var mycket bra!

Veterinären & sista dagen..

Igår åkte jag iväg med Sessan till veterinären.. Hon kom in med ett helt blodsprängt öga fredagskväll/natt. Hon gnydde och försökte själv försöka ta bort det.. Det var bättre på lördagsmorgonen men jag åkte ändå, ifall att! Alltid bättre att vara på den säkra sidan. Vi fick ögondroppar som vi ska ge henne i en vecka redan nu har det blivit mycket bättre men vi ska fortsätta veckan ut ändå.
 
Jag fortsatte att hjälpa J att jobba.. Igårkväll hämtade vi hem kinabuffé och handlade gotte på hemmakväll. Det blev filmen "what´s your number igår". En bra film, lite förutsägbar dock men så är det ju med sådana filmer så den var kanon bra ändå! ;)
 
Idag har vi varit på Hasslö en runda och hälsat på.. Imorgon börjar vi att jobba båda två och jag måste säga att det ska bli jäkligt skönt att få komma in i vardagen och få lite rutin på att. Tre veckors semster räcker gott och väl. Jag är alldeles för rastlös att ha längre semester. Då är det skönare att åka iväg någonstans på vintern istället.. ;p

Grill & glass

idag fick vi en dag ledigt.. Gött som fasen..
 
Imorgon är det löördag och då jobbar vi igen! ;p I eftermiddag kom Pär, Tesse och barnen på besök så det blev grill och glass till efterrätt. Barnen testade poolen! ;)
 
Sessanmys imorse!
 
Sessans hål. Syns dock nog inte så bra här :/
Ligger precis vid stenmuren uppe vid bilarna när vi har varit iväg och jobbat och springer och möter oss när vi har parkerat! Så sträcker hon på sig och har gjort en egen liten sovplats där uppe. Hon är för söt! ;)
 
Undra vem som har kastat grus i mina ögon ikväll. Film på trean och sen blir det sängen så man orkar upp och jobba imorgon!

Välkommen augusti..

 
 
 
Dessa dagarna har vi jobbat och sedan har vi jobbat.. Roligt värre på sista semesterveckan. Men vad gör man inte?!
 
Igår hann jag med både städ, rensning, powerwalk och dusch efter jobbet. Sedan blev det mys i soffan. Jag är dödstrött just nu och undrar hur länge jag ska orka hålla mig vaken ikväll ;)
 
Hoppas att ni har det underbart sista tiden på semestern eller de första dagarna på jobbet! ;) Själv börjar jag på måndag igen! :) Lite rutin och det känns ändå helt okej!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu