intervjufrågor

Idag har man suttit och försökt formulera intervjufrågor...Det känns förjäkligt att man har suttit här hela dagen med detta. Men å andra sidan är det inget fint väder så tur är väl det annars hade jag nog fått lite smått panik faktiskt.

Jag har suttit och läst avhandlingar både på svenska & engelska och jag sitter här omringad av säkert 30 böcker jag ska ta mig igenom.. Jag säger som Jim:

"Jag får ju ont i huvudet av att bara se allting här" ;p

Usch, ja det får jag med vill jag lova.. Detta känns väldigt mycket och det känns som att jag aldrig kommer ta mig igenom detta.. Jag tror att jag ångrar mig & längtar inte alls till examensarbetet längre..:p

Ikväll blir det iallafall gymmet med Camilla.
Det ska bli skönt, jag behöver komma bort från allt det här känner jag.

Långprommis en onsdag

Idag blev det en långprommis med Camilla i Nättraby efter en skoldag & låning av en massa böcker på biblioteket.. Det behövdes för att rensa tankarna lite..

Vi planerade också in min första handledning för examensarbetet så nu gäller det att sätta igång.. Detta känns inte lätt. Men nu ska jag plugga färdigt uppgiften i andra kursen som ska vara färdig på söndag. Hade varit skönt att få den fixat ikväll!

Önska min syster lycka till, som också sitter hemma & pluggar just nu!!

sökning av artiklar

har jag ägnat hela kvällen åt i princip..

Sådär roligt har det varit faktiskt!! Måste bli klar med uppgiften till den andra kursen imorgon så jag kan koncentrera mig på examensarbetet sedan.. Det är alltid skönt att ligga lite före nämligen.  Det är väl ungefär vad mitt liv består av just nu..

Jim är sjuk så han är väldigt ynklig & han är faktiskt döende. Det får man inte glömma! ;)
God natt mina fina vänner! ♥

Den goda smörgåstårtan Jim gjorde för ett par veckor sedan nu när vi skulle ha besök av fina vänner!

ett världshögt berg

att bestiga...

Ja, det känns verkligen så.. Blev inte mycket klokare efter denna dagen kan jag inte påstå..

Man har att göra kan jag säga.. Det känns aldrig som att jag kommer att fixa det här.. Just nu känns det som att det är oändligt mycket att göra på så kort tid..? Hur ska man hinna med allting??

Jag får nog ta en funderare på det här & hur jag verkligen vill undersöka det här!! Mycket att tänka på alltså.. Kanske skulle lägga sig i ett varmt bad för att fundera vidare? För just nu är jag väldigt frusen och förvirrad.. Jag hoppas att det blir bättre under morgondagen då vi ska ha metodföreläsning!!

Dance like nobody´s watching

Idag var vi på danspasset igen.. Det kickar igång veckan så det var väldigt roligt och mycket jobbigare börjar det också bli..

Imorgon är det Kalmar som gäller igen.. Examensarbetet sätter igång & jag är nervös..
Känns som att jag aldrig kommer ro i land det här! :/

Nu ska jag fortsätta plugga med en kopp thé i handen.

En ny vecka är på ingång

med skräckblandad förtjusning faktiskt..

kom just på att  jag måste fixa en power-point presentation till morgondagen också! Usch och fy vad mycket det är at göra just nu.. Helst med en kurs till i hälarna.. Men det är bara att plugga vidare och se glad ut.. :p

Kämpa på!

en kväll hos Hulda

Det blev en Big brother kväll hemma hos Hulda denna söndag utan något bingo! ;p
Vi blev bjudna både på god kycklingsallad & kladdkaka och sen även chips & dip. Ingen nyttig kväll alltså:p

Men väldigt trevligt hade vi & en mysig liten lägenhet. Ett härligt avslut på den här veckan..
Nu ska vi ta och bädda rent i sängen och sedan bädda ner oss själva för imorgon måste jag plugga heeela långa dagen om jag ska hinna med allting och jag får verkligen inte smita den här gången.. Jo, en liten stund och då är det för att städa av lägenheten..

Gissa vad jag kommer vilja göra helst av allt imorgon?;) Vi kan ju se imorgon om jag själv hade rätt :p

Träning v.12

Måndag: Our house55
Tisdag: Powerwalk60
Onsdag: Powerwalk60
Torsdag: VILA
Fredag: VILA
Lördag: Indoor45
Söndag: Bodyjam55

Nöjd med veckans träning måste jag säga! Mer av dom veckorna tack ;)

Efter ett träningspass

på gymmet blev jag mycket piggare. Men det känns att man var ute igår. Man är väldigt slö & sliten. Ändå var vi hemma i ganska vettig tid eftersom dom stängde en timme tidigare också..:p

Men efter ett roligt danspass på gymmet blev allt mycket bättre ;)

Nu ska jag nog sätta igång med lite middag här hemma
& pussa på min söta sambo som ligger på soffan! ♥

utekväll

Hade en väldigt trevlig dag igår.. Kalaset hos kusinen var jätte trevligt. God mat & trevligt sällskap!

Jag åkte hem i ganska vettig tid & sedan begav vi oss vidare för ännu en födelsedag som skulle firas! :) Vi fick skjuts av farbror Pär. Hemma hos Linn bjöds det på potatisgratäng, kyckling och Pannacotta till efterrätt.. Hur gott som helst..

Har tyvärr ingen bild alls från kvällen.. Men det blev en utgång iallafall där man träffade en gammal vän som jag inte trodde jag skulle få se på väldigt länge. Alltid lika trevligt. Jag som annars aldrig är ute ;) Vi hade en väldigt trevlig & mysig kväll

Kalas & fest

Sambon steg upp vid halv fyra inatt för att åka iväg till Lidköping...

Önskade nästan lite att jag var med också ;) Hade varit super roligt faktiskt, men men..

Jag åkte in på förmiddagen till stan. Tränade & letade present, så nu är det klappat & klart! ;) Träffade Sofie inne på HM & pratade lite om examensarbetet.. Fy tusan vad rädd man blev. Vi hade samma examinator också.. Usch ;p Skönt när det blir färdigt dock!!

Hittade lite i staden som vanligt ;p Så nu får det INTE bli mer shopping denna månaden! ;p

Nu tänkte jag att jag ska fixa iordning mig lite för att sedan bege mig hem till mormor & morfar och sen blir det kalas för kusin Robin som har fyllt år med super god smörgåstårta! Efter detta pyser jag hemåt för då blir det födelsedagsfest för Linn som också fyller år.. Det ska bli väldigt trevligt..


Rollspelet över

Nu är rollspelet över & jag måste säga att det var skit skoj ;) Så roligt har jag nog aldrig haft det innan.. Haha! ;)

Man gick in i sin roll på riktigt så man blev nästan sur och irreterad på de andra för att dom inte fattade! Det jag fick höra var:

"Hoppas att jag inte kommer med dig i en diskussion för det kommer jag aldrig att fixa" Haha, det var lite roligt tyckte jag..

Varför har vi inte fått veta det ännu då? Jag vill veta nu ju... Blir tokig ;p

Veckan i rasande fart & sommarjobb

Denna veckan har faktiskt gått i en rasande fart..

Jobb tisdag & onsdag och resterande dagar i Kalmar. Imorgon ska vi ha rollspel och fatta vad skönt det ska bli att ENDAST ha examensarbetet framför sig... Det är bara ett enda litet arbete kvar.. Ja, eller litet och litet kan jag ju inte påstå att det kommer att bli. Men ändå :p

Jag har även jobb i sommar garanterat!! Känns väldans skönt att veta att man har det iallafall

Idag blev det en långprommis ute i solen med världens finaste! ♥

orkeslös

vad är det med mig idag??

Helt orkeslös och helt slut är jag..? Upp bajstidigt imorgon också och en massa att göra som vanligt..
Jag behöver nog sova en stund känns det som.. Klockan är ju inte så mycket än så jag kanske hinner det om jag hinner allt annat jag ska göra också :/

Långpromenad i kvällssolen




En skön långpromenad vid vattnet i Nättraby tackar man inte nej till :) Det blev en skön runda i rask takt :)

Jag har äntligen fått tag i ett par sommardäck till min bil.. Så skönt att slippa bry sig om det mer ;) Dessutom kom vi nog rätt billigt undan också! Ett plus i kanten ;)

Nu har vi tagit ett bad & ska nu dricka en kopp thé och inväntar de desperata hemmafruarna som alltid är lika spännande! ;)

Glass & snödroppar


Jag & Jim gick ner & köpte varsin glass när han hade hämtat sitt paket ;)
Våren är äntligen här! :)

Dessutom kom han hem med snödroppar när han hade varit iväg,
dom står så fint på bordet här hemma! ♥

Skatten

var inne igår & kollade deklarationen.. Känns skönt att man får "lite" tillbaks iallafall :)

Nu är man färdigjobbad för idag & ska nu fortsätta att plugga. Har suttit en bra stund kvar i skolan & rättat allting! :) Härligt att våren har kommit.. Var 17 plus ute när jag körde hemåt ;) Häärligt!

Träning v.11

Måndag: Core30 + Indoor30
Tisdag: Crosstrainer30
Onsdag: Crosstrainer30
Torsdag:  VILA
Fredag: VILA
Lördag: VILA
Söndag: Crosstrainer30 + gym

Träning v.10 var endast Combat & crosstrainer30 eftersom jag var sjuk i början på veckan också så jag tog det lite lugnt..

Ett seminarie till

avklarat.. Känns skönt! Dock när det äntligen blev måndag, längtar man helt plötsligt till slutet i veckan...?! Vad hände? Fasen också..

Shoppat upp mina pengar på kläder & ljus på ikea samt lite uppläggningsfat ;) Vad gör man inte om man inte handlat på länge liksom?:p

Denna veckan är det mycket som händer & sker vill jag lova. Inte minst i skolan, en uppgift ska vara klar till onsdag kl.12 inför torsdag och sedan torsdag kl.12 inför fredag. Torsdag blir det grupparbete inför seminariet. Efter detta blir det grupparbete inför fredagens rollspel.. Sedan ska den enskilda uppgiften till detta seminariet vara inne senast fredag och till sist så ska planen för examensarbetet vara färdigt samt en power-point presentation vara mailad senast fredag..? Ja, vad roligt det känns det här... Tur att man har koll på vad som ska göras iallafall ;) haha!

Nehe, undra om man ska ta och bränna lite kalorier idag också?? Tar så mycket tid att åka till stan så jag funderar starkt på att bränna lite i Nättraby istället..

Äntligen måndag

det känns så härligt!!

3 dagar skola & två dagar jobb den här veckan.. Ganska lagom tycker jag allt!

Snart ska jag bege mig upp mot Kalmar och ha ett seminarie men innan dess ska jag försöka hinna sväng inom ikea och kanske Bik Bok om jag hinner. De hade fått in en massa snygga kläder råkade jag se ;) Ups...

Hoppas ni får en härlig start på veckan!

Vårkänslor



Spolat av bilen, tränat & solat hemma hos Pär & barnen!
Härligt...

I eftermiddag blir det grillhäng hemma hos Sandra & Stoffe tillsammans med Hulda :)
Sedan blir det bingolotto tillsammans och vi hoppas på att få miljonen denna veckan! ;)

Önskar alla en fortsatt trevlig vårsöndag!

Land & rike runt..

var vi igår kändes det som..

Vi åkte ut till Senoren en runda för att hälsa på men dom skulle precis åka så vi tog en snabbis upp till svärmor men det var inte länge dock.. Kelade med de nyfödda lammen som hade kommit inatt!! Så otroligt söta och gosiga!


sedan åkte vi hem till Pär & barnen och åt lite med dom och jag begav mig sedan vidare hem till mormor & morfar och hälsade på. Där vi åt pannkakor som min söta mormor gjorde och jag gjorde chokladmuffins sen kollade vi på tv och hade en mysig lördagskväll tillsammans! ;)

Jag hämtade sen upp Jim som inte hade några nycklar för ovanlighetens skull :p

Nu ska vi ut & kika på en sak! ;) Håll tummarna! :)

sommardäck

Igår hade vi en trevlig kväll här hemma med lite tacos mys för fem blev vi tillslut :) Sedan lite familjespel & dricka på det så blev kvällen riktigt bra!

Jag hoppas att jag ska hämta mina däck idag så jag har ett par sommardäck till min bil.. Sen blir det kanske en lite runda där uppe sen får vi se vart dagen tar vägen.. Önskar alla en trevlig helg!

Helg & middag för fyra

Fredag idag igen.. Veckorna går väldans fort men just nu längtar jag till måndag, skumt nog ;)

Idag ska jag plugga hela dagen. Får väl se hur detta går.. Nu har nämligen uppgifterna kommit ifatt mig igen så nu måste jag lägga in en stöt så jag kan ta det lite lugnt sen igen! Det är så skönt att fixa allting lite i förväg!!

Ikväll är det middag för fyra som står på schemat! Det ska bli väldans trevligt som alltid! :)


I helgen ska det också hinnas med att hämta sommardäck, som det tyvärr inte ser ut som ute just nu då det har snöat igen.. Nu har det dock slutat och jag hoppas verkligen att det är det sista som kommer innan våren kommer igång på riktigt!!

Nu vill man ha varma sommarkvällar med grillning, jordgubbar, vin och bad i havet tillsammans med nära & kära! ♥

Season of the witch


Vi har också sett denna.. Lite mer "Jimfilm" men den var faktiskt också väldigt bra :)

Life as we know it


Hur fin film som helst.. Denna borde alla se.. Grym var den!

Tårta istället för träning..


För det är Pärs födelsedag :)

Skoldagen i gamla praktikklassen gick bra och vi har haft en roligt dag tillsammans & det var riktigt skönt att känna sig "hemma" på stället och att man tillhörde någonstans..

Jag har börjat tycka att det är riktigt jobbigt att hoppa runt nu för tiden.. Innan hade jag inte som helst problem med detta men det börjar kännas att det blir jobbigare och jobbigare ju längre tiden går..

Efter jobbet så mötte jag de små barnen och vi blev hämtade av Jim sedan åkte vi hem till dom för att fixa tårtan som blev en rejäl sockerbomb vill jag lova.. Barnen bestämde vad som skulle va i ;p

Vaniljvisp, grädde, hallonsylt, chokladsås, geléhallon, pallekuling och nonstop lite överallt.. ;)

Åkte hem & åt lite middag hemma hos oss när vi blev lite för trötta & sedan åkte vi dit igen och åt tårta & drack thé medans dom drack grogg ;) Nu sitter man & är mätt i magen efter allt och börja bli riktigt trött.. Men jag ska försöka orka se storebror ikväll också. Har tyvärr fastnat i detta program som man INTE ska börja se egentligen!!

kvällsbesök

idag har vi tränat en runda och sedan blev det storstädning här hemma.. Känns skönt att ha det rent & snyggt igen! :)

Jag åkte in till stan för att göra lite ärende och låna lite böcker på biblan!! Träffade även mamma och Marita.. Handlade lite för att sedan åka hem igen med matvarorna så vi kunde börja med maten tills morbror och Marita kom.. Trevligt att vi fick lite besök. Dom är ju inte här för ofta nämligen..

Så vi bjöd dom på mat, det blev mos & korvgryta idag. Var länge sen sist! :) Har inte pluggat någonting idag som jag skulle ha gjort.. Typiskt också:/

Nu är det säsongsstart av Grey´s så detta ska jag se! ;)


Examensarbete

Nu går det framåt.. Fick mejl idag om examensarbete och planering inför detta.. Hur ska man hinna med undrar jag?? Vi ska verkligen vara färdiga med mycket snaaaart..

Idag blir det träning och kanske en runda in till staden.. Ikväll får vi besök. Det ska bli roligt att se dom för det var super länge sedan nu.. Hoppas ni får en fin onsdag! ♥


Desperate housewives premiär!


Ikväll är det äntligen dags..
Kommer ni följa premiären ikväll?

Första jobbdagen

på evigheter.. Men det känns väldans bra!! :)

Man får lite pengar för det man gör och det är ju aldrig fel! ;) Hamnade på ett "gammalt" ställe där jag känner lite personal sen tidigare.. Alltid skönt..

Dagen har flytit på bra och sen har vi haft gympa med de små barnen och hinderbana =) Sambon har också varit iväg så jag håller alla tummar jag har!! ;) Snart så..

Ikväll blir det nog lite träning hoppas jag och sen ska jag fortsätta med alla tusen saker jag har att göra ;p pusss & kram!


färdig

Nu har jag hämtat hem min dator som dom har bytt tangentbord på, så nu kan man ju inte skriva på denna ;p De sitter ju inte alls där de ska sitta.. hehe!!

Jag har också varit nere & tränat på gymmet och eftersom jag fortfarande inte är helt bra så tog jag det lite lugnt. Men fy vad jobbigt det var ändå..

Snygg tjej, jaa:p

Jag håller tummarna för att vi vinner en resa ikväll eftersom det faktiskt är "resespecial" ;)

Härliga söndag..

Det betyder att det snart är måndag igen, vilket är häärligt!!


Idag måste jag bara träna och jag ska ge allt jag har! Det blev ju nämligen ingen träning igår heller :/

Jag var hos mamma och hälsade på en stund igår. Där var även syster och Tobbe :) Sen slängde jag mig i duschen för sedan var vi bjudna bort till Camilla & Niklas en runda för melodifestival och mys! En massa gott hade dom :) Tack för en trevlig kväll!

Vi får se vad denna söndagen har att bjuda på.. Vi ska iallafall hem till Sandra & Stoffe ikväll och se hur dom har det i huset. Det ska bli spännande & sen blir det bingolotto för att kanske bli miljonär denna gången?;p

Feeeel låt.

Nej fy tusan och detta ska representera vårt land???

99% av rösterna kommer från 10-15 åringar som gillar denna lilla killen som är som en liten pojke.. Nej fy, jag blir nästan rädd alltså...

Nicke Borg & Linda var ju väldigt mycket bättre..
Ja alla va bättre än dom där två så pojkarna iallafall...

Jag håller med Camilla, jag minns varför jag ville bojkotta förra årets mellos!! Usch, jag är djupt deprimerad på hur folket har röstat just nu!!

Melodifestivalskväll..

Ikväll är det final av melodifestivalen..

Har varit och fixat med bilen ett bra tag nu. Även dammsugat min egen!! :)

Sen blev det kortspel med Tesse och en massa thé ;) Får se vad resten av dagen bjuder på! :)

Vilka/vilken håller ni på ikväll?

God morgon lördag

ätit smörgåstårta till frukost ;)

Idag bjuder dagen på att åka en sväng ut till bilen och greja lite.. Sen en runda till mamma kanske och sen hoppas jag att jag kan gå och träna en runda också! ;)


Ha en fin löördag!

Aldrig mer en skola

utan pengar.. Det känns så skönt så det går inte att beskriva ;)

Ikväll har vi haft hemmagjord smörgåstårta med ett glas vin och sen fortsatte vi med cider i goda vänners sällskap!

Tack för en trevlig kväll! ♥
Nu ska jag sova efter en väldigt intensiv vecka..

Skrivutveckling & specialundervisning


Denna boken pratade vi mycket om idag och verkar vara toppen bra :) Så den behöver jag införskaffa mig!

Detta är nog en dag som har gett mig väldigt många tankar och en av de mest givande dagarna tror jag.. Mycket specialundervisning har jag nu fått insikt om och mycket intressanta saker..

Utvärdering om mitt arbete i klassen och många intressanta saker kom fram.. Senare hade vi också berättelseskrivande och mattespel som också var väldigt nyttigt.. Vi avslutade dagen med påläsning av läxförhöret på istiden de kommer att få under morgondagen som jag hoppas att de klara bra! ;)

Eftermiddagen har spenderats med Mona och skrivutveckling stod på schemat och vips var det dags att gå hem. Där hade jag nog kunnat sitta till sent ikväll och anteckna och få en massa råd & tips! Man kan aldrig samla på sig för mycket är mitt motto! ;)

Imorgon är sista dagen. Sorgligt men sant.. Vad hände med 5 veckors praktik? Det flög bara förbi.. Snart är det även dags för det sista examensarbetet som verkligen ska bli spännande att sätta tänderna i! ;) Jag längtar! Just nu känns det såå skönt att verkligen känna att man har valt rätt yrke! Detta vill jag verkligen göra i resten av mitt liv och det ska bli såå spännande!

Idrottslektion

Idrotten gick bra idag måste jag säga.. De flesta elever kämpade på bra även att vissa låg och vilade, knöt skorna ett antal gånger, hade ont lite här och var så gick det ändå bra! ;)

Imorgon står det läs- och skrivutveckling
på schemat med min förra handledare. Ska bli spännande. Dessutom ska jag presentera min IT-presentation för resten av arbetslaget.. Hinna med utvärderingar, träff med specialpedagogen, NTA och lite annat smått och gott! :)

Snart ska jag pysa in till staden & handla lite.. :)

Tack för den söta kommentaren förresten! ♥

Läxförhören fixade

nu är jag äntligen färdig med läxförhören som barnen ska få på torsdag..

Imorgon ska jag ha idrottslektion bland annat! ;) Får se hur detta går.. Haha, roligt ska det bli!! :)
Nu ska jag mysa i soffan till BB... Ha en skön kväll!!

offras..

Hur många barn ska behöva offras på grund av oproffesionella lärare???!!

Man märker genast när man tittar på detta program vilken otroligt viktig roll man har.


Tiden går snabbt vill jag lova.. Snabbt som tusan och nu är det inte långt kvar heller... Vi pratade lite idag och hyr fasen ska jag hinna med allting??

Undervisning, datorprojekt, läsa måndagsböcker, läsa skoldagböcker, fixa läxförhör till istiden, planera idrottlektion, planera solektion, ordna tre olika utvärderingar, nya platser, nya matgrupper, rastvakt, ta del av specialpedagogensarbete, rätta diverse häfte. Det är mycket som man inte tänker på att man gör i detta yrke.. Det kommer många som undrar just...

Vad gör ni egentligen när ni inte ha lektioner?? Har ni något att göra då? Ovanför har ni ju en liten bild av detta.. Jag pratade med en dam idag som var vikarie på skolan hon berättade att förr så var med 2 tredjedelar med barnen och planerade 1 tredjedel.. Nu för tiden är det tvärtom.. Man befinner sig endast 1 tredjedel med barnen och resten är planering och möten som är runt omkring...

Nu ska jag se ett avsnitt till av klass 9A.. Världens mest intressanta program tror jag..

Inspiration





























Kvällen har spenderats på att kika runt på diverse inredningsbloggar och fina underbara hus!!


Sista veckan

nu börjar det gå mot sista veckan och jag känner verkligen stressa krypa upp emot mig...

Kommer jag att hinna med allting som ska göras?:/ Jag skulle till specialläraren imorgon egentligen och "hälsa på" det hinner jag tyvärr inte.. Jag måste bli färdigt med mitt projekt.. Varför ska man alltid ha någonting att göra på universitetet?? Jag blir så trött. Kan man inte bara få va och kunna undervisa om det de gör istället!! Jaja, man får det bästa av situationen helt enkelt...

Idag var det föräldrar som hälsade på och påhälsning av rektorn under lektionstid så det var roligt.. Blev bjuden på super goda kladdkakemuffins av barnen..

Möte med kamratstödjare från en annan skola i kommunen... Vad glad man är att någon skola i kommunen fungerar på ett utmärkt sätt medans det är tråkigt att andra inte fungerar alls som det ska.. Tragiskt men sant..


Jag har nu äntligen beställt en stativlampa som jag har velat ha sååå länge.. Det blev en vit och jag håller tummarna för att den ska passa in i vårt fina hem! ;)

vårrensning

Jag börjar känna mig bättre och dessutom blir man ju så mycket piggare när man ser att solen skiner ute och det börjar bli vår! :) Häärligt är det.. Man får så mycket energi, så nu har jag torkat och rensat i skafferiet och bland alla bakgrejerna och thésorterna :)

Så nu är det vårstädat i några av skåpen iallafall



Träning v.9

Måndag: Our house55
Tisdag: VILA
Onsdag: Bootcamp55
Torsdag: VILA/Sjuk
Fredag: Sjuk
Lördag: Sjuk
Söndag: Sjuk

Söndag

Jag känner mig ganska utvilad men jag hoppas att jag kan vila en liten stund till sen idag..

Det är härligt vårväder ute och då blir man ju så klart piggare! Sambon är iväg på biltema tillsammans med Pär och barnen.. Hoppas att han hittar lite saker till våran fina bil! ;) Behöver någon glödlampa till min bil med, så hoppas att han kommer ihåg det.

Jag har lagt i en maskin tvätt som man kanske tom kan hänga ut sen.. Helt sjukt sköönt! :)
Ha en härlig vårdag!

Andra chansen

Ikväll är det andra chansen av melodifestivalen..

Jag var ute en sväng innan och efter det kände jag mig lite bättre. Skönt att få in lite frisk luft. Men mår inte jätte bra ändå.. Jag ska nog ligga på soffan och kolla melodifestivalen och försöka bli bättre.

Ha en fin lördagskväll alla bloggare och ni andra!

Bad girls



Far cry



Date Night



Salt



The Expendables



UNSTOPPABLE



BURLESQUE


En väldigt bra film!

Lördag

Jim kom hem med frallor efter han hade varit en liten runda ute vid bilen!! Gott var det..

Jag nyser hela tiden här hemma och känner mig sådär bra! ;p Idag ska jag försöka plugga undan lite så jag slipper det sen! :) Det hade varit sköönt att slippa nämligen!

Ska lägga i en maskin tvätt också tror jag!! Hoppas ni får en fin lördag i det jätte fina vädret!:)

Tacos

det blev en runda ut till Pär, Tesse och barnen i eftermiddag.. Åt tacos och tillsammans sen hade jag gjort blåbärspaj och muffins!! :)

Det blev tvspel för killarna och kort för oss :) Mysigt hade vi.. Dock känner jag av det i nosen och nu kan man inte andas:/

Soffan en stund nu innan det blir sängen för jag är hur trött som helst. pusss & kram

sjuk

Jag är sjuk..

Ingen ork, ingen lust till någonting.. Jag hoppas verkligen jag blir bättre.. Jag har ont i halsen och förkyld så jag knaprar halstabletter och hoppas på att det ska hjälpa.. Man kan ju alltid hoppas! ;p

Känner inte för att göra någonting.. Är helt jätte trött även att jag har sovit hur mkt som helst tycker jag ;/ Hoppas ni får en fin fredag alla söta vänner och det utan alla sjukdomar! ♥

Läs- och skrivutveckling + träningsvärk

kan inte röra mig idag.. Kan inte sätta mig på toaletten ens :p Jobbigt är det.

Idag har det varit en lång dag. Efter skolan begav vi oss till Gullberna där det har varit möte i läs- och skrivutveckling hela eftermiddagen.. Roligt att se så många bekanta ansikten eftersom man har jobbat lite överallt i kommunen! ;) Roligt med så mycket inspiration och jag har fått lite mer i bagaget nu! ;)

Snart är det endast en vecka kvar på praktiken, hur ska jag hinna med allting? Jag ska in till Maria och kollar hur hon jobbar också.. Det måste jag bara hinna med!!

Under dagen idag har jag börjat få grymt ont i halsen och vi stannade inom ica och har bunkrat upp med en massa halstabletter. Jag har varken tid eller ork till att bli sjuk just nu;p Men vem har det egentligen?

Jag äter dessa medans Jim ska ha några otroligt starka som inte går att äta ;p


Tigermuffins

Jag blev sugen på att baka något halv tio på kvällen efter träningen.. Ja, jag vet. Jag är lite konstig ;) Jag diskade iallafall upp efter mig! ;)



15 stora muffins

200 g smör
4 dl socker
5 ägg
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 dl mjölk
2-3 msk kakao

Rör smör och socker poröst. Rör ner ett ägg i taget. Tillsätt allt utom kakaon. Blanda ner kakaon i hälften av smeten. Häll den ljusa smeten i muffinsformarna och sen den bruna. Rör om lite så att dom blir marmorerade. Grädda ca 15 min i 200 grader.


Andra plåten i ugnen! ;)

kvällens träning

var grym.. Helt sjukt jobbigt. Så man är härligt trött efter kvällens träning.

Träningsvärk imorgon? Att jag kommer ha..

Jag har dessutom hittat en ny träningskompis jag kan träna med på onsdagarna iallafall! :) Helt jätte bra ju! :) Jag kom dessutom på att jag använda mig av några övningar med barnen på fredag!! Jag hoppas dom kämpar lika hårt som vi gjorde idag, för då ska dom också ha träningsvärk!! ;)

kär gammal bekant

träffade två stycken idag.. Först min gamla handledare som är en otrolig inspiration för mig!! Sedan en gammal arbetskollega på tidigare praktik som sa att dom hade pratat om mig.

"Alla studenter borde vara som dig, du är så lätt att ha med att göra och allting funkade så bra när du var hos oss"

Det gjorde min dag, och det ska jag lägga på minnet & bära med mig. Det känns härligt när man får någon positiv kommentar ibland, det behöver man för att hålla inspirationen uppe!

Eleverna är också helnöjda och gillar mitt "projekt", det är den bästa och roligaste lektionen de har haft fick jag höra idag. Då blir man också glad och nöjd och känner att jag har påverkat dom på något sätt.. När man även hör att dom vill att jag ska vara kvar och jobba i deras klass så värmer det gott i hjärtat! ♥

Nu ska jag fortsätta med lite roligt plugg! :p

planerar idrottslektion

Jag tror att detta kommer att bli rätt bra. Jag hoppas detta, får väl återkomma med det sedan!! :)

Det blir ett jobbigt pass kan jag tala om! ;) Men det kan dom behöva. Hihi! Vi får la se!! Roligt är det iallafall=) Tackar min söta sambo för att jag har fått lite hjälp också! ♥ Puss på dig!


Grillat är godast

Grillad mat mitt i veckan kallar jag för vardagslyx!! Är så mätt så jag håller på att spricka tror jag! ;)

Vi grillade dock bara korv men till detta blev det grillad majs med grillad svamp och god sallad med fetaost!! Helt sjukt gott.

Dock märkte jag precis att tiden går i raketfart.. Jag slutade ganska tidigt idag men har inte hunnit med någonting och klockan är redan sex :/ Jag just på att tvätten ligger i maskinen och är färdig för att hängas upp:p Jag skulle behöva ta en runda med dammsugaren också!!

Dagen har gått i en rasande faart och det är underbart roligt att ha eleverna själva!! Men det där jäkla projektet kommer ta en massa tid som jag inte kan ha eleverna och det blir väldigt tokigt ;(

nehe, tvätten väntar! ;p

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu