Sista september

Det känns lite som att min blogg ligger lite på is emellanåt.. Var ju faktiskt ganska flitig på att skriva innan..
Anledningen är att man jobbar alldeles för mycket.. Möten, planeringar efter skoldagen så att man knappt hinner planera och sedan när man väl kommer hem så ska man fixa något att äta och sedan rätta och planera något igen på kvällen.. Idag har vi haft bedömningskonferans i matematik. Hann knappt avsluta lektionen innan vi skulle vara där.. Imorgon är det föreläsning om förmågor och bedömning på Gullberna som gäller. Emellan detta så ska man hinna med något socialt liv?:p Avslutade veckan med fika hos en väldigt fin vän iallafall. Kändes väldigt skönt. ♥
 
Helgen har varit väldigt mysig.. Skördefest på öland tillsammans med de finaste! ♥ Igår avslutade vi helgen med kalas med familj, vovvemys och väldigt väldigt god mat.. Tack så jätte mycket..
 
Ibland måste man prioritera vad som är viktigt i livet och jag känner att meningen för mig är att dela detta tillsammas med fina människor.. Jag vill uppleva, testa och bara älska livet.. Fylla mina dagar med det som jag tycker är viktigt och att jag har ett leende på läpparna när jag somnar.. För mig handlar mitt arbete en väldigt stor del i mitt liv.. För att vara lärare måste du verkligen engagerad till tusen och ha många bollar i luften.. Man kan inte göra det här arbetet halvdant eller gå in med en inställning att man bara kan gå till jobbet och sen blir det bra.. Jag måste vara planerad in i minsta detalj. Ha koll på allting runt omkring som man ha svårt att förstå när man inte är lärare. Jag kan säga att innan jag valde det här yrket hade jag ingen aning alls om hur mycket bredvid arbete en lärare egentligen gör. Det är så mycket som är svårt att förklara för dem som inte lärare själva.
 
Jag är glad att jag fyller mitt liv med det jag tycker är viktigt här i livet. Jag vill förrändra, jag vill påverka och det känner jag att får göra i mitt arbete.. Man måste våga chansa, öppna upp för människor och nya möjligheten. Jag vill tipsa er alla, är ni inte lyckliga så någonting åt det.. Det kan handla om en relation som ni inte vill vara i, eller ett jobb som inte gör er glada. Ändra på detta, man måste leva sitt liv på sitt eget sätt.. Jag tycker att man ska lycklig i allting man gör och inte bara lite halvnöjd. Alltid gå in med inställningen att det här fixar jag och jag ska det riktigt bra och jag ska ha jävligt roligt på vägen.. Gör det som känns rätt här och nu och vänta inte tills om en vecka, månad eller år..
Söta syster tillsammans med Roja..
En massa kvällsfunderingar så här en måndagskväll :p

Tisdagkväll

 
God kväll kära ni..♥
 
Hoppas att ni har haft en riktigt bra tisdag.. Nu märker man att det börjar bli kyligt ute vill jag lova. Jag längtar just nu efter lite värme. Samtidigt som att det är mysigt att krypa upp i soffan med filt och thé.. :)
 
En bra dag men ack så mycket att stå i.. Mitten på veckan imorgon redan, här går det undan.. Lite soffmys och kvällsgott snart tror jag =)

Helgmys

"Titta så hungrig jag är?;p"
 
Min söta lilla bebis! ♥

Det är städat här hemma och planeringen är så gott som klar inför imorgon.. Skönt.
 
Idag har vi varit hos svärmor och hälsat på.. Där var Daisy på besök också! :) Sedan åkte jag in till stan och fikade med en fin vän! ♥
 
I fredags var jag på besök i Ronneby och gosade bebis.. Var ute med Thea och var en runda hemma hos mammi också.. Igår var det projekt runt fönstret som gällde. Lite kvar men nästan klart.. Skönt! :)
 
Nu ska vi ha söndagsmys här hemma med film och thé.. Hoppas ni har haft en riktigt skön helg fina ni..
 
Och glöm inte, gör sådant som gör dig glad! ♥

fika på stan efter en lång utedag

efter skoljoggen och en hel utedag med alla barnen så tog jag & Elin en fika på stan..
Tack för det min fina vän. ♥
 
Imorgon är det redan torsdag.. sjukt vad tiden går fort.. Imorgon blir det kalas och sedan måste jag baka eftersom jag har fredagsfikat på jobbet också.. Full rulle med andra ord.. Imorgon står det pingis på schemat.. =)
 

Elin Idol 2013.

Sjukt duktig tjej..
 

planer

sitter o kikar på idol och har en massa planideér för mig.. =)
 
Imorgon har vi utedag hela dagen.. Skoljoggen och sedan ska vi håva och leta djur i vattnet samt insekter.. En spännande dag minst sagt.. Håller bara tummarna för att vi ska slippa undan regn..
 
Elin måste ju bara gå vidare annars är det ju något väldigt konstigt.. Lägger upp en länk senare.
Hoppas att ni alla har en underbar tisdag!! ♥
 

Föräldrarmöte

tröttheten hägrar..
Föräldrarmöte har varit och 5 utav 17 föräldrar kom.. Är det bra uppslutning?? Ibland undrar man varför det blir så och man blir så trött på att de inte kan försöka att bry sig lite mer åtminstone.. Detta var tydligen inte första ggn detta hände heller.. Tråkigt men vad gör man? Svårt att lära föräldrarna i vilket fall..

Nu ska jag ta lite soffmys innan det blir sängen och sova för imorgon är jag själv med alla barn igen.. Alltid stor utmaning på tisdagar.. :p

Dessutom har verkligen hösten kommit på riktigt idag.. Regnigt och blåsigt som bara den..

Torsdagkväll och första eldningen

är redan här och imorgon är det helg igen..? Vart försvinner veckorna undrar jag..!?
 
Är helt slut när jag kommer hem ifrån jobbet och helt energilös.. Ikväll eldar vi här hemma iallafall. Det är mysfaktor om något.. Dagarna har gått i 190 och det gör även barnen också.. Pigg när man kommer dit och dö trött när man kommer hem.. Tur att man iallafall är pigg på något ställe :p
 
Planer på att dessutom plugga lite till småningom... Vi får väl se om det funkar! ;p Härligt med helg imorgon. Jag ska vila ut som bara den så jag är redo för en ny vecka igen.. Imorgon är vi bortbjudna på middag dessutom. Men nu tar vi torsdag iallafall..
 

En riktigt skön helg..

 
 
 

Vi har hunnit med en hel massa på hemmaplan när vi hade grävmaskinen här hemma under helgen.. I lördags hade vi besök här och en massa hjälp. Jag bakade sockerkaka. Sedan blev det marknad en runda och lite käk. Följt av fika hemma hos grannarna som bjöd på äppelkaka..
 
Helgen har varit helt otrolig varm och skön. Idag startade vi dagen med en promenad runt ön innan frukost, för att sedan iväg och lämna tillbaks grävmaskinen igen.. Vi tog upp ett par stenar som Texas älskade att leka i så vi hade grästuvor och jordhögar i hela huset :p Sedan blev det pannkaksmiddag hemma hos mormor & morfar tillsammans med Tobbe och syster!! ♥
 
Hämtade upp Eric hemma hos svärmor som ska sova här inatt och där bjöds det på äppelkaka igen.. En riktigt skön helg med nära & kära.. Tack för det alla fina människor.. ♥
 
Nu ligger vi på soffan och slöar och laddar för en ny arbetsvecka.. Härligt..

september och höstmånad

Tiden springer iväg och nu är redan september månad här. Sjukt..
 
Igår var vi på diabetesinformation med jobbet på sjukhuset.. Idag har vi haft möte och fått en hel massa gjort tycker jag.
 
Idag efter jobbet städade jag hela huset och fixade mat till min andra hälft kom hem. Så skönt att ha det gjort imorgon när det är helg. Dessutom ska jag jobba lite extra imorgon också på ett annat ställe även fast att jag redan jobbar heltid.. Man kan liksom inte jobba för mycket.. hehe ! Extra tid och pengar kan man ju inte säga nej till nämligen..
 
Imorgon på min planering ska jag få en massa planering och punkter gjorda så jag slipper sitta i helgen. Hade varit otroligt skönt...
 

Gisslan

Filmen gick på tv igår och fastnade för denna direkt. Hur bra som helst var den..
Sevärd!
 

The call

Såg denna filmen häromkvällen.. Skit bra och hur spännande som helst var den..
Denna måste ni bara se!!
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu