Verkö lunchrestaurang

Sista oktober imorgon sedan går vi in i november månad.. Mysigt samtidigt tycker jag!! ♥
 
Idag lunchade vi i arbetslaget ute på Verkö! Mysigt och väldigt god salladsbuffé.. Tjejerna hade med sig lite mörk choklad som vi sedan gottade oss till kaffet, för min del thé ;o)
 
Jag har pluggat men vet inte på vad jag ska plugga på eller vad jag ska koncentrera mig mest på.. Det är så mycket liksom. Det känns som att jag kommer få ta den omtentan som kommer för att kunna se vad det är jag ska plugga på just nu..
 
Mycket tankar i hjärnkontoret just nu..

Andra timmen

på föreläsningen nu..
 
Jag är seriöst riktigt trött på det här nu.. Känner inte alls för en tenta på torsdag som jag inte fattar någonting utav.. Herregud hur ska jag någonsin klara det här??!
 
Just nu känns det väldigt långt borta.. Nu skiter jag i detta och kolla på ensam mamma söker istället.

Partaj hela helgen

Tiden går verkligen fort när man har roligt alltså..
 
I fredags var jag uppe i Kalmar hela dagen och gjorde laborationer och med ett gäng härliga tjejer så var det ju mycket enklare också ;) God lunch tillsammans också! ;) Efter det blev det shopping.. Inhandlades nya skor bland annat och jag älskar dom redan! ;o)
 
Det blev en minst sagt minnesvärd kväll med både det ena och det andra på ladies night på jobbet! ;)
3 rätters middag, vin, röda mattan, levande ljus, tipsrunda, shower, badmode, musikquis, dans, livemusik och det bara fortsätter ;)
 
 
Lördagen bjöd på jobb, lunch i stan med vänner och sedan slocknade jag i soffan någon timme innan det var dags att göra sig iordning för att ut och partaja med en väldigt fin vän igen! ♥
 
Idag fick jag även vara barnvakt åt en fin liten Loke.. Han var världens snällaste så det var absolut inga problem alls. Var ute och gick en lång runda i vagnen, busade och hade mysigt! :) Mamma kom också en liten sväng på besök :)
 
En minst sagt galen och rolig helg har jag haft.. Nu ska jag inta sängläge och bara ha en sådan där härlig mysig söndagskväll.. =)

Tentan

klarade första tentan med alla arterna idag.. Känns så jäkla skönt.. Lärarna sågade varenda arbete. Fy, de va var nästan för elaka tyckte jag :p Iallafall mot vissa av oss..
 
Imorgon ska jag upp till Kalmar igen och då blir det laborationer med en massa djur.. Nu är jag helt slut, haft Sessemys i soffan och på golvet. Hon älskar att kelas ;)

vårens utbildningar

är nu sökta..
 
Dock i en sen anmälan? Hur kan kan jag ha missat att söka de? Vet ju att det är 15 sep till 15 okt ;p Mycket att stå i med andra ord :p

Personalspecialister och pluggande och RINGANDE

hann inte med att blogga igår ;p
 
Idag började vi med en rörig morgon och möte på det.. Vem gör vad? Vem tar klassen medan vi är på möte? FN-artiklar? Rastvakter? Vad gör eleverna? Föräldrar som kommer mitt i allt.. Rolig start vi fick :p
 
Mötet gick snabbt och smidigt och jag ska nu få lite mer uppdrag också. Det blir nog riktigt bra. Däremot ett riktigt stort frågetecken kring lönen och hur detta går till. Fattar ingenting typ. Det är så mycket..
 
Blir galen på allt detta jävla ringande också.. Varför kan inte folk ta reda på fakta innan de säger en massa saker..?!
Personalspecialisterna på kommunen verka ju inte veta någonting.. Är det meningen att en annan ska veta mer..? Herregud... Blir fan galen på de här.. Allting ska man ta tag i själv :p Tur att man är så på som man är iallafall ;)
 
Ha suttit och pluggat sen jag kom hem i princip. Gått igenom alla mossor, lavar, träd, fåglar och andra djur osv.. Lyssnat på fågelläten. Strukit under vad jag ska säga imorgon och gått igenom uppsatsen vi ska opponera på imorgon och sakerna jag ska klaga på ;) Ne, inte så farligt.. Ska inte va elak, det va mycket bra också ;) haha.
 
Nu ska jag gå igenom allting en gång till och lägga fram allting utan anteckningar så allt är fixat tills imorgon bitti då det bär av till Kalmar.. Måste gå igenom min almanacka också så jag har läget under kontroll...
 
Kontrollfreak yes i am! ;p
Sessie och jag sover i soffan! ;o)

vecka 43 och tentavecka

En ny vecka är här och den startade bra men framåt eftermiddagen blev jag snorigare och hostigare än någonsin.. Under eftermiddagen hade vi också handledningen vilket gick bra och det var en massa som ventilerades. Känns bra att bara kunns sitta och prata. Tur att jag slutar tidigt imorgon iallafall så jag kan hem och kurera mig.. :)
 
 
Just nu är det så mycket jag vill göra och jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja..? Eller jag tror jag vet vad jag vill iallafall fast egentligen inte.. Det är svårt det där. Efter dagen idag har jag i princip bara suttit och pluggat inför torsdag då vi har både redovisning, opponering och en tenta. Skönt när torsdagskvällen kommer vill jag lova! ;) Däremot fortsätter plugget eftersom vi har tenta nästa torsdag igen.. Allting går i 190 nu och jag hinner inte med någonting. Är isolerad i allt mitt pluggande just nu men så får det ju vara helt enkelt!
 
En vecka i solen och värmen hade inte varit helt fel alltså.. Nu ska jag plocka ihop så jag är redo för morgondagen och sedan börjar ensam mamma söker och sedan är det bums i säng! ;o)

Ny ytterdörr denna söndag.

Idag efter jag hade vaknat, ganska så utvilad efter alla dessa sömntimmar som jag hade igår :p
 
Vi åkte och handlade. Lugnt och skönt utan någon stress var sjukt härligt för en gångs skull. Man kör ju bara fram och tillbaks hela tiden och alltid ska man skynda sig överallt.. Så trött på det.
 
När vi kom efter vi hade stannat på femton ställen så började J med ytterdörren och jag fixade till här hemma. Städ och började förbereda maten. Skönt att ha det gjort liksom.
 
Sedan sålde jag bilen också. Inget super bra pris men jag slipper iallafall att tänka på det nu liksom.. Känns så skönt faktiskt.. Så nu har vi iallafall en bil mindre! :)

sjuk

fy jag orkar ingenting.. :(
 
En hel massa att göra och jag är helt slut även att jag inte ens har börjat med något.. Helt sjukt. Jag hinner inte vara sjuk seriöst..
 
Jag vill vara frisk nu och pigg på att hitta på något.. Vill inte sitta hemma och glo en lördagkväll. Det är ju såååå tråkigt när man inte kan göra någonting ;( Snorig, hostar och febrig är inget vidare alls just nu.

effektiv dag

fick skippa dansen idag.. :( Jag hann helt enkelt inte med..
 
Jag var mitt uppe i pluggandet och hade en massa att göra.. Nu är jag färdig med båda veckobreven också.
 
Beställt en ny dörr idag och bokat kastrering till Sessie..
 
Besökte morbror i typ 20 minuter sen kände jag att jag måste hinna med en massa. Handlade, har pluggat en jäkla massa. Diskat, tvättat och rensat bland alla mina böcker och papper som har legat överallt här ;p
 
Nu är jag tröttare än tröttast och jag ska pysa ner i sängen med boken innan mina blå slocknar.
Pusss och kram.

skolappar.nu

är en bra sida som jag vill rekommenderar till andra lärare/pedagoger eller kanske föräldrar?!
 
Alla appar är kopplade till Lgr11. Hur bra som helst..
 
Ipads nästa med andra ord! ;)

Tips..

1. Lär känna dig själv!

2. Utforma en hållbar vision!

3. Våga!

4. Fira framgångar!

5. Lev i nuet!

 

Att vara energisk, målmedveten, orädd, åstadkomma resultat och framför allt realistisk och medveten om vad som faktiskt sker. Även förmågan att snabbt ändra sin riktning och anpassa sig efter givna förutsättningar. Att vara expert på kommunikation, både direkt och indirekt..


Regndag=ikeadag och middag hos grannarna

det blev ett besök på det blågula varuhuset idag..
 
Blev bland annat de här snygga tallrikarna.. Dock dyra men ack så snygga.. ;p
Det blev lite annat smått och gott som en massa nya värmeljus och sedan blev det lite nya badhanddukar och en ny lampa till köket.. Bara nödvändiga saker med andra ord.
 
Klickade runt på bloggar och hittade den här jackan från parajumper.se
Den kostade bara 8695 kr... Är det någon som köper en vanlig jacka för så mycket pengar?! Eller är det bara jag som inte förstår mig på sådant?!  Jag skulle absolut inte få för mig att köpa en jacka för så mycket pengar, tänk bara på vad mycket man för ich kan göra för nästan 9000 kr..
 
Ikväll blev det middag i form av kallops hos fina grannar.. Sjukt gott och jag är mätt som bara den! Tur att vi har så trevliga grannar!! ;) Nu ska jag försöka få till det sista pluggandet och ta upp allting vi har handlat innan det blir soffmys med Sesse! ♥

Regnväder= hemmamys

jobbat idag i världens ösregn.. Det är jobbigt att gå upp när det är kolsvart ute och regnet öser ner.. Fy..
 
Tagit det lugnt hela dagen och jag fattar seriöst inte vart denna tröttheten kommer ifrån?? Är det vädrets fel eller vad tusan är det?! Jag har kelat med världens bästa.. Hon har varit inne hela dagen. Gnäller och vill gå ut, när man öppnar för henne sätter hon ut nosen och ena tassen. När hon märker att det regnar skaka hon på tassen och går in igen. Hon är för söt! ♥

Bio och linedance

igår var jag på bio med finaste syster & hennes vän Johanna..
 
Såg hypnotisören och den var verkligen jätte bra.. Dagarna går som vanligt sjukt fort på jobbet och man ska hem innan man ens hinner kommer dit ungefär..
 
Imorgon är det redan torsdag och det betyder att det är en vecka närmare både arttenta, fältstudieuppgiften och tentan.. Usch säger jag bara.. Börja bli lite orolig för detta känner jag..
 
Idag dansade jag linedance tillsammans med tjejerna.. Det var väldans kul så det lär det nog bli fler gånger.. Nu är jag helt slut eftersom det blev en sen kväll igår.
 

Vecka 41

tiden går sjukt fort..
 
Idag har dagen gått i ett enda svep och föreläsningen gick också fort ikväll faktiskt..
 
Nu ikväll har jag pluggat och jag kan ärligt talat säga att seminariet får gå som det går imorgon faktiskt.. Jag palla inte göra mer.. Här är dödens varmt här inne och jag lovar att jag kommer inte slänga in en enda pinne till i den där brasan.. Fy :p
 
Nu väntar jag på ensam mamma söker och sedan ska jag kasta mig i sängen och sova sju kvart i timmen..

slutet på veckan

igår efter jobbet åkte jag en runda till mamma & syrran på kvällen.. En fika och en långpromenad blev det.. Super härligt var det..

Sedan blev det hemmamys med Sessan.. Kärlek på hög nivå! ♥ Hon är typ världens bäästa katt.
 
Så här satt hon och sov i soffan häromkvällen.. sötfisan! ♥

Idag är det jobb hemma som gäller.. Pluggat på förmiddagen och sedan långpromenad och handling vid lunch och sedan fortsatte jag på altanen. Mycket att göra vid den här tiden på året också.. Dessutom är det ju världens skönaste väder ute!

helgfredagen och besök på nivå

tiden går fort och jag hinner knappt ingenting..
 
En snabb skoldag åkte förbi snabbare än blixten.. Varit ute och ätit på nivå med E & L. Trevligt hade vi det i spöregnet ;o)
 
I torsdags var jag på jobbet i över 12 timmar och var jätte trött när jag väl kom hem och hade fått lite mat i mig och sedan en dusch..
 
Imorgon jobbar vi igen och sedan ska jag bara vara hemma vill jag lova.. Ta igen en massa plugg MÅSTE bara göras under morgondagen eftersom jag tydligen har seminarie på tisdag..?! Ups.. :/ Tiden går så attans fort. Det är nu jag skulle behöva stanna tiden en vecka eller så iallafall..
 
nehe, nu ska jag sova.. är hur trött som helst och somnar här annars..

Slingor..

idag har jag varit hos frisören igen och gjort lite slingor.. Välbehövligt och det blev ganska bra tycker jag allt..
 
En intressant dag på jobbet där man får vara stenhård även emot föräldrarna, vilket jag fick beröm för ;) Känns bra. Efter jobb och frisör så blev det handling och nu har det också blivit mat fixad, bytt rent i sängen, dammsugat, torkat golven och tvätten är igång och just nu så hoppas jag att ska få lite pluggande gjort samtidigt som jag lyssnar på lite musik..
 
Imorgon är det redan torsdag, helt sjukt vad veckan har gått fort. Snart är det ju fasen fredag igen?!
 
Kollade igenom lite bilder och hittade en gammal bild på mig och lilla Saga som nu har blivit såå stor..
Det var ju inte länge sedan hon var såå häär liten liksom.. Sötnosen..

Mormor

min kära mormor fyllde år igår och ville bara ägna henne ett grattis..
 
Jag älskar dig och du är den finaste som finns!! ♥

hahahaha

hade otroligt roligt på föreläsningen idag..
 
Skrattade så jag grät.. Antingen så är jag sjukt lättroad eller så var jag dötrött :p haha.. Ni kommer ändå inte förstå vad det var som var så roligt så ingen mening att jag berättar heller ;) Det håller jag för mig själv ;o)
 
Slutade tidigt idag, åkte hem och började plugga på en gång.. En uppgift är nu borta, så nu är det bara 111 kvar ju.. :p Imorgon ska jag till frisörskolan dessutom.. Friska upp håret lite, det behövs!

Jag älskar mitt jobb och alla barn i det men just idag på rastvakten har jag aldrig varit med om något liknande.. Bara en tidsfråga innan det händer något riktigt allvarligt tror jag.. :/

hahahaha


Ny dag, ny vecka, ny månad, nya möjligheter och nya utmaningar

Första dagen på oktober månad och hösten är här på riktigt..
 
Dagen på jobbet har gått i ett rasande tempo och jag fattar inte att tiden går så otroligt fort i skolan, det är helt sjukt.. Jag vet att det är här jag hör hemma och jag skulle för allt i världen inte vilja byta bort detta..
 
Idag efter skolan slutat så stressade vi bort till en annan skola för lite möte och jag säger bara att det var väldigt intressant men herregud.. Man undrar ju ibland hur folk tänker.. Få resurser och man tacka nej? Det händer ju inte ofta om man säger så.. Ännu ett bevis på att föräldrarutbildning borde finnas!
 
Kom tillbaks till skolan där vi fortsatte med ännu ett möte och sedan lite fix och planering inför morgondagen och sedan var det dags att gå hem..
 
Är sugen på att göra något spännande, seriöst, ovanligt och något mycket roligt.. Men vad vet jag inte än?! Försöker komma på något som inte ska ta allt för lång tid men ändå gör så att man får en distans till allting annat.. Förslag mottages gärna..

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu