Frozen

Igår så såg vi denna film.. Hur mysig och rolig som helst. Rekommenderas verkligen.. ♥
 

Söndagshäng

 
 
Det blev en mysig kväll igår tillsammans med en fin vän, hemmagjord pizza, en bra film och lite bakning.. :) Tack så mycket älskade du! ♥
 
Imorse var J iväg och tränade och jag fixade frukost med gröt och tända ljus tillsammans med en mysig brasa.. Idag myser vi bara runt här hemma. Katterna ligger och sover, den ena i soffan och den andra i garderoben.. Snön yr utanför fönstret och jag är mest sugen på att det ska bli vår och sommar nu.. Laddar inför en ny skolvecka och allt som sker kommande vecka. Möte imorgon eftermiddag väntar.. Hoppas att ni har haft en riktigt skön helg med nära och kära..

Fredagsmys

Igår blev det restaurangbesök för fyra på nivå och jag åt oxfilésandwich. Det var hur gott som helst och världens bästa sambo bjöd! ♥
 
Idag har J hjälpt mig att färga håret. Vi får la se hur det ser ut när det har torkat och sedan i eftermiddag kommer världens bästa K hit också!! En massa myspys! :)
 
 

The hunger games: catching fire

Andra delen av the hunger games.. Lika bra som första men slutet var väl sådär.. Men det kommer ju även en trea så småningom ;p
 

Helvetesdag

Vissa dagar är sämre än andra och idag är en sådan dag..
Vill bara dra täcket över huvudet.
 
Sjukt trött och så jävla sur på vissa. Ibland är det liksom svårt att bara skaka av sig och gå vidare men någon gång tycker man att de borde fatta och det går in någonstans...?! Men inte.
 
Vill fly utomlands ett tag.. Ja, eller rätt länge faktiskt..
Hoppas att ni andra har haft en bättre dag.. ;p
 

Smörgåstårta och fina gäster

Igår grejade vi med smörgåstårta..
 
Hur gott som helst..
 
Sedan blev det storstädning här hemma.. Fix och bakande tills gästerna kom.. Vi åt smörgåstårta, två efterrätter och spelade spel! :) En trevlig kväll tillsammans för fyra!! ;o)
 
Idag har vi söndagshäng här hemma.. Jag pluggar lite och slappar i soffan. Skönt tycker vi! :) Senare i eftermiddag får vi också besök utav ett par andra finingar eftersom det blev en hel massa smörgåstårta över!! ;o)

The lifeguard

Såg denna igår.. Rätt bra film faktiskt!
 
 

Evidence

Detta skulle vara en skräckfilm men den var väl sådär.. Väldigt mysko måste jag säga..
 

Mamma 50 år

 
Igår fyllde mamma 50 år! Dagen gick i 190 måste jag säga och jag stressade som bara den för att sedan hem till mamma där släkten väntade.. Det blev en trevlig kväll med smörgåstårta, tårta och en massa frukost! ♥
 
Vi jävlades också lite.. Plast runt hela bilen, en massa bilder och plakat överallt och sedan bilen utsatt på blocket för under halva priset.. haha.. Vi bjöd henne på ett Wallmanspaket nere i Helsingborg i slutet på månaden..
 
Skönt att det är fredag ännu en gång men veckorna går hela sjukt fort kan jag tycka. Nästan alldeles för fort. Sa de till barnen idag men det tyckte inte dom alls att det gjorde.. haha. Det är väl så när man är äldre bara kan jag tänka mig. För minns själv att man inte tyckte det när man gick i skolan! ;o)
 
Ikväll har vi ätit sjukt god mat som J fixade. Färsk spätta från ön, potatismos, hemmagjord remouladsås och lite lingon.. Tur att jag har världens bästa sambo som kan fixa sjukt god mat! ♥
 
Ikväll det lugna gatan.. Har redan hunnit rätta undan en del som ska göras, har lite engelskaböcker kvar bara.. Sen ska jag upp och slänga mig på soffan och bara njuta av helgen tror jag.. Först ska vi dock förbereda lite inför hemmagjord smörgåstårta på hemmaplan imorgon. Röran ska fixas ikväll så den hinner dra till sig tills imorgon.. Jims röra är ju sjukt mycket godare än den köpta, går liksom inte riktigt att jämföra! ;p
 
Hoppas att ni får en sjukt härlig och mysig fredagskväll nu!
 

Mitten på veckan

Redan torsdag imorgon igen..

Jag sitter med kursen i bedömning och betygsättning just nu..Har rättat läsförståelseböcker ikväll och mattböcker..

Nu sitter jag och försöker ta läsa in mig lite på nya kursen vi går allihopa i arbetslaget. Väldigt intressant måste jag säga. Så just nu är det faktiskt inte så jobbigt.

Men ser dock att klockan är mot halv elva och det är ju sovtajm.. ;p hehe..

Däremot är ju min dator helt cp så vi har formaterat om den och vet ni vad jag glömde, spara alla bilder.. Så just nu försöker vi ladda ner ngt program som kanske kan ta tillbaks detta.. :( Jag håller tummarna för att detta går.

Hoppas ni får en trevlig kväll fina ni! ♥
 

Måndag vecka 3

En ny oskriven vecka har kommit.
 
Dagen har gått i raketfart.. Full rulle från 7.45 till klockan var 16.15 ungefär... Det blev planering och en massa material på lunchen också.. Men det var jätte bra faktiskt. Vid mötestiden idag gick vi igenom livslustappen och hade avslappning och fick en hel massa info utav rektorn. Känns bra det här!!
 
Lektionerna har avlöst varandra och jag har fått mycket gjort och varit väldigt effektiv idag på jobbet. Känns så jäkla gott! Imorgon är en ny dag och jag har kollat upp allting inför imorgon med film och diskussionsfrågor och grejer så nu känner jag mig redo..
 

Spabad, balsam för själen

Helgen har gått fort och jag känner mig redo för en ny spännande vecka..
 
I fredags så klippte jag mig och det blev ganska kort.. Klippte av 10 cm på längden.. ;p Sen ägnade jag fredagskvällen åt att att rätta en massa matteböcker bland annat. För att sedan slockna på soffan strax efter klockan 20 på kvällen. J satte på en jädrans kass film så det gick ju inte att hålla sig vaken :p haha..
 
Igår så var det ganska lugna puckar på förmiddagen och sedan åkte jag iväg för att testa lite kläder som jag också köpte en del utav. Känns bra! :) Sen fixade J väldans gott käk.. Fläskfirre och ugnsrostad potatis med grönpepparsås. Sjukt gott. Jag släppte av J för att spela och dricka grogg med en vän medans jag fortsatte in till stan till mina fina vän! ♥
 
Vi avslutade kvällen här hemma jag & min fina man med en god baguette innan vi intog sängen.
 
Idag ägnade vi dagen till spabad på Ronneby Brunn.. Sjukt skönt och det är som balsam för själen måste jag säga.. Utespa, bubbelpool, bastu, poolhäng. Dessutom relax i sköna solstolar i värmen.. Detta behövde vi! ♥
 
Nu är jag redo för en fullspäckad vecka med en massa inplanerat..
 
 

Sköna dagar

Har varit ett par sköna dagar i skolans värld och jag måste säga att den dagen utan barnen i tisdags med alla mötena var nog den jobbigaste. Var helt förstörd sen när jag kom hem. Ont överallt och ont i kroppen som om någon hade slagit på mig.. :p Usch, jobbigt.
 
Imorgon är det fredag och lite ledigt igen.. Känns både skönt men ändå som att jag hade orkat jobba längre.. hehe. Men det är ju meningen att man ska vila upp sig så man orkar med kommande vecka och det är väl lika bra det! hehe.. För i helgen blir det faktiskt en del planering som kommer göras.. :)
 
Imorgon har jag dessutom klipptid så det ska bli både skönt och välbehövligt! ;o) Kvalitetstid för mig själv..
 

Sista lediga dagen

är det idag för imorgon börjar jag jobba igen..
 
Det ska bli sjukt skönt att äntligen få komma igång igen men samtidigt så känns det också jobbigt att inte kunna dagen som den kommer och slappa, kolla serier, läsa böcker som jag faktiskt har gjort ganka mycket den här ledigheten vilket har varit sjukt skönt.. ;)
 
Snart åker vi för att avsluta ledigheten tillsammans med en thaibuffé.. ;o)
 

Årsresumé del 2.

MAJ:
 
Maj månad var hur härlig som helst och man ville bara stanna tiden ett tag.. Träffade vänner på stan, shoppade, åt glass i solen och hade uthäng med flera vänner. Frukostar på altanen var nog det bästa som fanns!
 
Var på kalas och firade Js båda kusiner med grillat. Grillade korv på en pinne på en åker tillsammans med grannarna för att sedan avnjuta elden tillsammans. Sjukt härligt.
 
I mitten på maj åkte vi ner till Ystad för crusing och det blev en väldigt trevlig kväll. Man saknar omgivningen, alla fina bilar och hela umgänget :)
 
Åkte ner till Kristianstad en runda och hade tagit semester från jobbet för en grej.. Tyvärr blev det inte riktigt som jag ville men det blev riktigt bra ändå.. I maj blev det också en inflyttningsfest hemma hos ett par vänner på ön. En riktigt trevlig kväll som avslutades alldeles för sent för att sedan gå upp efter 2 timmars sömn och åka på strippen och kolla en massa snabba bilar. Sjukt varmt var det iallafall. Missade därmed Eurovision i soffan eftersom jag somnade ifrån detta :p
 
En fin vän var hemma och vi grillade tillsammans och hade en otroligt skön kväll ihop. Maj avslutades med den årliga start of summer crusingen i Hässleholm. Tur med vädret, marknad, snygga bilar, härligt umgänge som alltid.
 
Fick fin present utav klassen också innan jag skulle sluta där.
 
JUNI: 
 
Premiärdoppet i poolen togs i början av juni efter att jag både tränat och sprungit en runda. Sjukt härligt. Vi intog sweden rock i skåpbilen.. Det blev ett par riktigt härlig dagar. Varmt, sjukt goa människor och bra musik. Sommaren började helt underbart. Studentfirande utav Js ena kusin firade vi också. Skolavslutningen kom och det blev fullsatt i kyrkan. Jag fick en underbar bukett. Jag var på intervju x 2 och jobbade med sjukt härliga 2 åringar och underbara arbetskamrater ett bra tag.
 
Den årliga lövmarknaden kom och sedan hade vi en sjukt mysig sommarkväll tillsammans med grannar och vänner! ♥ Midsommar firades bara lugnt och städat här hemma.. Familjemedlemmar kom på grillning och fikabesök och vi hade underbara dagar på altanen och i poolen! :) Vi var på ännu ett kalas i juni månad för Js ena kusin.
 
I slutet av juni fick jag tacka nej till en lärartjänst som jag hade fått vilket var sjukt tungt och jag undrade om jag verkligen kunnat fått ett bättre jobb.
 
J köpte nya sängbord på ikea. Sedan fixade vi iordning två satser fläderblomsaft. Helt sjukt god blev det =) Vi är nog världsbäst på att göra flädersaft. haha! ;o)
 
Juni avslutades med lite fest, crusing och rockabillyfest på gnistan. En riktigt bra start på den första sommarmånaden..
 
JULI:
 
Juli månad påbörjade jag med att hälsa på en kär vän i deras nyinköpta hus.. Vi stack iväg en runda till Västerås och årets största höjdpunkt. Power meet. Vi sov i bilen och det var väl dock mindre bekvämt ;)
Mycket värme fick vi avnjuta i juli och dessa dagar blev det mycket poolhäng med både vänner och familj.
När semester kom hämtade vi också en ny liten familjemedlem, Texas. ;o)
 
Under semestern tog vi också ett besök på chappen och sedan intog vi huvudstaden där det blev karusellåkning på gröna lund och mysiga restaurangbesök.
 
Finaste vännerna var nere och vi tillsammans på den årliga brännbollsturneringen. Vi hann också med ett stort och härligt 40 års kalas med en massa god mat och tävlingar fram till småtimmarna.
 
Jim och jag hade en heldag i Växjö tillsammans och shoppade loss. I slutet på juli så intog mamma, syrran och jag brunnsterassen och kollade in E-type och vi hann också med en grillkväll tillsammans med heela familjen.
 
AUGUSTI:
 
I början av augusti var det skärgårdsfesten i stan. Vi åkte raggarbil och crusade runt. Intog öltälten, lyssnade på musik och hade en väldigt trevlig kväll.. Följt av detta så åkte vi upp en runda till Eskilstuna där det vankades bröllopsfest för världens finaste. En helgalen kväll som avslutades tillsammans med de bästa som finns!
 
Vi hängde också en del på crossbanan. Powerwalkade i värmen för att sedan ta ett dopp i havet. Sjukt härligt.
 
Vi var på ikea och handlade en massa till nya garderoben och monterade ihop detta. Blev helt enkelt super bra. Sedan började även jobbet kalla i slutet på augusti och det blev ändå riktigt bra tillslut. Vi hade en härlig start tillsammans alla kollegor på repslagarbanan.
 
Grillkväll med familjen och jag bakade en sjukt god rabarbertårta :) Jim fyllde också 28 år i slutet på augusti.
 
SEPTEMBER:
 
Arbetet tar en hel del, planering, rättning och en massa möten.
 
Jim hade grävmaskinen hemma och fixade en massa på tomten. Det vankades också pannkaksmiddag hemma hos mormor & morfar. Det blev också en månad som skulle förrändra hela vår livssituation.. Glädjetårar fanns hos väldigt många! ♥
 
Vi avslutade månaden med skördefest uppe på Öland tillsammans med de bästa.
 
OKTOBER:
 
Månaden började med att mormor fyllde år och sedan även morfar.. Det blev ett par väldigt jobbiga veckor jag hade framför mig måste jag säga men tillslut blev det bättre. Vi fick en jäkla massa ved som skulle in i vedboden och staplas så fint. Så det ägnade vi en del tid åt också.
 
Vi lyssnade på en sjukt bra föreläsning med jobbet.

Jag och en vän hade mysigt restarangbesök och sedan intog blev ännu ett restaurangbesök men denna gången med familjen och en plankstek ;o)
 
NOVEMBER:

En del dagar på jobbet var bara helt enkelt kaos och det var mycket tid som gick åt till detta. I mitten av november åkte vi upp till huvudstaden för att gå på erotikmässa tillsammans med ett par andra helt galna människor.. ;o) Hotell, shoppping, restaurangbesök och umgänge med de bästa. Det blev en väldigt trevlig helg. Åt middag hemma hos morbror med familj och hade umgänge tillsammans :) I slutet av november firade jag och syster farsdag med plankstek på restaurang.. November avslutades med min födelsedag och en överraskningsfest här hemma efter 12 timmar på jobbet. Min sambo är galen och jag var minst sagt överraskad när jag kom hem.. ;)
 
DECEMBER:

Första helgen åkte vi emot huvudstaden ännu en gång för att bo hemma hos ett par fina vänner. Vi gick på skansens julmarkand, shoppade, spelade spel och åt gott.. Flera kvällar spenderades hemma hos de bästa grannarna för lussekatt och glöggmys. :) Julbord med mitt jobb och julbord med Jims jobb hann vi också med.
Våra härliga vänner var också nere och vi hade en massa mys tillsammans. Träffade vänner och myste ikapp. Julafton firade vi tillsammans med våra familjer och sedan firade jag och min andra hälft hela 8 år tillsammans! ♥
Nyårsafton skålades sedan in tillsammans med härliga vänner och god mat hemma i byn.
 
 
Ett underbart år som faktiskt blev mycket bättre än det började. I början av året mådde jag dåligt och visste varken ut eller in. Men det ena följdes åt utav det andra och det blev bara bättre och bättre. Jag har hittat hem och till mig själv. Jag är glad och så nöjd med min tillvaro just nu.. ♥

Årsresumé del 1.

Jag trodde att året 2013 skulle bli ett riktigt bra år med en massa ansvar och nytt jobb istället blev det ganska mycket pannkaka utav alltihop.. I januari fixade vi på övervåningen och sedan tog jag nog mitt livs största och svåraste beslut.. Att flytta. Ni som känner mig vet varför jag gjorde detta och det var egentligen inte konstigt.. För en gångs skull så följde jag min magkänsla som sa att detta var det enda rätta och den enda lösningen på allting just då. Nu i efterhand kan jag bara säga att det är nog både det svåraste, jobbigaste och bästa jag har gjort.. Jag vågade ta steget som jag varit så rädd för vilket ledde till att jag är lyckligare än någonsin.. Man ska följa sin magkänsla även om livet just då bara känns så jävla värdelöst..
 
Det var ett antal jobbiga veckor som följdes och jag kände mig ensammast i världen i princip. Men i slutet på den andra månaden så vände det faktiskt och vi tog en sista minuten resa till Thailand. Vilket vi sammanstrålade perfekt med sportlovet så det inte blev så mycket ifrån skolan som man missade. Det var liksom nu eller aldrig. Vi tog den och hade den bästa resan någonsin! ♥ Vi träffade hur många härliga vänner som helst och vänner som jag/vi får behålla restan av vårt liv. Vi hade snökaos långt in i mars månad här hemma och saknade vår katt helt otroligt mycket under vår resa.
 
En kväll i mitten på mars träffade jag gamla tjejerna ifrån jobbet. Var på bio och var ute och käkade tillsammans. En helt underbar kväll med de bästa kollegorna..
 
Jobbet tog också en hel del tid eftersom det skulle planeras, beställas läroböcker och allting skulle fixas och ordnas. I slutet på mars så fortsatte jag också på gymmet med en massa dans och löpbandet. Det kändes riktigt skönt att komma igång igen då.
 
I mars och april höll vi på med övervåningen, flyttade, bar saker fram och tillbaks så det såg ut som ett byggställe här hemma mer eller mindre.. Sålde också sängen i samma veva för att inhandla en ny och snyggare.. ;) Hälsade på vänner och hade fikastunder, bowlingmatcher och familjespelskvällar. Nya tvbänken kom också i april månad.
 
I mitten på april invigde vi övervåningen för första gången. Kändes sjukt härligt. Finaste syster fylllde 21 år. Det blev också en lyckad coctailfest inne i stan med ett härligt gäng tjejer. Vårdagarna ägnades mycket åt huset men också och kolla in crosskörning och otaliga grillkvällar :)
 
I slutet på april blev det glassiärenpremiär tillsammans med en fin vän. Gosade valpar hemma hos svärmor hann vi också med i april månad.. :)
 
Fortsättning följer.. ;o)

Mys med lillkillen.. :)

Har varit hemma hos en fin vän idag. Fikat och myst med denna fina lilla kille :)
 
Mycket trevligt.. Tack så mycket.

Borås & ny bil

Det blev ny i Borås idag.. Hela långa dagen i bilen har vi suttit och det har faktiskt varit både drygt och jobbigt. :p
 
Men fin är den och vi är nöjda! :)
 
Jag palla inte sitta vid datorn just nu så uppdaterar mer imorgon..
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu