Lämnat nyckeln

idag var jag i någorlunda tid hem till barnen och vi åt lite frukost tillsammans och sedan körde dom till skolan..

Städade av i lägenheten en snabbis för att sedan hem & byta om till jobbet.. Körde inom Lyckeby en snabbis innan det var dags.. Har haft en bra dag idag och dagen har bara flugit förbi faktiskt.. Började med julpyssel innan det var dags för lite mellis och sedan övning för luciasånger och jag var på ett snabb möte med specialpedagog samt rektor. Vidare bort till storfritids och gympasalen där vi lekte en massa och barnen hade super roligt och jag med! :)

Avslutade dagen med lite pyssel och ritning innan det var dags för mig att köra hem. Tog det sista i förrådet och har lämnat ifrån oss nyckeln till gamla lägenheten.. En blandad känsla måste jag säga.


Julstämning..

I helgen är det Bubbetorpsjulmarknad. Någon som ska dit?;)

försovning

hur lyckades jag försova mig imorse..?! Helt otroligt att jag lyckades med detta. Det har ju typ aldrig hänt mig.. Flyger upp i sängen och bege mig ut till W & H. Frukosten var framdukad och sedan fick jag även thé upphällt. Lyx! :)

Körde dom till skolan för att sedan ha bes på gamla lägenheten. Har ju fortfarande ngt kvar i förrådet vi ska ta så har inte lämnat nyckeln helt och hållet..

Fortsatte sedan dagen på jobbet med utvecklingssamtal där detta tog 1 timme och 15 minuter.. Alltså lite för lång tid :) Men det var bara roligt och jag började inte på jobbet förrens lite senare.. Tog ett samtal med ett par lärare angående vissa elever och sedan bar det av ner till fritids för att dona och greja en massa för adventsfikan för föräldrarna som vi hade ieftermiddag/ikväll.. Väldigt mysigt och trevligt med en massa ljus i hela matsalen! :) Efter att jag hade slutat var det dags för ännu ett utvecklingssamtal som drog ut väldigt på tiden den också.. :p När man pratar om mycket andra saker så blir det lätt att tiden bara drar iväg..


Några bra och tänkvärda ord!

Känns ändå skönt att ha detta avklarat och jag har nu bara ett samtal som återstår.. Jag är nöjd över min insats faktiskt! :) Nu har jag tagit en lång varm dusch och ska nu ska jag kika på kär & galen.. Blödig som man är så kommer jag aldrig lyckats se detta utan att fälla en tår..

Orkan och första utvecklingssamtalet




Igår var det orkan vill jag lova... Det var dock mysigt att ligga inne och bara lyssna på hur det blåste. Många hushåll är dock fortfarande utan ström och jag höll knappt på att komma till jobbet imorse. Träd över vägarna så jag fick byta håll och köra ett annat och där var det mest småträd så jag lyckades köra runt. Precis när jag ska köra ner mot jobbet så ligger ett ganska litet träd tvärs över vägen.. Kunde ju inte vända och byta håll när jag precis va vid backen neråt.. Så det var bara att sätta på hellyset, springa ut och bryta grenar runt 6 tiden och kolsvart ute.. Men jag lyckades bryta av så många så att jag kunde köra förbi trädet.. Tur hade jag.. Landade på jobbet 06.07 och som tur var stod inget stackars barn ute och väntade.. :)

Hade sedan mina tre första utvecklingssamtal efter skolan vilket gick jätte bra om jag får säga det själv. Vilken skillnad det är på föräldrar och föräldrar måste jag säga.. Jag älskar skolan och tycker verkligen det är så jäkla roligt.. =) Nu blir det slapp i soffan innan jag ska decka i säng..

11 timmars jobb och besök

efter 11 timmars jobb så fick vi sedan besök utav morbror med familj där vi bjöd på middag och fika :)

Lagom trött så sitter jag nu i soffan. Kan lova att det blir en tidig kväll i säng idag.. Det har varit en väldigt bra jobbdag idag och tiden har bara flugit förbi faktiskt.. Jag är mer än nöjd! ;o)

Första advent


Idag är det redan första advent..

Vi har dock inte inhandlat några adventsljus.. Jag måste fixa detta i veckan. Det är fullt upp som vanligt.

Igår hade jag en väldigt trevlig födelsedag med familjen med god mat och mysig fika. Denna vecka som kommer är det full rulle som vanligt.. Utvecklingssamtalen drar igång och jag ska också hjälpa Js kusiner att komma iväg till skolan ett par dagar. Rätt bra för då kommer jag upp i bra tid.. Bes på gamla lägenheten väntas på tisdag morgon.

Soffan & sängen har nu även fått ett nytt hem, i vårt förråd.. Där en massa andra saker också står. Rätt bra att vi har hyrt ett förråd till. Det behövdes kan jag lova..

Mormor och morfar ringde och tackade för gårdagen och tyckte vi hade det såå fint och mysigt och att lägenheten var super fin. Alltid roligt att få höra sådant! :)

Min dag och lussebullebak


Lussebullebak ;)


Fina kockknivar fick jag av J igår ;) Ja, eller idag blir det ju! :) Tack så mycket älskling lilla..

Precis haft fikabesök och snart kommer också familjen hit så nu ska jag börja fixa lite.. Tack för alla gratulationer än så länge både familj & vänner! ♥

Pizzasten..


Jag fick en lite för tidig födelsedagspresent av min finaste! ♥


Pizzastenen har vi testat ikväll tillsammans med ett glas vin och lite tända ljus här hemma.. Det känns skönt att börja helgen på de sättet! :) Tack så mycket för en fin present sötnos.

Imorgon fyller jag år och det ska firas lite med familjen här hemma.. Dock känns det inte så speciellt att fylla år längre ;p Nu vill man helst stanna tiden istället.. Nu vill man inte bli äldre! ;)

Frågan är nu om man ska fixa en del inför imorgon? Gå ner till förrådet bland annat och ta ner lite skit samt ta upp en lampa till eller ska det få vänta tills imorgon?

Nu är det iallafall fredagmys. Jag älskar fredagar.. ♥

Bättre

nu är det bättre... Detta fixar vi.. ♥

Tokig.

Just nu håller jag på att bli tokig..

Internet strular som bara den i nya lägenheten.. Efter ett APT nu ikväll så sitter jag nu hemma med tusen saker att göra som vanligt?! Jag håller på att bli tokig..

Just nu är det lite för mycket mig också :p Jag hinner inte med någonting just nu.. Vi har flyttstädniningen av lägenheten som hänger efter oss, mitt "kalas" som ska firas i helgen. Jag kommer inte hinna baka någonting.. Planering av min SO och jag måste fixa vad eleverna ska kunna på provet som är om 2 veckor och skriva ut detta till dem.. Jag måste skriva upp en planering av min lektion för eleven som har svårigheter så denne kan följa ett schema med sin assistent och därigenom att han också vet vart han kan lägga in paus för honom i detta.. Jag måste sätta mig in i de uppgifterna för nya kursen och dessutom måste jag läsa igenom alla omdömena och trivselenkäterna inför utvecklingssamtalen som jag har på måndag..

Varför sitter jag då här och skriver? Jo, för att jag måste få en paus.. Jag vill stanna tiden och komma ifatt ett tag känner jag.. Bara en vecka hade räckt för mig eller åtminstone ett par dagar..

Nu är det färdigklagat för min del denna torsdagskväll. Imorgon är det ju faktiskt fredag & det är heeelg! Det betyder ju faktiskt rätt mycket. Förhoppningsvis kanske man hinner komma ifatt lite då och dessutom kommer jag ju faktiskt hinna en del då också! :)

Inköpslista

Imorse var jag tröttast i världen.. Det var jobbigt att stiga upp måste jag säga.. Efter ett tandläkarbesök är jag nu snart redo för jobbet. Håller på att skriva inköpslista för på lördag, vad som behövs inhandlas.. Jag tror detta blir rätt bra faktiskt..

Skickade in sista uppgiften för den här kursen igårkväll också. Ska bli spännande att se vad han säger. Dock har det varit väldigt mycket krångel med den här uppgiften. Lite synd alltså.. Nu önskar jag er en härlig torsdag & glöm inte bort att bry er om de som verkligen betyder någonting! ♥

städning och plugg

vilket roligt liv jag har nu för tiden ;p

jobbar, städar, fixa mat och pluggar.. Det är ungefär vad mitt liv innehåller.. Spännande värre! ;p haha..

Just nu kan jag sakna sommaren, havet, solen, jordgubbar och bara sand mellan tårna..


Inte så länge kvar tills vi går mot ljusare tider igen och dit längtar jag måste jag säga.. Men ändå så är det ganska mysigt med all julbelysning som vi nu har här hemma.. Måste ta kort och lägga upp här men jag hinner tyvärr inte och det är så mycket annat som ska fixas.. I mitten på nästa vecka kommer det mesta vara över nämligen så det kommer bli skönt..

Allting ska handlas till min födelsedag på lördag då det kommer lite folk hit på lite mat. Sen på söndag blir det att flytta saker och att flyttstäda för på tisdag morgon ska vi lämna ifrån oss nycklarna och besiktning ska göras.. Måndag och tisdag har jag också ett par utvecklingssamtal som kommer ta lite tid..

Nu ska jag mysa ner mig under filten bredvid min finaste! ♥

The change up..


En lättsam och bra komedi..

The entitled


En super bra film som ni borde se..

träning denna onsdag

gått en promenad och hämtade min bok för 432 kr?!?!? Roligt man måste ha för detta plugget.. Shit, det är dyrt med böcker.. :p Fortsatte sen en liten runda ner till gymmet..

Nu har jag duschat och ska ta ngt att äta medan jag plockar iordning lite här innan det är dags för att sticka till jobbet.. Ha en mysig onsdag i det tråkiga och trista vädret idag..


Middag...

efter jobbet idag så blev det hem och äta hos G & L. Tack så mycket för den goda maten..

Haft en bra dag på jobbet där jag började dagen med att julpynta lite. Drog ju fram mitt imorse men hann inte så långt. Strök julgardinerna när jag kom hem och J har hängt upp dom och fixat lite dukar osv.. Så nu börjar det faktiskt bli lite julmysigt hemma hos oss också! ♥

Tisdag v.47

Jag har skrivit ett brev till och skickat in, har också gått en långpromenad och handlat lite nödvändigt på hemvägen.. Ringt ett viktigt samtal och strax ska jag bege mig till jobbet. Ska slänga i mig något att äta först bara tänkte jag..

Har tagit upp julkartongerna och börjat lite smått men ska fortsätta när jag kommer hem tänkte jag.. Myspys med alla julsaker och stök. Alltid lika roligt och mysigt varje år tycker jag! ♥
Önskar er en fin tisdag.

En bra måndag

det har varit en bra måndag och nu ska jag inta sängen.. Är inte så trött som jag borde vara dock ;p En hel dag med jobb och en del ärende i stan för att sedan dona en massa här hemma..

Skickat andra uppgiften i kursen och ska fixa en annan sak till som jag ska skicka in innan jag kan känna att den nya kursen kan börja :) Det börja gå framåt.. Julsakerna kanske jag ska försöka hinna ta upp imorgon iallafall så att jag kan dona med detta på eftermiddagen/kvällen! Sov så gott mina vänner! ♥

söndagsmys

Nu har jag pluggat färdigt för ikväll och nu ska det minsann mysas med thé och en film tillsammans med min bättre hälft! ♥



Husvisning

vi har varit på husvisning idag.. Super mysigt var det.. Jätte härlig tomt men alldeles för litet.. Alltid kul att kolla iallafall :) Stannade till en runda hos P innan vi begav oss hemåt.

Idag har vi faktiskt tagit det lite mer lugnt än vad jag har gjort tidigare i veckan.. Just nu så står kolpuddingen i ugnen och efter maten tror jag att jag ska försöka få den andra uppgiften klar eller iallafall börja. Jag känner att jag har kommit ifatt lite nu och det är hemskt skönt! Jag hoppas att jag kan julpynta lite i veckan som kommer också!!

Första advent börjar närma sig med stormsteg nämligen.. Dags att titta till maten :)

Jobblördag & vin

efter en jobblördag tillsammans med J och lite besök hemma hos familjen så har jag nu öppnat en corona och ska fortsätta med lite vin tänkte jag med ett par vänner..

Imorgon blir det fullt upp igen!! ;p Men ikväll ska jag slappna av minsann med lite dricka. Det hände inte igår precis!! ;)

Fredagsmys bestående av

undanröjning här hemma, diskning, rättning av So böcker, fixa utvecklingssamtalen, tvätta och vika tvätt..

Har dock en hel del kvar att göra:

• Skriva ansökan gånger tre.
• Fixa första delen av uppgiften i kursen
• Fixa andra delen av uppgiften i kursen
• Skriva in mitt schema och skicka till löneass.
• Lägga in fyllnadstid m.m i systemet.
• Skriva mina frågor som jag har till Lisa så att jag kommer ihåg dessa
• Ringa ett viktigt samtal på måndag
• Hämta nyckeln till förrådet
• Flytta sakerna som är kvar i lägenheten
• Flyttstäda

En liten kom ihåg lista till mig själv alltså..

Ska försöka bocka av något imorgon innan jag ska hjälpa J att jobba ;) Det är faktiskt roligt!

Jublieumsbingo


Med loket & bingoberra!

Har varit hemma hos S & S och lilla D för att spela jublieumsbingo.. Hade ett ifrån på 100 000 kr på första bingot och på andra hade jag ett ifrån 1 000 000 kr.. Roligt värre. Man kan ju alltid hoppas.. Bingolotterna var tydligen slut överallt :p Mormor och morfar skulle spelat om det hade funnits några lotter att få tag på. Helt sjukt att det var så många som spelade ikväll, det kunde man inte tro. Det var riktigt roligt iallafall. Stoffe hade bakat en väldigt kladdig och god kladdkaka ;)


Körde hem Js jobbarbil som han skulle ha hem, eller ja till P & T iallafall. Blev en runda hemma hos dom innan vi var hemma någon timme och pluggade en massa lite snabbt för att sedan ta oss en lång varm dusch och sticka igen :) Nu kan jag tala om att jag ska ta och krypa ner i sängen. Imorgon blir en lång dag och jag vet fortfarande inte riktigt hur mycket jag har kvar att göra med allting jag måste.. Hela helgen är bokad den också, men då hoppas jag verkligen att jag hinner komma ikapp lite :p Sov så gott och puss & kram! ♥

Planeringsdag

idag är det planeringsdag med fritids som gäller..

Snart börjar jag nog också känna mig färdig skulle jag tro.. Har en del att göra idag, men tror att detta ska gå bra faktiskt.. Snart är det ju jul och allt också och dessutom inte så länge tills jag fyller år ;p Tiden går verkligen i raketfart.. Jag önskar er en trevlig torsdag i mitten på november!

Bebismys och plugg

detta tar aldrig slut tycker jag.. Jag läser och läser och läser.. Nu ikväll har jag läst en rapport på 26 sidor och återkopplat och gjort en opposition på detta som snart är färdig.. Jag har också hunnit göra lite mat till min andra hälft! ♥

Jag skulle läsa ett tiotal sidor i min nya "bibel" tills imorgon då vi har planeringsdag hela dagen.. Detta har jag inte hunnit men jag slänger nog ett öga på det i sängen innan jag ska släcka mina små blå ;p

Iförmiddags fick jag dock träffa min vän och deras söta och snälla små barn.. Helt sjukt vad de växer snabbt och lille Loke var minsann inte så liten längre.. Tiden går alldeles för fort :/ Nu ska jag fixa i köket och lite inför morgondagen och mysa ner mig med min fina som jag inte har sett eller pratat med på hela kvällen innan det är dags för sängen! Pusss & kram mina fina..

God morgon onsdag

Mitten på veckan är här och det är härligt!!

Jag ska göra mig iordning och sticka iväg hem till E med familj för att äta lite frukost.. Träffa söta lilla L som jag inte har sett på evigheter.. Det ska bli mysigt som bara den.. ♥

Sen blir det pepparkaksbak & julpyssel på jobbet idag..

Tisdag

Vaknade relativt tidigt av en konstig dröm. Att man kan få ihop det så ibland alltså :p hehe!

Kollade igenom uppgiften sen innan det var dags att skicka in denna.. Körde till gamla lägenheten och hämtade hit lite blommor så nu är det minsann inte mycket kvar där.. Måste skriva omdömena med, har dragit ut på detta och nu är det uppgift med plugget igen som ska vara färdigt till fredag.. Efter jobb och lite mat hemma så åkte vi iallafall ut till P & T en liten runda. Handlade på hemvägen och nu ska jag ta en dusch tänkte jag och sen kanske sätta mig ner och skriva lite, igen!!

Nu börjar det gå mot mystider med ljus, thé och filtar!! ;)



Vecka 46

Maten var jätte god igår & jag tackar S & S för den jätte goda maten! :)

Redan inne i vecka 46 och detta med stormsteg.. Denna vecka bjuder på stora utmaningar vill jag lova.. Kommer jag att fixa det här? En stor slutuppgift ska vara inne på kursen jag läser på typ 20 sidor. Som tur är skriver jag inte ensam men ändå, det ska ändå göras.. De skriftliga omdömena ska vara färdiga denna veckan. Alltså har jag till måndag på mig att skriva in detta och just nu så skulle jag vilja ha allting färdigt.. Det är mycket att skriva in vill jag lova. Jag vill börja träna nu lite mer när flytten är klar och allting är fixat men just nu så hinner jag knappt med mig själv..

Jobbat 6-15.30 idag. Pluggat, ätit och nu pluggar jag, igen.. Ska ta en paus vid 20 då ensam mamma söker är på tv3. Sen ska jag fortsätta att plugga för att mötas upp med en ny dejt med tjejen jag skriver med.. Mina ögon svider och jag är dödstrött.. Men va fasen, det är bara att gilla läget och skriva på! Snart är det ju färdigt!! :)

Man får tänka på målet! ;) Åter till böckerna!

Kalas och ny soffa

Hann inte blogga något igår.. Var i Karlshamn och hämtade hem nya soffan som blev riktigt bra :)

Handlade lite och packade upp typ 2 kartonger sedan blev jag hämtad och vi åkte iväg på kalas.. Det bjöds på tacos och god marängtårta.. Firade Eric som fyller 14 år imorgon.. Så presenten blev en moped till honom och han verkade väldigt glad över presenten! :)

Just nu sitter jag och väntar på att S & S ska komma så att vi ska äta. De ska tydligen ha mat med sig.. Vilken lyx! ;) J har en väldigt bra syster och hon har en väldigt snäll pojkvän ;) hehe.. Sen blir det bingolotto kväll. Det kan behövas i allt detta stress ;p Ha en underbar söndagskväll!

Det gör ont i fötterna

Jag har så ont i fötterna just nu så jag dör typ..

Har hållt på sen 8 imorse då vi vaknade & hela gamla lägenheten är nu nästan tömt. Det är ett fåtal saker kvar och lite blommor som står där borta.. Det får vi hämta nu i veckan. Men just nu så känner jag paniken börjar krypa..

Jag vet hur mycket jag har att göra i veckan och allting kommer ju såklart på en gång.. Bilen startade inte imorse men sen gick den hur bra som helst.. Den som aldrig strular i vanliga fall, som sagt så kommer allting på en gång:/ Håller tummarna för att den startar imorgon iallafall.

Imorgon efter öppning och skola så ska jag kika igenom lite med lärarna innan det är dags för mig att skriva omdöme. En hel massa att skriva och allting ska vara klart till nästa måndag. Knappt en vecka på mig alltså. Dessutom ska min egna skoluppgift vara färdig denna veckan också. Jag ska läsa igenom 9 sidor och fortsätta skriva på detta och koppla det till litteraturen samtidigt som jag ska skriva omdömen.. Joo, tjena.. Lycka till säger jag bara.. Detta kommer bli en vecka med mycket jobb känner jag.. Tur är att lägenheten är så gott som färdig för jag hade aldrig orkat det med..

Jag trivs bra här & känner att detta kommer bli riktigt bra.. Det känns dock att man flyttar från en trerummare och till etta..

Gamla lägenheten med alla flyttsaker.. Nya bilder kommer..

Nya lägenheten

sitter i nya lägenheten och har en del att packa upp men just nu känns det inte som att jag orkar mer..

Har varit igång sen 6.30 och börjar känna mig rätt trött faktiskt.. Har ätit lite kinamat och tagit en dusch. Härligt! Kunna duscha hur länge man vill utan att tänka på det! :) Jag kommer trivas toppenbra i den här lägenheten, det känns redan nu.. Imorgon ska vi hämta nya soffan och kanske resterande grejer i andra lägenheten som är lite små lampor och krukor osv.. Sådant som man inte behöver med andra ord;p

Undra ifall man orkar packa upp någonting till eller om man ska sova för att orka stiga upp och fortsätta imorgon?

Skolförslaget: Bättre skola 2012

Förvaltningen har idag lagt fram ett förslag som sedan politikerna ska fatta som ligger på kommunens hemsida.. Handlar om att flertalet småskolor ska lägga ner eftersom de har svårt att klara av de nya reglerna och skollagen som nu är på ingång.. Det står så här på kommunens hemsida:

Nättraby Kunskapscentrum är det goda exemplet på en resursstark skola med många elever, goda kunskapsresultat och nöjda föräldrar.

Alla jämför med Nättrabyskolan & jag kan inte mer än hålla med att det är en fantastisk skola med både elever och personal.. Jag saknar denna skola något oerhört mycket måste jag erkänna...

Jag läste dessutom på Sveriges radios hemsida:

Men trängselfaran är ingalunda över för Nättrabyskolan. Nästa år ska 117 sexåringar börja i skolan.

Och om fem år räknar Kurt-Inge Johnsson att antalet barn verkligen skjuter i höjden. Skolan behöver alltså byggas ut på ett mer permanent sätt än med moduler.

 

117 barn till hösten 2012 i förskoleklassen bara.. Det är inte lite och om man jämför med Tving så är dessa 7 stycken.. Man kan förstå lite deras tankar faktiskt!


Tävlingar på Aspö

När vi kommit till Aspö vid 8 tiden imorse så fick vi en karta över Aspö och ett kuvert med en ledtråd.. Spännande tänkte vi! ;) Vi körde i fyra olika bilar.. Detta var riktigt roligt, vi körde runt som galningar och frågade folk som inte trodde vi var kloka ;p haha.. Först säger vi att vi ska till Kastellet men när vi har varit där en runda så vänder vi och säger: Nej, nu ska vi hit! :p haha..

Vi skulle iallafall till skjutbanan visade det sig.. Där vi tävlade i två olika lag.. Hästskokastning, blåsrörsskjutning och luftgevär.. Jag vann i luftgevär, där jag sköt 96 poäng av 100 och rektorn fick 92 ;) Stolt som attan..
Åkte till nästa hemliga destination med ledtråd två. Då gick det lite lättare eftersom vi hade fått en liten hint om att strecken var någon kustlinje som vi skulle hitta. Så jag läste kartan och vi körde rätt direkt! :) Då hamnade vi på ett museum.. Otroligt mysigt och fint var detta.. Där hittade vi på en massa saker och sedan lagade rektorn lunch till oss..





Vi fortsatte med tävling och sedan lite prat om den nya läroplanen för att sedan avsluta dagen med lite genomgång av en ny grej på datorn. Där vi lägger in om semester och så vidare..

En mycket bra dag som blev mycket avslappnat och väldigt roligt.. Vårt lag vann ju dock tillslut iallafall! ;) Imorgon är det jobbdag igen & sedan avgår flyttlasset till lilla lägenheten..

Just nu så längtar jag efter lite värme...

Frånvarorapportering

Jag har nu tagit tag i alla rapporteringar på nätet och lagt in detta.. Det tog en stund måste jag säga..

J undrade om jag inte skulle byta jobb eftersom inte slutade jobba när jag väl hade kommit hem:p Men det är långtifrån att man har jobbat klart när man kommer hem. Det är väldigt mycket man inte tänker på eller har någon aning om att man måste göra när man jobbar i skolan.. Men jag har valt det själv, och lika glad är jag för det! ;) hehe! :)

Faktum är att det är riktigt roligt och varje dag lär man sig något nytt!

Påbörjad flytt

Hela morgonen höll jag på att greja här hemma och hann med ganska mycket.. Packade ner väldigt mycket och hämtade nya kartonger och tvättade en maskin..

Jobbade ett par timmar och fick sluta några minuter tidigare och då var maten klar när jag kom hem :) Pastalåda typ ;) Blixter gott var det. Tack fina du! ♥ Nu är det bara att fortsätta packa och sedan fixa en del papper som kommer ta tid vill jag lova :P Vi har lite svårt för att bestämma oss nämligen! ;p haha. Jag har en del krav och då blir det lite svårt att komma överens om allting! Vi får söka att kompromissa lite var kanske. Nehe, dags att sätta igång igen!! Höörs!

8 November

Åt frukost med mamma & syrran imorse och blev ju stående vid vägarbetet hur länge som helst. Hade ju inte en tanke på detta. Brukar ju inte köra den vägen så ofta.. Men det gick iallafall bra ändå!

De har börjat med lägenheten så den är färdig till freedag, vilket innebär att vi flyttar i helgen! Så jäkla bra och härligt. Att kunna få upp dessa förbaskade kartonger och få lite ordning på saker och ting.. Ikväll har vi flyttat förrådet så nu är det ju faktiskt inte jätte mycket kvar..

Idag hade vi olika grupper på jobbet, vilket föll lite med tiden. Men det gick bra ändå.

Transformers


Somnade dock lite emellanåt. Men annars en väldigt bra film!

Inbjudan till utvecklingssamtalet

I eftermiddag blev det soffmys med kära sambo tillsammans med transformers som han gärna ville se.. ♥

Nu ikväll har jag fixat inbjudan till utvecklingssamtalen som ska påbörjas inom ett par veckor.. Detta ska bli väldigt intressant! Snart börjar också ensam mamma söker som jag ska ta och se ikväll :)


Välkommen vecka 45

Snart är det redan vecka 45 och vi börjar närma oss juletider.. Julkalendern hade också kommit till buktiken såg jag idag :)

Har haft ett väldigt mysig och bra helg:) En snabbis hos mormor & morfar och syrran igårkväll. J fick sedan agera chaufför medan jag fastnade i en väldigt bra film.. Idag har jag packat, diskat, städat, burit ner kartonger och hälsat på den söta lilla tanten som bor i huset här också.. Sen blev det kalas med smörgåstårta följt av bingolottokväll med S & S :) Jag vann två sverigelotter ;P Jippi ;)

Snart blir det läggdags då jag har öppning imorgon..


Catwoman


Såg Catwoman igår på tv & den är verkligen super bra... Halle Berry som spelar Catwomen är ju bara så grymt snygg.. Jag älskar filmen! :)








Brödlukt

den luktan som är i lastbilen är obeskrivlig.. Jag tyckte J var töntig och känslig som sa att han hade ont i huvudet varenda gång han hade jobbat och inte alls sugen på bröd:p Men nu förstår jag vad han menar.. Haha..

Jag har varit med typ en halvdag och är redan trött på den jäkla lukten.. Men det var faktiskt ganska roligt också :) Det gick tydligen väldigt mycket snabbare och smidigare när jag var med :)

Svängde inom P & T efter lite mat hemma hos oss som jag fixade till när J sen kom hem.. Där blev det lite fika och mys.. Morgondagen är redan fullbokad så ikväll blir det nog ganska lugnt skulle jag gissa på..

Eat pray love


En film som jag hade väldigt höga förväntningar på men som verkligen var helkass.. Jag trodde den skulle bli bättre ju längre tiden gick på filmen men det blev bara långtråkigare och långtråkigare.. Ingen film alls att rekommendera.

Dimma

det har varit en hemsk dimma inatt och tidigt imorse. Jag steg upp i vettig tid idag ifall J ringer när som helst. Ska hjälpa honom lite idag. När han jobbar kl.07.00 sex dagar i veckan kan jag gott ställa upp lite eftersom jag börjar sent många dagar som är väldigt drygt..

Sen blir det troligtvis lite kalas om allt går som det ska och sedan kommer ett par vänner hit en snabbis ikväll och ska lämna av något :) Annars så ska jag nog packa lite och kanske fixa lite borta i förrådet?! Eftersom uppgiften inte verkar vara på gång ännu..

Önskar er en härlig lördag! ♥

Lugn fredag på jobbet

det blev en väldigt lugn fredag på jobbet och jag fick tom sluta lite tidigare. Helt perfekt. Så denna dagen har inte varit alltför jobbig! Vi har varit iväg och snackat lite denna fredagseftermiddag.. Väldigt intressant. Dock tar det en väldig tid troligtvis innan vi får veta någonting..

Just nu ska jag faktiskt baka lite och sedan tänkte jag att jag skulle sätta mig med ett glas vin eller en cider och bara njuta, just för att det är freedag! :)

Stekt äggmacka

är nog det godaste som finns ;)


Jag har varit nere en liten snabb runda på gymmet och körde lite :)


Tänkte försöka hinna dammsuga av innan jag sticker vidare till jobbet denna härliga fredag! :)

Korvgrillning i grottan

Höstlovet är snart över för detta år..

Idag blev det utflykt till skogen där vi har befunnit oss i fem timmar idag. Vi gick vid tio tiden idag och sedan fick vi grillad korv i grottan och grejer som ett par hade fixat till oss. Helt perfekt! Jätte mysigt hade vi. På hemvägen blev det stopp med mellis och muffins! En väldigt bra dag idag :) Ungarna är hur goa som helst när man är med bara några stycken själva :) Vi var ju bara 16 barn idag.. Jag kan dock lova att jag var helt slut när jag kom hem. Slocknade på soffan en liten stund men sen har jag fixat och donat lite här hemma. Skulle fixat en sak idag också men hon var ju inte hemma ;/ Får kolla om vi kan fixa detta i helgen istället..

Jag håller iallafall tummarna för att det blir en flytt snart och att jag kommer framåt med mitt pluggande.. För snart ska sista uppgiften vara färdig :)

Hårfärg

sitter just nu med hårfärg i huvudet och få se hur detta slutar :p haha..

Min tidiga dag idag var välbehövlig. Aldrig slutat så tididgt. Grymt skönt! :) Handlade på maxi, där jag även fick handla en massa till morgondagens utflykt så som kol, tändvätska och ketchup. Bara hoppas att man får pengar för detta av chefen sedan! ;p


Den nya hårfärgen med enbart mousse som man massera in. Ska bli intressant att se hur detta blir..

Har hunnit med att ringa en hel massa samtal idag och det var bra som tusan för min del då jag hade en massa att uträtta. Håller också på att tvätta, andra maskinen igång nu :) Dessutom fixade jag maten idag. Kan berätta hur jag gjorde lite senare! ;) Nu ska jag in i duschen! Pussss på er! ♥

Snurr i bollen

Det snurrar verkligen av en massa ny information under dessa dagar man har varit på föreläsningar och utbildning..

Imorgon är det jobb med barnen igen och dessutom slutar jag tidigt. Det ska bli otroligt skönt för jag har en del saker att uträtta och fixa med imorgon.. Dessutom måste jag ta tag i vissa saker i skolan också som inte har hunnits med i allting.. Det är mycket på gång just nu och om jag bara hade kunnat plocka bort någonting och ägna mig åt andra saker. Men har jag tagit på mig detta så ska jag också försöka ro i hamn det. Även om det kommer bli väldigt jobbig period så kommer jag vara jävligt stolt över det sedan.. Det är detta jag vill och jag känner även efter dessa dagar att jag längtar efter att ha kommit en bra bit in i verksamheten så att jag kan fortsätta arbeta med det jag vill..

Alltså en massa funderingar och flumm av mig såhär en tisdagskväll.. Vi har fått nycklarna till nya lägenheten också. Får bara hoppas att det går snabbt för dom att tapsera och greja där.. För jag är sugen på att flytta in dit nu, få allting färdigt så att jag kan lägga min tid på andra och mer viktiga saker :p



Gruppdiskussioner

ska denna dagen handla om & jag ska strax bege mig iväg :) Har en del samtal att ringa idag också så vi får se om jag hinner ringa ett på vägen :)

Önskar er en trevlig tisdag!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu