Bowlingmatch, familjespel och jobb på övervåningen..

fredagen bjöd på jobb hemma..
 
Igår så började vi på övervåningen dirket efter frukost och körde fram till efter lunch.. Då blev det städning och dusch för sen kom mammi, syster, Tobbe och Peter för lite familjespel!! :) 
 
Vi fortsatte in mot stan för att möta upp morbror och Marita för en timmes bowlingmatch.. Sen fortsatte vi för lite mat.. Hade en super trevlig dag tillsammans med min fina familj! ♥ Jag älskar er...

Handlade lite på vägen hem och sedan fick vi besök av E & L. Det blev fångarna på fortet och sedan familjespel tillsammans igen.. En väldigt rolig och mysig kväll..
 
Eftersom det blev sängen sent igår så låg man kvar extra i sängen idag och heela dagen försvann, kändes det som iallafall :p hehe.. Efter frukost körde jag och handlade lite lasyr till taket som jag ska fixa! :) Bajsdyrt var det dock.. Men men så är det..
 
 
 
Bar bort en del saker till grannen som var hans för att bli av med lite saker där uppe så vi kan komma fram lite bättre.. Sedan var vi tvungna att gå bort till grannarna en runda. Satt i solen och bara snackade och hade det skönt vid elden som dom höll på med.. Så jäkla sköönt påskväder det har kommit. Hoppas det håller i sig så här..
 
Sen gick vi hem för att sätta fart.. Sovrummet är nu helt färdigmålat i taket och medan jag gjorde detta så fixade J det sista med alla väggar.. Det börjar ta sig med andra ord!! :)
 
Tog en promenad upp till affären och handlade fläskfilé så det blev de till middag idag tillsammans med grönsaker, stekta sparris och beasås.. Hur jäkla gott som helst var det..
 
Nu så har jag suttit med det här.. (bilden ovan) sorterat alla mina skolpapper och lektionspapper.. Mycket kvar men nu börjar det åtminstone vara lite uppsorterat och struktuerat i pärmarna.. Få fortsätta med det imorgon för nu blir det faktiskt bingolotto och mys i soffan tillsammans! ♥

Långfredagen

Långfredagen är här..
 
Har sovit bra och nu är det full fart igen..
Mycket ska hinnas med idag..
 
Glad påsk på er allihopa!! :)

4 dagars ledig..

nu är jag också 4 dagars ledig..
 
Känns faktiskt skönt och jag hoppas att jag hinner få en hel massa gjort.
Jag har grejat en hel del idag och prickat av en massa.. Imorgon ska vi greja på övervåningen så att vi kan bocka av lite därifrån också..
 
Jag ska sortera in alla mina papper i pärmar och sätta allt där det ska vara tänkte jag.. Jag ska rensa min garderob och allting där inne också.. Verkligen sortera bort allt gammalt som bara ligger som jag aldrig använder.. Det tar bara en massa plats och är ivägen från de kläder jag använder..
 
Så under påsken kommer jag försöka att hinna ifatt allting och bara göra sådant som gör att jag är i fas igen.. Sedan ska jag umgås med familjen och bowla och sedan få in lite träning också. Lördag är redan bokat för då blir de ett skit roligt pass.. Det ser vi fram emot!
 
Har dessutom fått jobb hela kommande vecka på samma ställe.. Känns otroligt sköönt!! :)

e
Jag saknar Thailand, värmen, människorna, utflykterna och kulturen i allmänhet..
 
Åh, det är snart dags att börja planera för nästa resa tycker jag allt!

inkluderade elever och forntidsprov

som vanligt så gick jobbdagen i 190 och sen slutade jag..
 
Jag hoppas alla mina små elever har klart för sig vad som förväntas av dom på forntidsprovet för nu är det nämligen färdigt.. ;p
 
Sedan bar det av på ett möte om inkluderade elever i grundskolan. Ett väldigt intressant och givande möte.. Har miljoner papper som vanligt som jag bara måste sortera.. Men kommer ju aldrig så långt. Måste försöka fixa detta under lovet. Jobbar ju dock men har ju ändå ingen planering och liknande så förhoppningsvis så kan jag ju försöka att klämma in detta ;p
 
Nu ska jag ta lite kväll jag med innan sängen väntar..

Gymmet och dans

dagen började inte så jäkla bra men det fixade till sig till slut och den slutade väldigt bra :)
 
Varit på gymmet idag med.. Idag blev det ett danspass där vi körde järnet och sedan intog jag bandet i 3 km.. Känns gott! ;o)
 
Imorgon är det tisdag och jag ska jobba som vanligt och sedan blir det möte i Gullberna och sedan hoppas jag att jag hinner och orkar med en träning efter om det inte blir allt för sent liksom! =)
 
sov så gott! ♥

kalas och träning

igårkväll så kom syster och Tobbe hit för lite Mario spelande och umgås lite.. Hade en mysig kväll =)
 
Idag var det lugnt på förmiddagen och sedan blev det kalas för kusin Robin som fyllde år i veckan.. En riktigt trevlig eftermiddag blev det! :) Sen fick jag för mig att skriva in mig på gymmet en månad igen.. Känns gott! Det är skönt att vara igång igen. Man behöver verkligen det, och man blir verkligen så mycket piggare och orkar så mycket mer. Så nu kör vi!!
 
Hoppas att ni har haft ett skönt avslut på denna vecka. Nu kör vi 4 dagars jobbvecka och sedan är det lite påskledigt..

Fina tjejer, kläder och tatueringar

 
Hittade ett par väldigt snygga kläder!!
 
 
Fina tjejer och tatueringar!!

Läroböcker..

Jag har fått ett häfte med olika nya arbetsböcker och jag ska kolla in detta för att sedan får beställa precis vilket material jag vill jobba med själv.. Känns rätt så bra faktiskt.
 
Dessutom ska jag kolla in om det är några särskilda ipadspel jag vill jobba med så vi kan köpa in detta.. Det känns väldigt roligt att man kan påverka lite själv!!  
 
Idag har dagen verkligen flugit förbi och den startade ungefär lika fort som den slutade. Tråkigt men sant. Jag börjar faktiskt trivas mer och mer på dessa ställen.. Det har gått bra och jag har morgondagen också under kontroll och vet vad det är jag ska göra och det känns så bra när jag har allt under kontroll och liksom i fas med allting som ska göras. Kommer ju iofs ha att göra en hel del i helgen också men det ska vi nog lösa det också!! Så det går nog bra!!
 
Nu ska jag sätta på ett avsnitt av en serie innan jag ska ta inta sängen och då blir det nog lite läsning tror jag.. Fredag imorgon igen och snart är ännu en arbetsvecka gjord. Dagarna går verkligen fortare än fortast. Bara den förbannade snön hade kunnat försvinna också och det kunde blivit lite vår så hade jag varit nöjd.. Men man får väl vara glad för det lilla antar jag ;o)
 

en massa

det finns så mycket material så man vet inte riktigt vart man ska kolla eller börja.
Otroligt jobbigt tycker jag ;p Men visst är det bra..
 
Nu ska jag pysa ner i sängen och läsa lite tror jag. Om jag inte hinner slockna innan.
Hoppas ni har haft en underbar mitt i veckan dag! ♥

fullt upp

när jag kom till jobbet idag så fick jag flera papper om vad det var jag skulle göra och hinna med..
 
Jag har väl bockat av de flesta utav dem under dagen iallafall och det känns skönt.. Var kvar på jobbet ganska länge idag och tiden bara rann iväg liksom. Fullt upp hela tiden med rättning, planering, kolla böcker, kolla papper, kopiering med en väldigt dryg skrivare som hängde sig hela tiden. Fick spunk på den efterblivna saken ;p
 
Men det blev iallafall mycket gjort även fast det blev lite misstag på vägen.. Men det är ju sådant som händer. Trivs faktiskt väldigt bra med henne jag jobbar med så det känns ändå rätt skönt faktiskt!!
 
Väldigt sanna och kloka ord!
 
Planering och en massa inför kommande dagar så nu har jag det mesta under kontroll tror jag. Imorgon träffar jag nya elever igen för lite mer jobb.. Dagen har med andra ord gått i ett rasande tempo.. Nu börjar det mesta på jobbet falla på plats tycker jag och det känns faktiskt väldigt väldigt skönt.

Böcker..

 
 
De här böckerna läste jag när vi var i Thailand..
Den längst ner var väldigt mysig och kan rekommenderas!

Lyxmåndag på stan med syster

idag efter jobbet blev det stan med min fina syster!!
 
Lämnade in hennes telefon först och sen lämnade jag in motorsågen för service sen blev det polisen för pass för henne och sedan fortsatte vi mot stan..
 
Det vi skulle göra som vi åkte in för kunde vi inte göra för de hade inte öppnat ännu.. Så typiskt ;p Jag hittade dock lite ändå. Handlade en vinterjacka och ett par sandaler.. Haha, kontrast. Men är det rea på vinterjackor så får man ju liksom passa på :p
 
Tack för en mysig & härlig eftermiddag kära lilla syster! ♥

Fullt ös i helgen.

Helgen kom och gick fort som tusan..
 
Men vilket härligt väder vi har haft! :) Kallt men solen har ju iallafall varit framme och det känns skönt! :)
 
I fredags så grejade jag hemma med storstädning och annat efter en massa planering och kopiering på jobbet och sedan begav jag mig in till staun för ett tjejkväll med jobbet.. Vi var på bio och såg "små citroner gula". Den var väldigt mysig och fin att titta på! :)
 
Sedan begav vi oss till Fox för lite middag och mys.. Trivs väldigt bra i deras sällskap och det är med sorg i hjärtat som jag inte är kvar på detta ställe..
 
I lördags så jobbade vi och sedan blev det långpromenad med mammi & syster i Nättraby längs havet. Väldigt mysigt.. På kvällen åt vi middag på Stars tillsammans med Alle och hans tjej som kom en runda från Sthlm en snabbis. Vi fortsatte hem till Camilla och Niklas där även Emelie & Lasse var.. Det blev en trevlig kväll
 
Igår blev det en långpromenad med Camilla på Tromtö, väldigt härligt och välbehövligt! Tack för en härlig förmiddagspromenad vännen! ♥
 
Sedan tog jag en vända till mamma och Peter där mormor och morfar också var.. Mycket trevligt!!
 
 

Förvirrad

Jag är faktiskt riktigt förvirrad måste jag säga..
 
Jag vet inte riktigt vad jag vill eller hur det kommer att gå.. Tiden får helt enkelt utvisa hur det kommer att se ut men just nu vet jag varken in eller ut.
 

Snöperiod?

Hum ibland undrar man om det snart är jul...?
 
Väldigt tråkigt med snöstorm igen kan jag tycka. Jag trodde vi åkte hem till en lite mer vårig period nu men tji fick vi.. ;p
 
Är inte så sugen på att skriva så ofta längre faktiskt vet inte riktigt varför. Bloggskrivandet vill helt enkelt inte infinna sig.. Jobbet flyter väl på som vanligt och har ska undervisa i lite mer nu också. Intressant och roligt det jag har fått just nu och skulle gärna vilja ha allt sådant på mitt schema men det går ju tyvärr inte riktigt till så :/ Lite synd kan jag tycka. Men det är väl bara att hålla tummarna på att hitta något mer senare i livet..
 
I måndags var jag och E på stan, fika x2 hann vi med plus staden! ;o) Kändes bra, dessutom hittade jag ett par väldigt fina sandaler på Åhléns.. Detta tåls att tänka på, de var ju trots inte så dyra!
 
Igår var jag hemma hos S efter jobbet och fikade och tittade på den lilla bebismagen! Så mysigt såå.. hehe.
Idag grejade vi lite med taket så vi kanske kan få det färdigt snart så man kanske kan flytta upp på övervåningen snart..
 
Imorgon är det helg igen.. Tiden går verkligen fort alltså. En hel arbetsvecka har redan passerat med andra ord och imorrn ska jag träffa gamla goa arbetskompisar! Åhh, så roligt det ska bli.. Ser verkligen fram emot det.
 

Hemma ifrån Thailand i två veckor..

Har landat hemma och packat upp allting, tvättat, städat, storhandlat och allt sådant..
Bakade kanelbullar igår dessutom..
 
Idag har jag varit hemma hos mammi där också syster, mormor, morfar, Peter och Tobbe var. Visade alla miljoner bilder, pratade, fikade och sedan visade vad vi hade handlat och delade ut lite grejer till dom!! =)
 
Tror dom blev glada iaf ;)
 
Fler bilder och uppdatering kommer så småningom..

Hoppas det är bra med er alla här i Sverige för vi har haft två helt underbara veckor i Thailand och Phuket!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu