Grisarna sover.

 
Det var precis ett jävla liv mellan dem, men nu sover de som små grisar..
Dessutom tom nästan nära varandra.. ;p

Grillkväll på Bergåsstigen.

 
 
Söta syster & morfar. ♥
 
En väldigt söt Roja.. ;o)
 
Det blev en lyckad grillkväll sista dagen på juli månad..
Tack finaste ni för en härlig kväll tillsammans.. ♥

E-type på brunnsterassen..

 
 
 
E-type på brunnsterassen i Ronneby tillsammans med mammi & syster igår.. En mysig sommarkväll! ♥

Semestervecka nummer 3.

är inledd och det går otroligt fort..
 
Idag har varit slappedag deluxe eftersom det har ösregnat nästan hela dagen. Men lite har jag fått gjort iallafall. Hoppas alla har det bra och njuter av sommaren =)
 

Shopping i Växjö..

Haft en shoppingsdag i Växjö idag och en massa nya kläder fick följa med hem.. Eftersom det inte blev någon shopping alls i Sthlm så har jag nu tagit igen allt det nu.. ;) In och ut i alla affärer =)
 
6 nya bhar, vad jag nu ska med det till?;p haha.. Ett nytt linne, två par jeans, en tjock tröja, en tunnare kofta, ringar, öronhänge, träningsjacka, tröja och byxor.. Så nu är jag redo för en ny träningshöst också!
 
Känns gott som bara den! =) Nu ska jag sticka iväg och köpa en ny telefon.. Fan vad jag har saknat det..haha.
 
 
 
Kläderna kommer mestadels ifrån de här butikerna..
 

Ego

Har också sett den nya filmen Ego.. En helt sjukt bra film om ni frågar mig.. Bra budskap och romantisk precis som filmer ska vara.. 5 av 5 alltså! :)

Wallander - Sveket

Såg en ny wallanderfilm.. Sjukt bra som alltid! ♥

Älskade vän..

Idag har jag träffat en underbar vän! ♥ Fika, promenad och häng på en parkbänk i flera timmar.. Tack fina du för att du finns..
 

Texas garderobskatt


Häromdagen letade vi efter Texas. Tillslut hittade vi honom här..

Pierres 40 års fest..

 
Så här snygga var vi igår!
 
 
 
 

Det blev en lyckad 40 års fest igår och idag har man varit väldans trött. Vi sov över hos Jims farbror inatt och åt frukost hemma hos honom och barnen :)
 
När vi kom hem så kom syrran och har varit här större delen av dagen. Solat, spelat kort, pratat och hämtat kroppkakor på Senorendagen! ;o) Tack för en härlig dag fina syster yster! ♥

sommarfräscha naglar.

Idag gjorde vi lite till på altanen och jag har dessutom varit inne i stan och fixat till naglarna igen.. Sommarfräsch, det känns härligt! =)
 
Dessutom betalat räkningarna vilket är lite roligt faktiskt för att kunna få koll och kunna strukturera upp lite!!
Ikväll ska vi spendera kvällen tillsammans med familj & vänner på 40 års firande.. Önskar er alla en solig och riktigt härlig fredagskväll.

åka kana och staketet

till altanen har vi hållt på med större delen av dagen idag.. Blev riktigt bra.. :) Vi är riktigt nöjda. Bilder kommer ut imorgon.
 
Dessutom så regnar det ute just nu. Det behövs vill jag lova!! ;o) Jag åkte dessutom kana inatt nerför trappan. Helt  sjukt vilket blåmärke jag har fått. haha men är man trött så är man ju. Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på sex and the city.. ♥
 

The lone ranger

Denna såg vi förra veckan.. Inte världens bästa film kanske men väldigt rolig var den iallafall! :)
 

Strandhäng och poolhäng.

Stolparna till staketet är nu på plats.
 
 
Det var mycket vågor i poolen i eftermiddags! ;o)
 
I förmiddags åkte jag ut till stranden med en vän, pratade, fikade och hade det mysigt och under tiden var J duktig och hade satt upp alla stolpar till staketet.. :) Sedan kom Pär och barnen ut. Jag fixade middag och efterrätt. Gotte =)
 
Nu ska jag spela kort & jag ska vinna!!

Semesterdagar

när de är som bäst!!
 
Härlig värme, vänner på besök, jobb hemma och mammi på besök..♥
 
Riktigt bra semesterdag med andra ord.. Så här borde alla dagar vara tycker jag.. Nu sitter vi i soffan med en kopp thé till en bra film. Hemmamys och kel med våra små söta varsin sida.. :)
 

Väldigt bra lön

Jim fick sjukt bra lön denna månaden och jag fick också rätt okej lön måste jag säga..
Jag är iallafall nöjd! ;o)
 
Det betyder en massa sparpengar till en resa!! Yeeey.
 

Semestervecka nummer 2.

Nu har andra semestern veckan tagit sin början..
 
Dagen började sjuk varm och man orkade knappt göra något jobb ute. Men poolduken är fixad och ditlagd.. Jag tog bort alla stolparna som grannarna inte velat ta bort på ungefär ett år ;p Så nu åkte de bort och allt snöre också. Dessutom har jag gått med trimmern en lten runda, tills trimsnöret blev för kort för att användas.. :p Och ringt en hel massa samtal igen..
 
Sjukt goda hamburgare till mat idag med klyftisar.. Sedan åkte vi till Hasslö en runda på besök.. :)

Förra helgens brännbollskväll..

 
En väldigt lyckad kväll med världens finaste vänner! ♥

Två bilder ifrån en väldigt fin kväll hemma hos svärmor förra helgen. Brännboll och en massa spel..

Hemma ifrån chappen och huvudstaden..

var hemma runt 16 tiden i eftermiddags och då var det en massa kel med älskade katterna.. Som vi har saknat er..♥
Älskade Sesse.
 
Vår nya lilla familjemedlem Texas.
 
När vi kom hem och gosat färdigt, packade vi upp våra väskor. La in en massa tvätt i maskinen.. Sedan åkte Eric hem och vi pausade med lite kortspel och ett glas rosé ute på altanen! Jag älskar sommar och semester. ♥ Sedan när det blev svalt ute så började vi storstäda här hemma och bäddade rent i båda sängarna. Slängde därför in en maskin tvätt till, så nu hänger två maskiner tvätt ute så jag hoppas de torkar under morgondagen så vi kan tvätta den sista maskinen imorgon! ;o) Skönt med rent hem och torkade golv, speglar och toalett.. Efter en dusch senare landade vi i soffan och nu ska jag inta sängen. Det är ju en dag imorgon också.. Borta bra men hemma bäst säger jag! ♥ Bilder ifrån semester kommer..

Hässleholm helgen i maj månad.

 
 
 
 
 
Försöker komma ifatt med lite bilder här på bloggen som jag ligger lite efter med. Det kommer lite titt som tätt här nu.. För nu ligger iallafall alla bilder på datorn..

Detta blev bilder från Hässleholmhelgen och även lite bebisgod på en filt i det gröna. Mysigt som bara den..

Semester, sommar och underbara vänner..

Fredagens stängning gick väldans fort och sedan åkte jag hem till Ronneby och duschade hos mammi innan jag mötte upp Sara & Johan. Vi begav oss sedan hem till huset för att umgås en massa..
 
Lördagen innebar en massa poolbad i värmen och vi hade även grannarna på besök här hemma. På eftermiddagen åkte vi upp i skogen till svärmormed familj och hade den årliga brännbollsturneringen.. Bilder kommer på detta med så småningom.. Ligger liksom lite efter med allt. haha. En väldigt mysig kväll. Avslutades här hemma med mer dricka och en massa kortspel under natten..
 
På söndagseftermiddagen åkte våra underbart fina vänner hem.. ;/ Och vi roade oss med lite av varje. Jag var dödstrött så jag tänkte att jag skulle hinna sova men pratade med familjen som ringde omvartannat.. Klockan 18 var vi på kalas hemma hos Stoffe och det bjöds på grillat och fika. Väldigt trevligt och gott. Vi åkte därifrån in till biografen i staden för att gå på den nya cowboyfilmen. "The lone ranger". Den var väldigt rolig och väldigt bra! :)
 
På måndagen sov jag länge och sedan kom Pär hit med frallor på morgonen och så lekte dom lite med grävmaskinen också.. Framåt eftermiddagen tog vi en tur ner till Jämshög där vi hämtade vår nya lilla familjemedlem Texas.. Som bara är helt underbart söt! ♥ Stannade hos mormor och morfar på hemvägen och en runda hos Pär igen. 
 
I tisdags så ägnade vi dagen med lite alltialllo här hemma. Oljning av altan, J gjorde gelé av alla vinbären och sedan softade vi i solen med kortspel och dessutom kom grannarna på nybakad blåbärspaj med glass och vaniljsås.
 
Idag onsdag har varit varmare än varmast. En massa lek & bus med Texas. Sedan kom Pär och barnen och badade i poolen.. Jag bjöd på ännu en paj men denna gången med jordgubbar i. Vilket faktiskt blev riktigt bra måste jag säga.. Det har varit alldeles för varmt för att orka göra någonting så vi har bara softat och spelat en massa kort tillsammans. Gjort god köttgryta till middag med kokta morötter och hemmagjord gelé. Lyx! Vi tog en liten runda med crossen ner till vattnet där svärmor var och en del andra på lite besök.. Sedan kom dom hit en liten runda för att kolla in lille Texas också. Nu ikväll har J färgat mitt hår eftersom vi ska iväg på semester imorgon och det blev sådär kan jag säga. Hade nog behövt två förpackningar om man säger så. Men men det får liksom vara så, så länge..
 
 
Nu ska jag gå och lägga mig bredvid min andra hälft o lille Texas. Upp tidigt imorgon och iväg på semester två andra härliga vänner.. High chaparral.. Yeay! Hoppas ni har underbara dagar i värmen kära ni! ♥

Västeråshelgen

 
 
Bättre sent än aldrig! ;o)

En dag kvar till semestern på världens bästa skola

jag och Annie!! =) Fasen vad gott!!
 
Jobbade med en super trevlig vikarie, vilken tur att vi ringde in henne säger jag bara! Skulle slutat vid 14 men egentligen vid 13 eftersom vi hade lite barn. Jag blev visst kvar till kvart i tre för vi hade så väldans trevligt på jobbet..
Imorse hade jag & barnen disco och de lärde mig en massa nya bra låtar och vi hade skit roligt på youtube. En fördel när man jobbar med stora barn.. ;) Det finns ju alltid fördelar och nackdelar med allting.. hehe.
 
Världens bästa skola och jag vill egentligen inte sluta här. Underbara barn och underbar personal, vad mer kan man begära? Önskar att det alltid var så här egentligen.. Så jäkla roligt och bra har vi haft det!! =)
 
När jag kom hem idag blev det operation storstädning igen.. Flytta alla verktyg som stod i lilla rummet ut till förrådet som nu fanns lite mer plats i.. =) Ommöblering blev det också där inne. Så nu blev det faktiskt riktigt mysigt där!! J var uppe och fällde träd eftersom vi uppenbarligen skulle ha en större plan där vi ställer bilarna. Så idag kom en lastbil med en massa grus och det skulle tydligen komma ännu mer..
 
Allting är nu fixat till fina Sara & Johan kommer till oss imorgon.. Yeeay! Imorgon börjar jag sent vilket betyder stängning och sista dagen innan semestern och även sista dagen på världens bästa skola att jobba på.. En dag med blandade känslor med andra ord. Men nu ska vi blicka framåt och nu ser vi fram emot tre veckors semester.. 

2 arbetsdagar kvar.

Jag börja väl inte bli tjatig ;p haha..
 
Tråkigt väder ute och det blåser som fan.. Jag sitter ensam i soffan, lyssna på musik och blev otroligt sugen på fest.. Synd att man börjar bajstidigt imorgon.. hehe.
 

själv med 22 barn och 3 dagar kvar

Öppnade idag och var uppe bajstidigt. Alldeles för tidigt för min smak om jag får säga det själv :p
 
Blev sedan själv med 22 barn större delen av dagen. Tur var att bästa Annie kom och räddade mig lite! ;o) haha. Annars kunde det blivit lite halvjobbigt ju :p Man har alltså haft att göra idag om man säger så..
 
I eftermiddag har det varit hur kvavt som helst så jag pallade på soffan en liten stund och sedan tog jag tag i sakerna som behövdes göras här hemma. Städade, torkade alla golv, torkat och rengjort kök och toalett. Tvättat två maskiner och sedan var jag ute och sprang min vanliga runda och dessutom en massa övningar till detta! :) Känns skönt att ha det gjort iallafall.
 
Duschat och satt mig i soffan och känner nu att tröttheten börjar komma ikapp när man varit vaken sedan 05.. Som sagt alldeles för jäkla tidigt.. :/ Imorrn får jag sovmorgon vilket är riktigt skönt men stänger ju då istället.. Nedräkningen fortsätter neråt.. Snart så! ;o)

4 dagar kvar..

till semester.. Åh, vad jag längtar!!
 
Det blev en väldigt snabb dag idag måste jag säga och en tidig stängning vilket var väldigt skönt dock!! :) Skönt att känna igen lite gamla vanliga barn och personal också.. ;) Bara jag och en tjej till som jobbar dock! ;) Skönt att det går så bra och att man trivs ihop då.. ;o)
Hoppas det blir samma sak på fredag så att vi kan träffa våra underbaringar.. ;o) Förhoppningsvis innan fredag också.
 
J är och kör cross och jag har bara varit hemma.. Inte gjort något vettigt alls för jag har faktiskt inte orkat utan ville bara vara. Ha gosat med min lille katt hela eftermiddagen/kvällen typ. Han gick precis ut nu! ;p Skönt att ha sådana dagar också. Jag ska sova tidigt ikväll. Klockan ringer tidigare än tidigast imorrn nämligen. Måste vara pigg med barnen imorgon med ännu en dag med spel, solande och bus i vattenspridaren.
 

Västerås Power meet och poolhäng hemma..

I torsdags efter jobbet fixade vi flädersaften innan vi åkte vi upp mot Västerås för att kolla in årets power meet.. Hur mycket bilar som helst och galet med folk. Bilder kommer men finns tyvärr på sambons telefon just nu..
 
Vi sov i s40n tillsammans med Js farbror som satt där fram.. Inget skönt alls vill jag lova:p Det tror jag inte att vi gör om igen faktiskt ;) Vi åkte hem så vi var hemma på fredagskvällen, fick också sällskap av en annan tjej hemma. Trevligt :) J åkte en runda hem till en vän i Nättraby medans jag var hemma och var allmänt dö trött och sliten ;p
 
I lördags så grejade J en del med räcket och jag målade runt fönstrena och balkongdörren och sedan kom fina vänner på besök och vi badade i poolen och solade en massa. Hur varmt som helst ju.. Härliga sommar!! Det har verkligen känts som att semester började i helgen..I lördags blev det grillning, alkohol, badminton, kubb, kortspel :) Vännerna sov över här så igår började dagen med god frukost och sedan fick J för sig att vi skulle rensa förrådet direkt på morgonen och det redan var as varmt så jag fick hjälpa till och sedan tog vi lite pauser och badade i poolen.. Sjukt härligt var det!!
 
Jag slängde ihop en kladdkaka med knäcktäcke vilket blev super gott.. Sen kom också familjen och det blev ännu en grillkväll med hemmagjord flädersaft, sallad, fläskfilé och potatisräfflor.. Kladdkaka och jordgubbar till efterätt.. Man kan ju ha det sämre liksom!
 
Har haft en helt underbar helg i världens sommarvärme med fina vänner och finaste familjen! ♥
 
Nu återstår endast 5 arbetsdagar och sedan har jag också äntligen semester...
 
Lånad bild av Emelie! ;)

Nedräkning

till semestern är i full gång... ;o)
 
Igår blev det operation storstädning och J var ute och klippte en massa massa gräs. Jag rensade och kastade en massa saker.. Känns skönt som attan.. Men vad hände inatt då? Jo, efter storstädningen så kommer griskatten in med en jävla fågel ännu en gång som låg på mattan när vi vaknade. Jag blir så trött.. :p
 
Vi måste försöka ta tag i operation stugrensning också så att man har ngn chans att komma in där.. Flädersaften ska vi också försöka ordna till.. Ska bli såå gott!!
 
I eftermiddag kanske syrran och dom skulle komma en runda och sedan kanske jag dra upp till crossbanan också.. Sista veckan nu ju..
 
Förresten, satt och kollade resor igår.. Fy tusan vad sugen jag är på att boka. Vi ska kolla runt med lite vänner först och om inte så bokar vi något själva!! =) Det är dock väldigt svårt att bestämma sig för något, eftersom det finns ju så mycket som man skulle vilja göra och åka till liksom..
 

Juli månad och besök hemma hos Sofie

och tiden går alldeles sjukt fort.. :/
 
Igår efter jobbet blev det ett besök hemma hos Sofie och Olof i deras nya hus.. Sjukt fint och jätte mysigt var det.. Där kommer dom får det kanon bra tror jag..
 
Sedan åkte jag inom crossbanan på hemvägen och kollade in killarna som körde.. En trevlig kväll men var inte hemma förrens vid halv tio igår kväll och då var jag tröttare än tröttast..
 
Vet inte vad det är som händer just nu.. Jag är helt slut.. Om det är för att man behöver semester, bara allmänt trött på vädret som kommer och går eller vad?! Jag hoppas att det är att man behöver semester. För nu är det ju faktiskt inte länge kvar.. ;o) Jag längtar faktiskt..
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu