Äntligen helg



Det har varit en hård och jobbig vecka och kommande vecka kommer bli likadan så jag vill och tänker försöka vila upp mig.. Ikväll blev lite middag hos T på jobbet.. P också och sa hej :p hehe..

Imorgon blir det dock Öland och på söndag blir det kalas.. Men ikväll ska jag inte göra ett skvatt.. Soffan är min vän ikväll tillsammans med lite chokladbollar kanske?;)

Möte x2

Ikväll har J varit hemma hos oss och vi har kollat på film!! :) Dock en kass sådan :p

Började denna torsdag på jobbet med möte och avslutade sedan dagen med ett möte.. Har äntligen fått pejl på mina timmar och mina tider jag ska göra överallt. Har fått pejl på det mesta annat så det börjar klarna upp just nu.. :)

Jobbat med roliga vikarier en del utav dagen ;) Mötet sist på dagen var skit kul och vi hade ett väldigt intressant grupparbete med väldigt bra grejer..

Vi pratade om vårt värdegrundsarbete som nu har startat i hela rektorsområdet.. Det ska bli väldigt intressant och jag tror att det kommer börja hända saker här som absolut inte har gjorts tidigare. Jag tror att detta kan bli rätt bra faktiskt!!

Nu ska jag hoppa i sängen ;) Gonatt på er!

Få bort magen

Övning 1 - Börja med att göra plankan på knä.
Knäna i golvet, armbågarna mot golvet strax under axlarna. Svanka inte och spänn rumpan.
Håll så länge du kan. Målet är 1 minut. (Om du inte orkar det kör du så länge du orkar)
Repetera 3 gånger, med ca 20-30 sek vila. Kör 3* 1 min morgon och kväll.
När du klarar att köra 3 * 1 min kan du gå vidare till nästa övning.


Övning 2 - Planka på stol.
Upp på tå med fötterna, stöd armbågarna mot en stol. Viktigt att armbågarna är strax under axlarna. Häng inte i axlarna utan tryck ifrån med underarmarna,
Håll så länge du orkar tills du klarar 3*1 min.
Repetera 3 ggr med 20-30 sek vila, morgon och kväll.
Byt övning när du klarar av att köra 3 * 1 min.



Övning 3 - Plankan på tå
Gör precis som i övning 2, men stöd armbågarna mot golvet. Om de känns svårt kan du ha benen lite bredare isär, och flytta ihop benen när det känns lättare.
Repetera 3 gånger med 20-30 sek vila. 3*1 min, morgon och kväll.
Byt övning när du klarar av att köra 3 * 1 min.



Övning 4 - Plankan på boll.
Nu lägger du till ett osäkerhetsmoment – en boll. Här krävs väldigt mycket balans. Mycket viktigt att du inte “hänger” i axlarna. Testa att föra armbågarna framåt och bakåt för att öka och minska svårighetsgraden. Håll så länge du kan och öka tills du klarar 3x1 minut.
Repetera 3 gånger, med 20-30 sekunders vila mellan varje.



Ett set på morgonen och ett set på kvällen tills du klarar 3x1 minut – för de flesta tar det ett par månader att komma dit. Sedan kan du successivt minska ner och nöja dig med morgon och kväll 3-4 gånger i veckan i ytterligare några månader. Räkna med att det tar ett halvår att få magen platt igen

Självklart är maten du stoppar i dig viktig också för att detta ska funka. Så här äter du för att hjälpa magmusklerna på traven

För att inte töja ut muskulaturen ännu mer kan du undvika allt som provocerar fram en svullnad. Ät alltså mat som inte ger dig gaser och ballongmage.

Undvik: Läskedrycker, sötningsmedel (och produkter som är sötade med sötningsmedel - till exempel tuggummi och lightdrycker), stora mängder fibrer, stora mängder fullkorn och mjölmat, bönor, kål, ärtor, sparris och broccolistjälkar. En del får svullen mage och gaser av mjölkprodukter. Se dock till att äta allsidigt.

Välj gärna: Kött, fisk och ägg, frukt och bär, bladgrönsaker, tomat, gurka, majs, kokt potatis. Mjölk går också bra för de flesta. Även om du får problem med mjölk klarar du kanske kesella och keso.
(Källa aftonbladet)



Friends with benefits


En väldigt bra & sevärd film.. Mysig ;)

Skeleton lake


Denna såg vi ikväll.. Sjuk film och konstigt slut.. :/

Putte fyller år.

Sista torsdagen i september månad.. Nu börjar det gå mot kallare tider och mot juletid.. Usch, jobbigt kan jag tycka..

Igår blev det inget bloggande alls. Jag hade fullt upp. Sen firade vi Putte i Backaryd på kvällen så var inte hemma förrens väldigt sent på kvällen..

(Dock förra årets bild på Putte.)

Varför glömmer jag alltid bort att ta kort? Dåligt utav mig :p Önskar alla en härlig torsdag! ♥

Frukost vid havet

igår åt jag & min finaste frukost vid havet.. Kvalitetstid & vardagslyx kallar jag det.. Lite kallt var det dock men hur underbart som helst.. Tack för en mysig frukost min söta! ♥

Idag ska jag bege mig på ännu en frukostdate :) Man får helt enkelt passa på ;)

Bodypump

tränade pump imorse och det var nog det jobbigaste jag har gjort.. Jag orkade knappt med hela passet, mina armar var verkligen som gelé.. Så detta passet måste jag försöka gå på så jag verkligen palla med hela passet så småningom. Sjukt ju :p haha..

Idag när jag var i stan så handlade jag present till syrrans pappa som vi ska på kalas hos imorrn. Sen inhandlade jag faktiskt min nya vinterjacka som jag har gått och spanat och provat säkert 5 gånger nu.. Så nu slog jag till. Tror inte jag kommer ångra mig faktiskt! :)

Jobbat med vikarie sen på jobbet och det blev ju totalkaos så det var bara att skicka ut alla, så vi fick helt enkelt vara ute resten av dagen.. :p Så kan det också gå. Tur att det var fint väder iallafall :)

Varit hos P & T en runda ikväll också. Trevligt. Sitter just nu med plugget och försöker få ihop det men det går sådär. Jag är hur jäkla trött som helst och väntar på att säsongstarten av desperate ska börja.. Wiie ;) Om jag nu orkar hålla mig vaken vill säga.. Önskar er en trevlig tisdagskväll..

Fullt hus på bingolottokväll

Igår bjöd vi på S & S på middag innan bingot började.. Det blev en väldigt god gryta med en massa gott.. Sedan blev vi fullt hus när vi skulle spela bingo. J vann denna gången, dock bara en ny bingo :p haha.

Idag är det då måndag igen och jag har varit uppe sen 5 och är rätt trött nu måste jag säga. Det blev en bra dag i skolan och nu längtar man till måndag åter igen. Men nästa måndag blir det även möte :) Efter jobbet åkte vi nästan direkt upp till svärmor på lite middag och besök och är nyss hemkommen därifrån..

Jag ska nu försöka hålla mig vaken till ensam mamma söker och försöka orka se detta och sen ska jag kasta mig i sängen illa kvickt! För imorgon ska det minsann bli träning..

Dagen efter

hade en väldigt trevlig kväll igår hemma hos ett par vänner där det blev lite party :) Det blev en sen utgång på Statt.. Vi dansade och hade super trevligt..

Tack för en mycket trevlig kväll mina vänner! ♥
Vill tacka världens bästa J, för att du är den bästa man kan tänka sig och att du förgyller min värld med din närvaro. Tack för att du finns i mitt liv älskling! ♥

Födelsedag

Idag är det Sandras födelsedag. Så vi var uppe hos Ulla en sväng och hämtade hinder till hästen som födelsedagspresent. Blev sedan lite fika och gott hemma hos Sandra & Stoffe..

Nyss hemkommen från lite handling och ikväll blir det hemmagjord pizza som nu är i ugnen.. Jag längtar.. Bara en massa lyx denna helgen. Det var väldigt länge sen vi åt hemmagjord pizza så det ska verkligen bli underbart gott. Ikväll ska vi bort till några vänner och dricka lite gott och ha en härlig lördagskväll..

Önskar er detsamma! ♥

(Sandras födelsedagspresent, bild lånad av Sandra).


Fråga 4.

Jag är nu på fråga 4 men frågan är hur jag ska få ihop 4 sidor på endast 2 frågor?? Mitt dilemma just nu..?!?!

Nu blir det en paus för min del. Jag ska plocka undan här hemma och sen gå och ta en varm dusch :)

Jag blir tokig

på detta...

Det är ju sååå mycket jag ska skriva och sååå mycket jag ska få med i uppgiften.. Man är nästan lite glad att man har slutat plugga när man väl sätter sig igen. Men det är ju ändå roligt och skönt sen när det väl blir färdigt. Just nu så pallar jag inte och jag skulle egentligen behöva slänga in en tvätt och rensa upp lite kläder som ligger lite överallt i lägenheten just nu.. Försöker jag komma undan? Jaaaaa.. :p

Det är väl bara att bita i det sura äpplet och göra sitt bästa antar jag.. Har ju faktiskt haft en lugn morgon så nu måste jag faktiskt sätta igång.

Freeeedag & kinamat

Dagen har varit sådär bra som den bara kan bli alltså.. Helt underbar dag i skolan och jag älskar att..

Jag åkte in en runda till stan för att lämna in lite papper och sedan klippte jag mig egentligen. Det behövde jag verkligen.. Inom hemmakväll och köpte lite fredagsgott! ;) Mys.. Ikväll har vi gottat oss med kinamat. J fick lönen idag så han bjöd! ;) Bra man ha att ibland! :)

Imorgon MÅSTE jag bara plugga.. PUNKT SLUT & lycka till till mig :p Nu blir det fredagsmys för hela slanten!



Moderaterna vs socialdemokraterna i skolan?

Moderaterna:

Läsa-skriva-räkna-satsning

Regeringen har genomfört en satsning på skolan med fokus på årskurs 1–3. 900 miljoner kronor användas för att förbättra elevernas baskunskaper i årskurserna 1-3. Nedbrutet på individnivå innebär detta en satsning på 1 000 kronor per elev och läsår. Alla barn skall kunna läsa, skriva och räkna när de lämnar årskurs tre.

Lärarlyftet

Lärarnas roll i skolan har förändrats och är i dag mer betydelsefull än kanske någonsin tidigare. Forskningen visar att lärarnas kompetens är den viktigaste faktorn för goda kunskapsresultat.

Att stärka skolan kräver att kvaliteten i lärarnas utbildning och fortbildning förbättras och att skolan uppmuntrar lärarna genom att erbjuda regelbunden fortbildning. Därför har regeringen valt att satsa 3,6 miljarder på Lärarlyftet, tusentals lärare har fortbildas under mandatperioden. Bra lärare lyfter eleverna till nya nivåer.

Arbetsro i skolan

En annan viktig förutsättning för en bra skolgång är arbetsro. Lärarnas arbete att skapa en bättre studiemiljö underlättas med möjligheten att omhänderta störande föremål som mobiltelefoner. Dessutom har regeringen gjort en satsning på totalt 40 miljoner kronor för att bekämpa mobbning, genom att sprida kunskaper om evidensbaserade åtgärder. Vi har även gett skolorna möjlighet att som sista utväg flytta på mobbaren så att inte offret tvingas byta skola.

Skapande skola

Vi vill att fler ungdomar ska få möjlighet att bekanta sig med kulturformer som teater, dans, konst och museiverksamhet. Satsningen avser såväl kommunala som fristående skolor. Målet är att genom en ökad samverkan med kulturlivet, långsiktigt integrera kulturella och konstnärliga uttryck i skolans arbete, vilket bidrar till att nå kunskapsmålen i högre grad.

Moderaterna vill:

- göra skolan mer rättvis.
- att betyg ska ges från årskurs 6 och i fler steg än idag.
- ha nationella prov i svenska och matematik i årskurs 3 och 6, samt fler nationella prov i årskurs 9.
- utöka undervisningstiden i matematik i grundskolan.
- att GY11, den nya gymnasieskolan, kommer på plats.
- att regeringens förslag till ny skollag kommer på plats 2011

Göra förskoleklassen obligatorisk och därmed grundskolan 10 årig.
• Att betyg införs från årskurs 6
• Att regeringens förslag på ny skollag börjar gälla, en skollag som stärker elevernas rättigheter
• Fortsätta satsa på lärarna, ny lärarutbildning och fortsättning på lärarlyftet
• Att nya kurs och läroplaner kom-mer på plats 2012
• Utöka undervisningstiden
se den nya gymnasieskolan komma på plats, med nya program, nya behörighetsreg-ler och nya examenskrav.
• ett utbyggt lärlingssystem i gymnasiet.

Socialdemokraterna:
  • Vårt mål är att hälften av varje årskull ska ha påbörjat högre studier innan de fyller 25 år. Talanger ska inte slösas bort. Därför ska krångliga antagningsregler göras om och snedrekryteringen brytas. Gymnasieskolan ska ge alla elever grundläggande behörighet till framtida studier. Det ska vara lätt att komplettera eller fylla på sina kunskaper.
  • Vi vill skapa 44 000 fler platser inom vuxenutbildning, folkhögskola, högskola, yrkeshögskola och yrkesinriktad arbetsmarknadsutbildning. Vi vill inrätta en kompetensförsäkring som omfattar alla löntagare.
  • Vi vill investera minst 12 miljarder kronor mer än regeringen i välfärden de närmaste två åren. Pengar som bland annat ska användas för att behålla och anställa personal i skolan, öka lärartätheten och minska klasstorlekarna.
  • Vi vill öka lärartätheten i skolan till 9 lärare per 100 elever. Det motsvarar omkring 6 000 fler lärare.
  • Vi vill att skolan ska ge skriftliga omdömen från årskurs ett och betyg från sjuan. Skolan ska präglas av en mångfald av möjligheter, inte av tidiga val som leder till återvändsgränder.
  • Skol-ROT för att rusta upp skollokaler.
  • Vi vill ha en modern förskola av hög kvalitet för alla barn – inte ett konservativt vårdnadsbidrag som stänger barn ute. Kommunerna behöver resurser för att ge alla barn, också barn till föräldralediga, rätt till 30 timmar per vecka i förskolan.

Huvudinriktningen på socialdemokratisk skolpolitik är tydlig. Fokus ska ligga på lärande, kunskap och dokumenterat resultat. Elevernas vilja och lust att lära måste stimuleras. Vi vill ha kompetenta, kritiskt granskande och kreativa elever. Det handlar om tydliga mål, systematisk uppföljning och höga förväntningar. Om ömsesidig respekt för arbetsro och trygghet, ett aktivt värdegrundsarbete och inte minst om ett tydligt och professionellt ledarskap i skolan.

De som hävdar att alla barn inte har vilja och förutsättningar att lära, att klara grund- eller gymnasieskolan bör ställas inför frågan vems barn som avses – är det de egna barnen, eller andras ungar? Vi socialdemokrater bygger vår politik på en benhård övertygelse om att alla vill och kan lära. Barn är olika. Därför kräver lika möjlighet olika mycket resurser.

Bra lärare kan uträtta underverk. Alla lärare i den svenska skolan ska vara utbildade, kompetenta och behöriga. Kraven är och ska vara höga på lärarna, skolledarna och deras utbildningar. Systematisk fortbildning av lärare och skolledare är en central del i skolornas kvalitetsarbete.

Vi vill ge varje elev verkliga förutsättningar att nå sin fulla potential i skolan. Då måste klasserna bli mindre och de kompetenta lärarna fler.

  • Vi vill öka lärartätheten till 9 lärare per 100 elever. Det motsvarar omkring 6 000 fler lärare. Då blir det också möjligt att nå en högre kvalitet på undervisningen och att göra de särskilda insatser som krävs för att förbättra svenska skolresultat.
  • Vårt mål är att Sverige ska ligga bland topp 10 i OECD:s Pisa-undersökning inom ämnena matematik, läsförståelse och naturvetenskap 2015.
  • Vi vill att skolan ska ge skriftliga omdömen från årskurs ett och betyg från sjuan. Skolan ska präglas av en mångfald av möjligheter, inte av tidiga val som leder till återvändsgränder. Elever är olika och kräver olika mycket resurser. Därför vill vi skärpa reglerna så att skolans resurser fördelas efter behov. Skolor som inte följer kvalitetskraven ska kunna stängas.

Skolan ska inte vara en del av marknadsekonomin. Skolan är en del av den svenska välfärden. Vi betalar den tillsammans för att alla unga ska få del av samma höga utbildningskvalitet. När resurser vi gemensamt avsatt för skolan istället används för stora vinstuttag till aktieägare visar det att regelverket inte fungerar.

Vår principiella uppfattning är att skattemedel avsedda för skolan också ska gå till skolan. Vinster ska inte kunna tas ut genom att ge avkall på kvaliteten i skolan eller genom att välja bort elever med störst behov. Förstärkta kvalitetskrav och skärpta etableringsvillkor ska säkerställa att de gemensamma resurserna verkligen används för att ge alla barn en bra skola. Dessa principer ska även gälla för förskolan.

(Lånat en text från en lärarblogg.)


Jag tror jag vet

Jag ska inte avslöja någonting ännu innan jag har kollat upp detta mer. Men jag tror att detta kan bli rätt så bra. Jag vet ju vad jag helst vill göra liksom och jag tror att det kan bli rätt bra.. Man slipper allting onödigt och kan ägna sig åt viktiga saker som jag tycker är skoj..

Jag ska fundera på detta och kanske slå någon signal imorgon eftersom jag slutar tidigt.. Jag har ju ändå något kvar liksom så helt utan blir jag ju inte heller. Nehe, nog talat om detta..

Det har varit lugnt på jobbet idag för ovanlighetens skull. Kan det ha att göra med att förskolan hade stängt?:p Däremot har jag ont i huvudet och är helt slut. Så jag kan tala om att jag kommer stanna i soffan resten av kvällen..

Denna hade varit bra om man kunde välja kanske?

Två män misstänks för mord.

http://www.bltsydostran.se/nyheter/karlskrona/tva-man-misstanks-for-mord%282951663%29.gm

Sjukt.. Dom har nu hittat 23 åringen som har varit borta i en månad nu.. Den misstänkte har gått i samma klass som J och de har umgåtts mycket sen de var små och det var tydligen världens snällaste kille som aldrig kunde göra något ont och sedan blir han misstänkt för något sådant här? Konstigt...

Morgonen började med lite frukost, thé och lite kortspel för mig & Tesse! Mysigt som tusan. Tack för en trevlig stund vännen. Dagen idag har varit super bra och det är roligt att jobba med lite vikarier ;o) Dock hända en skada så det blev sjukhuset för en liten kille som fick sy :/ Usch, vad läskigt det var..

Imorgon börjar jag tidigt och ska vara med på gympan eftersom hon är borta under morgondagen också.. Det ska bli sååå jäkla roligt!! :) Jippi, för mig som börjar tidigt :)

Saknad

Jag veet att jag behöver plugga. Men jag lovat att det är lättare sagt än gjort..

Jobbat idag och vill ni veta en sak? Jag är så trött så jag skulle kunna somna stående.. Jag saknar en massa saker för tillfället.. Jag saknar gamla praktiker, gamla handledare, gamla platser man har jobbat på, gamla barn man har haft när man varit runt och vikarierat, jag saknar skolan, jag saknar en viss förskola.. Det är jobbigt att sakna så många olika saker och veta att man inte kommer att komma dit och jobba på ett väldigt bra tag..

Bomässa


Igår blev det bomässa.. Några elever hade tydligen sett mig där men det missade jag totalt :p Det var iallafall mycket trevligt och helst skulle jag vilja köpa med mig en hel massa men det funkar inte riktigt just nu :p
Sitter just nu & kollar på ensam mamma söker.. Vilket härligt och mysigt program det är alltså.. Helt lovely ;)

Imorgon ska jag ringa samtal, försöka hinna träna, tandläkarn och plugga.. Undra hur mycket jag hinner imorgon förmiddag.

Vecka 38

Det blev frisörskolan efter jobbet idag vilket var välbehövligt som tusan..

Vad ska man säga om jobbdagen idag? Går nog inte att förklara i ord hur det har varit.. :p Kaosdag kan man säga. Två vikarier på fritids och jag var i skolan där det var helkaos idag & vi har minsann fått greja för att få ihop det.. Vad gör man inte liksom!? Handlat lite och sen har vi fixat lite korvgryta denna måndagskväll! :)

Mysig dag igår

Igår hade vi en väldigt mysig dag..

J åkte till crossbanan med Pär & barnen och jag & Tesse begav oss mot staden för att kolla lite i affärer och shoppa.. Huldet ringde så hon kom och mötte upp oss också. En liten lunch hann vi också med! ;) Handlade på hemvägen för att äta potatisgratäng och kyckling tillsammans allihopa!

Vi började spela lite kortspel tills killarna ramlade in mot kvällskanten & fortsatte sedan efter maten.. Vi hade väldigt roligt och många skratt blev det! Tack för en väldigt fin kväll tjejer!



Denna dagen har vi också lite planer så vi får se vad som kommer att hända..

Lördag

Denna lördag har vi haft mys! En lugn och mysig morgon. Thé och kokta ägg är det bästa på lördagar! ;)

Vi ska strax bege oss iväg bort till Pär & Tesse där vi får se vad dagen har att erbjuda! Roligt ska vi ha iallafall... Idag är jag pigg och glad & fit for fight igen!!

Väntar

på att få åka till jobbet.. Idag är det FREDAG hela dagen! ;) Ikväll blir det kalas för att sedan åka iväg på mässa imorrn förmiddag.. Så helgen är bokad :) På söndag behöver jag dock plugga järnet.. Haha..

Önskar alla en mysig & härlig fredag. Tänker också lite extra på vissa personer idag. Då en jobbig händelse sker..

Schema i timmar

Har just nu suttit med schemat en massa tid :p Min sötaste har så klart hjälpt mig. Eller ja, det mesta rättare sagt :p

Vi får väl se vad de säger imorgon :p Haha just nu vill jag bara att det ska bli morgon! ;)
Nu blir det ett avsnitt med desperate innan sängen för jag ska försöka gå upp med J imorrnbitti och träna ;o)

Torsdag

Idag är det redan torsdag igen.. Veckorna går faktiskt med en väldig fart och snart kommer vi ha snö också :/ Jag har varit uppe en stund och har diskat och grejat lite. Ska fixa iordning lite här och sedan packa ihop mig för mig gymmet som gäller denna torsdagsmorgon.. Jag har ju vilat nu i en dag efter min jäkla träningsvärk.. Men nu kör vi igen! ;)

Det är mycket på gång nu och just nu så längtar jag till den 22e.. Önskar alla en fin torsdag..

Möte igen

Jaha, ikväll var det då möte igen.. Det har varit mycket på senaste tiden tycker jag :p Men det är bara att gilla läget ;) Usch, jag är faktiskt väldigt trött.. Det var gott med färdig mat när man kom hem sådär jätte sent iallafall..:p Alltid något plus i kanten Det kan jag tacka min bättre hälft för.

Imorgon har vi möte på förmiddagen.. Nu är det efterlyst och sedan blir det minsann sängen!

Vad händer

Ja, det kan man fråga sig. Det är mycket på gång vill jag lova. Vet snart varken ut eller in.. :p


Har pratat lite om Halloween fest och har kommit på vad jag ska klä ut mig till ;) Hahaha...
EN POTATIS... Yeah! ;) Lite roligt var det allt :p

Tränade en timme imorse och jag kan ärligt talat säga att jag var helt jäkla slut efter det passet och har sån mjölksyra i armarna fortfarande.. Jobbet gick i 190 idag vill jag lova och ljudnivån var verkligen på topp.. Inte konstigt att man får huvudvärk om dagarna och känner sig hängig..

Efter jobbet åkte vi till Pär & Tesse för att spela kort, snacka och dricka thé :) Mys!

Träning

Nu blir det träning denna gråa tisdag.. Sen får se vad det blir efter!! ;)

Önskar er en härlig tisdag! ♥

Morgonmys.


Så här såg det ut en morgon när jag åkte till jobbet för ett par dagar sedan.. Mys, säger jag bara!

Helt otroligt. Jag är fortfarande pigg efter att jag var uppe vid 04.30 imorse :p Jag har diskat och håller just nu på med målen för SO i årskurs 4 för mitt område.. Detta ska jag gå igenom med dom på fredag tänkte jag. Vad som förväntas av dom efter detta arbetsområde är slut.. Sådant ska man alltid ta i början så att de har koll på detta.

Snart ska jag inta tvn & kollar in ENSAM MAMMA SÖKER. Där en känd NÄTTRABYBO är med ;) Spännande!

Nya utmaningar

Redo för en ny vecka med en massa roligt saker!! Igår blev det bingolottokväll med Sandra, Stoffe & lilla Daisy.. Det blev hämtmat & sedan blåbärspaj och glass!


Måndag & det betyder min tidiga dag.. Så jag stack ner och tränade efter jobbet innan man ska börja med mat och liknande.. Jobbigt att vara hemma någon timme och sticka igen.. Så det blev ingen "Our house" med Camilla idag.. Man känner sig även lite piggare efteråt.. Eftersom man var uppe vid 5 imorse så blir man lätt lite trött :p

Imagine me and you


En helt underbar kärleksfilm! Det går inte att stoppa kärleken.. Se denna..!

Blitz


J sa att den var rätt bra:p Jag somnade som vanligt:p

Gårdagens Party

blev minst sagt väldigt bra.. Jag mådde dock inte allt för bra men vi hade verkligen en super trevlig kväll och det blev dans på stolar och armbrytning.. En fest som blev helt galen ;) haha..


Grillmästaren var Marcus!


Sedan blev korten väldigt suddiga :p




En trevlig lördagskväll med Nättrabygänget! ♥

Tagga

inför lite party ikväll..

Det enda vettiga jag har gjort idag är att träna en timme imorse.. Känner mig något onyttig.. Jag har en massa jag egentligen borde göra men har liksom inte fått för mig att göra någonting.. Har bara slappat och slappat typ.

Men snart är det lite party hemma hos Linn & det ser vi fram emot! :) Undra om jag ska ta mig en tur med dammsugaren innan jag börja fixa till lite så jag iallafall känner mig lite nyttigare!!


Ikväll blir det detta vinet och ett par cider med mig..

Fredagsmys


På Gamla Dalbyvägen :)

Har precis bakat och druckit en kopp thé. Nu blir det nog soffan med en massa ljus och en mysig film!

Imorrn är det fredag igen..

Imorse var det träning innan jobbet och det var så skönt faktiskt.. Det måste jag börja köra om dagarna :)

Möte på förmiddagen. Dock kom vi ju inte fram till så mycket men ändå ;p Planerade in en del grejer vi ska göra under hösten.. Dagen har annars varit helt okey. Dock blev det krismöte med föräldrar och rektorn idag med.. Slagsmål & grejer :/ Ja, man undra bara alltså.. Det är så tråkigt.. Har alltså jobbat över idag också.. J hade maten klar när jag kom hem och det är ju bara såå skönt ;)

Just nu ligger jag i soffan med filt och en massa levande ljus runt omkring mig. Det behöver jag efter en intensiv dag med världens ljudnivå. Då är man trött när man kommer hem vill jag lova. Hoppas ni ha en mysig torsdagskväll alla där ute! ♥

Hur många lingon finns det i världen


Trodde aldrig att denna filmen skulle vara så bra och så sevärd.. Har ni inte sett den så gör det..
Helt underbar är den! ♥

Man får ett annat perspektiv på saker och ting och ibland undrar jag vart världen är på väg ifall man ser på skolans ungdomar och hur vi människor fungerar.. Det är skrämmande.

Kaosartad onsdag på jobbet

Helsjuk dag på jobbet & jag har knappt hunnit gå på toaletten idag.. Man får veta att man lever iallafall... Fick jobba över också eftersom allting var tunget att fixas inför morgondagen då vi verkligen ska sitta ner och prata på mötet hur fasen vi ska lösa detta..

Det har varit kämpigt idag och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om dagen.. Bara den som varit med förstår hur vi har det & vissa man möter är nog inte riktigt funtade någonstans tror jag..

Imorse var iallafall spännande men det dröjer ett tag till innan vi får veta någonting.. Ett varmt avslappnande bad var verkligen behövligt efter denna dag iallafall & nu blir det sängen så man orkar med morgondagen ;p

Onsdagmorgon.

Det är onsdagmorgon & det kolmörkt ute och regnet öser ner..

Nu är hösten här på riktigt. Jag tycker att det är rätt mysigt ändå faktiskt. Jag brukar tycka att detta är en tid som är väldigt mörk och deppig men på något sätt så blickar jag framåt just nu & inser att det är mysigt med hösten..

Levande ljus, filtar & thé är någonting jag har saknat i sommar faktiskt! ♥

Om en stund sticker jag in till stan eftersom ett möte är bokad där innan jag åker vidare för lite jobb denna regniga onsdag.. Min syster är just på väg till Ullared så jag hoppas att de får en bra dag där uppe också. Önskar er en trevlig dag & att ni klarar er undan regnvädret.

Frukost hemma hos..

familjen Svensson/Lundkvist.. Då fick jag äntligen träffa lilla Loke :)





Så liten och helt underbart söt & fin.. Nu såg man verkligen att inte Saga var någon bebis längre :p

Tack för god frukost & trevligt sällskap mina vänner! ♥

Our house party.

Skoldag och tiden flyger fram.. Bästa dagen på hela veckan!! Jag längtar redan till nästa måndag. Haha :) Överraskade sambon med mat när han kom hem, dock hann jag inte riktigt färdigt men vad gör det



Sen blev det realese på "Our house" med Camilla.. Håller med Hanna att det borde döpas om till "Dirty house" En trevlig måndagskväll med andra ord.. Nu ska jag förbereda mig inför morgondagen tror jag med lite slapp i soffan och lite planideér för kommande veckor

Rödvin en söndag

Det blev lite rödvin till den goda grillningen ;) Det blev dock ingen vinst på bingolotto denna veckan heller ;/ Men vi hade en väldigt trevlig kväll med god mat & jätte god äppelpaj till efterrätt. Tack så mycket för en trevlig kväll! ♥

Imorgon startar ännu en ny vecka.. Ska bli spännande att se vad den kommande veckan har att erbjuda.. Nu blir det filmmys för att avsluta denna veckan. Hoppas att ni alla har ett fint avslut på denna helg.. Puss & kram.

Städ- & grillsöndag

Idag är det städ och rensningssöndag som pågår.. Vi har även hunnit med att vara i svampskogen en runda


Jag har rensat här inne i förrådet och ställt allting på plats och i byrålådorna. Samt tagit berget av disk. Nu ska jag ge mig på städningen innan jag ska ta en dusch för att sedan tillbringa söndagen med grillning hos fina vänner! ♥

J:s födelsedag..









Ett skratt förlänger livet

sägs det..

Väldigt roligt har vi haft ikväll och jag fick kramp i magen av allt skrattande. Denna lördagen har varit sådär bra och väldigt skön som alla lördagar ska vara..

Morgonen började med en väldigt lång powerwalk med bästa Camilla.. Fortsatte med en snabb dusch för att skynda sig in till stan för att möta upp sis för en dag på stan.. Lunchade på 3g med varma mackor, thé och en massa mys! ♥

Rensa upp lite här hemma och fixa till alla skor som varit slängda i garderoben. Tydligen har jag bara en av varje av två par skor?:p Undra vart de andra kan vara?

Åkte bort en runda till Pär & Tesse med familj med lite popcorn för en lördagskväll med sällskapsspel Har haft en underbart rolig och trevlig kväll.. Tack alla för en underbar dag/kväll.



Grattis till ert underverk..

Ett jätte grattis till Elin & Fredrik och deras lilla underverk. Denna gången blev det en underbart fin liten pojke..


Han kom inatt 00.01 och vägde 3540g och var 50 cm lång..

Jag längtar efter att få träffa er.. ♥

1 september & febrig

har känt mig febrig och helt hängig idag :/ Inte alls roligt.. Jag hoppas att det går över och bli bättre tills imorgon. Den första höstmånaden är redan här och det känns vill jag lova. Riktigt mysigt att krypa in under en filt och mysa här hemma nu..

En fin bild i septembermörkret!

Ikväll åkte vi en runda & kollade på en bil. Så vi får väl se vad som händer. Ska fundera lite på detta.. Vi tog också en runda hem till mormor & morfar på samma gång och tog en liten fika med dom.. Mysigt!

Imorgon är det fredag och det innebär heeelg. Det tycker jag ska bli ganska härligt ändå. Jag har en del att greja med här hemma faktiskt.. Hade behövt rensa ut lite och sådära ;) Ha en mysig torsdagskväll & mys denna härliga höstkväll ;o)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu