Nyårsafton 2011

2011 går mot sitt slut och vi ska fira in det nya året med fina vänner! :)

Det har varit ett väldigt bra år och det har hänt otroligt mycket under detta år.. Kommer därför en årsresumé snart! ;) Vi har nyss fixat efterrätten till kvällen och jag ska snart börja göra mig redo för en glittrig nyårskväll.. Raketerna är inhandlade, vinet står på kylning, partyhattarna och tutorna ligger och väntar och snart är jag också redo för att börja fira in det nya året med ett stort brak! :)



Önskar alla nära & kära samt alla i bloggvärlden ett riktigt gott nytt år! ♥


Ledighet

Nu är jag ledig ett par dagar till och det känns härligt.. Första gången på väldigt många år som jag är ledig så här någon dag innan nyår och över nyår också för den delen..

Igår kom Sandra & Fluffe hit för Miljonbingo och middag.. Det blev bakad potatis vilket var väldigt länge sedan vi åt.. Ingen vinst som vanligt men det var trevligt ändå! 

Idag har jag bara slappat och läst min bok som jag har kommit in och är så förbaskat bra.. Jag tänkte att jag skulle ta tag i den årliga årsresumén också.. Kanske dela upp den i olika omgångar eftersom det kommer bli en del att skriva.. :p

Nu önskar jag er en trevlig kväll och jag ska återgå till min bok! ;)

Mitt årshoroskop.

Skytten 23/11-21/12

Sex/relation
Stjärnorna talar om att sensualiteten och romantiken flödar detta året och du som är singel har störst chans att finna din kärlekspartner i tvillingarnas eller lejonets tecken. Under senare delen av året kan du
också sannolikt se fram emot en kärleksresa någonstans i världen. Du och din vän fördjupar era känslor för varandra genom att njuta av sköna upplevelser både hemma och på resande fot.

Hälsa/träning

Jupiters influenser gör dig rastlös och reslysten. Du är lekfull och ägnar dig åt spel och sport av alla slag, kanske även långt bort i främmande land. Att flitigt unna dig sköna och avslappnande behandlingar ökar ditt fysiska välmående och skänker ett inre lugn. Du strävar nu efter självförverkligande men bör se upp med att gå till överdrift.

Karriär/pengar
Jupiters influenser gör dig till en obotlig optimist och du ställer siktet högt när det gäller att ta dig framåt inom jobb och karriär. Du är en skicklig förhandlare och nu får du uppleva att andra lyssnar på och tar intryck av dina ord. Med lite tur och skicklighet finns goda chanser att avancera inom ditt arbete. Ibland har du förmåga att ta alltför stora risker och förhastade beslut men i slutändan går det ändå bra för dig ekonomiskt.


Sovmorgon

har haft sovmorgon idag.. Väldans skönt! Men det är ändå drygt att jobba sent. Jobbar ju hellre tidigt som jag gjort de andra dagarna och kommer hem i vettig tid! ;p Så man hinner göra någonting också..

Nu står äggen på kokning och apelsinerna är också framme. Gott med lite mysfrukost! :)

Pedagogisk planering och matrisen

är nu så gott som färdig i historia för vårterminen.. Känns skönt!! Det tog en väldans tid men det är skönt att det är gjort nu iallafall.. Undra om jag ska ta och fortsätta nu när jag ändå håller på?:p

Har suttit och kollat en massa på resor också. Man blir ju såå sugen..

Historieundervisning

Jag ska försöka komma någonstans med min planering för historian för vårterminen.. Det är en massa att ordna och dona med vill jag lova..

Jag ska sätta upp mål och skriva en pedagogisk planering för terminen.. Jag har börjat men än är det långt kvar.. Tur att jag har hela dagen på mig.. Jag måste komma någonstans med allt jag ska göra.. Det gäller att passa på när man slutar tidigt..

En vanlig dag

Idag är det en vanlig dag och jag började tidigt.. Det var minst sagt väldigt ovanligt idag på jobbet ;p

Har ägnat dagen åt att slappa.. Måste säga att jag har blivit väldigt lat nu när jag inte ha några direkta "måsten". Jag skjuter upp allting jag ska göra känner jag.. Inget bra egentligen.. Annars blev det en powerwalk med Camilla denna kväll.. Nu ska jag inta sängen för att jag ska orka upp och jobba imorgon!

Fina!

Vart är alla barn

sitter på jobbet och väntar på barnen.. Men vart är dom??

Victoria´s Secret Fashion Show 2011!








Snygga underkläder & väldigt fina tjejer i årets show!

Läsa kanske?

Jag ska upp med tuppen imorgon så jag fundera på att lägga mig och läsa lite grann i soffan eller kanske sängen?

Jag behöver sätta igång med allting jag (måste) göra och det är en del vill jag lova.. Jag har legat lite på latsidan nu över juldagarna:/ Jag hoppas på en lugn och nyttig vecka där jag hinner komma ifatt lite i tiden! :) Nu säger jag gonatt till alla ute i bloggvärlden!

Annandag jul

Julen är snart över och den passerade lika fort som den kom..

Det blev en trevlig kväll igår här hemma och vi spelade spel och hade riktigt skoj med ett härligt gäng! Två filurer blev dock väldigt trötta och lämnade oss lite väl tidigt tyckte vi andra.. Vi fixade sen skjuts in till staun för att gå ut på självaste juldagen vilket jag inte har gjort på väldigt väldigt länge.. Det blev bara tre stycken kvar som tillslut intog staden.. Fullt på statt så därför tog vi oss en vända till Nivå, där jag heller aldrig varit på väldigt länge.. Mycket mysigt var det och jag tror att jag ska gå dit fler gånger.. Det är så mycket fräschare där och väldigt mycket mysigare än på andra ställen i stan.. Åkte buss hem och det var en väldigt rolig bussresa vi hade! ;p

Jag och Lasse skrattade åt J som trodde han var 18 och bodde i Grönadal i ett gult hus.. När jag frågade hur gammal hans lilla syster var så svarade han 15 :p Vi hade så roligt åt honom och trodde först att han skojade.. Men han skulle prompt av bussen så fort som möjligt så att någon kunde hämta honom så han fick komma hem till det gula huset.. Idag har han inget minne utav någonting! ;) Det är tur att man kan skratta och ha lite kul åt honom ibland! ;)

Vi började dagen med en massa tvätt och J var halvt död så jag har tagit hand om honom idag! :) Fortsatte med att städa och plocka undan, dammsuga, duscha och diska.. Åkte in till stan en runda för att se om jag kunde hitta någonting på rean men det var väldigt dåligt.. Det blev lite underkläder endast men tur är väl det. Jag som behöver spara! :) Fikade en runda med mammi och Peter på Lennarts en liten runda innan det var dags för hemfärd..

Ikväll ska jag se Victoria´s secret fashion show & vara onyttig! ;p

Juldagen

Hade en väldigt mysig julafton som för mig var på tre ställen..

Började hemma hos syrran på förmiddagen, var sedan hos Sandra & Stoffe för super god julmat och avslutade hemma hos morbror med gröt och skinkmacka.. Super gott var det och ännu mer julklappar ;)

Idag vaknade jag och var helt snorig och helt slut i hela kroppen.. Har vilat större delen av dagen men tog en runda till Sandra & Fluffe för att äta lite av all julmat som blev över från igår och busa lite med Daisy! :)

Nu ska jag in i duschen och fixa mig lite inför kvällen! :) Pusss & Kram!

God jul



Julafton? Känns det som det? Ne, faktiskt inte..

Om jag ska sätta igång att baka för sen ska jag skynda mig in i duschen för att åka vidare mot syrran :) Hoppas alla får en riktigt god jul! :)

Julfrukost, julstress och julgodis

Åt en mysig julfrukost hemma hos Elin och barnen idag och de hade fått det så fint i huset de har byggt om.. Skit snyggt blev det verkligen och lille Loke är så söt.. Man blir inte annat än sugen när man är där ;)

Sedan åkte jag in till stan och trängdes med alla andra som är ute i sista minuten och träffade en hel hög med människor jag känner och önskade god jul till.. Varför är alla ute i sista minuten undrar jag?:p

Jag hann även få till en klippning mitt i all julstress.. Varit inne på leksakshuset och maxi en bra stund också.. Nu står jag och stressar med julgodisbak och nu ska vi strax sticka och hämta Hulda, handla och hämta mat innan vi åker bort mot Sandra & Fluffe för uppesittarkvällen :) Nu ska jag göra mig redo.. Pusss & kram till er och en underbar kväll! :)

Julledighet & julklapp

Nu är tom jag också lite julledig.. Ända tills på tisdag :) Det ska faktiskt bli skönt och jag lovar att jag har massor att stå i som vanligt:p

Jag är lite ledsen för att det inte gick som jag ville:/ Men det är bara att fortsätta helt enkelt.. Inte ge upp, tänk positivt ;p

Jag längtar efter att få läsa en vanlig bok, en bok som inte ha med jobbet eller pluggandet att göra.. Idag stod det en kartong i personalrummet med en massa böcker.. Vi fick välja varsin och jag valde: Paganinikontraktet av Lars Kepler.. En kriminalroman.. Det skulle vara spännande att faktiskt bara lägga sig och läsa en vanlig bok.. Men just nu har jag en massa annat på gång. Inte bara plugg utan en massa planering för skolan. Denna termin har vi blivit tilldelade KLIV-projketet.. Så schemat kommer nu läggas om för tionde gången skulle jag tro :p Detta ska bli jätte spännande och nu gäller det att kolla in det centrala innehållet för musik, bild, svenska och so försöka hitta gemensamma nämnare för allihopa så vi kan utgå ifrån detta när vi planera upp det.. Mycket på gång och mycket planering.. Vart ska jag ta allt ifrån?

Får försöka att göra det bästa av det helt enkelt.. Hoppas att detta blir bra iallafall. Dan före dan före dopparedagen! ;)

Bio för 2



Det blev bio för två ikväll.. Vi såg Sherlock Holmes. En mycket bra film! :)

Vardagslyx när det är som bäst!

Föräldrars utbildning har betydelse

Elever som har föräldrar med låg utbildningsnivå har svårare att klara de nationella proven. Det visar en rapport från Skolverket.


Färre än varannan elev med föräldrar som inte har högre utbildningsnivå än grundskolenivå har klarat samtliga delprov i matematik. Motsvarande andel för elever med föräldrar med eftergymnasial utbildning är cirka 80 procent.

 

Av eleverna som gjorde samtliga delprov i matematik klarade pojkarna samtliga prov i högre utsträckning än flickorna. I svenska och svenska som andra språk var rollerna de omvända, där var flickorna betydligt mer framgångsrika.

Källa: Skolverket.se


Glöggkväll med familjen

Ikväll bjöd vi mamma & syrran på middag och sedan fortsatte vi med glöggfika med morbror, kusinen och Marita :)


Mys :)

Det har blivit mycket glöggdrickande på senaste tiden! :) 3 dagar till julafton.. Sjukt att tiden har gått så fort.

Glöggkväll med vänner

Jobbat sen 6 så nu är man helt slut.. Slocknade på soffan vid 6 tiden men J väckte mig och vi tog en dusch..

Sedan blev det glöggkväll med vänner ikväll och en massa gott till det.. ;) Bland annat glögg, clementiner, skumtomtar, saffranskaka, kola och skumtomtefudge! ;p

Nu ska jag inta sängen.. För ögonen går just nu i kors.. Det ska bli såå skönt! Önskar er en mysig måndagskväll på den här härliga julveckan! :)

Saffranskaka och skumtomtefudge

har det blivit till fika ikväll när Sandra & Stoffe var här.. Har även kollat lite resor ;p Vill boka nu nu nu nu!! :p

Ingen vinst på bingolotto den här gången heller.. Denna söndag bjöd vi på chili con carne. Det var länge sen vi hade de nu faktiskt..

Nu önskar jag faktiskt lite snö till julafton!!

Nu ska jag lägga mig att läsa lite. Dock en pluggbok återigen.. Längtar efter att få läsa en vanlig bok just nu.. Hade varit grymt skönt faktiskt..

Saffranskaka

Ingridienser:
200g smör
0,5 g (1 frp) saffran
2 st ägg
3 dl strösocker
2 tsk bakpulver
1,5 dl mjölk
4 dl vetemjöl

Garnering: Florsocker.

Gör så här:

Smält matfettet och låt det svalna. Smörj och bröa en rund form, ca 24 cm i diameter.

Om du har en mortel: Stöt saffranet, gärna tillsammans med lite socker, i din mortel. Det gör att saffranet blir mer finfördelat, men har man ingen mortel så kan man strunta i det.

Vispa ägg och socker så det blir vitt och poröst, gärna med elvisp.

Vispa ner saffran, bakpulver och mjölk. Tillsätt och sist vetemjöl och det smälta matfettet och rör till en jämn smet.

Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 45 minuter.

Låt kakan stå några minuter i formen innan du stjälper upp den på ett fat. Lägg gärna formen över eller en bakhandduk och låt svalna.

Sikta över florsocker vid servering.


svårt att bestämma sig

som vanligt så velar jag fram och tillbaks och har ångest för minsta lilla..:p

Jag måste lära mig att bara bestämma mig för saker och sen är det så och sedan få ta konsekvenserna av det. Men jag ska alltid vända upp och ner på allting och sen blir jag helt förstörd om det nu skulle hända osv.. Ibland behöver man göra något oplanerat också också..

har varit och handlat och nu väntar vi på att Sandra & Stoffe ska komma.. Jag ska in i duschen så fort som möjligt och sen måste jag hinna baka en sak med.. ;) Hörs senare.. 

17 december och Usa mönster

igår blev en lång dag på jobbet och sedan blev det fredagsmys och slapp här hemma..

Idag har vi jobbat och sedan blev det en vända på stan med Sofie.. Var en himla massa folk ute på stan idag så det var nästan jobbigt att gå där :p Det blev en Usa kofta på gina och ett usa linne, detta också på gina.. Jag har fått dille på usa mönstrena nu :P De hade fått in ett par väldigt snygga usa jeans också men fickorna var lite för högt upp för min smak :/



Sedan blev det lunch uppe på Åhlens tillsammans.. Nu har jag precis kommit hem. Antingen blir det att umgås med syrran och en sväng till mormor och morfar eller äta på kina med Jim, Lasse och svärmor. Eller hinner man kanske med båda?! ;)

Tröjor






Hittade en massa snygga tröjor som jag fundera på att beställa.. Dessa kommer från Rutstore.se
Vilken tyckte ni var snyggast?

Julklapparna

är nu äntligen fixade. Känns skönt att ha det färdigt. Jag tror att jag har fått med de flesta ;p hehe..

Det känns lite bättre nu faktiskt.. Det börjar ordnar upp sig. Jag tror att det går bra nu! Vi får väl se hur det blir under morgondagen.. Det ska bli spännande faktiskt. Hur ska jag lösa att ha en lektion på 90 minuter med 5 stycken som ska göra vanligt prov, en som ska göra muntligt prov medan jag ska ha lektion med de övriga 8 eleverna? Hum. Jag måste dela upp detta på något sätt så att jag får ihop alla samtidigt. Det kommer bli klurigt men jag tror att jag kommer få ihop det. Sedan blir det teater för hela skolan.. Imorgon blir en händelserik dag och jag ska dessutom försöka få ihop ett möte med min chef också! Men nu ska jag iallafall ta kväll i soffan och snart slår vi på en film! Jullotta på Liseberg är nu också påslagen.. Mysfaktor! ♥

Usch

det regnar, allting är tråkigt och jag har inte kunnat sova..

Det gick inte som jag ville den här gången.. Jag är trött på allt och skulle helst av allt vilja ha lite ljus och värme just nu.. Klockan är över 9 och det känns som det är natt utanför fortfarande..

Det är dock rätt mysigt att höra när regnet smattrar utanför altandörren.. Det hade dock varit perfekt att göra någonting nu.. Vi får se helt enkelt hur det blir med allting. Just nu så hade jag behövt det tror jag. För att orka med allt.. Detta blev inget roligt inlägg alls, men det får ni ta.. :p

Tjejkväll

det är dags för en liten tjejkväll.. Med lite middag inne i stan. Ska bli väldans trevligt och jag ska strax göra mig iordning lite :)


Jobbdagen har gått ganska fort ändå måste jag säga.. Imorgon är det redan torsdag och jag kan säga att så här mycket har jag aldrig längtat efter att veckan ska ta slut.. Helt otroligt..

Önskar er en fin kväll, för det ska jag ha med tjejerna ikväll! ;)

Regnigt värre

när jag kom ut från jobbet i eftermiddag så spöregnade det och jag har ju en bit till bilen så det var bara att springa :p Härligt att sätta sig i bilen helblöt.. Det var dock bättre att komma hem och min finaste hade börjat med maten ;) Vardagslyx.

Nu har jag kollat på dagens avsnitt av julkalendern som handlar om världens sötaste lilla unge.. Jag bara älskar henne! ;)

Julkalendern 2011, tjuvarnas jul!

Nu ska jag se om jag kan få lite pluggande gjort! :) Trevlig luciakväll på er alla fina! ♥

Powerwalk startade dagen

här hemma i Nättraby..

Tog all tvätt ifrån igår, diskade, städade och gjorde rent och snyggt här.. Ute var det väldigt härligt denna förmiddag. Varken för kallt eller för varmt..

Nu är jag snart redo för denna dagen på jobbet. Ska bara byta om också och borsta tänderna igen! ;) Önskar er en härlig luciadag! :)


Vad händer

Jag vill veta nu..

Jag vill ha ett besked. Dock vill jag nog inte ha det om det blir ett nej.. För jag vill inte, jag vill verkligen inte!! Det är svårt det här.. Väldigt svårt :/

Jag vill ha ett besked nu och dessutom veta lite mer om andra saker också. Det hade varit så skönt då hade vi verkligen kunnat.. Men nu är det så svårt ju.. Jag väntar otåligt som ett litet barn på julafton tror jag!! Det hade verkligen varit världens bästa julklapp till mig..

Vecka 50

går vi in i nu.. Sjukt men sant.. Det är mysigt med juletider tycker jag.. Ibland saknar jag ändå lite snö, julkänslan finns ju inte riktigt där ännu..

Öppnade vid sex imorse och jag har fyllt dagen med tvätt, promenad med D och träning..


Undra om matte kommer hem snart?!

Nu ska jag ta en äggmacka och sedan slå på "pengarna på bordet" vilket är jätte roligt att se tycker jag :)

3:e advent

och jag har varit ute på en powerwalk och sedan tog jag mig en runda på gymmet..

Nu ska jag fixa lite inför imorgon innan jag ska kolla lite av syrrans böcker och pluggar. Ska försöka hinna diska lite också :) Tänk att det redan är 3:e advent.. Helt sjukt vad tiden springer iväg snabbt. Jag längtar nu till den kommande veckan! ;)

Söndag.

Jag är sugen på att bara sticka ut en lite runda och gå en sväng.. Träna lite också kanske!
Eller ska man ta sig en runda till stan? Det återstår att se.. Jag har lite tid till att fundera på det.. Jag ska nog ut och ta mig en promenix iallafall.. :)

Funderingar

har varit nere och tränat och efter en dusch senare så sitter man här och funderar på framtiden..

Jag önskar, jag hoppas, jag längtar.. Inte för att jag tror det för en sekund men drömma kan man och jag vill så jätte gärna och om en längtan går i uppfyllelse så får troligtivs en annan också in.. Livet kan inte mer än vara bäst isåfall :p Men men.. Nu ska jag fortsätta här.. pusss

Scones mys

Lördag förmiddag och vi har bakat scones till frukost med ägg och thé :) Myslördag med andra ord..

Igår var jag helt slut. Kom hem ifrån jobbet lagom när strömmen gick i hela Nättraby och allt blev väldigt svart :p Bestämde med ett par vänner att det fick bli Kinabuffé istället och sedan hängde även Pär, Tesse och barnen med.. Hur gott som helst och en trevlig kväll :) När vi kom igen hade strömmen återfunnit sig :)

Jag somnade på soffan helt utmattad och slut efter en hård vecka ;p Känns skönt att bara kunna ligga och dra sig i sängen och mysa ner sig :) Idag ska jag försöka dra mig ner till gymmet, rätta SO proven som eleverna gjorde igår  samt plugga mina egna uppgifter som jag inte hann förra helgen så det måste jag ta tag i.. T ringde också och ville att jag skulle hjälpa henne och julpynta. Så vi får se om jag dra mig ut där en sväng också! :)


Önskar er en trevlig lördag ♥

Heldag

som började i kaos surhet och arghet.. Väldigt besviken och sur blev man och hellurad känner man sig helt enkelt :/ Sjukt egentligen..

Planeringstid och sedan fritids.. Stressade hem som tusan för att slänga mig i duschen och äta lite för att sedan bege sig igen.. Nervöst och väldigt intressant..  Håller ändå tummarna :p Ikväll blir det tidigt i säng för att orka upp imorrn bitti.. Pusss & kram..

Kvällspromenix och ett samtal

innan kvällpromenaden med Camilla ikväll fick jag ett samtal. Något som jag inte hade förväntat mig alls.. Jag blev iallafall väldigt förvånad men nu är det bara att hoppas och hålla tummarna... :p

Jag har dock inte så stora förväntningar men det är ändå roligt :)

Idag började jag lite senare och i förmiddags fixade jag och grejade här hemma för imorgon är sista utvecklingssamtalet för den här terminen och sedan ska jag också på möte med rektorn och specialspecialisten på förmiddagen för att sedan fortsätta på fritids. Fullt upp med andra ord :) Nu ska jag ringa min mormor och sedan blir det julkalendern tror jag minsann.

The ledge


En väldigt spännande och bra film om äkta kärlek!

Killer elite


Någon som har sett denna? Vi satte på den men kollade inte så mycket:p

Julklappsinslagning


I förmiddags var jag inne i stan och köpte en hel massa julkappar. Jag har typ suttit hela kvällen med detta :p Men det är mysigt och roligt :) Jag har också skrivit lite julkort. Börjar ju också bli hög tid på dessa :p Känns skönt att jag har många julklappar färdiga iallafall redan nu..

Imorgon har jag också en del att göra så jag hoppas att jag ska kunna fixa detta under förmiddagen innan jag börjar jobba..

Snart börjar kär & galen och det ska jag se, likaså desperate avsnittet som går ikväll har jag inte sett. Det har ju inte kommit ut så ska se om jag kanske hinner kika lite på detta också :)

God morgon tisdag

underbart att få sova en liten stund till efter J har gått till jobbet.. Men bara en liten stund till :)

Nu ska jag äta en macka tillsammans med julkalendern. Fixa mig för att sedan åka till stan en runda och vara där när de öppnar ;) Handla lite julklappar tänkte jag! :) Jag måste få lite fixat för jag kommer aldrig hinna detta annars :p

Ha en härlig dag alla där ute i bloggvärlden!

Sverigeprovet


är klart..

Äntligen.. Nu lyssnar jag på lite musik och kollar pengarna på bordet. Snart blir det mys och film här hemma.. I love it!

Drömmer mig bort









Just nu är jag inne på en massa resebolag och drömmer mig bort... Men drömma kan man ju alltid göra..
Snart ska även jag ta lite semester var det tänkt.. Fy, vad jag längtar.. Men jag hoppas att vi kan boka in någonting snart. Det är så mycket jag vill göra just nu, som vanligt så rinner tiden ifatt en och man hinner inte alltid med det man ska helt enkelt..

Jag har haft en sjuhelsikes dag på jobbet.. Man undrar ibland vad det är för ställe jag har hamnat på?:p Inte en lugn stund och det går ju inte att vända sig om i 2 sekunder för då händer det något riktigt allvarligt.. Ja, vad ska man göra med dem egentligen? Ikväll har jag tagit en väldigt varm och lång dusch. Nu måste jag väl försöka ta tag i skolarbetet och sedan ska jag även fixa ett prov tills på fredag.. Så det är väl bara att sätta igång och gå ur min lilla dröm om alla resor..

2:a advent.


En väldigt skön och fin helg börjar gå emot sitt slut..

Idag har vi bytt till vinterdäcken, vilket vi inte har hunnit tidigare.. Vi har städat och jag har pluggat men nu såg jag att jag har råkat stänga ner detta utan att spara vilket är väldigt drygt. Hade dock bara skrivit en halv sida men det är ändå drygt att börja om från början ju :/

Sandra & Stoffe har varit här på pizzabuffé. Blev en massa pizza över dock.. Resespecial på bingolotto men ingen vinst som vanligt.

Imorgon är det ännu en jobbvecka som sätter igång jag hoppas minsann att den blir lugn och mysig.. Jag ska försöka hinna med lite julklappar i veckan också! :)

Att jobba med barn

Igår var en hektisk dag vill jag lova och det känner man av idag.. Kom inte ifrån jobbet förrens vid 17.30. Då hade vi varit inne på marinmuseumet och dessutom gått en runda på stan för att sedan gå & bowla med 25 stycken 6 och 7 åringar.. :p Tempot och ljudnivån var på max vill jag lova...

Vi hade två föräldrar med oss i vår grupp och dom undrade hur vi stod ut med detta ljudet varje dag.. Ja, man vänjer sig helt enkelt.. De första dagarna jag jobbade i barnomsorgen var jag helt slut och somnade på soffan så fort jag kom hem. Men man vänjer sig och nu hör man knappt när barn skriker längre om man är iväg någonstans eftersom att man har blivit så van vid detta ljudet.. Rätt konstigt men så är det.

Jag träffade syrran hemma hos mormor & morfar igår! ♥ J var i Karlshamn med jobbet på julbord. Så vi åt lite hemma hos mormor och morfar, kollade på idol och fortsatte sedan med en mysig film! :) Åkte sedan ner med skåpbilen och hämtade de onyktra killarna. Lämnade av alla på olika ställen hemma hos sig för att sedan kunna köra hemåt till vår säng och gosa ner sig. Det tog inte 5 sekunder så sov jag som ett litet barn.


Lite snö hade jag önskat istället för detta tråkiga regn som hela tiden finns utanför fönstret.. Julstämningen infinner sig inte riktigt förrens det är lite vitt och mysigt ute och lite frost på rutorna.

Denna dagen har varit lugn och det behövde jag.. Pratat i telefon, fixat iordning här hemma och satt ner mer i förrådet. J har diskat och ska också strax dammsuga.. Ikväll blir det hemmamys med kinamat samtidigt som vi ska hämta hem vår bil och kanske även ett glas vin denna regniga decemberkväll.

Baksmällan 2


En väldigt sjuk film :p

God morgon freeedag..



Härligt att vakna upp och att det är fredag faktiskt.. Jag vill ligga och gosa till mig i sängen med min finaste utan att stressa iväg till jobbet :p

Imorgon är det dock jobb igen men inte så länge som tur väl är! ;) Julkalendern denna morgon hinner jag tyvärr inte se.. Måste fixa en del i lärarrummet innan jag börjar nämligen.. Jag önskar alla en riktigt härlig fredag!

1 december

Vi är redan inne i december månad.. Helt otroligt vad tiden går fort.

Någon som såg julkalendern imorse? -Tjuvarnas jul.. Den såg jag hemma hos Wille & Hugo och den verkar vara väldigt spännande! :)

Torsdagsmys

jobbat med vikarie idag eftersom R är sjuk men det har gått bra det också, super bra egentligen :) Vi har haft jätte roligt.. Dock var det ju verkligen kallt ute idag. Måste ta med mig mina utebyxor. Glömmer dom vareviga dag:p Min pärm är försvunnen och jag kommer verkligen inte ihåg vart jag har lagt den ;/ Måste alltså leta efter denna imorgon.. Den är väldigt viktig och jag har all närvaron där i också ju ;/ Den måste alltså hittas..


Ett viktigt och bra ordspråk!

Imorgon är jag i skolan tillsammans med fyrorna och ha SO lektion samt lite nutidsorientering för att sedan samlas med fritids, ta bussen in till stan för att gå marinmuseumet och bowla med båda lilla och stora fritids.. Det ska bli riktigt kul och det ska nog gå bra det också! :) Vi har med oss ett par föräldrar också som kan hjälpa till ifall det skulle va så! ;)

Ikväll har vi ätit koldolmar och potatis. Hur gott som helst.. En maträtt vi har alldeles för sällan.. Nu önskar jag er en trevlig kväll för nu ska jag packa ihop mig lite så att jag har allting klart tills imorgon.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu