Stars and Stripes och ingen är lyckligare än jag

Ikväll blir det att fira med lite mat på Stars.. Jag är redan nu vrålhungrig så det ska bli gott med lite god mat och kanske någon god drink i handen ;)

Sista dagen i skolan har nu passerat och just nu är ingen lyckligare än jag!

Kyrkan imorgon och avslutningscermoni är vad som gäller..
Skumpa ska drickas i Kalmar med ett gäng tjejer
innan vi tågar in i kyrkan..

Nu ska jag göra mig iordning för en kväll på Stars. Härlig sommarkväll och det är väldigt varmt ute så ta det lugnt i sommarvärmen alla där ute ♥

Snart så

Efter 12 imorgon är jag lycklig..

Endast inskickning av examensarbetet kvar.. Fått godkänt på en uppgift till i andra kursen. Så nu är det bara nästsista som ska betygsättas och sista som ska skickas in för betyg.. Det kommer det också..

Ska bli intressant att se vad examinatorn ger en för kommentarer imorgon.. Sätta sig direkt och fixar det tror jag. Så att jag sedan kan skicka in och känna mig redo för ännu en jobbsommar ;)

Jag ska dessutom på arbetsintervju på tisdag så håll tummarna för mig.. Hade varit väldigt skönt att veta vart man ska till höst!!

Sista opponeringen

Denna dagen har varit grymt jobbig och jobbigast i skolans värld kan jag tala om..

Helt slut i huvudet och det är grymt jobbigt att sitta och lyssna på alla arbeten som man egentligen inte ha nyttan av alls.. Men imorgon är det bara till lunch & jag får väl stå ut sista dagen iallafall.

Imorgon är egentligen sista dagen innan jag kan titla mig som "lärare" och har tagit en examen!

Jag ska opponera imorgon och ska förbereda mig rejält hela kvällen ikväll med hade jag tänkt mig. Fixa power-point och så vidare inför imorrn och verkligen vara på topp. Jag ska lägga mig väldans tidigt så att jag är utvilad imorgon!!

En power-point presentation nästa nu då ja..

Start of Summer i Hässleholm








En heldag i Hässleholm med fina vänner! :)
En toppendag med uppehåll ifrån regn som inte kom förrens på kvällen.. Dock slutade kvällen väldigt tråkigt på grund av krångel med bilen men allting löste sig iallafall och vi kom hem med lastbil vid halv två inatt. Så det gick det med

Tack till er som var med ♥


Morsdag idag


Idag är det mors dag & vi ska ut och äta pizza buffé i eftermiddag var det tänkt :)
Nu ska jag få i mig någonting att äta.. Återkommer om morgondagen och alla bilder..

opponering

börjar bli trött på det här..

Har suttit en bra stund med detta nu. Slängt i mig lite mat och har också inhandlat lite jordgubbar som jag ska njuta med. Köra och fixa bilen ska vi strax åka och göra nu så att allting är färdigt..

Ikväll blir det en runda hem till några vänner, men det blir nog inte så länge. Måste fixa lite matpåse och så vidare inför imorgon.. Då åker vi tidigt hemifrån så allting ska vara klart och fixat..

Jobbade på ett relativt bra ställe idag. Pratglada som dom var så fick vi massa utpratat :p Hehe.

Drive angry


En sådär film:p

National lampoons dirty movie


Ingen bra film alls :p

Änglagård 3



Fredagmorgon.

har utnyttjat tiden även denna morgon.. Sitter och äter frukost just nu och har pluggat någon timme innan det är dags att bege sig till jobbet..

Skönt att sluta tidigt idag och jag har inte det minsta ångest för det heller.. ;p Jag fick rätt bra lön denna månaden också.. Ja, eller bra och bra vet jag inte :p Men mer än vad jag trodde iallafall och det är ju alltid positivt..

I eftermiddag ska vi även fixa iordning bilen inför imorgon.. Tvätta, städa osv ;) Så jag får faktiskt hjälpa till lite.. Det återstår att se om det blir stan för mig efter jobbet också! Hade varit kul att träffa Elin & Saga en lite runda.

Ha en fin fredag alla mina vänner och veckans sista jobbdag för vissa och däribland mig ;) Wiiiie!! ♥

Snaaart helg..

Imorgon blir det kort jobbdag i skolan igen för att sedan återgå till plugget eller åka in till stan?! Överväger detta lite och se vad som händer och sker..

Ikväll efter några timmars pluggande hängde jag med till Pär & Tesse... Det blev lite packning inför deras resa, en massa prat och sedan Änglagård 3 och chips.. Tack för en trevlig kväll! :)

Nu har jag precis tagit ett bad med mina kära sambo och
ska slänga mig i sängen och sova som en liten gris ;)

härligt..

Haft en trea idag och det har gått super bra och eleverna har varit hur snälla som helst.. Det är jädrans roligt att vara i skolan och jag älskar att!!

Tog en sväng inom morbror för att hämta ett par skyltar och sedan in på banken en snabb visit.. Hemma och har nu börjat läsa.. Varför blir man alltid lika trött när man ska sitta och läsa? Detta är ju ingenting jag fattar och ingenting som intressera mig för fem öre.. Kan ju vara därför också:p Vad jobbigt allting är just nu..

Jag vill ha måndag & tisdag över just nu men ändå inte eftersom det betyder att lördagen också ha passerat och det vill jag inte..

Lördag är det äntligen Hässleholm & Start of Summer.. Fjärde året nu i sommar tror jag att det är! Jag längtar Nee, nu är jag väl illa tvungen att fortsätta att läsa lite till så att jag verkligen kommer framåt med det här :/

morgonprommis

Har idag lyckats få en morgonprommis innan jobbet.. Så jäkla härligt!!

Igår råkade jag visst somna på soffan när jag skulle plugga och kunde senare inte sova även fast jag var helt slut.. Jobbigt som tusan. Så därför blir det inget mer sova eller vila tidigt på kvällarna för min del :p

Idag blir det halvjobbdag eftersom jag måste verkligen ta tag i pluggandet. Nu är det nämligen inte många dagar kvar så det gäller att orka med det sista också..

Jim grejade med bilen heela kvällen igår så nu ska den förhoppningsvis vara helt klar tills på lööördag för då köör vi!

Dags att göra sig i ordning för jobbet! :) Ha en skön torsdag alla där ute..

grejat hemma

utnyttjat tiden idag på morgonen och grejat här hemma idag med.. Diskat och plockat undan en massa..

Dagen idag innebär nämligen jobb & sedan en massa plugg. Nu är det sista racet verkligen..
Inga många dagar kvar nu!!


Huvudsatser och bisatser?

Varför får jag ett sådant här examensarbete???! Jag kan ju ingenting om sådant här och dessutom inte på gymnasienivå?:/ Usch, nu börjar jag bli orolig..

Tiden räcker inte till

Jag förstår inte hur folk hinner med båda jobb, hus och hem, familj, vänner osv osv..

Dygnet har alldeles för få timmar även att jag försöker utnyttja dygnet alla timmar så bra som det bara går.. Imorse så tog jag därför på mig träningskläder klockan 6.30 och begav mig till gymmet och var därmed färdigtränad och klar tills jag började jobba vid 08.. Det var väldigt härligt kan jag säga och jag hoppas på att det blir en sådan dag imorgon med faktiskt! :)

Idag har det varit jobb på en förskola. Väldigt stor skillnad med att ha högstadiet ena dagen för att sedan återgå till 2 åringar.. Har kommit på att autistiska barn är oerhört intressant att arbeta med..

Imorgon är det jobb i skolan som gäller och därefter skulle det bli fritids men "jag som aldrig tackar nej" är nog mitt nya smeknamn fick fortsätta jobba på förskola istället!! Det går nog bra det med..

Därefter blir det plugg för mig när jag äntligen kommer hem.. Dock skulle jag gissa på att det går bra det här.. Det sista pluggandet efter 3,5 år! Det känns häärligt!



Ingen bra dag alls..

Blev dock bättre när jag hade hämtat min bästaste Jim ♥

Är så trött på en del.. Åh, att dom aldrig kan fatta liksom? Man blir faktiskt ledsen men det verkar inte dom förstå eller så skiter dom bara i det..

Ikväll blir det grillat.. Jag ska ner och handla lite nypotatis sen men först ska jag lägga mig på uteplatsen och inte göra ett skvatt.. Jag behöver bara koppla av just nu!! Dessutom att solen skiner och att det är 30 grader där ute i solen gör inte det sämre!

Hoppas kvällen blir bättre med andra ord..


Morgon promenad

har just nu hunnit tagit en liten morgon promenad..

Det var härligt som tusan vill jag lova.. Tror banne mig att jag ska stiga upp tidigt varje morgon och göra detta innan jag börjar jobba, innan det hinner bli sådär jätte varmt..

En härlig start på dagen som kickar igång veckan! Nu ska jag bege mig till jobbet som sagt. Puss & kram.


Lite senare idag

än planerat blir det jobb.. Jag hoppas att det blir kanon bra faktiskt!

Just nu är det bara någon sak till som vi behöver sedan är det kanon tycker jag.. Ha en trevlig måndag alla där ute i bloggvärlden.

Min rosa onepiece

Har krupit upp i soffan med rosa onepiece och lyssnar regnet.. Hel mysigt! ♥

Efter en hel dag med krångel utav Pontiacen så behövdes detta kan jag lova.. Skulle grillat hos Sandra & Feffe i eftermiddag men blev stannade på vägen och hållt på hela eftermiddagen.. Stackars Pär har inte fått någon fritid alls idag..

Annars har jag varit på besök hos min söta mormor idag också.. Fick super goda pannkakor med mig.. Vi åt lite lunch ute på altanen. Grillat som hade blivit över från igår, potatis, potatissallad, biffar och lite sallad på det.. Super gott och vi hade väldigt mysigt. Låg på altanen och solade och löste sudoko.
En härlig eftermiddag hos min fina mormor! ♥


Nu ska vi sätta igång en film & mysa till regnet!

Öland & Borgholm

Igår var jag hemma hos Elin en sväng. Fikade och gick en härlig promenad.. Mys ♥

Sen när jag kom hem satt killarna hemma och drack öl på uteplatsen så jag la mig en stund där ute med. Så jäkla skönt väder ;) Helt underbart med sommar ♥

Vi bestämde oss för att ta en tripp till Öland och Borgholm med två andra trevliga och söta prickar

Lite problem med bilen hade vi dock men annars hur trevligt som helst.. Åt buffé på Wilmas som annars är världens godaste matställe.. Love it! Det var verkligen proppat med folk i Borgholm även detta år mycket på grund av det fina vädret.. Åkte i samlad trupp allihopa så många stopp med kissepauser blev det ;p

Hög musik, crusing, sommar & fina vänner är riktigt bra en lördagskväll som igår! ♥



Heelg

jag är nu hemkommen fick jobb.. Fick dock fortsätta att jobba en stund idag, men det gick bra.. Alla barnen är ju såå underbara ;)

En liten tjej idag:
"Varför kan du alla namnen på barnen i skolan?" Haha, ja det kan man ju faktiskt fråga sig..

Nu ska vi ta & äta lite middag här hemma och sedan ska vi nog ut och greja lite med bilen skulle jag gissa..
pusss & kram!


Sanctum


Denna såg vi också i veckan.. Hur bra som helst, men väldigt sorglig ;/

The Rite


Vi somnade igår till denna film.. Så den var nog inte så bra:p

Freedag..

Dock känns det inte riktigt som helg ändå..

Sista jobbdagen för denna vecka. Skönt ändå kan jag tycka. Imorgon ska jag se om jag ska en vända på stan eller hur jag gör.. Undra vad man ska hitta på ikväll? Jag känner för att hitta på något roligt just nu. Sen vet man ju aldrig vad man känner för sen ;p

Hoppas alla får en fin och skön fredag

idrott

i skolan idag.. Gick väl sådär. Några elever skulle hålla i den och det blev lite rörigt, tyvärr.

Dagen har annars flytit på bra och jag älskar att vara i skolan! Just nu så sitter jag med examensarbetet och har fixat och trixat lite.. Ska återgå till detta nu efter en god middag gjord av Jim :) Jag har det bra jag

jobbet kallar

strax.. Så snart är det dags att börja fixa till sig lite och sedan cykla iväg till jobbet. Jag tycker det är så härligt när man kan cykla till jobbet och hade gärna sett att få göra detta i framtiden också!

Jag håller tummarna just nu för en grej. Men tror inte det kommer att bli något. Dock hade det varit väldigt skönt.. Men annars så funkar det faktiskt bra ändå hoppas jag..

Hoppas ni får en trevlig torsdag mina söta vänner. Snart är det helg & den ser vi fram emot vill jag lova..

Provopposition & ny telefon

Provoppositionen idag gick över förväntan och det är inte så jätte mycket jag ändra och trixa med. Men lite är det ju alltid.. Det känns iallafall skönt att ha fått en super bra handledare och att vi var en grupp som faktiskt hade roligt idag och det nervösa släppte helt och hållet! ;)

Dessutom har jag införskaffat mig en 2000 tals telefon som Sandra säger ;) Utan knappar!! Tänk det ni.. Jag är modern nu haha..

Håller på och fixa och trixa med detta. Tog en stund innan jag fattade hur man skulle sätta in sim-kortet :p
Nehe nu ska jag fortsätta och kolla lite på min nya telefon och sen blir det sängen för att orka jobba imorgon!!

Imorgon gäller det

Imorgon har vi provopposition och jag är mer är nervös vill jag lova. Men jag hoppas att alltig går bra..

Vi är ju trots allt inte så många!! Idag har vi haft brandutbildning på skolan vilket var väldigt intressant och roligt!!
Idrott sista passet och innebandy..

Har precis dammsugat av här hemma medan Jim fixade lite mat.. Nu blir det plugg igen. Men senare ska jag faktiskt unna mig att kolla på en film. Det får man faktiskt göra ibland :p

slutkörd

jag vet någon som kommer somna gott ikväll..

Sambon frågade nyss om vi skulle gå och lägga oss;p Halv åtta säger jag?! Nee, det går ju inte.. Så han stack ner o tränade istället och jag ska fortsätta mitt pluggande..

Läst igenom typ 15 sidor och skrivit kommentarer nu och just nu har jag sisådär 27 sidor kvar.. Intressant är det som tusan. Dock är man väldigt trött allt just nu:P Jag vill ha sommarlov nu ;p

Men snaart börjar jobblovet, äntligen!! Just nu bara jag längtar jag efter att få jobba i lugn och ro och slippa stressa runt som en dåre.. Det ska bli så skönt att kunna gå i sin egen takt och bara hjälpa till och ha det så lugnt och mysigt på kvällarna som det var förra sommaren..

När jag väl är där kommer jag säkert att längta tillbaks till skolan och plugget men det är en annan sak det

3 dagar kvar

Har jobbat idag.. Dock inte super duper länge, vilket var skönt eftersom jag inte alls kunde sova inatt.. Var hur pigg som helst :p

Suttit med provoppositionen och granska nu en annan uppsats som jag ska provopponerar på onsdag.. Usch, jag börjar redan bli nervös..

3 dagar kvar i Kalmar!! 4 dagar med avslutningen! Helgrymt är det!

Jag ska fortsätta att plugga lite till innan jag gå och lägger mig i ett bad.. Imorgon är det nämligen ny jobbdag igen så då måste man vara fit for fight så därför kommer det att bli tidigt i säng ikväll :p

The four faced liar



Examensarbete

igen...

Sitter och har gjort lite examensarbete och pillat igen!!
Tänkte att jag skulle ta och läsa igenom allting innan jag skickar in det för provopposition..


Den super goda efterrätten vi åt igår med svenska jordgubbar och choklad!

skrattmuskler

jag har skrattat ikväll så jag har fått ont i magen ;p

Shit, vad roligt vi har haft.. Satt ute med tända ljus på uteplatsen, ljusslinga i taket och en massa god mat och sedan blev det en crusingrunda och sedan fick vi en god efterrätt följt av kortspel och en massa skratt.. (kommer bild på efterrätten imorrn).

Tack för en trevlig kväll ni som var med! ♥

grillat ikväll

nu ska vi bege oss ut till familjen Erdin/Olander för lite grillmys.. Vi fixar sallad plus potatisgratäng och dom fixat kött och efterrätt! ;) Bra fördelning tycker jag

Nehe nu kanske man får ta och sätta på sig någonting.. Hoppas att ni får en helmysig lördag mina söta vänner där ute! ♥

plugg en lördag

efter jag hade vaknat till liv var det bara att sätta sig vid examensarbetet igen och nu ska jag bara fixa till resultatet också sen tror jag att det är färdigt för provopposition..

Nu tänkte jag att jag skulle gå och ta ett bad och fixa till mig lite!!

handledare och examinator

Det är bra om handledare och examinatorn tycker likadant kan jag tycka..

Eller så kan de ju faktiskt prata med varandra för det går faktiskt.. Jag började skriva mitt resultat utifrån flera kategorier när min handledare säger att det blir för mycket kategorier och för lite text i varje så det är bättre att du skriver ihop dessa till en stor kategori istället...

När jag nu skickar in det så påpekar examinatorn att det är för svårläst utan kategorier och att jag måste struktuera upp hela mitt resultat med flera olika kategorier..? Det var ju liksom det jag nyss gjorde? Så nu har man suttit och gjort en massa jobb i onödan kan jag tycka.. Usch vad trött man blir :p

Jag satte mig nu så fort jag kom hem ifrån jobbet och pillade med detta.. Det ska ju vara inne på måndag morgon för provopposition och då ska vi börja läsa de andras också.. Tiden börjar bli knapp nu..

Btw. Jag har haft en otroligt härlig dag i skolan där jag träffade en massa gamla/nya elever som kommer komma till skolan så småninom.. Gamla handledare från praktiken som alltid är så trevliga och gulliga. Underbara elever och helt sinnessjuk härlig personal...

Ge mig jobb där nu tack! ;)

Äntligen fredag..

Jag är trött som en liten fis idag faktiskt, även att jag sov på soffan när J kom hem..

Idag är sista jobbdagen innan helgen och det ska faktiskt bli lite sköönt att få ta helg. Jag har jobbat hela veckan och det har varit super roligt. Men helg behöver man ibland också! ;)

Vår mysiga uteplats!

När jag kommer hem idag tänkte jag att jag skulle ta och städa av här hemma så är det färdigt till min söta har kommit hem! Dessutom fixa lite på uppgiften om jag hinner och orkar.. Gjorde nästan halva igår så det känns skönt att ha kommit igång iallafall.

Nehe, nu ska jag fixa mig för att sedan cykla iväg till skolan. Ha en härlig fredag alla bloggare där ute!

Tyskland/picnic

Det blev en lång dag för mig och jag är precis hemkommen just nu!!

Efter jobbet begav jag mig till Elin & Saga för en picnic i lekparken och en massa bus och lek!
En mycket härlig dag tillsammans..

Körde inom Lyckeby och lämnade in min telefon ännu en gång. Trött jag blir. Tog en sväng inom morbror och sa hej och pratade lite. Var alldeles för länge sedan man gjorde det nu.. Dåligt samvete faktiskt ;/

Jag har fortfarande inte fått några kommentarer på mitt examensarbete och börja bli orolig att jag inte hinner det jag ska när dom har haft hela veckan på sig så ska vi ha enbart två dagar?! Hur kan detta gå ihop? Provopponering på onsdag. Hur ska detta gå?:/

Ikväll funderar jag på att sätta mig med slutuppgiften i andra kursen för att få det avklarat och att det inte kommer finns någon tid till detta senare.. Hade varit så otroligt skönt.. Ingen som känner sig manad att göra den åt mig?;)
J är i Tyskland och kommer hem inatt så jag får helt enkelt underhålla mig själv ikväll!

11/5-11

När vi kom till Harstorp, hade två av hästarna rymt till en annan hage så jag var duktig och hjälpte till! Dock var jag nog inte till så mycket hjälp ändå! ;p

Ikväll har det blivit mys med kanelbullar & saft. Diskat och tagit tvätten medan Jim har umgåtts med Jocke!

Inatt åker Jim till Tyskland tillsammans med Jocke och hämtar hem lite dricka till sommaren!! Härligt kan jag tycka.. Tusan så dyrt att köpa på systemet;/

Nehe, sängen kallar. Jobb i skolan imorgon! ;)

kanelbulledag

När jag kom ifrån skolan idag så var sambon i full gång med kanelbullebak! ;) Det luktade ljuvligt vill jag tala om och just nu så är näst sista plåten inne i ugnen.. Så det blev ett par stycken.. Foto kommer senare..

Dock är det väldigt varmt i köket. 35 grader även att fläkten är på högsta. Jobbigt att vara där just nu..

Dagen i skolan och varit riktigt bra & det är faktiskt väldigt roligt att även jobba som specialpedagog har jag upptäckt så det kanske också kan vara någonting att göra inför framtiden?:) Vem vet?;)

Nu ska vi bege oss hem till familjen Olander/Svensson för lite grillning och fika på de nybakade bullarna! Ha en trevlig eftermiddag/kväll

Ny smak

vi åkte in till Glassiären en runda ikväll. Vi var lite sugna på glass så Stoffe hängde också på och jag körde eftersom det var någon som hade druckit öl här hemma och firat :p hehe..

Jag testade iallafall nougat ikväll och den ska jag inte ta igen för det blev lite väl mycket faktiskt. Den var inte super god, tyvärr!!

Nu har jag precis sett kvällens avsnitt av desperate och ska strax krypa ner i sängen hade jag tänkt för nu börjar man bli trött i ögat!

skoljobb

jobbat i skolan idag mycket mycket roligare ;) Jag älskar att!!

Vi var i skogen & barnen skulle rita av en vitsippa och ta reda på lite fakta. Grymt mysig var det.. Sedan blev det lektioner och pyssel.. En bra dag helt enkelt..

Ikväll ska jag iväg på möte med jobbet i det fina vädret men det är bara att stå ut! ;) Jobb hela veckan på skolan vilket känns grymt häärligt! Jag trivs som fisken i vattnet!

Grattis även till min söta man som fick positiva besked idag! Jag ♥ Dig! Nu blir det snart lite mat för att sedan bege sig in mot staden!! Puss och kram på er där ute i bloggvärlden!

Tandläkarn

nyss varit hos tandläkarn en runda. Bedövad i hela käften och känner inte ena halvan :p Bra gjort alltså ;)

Suttit ute och läst en bra bok med en cider i handen. Livskvalitét! :) Annars har jag jobbat ett par timmar och varit ute i solen och lekt med barnen.. De gjorde frisyrer och satte in blommor i håret.. En väldigt härlig dag ute i det absolut härligaste vädret som finns! ;)

Jag älskar denna tiden på året! Nu är det som bäst!! ♥

Middag för fem!

som sagt så har vi haft en riktig fixar söndag här idag..

Jim fixade en super god gryta som vi gottade i oss allihopa utom en som åt något annat :p Sedan blev det Fenomen, BB med chips, dipp, morötter och hårflätning..

Grymt skönt med inbakad fläta måste jag säga! Det måste jag lära mig själv nästa gång ;p

Dock är jag inte ett dugg trött så vi slänger väl kanske på en film och myser ner oss i soffan nu!

världens finaste väder

och jag har varit i Lyckeby, grejat och donat.. Köpte äntligen lite blommor till uteplatsen som jag nu även har planterat. Planterade om två stora blommor som stod i vardagsrummet också som var väldigt stora. Så där är också nya blommor..

Det blev rätt mysigt tycker jag allt!!



Jag har dessutom skrivit på examensarbetet så snart ska det skickas in!!

Tänkte dammsuga av och torka golven är hemma också. Möblerade om lite små saker här hemma med :) Det är så mycket man vill köpa hela tiden. Men pengarna räcker aldrig till ;/ Det är lite synd kan jag tycka. Men man får ta en sak i taget helt enkelt!

hemmadag

Idag ska vi bara ha en riktig hemmadag & det ska bli så häärligt kan jag tala om..

Festen igår var trevlig och det bjöd på både tacos & kladdkaka med glass!! När klockan var runt 22 började man bli riktigt trött då man har en sambo som väcker en vid 07 på lördagsmorgonen.. Haha :p

Så det blev tidig hemgång för fyra av oss. Men jag kan säga att det var riktigt skönt, för bakis idag kan jag inte vara. Ska skriva på examensarbetet eftersom det ska vara inne senast 08 imorgon bitti. Försöka hinna ut till Lyckeby och göra lite ärende också! 

Igår så hoppades det iallafall studsmatta med de små söta barnen som var med & Jim var nog ute hur länge som helst och lekte med dom ;)
'
Tack för en fin kväll, ni som var med! ♥

vilken klass

Dagen började bra igår men avslutades lite i ett kaos.. Men så kan det gå ibland när inte haspen är på.. Vilka ungar säger jag bara;p

Vi var inte hemma någonting igår så jag hann inte blogga alls och vi var hemma sent.

Jag pratades dessutom med min sööta morfar igår!! ♥

Sedan spenderades kvällen hemma hos Pär & Tesse. Kortspel, popcorn och godis.. Mysigt hade vi.. Kollade en runda på Twilight också.

Sambon är iväg och jobbar just nu och jag ska duscha av mig för att sedan bege mig jag med..
Ha en underbart fin löördag mina vänner! ;)

Grillhäng

grillhängat hemma hos vänner ikväll. Trevligt!!

Imorgon blir sista dagen med barnen i denna klassen. Har gått väldans bra & dom är såå söta och snälla.. Det är även städdag imorgon efter att jag har haft lektion med högstadiet!! Sedan bli det en svenska lektion för att sedan ha lektion i högstadiet igen!! Får väl se hur detta går!! ;)

Jag & Jim i våra onepiece. Dock har jag skickat tillbaks min som var 5 mil lång ;)

skoldag

skickat iväg min onepiece, diskat och varit duktig och dessutom haft 9:orna i engelska :p Det gick väl bra efter omständigheterna:p

Sedan fyror resten av dagen vilket har varit super roligt! :) Alltid lika kul i skolan och få ANSVAR! Snart blir det grillhäng hemma hos vänner! :) Pusss & kram! ♥

Bortadag igen..

Kom precis hem och satte mig i soffan och klockan är över 21..

Jobbat i skolan och ska även göra resten av veckan och det ser jag som ett plus i kanten för då trivs jag i min tillvaro.. Dock ska jag vara en del på högstadiet också, rättare sagt i åttan och nian men det gick rätt bra idag :) och imorgon har jag en nia så vi får hoppas att dom är lika trevliga dom!

Jag körde sedan inom Elin & lilla Saga, mys! :) Skulle sedan hem och göra mat till Jim kom hem, men då visade det sig att jag hade glömt nycklarna så jag fick vänta tills han kom hem så han kunde göra mat istället! ;) haha..

Ut till räven för att sätta dit en grej på bilen, vi tog sedan en tripp för att tydligen inhandla två slutsteg, en baslåda, en stereo & en dvdskärm att ha i bilen?! Vad vi nu ska med detta till?:p haha det verkade vara ett bra klipp vi gjorde iallafall! ;)

Ut för att se rävens inhandlade cross och visa sakerna och nu har jag precis badat och kokat två ägg som jag blev sugen på! ;p Sedan får det nog bli sängen för jag börjar bli en aning trött just nu!

Jag älskar dig!


Tack för att jag får vara din mitt hjärtegryn! ♥

Diskussionen då ja..

vad trött jag blir på detta. Har suttit typ hela dagen med skiten.. Kommer ingenstans..
Kan inte träna heller?! Vad ska man då hitta på liksom?! Jag börjar bli rastlös som tusan, tur att jag ska jobba imorgon!!

saknar


Jag saknar värmen, att bara vara och inga måsten finns, sand mellan tårna och den sköna poolen! ♥

Jag försöker börja på min förbaskade diskussion men det går sådär bra för mig! Jag kommer in på allting annat och har inte en aning om vad jag ska börja skriva om ;/

plugg

Jag kände att jag behövde plugga idag så det blev inget jobb för min del..

Visst har man lite ångest för detta som vanligt men jag ska faktiskt jobba onsdag-fredag denna veckan så jag kände att jag behövde plugga lite idag...

Uppgiften i andra kursen är nu inlämnad!! Sista intervjun ska göras idag på skolan så jag får det färdigt.. Ska bli så otroligt skönt!! Så slipper jag att tänka på detta. Dock hade jag kunnat fixa tandläkarn med idag men det samtalet missade man ju såklart.. Typiskt också..

Nu ska jag ner och skicka tillbaks min one-piece plus en bok till som jag har fått sålt. Sen ska jag ut en sväng till Jim & bilen innan jag ska upp till skolan igen!! Det verkar vara fullt även fast att jag inte jobbar. Det är väldigt skönt för annars hade jag klättrat på väggarna..

En månad kvar..

Vecka 18 och mindre än en månad tills jag tar examen.. Helt otroligt alltså!

Idag ringde jag hälsohuset och bad att då komma in dit så fort som möjligt.. Det visade sig att jag halsfluss..?! Kan man ha detta när man inte ens har ont i halsen och bara snorar och är förkyld?! Ja, tydligen. Så nu har man fått Kåvepenin som jag ska äta i en vecka.. Roligt värre..

Så detta har jag gått och burit runt på sen i januari. Kanske därför jag aldrig blir bra och detta testade dom inte ens när jag var på Nättrabyvårdcentral. Jag tror jag ska gå på hälsohuset helan efter :)

Sedan blev lite shopping och fika på stan med lilla Elin.. Sån fin liten mage har hon! ;) ♥ Lite avundsjuk blir man faktiskt;p hehe..

Resten av dagen ska jag plugga & göra färdigt nästa uppgift i den andra kursen så jag kan koncentrera mig på examensarbetet sedan.. Nu är det inte mycket kvar, förhoppningsvis!! ;) Det ska bli otroligt skönt och härligt att äntligen vara färdig!

Söndag igen

vet inte vad det är med mig ikväll alltså.. Jag är super trött och allmänt förkyld igen.. Vad är detta? Jag orkar inte liksom..

Har varit ute en runda med bilen och kört lite och handlade på vägen så nu har jag äntligen köpt en ny stol till uteplatsen iallafall.. Annars somnade jag en timme i sängen när Jim höll på med bilen ;/ Usch, allting är så jobbigt när man är förkyld ;/

Idag har vi ätit grillat igen! :) Tre dagar i rad nu.. Man kan aldrig tröttna!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu