Skaffa aldrig tele2

vad ni än gör..

Just nu har jag suttit i 49 minuter och 50 sekunder och jag har 15 minuter kvar säger dom.. Dessutom har jag ingen teckning i huset så jag kan inte flytta mig härifrån förrens jag kommer fram för då bryts det.

Herregud säger jag bara.. Telenor är fan bättre än bäst när det gäller teckning.. Ska aldrig mer ha tele2..

Ingen bra dag

dagen har inte börjat något bra alls..

Bes på lägenheten imorse. Sen in och lämna nycklarna som tydligen skulle vara 4 stycken och inte 3..? Vad i hela friden har vi gjort av den 4e då?? 1500 spänn för cylinderbyte är ju lagom roligt..

När jag skulle köra imorse så var det dessutom inte ett liv i bilen.. DEN NYA..?? Blir tokig. Har fått ringa bärgningsbil eftersom det är en automatare.. Så nu är den inlämnad på volvo för felsökning. Hoppas det inte blir allt för dyrt :/

Fick besök av svärmor och Lasse som var här på en fika. Det var trevligt. Sedan har jag städat och sökt efter den förbaskade nyckeln som jag inte kan hitta någonstans.. Vart är den liksom..;/ Jag måste dessutom plugga. Imorgon är ju sista dagen sedan börjar man ju jobba igen.. Dagarna bara försvinner. Tycker inte alls om detta.

Ikväll kommer iallafall ett par vänner hit och vi ska äta smörgåstårta, tända majbrasa, spela spel och bara umgås.. Det ska bli trevligt iallafall. Det kan ju bara bli bättre liksom! ;) Haha, önskar er en trevlig kväll.. Pusss & kram kära ni! ♥

Fullt ös och crusing

det har verkligen varit fullt ös här..

I lördags var vi uppe vid 05 igen och började jobba. Det gick dock smidigt och snabbt och det är super roligt! :)


På vägen hem flyttade vi alla sakerna i gamla lägenheten.. Klockan började bli mycket så vi stack hem och duschade och fixade oss lite snabbt och sedan bar det av iväg till Nättraby igen för att sedan åka vidare mot Nybro och CRUSING! :) Har bilder på fånen som jag får lägga upp sedan.

En massa fina bilar och ett trevligt gäng. Jag körde ju :) Men det gör jag mer än gärna. Hade jätte trevligt och vi var hemma sent på natten. Igår söndag städade jag allt här hemma och plockade undan en massa skit. Sedan kom mamma, Peter, Hanna och Tobbe för att hälsa på oss. Vi grillade och spelade spel och hade mys! :)

Efter dom hade åkt stack vi direkt till lägenheten och flyttstädade. Jobbigt värre kan jag tala om. Usch, hatar att flyttstäda. Skönt att det kommer nog dröja väldans länge innan man behöver göra det igen. Om man någonsin behöver göra det igen ;o) Hem till P & T för att hämta lite saker och sedan åkte vi till Grossen för att handla till vår smörgåstårta.. Väl hemma vid halv nio tiden så satte vi igång med den men också med tvätt och sedan eldade vi och hade en massa ljus tända här hemma. Fasen vad mysigt det var. Jag älskar vårt hus! ♥

Dagens att göra:


  • Bes på gamla lägenheten
  • Lämna in nycklarna
  • Till elgigantus och kolla om vår koppling till kyl & frysen har kommit in
  • Städa ur allt från bilen
  • Plantera jordgubbsplantor
  • klippa gräset
  • riva och elda ner den lilla boden
  • tvätta
  • garnera smörgåstårtan
  • plugga på min egna uppgift
  • planera för min historia

Jag tror att jag har fått med det mesta vi ska hinna med idag :)


Dagen då det blev vårt..

Idag blev det officellt vårt på pappret! ♥

Dagen har gått ganska fort idag och det har varit full rulle från början till slut.. Meddelade också rektorn en sak idag så vi får la se hur det blir.. Viktigt iallafall! Efter lektioner tog jag med mig en elev som kom med taxi och vi åkte upp till de andra i skogen där det höll på att grillas korv. Efter en stund åkte jag vidare till banken ;)

Efter lite mat så sitter jag nu i soffan helt slut efter att ha varit igång sedan 05. Helst av allt så skulle jag bara vilja lägga mig på soffan och vila ;p Eller ut och gå en långpromenad hade också varit skönt. Men jag ska försöka ta tag i pluggandet..? Hur tror ni att detta går? Två uppgifter kvar och dessutom en hel massa omdömen att skriva och planering hur jag ska gå tillväga de sista lektionerna innan vårterminen är slut.

Vilket ska jag börja med? Vilket är prio nummer ett och viktigast att jag gör..? Jag känner bara att tiden rinner iväg och jag hinner ingenting. Jag hoppas att jag hinner komma ifatt lite av det som jag ligger efter på just nu. Det hade varit så väldans skönt.

Imorgon blir det jobb igen och sedan flytt av det sista i lägenheten följt av flyttstädning. Men jag tror nog att vi ska hinna med allting det imorgon iallafall:p Vi är ju iallafall två som hjälps åt.


Måste ju ta lite nya bilder på huset och detta också.. Det hinns ju inte heller med. Har någon ny på telefonen dock men orka inte koppla in den nu :p

Nu ska jag plugga om jag inte hinner somna innan..

Våren vart är du?

Jag undrar vart våren har tagit vägen? Värsta höstvädret ute alltså.. :/

Kaosdag på jobbet och inget roligt alls. Man får ju veta att man lever iallafall. Planering på förmiddagen tillsammans med J och en kopp thé hemma hos henne. Det var iallafall trevligt.. Det blev en dusch och lite mat sen har jag princip suttit och planerat sedan dess. Tiden går och det är sååå skönt att det är heeeelg imorgon..


Vi ska på ett väldigt viktigt möte imorgon.. Då blir det nämligen VÅRT!! ♥

Snart är helgen är

Det ska bli otroligt sköönt. Fixa och greja med huset samtidigt som jag ska sätta igång att plugga.. Nu måste jag sätta hårt mot hårt alltså!! Jag älskar att! ;) Ha en skön torsdag.

Tidslinje

Jag pluggar historia och försöker få iordning allting som jag ska göra på historialektionerna med barnen. Imorgon ska jag försöka hinna med att göra en tidslinje så att jag kan lära barnen detta på fredag.. Mycket på gång just nu och mycket att hålla i huvudet om man säger så..

Nu tror jag att jag ska bums i säng för att orka med morgondagen som den trötta jag är! ;)

Ny tvättmaskin och mys framför brasan

sitter här hemma och myser framför brasan båda två! ♥

Jobbdagen idag gick super fort faktiskt.. I förmiddags råkade jag hitta tre kuddar som jag köpte. Två med en stor stjärna på som ska vara i soffan och en stor USA kudde för 79 kr styck. Rena fyndet ju. Där hade jag tur som hittade dessa innan de tar slut. De lär ju liksom inte ha så många på lager.

Har dessutom bytt hissgardinen nu. Nu är det bara lite mattor som saknas som jag ska köpa. Men det får vänta lite, man kan ju tyvärr inte köpa allting på en gång :/ J hämtade vår nya tvättmaskin idag också. Äntligen kan vi tvätta här hemma ;) Nu ska vi fortsätta att mysa framför brasan och jag ska kolla lite plugg också eller planering till min SO som bara måste göras.. Hoppas ni myser ordentligt idag i regnvädret! ♥

Mitten på veckan

redan..

På måndag är det redan valborgsmässoafton & tisdag är röd dag och alla är lediga.. Det blir en lång helg! :) Jag ska strax bege mig till Lyckeby och fixa lite ärende och sedan blir det raka vägen till jobbet där jag måste försöka hinna planera lite.. Efter en dusch och lite gröt så är jag nu redo! ;)

2 sidor text

är inne på tredje sidan.. Det går framåt iallafall.. Jag är iallafall igång nu och det känns skönt! Snart snart är jag på sista uppgiften.. Håll ut!


Dessa snygga bikinisarna gillar jag! :)

Dreams



På tal om den bilden som jag la upp i förmiddags så kommer en annan bild som har koppling till den :)

Drömmar är inte till för att de ska vara drömmar för alltid. De är till för att de ska uppfyllas någon gång också.. Det är detta jag försöker med just nu.

Vi startar detta med att försöka mig på nästsista uppgiften för hela den här kursen. Önskar bara att detta är gjort just nu. Det är ju så mycket annat jag vill hitta på ;p

Hit vill jag åka..



Drömlandet.. Just för tillfället känns det inte som att det är prio nummer ett.. Men när egentligen ska jag få komma hit? Alla säger: Du har hela livet framför dig.. Men tiden och åren går snabbare än vad man tror mina vänner..

Jag vill hit & jag ska hit förr eller senare.. Vill ni veta en sak; Jag längar tills den dagen! ;)

Fikamys med Kim

Måndag och vecka 17 är redan här. Känns härligt. Idag har nästan våren kommit tillbaks :) Jätte härligt ute och idag var en rolig dag med barnen där vi har lekt en massa ute ;) Att ta mina nycklar är ju liksom det roligaste som finns! :p hehe.

Åkte in till stan efter jobbet och fixade lite och sedan träffade jag fina Kim! ♥ Det blev en utefika på wayne´s med filtar i det underbara vårvädret. Lite kyligt i luften men vi klarade oss undan relativt bra..



Dusch och sedan hemmamys här hemma.. I love it. Nu börja jag bli sådär trött så att det svider i ögonen. Det var jag iofs redan vid halv åtta tiden. Men jag fick minsann försöka stå ut. Kan ju inte lägga mig hur tidigt som helst.. Hoppas alla har haft en bra start på veckan :)

Lång dag

idag har nog känts som den längsta dagen på länge.. Den tar ju aldrig slut :/

Varit ute på en PW idag med musik i lurarna, grejat lite här hemma, fixat mat och börjat plugga lite. Nu tror jag att jag ska ta en lång dusch och bara va..

Saknad

Ibland kan jag sakna att bara ligga och en läsa en bra bok vid vattnet.. Inte ha så jätte mycket annat att tänka på. Det hade varit mysigt i sommar..

Slutkörd

är helt slutkörd kan man faktiskt säga..

Har massor att göra men jag har inte orkat göra många knop sedan vi kom hem ifrån jobbet.. Bara plockat lite här hemma, varit och handlat och tänt i brasan i princip..

Imorgon hoppas jag verkligen att det blir bättre. Jag hoppas också att det är bra väder så att man kan greja ute. Det har ju dock inte hindrat J som har varit ute och jobbat sedan han kom hem.. :p Men jag pallar fan inte..

Nu ska jag fixa lite på datorn. Sedan lär det nog bara bli slapp och mys restan utav kvällen om jag inte "råkar" somna innan filmerna börjar..

Vaccinera 95 barn genom en bloggpost!

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Fredags mys framför brasan

hemma i min ensamhet :) Det är skönt att det är freedag och helst efter denna dagen som har varit minst sagt väldigt påfrestande..

Tjejfilmen är på och en chokladbit i handen så är kvällen helt perfa..


herregud vilken dag

mer eller mindre kaosartat har det varit större delen av dagen idag.. En man kort så vi fick jobba som bara den.. Dessutom en försvann en av oss en stund och jag skulle också iväg på möte under just denna dagen.. Så typiskt liksom.. När jag kom tillbaks efter mötet så skulle alla gå hem och jag satt själv med typ 14 barn och ingenting städat i princip. Sprang runt som en stucken gris för att hinna med allt. Telefonerna hade ingen teckning så när föräldrar ringer så får man springa ut utanför och sedan ska de ändra schema och allt med :p Usch, ingen bra dag alls faktiskt.

Jag hade ångest tidigare idag på grund av att jag visst "råkade" shoppa lite på förmiddagen och jag som skulle spara varenda krona. Men vad gör man inte.. Jo, man håller tyst till J om vad det kostade iallafall ;) haha..

Jag har fixat maten, dammsugat av här, tänt i kaminen och grejat och nu måste jag kasta mig in i duschen för jag måste hinna kolla på vad jag ska göra exakt imorgon på min 90 minuters lektion..

Det jag försöker säga är att dygnet har på tok för lite timmar för att jag ska hinna med någonting överhuvudtaget!

Hinner inte.

Hinner inte blogga just nu.. Mycket på gång hela tiden. Jag håller på att fixa och greja här hemma mest hela tiden och har varit iväg mycket på kvällarna så då blir det ju inte så mycket gjort hemma om man säger så :/

Jag skulle försöka hinna in till stan också när jag nu ska hinna detta? Sedan skulle jag ut på en PW också. Tiden räcker inte riktigt till till allt man vill göra just nu.. Dessutom måste jag plugga eftersom den uppgiften ska vara inne redan på måndag. Med andra ord så är det rätt kört för mig ;p

Dags att sätta igång att leta efter någon apparat så vi kan kolla på tvn om kvällarna uppe på vinden :) Önskar er en fin torsdag! :)

1 av 3

bes bilen gjorde jag ju imorse.. 1 av 3 klara ;) Det gick bra den gick igenom utan problem.. =)

Mysfrukost hemma hos finaste E tillsammans med barnen.. De är såå sööta! ♥ Lång jobbdag och jag kom nyss hem i princip och nu ska man sova igen.. Man hinner ju absolut ingenting längre :p

Mitten på veckan

Mitt internet är ju slöare än slöast.. Skit drygt är det. Vänta hur länge som helst för att komma in på en sida :/

Nu ska jag sticka och bes bilen. Håll tummarna gott folk ;) Sedan ska jag bege mig mot min fina vän för en god frukost! :) Myspys innan jobbet.. Hoppas ni får en fin och solig onsdag!

Syrran 20 år..

tisdagen är snart över och det har gått väldigt snabbt måste jag säga.. Planeringsdag på jobbet och jag kan säga att jag var väldigt effektiv idag också. Det gillar vi :)

Inskolning för alla 5 åringar så vi har haft hur mycket barn som helst.. Sedan bar det av till Ronneby för att äta tillsammans med SYSTER SOM REDAN FYLLER 20 ÅR IDAG.. Hel sjukt är det.. Mamma & Putte var också med.

Syster när hon fyllde 18 år..

Jag hoppas att du hade en lite braig kväll iallafall min fina syster och att du hade roligt med dina vänner idag när ni spelade paintball! :) Du är den bästa som finns.. Pussss min fina syster.

Eftersom det inte funka att ladda upp bilder så får jag testa med detta imorgon. Nu vet jag ju hur jag ska få på mitt internet ;p J hittade jag ute med motorsågen vid strax innan 21. Han kan ju knappt sett vad han sågade för något ;p Nu är jag helt slut och ska dimpa ner i sängen på studs.. Sov så gott kära ni! ♥


Måndag v.16

tiden går snabbt..

En lång jobbdag vilket resulterade i huvudvärk som attan när jag kom hem efter möte på eftermiddagen. Egen planering vilket jag utnyttjade väldigt effektivt idag. Känner verkligen att jag fick mycket gjort både på lektionerna och planeringen idag. Det känns väldans skönt! :)

På mötet idag skulle vi planera in en aktivitetsdag, en öppet hus dag och en tävlingsdag. Tror ni att det var lätt att få ihop det eller? Det var ju ingen som kunde varken samma dag eller samma vecka.. Undra om vi ens kommer att få ihop det där:p Dessutom fick vi veta en massa om den här turordningen som kommer snart.

Det är dåligt med bilder just nu på bloggen och det är för att jag varken hinner ta kort eller hinna lägga in dom. Men det kommer, jag lovar :) Lite mat i magen ikväll och sen stack J ut och jobbade och jag hängde upp köksgardinerna.. Ser fortfarande ut som ett bombnedslag här hemma men nu orkar jag faktiskt inte mer idag;p Har man varit på jobbet i nästan 11 timmar så är man faktiskt trött.. Nu blir det soffhäng en stund innan det blir sängen.

Pusss ♥

Helgen är slut

den kom lika fort som den slutade..

Igår somnade jag på soffan som vanligt ;p Idag har det varit full rulle minst sagt. Tvättat, handlat på biltema, fixat trimmern hemma hos Pär & Tesse. Varit ute på en promenad hann jag medan tvätten var igång. När vi kom hem så körde vi en del med den och jag räfsade ihop lite. Satt upp tavlor och donat här hemma. Varit och hälsat på hemma hos Pia och Bertil en snabbis också.

En lång vecka är nu framför oss. Nu ska jag krypa ner i sängen! ♥

Tiden

Vart tar tiden vägen? Jag har just för tillfället inte tid att blogga. Det är så mycket annat som händer just nu runt omkring mig så att det får ligga åt sidan..

I torsdags var jag iallafall hemma hos mamma & syrran efter jobbet och bara snackade, åt lite mat och var ute på en långpromenad. Jätte härligt att bara få vara.. Tack för att ni finns & stötta mig när jag är lite som jag är! ♥

Igår var jag uppe med tuppen och öppnade. Efter jobbet igår så grejade vi lite hemma och jag fixade med mina fotoalbum även om det kanske inte just var prio nummer 1 ;p Sedan kom Sandra, Stoffe & lille Snejs på middag. Dock somnade jag typ i soffan redan vid halv tio tiden. Helt slut :/ Trevligt sällskap man va då..

Idag var vi också uppe med tuppen och för att jobba idag igeen.. Dock ett roligare sådant ;) Väldigt roligt hade vi hela vägen måste jag säga. Fundera allvarligt på att ändra lite bana just nu.. Det kanske bli spännande? Livet måste ju handla om lite mer utmaningar. Man blir vad det gör det till helt enkelt..

Ska nog lyssna på min kära vän Camilla som sa: "Istället för att klaga så gör man någonting åt det" Eftersom jag har beslutsångest till tusen så har jag svårt med det där att ta beslut. Oavsett vad det handlar om.. Det vet nog dom som känner mig ;) Jag behöver bli bättre på det där helt enkelt.

Efter jobbet så åkte vi för att fira syrran som snart fyller 20 år. Sjukt vad tiden går.. Hon är ju liksom fortfarande liten för mig och jag var ju nyss 20, hur kan hon fylla 20 redan nu då? Tiden är bra konstigt ibland. Det var iallafall jätte trevligt.

Nu är man hemma igen och diskmaskinen är igång och jag ska också få lite fart nu även att jag helst hade velat gå in i sängen och sova ett par timmar. Är sugen på att ut och ta en powerwalk i det fina vädret även att det blåser lite kallt. Behöver iallafall det efter all god mat! :P

Jag önskar er en fortsatt trevlig helg iallafall och med lite mindre att göra! ♥

V70 köp

Igår blev det ett köp av en V70 av mig & J ;) Underbar bil det där och jag är så lycklig.. Jag visar er bilder senare idag :)

Pusss & Kraaam.

Powerwalk i morgonkvittret

var ute på en powerwalk nu på morgonen.. Härligt. Redan torsdag och det är mega härligt tycker jag! :)

Nu ska jag fixa mig och bege mig vidare till jobbet :)

Onsdagmorgon

Tiden går snabbt.. Kom hem sent igår och sen blev det hemmamys med en massa serie.. Vilket skit väder vi hade dessutom. Regn & rusk hela dagen, då är det skönt att bara kunna vara inne och mysa=)

Nu ska jag hem till Elin och barnen och äta lite frukost och mysa.. Ha en underbar onsdag.

Första jobbdagen

usch egentligen är jag inte alls sugen.. Jag är sugen på att ha ett helt annat arbete just för tillfället..
Noll motivation och inte lust och ork alls.. Nu får man väl ta och åka till jobbet ändå tyvärr :/

Utanför regnar det och det är mörkt och trist :/ Usch, vilket aprilväder vi har haft.. Vilken tur att veckan bara ha 4 dagar och sedan är det helg igen. Längtar redan efter helgen otroligt mycket. Hoppas ni får en mysig tisdag iallafall kära ni!

Måndag men ledig

kändes konstigt idag att vakna en måndag men ändå vara ledig..?! Faktiskt ganska skönt. Något som känns ännu konstigare är att jag ska återigen jobba efter 1,5 veckas ledigt. Det känns väldigt skumt och en väldigt blandad känsla måste jag säga..

Idag har varit en sådan dag där allting bara ha rullat på av en massa aktiviteter och sen helt plötsligt så var dagen slut :/ Js farmor & farfar kom tidigt i förmiddags för att kolla in läget här ute och fika lite. En hel massa fika så vi har ju en massa över nu.. Efter en promenad tillsammans för att kolla in tomten lite närmare så åkte dom och vi åkte vidare till Nättraby för att se om vi kunde fixa trimhuvudet lite riktigt sen blev det en runda hos P & T och barnen.. En kopp thé och lite fika där blev det också. Vi spelade kort vilket var väldigt länge sedan nu.. Släppte av J eftersom han skulle hämta bilen uppe i Rödeby. Jag åkte staden runt för att hitta en XL kartong från DHL. Lättare sagt än gjort kan jag tala om. ;p Fixade äntligen lite mat innan man höll på att svälta ihjäl, då kommer grannarna på besök och ska kolla in huset. Mysigt med så trevliga & mysiga grannar.. Nu blir det ett avsnitt av vår serie innan det blir dags för sängen för att ladda inför en väldigt lång jobbdag imorgon.

Jag trivs som fisken i vattnet här ute på ön! ♥

Underworld Awakening


En ganska bra film faktiskt. Jag som ändå inte gillar den här typen av filmer :p

The thing



En sådär bra film måste jag säga..

Våra fina påskägg...



Så här blev det...



Sommardäck

Jag har varit ute och hämtat sommardäcken som vi förhoppningsvis sätter på imorgon om det är fint väder.. Passade på att hämta hem lite ytterkrukor också som ha stått i förrådet hela vintern som nu äntligen kan få komma fram :)

Sen tog jag mig en runda mot Blomsterlandet så det blev ett par nya blommor! :) Nu har jag gjort det sista på min uppgift och den är också inskickad. Känns skönt. Bara två uppgifter kvar nu! Men den sista är ju mega stor dock :/ Nu fundera jag på om jag ska ta en PW eller om jag ska plantera om mina blommor..?:) Sen blir det en dusch och sen kalas hemma hos morbror som firar både honom och kusinen... Det blir nog jätte trevligt. Ha en trevlig söndag fina ni! ♥

Jag vill ha värme



Jag hade gärna haft värmen tillbaks. Lite drygt att vara ledig när det är sådant här tråkväder ute.. Idag har man ju typ blåst iväg när man varit ute :p

Har iallafall hämtat vitrinskåpet idag och sen har jag pluggat och putsat fönsterna. Känns skönt :) Påskaftonen blir lugn med fix och don här hemma framför brasan. Jag älskar att ;)

Ni som är ute och svirar ikväll ta att lugnt och ni andra få ha det så mysigt! ;)

Påskmiddag

en härlig påskmiddag hemma hos mormor & morfar idag!!

Det blev en massa tvätt i Nättraby som jag nu har sorterat och lagt in. Skönt att bli av med allt :) Ut till Pär en snabbis för att vi skulle hämta vår skruvdragare. Kommer hem igen och frågade J: tog du skruvdragaren? "Ne, just det ja. Det var ju det jag skulle ta" Det där är J i ett nötskal ;) Vi fick iallafall ett snyggt limegrönt påskägg som står Jim & Jossan på. Hur snyggt som helst.. Får lägga upp det imorgon om jag hinner :) Vi hade också påskäggsjakt hemma hos mormor & morfar som mamma ordnade åt mig och syrran som vi alltid hade när vi va små ;p Jag hittade båda äggen dock :) Men snäll som jag är så gav jag ju Hanna ett av dom! ;)

Nu sitter jag här hemma framför brasan och plugga lite. Snart blir det läggdags också, är trött som bara den på kvällarna nu för tiden.. Det är nog åldern tror jag ;o) Jag måste bli färdig med den här uppgiften, jag blir ju tokig snart.. Bara lite kvar nu..=)


Långfredagen

J har hållt på och greja med toalettdörren sen frukosten.. ;p Jag ha flyttat byrå för att vi ska få plats med det förbenade vitrinskåpet. Sängöverdraget ska på..

Kartonger m.m ska ut från bilen, kartongen till syrran och mamma ska in i bilen, soporna ska också in i bilen.. Vi ska till Nättraby för att tvätta om en stund för att sedan bege oss på påskmiddag hem till mormor & morfar..

Fullspäckad dag med andra ord, precis som alla andra dagar den här veckan har varit ;) Önskar er en trevlig påskhelg med god mat och kanske också lite godis! :)


nu är det helg igen

tiden får för jäkla fort. Redan torsdag & påskhelgen är här!! :))

Har tagit en del ifrån lägenheten en massa skit som är kvar.. En massa ärende i Lyckeby och helvete vad folk det var där. Jag ville bara hem. Hur mycket bilar som helst och ingen parkering någonstans. Måste alla vara ute innan helgdag liksom ;p Jag fick iallafall presenter handlade till helgen så det var ju bra det. Handlade gardinfäste och åkte hem.. Ha rensat alla kartonger uppe i förrådet också. Ja, eller vinden.. De flesta kartongerna ska ju fan ner i huset och hur fasen ska vi få plats med det?? Det var ju det vi hade i den gamla större lägenheten liksom.. Världens I-landsproblem jag har då ;) Det är tyvärr världens grej för mig hur fasen jag ska få ner allting som vi ska ha och använder. Är det någon som har något förslag så får ni gärna hojta till! ;)

Nu är grillen igång och det grillspjut, pommes, majs & färsk svamp.. Har dessutom öppnat en flädercider! ;) Nu är det bannemig helg! :)

Vedhämtning

Idag har vi hämtat ved.. J har satt ihop båda garderoberna och jag har fyllt dom ;) haha.. Bra deal det där! ;) Nu börjar det ordnar upp sig här hemma. Vi tog oss en kvällspromenad och en glass innan vi ska fortsätta här hemma framför brasan..

Kan bara säga att jag trivs bra i vårt hus! ♥


Första natten i huset

sov första natten i huset igår.. Dock i soffan men ändå ;p Idag ha det varit full rulle hela dagen. Görel och Erik kom ganska tidigt. Frukost i dolen. Görel klippte buskar och Erik målade och städade stugan :) Vi åkte och hämtadeden nya kyl och frysen ;) 116 kg lyfte ju inte jag bara sådär så Peter fick komma hit en runda.. Ett lass från lägenheten och tvn är nu på plats också :)

Sedan styrde vi bilen mot Kalmar och ikea ;) Där shoppade vi loss på garderober och allt annat smått och nödvändigt skit ;p Åt super god mat hann vi också med. Efter en varm dusch och en äggmacka sitter vi och kolla på mästerkatten i stövlarna och jag blogga på mobilen ;) skit jobbigt att skriva :/ Inatt blit det första natten i dubbelsängen. Jag längtar. Ska nog krypa ner snart bara för att jag kan ;)

Tack för igår fina syster.
Vi hade en mysig och rolig kväll med en massa gamla kort vi hittade ;p Tack alla för hjälpen vi har fått.. Guld värt!! Vi älskar er :)) Pusss & kram på er.

Ny vecka och påsk

det känns så jäkla härligt att bara vara ledig. Helsjukt faktiskt. Har aldrig känt mig så fri i hela mitt liv ;p haha.. Här är det packning som gäller. Pluggandet gick faktiskt riktigt bra igår och jag kom en bra bit på vägen! ;)

Just nu är det lite svårt om man ska plugga eller packa? Jag har inte ro till att plugga nu så det blir nog att packa en liten vända till.. :p Hoppas alla får en skön start på påsklovet eller en ny arbetsvecka ;)

flyttning

håller på och flyttar fram och tillbaks.. Sakerna i förrådet, lägenheten och det andra förrådet.. Fan vad skit man har. Jag ska fan rensa ut allting jag har och det jag inte använder åker bort alltså. Så här går ju inte att ha det. Det bara ligger och skräpa i princip till ingen nytta alls.

Sjukt sur också eftersom typ ingenting får plats och jag känner att jag bara vill ha allting färdigt så som vi ska ha. Jag blir galen av att "måste" vänta.. Obegränsat med pengar just nu hade ju inte varit fel om man säger så.

Jag satte ut lite tradera auktioner iallafall och har fått lite sålt så det känns iallafall bra. Bli av med lite skit och få in lite pengar :) Jag har packat ett par kartonger här i lägenheten och fyllt ett par säckar med kläder. Jag tror faktiskt inte att jag behöver inhandla mer kläder just nu ;) J kan nog faktiskt ha rätt i det han säger..

I princip bara linnen och tunna tröjor i den här högen!

Nu ska jag sätta igång med att plugga. Får se hur långt jag orkar innan jag kommer decka :/ 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu