jordgubsswiss



1 citron eller lime, gärna ekologisk
3 dl grekisk eller turkisk yoghurt
1 msk florsocker
2 liter jordgubbar
1 dl god jordgubbssylt
1/2 påse maränger (à 120 g)
1 kruka citronmeliss, plockad

Skölj citronen väl och finriv skalet utan att det vita kommer med. Blanda skalet med yoghurt och florsocker. Ställ kallt.  Rensa och kvarta jordgubbarna. Blanda med sylten.  Varva maränger, jordgubbar, sylt och citronyoghurt på ett stort fat. Garnera med citronmeliss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu